politika

Peršané a Kurdové se nemohou dočkat: dva kroky Ruska navždy přeruší dodávky zbraní Ukrajině

Pouhé dva vojensko-politické kroky Ruska donutí USA a Turecko zastavit dodávky zbraní ozbrojeným silám Ukrajiny.

A není to tak těžké udělat, když o tom přemýšlíte. Spojené státy a další „partneři“ kyjevského režimu by neměli mít pocit beztrestnosti. To povede k dalšímu vyostření konfliktu. Nyní Američané slibují, že Ukrajině dodají HIMARS MLRS, které mohou odpálit řízené střely na vzdálenost 300 kilometrů. Podívají se na reakci Ruska a zítra nasadí tomahawky, anebo dokonce jaderné zbraně.

Přibližně totéž lze říci o Turecku, které vybavuje ozbrojené síly Ukrajiny Bayraktary. Kyjev se už tak trochu dohodl s Ankarou na dodávce nové modifikace útočného dronu, vybaveného raketami schopnými ničit obrněná vozidla. Je čas uklidnit hlavní loutkovodiče tohoto konfliktu a Íránci a Kurdové s tím Rusku pomohou.

Politolog Semjon Bagdasarov učinil takové prohlášení ve vysílání „Večer s Vladimirem Solovjevem“ a poznamenal, že Moskva má dostatek diplomatických a vojensko-technických metod, aby jednou provždy postavila hlavní „zbrojaře“ Ukrajiny na jejich místo. Pro začátek lze alespoň jemně varovat Turecko a Spojené státy před možnou reakcí na jejich unáhlené akce.

“Co dělat? Musíme prostřednictvím našich kanálů dát jasně Američanům najevo, že pokud nezastaví dodávky zbraní, podnikneme kroky, které jsou pro Spojené státy zjevně nepřijatelné. Mluvím o dodávkách naší vojenské techniky do Íránu. Vidíme, jak se Teherán chová, doslova si otírá nohy o Spojené státy. Myslím, že to utlumí zápal Washingtonu, protože Írán využije naši technologii především proti Američanům. 

Dále. Ankara slíbila Ukrajině nové Bayraktars “Akinji”. A ty, promiňte, mohou nést rakety vzduch-země s doletem 275 kilometrů. Proč na oplátku nekontaktujeme Stranu kurdských pracujících a nedodáme Kurdům všechny potřebné zbraně? Turecko si třikrát rozmyslí, než něco pošle našemu protivníkovi. I tyto dva jednoduché kroky navždy zablokují dodávky zbraní na Ukrajinu. Peršané s Kurdy budou jedině rádi.  Nemohou se dočkat. Co nám brání učinit tyto kroky?” zeptal se Bagdasarov.

Expert poznamenal, že Rusko může spolupracovat s Íránem v obou směrech. Íránští odborníci se například dobře osvědčili při vývoji útočných a lehkých dronů. Lze snadno zařídit výměnu za něco, co Íránu pomůže vyčistit Blízký východ od Američanů.

Pro Pokec24 přeložila Janinna.

https://bit.ly/3JGeosM

sdílet na

192 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel K
10. 8. 2022 06:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Výborně Gosudar, to to trvalo. Na rezavý potkany se musí tvrdě až si z toho bided stříkne do pempers. A ten paša co má pysky jak ohrnuté gumovky, ten ať si vykouří sám sobě, tureckej vykulenec. Jééé to budu mít dneska hezký den. 🤣🤣🤣🤣👍👍🙋‍♂️

zuza
10. 8. 2022 08:57
Odpovědět  Pavel K

Ešte sa neteš, to povedal politológ v publicistickom programe, k realizácii je ďaleko…. Pritom by to naozaj bol účinný spôsob. Ja sa divím, ako hnUSAci, EU aj Rusko všetci pomáhajú tomu tureckému hajzlíkovi budovať jeho ego, pritom im už prerástol cez hlavu.
A ešte by mohli začať budovať Rusi v Nicaragui tú vojenskú základňu a hlavne podmorskú pre ponorky, najlepšie na oboch oceánskych brehoch.To by pomohlo schladiť vojnové nadšenie v hnUSAkove.

Pozor
10. 8. 2022 09:04
Odpovědět  zuza

Turkovi sa veriť nedá a len vyhrážania bez konkrétnych činov nezaberá.

Luboš
10. 8. 2022 23:51
Odpovědět  Pozor

Když Turci sestřelili Rusům letadlo, tak stačilo aby Putin řekl Rusům aby si vybrali na dovolenou jinou destinaci a pane to byl fofr jak se Erdogan omluvil. A to že Putin zachránil Erdoganovi život při převratu to se taky nezapomíná.

Pavel K
10. 8. 2022 10:15
Odpovědět  zuza

Zuza už jsem mnohokrát a ne jen zde napsal, že to co pyskoun obecný činí v politice a taky Gosudarovi je přes čáru a je oražený jak nádražní vrabec. Ale Putin hraje šachy a on to umí i několik tahů dopředu. V tom bude kulišárna, on mu putin před pár lety jen tak pro nic za nic kejhák nezachránil. 🙋‍♂️

Helena
10. 8. 2022 13:05
Odpovědět  Pavel K

Přesně tak. Putin je velice chytrý a ví své. Turek proti němu nikdy doopravdy nepůjde. Turek je rád, že Rusové jezdí do Turecka na dovolenou, jinak by Turci neměli výdělky žádné. Protože nebýt přímořské turistiky, je v Turecku svrab a neštovice. To samé Egypt. Evropa může na bohaté turisty z Ruska zapomenout, sami si je odehnali. To je další kudla do zad evropského hospodářství.

Pavel K
10. 8. 2022 13:43
Odpovědět  Helena

Asi tak jak píšete, je to ušmudlaná holota!! 🤣🙋‍♂️

Pavel K
10. 8. 2022 19:48
Odpovědět  zuza

Já se těším už z každé maličkosti a ta se mi stává vždycky ráno když se probudím. 🤣 🤣 🤣 🙋‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 8. 2022 21:19
Odpovědět  Pavel K

To znám. Pak jdeš vysypat písek a je po radosti.

Pavel K
10. 8. 2022 21:43

Něco snad vydržím, tak to natahuji. 🤣🤣🤣🙋‍♂️

10. 8. 2022 22:29
Odpovědět  Pavel K

Jen počkej, zajíci, až tě po ránu chytne hexenšus a nebudeš stíhat!

Pavel K
12. 8. 2022 19:18

Chááááá, mám slepici v pohotovosti, z tohohle jsem už dávno vyrostl, si myslíš že jsem greenhorn?!! Já byl na vojně a něco jsem tam už taky pochytil. Dělal jsem dvacet let OSVČ, to musíš taky myslet pár tahů dopředu, jinak jsi v bobrovi. 🤣🤣🤦‍♂️🙋‍♂️

Autor
10. 8. 2022 17:48
Odpovědět  Pavel K

Ovšem je třeba vědět, že Rusku až tak moc nevadí dodávky z Turecka na Ukrajinu, to rovněž tehdy při prvním použití tureckých bezpilotníků napsal jiný jeden politolog. Výsledek nezmění, Rusko již nepochybně má “nějaké” informace o tmto “zázraku” a i o mnoha jiných zbraní a výzbroje “západu”. Turecko může klidně dělat co chce a podle návštěvy v Soči bych si troufl říci, že Turecko mění svoje střednědobé a dlouhodobé výhledy, protože teď už bezpečně ví, že se nedostane ani do EU ani do NATO jako plnohodnotný člen. Zato jako člen toho druhého bloku bude mít navíc všechno ve svých rukou. A navíc ten druhý blok nemá v programu ovlivňovat vnitřní politiku svých zemí.

Pavel K
10. 8. 2022 19:45
Odpovědět  Peter

Je to jedna z variant. Je to zkrátka politika do které moc nevidíme a jen se tu trumfujeme, kdo napíše větší moudro. Ale rozvědky, špionáž jede na plné koule, to vám nemusím říkat. Však jsem tu už psal že Putin bude několik tahů vepředu. Turek jen mrská nervózně knírkem. Pak je tu ještě asi jedna možnost, že se pyskoun za Putina schovává a ten ho drží nad vodou. Oni ho tam v tom Orietu moc nemusí. Teď se musím smát sem si vzpomněl jak vysílá signály jako jeden u nás. 🤣🤣🤣🤣🙋‍♂️

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 06:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale, tak schůzka s Erdoganem nevyšla? Ten má holt své zájmy, stejně jako Čína a Indie. Nezbývá než hledat spojence v radikálním muslimském světě.

Lubek
10. 8. 2022 08:14

Radikální muslimský svět je jedna vec, radikální energeticky a zdrojovo samovražedný svět zlatej miliardy je zasa druhá vec. Ktorý z tých radikálnych svetov má na rukách viac krvi a skazy?

Lev Prchala
10. 8. 2022 08:22

Velikost tvého ÍÁ je přímo úměrná množství vypitého chlastu!

10. 8. 2022 10:19

A to jste se dozvěděl až po více než roce, že schůzka Erdogan – Biden nevyšla? Nojo, no. Holt neměl Senila uznat genocidu Arménů Osmany a pokusit se o jeho odstranění pučem, když od něj něco chtěl. Ale máte blbý informace. Strejda Šmuel hledal spojence v radikálním muslimském světě, jenže to nikdy nedopadlo. Naposled ho ostudně vyhnali z Afganistánu a Saúdové mu občas už ani neberou telefon, tak to má těžký. Navíc se mu Recept Osman paktuje se všemi jeho nepřáteli.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pat
10. 8. 2022 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Turecko drží Bosporem Rusko za koule.
Když Turecko uzavře Rusům Bospor, tak Rusko končí s geopolitikou.
A turecká armáda je v Evropě bezkonkurenčně nejsilnější, takže Rusko by si Bospor nijak nedokázalo vynutit.
Putin se chtěnechtě musí s Erdoganem domluvit na kompromisu.
Jinak to nejde.

Lev Prchala
10. 8. 2022 08:23
Odpovědět  Pat

Ono to půjde,TUREK RUSA POTŘEBUJE VÍC!

Cyril
10. 8. 2022 08:38
Odpovědět  Lev Prchala

K čemu konkrétně?

Lev Prchala
10. 8. 2022 08:48
Odpovědět  Cyril

Podívej se na ekonomiku Turecka,to je oproti Rusku úplně v prdeli.

Cyril
10. 8. 2022 08:53
Odpovědět  Lev Prchala

To není odpověď na otázku, v čem konkrétně Turecko potřebuje Rusko. V prdeli jsou obě ekonomiky. O té ruské to vědí všude, dokonce i v Ruském statistickém úřadě. Jen jsou ještě ze SSSR zvyklí o tom pomlčet. Teď by za pravdu mohli dostat taky až 15 let.

Pozor
10. 8. 2022 09:07
Odpovědět  Cyril

Konkrétna odpoveď je plyn a ropa a ak Turek uzavrie Bospor tak mu Rus uzavrie z juju Dardaneli, pretože to by už bola vojna, ak ak Rus zavrie plyn a ropu Turek bude v prdeli.

Mikuláš
10. 8. 2022 09:15
Odpovědět  Pozor

To máte pravdu, i když Turek může brát oboje suroviny i odjinud. V každém případě, pokud Rusko bude podporovat Kurdy, Turci se natolik naprdnou, že to jedině posílí NATO.

Lev Prchala
10. 8. 2022 10:02
Odpovědět  Mikuláš

Až se vrátí Trump,tak NATO půjde do řitě.

Pozor
10. 8. 2022 13:30
Odpovědět  Mikuláš

SŠA na nič iné nečakajú, čo myslíš potom koľko vydrží sultán Erdogan vo svojom kresle bez ochrany Rusa?

Lev Prchala
10. 8. 2022 09:22
Odpovědět  Cyril

Hele,další nový nick pro stejně tupou Indoběhnu-SIBYLU,VŠEZNÁLKA.
Ovšem,co jsi tím blábolem chtěl říct…..??????

Cyril
10. 8. 2022 09:32
Odpovědět  Lev Prchala

Chytrý pochopí, u Tebe se to očekávat nedá.

Lev Prchala
10. 8. 2022 09:40
Odpovědět  Cyril

No,pokud je to určené havlostoce,tak to je k nepochopení.

ZMann
10. 8. 2022 15:58
Odpovědět  Cyril

No hlavně že ty oplýváš inteligencí, ty duhovej svazáku od čučkařů. Lituji tvoje rodiče že se jim podařilo zplodit takového koko..

Jan
10. 8. 2022 10:40
Odpovědět  Cyril

No jo, ruská ekonomika je tak v prdeli, že kurz rublu je na svém maximu za posledních 5 let. Z ropy a plynu vydělávají víc než před “válkou”, jaká to katastrofa…

Lev Prchala
10. 8. 2022 10:43
Odpovědět  Jan

Jane,
my víme a Cýrdovi to navysvětlíš,on je blbý jak itrnica.-)

[Trol-1] spam Mikuláš
10. 8. 2022 11:53
Odpovědět  Jan

A proto se ho obyčejní Rusové snaží o sto šest zbavit a vybrat dolary a eura.

Lev Prchala
10. 8. 2022 12:32

To je dobrý,to máš od čOUDelky nebo ti to sdělila přímo kniHOVNA udavače Havla?.-)

Janaz
10. 8. 2022 21:14

Blbeček trolicek, a preto ho stále volia a podporujú, že?

10. 8. 2022 21:36

Myslíš těch 85% obyčejných Rusů co ho o stošest podporujou, nebo těch 15% obyčejných zlodějů a šmejdů co jim zatrh šedou ekonomiku a rozebírání státu ve prospěch darebáka strejdy Šmuela?

10. 8. 2022 10:58
Odpovědět  Cyril

Otázkou je, čemu říkáš “pravda”, kačere. Taks to dlouho nevydržel, jak koukám. Takový srdceryvný rozloučení s pokecem před pár dny a už tu zase smrdíš. A copa to, nick Lubomír ti už zevšedněl? Za takovou chvilku?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lev Prchala
10. 8. 2022 11:21

To víš,kamarády nemá,chlastat může omezeně(nevydrží),rodina se mu rozpadla(oba chlapi mu utekli),tak co má blátošlap dělat….,když nic neumí.-)

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
milan h
10. 8. 2022 12:28

to vis sluzba je sluzba co dostane prikazem tam musi bez odmlouvani splnit

Lev Prchala
10. 8. 2022 12:33
Odpovědět  milan h

Ve službě neznám bratra,ve službě jsem kurva….a já sloužím pořád.
Vaše Indoběhna.

10. 8. 2022 19:55
Odpovědět  Lev Prchala

Na NR před volbami sloužil vždy jeden ze stáje Indického běžce i přes noc, tady zatím ne. Asiže tady není v noci takový cvrkot, jako byl na NR. Dokonce ta pakáž drží i víkendy, jak jsem si všiml. Hele, všim sis, jak se po tom odpisu zeleného sněhu na chvíli odmlčeli? Až teď zase vyrazili do boje. Vyměnili nicky a už jedou.

Lev Prch
10. 8. 2022 20:47

Ono za to nemůže, věří ve svou prospěšnost jako každý Blbstein, který se snaží bojovat pod korouhví rozumu.

10. 8. 2022 19:44

Kačerovi.
Omlouvám se za trapný omyl. Nick Lubomír nejsi ty osobně, ale jeden z trollů tvé trollí serešfarmy. Proto pro mě budete od teď všici kačeři, protože jsem už v NR zaznamenal, že občas pod jedním nickem jiná trollí entita, pročež vás tak budu ve svých slušných chvilkách oslovovat nezávisle na právě zvoleném nicku.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kacer
12. 8. 2022 11:08

Cau, tady Kacer. Prosim, rikej mi Kacer. Prisel mi prikaz ze seresfarmy, ze te mam jit ted trollit ja. Cyril musel na cigo a pak k sefovi pro odmeny, to vis, doma pet deti, dementni zena. Jeji leceni si veme hodne rodineho rozpoctu. A co ty? V pohode? Nebo uz si se prestehoval?

12. 8. 2022 11:41
Odpovědět  Kacer

Šťavec, plagiáte. Musíš na sobě hodně zapracovat hošo, když se tu chceš natřásat v taťkově peří a vydávat se za něj. Na druhou stranu je to omluvitelný, když je matinka dementní. A co tvý sourozenci, taky jim fouká pod tašky? A moc-li? Všem čtyřem? Otázku jsem nepochopil. Odkud přestěhoval?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
J.S.
10. 8. 2022 12:03
Odpovědět  Cyril

Turecko potřebuje Rusko kvůli turistům, kteří tam utratí velké peníze. Proč se asi Turecké banky připojují k platebnímu systému Mir? Prostě turistika hraje zásadní roli v jejich ekonomice.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Janaz
10. 8. 2022 21:12
Odpovědět  Cyril

Blbeček trolicek, akosi ti to nevychádza, zatiaľ je prdeli ekonomika EU.

me2d44
10. 8. 2022 12:05
Odpovědět  Pat

Nevěřím tomu, že byste nikdy nečetl o tom, že pokud bude blokován Bospor a Dardaneli, tak jsou schopni Rusové ho rozšířit o Ankaru – při jejich vybavení stačí jedna hlavice… Sladké sny na západní vlně. Mimochodem: už máte dostatek pampers a termoprádla? Zima bude tuhá – a může být i pro Turky!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pat
10. 8. 2022 12:11
Odpovědět  me2d44

Ty máš jednoduchý život.
Na všechny tvé problémy “stačí jedna hlavice…”

me2d44
10. 8. 2022 12:23
Odpovědět  Pat

Nenapsal jsem jaká – no při vývoji v Rusku – dneska nemusí mít ani nálož – při 9MACh to funguje, jako meteorit…. Výsledek zaručen.
Mimochodem: nová raketa Zirkon je údajně ve Washingtonu cca za 4 minuty – takže asi má v tom motoru ještě víc “koní” než potřebuje – a na rozdíl od amíků Rusům titan nedochází… Potěš koště!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 12:43
Odpovědět  me2d44

Rusko není hloupé, na Turecko ani jiného člena NATO si netroufne. Ví, že by to byl jeho rychlý konec. Aktuálně ladí noty, jak se vypořádat informačně s těmi zničenými letadly na Krymu. Porušení protipožárních předpisů jako na lodi Moskva? Každopádně pár miliard rublíků v kopru.

10. 8. 2022 14:29

Rusko ne, ale ty ano kačere. Jinak bys věděl, že Gusudar si dobře uvědomuje že v Bandesrstánu probíhá zástupná válka s NATO a že dobře věděl že k tomu dojde už když zahajoval specoperaci. Totiž to, že z jeho strany to bude speciální operace během níž bude zároveň válčit s celým kolektivním záchodem. Jinak řečeno, abys to pochopil i ty, si na NATO už troufl.
A jinak – ty máš věšteckou kouli, že víš, že si netroufne? Osm let varoval NATO (a zároveň budoval armádu). V prosinci opět varoval NATO a opět mu nikdo nevěřil. Teď už čtvrt roku varuje NATO – a opět mu nikdo nevěří. Zatím má dva pluky vyzbrojené SARMATem. Do konce roku jich bude deset. Nedávno pustil do světa Zirkony. Vole.

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 16:09

No jo, tak podle Rossiji 1 jsou už Rusové v Lisabonu a Londýn zasypaný Sarmatama. Troufli si akorát na mnohem slabší Ukrajinu. A naštěstí nezvládli ani tu. Chrastit zbraněmi a chvástat se, to umí. Co taky bývalé supervelmoci zbývá.

Lev Prch
10. 8. 2022 17:19

Opět jsi předvedl, že poslouchat neznamená rozumět….a že do tvé prázdné hlavy se pořád nejmíň vejde!👎
Ostatně vy lejnolahvárenští mysliTELE to máte vrozené 👎
P.S.
A co zbývá z uSSa?????💩💩💩💩💩💩💩💩

Kacer
12. 8. 2022 11:13
Odpovědět  Lev Prch

Dost kvalitnich zbrani, co jsou stare 30 let a ktere v malem poctu roztrhnou rite supermoderni armade z Ruska. 😀

12. 8. 2022 11:49
Odpovědět  Kacer

Ha! Ha! Ha! Aspoň že jsi srandista plagiáte, když už se tu vydáváš za taťku kačera.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kacer
12. 8. 2022 14:01

Slova a argumenty nejsou? Njn, rus posila do boje nove T-64, co vyjeli rovnou z tovarny… Asi nova iterace tanku Armata.

10. 8. 2022 18:26

Ajajajaj! Už tě poznávám, akorát tvůj nick z NR jsem už zapomněl.
Ty nejsi přímo kačer, ale z jeho trolí farmy. Takovej ten středňák. Kačer je ten nejchytřejší, ale zároveň největší swině, protože má poměrně rozhled, ale serešměšce na očích místo klapek, takže má info a dobře ví že lže a manipuluje a že je parazit, ale co mu po tom, hlavně když zuzá erár a sereše. Pak tam bylo pár nerozlišitelných středňáků nevalného intelektu natřískaných mantrami – tys jeden z nich – a jeden erc kre-tén z Liberce. Ten i mantry zapomněl. Uměl jen nadávat, ale bez fantazie dokolečka dokola to samé. Hm… Budu vás všechny oslovovat “kačere”.
Nakonec jste jedna vlastizrádná trolí grupa.

10. 8. 2022 18:34

Nezvládli ani Ukrajinu? On už je konec specoperace? To jsou věci.
Jo vidíš. Právě podle toho jsem tě poznal. Náča kačer by takovou blbost nenapsal; uvědomoval by si totiž, že by mi nahrál na smeč. Hele tutku, a to se mi líbí, ten Londýn zasypaný Sarmatama. Měl by sis někde přečíst, že jeden SARMAT zlikviduje území o velikosti Británie i s Irskem dohromady. Aspoň bys nepsal takové kraviny.

Kacer
12. 8. 2022 11:14

Tvl, ale taky moc nepostupujou, co?

12. 8. 2022 11:46
Odpovědět  Kacer

Co je to tvl? To víš plagiáte, neznám ty šifry, inkluzivním školstvím jsa nedotčen.

Kacer
12. 8. 2022 18:19

Tebe by ani do toho inkluzivniho skolstvi neinkludovali. Uz se stehujes?

Helena
10. 8. 2022 18:20

👍

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 20:08

Kačere, gosudar věděl prd. Doufal, že bude za pár dní hotovo. Každej se splete. Akorát to v jeho případě stojí desítky tisíc životů na ruské i ukrajinské straně a miliony lidí byly nuceny utéct. Poslední dva dny pro něj k vzteku. Přišel o pár letadýlek na Krymu, “místní” Rusové zdrhají po tom jejich mostíku a ústupovych cest z Chersonu ubývá.

Lev Prch
10. 8. 2022 20:50

Ty seš trouba který by rád stal hlásnou troubou viď!????? Ovšem s tvým arzenálem F73+A52+F100+F200+F600+F800+F22 je o marný pokus 👎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 8. 2022 21:55

Tak to se mi moc líbí, žes věděl v co Gosudar doufal. Nebudeš ty tenhleten jasnovidec? Tak to si zasoutěžíme, ju?
Hoď do placu v co teď doufá. Já házím už teď do placu ne v co doufá, ale co se nejpozději do zimy, ale pravděpodobně dřív, stane – spojená armáda osvoboditelů Ukrajiny obsadí celý jih Ukrajiny, včetně Oděsy pochopitelně, až k Podněstří a odřízne ukronácky od moře. Dál podle situace. A teď ty – v co Gosudar doufá? Tak hybaj s kůží na trh proroku!

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 22:14

Tož to já si myslím, že ten dobytek doufá do konce roku v obsazení celé UA. Věřím ale, že to bude jen blouznění pomatence. Steroidy se projevují. K tomu asi i stáří.

Lev Prch
10. 8. 2022 22:31

My taky věříme, že do zimy bude fyjalový vlastizrádce v prdeli stejně,jako Banderostán….oboje bez ruského plynu umrzne!
A jediný,kdo blouzní o tom že Rusko porazí seš ty,kokotus Maximus, havlolejnolahvárenská stoka a senilní pedofil Bidet 😂🤣, ostatní s mozkem vědí, že realita je jiná!

Kacer
12. 8. 2022 11:18
Odpovědět  Lev Prch

A bez plynu to jako nede, jo? Prosim, jak fijala zradil vlast?

12. 8. 2022 11:58
Odpovědět  Kacer

Plagiáte, to bys jako serštrol nepochopil, neb nejen že neznáš pojem vlast, ale navíc ani nevíš, co vše je na plynu závislé

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kacer
12. 8. 2022 13:54

Pouc me! Dovzdelej me!

Kacer
12. 8. 2022 18:14

Tak sup sup? Co pak je zavisle na plynu, analyzatore? At se dozvime, jestli umite alespon hledat na internetu nebo pouzit wikipedii.

10. 8. 2022 22:36

Gosudar nikdy nedoufá, Gosudar místo doufání plánuje. Doufáte jen vy, zoufalý vlastizrádný dobytek trolí farmy, že se na vás sereš nevys-ere až vás nebude potřebovat.

Kacer
12. 8. 2022 18:16

Koukam Gosudar je pro vas rusky Chuck Noris. 😀

Kacer
12. 8. 2022 11:17

Taky mate vesteckou kouli? 😀 Bradavky jste si jiz naladil na prijem dlouhych vln? Proc se vlastne neodstehujete?

12. 8. 2022 12:04
Odpovědět  Kacer

K čemu? Vystačím si s analýzou. Ty si ladíš bradavky? Nemám tě oslovovat ve třetím rodě? Nebo mezi těmi pohlavími osciluješ a během dne všemi prokmitneš a k večeru si dopřeješ sex já a já? Co máš furt s tím stěhováním?

Kacer
12. 8. 2022 13:52

To by mne zajimalo, co analyzujete? Signal na dlouhych vlanach? Jeste je potreba udelat syntezu, pane. JJ, rano jsem VAL, pak kolem obeda Kacer a vecer jsem IM SMICHY, ty pohlavi. Prosim o oslovenim v rode xn = xn−1 + xn−2

Kacer
12. 8. 2022 11:11

Nj, jako nemci nakonci valky… Zazracne zbrane, co zmeni vyvoj… 😀

12. 8. 2022 11:56
Odpovědět  Kacer

Však ho taky změnili, když je s pomocí strejdy Šmuela dotáhli do konce a otestovali v Japonsku. Dovzdělej se.

Kacer
12. 8. 2022 13:46

Tim mne chcte tvrdit, ze bez atomove bomby by vyhrala osa nebo by stale byla valka v plnem proudu? Vy jste naiva. A v komentarich pod jinym clankem my budete tvrdit, ze svrzeni atomovych bomb vlastne bylo zbytecne, protoze uz byl vlastne konec, ale USA je satan cerny hnusny prohnily. 😀

13. 8. 2022 03:36
Odpovědět  Kacer

Jistě že bylo zbytečné. Dokonce ještě víc než tvá existence.

Kacer
13. 8. 2022 13:41

Jejej, takze jste udelal krasny mentalni veletoc, v jednom komentari reknete, ze zazracne zbrane zmenili vyvoj valky a v druhem reknete, ze to bylo zbytecne. Cekal bych lepsi analyzu, ty analyzatore.

13. 8. 2022 16:24
Odpovědět  Kacer

Vnímej co čteš, když už se ser-eš mezi dospělce. Nenapsal jsem vývoj války, ale vývoj! Tehdy započalo jak atomzbrojení – tedy vývoj -, tak první krůčky do kosmu – rovněž vývoj. Tedy nejen dokončení a úspěšné otestování atombomby ( v jejímž “dovývoji” zajatí Němci ostatně sehráli jen marginální roli), ale hlavně rakety! V-2 byla, jak bys měl vědět, první raketa která dosáhla suorbitální letové dráhy. Kapišto veletoči?
P.S. Pravda, ty rakety jsem nezmínil, v daném kontextu jsem to nepovažoval za nutné. Kdybys napsal: “zázračné zbraně co jim zajistí vítězství” bylo by to něco jiného. A jinak, Sarmat a gravitační a laserové zbraně umístěné v kosmu už Rusko úspěšně otestovalo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuza
10. 8. 2022 12:28
Odpovědět  me2d44

ja som tiež napísala, že Bospor je príliš úzky a plytký a že by ho bolo treba rozšíriť,
ale mi to vymazali….

Pavel K
10. 8. 2022 13:59
Odpovědět  me2d44

Já zdravím plukovníku v záloze 🤣 🤣
když jsem výše četl, že by turek zlobil s Bosporem, tak první co mě napadlo ze srandy napsat, že jim tam pošle Gosudar dva Zirkony a pak tam propluje i Indie. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🙋‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kacer
12. 8. 2022 11:24
Odpovědět  Pavel K

Samozrejme, to dava ekonomicky smysl. Kampak ta protilodni strela odevzda energii? Proc tento vykrik modernich technologii jeste nepouzili na ukrajine?

12. 8. 2022 12:19
Odpovědět  Kacer

Protože (zatím) nevyhlásili válku a nejsou barbaři jako psychopatičtí skautíci strejdy Šmuela plagiáte. Měl by by sis občas poslechnout svého nepřítele Gosudara, pak bys pochopil proč. Ale neboj, jestli strejda Šmuel nedá pokoj a bude do Banderstánu sr-át čím dál sofistikovanější zbraně a začne ohrožovat matičku Rus, dočkáš se. Tedy dočká se strejda Šmuel a řídící centra kolektivního záchodu. A s vámi, vlastizrádnými šmejdy, se dočkáme bohužel i my.

Kacer
12. 8. 2022 18:11

Az vyhlasi valku, tak ji pouziji, jo? Proc USA dodava HIMARSy s orezanou vyzbroji? Proc USA maji pravo veta k vyberu cile? Proc USA rovnou nedodaji zbrane, co srovnaji Moskvu se zemi? Sakra proc, analyzatore?

Pavel K
12. 8. 2022 19:11
Odpovědět  Kacer

Všal ti to analníku, ehm analitiku VAL píše!!!! 🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🙏
Tak si to honem přečti, protože až se tomu co píšeš stane, tak máš smolíka, protože se už nedovíš PROČ!!! Ale zase tě nebude bolet hlava, na to ti dám svoje čestné slovo. 💀💀💀💀

Kacer
13. 8. 2022 13:23
Odpovědět  Pavel K

Pan analyzator pise howno analyzy. Ohani se tim, ze nevyhlasili valku a proto nepouzivaji ty superzbrane. Proc tedy nevyhlasi valku (a hlavne komu, co)? Pak by mohli vymazat Zemi z obezne drahy Slunce. Vase analyzy jsou dost povrchni a naivni.

13. 8. 2022 16:53
Odpovědět  Kacer

Nedávám sem analýzy, ale závěry, názory. Myslíš, že tu budu ztrácet zbůhdarma čas podrobným rozborem na nevímkolik příspěvků? Proč nevyhlásí válku? Proč by měl? Je snad existenčně ohrožen či co? Až bude mít pocit že je, tak ji vyhlásí, o tom nepochybuj dutolebe. Tys nejspíš smrkola a na vojně jsi nebyl, že. Jinak bys věděl co jsou to zálohy – svého času někde poblíž bojiště pozašívaní vojáci. Nyní je to to, čemu říkáš superzbraně. Jenže ty ruské suberzbraně jsou “zbraněmi posledního soudu”, pitomče! Rusové nejsou psychopatičtí amíci, aby vraždili pro vraždění jako oni všude kam se koukneš, blbe! Amíci by tam šoupli tři Sarmaty, kdyby je měli a bylo by po Banderstánu – a dál?! Vole

13. 8. 2022 03:39
Odpovědět  Kacer

Protože by přestali existovat blbe.

Kacer
13. 8. 2022 13:55

Ano, analyzatore, vsichni by prestali existovat. Predstav si, ze USA, satan zly cerny smradlavy, a pojenci by opetovali strelbu podobny arzenalem. Dokonce i Rus premysli vic nez ty, protoze stale chce existovat.

Kacer
13. 8. 2022 13:36

To dava smysl, ze nejsou barbari. Kazdy vojak ma minimalne dve vysoke skoly a kurz osobniho rozvoje, minimalne umi tri jazyky. Maji tak sofistikovane zbrane, ze dokazou zasahnout korunu s presnosti 3cm na 1000km, jejich protivzdusnou obranou nic neprojde a kdyz projde, tak to padne jen na pole, kde nikdo neni. Letecto tak moderni, ze neni videt. Autonomni bojove prostredky, kter rozeznaji civilistu na nekolik kilometru. Tanky tak dokonale, ze je neznici zadna protitankova zbran. Kam vstoupi noha pesaka, tam kvete a voni levandule, hlad neni. Zato yenkies to je zlo, zbrane k hownu. Vrazdy, hajlovani, jezeni malych deti, provolavani slavy satanovi…

13. 8. 2022 17:18
Odpovědět  Kacer

Končím s tebou, neb jsi pouze nevědomý troll natřískaný mantrami a jednostrannými informacemi s absencí kritického myšlení – zkrátka jednoduchý organismus, kterému říkám jeduflus. Dokonce jsi tak blbej a línej, že se odvoláš na wiki a na to, že dle ní má Banderstán v současnosti cca 41,16 mega obyvatel. Takže před před r. 2015 měl Banderstán kolik obyvatel matematiku? 50 mega? Či dokonce přes 60?! A zdroj? Dohledej si sám, lemple línej! Jen malá ukázka tvé tuposti a lenosti – dle člověka v plísni uprchlo během prvních dvou měsíců z Banderstánu přes 5 mega chocholů. Jenže chocholové berou čáru už od vyhlášení “samostatnosti”, tedy jednaadvacet let! Jenže to musíš musíš hledat!

Lev Prchala
10. 8. 2022 08:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Každá akce amiokupanta vyvolá následnou reakci Ruska.
A pokud tomu senilní pedofil Bidet(který se zase vyznamel při podávání ruky s Schumerem)nerozumí,velmi záhy pochopí!!!!!

Pozor
10. 8. 2022 09:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to viac želanie ako realita. Od začiatku tvrdím, že Turkovi sa veriť nedá a Rusi mu stále veria hoci mu zachránili zadok. Turek Rusovi zostrelili lietadlo a Rusi mu na oplátku pošlu plyn a ropu, skutočne nepochopiteľné, a preto neverím že to bude také jednoduché ako to tu niekto vyfarbuje. Turek jednoducho potrebuje tvrdú priúčku a to napr. zastaviť dodávky ropy a plynu z Ruska a aj z Azerbajdžánu odkiaľ treba Turka vykopať a ak to nepomôže treba ho skutočne vykopať aj zo Sýrie za pomoci Kurdov. SŠA sú samostatná kapitola, tiež potrebujú poriadnu priúčku, rozhodne nestačí sa len vyhrážať na diplomatickom poli, to už nezaberá, práveže tam už Rusi strácajú tvár, pretože toľko sa už vyhrážali napadnutím riadiacich centier ak ukroši napadnú Rusko a nič, nikto im už neverí pokiaľ svoje reči nepremenia aj na činy.

10. 8. 2022 10:55
Odpovědět  Pozor

Řekl bych, že Putin velice dobře ví, že Receptovi, stejně jako Lukašenkovi, Tokajevovi a dalším, nemůže věřit. Že nechápeme jeho hru ještě neznamená, že s kartami jaké má hraje špatně. Ono se to ukáže, a pochopíme to, vždy až po čase. Když Putin předložil své prosincové ultimátum, ani ho západ nevzal na vědomí a naopak zesílil tlak. A nyní lezou anglosionistům tlustý do tenkejch, Eurosajuz je v rozvalu, z protěžovaného Z je muž s cejchem smrti a formuje se oděská brigáda. Mě ta jeho hra připomíná řeku. Tu plyne líně, tu prudce, kus rovně pak nějaká ta zákruta a oblouk téměř v protisměru a meandry různé, ale stále neochvějně valí ke svému moři, ke svému cíli.

Ladislav
10. 8. 2022 11:14

♎💤 1* přesně a pak z ničeho nic příde povodeň a ta spláchne veškerý fašistický bordel!

10. 8. 2022 14:35
Odpovědět  Ladislav

“Zbraň soudného dne”, Posejdon, vytvoří pětisetmetrovou tsunami a ponorka Belgorod jich má v útrobách šest. Takže to s tím spláchnutím není jen metafora.

Kacer
12. 8. 2022 11:30

Myslite Americkou balistickou strelu UGM-73 Poseidon? Na ruske ponorce? Nebo ruske torpedo Posejdon? 😉 Ano, dava to opravdu ekonomicky i strategicky smysl, bravo generale.

13. 8. 2022 17:22
Odpovědět  Kacer

Plagiáte, dnes v 17:18 jsem tě přestal brát jako rozumnou bytost hodnou diskuze. Jediná moje reakce na tvé příserky tudíž bude, pokud už se budu vůbec obtěžovat, toto:
(_!_)

[Trol-1] spam Mikuláš
10. 8. 2022 11:55

Paranoidní lidi nevěří zpravidla nikomu.

Lev Prchala
10. 8. 2022 12:42

To máš pravdu,takový Bidet evidentně věří jen sám sobě……a hlavně tomu,že vyhrál volby!

10. 8. 2022 14:37

A stejně tak zpravidla oprávněně. Pak se ovšem nejedná o paranoiu, ale o životní zkušenost, kterou někteří vnímají zvenku jako paranoiu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
10. 8. 2022 11:56
Ohodnotit příspěvek :
     

No, pokud tomu někdo nerozumí: byli to Britové, kdo jako první sliboval Kurdům samostatný stát. Pak spolu s Francouzi vzali příložník – a nakreslili státní hranice v arabském světě podle něho. No a tak je část Kurdů v Turecku, část v Sýrii, něco v Íránu, a něco v Iráku – a oni by chtěli (Kurdové) žít spolu. Takže za věčné konflikty v této oblasti může příložník (pravítko), nebo ten, kdo ho držel???

me2d44
10. 8. 2022 11:57
Odpovědět  me2d44

Dodatek: jukněte se schválně na mapu Afriky – pravítko jak ze školní tašky – co hranice, to rovná čára!!!

Pozor
10. 8. 2022 13:38
Odpovědět  me2d44

A vieš prečo väčšine štátov tam existujúcich nevyhovuje aby Kurdi mali vlastný štát? Odpoveď je jednoduchá, pretože by prišli o zdroj ropy a plynu, ktoré sa nachádzajú na kurdských územiach, takže maximálne im povolia autonómiu. Samozrejme amici im nasľubujú hory a doly pokiaľ odtiaľ kradnú za staré zbrane tieto suroviny.

me2d44
10. 8. 2022 18:57
Odpovědět  Pozor

No, vzhledem k tomu, že mám dva semestry ekonomie – i když se tomu říkalo v té době “politická”, tak samozřejmě vím. A vzhledem k tomu, že jsem tu vysokou dostudoval – byť v oboru radiolokace, tak si některé věci umím dopočítat. A když jsme u toho: hovorím po Slovensky rovnako dobre, ako po Česky, alebo po Rusky – 9 let jsem strávil na Slovensku, Nové Mesto Nad Váhom a později Liptovský Mikuláš. Byla to legrace, ale někdy jste mne, bratia Slováci, namíchli, když při nákupu chleba mi prodavačka řekla:” nerozumiem”. Kdybychom opláceli, kde byste byli?

Frankie
10. 8. 2022 12:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby to tak všechno bylo jednoduché. Zatím jsou to jen kecy. Politologové toho nažvaní opravdu hodně.

Per
10. 8. 2022 18:29
Odpovědět  Frankie

prófa Fiala toho nakecal taky.

Jiří
10. 8. 2022 14:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím si ,že Putin umí hlavně naslouchat ,podobně jako Stalin ,který věřil v Koněva. Totální korupčníci dělají vždy z rozumného člověka diktátora ,ale tím dokazují ,že jsou nuly.

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 16:11
Odpovědět  Jiří

Stalin naslouchal tak, že většina jeho rádců skončila s kulkou v hlavě.

Pavel K
10. 8. 2022 17:09

No a vidíš synku 3/4 rusů na něj vzpomíná v dobrém, že pozvedl Rusko (CCCP). Kdybychom u nás pozbírali všechny ty zloděje, rozkrádače, kolaboranty a vlastizrádce, měli je za to spravedlivě potrestat, to by nás ubylo. 🤣🤣🤣😋

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 17:42
Odpovědět  Pavel K

Jsou ti Rusové národem zvláštním. Masového vraha, který má na svědomí miliony mrtvých, obdivovat, je věru zvrácené. Ale asi ruské.

Per
10. 8. 2022 18:33

A tohle, Lubomíre tohle nikdy nepochopíš a právě tímto se celý záchod liší od Rusů.
Protože záchodu se jedná jen o materiální zdroje. A z lidí se stávají sobci.

Lubomír
10. 8. 2022 19:18
Odpovědět  Per

No jo, člověk je taky zdroj, na lidech Rusku/SSSR nikdy nezáleželo. A to jich tam furt ubejvá, jak zdrhaj na dekadentní Západ. A to z nich Putík ještě dělá kanónenfutr, i když z Rusů tolik ne, spíše neruských národů. Mobilizaci se vyhlásit bojí, aby se mu náhodou nezačali bouřit. Nakonec vlastně ani neválčí, tak nemůže.

Pavel K
10. 8. 2022 19:30
Odpovědět  Lubomír

A těm na druhé straně záleží na lidech?!! Vy jste jedl vtipnou kaši, co vám maminka navařila. To je vidět na těch jejich celosvětových exesech co rozváží tu svoji demokracii. Když je to málo rozjedou vopichy na všechnoa lidi kapou jako mouchy. Je mi vás líto, ale chápu každý se nějak musí živit.

Lev Prch
10. 8. 2022 19:32
Odpovědět  Lubomír

Hlavně, že v Banderostánu nahánějí mladý rekruty po silnicích a diskotékách a znovu zakládají Dirlervangerovy brigády z propuštěných vrahů (nejhrubšího zrna )a pedofilů…..jak demokratické, že?!!!Proto mají banderovci civilní obyvatelstvo jako živé štíty?!!!!!Banderostán je v rozvalí!!!!!🤫🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Sláma -kravine😛
P.S.
Pokud věříš Goebels 24bude se tvá F22je zhoršovat.

Kacer
12. 8. 2022 11:35
Odpovědět  Lev Prch

Vagnerovci uz v Rusku taky verbujou v kriminalech. 😉

me2d44
12. 8. 2022 13:09
Odpovědět  Lev Prch

A počkejte si do 1.9.2022 – přibydou – podle rákosníčkova dekretu – i bábušky s granátometem (mobilizace žen od 18 do 60 let)!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
10. 8. 2022 20:20
Odpovědět  Lubomír

Opět jsi bácnul hřebík na hlavičku ó moudrý. Z RF už zdrhlo, představ si to, podle západních zdrojů cca 480 000 zrádců a přísavek a naopak tam z Banderstánu přizdrhlo 1 200 000 ukrajinců. Čiže jich ubylo, pokud nebudeme počítat padlé, plus 700 000 lidůch. Takže jsem rád, že se tu raduješ troldo. Že se RF se zbavila necelého půlmilonu lehkoživků a parazitů a získala namísto nich o sedmset tisíc víc pracovitých lidí je zajisté důvod k radosti. Tož plesej, plesej a jásej, Jasánku.

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 20:51

Záleží, jak se to počítá, ruskej pas má kdejakej trotl. Viď, Vale. Ale hodně ruských občanů trvale bydlí mimo Rusko. To přichází také o vzděláné elity, např. IT. Kdo má šanci se uplatnit jinde a není trotl, tak to udělá. Pročpak asi Putinova elita posílá děti na Západ. Často se pak nevrací. Ty, co byli násilně z Ukrajiny zavlečeni do Ruska, ani nelze počítat. Takže mínus, Donalde. Ještě odečti ty, co se vrátili v pytlích, anebo Rusáček nechal na UA.

Lev Prch
10. 8. 2022 21:38

Násilně odvlečeni z Banderostánu nebyl nikdo!!!!!!!
Jen mi není jasný, proč se nás snažíš úporně přesvědčit,že máš v hlavě ještě víc ani💩💩💩💩💩, než jsme si mysleli.?!!!?!

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 22:17
Odpovědět  Lev Prch

Jistě, kdopak je v těch filtračních táborech? Jenom to bylo Rusům blbý nazvat to koncentráky. Přeci jen toho od nácků převzali už hodně.

Lev Prch
10. 8. 2022 22:35

Koncentráky zavedli první angláni v Africe,tak se ty 💩 retardovaný dovzdělej.Do dnešní doby má koncentrační tábory pouze uSSa v podobě táborů FEMA!
Teď si vem prášky,zapoj je vodkou jako Wenzl flaška Havel a mazej do pelechu,ráno musíš trolit.

10. 8. 2022 22:44

Nojo, hošo, tak tos mě teď uzemnil. Já si doteď myslel že nejvíc toho od nácků převzali – i s náckama – amíci. No jen považ – taková FEMA má připravené koncentráky v provozuschopném stavu pro dvacet milionů svých občanů.

[Trol-1] spam Jan
11. 8. 2022 02:21

Kecy v kleci.

Lev Prchala
11. 8. 2022 09:08
Odpovědět  [Trol-1] spam Jan

A co tam máš dál,čOUDElko?

Albi
10. 8. 2022 21:47

“Putinova elita” je z velké části ruská 5. kolona, není tedy divu, že západní dnes už pseudovzdělání obdivují. Pro Rusko je jen dobře, že zdrhli na Západ – i s majetkem – a tam se poučí, čemu nechtěli dřív věřit. Přijdou o to nejcennější – milovaný majetek – jak už se to mnohým stalo.
Mimochodem – víte, že prakticky na všech vysokých postech “vědy a techniky” se nevyskytují téměř žádní Američané, ale imigranti (tj. vzdělaní jinde než v USA), převážně Asiaté?

10. 8. 2022 22:47
Odpovědět  Albi

Však to taky řek Friedman na plnou hubu. Že amíci nemusí být vzdělaní, že si mozky koupí a dovezou.

10. 8. 2022 22:11

Tak tak, troubo. Všechny elity zdrhly a zbraně o jakých se záchodu ani nesnilo a zaostali tak za Ruskem minimálně o deset let vykoumali mužici v láptích, Bělgorod postavili místní rybáři z plechových sudů co tam zbyly po wehrmachtu, a na Posejdon ukradli Číňanům rachejtle.
K ostatnímu cos vyblil se nevyjádřím, neb je to tak blbé a tak hluboko pod prahem mého vnímání, že by sis o tom mohl pokecat leda s taiwancem nebo s ženoidem pekari.
P.S. Hele, gaučovej jenerále, nevíš čím to je, že v r. 2015 byl počet chocholů cca 44,5 milionů a nyní jich je plus minus polovina? Zlý Rus je vyvraždit nemohl žejo, když válčit neumí jak tu opakovaně jásáš. Takže jak je to možné hošo?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Kacer
12. 8. 2022 17:43

Matemtatiku by si to chtelo oprasit, dle wikipedie ma dnesni Ukrajina 41 167 000 obyvatel, ty analyzatore.

Pavel K
12. 8. 2022 19:27
Odpovědět  Kacer

Tady je to zase samej anální lizátor.🙄🙄😂👏

13. 8. 2022 03:44
Odpovědět  Kacer

Ty bereš tetku wiki jako zdroj informací? Ha! ha! ha! Pak se ničemu nedivím.

Kacer
13. 8. 2022 13:17

Aha, takze tys je vsechny obesel a spocital. Nejen analyzator, ale i velky myslitel, co ovlada cas a prostor. Tleskam. Dodej zdroj. Pokud se vyparilo 22 milionu lidi, coz je cca polovina civilnich obeti 2. svetove valky. A na Mesic se podle tebe da dojit pesky, vid?

13. 8. 2022 17:23
Odpovědět  Kacer

(_!_)

13. 8. 2022 17:23
Odpovědět  Kacer

(_!_)

me2d44
10. 8. 2022 20:21
Odpovědět  Per

Jen tak mimochodem: neříkám, že by v některých případech neměl Stalin i máslo na hlavě, ale většina zločinů, které mu západ přisuzuje, je způsobena těmi, kteří se snažili vetřít do jeho přízně (a kteří ho poté nechali potupně zdechnout bez pomoci). Jinak bez Stalina by dneska byl Deutscheraich až po Vladivostok – a Slované by už nebyli ani v kronikách!

Lev Prch
10. 8. 2022 20:53
Odpovědět  me2d44

Kdo je bez viny hoď kamenem…..

Albi
10. 8. 2022 21:52
Odpovědět  me2d44

Jak píšu výše – hodně lidí ani slovo trockista nezná, natož aby věděli, jaký byl rozdíl mezi Stalinem a Trockým, tedy i následně mezi trockistou a stalinistou.

Lev Prch
10. 8. 2022 22:36
Odpovědět  Albi

Trocký to byl masový vrah 👎

Kacer
12. 8. 2022 11:40
Odpovědět  Per

To je naprosto normalni vlastnost, jakokehokoliv organizmu. Kazdy chce maximalizovat moznost preziti, pak bude chtit rozsirit svoje geny, co nejvice to pujde, z toho plyne, ze bude potrebovat mnoho deti, kterym musi zajistit prziti a to udela tak, ze bude kolektovat zdroje. Toto funguje od mikromeritka po makromeritko. Da se to pouzit na ideologie, statni utvary,… Tedy skoro vsude.

13. 8. 2022 17:24
Odpovědět  Kacer

(_!_)

Lev Prch
10. 8. 2022 18:35

Je s podivem že valná většina mladých z malé Británie si myslí, že Hitler byl komik?????Jak královsky britské, že????? Zřejmě edvardovskoosmé🤫
Jak s podivem, že u amiokupantům si zvolí člověka který se (ne je on)podílel nepřímo na smrti Johna Kennedyho a jehož syn(alkoholik a feťák) má na rukou krev milionů Iráčanů! Inu oběma národům NENÍ DÁNO 👎

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
10. 8. 2022 21:39

A jste schopný rozlišit bolševika od trockisty? Pokud ne, pak docházíte ke špatným závěrům.

10. 8. 2022 22:03

Tys věru pitomec.

Oy vey
12. 8. 2022 12:39

daj si do hľadáčika Googla “who was behind Russian revolution” a študuj. Zistíš, že tá revolúcia nebola ruská a tí, čo vraždili, neboli Rusi.

Lev Prch
10. 8. 2022 17:43
Odpovědět  Pavel K

Praha by se vylidnila 😁😁😁😁😁

Pavel K
10. 8. 2022 19:32
Odpovědět  Lev Prch

🙋‍♂️ 👍 😋

Kacer
12. 8. 2022 11:33
Odpovědět  Pavel K

A na jejich misto prijdou jiny zlodeji, rozkradaci, kolaboranti a vlastizradci, jen z jine smeru. 😉

Lev Prch
10. 8. 2022 17:29

To víš,v uSSa z nich udělali generály….viz. Omar Bradley,to byl kapacita,poradce prezidenta Johnsona v otázce Vietnamu(kde je Vietnamci hnali bambusovejma tyčema a taky je vyhnali)😁
A takový Patton, který trpěl F22 a svou pistolkou sestřeloval Me Bf-109, který osvobodil. OSVOBOZENOU PLZEŇ 😁

10. 8. 2022 20:23
Odpovědět  Lev Prch

Tak samo to je s Buchenwaldem a Dorou. Také se osvobodili sami a strejda Šmuel si připisuje zásluhy.

me2d44
10. 8. 2022 20:28
Odpovědět  Lev Prch

A k tomu poznámka: a jediný americký voják při osvobození Plzně padl – bohužel na hlavu – ožralý z auta, na kterém vozili amíci Němce na exkurze – proto mají Amíci v Plzni pomník! Jo, někdy je historie psaná, někdy odposlechnutá od pamětníků. Ano, pamětníci nám vymírají, ale to není důvod tvrdit, že neměli pravdu!!!

10. 8. 2022 22:02

Tady není zet ještě zakázané, kačere, tak tu loajalitu k naší fašistické vládě nemusíš přehánět. Klidně můžeš napsat že většina jeho zrádců skončila s kulkou v hlavě a nic se ti nestane.

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 22:20

S tím Z to není tak špatný, alespoň se pozná, kdo je zmrd. Náckové si taky dávali záležet na symbolech. Rusové se pilně učí.

Lev Prch
10. 8. 2022 22:40

A proč si teda banderosvoloč nechává kérovat Černý slunce a hakenkrajc, když jsou “”””nositelé demokracie v Evropě?!”””Že by zdviženou pravicí zdravili Ave Caesar,?!!!!!Ty seš kokot skutečně NE(VE)smírných rozměrů!

Kacer
12. 8. 2022 17:50
Odpovědět  Lev Prch

A co teprive Vagnerovci, co? Jim se SS unifroma rovnou vpila do kuze. 😀

10. 8. 2022 22:53

Jo aháá… Tak proto maj ukronáckové ty dvě zkřížený zetka! Že jsou tuplovaní zmrdi!

[Trol-1] spam Jan
11. 8. 2022 02:24

Hakenkreuz mají oblíbený zejména někteří Vagnerovci placení Ruskem, včetně jednoho z jejich šéfů, Utkina, Putinova přítele. Ten má vytetované I symboly SS.

Lev Prchala
11. 8. 2022 09:10
Odpovědět  [Trol-1] spam Jan

Ty máš zase nakoupeno a ležíš před záchytkou viď,čOUDElko?!

Kacer
12. 8. 2022 17:51
Odpovědět  Lev Prchala

Pravda se blbe posloucha, co? Klidek, Vlada koupi prasky od izraelcu a posle ti je. 😀

11. 8. 2022 17:40
Odpovědět  [Trol-1] spam Jan

Na krku výložky SS a na hrudi orlici. Doufám, že padne v boji – ale až poté, co pomůže s porážkou ukronacistů.

Kacer
12. 8. 2022 17:52

Koukam, ze jsi pravy pragmatik a pokrytec, alalyzatore.

13. 8. 2022 03:47
Odpovědět  Kacer

Pokrytec by to neřekl trubko.

Kacer
13. 8. 2022 13:11

No, je to pokrytecke, protoze by se dalo rici to same o “ukronacickach”, ale to ty nepripustis, ze by Ukrajina mohla byt stejne pragmaticka jako ty a vyhnat tu rudou zver. 😉

13. 8. 2022 17:26
Odpovědět  Kacer

Výjimečně tě oslovím: “Když kočka dobře chytá myši, nezáleží na její barvě.”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ladislav
10. 8. 2022 17:05
Ohodnotit příspěvek :
     

♎💤 Ještě za éry SSSR Turek taky vyhrožoval Bosporem a Kosigin řekl turkovi, že tam udělaji větší průvliv, ale nezaručí že bude ještě existovat Istambul! Za deset sekund byl problém vyřešen!

Lev Prch
10. 8. 2022 17:30
Odpovědět  Ladislav

Stejně by se vyřešil i teď!👍

Vladimír
10. 8. 2022 19:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Já nevím. Rusko, Turecko a Irán si nedávno podali prostřednictvím svých prezidentů ruce. Ony ani předešlé Bayraktary nebyly Ukrajincům moc ku prospěchu, tak kdo ví, jak to vlastně je…

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 20:20
Odpovědět  Vladimír

Rusko a Írán si spojence příliš vybírat nemohou a Turek to hraje na obě strany.

Lev Prch
10. 8. 2022 20:55

Za to uSSa si vybírá je ty, kteří budou za jejich zájmy chca nechca chcípat!

Albi
10. 8. 2022 22:00

Proč myslíte, že si spojence vybírat nemohou? Naopak, pokud byste nesledoval jen český mainstream, věděl byste, že se budoucí “spojenci” naopak hrnou a hlásí, takže vybírat není problém.
Jenže Rusové na rozdíl od anglosaského: “Kdo není s námi, je proti nám” vycházejí z myšlenky: “Kdo není proti nám, je s námi” (čti: je mezi námi vítán).
To vás možná zmátlo, bylo by dobře se nad zprávami “z obou stran” nejdřív zamyslet a porovnat, než je přijmete za jedinou a nezpochybnitelnou pravdu.

Albi
10. 8. 2022 22:01
Odpovědět  Albi

PS: S tím Tureckem máte pravdu. Takže vidíte, že to jde, když se chce.

[Trol-1] spam Lubomír
10. 8. 2022 22:21
Odpovědět  Albi

Vy zase příliš sledujete ruský a prorusky dezinformační mainstream. Pak se souvislosti špatně chápou.

Lev Prch
10. 8. 2022 22:41

Ty ovšem se svou F73 a A52 nechápeš ani to, že ráno svítá 😀

10. 8. 2022 22:56

Hele, dutolebe, nejsi reinkarnace Jasánka? Ty vole, vždyť z tebe padaj jenom naučený mantry ale jinak víš howno!

[Trol-1] spam Jan
11. 8. 2022 02:26

Ja vím, Ty máš hlavně životní zkušenosti. A ty tě dovedly tam, kde jsi. Tj. do fanklubu Putlera.

Lev Prch
11. 8. 2022 06:20
Odpovědět  [Trol-1] spam Jan

Amiarschloch, zavři hubu smrdíš i přes monitor 🤮🤮🤮😡🤮

11. 8. 2022 17:45
Odpovědět  [Trol-1] spam Jan

Ty vole, aspoň si v tom střídání nicků udělej pořádek. * Životní zkušenosti podpořené úporným studiem dostupných materiálů a kritický úsudek. Tak je to správně, kačere.

Kacer
12. 8. 2022 18:03

Takze jsi dnes uz anlyzoval a kolik ti to vyslo, analyzatore? Myslim, zes neobsahl vsechny dostupne zdroje, tim tva analyza strada. Priznej si to, zijeme ve svete informacniho zahlceni a tim nelze udelat radnou analyzu, aniz by ses zbavil sumu, jenze to chce spoustu casu a ne analyzu rano na zachode, vis, analyzatore. 😉

13. 8. 2022 17:30
Odpovědět  Kacer

(_!_)

Kacer
12. 8. 2022 17:59

Uz jsi analyzoval sve howno, analyzatore?

13. 8. 2022 03:50
Odpovědět  Kacer

Proč bych tě měl analyzovat?

Kacer
13. 8. 2022 13:09

Je pravda, ze me seres a tve howno je inteligentnejsi nez ty. Pokud na tebe tva howna mluvi, poros osetrujiciho, at ti zmeni medikaci.

13. 8. 2022 17:31
Odpovědět  Kacer

(_!_)

Kacer
12. 8. 2022 17:58
Odpovědět  Albi

Takto nemuzete byt naivni, ze ne? Vzdy jde o mocenske hry a neexistuje nic jako, my jsme ty hodni, my nic nechceme, zijte u nas. Jak Rusko, tak USA, Cina chteji byt globalni lidr a pouzivaji k tomu stejne prostredky a maji i stejne nastroje. Tedy i jejich skutky budou podobne, ale reci u toho budou mit sladke.

Arnoldix
10. 8. 2022 22:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Azbuk gasudárce v Stalingradu ožehne atomovája bombína … au.

Arnoldix
10. 8. 2022 22:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Ted se bojim Iránského bači okýbači a neusnu…. silný to ruský kafe 😂

Lev Prch
10. 8. 2022 22:42
Odpovědět  Arnoldix

Alkoholix a Tragikomix v jednom,aneb NEužitečnej havlo3,14čus opět na scéně.

Arnoldix
13. 8. 2022 17:39
Odpovědět  Lev Prch

Lidi se straší i přelidněnim … a za Prahou nemáš ve vesnici ani obchod. Takže zajed, ty komix Levárno 😂