blog

Plzeň a jaderná střelnice generála Řehky! Co na to generál PePa? A Andrej Babiš?

Plzeň a jaderná střelnice generála Řehky! Co na to generál PePa? A Andrej Babiš? A proč v USA koncern VW platy zvyšuje a v ČR snižuje!?

Michael svatoš

Je tomu sotva pár dní, kdy Andrej Babiš v ironickém videu poradil náčelníkovi generálního štábu AČR, generálu Karlu Řehkovi, aby zalezl do bunkru, a přestal strašit důchodce jadernou válkou. Generál Řehka se ale Andreje nezalekl, a už 13. prosince nechal ze svého válečného bunkru vytroubit, že AČR, aby se připravila na budoucí nukleární válku s Ruskem, vybuduje v Líních, kousek od Plzně, strategickou jadernou střelnici!

Generál Řehka svolal v listopadu nejvyšší českou vojenskou radu, a na ní ve vší vážnosti oznámil, že se česká armáda pod jeho velením začala chystat na černý scénář – na jadernou válku! Na poradě byl osobně přítomen i český prezident, generál Petr Pavel, takže se nemůže vymlouvat, že by o šílených plánech generála Řehky, vybudovat z Plzně jadernou střelnici, nic nevěděl! 

Jaderná válka je vážná věc! Když se na ni, jako generál Řehka, chce nějaký stát vážně připravit, musí především rozptýlit svá vojska, jednotky civilní obrany, a hlavně vojenské a humanitární sklady, po celém území státu. Musí doslova vybudovat tisíce malých skladů a vojenských posádek. Důvod je prostý – část skladů i posádek má slušnou naději přežít jaderný úder, a bojovat s nepřítelem, a poskytovat pomoc civilnímu obyvatelstvu.

Generál Řehka to ovšem navzdory letité válečné teorii jaderné války vymyslel opačně, a 13. prosince nechal ze svého bunkru vyhlásit, že na letišti v Líních u Plzně vybuduje velký armádní strategický sklad, ze kterého se budou zásobovat jednotky NATO postupující v případě války s Ruskem na východní frontu! Ba co víc, generál Řehka je takový strategický génius, že osobně vyhlásil: “Líně jsou unikátní svou kapacitou, geograficky, blízkostí nemocnice, infrastrukturou a zároveň vzdáleností od místní aglomerace. Myslíme to vážně, je to strategický důležité!”

Celou genialitu generála Řehky si můžeme shrnout do tohoto vtipu:

  • Tajný Koudelkou stále neodhalený Putinův agent v ČR telefonuje do Kremlu: “Voloďa, mám pro tebe vánoční dárek!
  • Kreml : “Хорошo, давай!“.
  • Tajný neodhalený Putinův agent v ČR: “NATO se chystá pod mým velením na jadernou válku s Ruskem!
  • Kreml: “To není moc pěkný vánoční dárek!”.
  • Tajný neodhalený Putinův agent v ČR: “Já ale všechny zbraně, zásoby i vojáky NATO na válku umístím do jednoho skladu!
  • Kreml: “Kde?”.
  • Tajný neodhalený Putinův agent v ČR: “V Líních u Plzně“.
  • Kreml: “Я понимаю. Ты это хорошо подумал! Hастоящий герой России!  Pošlu tam, až válka začne, tu největší vánoční prskavku, kterou máme v arzenálu! Díky tobě bude vítězství zase našeСлава России!“.
  • Tajný neodhalený Putinův agent v ČR: “Слава!”.

Vybudovat v rámci příprav na jadernou válku jeden hlavní strategický válečný sklad pro vojska NATO postupující na frontu v blízkosti velké městské aglomerace, a plánovat, že se v něm v případě konfliktu soustředí většina vojsk ČR a NATO, a ještě se tím veřejně vychloubat, může jen naprostý vojenský idiot! Velký strategický sklad, ve kterém se mají soustředit vojska a zásoby, je jasným cílem masivního jaderného úderu velkými strategickými hlavicemi už v prvních minutách války, aby bylo vše zničeno, ještě než se dokáže rozptýlit. Blízká aglomerace s nemocnicí, kterou Řehka odůvodňuje svůj geniální plán, by se vypařila i se skladem, válečnými zásobami, soustředěnými vojsky, a 200 tisíci obyvateli Plzně a okolí! 

Generál Řehka by měl zalézt do bunkru, a přestat strašit důchodce jadernou válkou, jak mu radí Andrej, když se na ni neumí ani pořádně připravit. Leč Řehka nemůže. Jeho chlebodárci Fiala a Černochová naslibovali Čechům gigafaktory firmy VW v Líních u Plzně, a tak skvělou budoucnost české ekonomiky, a tak vysoké platy českých zaměstnanců. A teď nevědí, jak se ze svých slibů vykroutit. Gigafaktory VW nejdříve v Česku “dočasně nevznikla“, potom “zatím nevznikla“, a nedávno ještě platilo, že ve hře je ještě několik dalších zájemců o její výstavbu.” Naše historie nás učí, že slovo “dočasně” je zvláštní český výraz, který často nabývá i významu “na věky”. Řehka strategický válečný sklad v Líních u Plzně postavit musí, protože Fialovi už je jasné, že s automobilovým průmyslem v ČR je amen, a žádná gigafaktory tady nebude! A díky Řehkovi bude moci tvrdit, že v rámci příprav na světovou jadernou válku se v ČR nemohla postavit gigafaktory, ani vzniknout nová a dobře placená pracovní místa! 

Ostatně celá Škoda Mladá Boleslav se potápí jako Titanic:

Shawn Fain, odborář, který zařídil zvýšení platů v automobilkách v USA o 11 až 33%! 42 dolarů za hodinu – slušná mzda! Co na to Češi? Zdroj foto.

  • V USA se platy v automobilovém průmyslu zvyšují, pracovní místa vznikají, a v ČR je tomu přesně naopak! Proč? Protože v USA jsou levné energie, a Američany netrápí Fialová drahota! Auta tam jdou na odbyt! Odborář Shawn Fain tak snadno donutí vydělávající kapitalisty, aby se o svůj zisk podělili s odboráři. Odborář Robin Povšík má naopak smůlu, kde kapitalisté dostatečně nevydělávají, třeba kvůli Fialové Drahotě, jako v ČR, tam s nimi není žádná řeč! 
  • Proto je nejvyšší čas poslat Fialu a celou jeho partu do politického důchodu. Třeba k tomu Andrej zase natočí nějaké veselé video! A třeba nějaký další politik konečně domluví odhlasování nedůvěry Fialově vládě, vždyť lid už tak učinil – a podle posledních průzkumů už vládě důvěřuje jen 17% občanů! Není už ani záhadou, proč Fialově vládě ještě stále důvěřují poslanci parlamentu! Těm věří jen 18% občanů ČR!  Nezbývá proto, než aby jste se stali novými politiky, a nebo aspoň volili důvěryhodné politiky! 

@pepekarna Náčelník generálního štábu české armády Karel Řehka v úterý na velitelském shromáždění upozornil, že pokud by začal střet mezi Ruskem a NATO, Česka se dotkne okamžitě. Armáda ČR by byla podle něho aktivním účastníkem od první minuty. Armáda se podle něj musí připravovat na válku velkého rozsahu. „Kdyby došlo ke střetu mezi Ruskem a Aliancí, naší země se to dotkne okamžitě, armáda bude aktivním účastníkem od první minuty,“ řekl Řehka. #situace #nato #cesko #rusko ♬ původní zvuk – pepekárna

sdílet na

67 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
15. 12. 2023 23:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Mam dojem, ze zapadni svet usiluje mermomoci o III. sv. valku. Rekla bych, ze se na ni uplne trese, jelikoz jejich ekonomika jede dolu jak na toboganu. No a v takovem pripade, kde uz neni co brat je valka vysvobozenim. Vse se znici a zacne se nanovo. Valecne bubny zavirily hrozbou a jsou samozrejme nasmerovany opet na Rusko, jelikoz je podle odporne reznice olbrajtky je nespravedlive, aby Rusko melo vse a zapad jen vyzrany spajz. Tu valku samozrejme nezacne Rusko, ale prave zapad napadeny vzteklinou. Rusko samozrejme o tom vi a je pripraveno.
https://www.youtube.com/watch?v=r29k_T_o9To

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
krtek
16. 12. 2023 01:03
Odpovědět  Jaris
Aragonit
16. 12. 2023 02:53
Odpovědět  Jaris

K hubeniu ľudskej masy sú vojny pre globalistov užitočné. Sú to mlýnky na ľudské mäso. Na Ukrajine máme za dva roky okolo milióna mŕtvych alebo definitívne nezvestných. Konflikt v Izraeli za dva mesiace zabil okolo 20 000 ľudí. A do toho tie plánované pandémie a jedovatá injektáž urobia svoje

Jaroslav
16. 12. 2023 10:45
Odpovědět  Aragonit

Ta řízená pandemie stále zabíjí, stále více se potvrzuje, že vakcíny poškodili ty, kteří si je nechali píchnout. Mnozí z nich stále umírají na důsledky. A samotný vir stačí “vypustit” a pak se množí sám. Stejně tak byl vypuštěn bacil španělské “chřipky” vakcinaci amerických vojáků a jejích přesunem do Evropy. Prostě biologogicke zbraně jsou to nejhorší a dají se použít skrytě. Případně se ještě obviní někdo jiný, např označením “čínský”. Závěr 3 svv již probíhá, cíl je odstranit miliardy, jsme ve fázi rozjezdu, to horší je před námi

jiří
16. 12. 2023 17:45
Odpovědět  Jaroslav

Jsou základy zdravotnické vědy záměrně založené na lži?
https://rumble.com/vr9a25-virotologick-crkev-virologie-vyvrac-koronu.html
JAK SE ŠÍŘÍ NEMOCI.
https://www.matrix-2001.cz/clanek/pravda-o-nakaze-zkoumani-teorii-o-tom-jak-se-siri-nemoci-12512
Nesprávnost virologických metod byla s konečnou platností prokázána. COVID-19 je podvod století.
https://tadesco.org/nespravnost-virologickych-metod-byla-s-konecnou-platnosti-prokazana-covid-19-je-podvod-stoleti/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
16. 12. 2023 17:55
Odpovědět  jiří

VIROLOG A. HILL: TUZEMÁK OBSAHUJE LÁTKY PROTI KORONAVIRU.
Česká regionální potravina Tuzemák (dříve rum) se díky britské studii zařadila mezi látky, které mají potenciál bojovat proti koronaviru.
https://nevimnews.cz/virolog-a-hill-tuzemak-obsahuje-latky-proti-koronaviru/?fbclid=IwAR1ggc8yaZXqDnxar4s_Q8ChUjvK7AMIK0xG9E2KqjBBvXfG_KXwH85B3cw

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
16. 12. 2023 18:41
Odpovědět  jiří

No a je to 😀 😀 Nakonec proč ne? Slivovice byla odjakživa nejlepší dezinfekce a i na virózy dobrá.

Boomer
16. 12. 2023 19:08
Odpovědět  Markýza

.. u našeho tuzemáku má na svědomí tu léčivost mravenčan ethylnatý. Naprosto spolehlivě prý zabíjí egyptskou sr*čkoidní Faraonovu pomstu…

Markýza
17. 12. 2023 08:53
Odpovědět  Boomer

Mravenčan? No páni, to slyším prvně. Kde se to vzalo v bukových pilinách? 😀

Boomer
17. 12. 2023 09:41
Odpovědět  Markýza

..tím je tuzemskému rumu dána ta pravá česká verze rumové chuti…
Já teda rum nepiju, ale znalci mi prozradili.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaro Jaroslav
16. 12. 2023 18:14
Odpovědět  Aragonit

Žid nám dal komunizmus, nacizmus a sionizmus-a pokiaľ viem, tak všetky vojny a revolúcie v 20.a 21.storočí boli židove vojny!!!

Standa
17. 12. 2023 00:00
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Nějak účelově a hloupě vynecháváš kapitalismus.Kdo jsou Rokfelerové,kdo ovládá MMF, banky ,Ford Knox,BleckRock,finační toky ožebrující státy,kdo ovládá Bílý dům,kdo vymyslel kat. církev po tisíciletí deptají lidstvo systémem kapitálu?Proto je nejbohatší sektou na světě.

Pavel z Moravy.
17. 12. 2023 09:45
Odpovědět  Standa

Asi zapomněl na feudalismus a kapitalismus, jinak to není možné, neb z nich právě vyrůstá ta banda likvidující vše lidské co tady ještě na zemi zbylo.

Pavel
16. 12. 2023 16:20
Odpovědět  Jaris

Bodejť by se na ni netřepali, když ví, že umírat za ně budeme v té válce s Ruskem my! Debílci z východu, co si nevážili dobrého bydla a pro vidinu zlatého telete vyměnili spokojený život v socialismu za stres v mafiánském kapitalismu! Zatím jim plán vychází, ničí se pouze východní Ukrajina a Ruské příhraničí.Po nich přijde na řadu naše území a pak teprve západní Evropa.Proto nejvíc horují pro válku s Ruskem “Angláni”.Ti si představují že to bude tak jak za II.světové války. Pozemní armáda se přes kanál nedostane a jejich královské letectvo je ochrání. Armáda ne ale Sarmat a kynžály spolu s kalibry ano.Stejně jako se tam dostaly Hitlerovy V1 a V2! Rusko o válku s námi nestojí, ale pokud je vyprovokujeme, bude ta válka i u nás!

Jaro Jaroslav
16. 12. 2023 18:11
Odpovědět  Jaris

To, že končí 5.vek slnka a Anno Magnus Precesný rok,ktorý ma 5 vekov slnka asi nevieš… Ich záver máš opísaný v Apokalypse Jána…

Autor
15. 12. 2023 23:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to prosté. Drtivá většina lidí se nechala koupit jako pohodlným životem – na úkor budoucnosti a také minulosti (netřeba mluvit o tom jaké minulosti, ne?) a stejně jako většina lidí v EU jsme díky maloměšťáčkům spadli přímo čumákem do hnoje! To je totiž tak, že si hodně lidí myslelo, že právě oni patří do střední třídy. Ale to byl a je krutý omyl. Mít kde bydlet, trochu co jíst, mít auto a nějaké to harampádí, včetně “čumťukmobilů” neznamená vůbec nic! Ale o to, co se nedá odcizit, o to, co ve skutečnosti dělá život životem, o to nikdo moc nestál a nestojí po celých nejméně 34 let. Jen hrstka lidí aspoň tuší, co to je. Nebo si někdo vážně myslí, že by “obrozená První republika po II. sv. válce dokázala postavit tolik bytů, dát lidem práci a řešit spoustu problémů? Za První republiky se tyto problémy jen hromadily … jako dnes …
Být ve střední třídě de facto znamená být hlupákem. Bohužel to tak je. A navíc poslušným hlupákem. Pokud to, co člověk má není poctivě nabyté a není mu ku prospěchu, co to je? A čím pak je ten, kdo to nemá poctivě “odpracované”?
Drtivá většina lidí zapomněla, že za svá práva a za kvalitu života se PROSTĚ MUSÍ BOJOVAT!

Autor
15. 12. 2023 23:42
Odpovědět  Peter 008

A ještě dodatek. Hodně lidí si myslí, že maloměšťák je původem z města, ale to je zase další krutý omyl. Je to stav mysli a hodnot a ne místo obývání. “Nejlepší” maloměšťáčci, co znám, jsou ve skutečnosti z malých obcí kolem měst. Tam musí být více měšťáky, než ti ve městě. Jen se pozorně dívejte kolem sebe. A pro jednou zapomeňte na růžové brýle, kterými koukáte na své okolí .. ostatně celá řada jistě má podobné lidičky přímo v širší rodině. Nebojte já taky 🙁 🙁 🙂 🙂

ijn
16. 12. 2023 00:30
Odpovědět  Peter 008

KoZa instaloval dosadil naprostá HOVADA do vedení států a jeho důležitých institucí a GŠ, aby byly zcela ovladatelné zrůdy ke zničení lidstva a civilizace,…..500 000 000 jedlíků a otroků (Globální Parazit) stačí na obsluhu 10 000 vůdců planety ZEMĚ – NACISTICKÉ ELITY

Slovan
16. 12. 2023 16:31
Odpovědět  Peter 008

Peter napsal jste to přesně a trefně, jako byste mi to vzal z hubičky hubaté. Jestli jste si mě všiml, tak já tuna o těch maloměštácích a jejich způsobu života poukazoval mockrát. Hrají si na svém písečku, všechno kritizují ale nechtějí se do ničeho namotak, hlavně ať koza chcípne radši sousedovi, co kdyby. Rypáky nahoru a hoownoo jim nesmrdí, když v jejich okolí někdo trochu vybočí z lajny je vyvrhel a zahrnou ho svoji nepřízní. Jó zapomněl jsem až o závod ČÍM VÍCE PRUHŮ TÍM VÍCE ADIDAS. Buď inženýra nebo o štok. Tak pro tyhle je zdejší politický svrab jako dělaný.

katango
17. 12. 2023 11:33
Odpovědět  Slovan

Tak. Oblíbená mantra: Co by tomu řekli lidi? Strach vybočit ze stáda. Co by tomu řekli lidi, že nemáme vánoční cukroví (lidi to pochopitelně nezajímá), třeba. Tak se peče v noci, napeče se 18 druhů, vynalézavě se to schová, až večer 24. se to vybalí, a pak už to nikdo nejí.

Měla jsem takovou tetu.

All
16. 12. 2023 01:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Řehka je naprostý mamlas,ke spokojenosti amíků,aby u nás mohli dělat,co se jim zlíbí.Máme 406 generálů,ale vůbec žádné vojáky,co by nás chránili,nebo pomáhali při přírodních pohromách.Ani jednoho jediného.To,co existuje posluhuje cizím bůhvíkde,ale hlavně slouží ku obrovskému okradání našich občanů při nákupu zbraní a munice předražené o stovky až tisíc procent,přes naši ůdajnou armádu se provádí ta největší megazlodějna.Zde se loupí a krade o závod,už ne o stovky milionů,ale o stovky miliard,co tečou do kapes malé skupině našich největších podvodníků.Kryje je celá fialová vláda,parlament i senát.To se pak zdražuje a zdražuje,vypouští se hrůza a strach spolu s nesmysly a moribundy s rouškami se zákazem dýchání,aby cinkalo a cinkalo do korýtek i koryt někde za horama.

sergej
16. 12. 2023 09:34
Odpovědět  All

To nemůžeš faktografii, není to politicky demokradtické. 🙂

Albi
16. 12. 2023 02:32
Ohodnotit příspěvek :
     

“Při konfliktu Ruska a NATO bude ČR účastníkem od 1. minuty”.
Nějak jsem nepochopila – to gen. Řehka slibuje nebo vyhrožuje?

Ale kdo mu brání, aby se stal prvním už dnes?
Nezná heslo: “Verba movent, exempla trahunt” – Slova dojímají, příklady táhnou? Tak ať se jen nedojímá a raději táhne., nemyslím, že by to někomu vadilo.

Markýza
16. 12. 2023 09:12
Odpovědět  Albi

Slibuje. Patrně jako malý chlapeček zažil protiatomová cvičeníčka (nohama v pytlících k výbuchu) a když se ptal tatínka, tatínek mu řekl něco ve smyslu “to je Kájo největší ohňostroj na světě” a on to od té doby chce vidět 😎

Albi
16. 12. 2023 10:45
Odpovědět  Markýza

Jo – ale tak ve filmu.
Pochybuji, že on, nebo jeho syn/dcera – má-li jaké – by se nadšeně hrnuli do první linie. Maximálně možná v helmě a neprůstřelné vestě vzor LF (Lipánek/Fiala) bude na Ukrajině ve štábu chlastat vodku, udílet rady a slibovat českou mobilizaci. 🙁
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/12/lide-jsou-v-panice-neni-se-kam-skryt.html
Pokud Rusům nedojdou muži, všichni zemřeme. …. Pokud tedy chcete na Rusy házet mrtvoly našich krajanů, buďte první. Pokud mě z nějaké zastávky násilím odvlečou, udělám vše, abych přežila. Sundejte si růžové brýle”

Taky si už dlouho myslím, že by váleční ideologové nměli jít příkladem. Ono by je ta chuť do válčení hodně brzy opustila..

Putinovec
16. 12. 2023 11:34
Odpovědět  Albi

Je to tak staré a přitom tak pravdivé a aktuální .

  • „Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země. …

Hemingway

Markýza
16. 12. 2023 18:40
Odpovědět  Putinovec

Což, něco na tom je, akorát se to dost blbě zjišťuje a ještě hůř dokazuje.

Markýza
16. 12. 2023 11:38
Odpovědět  Albi

Já neříkala, že by šel do první linie, Albi. To rozhodně nešel!

Pavel
16. 12. 2023 16:37
Odpovědět  Albi

Houby s octem! Jak napsal Hemingway : „Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země.”
Tento citát by měl být instalován každému politikovi na oči,aby si byl 24 hodin denně vědom toho, co jej čeká pokud svůj národ zatáhne do války!!!

komoří Lang
16. 12. 2023 14:00
Odpovědět  Markýza

…a nebo to mohlo být klidně i takhle.
Když se malý Karlík vracel poprvé domů ze školy, tak se ho táta zeptal: Kdo to s tebou šel?
To byl můj nový kamarád tatínku, a je to syn generála!
No, z toho si vem příklad – takovej malej a už syn generála!
OVŠEM JE TO JEN POVĚST.

Pavel
16. 12. 2023 16:30
Odpovědět  Markýza

Ten “mamlas” se narodil až koncem osmdesátých let,tak ani ta cvičení nezažil,tak ví kulový! Poslední pořádný cvičení byla Vltava v 65 a pak Krkonoše v 81 to ještě ani toho kačera nemohl tahat! To ještě běhal po houbách.

Slovan
16. 12. 2023 18:44
Odpovědět  Pavel

Jóó v 81? To jak ti poláci přeletěli s tím vrtulníkem přes celou Moravu aniž by je zaměřilo naše PVOS a zabloudili do rakous zpívali si ” vandrovala má panenka hezká holka do rakous, do rakous, natrhla si ryndu pindu šášulindu až na kost……” Snad si to dobře pamatuji jak přišel ráno na rotu major Kuřátko cca 60 let možná více soudruzi strašná ostuda naší PVOS a teď začal povídat o tom polském vrtulníku jak během cvičení vzali špačka. A já jsem z toho měl čtvrté Vánoce, ještě že jsem za to nemohl bo v tu chvíli jsem neměl důvěru bránit socialismus a byl jsem přidělen na Zelenou Horu místní dostavby, bo jsem byl murár a tatrovák. 🤣 🤣 🤣

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
16. 12. 2023 19:52
Odpovědět  Pavel

U nás se říká, “To ještě poskakoval tátovi z pravé do levé a ani nevěděl, jestli bude kluk, nebo holka”.

Boomer
16. 12. 2023 18:08
Odpovědět  Markýza

pro: Markýza
 16. 12. 2023 09:12

.. a to byla chyba, nám při výcviku mjr.N… řekl jasně: mládenci, když k něčemu takovému dojde, vyse*te se na nějaké navlékání do atombordelu, vstaňte a velmi pozorně se dívejte směrem k epicentru výbuchu, páč něco takového už podruhé neuvidíte!

Markýza
16. 12. 2023 18:37
Odpovědět  Boomer

No vidíte! Jestlipak neměl pan generál tatíčka taky generálem? Který mu řekl něco na tenhle způsob? 😀 A pan Řehka to teď chce a chce a chce vidět!

Boomer
16. 12. 2023 19:02
Odpovědět  Markýza

.. no, já se mu spíš divím, má za sebou službu u průzkumu, u leteckých návodčích 32. v Náměšti, u 601. v Prostějově, takže v palici něco mít musí. Holt asi pocítil tíhu těch hvězd, že takhle mele jako koza z natě.
Já bych znova vrátil generály na bílém koni, s tasenou šavlí do čela útočícího vojště, kde šrapnely vyrábí hrdiny in memoriam přímo masově, pak by se vidělo, jak/zda by se válčilo či neválčilo…

Markýza
16. 12. 2023 19:58
Odpovědět  Boomer

Jo, takových by nás bylo…………..

katango
17. 12. 2023 11:35
Odpovědět  Boomer

Ano!

Horňácko
16. 12. 2023 06:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinci padli, je nutné zapojit státy V4. Nyní mají šanci hrdinové s Ukrajinskou vlajkou nastoupit jako první.

Ladislav 💤
16. 12. 2023 08:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Proč toto zelené hovado není ještě izolováno v blázincu?

Slovan
16. 12. 2023 08:21
Odpovědět  Ladislav 💤

Nejhorší na tom všem je, že lidi se strkají u regálů v marketech místo toho aby vyšli do ulic protestovat, co to ta Guma mele za bobky. My jsme snad celý národ praštěný pavlačí, když tomu nevěnujeme pozornost, to je až neskutečné jací jsme salámisti.

Pavel z Moravy.
16. 12. 2023 16:48
Odpovědět  Slovan

Přiteli milý, když jsou naši mlaďoši a samozřejmě i většina starších přeformátováni, v hlavě mají pouze konzum a manuál od svých páníčků, který jim říká samé úchvatné globalistické prasárny, kterým tito lidé věří, neb myšlení není jejich silnou stránkou, nic, ale vůbec nic s tím neuděláme. Sám zde jak dlouho tvrdíš, že té většině je to šumafuk. A ono fakt je, nekecáš, já to potvrzuji, jim to je absolutně šumafuk. Proč se rozčilovat, chtějí padnout na hubu, padnou. Nemůžeš je vzdělat, nemůžeš jim vlít důstojnost do jejich makovic. Když někdo nechce, tak nechce. Nedávno jsi mi psal, že zase bude dobře, nu, já to tak nevidím, nemám k tomu žádný věrohodný podklad, abych si to myslel. Tak jak to řekl Fidel, když se někteří starší nechtěli alfabetizovat, Kdo chce být osel, ať zůstane oslem. Zde je to stejné. Chtějí být otroci, zůstanou otroci. Pochopme, že pokud ona ta samotná nemyslící většina nebude chtít změnu, ta změna nepřijde. Vždyť je to sakrblé tak prosté. Možná, že tady nastane rachot sám od sebe bez jakéhokoliv řízení, až situace nazraje. Pak to ale kurdyna bude řežba, o tom nepochybuji. Takže klídek, co se má stát stane se nebo ne. Měj se.

Slovan
16. 12. 2023 17:36
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Kamaráde nebuj všechno dobře dopadne. Konečně zvítězí láska nad nenávistí a dobro nad zlem. Tak hlavu vzhůru a hlavně myslet politicky. Zdravím na Sever a přeji hezký večer tobě i paní.
P.S. Jó a jednou za mě. 😊

Jaris
16. 12. 2023 11:44
Odpovědět  Ladislav 💤

Tu bestii zidackou Zelenskeho ceka bohata ‘vejsluzka’ na Floride, kde ma jiz zakoupenou luxusni vilu. Zadnemu zidovi sev dnesni dobe nesmi zkrivit jeden vlasek i kdyby to byl vrah masy lidi. Co je dovoleno zidovi neni dovoleno gojovi. Ten by byl samozrejme vlacen po hagskem soudu, treba nepravem, jak to bylo s Milosevicem. Holt mel smulu, ze nebyl zid, tak ho nechali zemrit ve vezeni.

Mike
16. 12. 2023 08:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Takhle to dopadá, když dáte zeleným mozkům moc. Nevím kolik Řehka zaplatil za generálský výložky, ale já jako starej záložák vím, že připravit se na jadernou válku s velmocí, která má přes 6000 jaderných hlavic je hovadina. Jo, sice nás v hodinách CO učili, jak si počínat při jaderném útoku – tehdy hrozícího ze západu, ale všichni jsme už tehdy tak nějak věděli, že když to vypukne, tak si všema opetřeníma prodloužíme život sotva o pár dnů – a to jenom v případě, že ty hřiby vyrostou o sto kilometrů jinde a nebudou termonukleární, “jenom” jaderný.

unor 2022
16. 12. 2023 08:44
Ohodnotit příspěvek :
     

A tady se nam sam pripomina jeden relativne nanicovaty Cernobyl.
A je to Cernobyl, kdo si o Rehkovi dovoluje prohlasit, ze je to hlupak. Tedy co se tyka chovani radioaktivity .
Ovsem preskocit temer celou republiku, soustredit vse na jedno misto a prevest valku co nejdal na zapad hovori zase o necem jinem., A pak kdo se v tom ma vyznat, ze.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Velitel
16. 12. 2023 08:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Svatoš občas blbne na kvadrát a pro stromy nevidí les.
to že se tu nestaví giga nesmysly na baterky je výhoda. Všichni i ti co je staví vědí, že auto na baterky je nesmysl, ekonomický, ekologický i technický. Proto se tyhle kraviny staví za peníze těch druhých tam kde vláda do toho nalije nejvíc peněz proto, aby až to celé zkrachuje náklady nesl někdo jiný.
Mé nelepší a nejdražší auto bylo vyrobeno v Bavorsku roku 1937 dodnes jezdí a kdybych ho po koupi dal do garáže a jezdil s ním jen každé desetileté výročí pořízení vyjelo by po cca hodinové údržbě na první otočení klíčku s minimálními náklady. Ted se pojdme podívat na ty dnešní elektro krámy. Ano u mého i elektro krámu je po 10 letech nutné vyměnit baterii, jen u mého to je záležitost cca 30 kg a cca 1700 Kč a u elektrokrámu se srovnatelným dojezdem cca 450kg a 500.000 Kč.
Své auto natankuji na max. pojezd za cca 5 minut, kdyby šlo do tuhého koupím 10m3 vyřazenou cisternu a do konce života s tím vystačím. Elekrokrám nbíjím půldne pokud vůbec je kde a čím, viz už ted není elektřina a jsou země kde první kdo byl omezen byly tyhle elektro nesmysly a to jich je pár co se stne až jich bude víc? No a až pude do tuhého

Velitel
16. 12. 2023 08:54
Odpovědět  Velitel

elektřinu do cisterny nenalejete, čili do konce života pojedete leda do prdele. I kdtvt jste každých 10 let někde sehnal 0,5M na novou baterku. Všimněte si jaký jsem optimista, vůbec nepočítám s tím, že by se vám ten krám na baterky samovznítil a nedej bůh vám při tom zapálil barák. Oni sice ekrámy vůbec nehoří, ale už zapálili při přepravě ekrámů z fabriky dvě lodě s tisíci auty na palubě.
Sečteno a podtrženo, všichni vědí, že je to neudržitelný nesmysl a čeká se jen na to až banda buzerantů v čele EU a progresivistické části USA půjde nedobrovolně od válu a celé se to odpíská.
A ne není to hudba daleké budoucnosti, bude to brzy. Buzeranti ještě nevyrobil moc ekrámů a už se jim to hroutí jako domek z karet. Nemají suroviny, nemají elektřinu, nová auta se jim samoupalují ve velkém, bez lodí auta mezi kontinenty nepřepravíte a už ted nechtějí pojišťovny přepravu ekrámů pojisti. A především nemají elektřinu a ani rozvodnou sít, nejí palivo a ani suroviny na novou rozvodnou soustavu pro ní. Game over. Oni vlastně nemají nic, jen buzeranty a negry tam jsou zdroje neomezené a obnovuj se do nekonečna, ale jinak se jim vše rozpadá pod rukama. Tyhle hry končí válkou jak v 37 tak 22.

Putinovec
16. 12. 2023 11:39
Odpovědět  Velitel

To co probíhá , není chyba řízení , ale řízený záměr .
Tak jako demontáž socialistického bloku , jeho likvidace a zotročení .
Z tohoto pohledu můžeme sledovat , že Ten kdo toto řídí , je úspěšný .
K Jeho smůle je natolik úspěšný , že vyvolal protitlak , který smete i Jeho koncepci řízení .

Frank
16. 12. 2023 09:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak je třeba si uvědomit, že Řehka je jen blbá guma. Sloužil jsem jako záklaďák u tankového pluku na štábu a gumy jsem poznal velice důvěrně. Jeden idiot větší, než druhý. Po převratu jen převlékli uniformy a ideologii, ale idioty zůstali. Normální člověk přece dobrovolně k těm šaškům nejde. Jsou to v drtivé většině blbci, kteří by se v civilu těžko živili, protože nic neumí. Tak jak se přihlásí k těm zeleným šaškům a poslouchat rozkazy a řvát po podřízených se naučí kdejaký kretén. A čím větší blbec, tím více řevu. Koneckonců stačí se podívat na toho vola na hradě. Ten už sice neřve, ale když otevře tlamu, stojí to za to. To i Husák byl proti němu břídil.

sergej
16. 12. 2023 09:23
Odpovědět  Frank

Gdibi chtěl přistát na mjesíci tak mu to v holém ůdu udělay, no ale tohle? Ale třeba má rychlozdviž, dveře hned vedle hajzlu. Avangard tu je za minutu a moderní neutronky prosvítí prý 200 až 300 metrů kompaktní skály. Sci fi, zeptejte se odborníků.

Pijack
16. 12. 2023 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Řehka naskočil na kobylu a kobyla Řehtala a řehtala… Netuším jestli vzteky, nebo z šílenství z Ruska, nebo napíchaná vakcínou Rusofobie. V každém případě tady šíří nenávist a podporuje genocidu Slovanských národů.
Koudelko, ty idiote, tento Řehka je tím pravým bezpečnostním rizikem. Kde jsou státní zástupci? To je tak viditelný zločin, že ho nemá ani smysl vyšetřovat. Řehka sám o sobě je důkaz. Řehka totiž není politik. Řehka je pouze lampasák. V žádné demokratické zemi se nesmí lampasák vyjadřovat k politickým tématům a vyvolávat u veřejnosti strach.
Buď půjde Řehka sedět a nebo máme hmatatelný důkaz toho, že v žádném právním státě nežijeme.

Albi
16. 12. 2023 11:01
Odpovědět  Pijack

Vy jste snad nějaký takový důkaz potřeboval?

Pavel z Moravy.
17. 12. 2023 09:56
Odpovědět  Pijack

To jsou lidé, kteří budou vždy oddaně sloužit komukoliv. Chechtáčky nesmrdí a takoví lidé se předhánějí vyplnit svému páníčkovi jeho přání, které páníček ještě ani nevyslovil a nebo o něm ještě ani neví, že by ho požadoval. No jo, někdo musí být stále v předklonu, jinak se necítí ve své kůži. On je to na pohled takový chudáček uplakaný.

Gales
16. 12. 2023 11:38
Ohodnotit příspěvek :
     

A u Plzně by měl taky postavit nějaké větší krematorium.Aby to měl kompletně připravené na válku.Kdo přežije má v krematoriu zaručené zaměstnání.Debil jeden.

jiří
16. 12. 2023 20:17
Odpovědět  Gales

Při jaderném útoku, by byla Plzeň a okolí, jedno velké krematorium.

Jaro Jaroslav
16. 12. 2023 18:09
Ohodnotit příspěvek :
     

PePa-nkov generál na obrázku má len 2 hviezdy, takže vie iba čítať a písať… Keby mal 3, tak by vedel aj telefonovať! A tí dvaja čo majú až 4 hviezdy v NATO, si vedia zapnúť internet!!!

Jaro Jaroslav
16. 12. 2023 18:39
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Aj Hirošima a Nagasaki boli iba ” strelnicou” žida Tellera, Oppenheimera a Einsteina, preto si vybrali 6.a 9.august, veriac že ich mŕtvy budú vzkriesení ako Kristus keď zomrel na Kríži a tma zakryla svet od 6.do 9.hodiny, a potom vstal z mŕtvych! Preto postavili aj 69 poschodovú 1WTC( Vežu slobody) blízko zdemolovaních Dvojičiek, aby ich mŕtvy vstali k životu! A prefíkaný žid postavil Pentagon 11.záŕí 1945, a 69 oblúkových stupňov JV od Arlingtonu, kde ich zbabelí ” hrdinovia” čakajú na zmŕtvychvstanie! No aby sa tak stalo, bude musiet Rusko alebo Čína, či niekto iný 69 krát ” pomilovat” vaginálny Pentagon s jeho vlastným Ground Zero v strede! Stavali ho na vzor pentagonalnej Kráľovninej birth chamber= pôrodnej komory u Khu-fuja Cheopsa, kde jeho postavena falická komora má 6 ” tlak odľahčujúcich komôr, drzaných 9 žulovymi platňami” vyvrcholenia…Či nie je Hrobka čislo 3 v terakotovej armade Číny v tvare kanóna-falusa? A nemá tam pochovanych 68 dôstojníkov +zltý Emperor, spolu 69 velikanov tejto armady???A žid vedel a vie že je to Pentateuch v ktorom sa po ” plodovej vode”= Potope zrodil nový svet! A čo je ich Dávidova Hviezda? Je to mužské a ženské lono v (69) prokreácii!!!

Jaro Jaroslav
16. 12. 2023 18:46
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Dnes je nebezpečné mať taketo znalosti, kde vam zhora nadávajú do ” konšpiratorov” a zdola do hlupakov….Preto iba pripomeniem, že znamy Aztecky Kódex Mendoza so 7 a 9 súhvezdiami PRERODENIA starého sveta v nový, začína súhvezdím Raka, ktorého symbolom je číslo 69!!! Prečo asi ??? Lebo pre niektorích ” profesorov” tu som a budem iba ” hlúpy konšpirátor” čo kope do slobodomurarskych ” tajomstiev”…

Slovan
16. 12. 2023 19:10
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Zajímavé, to je jako to přenášeí informací do toho Hollywůdu.

jiří
16. 12. 2023 20:30
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Kdysi jsem míval rád 69, no ale časy se změnili.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
16. 12. 2023 19:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Půjčte mi toho zelenýho svazáka na pár měsíců na stavbu a zaručím vám všem že bude krotký jako beránek a na nějaké válčení si ani nevzpomene. Dávám pětiletou záruku. 🤣

Pipa
16. 12. 2023 19:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten zelenej šílenec nejspíše utekl z léčebny a měl by se tam okamžitě vrátit, než vyvede nějakou lumpárnu! Nějak se nám tady ty zelený gumy začínají nebezpečně prosazovat.

Horňácko
17. 12. 2023 08:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Na Ukrajině bylo vyřazeno 28 vysokých důstojníků Ozbrojených sil Ukrajiny a 12 důstojníků NATO. Byly zničeny v důsledku úderu ruských hypersonických raket Kinzhal, uvádí zdroj.

Hovoříme o úderu na letiště ve Starokonstantinově v Chmelnické oblasti, který byl proveden 14. prosince. Údajně v okamžiku příjezdu „Kinzhalova“ V bunkru v objektu byli důstojníci z Ukrajiny, Polska a České republiky. Nikdo z nich nepřežil.

Pavel z Moravy.
17. 12. 2023 10:00
Odpovědět  Horňácko

No holt, tak to mají Fialovic kucí za sebou.

Jura S
17. 12. 2023 16:52
Odpovědět  Horňácko

SLÁVA, třikrát Hurrrá ! (staviteli bunkru) :-)) manželkám chcíplým čechům neupřímnou soustrast, takové radosti před vánocemi, to bude prachů z té renty…. :-))

Miro 2
19. 12. 2023 11:44
Ohodnotit příspěvek :
     

…a tím udělal z Líhně u Plzně Rusům terč pro podobný kindžal, jako ten co zničil bunkr v Chmelnické oblasti na Ukrajině, kde byli shromáždění vysocí důstojníci NATO včetně těch českým. Pánbů s nimi.