blognezařazenépolitika

Projev prezidenta RF, který změnil svět. EU i Státy zaskočeny – VIDEO

Ruský prezident vyslyšel doporučení Bezpečnostní rady RF a uznal dvě republiky na jihovýchodě Ukrajiny. Putin v obsáhlém rozhovoru vysvětlil historický a současný kontext. Evropa i Státy vzdor svým proklamacím zřejmě zaskočeny. Dnes večer si vyslechneme reakci lídra Států na geostrategický tah Ruska. Událost pro vás sleduje kanál Plesk. Zde tedy překlad do češtiny projevu prvního muže Ruské federace.

sdílet na

3 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Milan
23. 2. 2022 13:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Osobně nedokážu pochopit, jak je možné, že celý Putinův uveřejnila i s překladem (mizerným mimochodem) ČT 24. Leda by dopředu počítali s tím, že české ovce budou ve své tuposti projev ignorovat a svobodné duše pořady čt ignorují. Já se to například dozvěděl v diskuzi na NR.

Františe
23. 2. 2022 14:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Včera mi jeden poradce v bankovnictví nabízel možnost mimořádně výnosného obchodu. Na otázku proč je to tak výnosné, mi řekl, že je to kvůli ruské okupaci Ukrajiny. Že prý Rusko teď zmasakruje Ukrajinu, že prý to řekl Putin v projevu, a že to má podle jejich zpráv. Řekl jsem mu, že to není pravda. A on jestli jsem projev slyšel. Když jsem mu řekl, že ano a jelikož umím rusky tak v živém vysílání ruské televize, tak sklapnul. Pak něco zakoktal a převedl řeč na jiné téma. Ta fanatická nenávist, a vědomí, že proti tomu jsou bezmocní, je děsivá. Nedošlo mu, že si to Rusko může dovolit jen proto, že k tomu má dokonalé prostředky. Kdyby nemělo dostatečnou sílu, tak by si to nedovolilo jako v Kosovu. Ale doba se velmi změnila. Dnes tu sílu má.

Maco
23. 2. 2022 17:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Dejú sa nebezpečné veci .
Stačí nejaký ,, omyl ” ……a nikto to nebude schopný zastaviť.