politika

Na podzim bude na frontě spousta zajímavých věcí

Po rozhovoru s Putinem Balickij oznámil, že na frontě bude „mnoho zajímavého“. 

“Prezident řekl: “Ještě jsme nic nezačali,” řekl úřadující guvernér Záporožské oblasti.

Na podzim bude na frontě “spousta zajímavých věcí”. Takové oznámení učinil po setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem úřadující guvernér Záporožské oblasti Jevgenij Balickij.

Hovoříme o pracovní schůzce v Kremlu, která se konala ve středu 23. srpna. Hlava státu a úřadující guvernér Záporožské oblasti jednali o situaci v regionu a jeho budoucnosti. 

Dotkli se také tématu vojenské speciální operace na Ukrajině.

Balickij poznamenal, že rozhovor s Putinem v něm vyvolal pocit velké důvěry.

Co mohu říci po rozhovoru s prezidentem – vyvolal ve mně pocit velké důvěry. Dostal jsem potvrzení slov, když prezident řekl: “Ještě jsme nic nezačali. A na podzim bude mnoho zajímavého”, – řekl Balickij po setkání s Putinem.

Balickij nezveřejnil žádné podrobnosti. 

Dále řekl, že dostal od Putina „zelenou“ na 10letý rozvojový program pro Záporožskou oblast.

Připomeňme, že mnoho odborníků také předpovídá rychlý vývoj událostí a také zmiňují podzim. Ukrajina výrazně plýtvala svými silami během letní protiofenzívy, což už umožnilo ruské armádě prorazit a dosáhnout Kupjanska. A do podzimu se očekává ještě větší vyčerpání ukrajinských sil.

https://1url.cz/uuw8G

sdílet na

13 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
24. 8. 2023 04:41
Ohodnotit příspěvek :
     

“Po rozhovoru s Putinem Balickij oznámil, že na frontě bude „mnoho zajímavého“.”
Kdo je Putin, to bych asi věděl…
Ale kdo je Balickij?

Standa
24. 8. 2023 05:51
Odpovědět  primak

,,Asi věděl”? Putina. Sarkasmus? Ironie?…….. Nikdo nezná guvernéry různých oblastí v různých částí světa, neznáme ani guvernéra na Krymu, Luhansku,Doněcku…vše se mění…každopádně je Balickyj známější než my dva…
Mělo by nás spíše zajímat to,, mnoho zajímavého”! K3-EMP? ? Armaty, superson,roboti,satelity, vypnutí internetu na UkrFaš,Sarmaty, Poseidony,…takt. A atd?

josef
24. 8. 2023 07:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem přesvědčen, že Rusko ukázalo maximálně 10% svých “novinek”. Kdysi jsem měl diskusi s pánem. Nemohl pochopit hypersonické střely a možnost jejich řízení, kdýž jsou obklopeny ionisovanou atmosférou. Vzal odpověď, že nevím. To jsou právě ty oblasti vědy, které jsou státním tajemstvím. Kdyby nebyly, neloupaly by se třeba dlaždice z US raketoplánů a stateční muži a ženy USA by žili.

Evžen
24. 8. 2023 11:10
Odpovědět  josef

Stim naprosto souhlasím!Rusko si mnohé zbraně šetří na přímý střed s mírumilovným NATO…!

Pavel z Moravy
24. 8. 2023 08:27
Odpovědět  sergej

Sergeji, pokud k tomu dojde, já osobně tomu nezabráním. Chodím po venku a vidím a slyším ty vytuněné občany o čem se baví a co říkají, neb sluch i zrak ještě mám. Chápu je, že žijí běžný život, ale i ze zkušenosti s rodinou vím, že budoucnost a to co s nimi grázlové chtějí provádět je nevzrušuje. Je jim to jedno. Takže o co tady vlastně jde, ti lidé chtějí být zotročeni, chtějí sloužit vrchnosti a pokud ta se rozhodne je odstranit, asi na to přikývnou. Toto zde jsou již totálně zbabělé generace, které ztratily jakýkoliv pud sebezáchovy, generace s vymytými mozky a s těmi si panstvo bude moci dělat co chce. Jak to říkával můj mrtvý známý- dají jim trochu nažrat a oni budou sloužit. Už se ani nebudou divit proč mají ty okovy. Jak říkám, chodím po venku, poslouchám a dívám se a vidím, že otrokářský systém se rapidně blíží. Proč odešel z Evropy Šoroš, no protože už Evropany přeformátoval, jeho slouhové, naši škůdci to zde již ohlídají. A stádu je to jedno. Tak to prostě je.

jirik
24. 8. 2023 08:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

v mém okolí se trochu probudili, avšak až po očkování 1-2 dávkami. A plno známých,… jspou jak šípková růženka….a mají potřebu býti voděni za ručičku doktory, vládními nařízeními,…
*****
K sorosovým aktivitám:
Jistě jste nedávno zaznamenali informace o tom, že Open Society Fond George Sorose se stěhuje z Evropy a propustí 40 procent zaměstnanců. Hodlá George spáchat své dobro někde jinde a nebo jen naplňuje rčení o krysách opouštějících potápějící se loď?
Evropu dokázal destabilizovat úplně pohádkově. Možná, že by se dalo doslova říct, že splnil svoji misi. Vy, kteří pořád netušíte o jakou misi se ve skutečnosti jednalo, si poslechněte krátké video z jedné konference, kde se pochlubil a doslova na sebe práskl, jakou práci odvedl na projektu destabilizace Ruska a dalších východních zemí a nejen jich. Toto video snad ani nepotřebuje další komentář.
https://paralelne.cz/2023/08/23/george-soros-otevrene-vypravi-o-realizaci-jeho-planu-likvidace-ruska-a-dalsich-zemi/

Albi
24. 8. 2023 15:06
Odpovědět  jirik

Dík za odkaz.
To je ale dobytek – a ještě se tím chlubit!

Albi
24. 8. 2023 15:08
Odpovědět  Albi

PS: Dobytku se samozřejmě omlouvám, ale on je už beztak zvyklý a taky to určitě neslyší poprvé ani naposled. 🙂

msot
24. 8. 2023 15:35
Odpovědět  sergej

Uvědomte si jednu věc. Diskutabilními rMNA vakcinační byla očkována především populace zemí KoZa. Populace největších nepřátel KoZa byla očkována vlastními vakcinami (Rusko, Čína). Takže scénář podle citovaných článku by znamenal vyvraždění vlastních potencionálních vojáků a pracovníků ve zbrojním průmyslu. Za mě jsou to bláboly!

Frank1
24. 8. 2023 08:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Sily Ukrajiny se vycerpavaji, jsou vycerpane, uz nemaji potravu pro rusky mlejnek. A tak to jde stale dal. Clovek by myslel, Rusove si uz zitra udelaji vylet do Kyjeva. Pak taky vidime odchytavani Ukrajincu na ulici jako toulavych psu verbiri do armady. Taky plne plaze mladych opalenych, kteri se vykoupili pri odvodu jako za Marie Terezie. Zase poznatek – kdyz nemas prachy, nejsi nic, spaleji te v nejake nesmyslne valce, kterou zazehli bohati zide vlastnici zbrojni koncerny a potrebujici jeste vice zbohatnout. My ty zidy nevidime, jejich vlastnictvi je anonymizovano akciovymi podily na spolecnostech jako je Blackrock, Vanguard, atd. Tento svet se vyvinul k absurdni masinerii, ktera nas zacala pozirat a nikdo tomu nemuze zabranit.

24. 8. 2023 09:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo teď to vidím, kdo to je, ten i ten druhý. Když jsem to psal, tak mi ušlo, nebo to tam nebylo, nebo to tiskařský (“internetový”) šotek stopil…

David
24. 8. 2023 10:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Aby na podzim ještě nějaká fronta byla. Jestli se teď pustili do vyřizování účtů, mohou všechno ztratit.