politika

SouthFront: Všechny masky jsou shozeny

V lednu 2023 byly všechny masky shozeny.

Po schůzkách v Davosu si euroatlantické elity uvědomily, že již není třeba skrývat své skutečné záměry pokryteckými výzvami „zachránit mladou ukrajinskou demokracii v zájmu světového míru“. 

Stále více představitelů tzv. „zlaté miliardy“ Západu uznává skutečné cíle válečné politiky, kterou po desetiletí vedou proti Rusku, totiž zničení celistvosti Ruské federace jako státu a zbavení ruského lidu státnosti, s cílem získat kontrolu nad obrovskými zdroji, které údajně „z nějakého důvodu, tedy – historické nespravedlnosti – patří ruským barbarům“.

Osud státu Ukrajina a životy jeho obyvatel nikoho nezajímají, protože v případě vítězství se toto úrodné území stane příjemným bonusem.

Euroatlantické elity ve svých osobních zájmech rozpoutaly a vedou agresivní válku proti Ruské federaci.  Navíc pokračující vývoj vojenského konfliktu, nedostatek politické vůle Západu jej vyřešit a posilování bojovné rétoriky s uznáním skutečných cílů války naznačují, že tyto elity jsou připraveny konflikt eskalovat až do třetí světové války a nezastaví je ani jaderná hrozba.

Josep Borrell 20. ledna na ceremonii v Madridu připomněl velká vítězství Ruska nad Hitlerem a Napoleonem, z nichž usoudil, že je třeba na Moskvu nadále zvyšovat vojenský tlak. Šéf diplomacie EU svým prohlášením postavil současný kolektivní západ na roveň „kolektivnímu Západu vytvořeném Hitlerem“ a „kolektivnímu Západu Napoleona“, které byly oba poraženy Ruskem.

Rusko je velká země, je zvyklé bojovat až do konce, je zvyklé téměř prohrát a pak vše znovu získat zpět.  Udělali to Napoleonovi, udělali to Hitlerovi. Bylo by absurdní si myslet, že Rusko prohrálo válku nebo že jeho armáda je neschopná. Proto je nutné pokračovat ve vyzbrojování Ukrajiny,“ řekl Borrell.

Borrellova prohlášení se nestala senzací. Nebyl první, kdo takové hrozby Rusku vyjádřil. Nedávné prohlášení se však stalo jedním z nejotevřenějších tvrzení. Vyjádřil skutečný cíl vojenské společnosti Západu, kterým je zničení Ruska a obsazení jeho území, jak se o to dříve pokoušeli Hitler a Napoleon.

Uprostřed odhalení západních lídrů na fóru v Davosu zněla zvláště zajímavě slova kanadské vicepremiérky a ministryně financí Chrystie Freelandové. Rovněž podpořila stanovisko pana Borrella a uvedla, že ruská porážka „by byla obrovskou vzpruhou pro globální ekonomiku“

(Freelandová, jejíž děda byl členem nacionalistické skupiny OUN-UPA Andreje Melnika, se během několika posledních let několikrát dostala do centra pozornosti tím, že mluvila na podporu ukrajinských nacistů a činila rusofobní prohlášení).

Vítězství Ukrajiny ve válce proti Rusku, pokud se tak stane letos, by „bylo obrovskou vzpruhou pro globální ekonomiku,“ říká vicepremiérka Trudeaua a členka představenstva WEF, Chrystia Freelandová.

Toto je válka 21. století o zdroje, plnohodnotná a jednoduchá – Takto se k jejím tvrzením vyjádřila mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharova.

Uprostřed bojovné rétoriky Západu a pokračujících porážek ukrajinské armády na bojišti byl začátek roku 2023 také ve znamení posílení vojenské podpory loutkového kyjevského režimu.

Zatímco Evropa hledá ve skladech tanky pro ukrajinské vojáky, Washington již oznámil nový balíček vojenské pomoci ve výši 2,5 miliardy dolarů. ODKAZ

NATO a Washington už neskrývají, že nejen udržují ukrajinskou armádu, ale poskytují i ​​potřebné zpravodajské informace, velí ukrajinským jednotkám na bojišti a převzaly kontrolu nad vojenským rozhodovacím procesem. 

Přední americká média často informují, že „USA doporučily ukrajinské armádě, aby se stáhla z Bachmutu“ nebo že „USA pomáhají plánovat protiofenzivní operace na Ukrajině“. 

Podle zpráv Spojené státy pomohou Ukrajině plánovat protiofenzívu s cílem získat zpět „okupovaná území, včetně Krymu“. Velitelé ozbrojených sil Ukrajiny vypracují útočné plány a sladí je se zbraněmi, které Ukrajina má a které poskytnou spojenci.

Rusko neusilovalo o eskalaci konfliktu, ale západní země vedené Spojenými státy překročily červené čáry a začaly představovat hrozbu pro naše národní zájmy. Nyní Spojené státy hovoří o podpoře ukrajinské agrese proti Krymu a novým ruským územím. Kyjevský režim si ale musí uvědomit, že podpora západních zemí se mu a Ukrajině vymstí. Čím více západní země zasahují do záležitostí Ukrajiny, tím dále se bude hranice naší speciální operace posouvat, abychom vytvořili nárazníkovou zónu a ochránili naši zemi před nepřátelskými sousedy.“ Takto se k problematice vyjádřil poslanec Státní dumy Ruské federace z krymské oblasti Michail Šeremet.

Akce Spojených států a jejich evropských spojenců vedou svět ke globální katastrofě. 

Pokud Washington a země NATO dodají zbraně, které budou použity k útokům na mírumilovná města a pokusí se zmocnit ruských území, povede to k odvetným opatřením ruské armády za použití silnějších zbraní. 

Svými rozhodnutími Washington a Brusel vedou svět do války, která bude zcela odlišná od nepřátelských akcí probíhajících dnes. USA a NATO donutí Rusko změnit taktiku a údery nebudou prováděny pouze na vojenská a strategická infrastrukturní zařízení využívaná kyjevským režimem.

Argumenty, že jaderná hrozba neexistuje, protože jaderné mocnosti dříve nepoužívaly zbraně hromadného ničení v lokálních konfliktech, jsou neudržitelné. Jaderné mocnosti dříve nikdy nečelily ohrožení bezpečnosti svých občanů a územní celistvosti, čímž dnes NATO Rusko ohrožuje.

Pokusy přesvědčit sebe i své vlastní obyvatelstvo, že „Putin blafuje a nestiskne červené tlačítko, protože ho ještě nestiskl“, jsou nebezpečné.

Ostré zpřísnění rétoriky Západu až po přímé hrozby válkou a zničením ruského státu bylo v Moskvě jasně slyšet.

Zdá se, že ruské politické vedení, které se donedávna snažilo vést dialog se „západními partnery“ na principech reálné politicky nebo alespoň základního mezinárodního práva, změnilo svůj postoj.

Po roce vojenského konfliktu se ukázalo, že dnešní konfrontace byla zorganizována kolektivním Západem ani ne v posledních 8 letech, ale před desítkami let, kdy již v roce 2004 bylo zřejmé, že se Rusko snaží vymanit z neokoloniálních okovů postsovětského období.

V důsledku toho Moskva konečně přijala pravidla hry vnucená Západem a dává jasně najevo, že ze své strany již nevidí způsoby, jak mírovou cestou vyřešit nahromaděné rozpory se zeměmi NATO, a je připravena vstoupit do totální války.

Potvrzuje to i tisková konference ministra zahraničních věcí Ruska Sergeje Lavrova, která shrnula výsledky ruské diplomacie v roce 2022.

Ruský ministr popsal současnou situaci extrémně tvrdě ODKAZ:

To, co se nyní děje na Ukrajině, je výsledkem mnoha let příprav Spojených států a jejich satelitů na zahájení globální hybridní války proti Ruské federaci. Tuto skutečnost nikdo neskrývá. Vyplývá to z prohlášení nezaujatých západních politologů, vědců a politiků. Ian Bremmer, profesor politologie na Kolumbijské univerzitě, ve svém nedávném článku napsal: „Nejsme ve studené válce s Ruskem. Jsme v horké válce s Ruskem. Teď je to zástupná válka. A NATO s ním přímo nebojuje. Bojujeme s ním přes Ukrajinu.” 

Toto přiznání je upřímné a tento závěr leží na povrchu. Je zvláštní, že se to někteří lidé snaží vyvrátit. 

Nedávno chorvatský prezident Zoran Milanovic řekl, že jde o válku NATO. Otevřené a upřímné prohlášení.  Před několika týdny, Henry Kissinger (předtím, než ve svém nedávném článku naléhal na NATO, aby přijalo Ukrajinu) jasně napsal, že to co se děje na Ukrajině je střetem, soupeřením dvou jaderných mocností o kontrolu nad tímto územím. Je dostatečně jasné, co tím myslel.

Naši západní partneři jsou lstiví a vehementně s „pěnou u úst“ se snaží dokázat, že nebojují proti Rusku, ale pouze pomáhají Ukrajině reagovat na „agresi“ a obnovit její územní celistvost. Rozsah jejich podpory jasně ukazuje, že Západ vsadil hodně na svou válku proti Rusku; to je zřejmé.

Události kolem Ukrajiny odhalily implicitně dozrávající touhu Spojených států přestat usilovat o posílení své globální pozice ve světě legitimními prostředky a přejít na nelegitimní metody, aby si zajistily svou dominanci 

Všechno je v pohybu. Kdysi uctívané mechanismy a instituce, které vytvořil Západ pod vedením USA, byly odhozeny (a ne kvůli tomu, co vidíme na Ukrajině). Volný trh, spravedlivá soutěž, svobodné podnikání, nedotknutelnost vlastnictví, presumpce neviny – jedním slovem vše, na čem byl založen západní model globalizace, se přes noc zhroutilo. 

Na Rusko a další problematické země byly uvaleny sankce. Je jasné, že sankce mohou být kdykoli uvaleny na kteroukoli zemi, která tak či onak odmítá bezmyšlenkovitě plnit americké příkazy.

Evropská unie se zcela podřídila této americké diktatuře (o tom nemá smysl dlouze diskutovat) …

Stejně jako Napoleon, který zmobilizoval téměř celou Evropu proti Ruské říši, a Hitler, který obsadil a postavil „do zbraně“ většinu evropských zemí a vrhl je proti Sovětskému svazu, Spojené státy vytvořily koalici téměř všech evropských členských států NATO a EU a prostřednictvím Ukrajiny „v zastoupení“ vedou válku proti Rusku se starým, stejným cílem – konečně vyřešit „ruskou otázku“, jako Hitler, který hledal konečné řešení „židovské otázky“. …

V poslední době se ve veřejném prostoru začínají objevovat zprávy o personálních změnách v ruském politickém a vojenském vedení. Zejména dochází ke změnám na vrcholných postech v klíčových politických orgánech, jako je prezidentská administrativa, Rada bezpečnosti, speciální služby, atd. Byly zahájeny kontroly, které mají objasnit dodržování úředních funkcí několika vysokých úředníků, prověřují se jejich vazby na cizí státy a případné korupční jednání.

Ke změnám došlo i na ruském ministerstvu obrany. Velitelem ruské skupiny vojsk v zóně speciální vojenské operace (SVO) na Ukrajině byl jmenován armádní generál Valerij Gerasimov, čímž došlo ke zkrácení řetězce velení. Byl to on kdo v čele armády bojoval s čečenskými ozbrojenci, organizoval operaci v Sýrii a od listopadu 2012 stojí v čele generálního štábu ruských ozbrojených sil.

Změny ve velení ruské armády mohou naznačovat novou etapu bojů na Ukrajině. Noví generálové byli také jmenováni do řady dalších klíčových funkcí na ministerstvu obrany.

V lednu začala ruská armáda demonstrativně posilovat systém protivzdušné obrany v hlavním městě. V posledních dnech byly online široce sdíleny záběry nových systémů protivzdušné obrany rozmístěných v blízkosti rozhodovacích center, například poblíž moskevského Kremlu a budovy ministerstva obrany.

To vše odráží měnící se vizi Kremlu o probíhajících procesech a jeho připravenost odpovědět na výzvu Západu. Vytrvalost euroatlantických elit nakonec Rusko ocenilo a dostalo se jim důstojné odezvy.  Bohužel postoj Západu znamená, že svět už nemůže doufat v brzký konec války v Evropě. Navíc je pravděpodobné, že konflikt bude eskalovat.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3DbC5a7
https://southfront.org/all-masks-thrown-off/

sdílet na

60 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Frank
1. 2. 2023 00:23
Ohodnotit příspěvek :
     

A stejně to NATO ani USA nepomůže. A je otázkou, kdy naše guma Pávek vyhlásí mobilizaci.

delnas
1. 2. 2023 03:18
Odpovědět  Frank

Je to skoro 80 let co atomovky znicily Hirosimu a Nagasaky..dnes si na to skoro nikdo nevzpomene….
Takze PP a Fiala mohou pokracovat a za 80 let si skoro nikdo nevzpomene na Prahu ci Krakov….
Rusko a China budou prosperujici zeme a vsechno bude opet pod kontrolou…

Pavel
1. 2. 2023 04:53
Odpovědět  delnas

Borell je jednoduchej eunuch / aby se nelisil vod Lejno a Jouro/ a mozek nema vyklestenej , nebylo co….
Dalsi profesorove a expertni kissgrove zdalky stridaji spinavy nazory vic nez spinavy ponozky.
Jedno pravidlo na vsecky. Cim dal je idiot vod valky dal , tim vic jeci ,ze my ,coz znamena ja ne /v zadnym pripade/, ale ,ze VONI musi valcit..
Jedno je jasny , ze NATO uz neni a proto ten eunuch Stolt. musi porad jecet za ucelem predstirani..
V tom mu pomahaji polska a nemecka vlada..
Aby mohli pokracovat v masove kolektivni medialni ,politicky hysterii..
Turek s madarem pudou na Rusko , zdalky za polakem ,a ty z Vidne ,bulhar portugalec bude za hned nima delat zalohu..
Pozenou rusa asi 100km za sebou../Se nemuzou dockat/.
A Macarona a Scholcka budou kricet na Moskvu, na Moskvu ,at polak zautoci ,z bunkru.
Asi za 14 dni Bida prohlasi, zase jsme vyhrali valku..
Rus prohral, protoze je zatim jenom zase v Berline.

Albi
1. 2. 2023 15:42
Odpovědět  Pavel

Ta poslední věta se vám opravdu povedla. 1+ 🙂

Pavel
2. 2. 2023 10:35
Odpovědět  Albi

Diky,
jim se zase povedlo rusy tak sjednotit ,ze Putin nema do smrti zadnou starost s volbama.
Proto asi s valkou nespecha.

Jan
1. 2. 2023 09:22
Odpovědět  delnas

Budete se asi divit. Japonsko je od prohrane valky poslusnym vazalem USA. I tam bezi prolhana US proganda a rusofobie. Spousta Japoncu si uz mysli, ze ty atomovky svrhli na Japonsko Rusove!
Japonsko bylo prinuceno vstoupit do 2. svetove valky kvuli namorni blokade svych ostrovu Spojenymi staty. Jako ostrovni stat by nemohlo odriznutim namorni dopravy od surovin a obchodu prezit. Bylo k utoku na Pearl Harbour prinuceno a porazeno.

Pavel K
1. 2. 2023 11:38
Odpovědět  Jan

Až ták? To snad je ještě brzy né?

František
1. 2. 2023 14:34
Odpovědět  Frank

Aby pávek nebyl překvapený, že v Rusku potom vznikne Svobodova armáda č. 2.

Albi
1. 2. 2023 15:44
Odpovědět  František

Pod vedením třeba “řeporyjce:?
Kvalifikaci by měl – všichni víme, s jakou odvahou vyhrál nad sochou Koněva. 🙂

Standa
1. 2. 2023 16:06
Odpovědět  Albi

Chicht!
On má přece pancéřovanou multikáru.

miro
1. 2. 2023 16:02
Odpovědět  Frank

Jde vůbec u nás vyhlasit mobilizaci,vždyť by to byl sraz důchodců kteří se vám na vaši valku vyprdnou.

Standa
1. 2. 2023 16:08
Odpovědět  miro

Myslím, že totální mobilizace už proběhla.
Každý debil má svůj mobil!

Aleš
1. 2. 2023 06:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Západ = Hitler. Lžou 24h denně a chtějí jen krást a zabíjet v převleku za demokracii.

ijn
1. 2. 2023 06:48
Ohodnotit příspěvek :
     

záleží nakolik bude fialový pávek poslouchat rozkazy stejně jako Zelý, zda vlekoucí válku k opotřebování EU, nebo tak velkou provokaci až po kinžaly+kalibry v PL+ČR+Sk+SRN, možná dojde i na zirkony+avangardy, potom Bůh s námi (i fialovým pávkem),…..likvidace EU po všech stránkách běží naplno!!!

Standa
1. 2. 2023 07:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Co jsou,, evropské hodnoty”?
Nikdo mi to neřekl!
Nevysvětlil.
Co je to ,,demokracie “v podání NATO,EU a USA?

Aleš
1. 2. 2023 07:44
Odpovědět  Standa

V překladu krást a vraždit. Plus sodoma k tomu.

Gales
1. 2. 2023 12:11
Odpovědět  Standa

Dem je okrást.

Teuton
1. 2. 2023 07:39
Ohodnotit příspěvek :
     

V podstatě jsem se smířil s nesmiřitelným, tedy, že náš svět skončí v plamenech jaderné apokalapsy. Otázka je, kdy to začne. Ale jinak se dobře bavím, protože naši chlapci ve vojenském věku, kteří v prezidentských volbách houfně volili toho rudého bolševického noka, budou mobilizováni.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
1. 2. 2023 08:15
Odpovědět  Teuton

Jaký ,,rudý” ?
Je to nacistické hovado z NATO!
Češi si ho zvolili a mobilizace jejich dětí pod taktovkou tohoto hovada je jejich věcí..
Černochová, Fiala, Jurečka, Rakušan, Vystrčil, Adam – Pekar,( kdo je kdo) Benda ….a tento paskvil na presidenta? Co chcete?
RF se nevzdá to je jasné.
Doufám , že Poseidony u emerických břehů jsou v pohotovosti.
A na Bakalově Seznamu je ,, Putin má ,,paranoiu” protože prý rozmístuje protiletadlové baterie u Moskvy.
Nevím , jak to u D.Sííí v emerice.Tam asi tu nemoc podle prodejných pisálků na Seznamu Bidet nemá!
Hezké vysvědčení !
Dětem! Snad přežijí!

Zdena
1. 2. 2023 08:52
Odpovědět  Standa

Já a nikdo z mé rodiny ho nevolil ten americkej mlok je nebezpecnej jako španělskej slimák v našich zahradách je mi smutno z toho že ta naše herecká jelita se nechala tak zblbnout za Andreje Babiše hrabali pod sebe aa dneska na něho plivou Jak jsem měla ráda divadlo a fiilm už jim nedám ani korunu .jsem máma a babička synů a vnuků nedopustim aby je odvedli bojovat za mloky

Boomer
1. 2. 2023 09:27
Odpovědět  Zdena

.. herecká elita v žádném případě není zblblá, prostě je někdo přeplatil, trejdují se jako sportovci..

Standa
1. 2. 2023 09:33
Odpovědět  Boomer

Špinavá pěna vždy vyplave na povrch.
Že ti….,,umělci ” jsou prodejní ,ví každý.
Živí se tím!
Kolik jich znáte s charakterem?

Míla
1. 2. 2023 11:48
Odpovědět  Standa

marek vašut

Pavel K
1. 2. 2023 12:24
Odpovědět  Míla

Výjimka.

1. 2. 2023 12:33
Odpovědět  Míla

Ivan Vyskočil

ANTIUKRAJINEC
1. 2. 2023 19:11
Odpovědět  Standa

Zuzana Bebarová & Ilonka Czáková

katango
2. 2. 2023 10:49
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Bebarová je tuším Tereza. Nebo je to jiná Bebarová?

ANTIUKRAJINEC
2. 2. 2023 11:59
Odpovědět  katango

asi jo,spletl jsem se

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 11:55
Odpovědět  Boomer

Pro mne je to šmíra, která slouží každému a navíc mezi nimi nevidím žádnou kvalitu. Tato pakultura, kterou předvádí je přímo odrazem naší společnosti. Ubohé.

Pekos
1. 2. 2023 12:19
Odpovědět  Pavel z Moravy

Není co dodat.

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 11:51
Odpovědět  Teuton

Teutone kdyby to byl bolševik, tak by teď byl úplně někde jinde, tedy v pr.deli.

Pijack
1. 2. 2023 08:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Vyrabovali Afriku a dnes budou vůči Rusku tak dlouho provokovat, až se Rusové naštvou a místo do Berlína to vezmou přes New York, Floridu až do Kalifornie. Prý historická nespravedlnost. Neměli se usadit v Americe, mohli ti nenažranci rovnou emigrovat do Ruska a budovat tam novou zemi. Naštěstí už Carové v Rusku věděli, co jsou ti migrující Evropané zač. Ostatně, stálo by za úvahu narovnat historickou nespravedlnost a vrátit Rusku Aljašku. Aljaška je pro USA zbytečný luxus, protože se ukazuje, že už tamní přírodní bohatství těžit nedokážou. Jsou už příliš pohodlní a líní. Nežije tam etnikum, které by jim dělalo otroky, A tlustí negramotní černoši a Hispánci na práci kálí už dnes v USA. Kdo bude pro ty nenažrané mafie pracovat v Rusku? 🙂

Standa
1. 2. 2023 09:39
Odpovědět  Pijack

Ano, již jsem to psal.
Aljaška!
Má dáti -dal ….obvyklá platná obchodní smlouva. Byla podepsána !
Peníze za zaplacení nikdy nedošly.Zmizely z lodi v G.B. v přístavu.
Nebylo zaplaceno.
Smlouva je de juro neplatná.

1. 2. 2023 12:36
Odpovědět  Standa

Nemůžu to nikde dohledat. Nebyl by odkaz?

1. 2. 2023 23:08
Odpovědět  Staník

🙂

Albi
1. 2. 2023 16:07
Odpovědět  Pijack

“….až se Rusové naštvou a místo do Berlína to vezmou přes New York, Floridu až do Kalifornie”.
Pokud to nevezmou přes Berlín, tak by to snad bylo lepší opačným směrem, ne?
Přes Dálný východ a Pacifik to sice bude možná delší, ale v cestě zas nebudou překážet demokratické mírumilovné evropské státy s NATO základnami.

skeptik
1. 2. 2023 08:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Co se nepovedlo fašistickému Západu v předchozích válkách – dobýt SSSR (Rusko), se má podařit v III. světové válce. Historie se opakuje a opět skončí porážkou fašismu.

https://docplayer.cz/24028556-Hitlerovi-evropsti-spojenci.html

ANTIUKRAJINEC
1. 2. 2023 19:19
Odpovědět  skeptik

pěknej odkaz,ale určitě ne úplnej-předně mi tam chybí pilsudského Polsko jako první spojenec A.Hitlera

skeptik
1. 2. 2023 19:27
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

Pravda o vzniku Druhé světové válkyhttps://www.novarepublika.online/2020/02/pravda-o-vzniku-druhe-svetove-valky

Jak president Beneš odsoudil pakt Poláků s Hitlerem – aneb – Co se stalo v Evropě roku 1934https://www.novarepublika.online/2020/01/jak-president-benes-odsoudil-pakt-polaku-s-hitlerem-aneb-co-se-stalo-v-evrope-roku-1934

Jan
1. 2. 2023 09:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Valka na Ukrajine nejen oslabuje Rusko, ale i zapad. Ukrajina je na kraji bankrotu, protoze bez neustale financni pomoci zapadu nemuze prezit. I kdyz jsou to penize natistene, ztraceji se z velke casti korupcnimi kanaly ukrajinske junty u moci a nedostanou se k potrebnym. Dosud se zbavovala NATO sovetske vyzbroje v zemich byvale Varsavske smlouvy. Uz skoro 8000 tanku a 380 bojovych letadel museli Rusove znicit! Ted prichazi rada na zapadni vyzbroj, moderni americke, britske, francouzske tezke zbrane a mozna i letadla. Nemohou vysledek konfliktu ovlivnit, Rusove je take znici. I to vycerpava zadluzeny zapad bez surovin, kde rostou nepokoje kvuli socialnim problemum. Frantici nechteji pracovat 2 v tydnu dele. Nerostou kvuli valce, lide nevolaji po miru, coz je pozoruhodne. Stadni mentalita je vmasirovana mainstreamem v mediich a jde ji jenom o teplo a zradlo, stejne jako v Cesku.
Mocipani v EU maji za ukol podporou valky, dalsim zadluzenim, odriznutim surovin z Ruska Evropu a Nemecko uvrhnout do chudoby.
Uvazujte a budete lepe rozumnet vyrokum Lejnove i Borrella. Jsou to poslusni vykonavatele narizeni jejich loutkovodicu. Blbi nejsou, jsou to zradci a neskutecni zmrdi, skodici lidem jako cela kabala v Londyne a v USA.

Standa
1. 2. 2023 09:49
Odpovědět  Jan

Ovšem, jak se říká ,, bližší košile, jak kabát”!
Peníze jsou peníze a po nás potopa.
Nejsou ,, blbí” , jsou chytří , ale sami pro sebe.
Kolik těch politických vychch.ánků bylo souzeno po r. 89.????????????????????????
Kolik bylo ministrů , náměstků?
Co dnes dělají?
Dělají to skutečně pro občany ČR ?
Nebo se derou do funkcí a platí si kampaně (a prodávají bačkůrky svých dětí ) z charity.

František
1. 2. 2023 14:49
Odpovědět  Jan

Západ už nové tanky nevyrábí. Jsou moc těžké a došly suroviny. Rusko přestalo dodávat žel. rudu a další kovy. Poslední úplně nový tank vyrobili v roce 1972. Teď už jen horko těžko opravují ty staré. A ty nové, ruské systémy ne a ne vyrobit.

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 12:19
Ohodnotit příspěvek :
     

To, že naše malá koloniální zemička je odvařená se nemusíme bavit. Já si myslím, že pro Rusko a Rusy je dobré, že tito západní parchanti odhodili masky pokrytectví. Každý jednotlivý Rus, který není zrádce ale předtím se moc situaci v politice nevěnoval vidí teď zřetelně co západní pokrytci s jeho zemí zamýšlí provést. Dle mne není nic lepšího, než toto přiznání západních krys o likvidaci Ruska. To jedině nahraje národnímu cítění. To Rusové opravdu potřebovali, aby úplně prohlédli. Teď už totiž nemohou říkat, že jim jejich elity říkají bludy.

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 12:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Přátelé, je tady to, o čem se stále píše. Bruselští grázlové nás zabavují konfliktem na Ukrajině a mezitím plánují další zhovadilosti. Teď jsem se dočetl na necenzurované pravdě, že zamýšlí schválit zákon o vyvlastnění venkovských oblastí údajně by se jednalo o celou Evropu a vytvoření megaměst. Tak nějak je to tam psáno. Krom toho se zdá, že naši škůdci plánují opravdu zvýšení cen z nemovitostí dle tržní hodnoty objektu. Samozřejmě to zde dávám vše pouze jako info. Může to být také fejk. Ale toto bude asi skutečné a to, že po 59 leté krasobruslařce ve Finsku na ME, se prý ve Skotsku odsouzený vrah prohlásil za dívku- miminko a ve věznici dostává pleny a dudlík. Jestli je toto vše pravda, tak pak mi nikdo nevysvětlí, že kdo je mladý, zdravý a normální ve smyslu zdravého lidského ducha práskne z této zdegenerované EU co nejdále to půjde.
.

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 13:02
Odpovědět  Pavel z Moravy

A nikdo to nebude moci těm mladým vyčítat. Přátelé, obávám se, že si s námi pěkně vytřou.

František
1. 2. 2023 14:54
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ti mladí, co volili generála, to odserou s plnou parádou. Je mi jich líto. Ale kdo chce kam pomožme mu t

Standa
1. 2. 2023 16:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

,,dostává pleny a dudlík.”
Kdo to má.???
Už se těším ,až mě bude přebalovat zdravotní bratr s ,, teplým” úsměvem.A ukrajinským přízvukem.
Jenže na pleny a dudlíky už nebude!
Budou na Ukr. v českých zákopech….
Podle filmů z první rep.se bezdomovci atd. nechali zavírat na zimu do vězení.Asi by se měli ,, nápravné ústavy” zvětšovat a stavět.

Pavel z Moravy
1. 2. 2023 19:55
Odpovědět  Standa

No Stando, je to prý ve Skotsku a jeho dalším.požadavkem je prý, aby ho dozorci vodili za ručičku. A oni, tedy dozorci to všechno berou. Já jsem již totiž přesvědčen, že tato degenerace a debilita se opravdu nedá komentovat a taková společnost je jednoznačně odsouzena k zániku. Asi lépe, kdyby opravdu nebyla. Když toto vidí Putin a Rusové, myslím, že nejsou schopni ani chápat, že se ještě nachází v lidském společenství.

unor 2022
1. 2. 2023 14:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak to mame, priblizne podle poradi Rusko, Iran, Indie, Cina, cast arabskeho, africkeho a jihoamerickeho sveta, kocovne severske kmeny a par lidi z Ceska.
To stale dost normalnich lidi stojicich proti darebakum a hlupakum.
S tim se da neco podnikat.

Standa
1. 2. 2023 15:05
Ohodnotit příspěvek :
     

1
Něco se muselo stát !!!
Tohle je geniální, skvělé,
pravdivé, tohle uschovat a několikrát přečíst, vidíme,
že sedíme v pasti a není nám pomoci….
NĚCO SE MUSELO STÁT( Tak jak to je ??..)
( Tisíce let platí : LEPŠÍ HRST MOCI – než pytel práva )…
( Dnes je 53/ 54.. výročí 21. Srpna – a z toho velké poučení–)
Napřed se rozsypala pevná hráz míru a socialismu, po
něm i sám hrázný, Sovětský svaz. Táborníci míru a
socialismu najednou neměli s kým na věčné časy a nikdy
jinak, tak šli každý jinak, zejména pak úplně opačně, tj. z
východu na Západ.
Protože tak je to správné, revoluce je otáčení, tak jsme se
otočili.
Někdo méně, někdo víc, každý podle toho, u čeho při
revoluci seděl. Tak se stalo, že ze zapálených budovatelů
socialismu se stali draví budovatelé kapitalismu.
Dosavadní západní kapitalisté zůstali kapitalisty a
bratrsky a nezištně pomáhali národům vyvlečeným ze
socialistického jha.
Vydrancovat továrny, banky, elektrárny, vodovody, pole a
lesy.
Protože tak je to správné, každému, co si ukradne!
Už se zdálo, že když skončila studená válka, nastane
všeobecný blahobyt. Že, jak po Ghándím
reprodukoval Václav Havel, pravda a láska zvítězí nad lží a
nenávistí! Bude 2 , ale nemám čas!

Standa
1. 2. 2023 15:10
Odpovědět  Standa

Pokud jde o lásku, ta u nás zvítězila hned po
Listopadu. Otevřely se nevěstince, šlapky vyrazily do ulic,
láska kvetla i na parkovištích kamiónů. Pravda se měnila
podle výsledků voleb a dospěla až tak daleko, že je normální
lhát.
Dnes má například pravdu bývalý premiér, který prohrál
ve volbách, a nemá pravdu současný premiér, který ve
volbách podvodem vyhrál. Něco se muselo stát, že svět
začal blbnout.
Miloš Zeman najednou nikoho neuráží, jde na ruku
vládě, kterou nechtěl, Fialovi podepíše i to, co by normálně
nechtěl ani číst.
Synové a vnuci hrdinů Velké vlastenecké války proti sobě
střílejí na ukrajinských polích a v ukrajinských
městech. Američanům vládne stařičký pán padající na
schodech do letadla, což se nepovedlo ani stařičkému
Brežněvovi. Tento pán je mírumilovný a nechce vládnout
světu.

Standa
1. 2. 2023 15:19
Odpovědět  Standa

2
Pokud jde o lásku, ta u nás zvítězila hned po
Listopadu. Otevřely se nevěstince, šlapky vyrazily do ulic,
láska kvetla i na parkovištích kamiónů. Pravda se měnila
podle výsledků voleb a dospěla až tak daleko, že je normální
lhát.
Dnes má například pravdu bývalý premiér, který prohrál
ve volbách, a nemá pravdu současný premiér, který ve
volbách podvodem vyhrál. Něco se muselo stát, že svět
začal blbnout.
Miloš Zeman najednou nikoho neuráží, jde na ruku
vládě, kterou nechtěl, Fialovi podepíše i to, co by normálně
nechtěl ani číst.
Synové a vnuci hrdinů Velké vlastenecké války proti sobě
střílejí na ukrajinských polích a v ukrajinských
městech. Američanům vládne stařičký pán padající na
schodech do letadla, což se nepovedlo ani stařičkému
Brežněvovi.
Něco se muselo stát, že po staletích bez moru na celý svět
udeřila smrtelná rána covidová, že se Češi spojili s Němci
proti Rusům, že máme povolené zprávy ze Západu
a zakázané zprávy z Východu,
že po třiceti letech od osvobozující revoluce si zase nesmíme
myslet, natož pak říkat něco jiného, než představitelé
Pětipěstní Národní fronty s vedoucí silou Občasně
demokratické strany.

Standa
1. 2. 2023 15:20
Odpovědět  Standa

Nějak se opakuji, že?

Hans von Hagen
1. 2. 2023 15:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať žije Andrej Babiš a celá jeho rodina, ať žije Andrej Babiš, právoplatný vítěz prezidentských voleb!

zuzana
1. 2. 2023 16:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Rusko nasadí robotické tanky proti americkým a německým tankům na Ukrajině
https://aktax.cz/rusko-nasadi-roboticke-tanky-proti-americkym-a-nemeckym-tankum-na-ukrajine/

zuzana
1. 2. 2023 17:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Bývalý britský premiér Johnson vyzývá Sunaka, aby ignoroval Putina a poslal do Kyjeva stíhačky F-16
https://aktax.cz/byvaly-britsky-premier-johnson-vyzyva-sunaka-aby-ignoroval-putina-a-poslal-do-kyjeva-stihacky-f-16/

Markýza
1. 2. 2023 20:26
Odpovědět  zuzana

MAjí přebytky pilotů? Nebo se Boris zasekl na představách Bitvy o Británii?

katango
2. 2. 2023 10:51
Odpovědět  Markýza

Ne, je jenom blbej,

asym
1. 2. 2023 20:26
Ohodnotit příspěvek :
     

https://www.youtube.com/watch?v=ppXGHWWnjXY