politika

Doktrína Steel Rose

Marek Obrtel, který sloužil v misích NATO a vrátil všechna vyznamenání, promluvil o utajované koncepci americké doktríny v Evropě s krycím názvem Steel Rose, ze které jde strach…

Doktrína Steel Rose vyžaduje:

▪️Přezbrojení bývalých zemí Varšavské smlouvy na vybavení NATO. Zaplatí to oběti příští války.

▪️Znovuzavedení branné povinnosti v těchto zemích. Odvedenci budou určeni pro první vlnu útoku na Rusko, přičemž se odhaduje 80procentní podíl obětí,

▪️ Přesun amerických základen a útočných jednotek druhé vlny ze západní Evropy blíže k ruským hranicím.

▪️Z těchto základen se plánuje útok konvenčními řízenými střelami z Baltského moře a Arktidy s cílem zničit ruské objekty PVO a velitelská centra. Útok bude veden z Polska, Gruzie, Ukrajiny, Turecka a pobaltských států. Předpokládá se úplné zničení celé východní Evropy.

▪️Součástí plánu je masivní protiruská propaganda, dehumanizace a démonizace ruského národa a jeho obviňování z krize a války.

sdílet na

29 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Aragonit
1. 8. 2023 00:24
Ohodnotit příspěvek :
     

No tak to sa máme na čo tešiť. Dúfajme že do volieb na slovensku nestihnú zavliecť NATO do vojny z Ruskom hoci stihnúť sa dá všeličo preto že pre USa by mohli byť volby na Slovensku debaklom

eFPe
1. 8. 2023 00:45
Odpovědět  Aragonit

Na Slovensku by měly finišovat přípravy voleb a startovat volební kampaně, jsem zvědavý.

ZMann
1. 8. 2023 08:09
Odpovědět  eFPe

Volby jeden velký podvod, tak se uvidí jak to dopadne.

Albi
1. 8. 2023 11:17
Odpovědět  ZMann

To sice jsou, ale přece jen snad něco málo se jimi dá aspoň trochu ovlivnit /změnit.
A každý sebemenší “kamínek do soukolí” se počítá.

Helena
1. 8. 2023 08:06
Odpovědět  Aragonit

Pan Obrtel sděluje to, co nás čeká ještě velmi jemně. Skutečnost bude tak krutá, že si to nedovedeme ani představit. Jsme západem odsouzeni k osudu Jugoslávie na druhou. Co nezmůže umělá “energetická krize”, zmůže ukrajinská mafie. Další účel ukradinského tyjátru:
Na ukradině panoval a panuje letaletoucí systém MAFIE-uplať všechno, nebo jsi mrtvý, a to úplně v každičkém kousku společnosti. MAFIE tak rozsáhlé, že KOSANOSTRA byl čajíček. A v tom je to NEJVĚTŠÍ NEBEZPEČÍ. Tato mafie se natáhla k nám. To čím byla vyhlášená ukrajinská mafie v devadesátkách, je tu zpátky tak 1000x silnější. Balí to do protiruských sankcí, do fašistických postupů a hesel, ale je to jenom MAFIE – chobotnice, která má za úkol zničit naši zemi, proto byl Fiala a spol. nasazen do vlády. Tohle všechno – astronomické zdražování PHM, energií, potažmo úplně všeho, rozbití všech fungujících systémů + ukrajinská mafie= ROZKLAD NAŠEHO DOSUD FUNGUJÍCÍHO STÁTU. TOHLE VŠECHNO CO SE TU DĚJE, JE JEN A POUZE ZA ÚČELEM ZNIČENÍ NAŠÍ ZEMĚ, VYTUNELOVÁNÍ, VYKRADENÍ, VYKÁCENÍ, VYBYDLENÍ A KDYŽ JIM TO NEBUDETE CHTÍT DÁT, SKONČÍTE JAKO KMOTR MRÁZEK. Pak to tu někdo schramstne za hubičku, nebo z toho udělají válečné pole.

Co je komu do t
2. 8. 2023 15:58
Odpovědět  Helena

Můžeme doplatit pouze na vlastní blbost. Pamatujte, že zbraně střílejí vždy směrem, kterým se namíří a již v 1. sv. válce přecházely celé české pluky na stranu Rusů i s plukovní hudbou.

Pavel z Moravy
1. 8. 2023 10:09
Odpovědět  Aragonit

Musíme si uvědomit, že se mění světový pořádek a jim již skutečně teče do bot. Končí jejich dominance. Ale já osobně nevěřím, že toto by odnesla pouze východní Evropa, to je hloupost. Odnesla by to všechna rozhodovací centra západních dacanů jak ve státech, Británii i jinde v západní Evropě. Dokonce si myslím, že by tato centra dostala přednostní zásah. Pouhý zásah na tyhle pinčlíky a přicmrndávače zde na východě- to by pro Rusko nic nevyřešilo samozřejmě, že bychom to také schytali, ale pokud chcete porazit hydru, musíte ji zlikvidovat její řídící systém. V tomto případě by to dle mého názoru Amící a Britové spolu s Germány schytali jako první. A to jsem úplný laik.

Albi
1. 8. 2023 00:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Jako obvykle velké plány, ale jak je hodlají realizovt, když i západní experti tvrdí, že sklasy jsou oprázdné a rozběhnout zbrojní výrobu by trvalo údajně tak 10 let.
A započítali do nich i to, že Rusko nepočká, než se KoZa vyzbrojí a přezbrojí?

1. 8. 2023 01:44
Ohodnotit příspěvek :
     

No, tu brannou povinnost bych bral. Naše rozfrackané mládí vpřed to potřebuje jak signál klackem za uši. A to ostatní? Z toho jsem celkem v klidu. Tenhle vlak ušákům ujížděl, už když onu doktrínu patlali.

anonym
1. 8. 2023 01:58

Souhlas. Ony jim ty vlaky ujizdeji jeden za druhym.

1. 8. 2023 03:14
Odpovědět  anonym

Zdravím do Colorada, Věruško! 🙂 Jak je? Asiže na howno, viď. Na howno tam, na howno tady, na howno všady. 🙂

Mike
1. 8. 2023 11:20

Pravda, Hitler měl s námi taky plány a jak dopadl. No a pak tady máme jeden hezký Murphyho zákon: Jde – li vše podle plánu, stala se někde chyba.

1. 8. 2023 16:14
Odpovědět  Mike

🙂

Noobody
1. 8. 2023 19:35

Tahle doktrína není nic mimořádného ani objevného a asi se není čeho moc bát. Zvlášť, když jsme spojenci, ni? Ti, ze kterých bychom měli mít obavu a kterých se bojí naše věrchuška a progresivní “většina”, přeci ničím tak dokonalým, jako je Steel Rose, nedisponuji a tak můžeme být také v klidu. Určitě ouplně všichni.

Jo s tou ZVS také souhlasím, ale nic takového v dohledné budoucnosti není vůbec reálné. Nejsou prachy, nejsou NZ zásoby, sklady prázdné, ubytovací prostory zbourané – prostě by se muselo budovat ouplně od píky. Tedy bychom museli uplést z lejna bič a ještě s ním zapráskat. Myslí si snad někdo, že je to možné zvládnout s dnešními mamánky a obyvateli mamahotelů??

Ale jo, možné by to teoreticky bylo. My se rozpomeneme a můžeme zobáky něčemu naučit, něco jim do hlav a těl natlouct. ALE není tu poptávka, síla ani tlak na to, aby se systém přeměnil z korupčně vytunelovaného na efektivně funkční. A to je problém daleko větší, než nedostatek peněz a materiálu.

2. 8. 2023 02:12
Odpovědět  Noobody

(_!_)

Noobody
2. 8. 2023 13:14

No neříkejte, že jste se z obsahu mého komentu posadil na zadek, nebo dokonce pos-al?

Jaris
1. 8. 2023 01:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Slovaci, drzim vam vsechny palce, abyste se zbavili tehle proklete prozapadni vlady.

tupý hulvát
1. 8. 2023 09:03
Odpovědět  Jaris

Obávám se,že žijete v bublině a je to jen zbožné přání.Indoktrinované osmdesátiprocentní stádo toho není schopno.Mýlil bych se rád……

Jaris
1. 8. 2023 13:05
Odpovědět  tupý hulvát

Mate pravdu, je to moje zbozne prani. Zazraky se nekdy deji.

Pijack
1. 8. 2023 08:22
Ohodnotit příspěvek :
     

V Saudské Arábii se koná MÍROVÁ JEDNÁNÍ OHLEDNĚ UKRAJINY – ALE BEZ RUSKA! A oni tomu mají ještě odvahu říkat jednání o míru… to je jako že fotbalový zápas proběhne bez účasti jednoho z týmů, nebo že obchod proběhne za účasti kupujícího bez prodávajícího… A celé to okomentoval vyvolený “odborník” – nějaký Bahenský, prý jako výzkumný pracovník Pražského centra pro výzkum míru A jeho “vědecké stanovisko” (zřejmě na základě toho výzkumu míru) spočívalo v tom, že se tam (v SA) budou “projednávat” mírové podmínky které si nadiktuje Ukrajina. Ale na otázku, jaké podmínky (cíle) si Ukrajina tedy diktuje (stanovuje) odpověděl, že to vlastně nikdo pořádně ani neví a vědět ani nemůže, protože by od Ukrajiny bylo netaktické, kdyby řekla co opravdu chce… Takže se v té SA bude zřejmě projednávat a dohadovat něco, co Ukrajina sice veřejně prohlásí že chce… ale nikdo ve skutečnosti nebude tušit, co chce doopravdy (nebo co chtějí doopravdy například USA). Prostě další divadýlko, kde 28 zemí (jejich politiků) opět sehraje roli “užitečných idiotů” pro světovou veřejnost… No, už chápu, proč máme to Pražské centrum pro výzkum míru…bez něj bychom byli asi v prdeIi 🙂

Helena
1. 8. 2023 08:30
Odpovědět  Pijack

Další důkaz, že v tomhle divadelním tyjátru nejde jen o Ukrajinu !!!

Pavel K
1. 8. 2023 09:07
Odpovědět  Helena

👍 👍 👍 👍

unor 2022
1. 8. 2023 08:41
Odpovědět  Pijack

Fakulta socialnich ved a prazske centrum pro vyzkum miru.
Bylo by usmevne, kdyby to nebylo blize k placi.
Cesti hovnouskove z montovny zvane Cesko chteji zkoumat a svymi radami menit svet.
Predevsim z montovny, protoze vsechny komponenty se dovazi, nejsa Cesko schopno cokoliv z nich vyrobit.

Pavel z Moravy
1. 8. 2023 10:17
Odpovědět  Pijack

Zoufalce nemá smysl komentovat. Nejhorší je, že my jsme z těch zoufalců nejagresivnější a podle toho také dopadneme nejhůře, ale to ještě zdejší většinové stádo není schopno svým mozečkem zaregistrovat.

Aleš
1. 8. 2023 10:45
Ohodnotit příspěvek :
     

USA světový vrah a zloděj č.1, všechny státy světa by se měli zbavit dolaru, z USA neobchodovat, až ten kriminální režim padne, USA rozdělit na samostatné státy bez centrální vlády a bude klid.

delnas
1. 8. 2023 21:44
Odpovědět  Aleš

Jiz se na tom pracuje…
opravdu to pro nas na druhe strane oceanu nevypada nejlip….
nebude to konec sveta ale bude zajimave videt jak to experti z US ukociruji….

Noobody
2. 8. 2023 13:10
Odpovědět  Aleš

Dobrá a morálně opodstatněná myšlenka i návrhy!
Je to však reálné, nebo jen takový propagandistický výkřik. Má ta myšlenka i ekonomické opodstatnění? Nemyslím pro RF, ale pro naše občany a Evropu? Co by se stalo s naším i E finančním systémem, naší i E ekonomikou a nakonec s námi, obyvateli E???

S pádem dolaru padnou i všechny měny na něj navázané, všechny banky a státy, které dolar užívají jako svou rezervní měnu. Nastane světový finanční, ekonomický, energetický, sociální, zdravotní, potravinový i vojenský KRACH a KOLAPS!!!!!!!!!!!!

To co navrhujete je proces, který již běží nějakých 8 let, kdy Čína a RF začaly nakupovat zlato za dolarové směnky, zajišťující státní dluh USA. Jenže toho “papírového” dluhu má Čína v držení za biliony dolarů a udat jej na trhu bude trvat ještě mnoho let. Takže v horizontu konce tohoto desetiletí se mi jeví Vaš myšleka nerealizovatelná. A ani po té nepůjde zřejmě o žádnou terapii šokem, ale pozvolné opouštění dolarových plateb těmi, kteří přestanou v ekonomiku a vojenské schopnosti USA věřit a bát se jich. A to je podle mne běh tak do poloviny století

sergej
1. 8. 2023 13:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak první krok už byl pozváním hvjiezd a pruhů gašpaři/y.

Vladimír
1. 8. 2023 15:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Při přímém střetu Ruska a NATO by velmi rychle přišly na řadu jaderné zbraně – takže bych se výše zmíněného scénáře nebál. Není žádný důvod jaderné zbraně nepoužít. Ti, kdo k tomu dají rozkaz, si budou žít v klidu v bunkru s pořádnými zásobami do konce života. Těm ostatním to může být jedno, protože to bude pěkná rychlá smrt (člověk se ale nesmí schovávat ve sklepě…). Samozřejmě, že lidstvo asi vyhyne, ale co už – zase se vyvine něco nového. Jisté je ale jedno – nikdo na tom nezbohatne.