blog

Tak Topolánek navrhuje bombardovat Moskvu, paní Müllerová

Tak Topolánek navrhuje bombardovat Moskvu, paní Müllerová

„Neříkejte! Ale tak to se musel už úplně zbláznit. Vždyť to by přece znamenalo světovou válku. A atomovou ieště k tomu“..

„Samozřejmě, paní domácí. Víte, já měl takový dojem, že je s ním něco v nepořádku, už když jsem si v době, kdy byl ještě premiér, četl jeho interview s deníkem Právo, a on vám v tom interview minimálně tisíckrát řekl buď, že „vzdor tomu či onomu“ zůstává ledově chladný, nebo že „to či ono“ jej zanechává ledově chladným. No řekněte mi, paní Müllerová, který normální člověk vám bude donekonečna opakovat takovouto pitomou frázi?“

„Jojo, máte pravdu, už tehdy si jej měli začít všímat zdravotníci, Ale to oni ne, to oni snad čekají, až  někomu ublíží“.

„Však on už taky ublížil, paní Müllerová. Pár novinářů by o tom mohlo vyprávět, naposledy ten, co strkal fotoaparát do kočárku s Topolánkovou ratolestí. To prý byla rána jako by ji vypálili z křižníku Aurora“.

„Inu je to podivín. No řekl byste do telefonu, milostpane, kdybyste byl premiér, svému podržtaškovi: „s tebou stojím a padám“, jak to v době svého premiérování řekl Topolánek Romanu Dalíkovi?“

„Jistě že ne.  A měla byste vy tu náturu, abyste se s takovou pověstí, jakou Topolánek během svého premiérování sesbíral, ucházela v roce 2018 o post prezidenta České republiky?“

„Odpověď znáte, pane Švejk. A víte co je na tom všem nejsmutnější? Že největší procento lidí tohoto nehorázného typu, najdete v politice. Nikde jinde se jimi to tak nehemží, jako právě tady. A přitom právě tady by měl mít zdravý rozum pré. Protože tady jde lidem o život. Ale mluvil jste o tom nápadu Topolánka bombardovat Moskvu. To někde řekl, nebo to někam napsal?“

„“Napsal , paní Müllerová. Do Twitteru. Že prý nechce nikoho k ničemu vyzývat, ale jestli prý není čas začít bombardovat Moskvu a další cíle v Rusku“.

„Jistě. A to aby se nad planetou rozehnal svěží vánek Topolánek. Aneb: Všechno lidstvo spí, Topolánek bdí“.

„Máte paměť, paní Müllerová. Ale já už letím. Začínáme dneska U kalicha dřív. Bude se tam malovat.

Lubomír Man

sdílet na

41 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
20. 7. 2023 22:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Citáty ze Švejka místo komentářů:
Švejk prohlásil, že on nikdy o politice v hospodě nemluví, že celá politika je pro malé děti. Bretschneider byl naproti tomu revolučnějších názorů a říkal, že každý slabý stát je předurčen k zániku, a ptal se Švejka, jaký je jeho názor v této věci.
Švejk prohlásil, že neměl se státem co dělat, ale že jednou měl na ošetřování slabé štěně bernardýna, které krmil vojenskými suchary, a že také chcíplo.

“Nedělej mně ostudu,” napomínal ho Švejk, “přestaň, a to každý řekne, že jsi se namazal.”
“Já nic nepil, kamaráde,” odpovídal polní kurát, “já jsem úplné střízlivý.”
Najednou však vstal, zasalutoval: “Ich melde gehorsam, Herr Oberst, ich bin besoffen. – Jsem čuně,” opakoval desetkrát po sobě se zoufalou, upřímnou beznadějností.

“Pane,” pokračoval opět prosebným hlasem, “drahý příteli, dejte mně pohlavek.”
“Jeden nebo několik?” otázal se Švejk.
“Dva.”
“Zde jsou…”
Polní kurát počítal nahlas pohlavky, které dostával, přičemž se blaženě tvářil.
“Dělá to moc dobře,” řekl, “je to kvůli žaludku, vytravuje to. Dejte mně ještě přes hubu! –

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
delnas
21. 7. 2023 00:52
Odpovědět  Peter 008

Jsme my to ale bozi hovadka….
kdyz takove ubozaky si zvolime jako nejchytrejsi z nas do vedoucich statnich funkci…..

Pavel K
21. 7. 2023 08:07
Odpovědět  delnas

Jsme to předvším smějící se bestie. Volby? Včdy cinknuté jak se to CIA hodilo. No a jaká byla účast u voleb? Co si pamatuji vždy okolo 50% + – . No panečku to je účast. Zeman chtěl aby byly povinné. Hned narazil, proč asi? 😊🤦‍♂️

janle57
20. 7. 2023 22:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Po Topolánkovi neštěkne v současné době ani pes,není divu,že na sebe chce mermo mocí
upozornit,když pronáší takové hovadiny,až RF jednou provždy banderovce vyřídí,bude prvním,
do se bude Rusům klanět až k zemi a celá zavšivená ODS s ním.

Duudu Wo
21. 7. 2023 08:06
Odpovědět  janle57

Bingo.

Pavel K
21. 7. 2023 08:13
Odpovědět  janle57

Tenhle šmejd má tak vysoké ego až to práská vratama od stodoly. Nemám ho rád, to jeho machrování, ten by potřebova řádně upravit chování, třeba hned po ránu sotva otevře oči. Není von zase z té jižní Moravy? 🤣 Boha jeho zase my tuna jebú. 🤣🤣🙋‍♂️

Pavel z Moravy
21. 7. 2023 09:04
Odpovědět  Pavel K

Víš, těch 95% lidí, kteří nepřemýšlí jak řekl G.B.Shaw je skutečnost. A přes to vlak nejede. Nezměníme nic, nejde to. Ta žumpička lidem nesmírně imponuje. Mají ji tedy mít. Takových topolů tady běhá a rostou jako houby po dešti, ani je nemusíš hnojit.

Pavel K
21. 7. 2023 12:49
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak to já tě neberu, taková zděšená Mirka, Zdechlina, Bartošek. Ale musíš taky vzít v potaz že z jakých důvodů jsou topolové. Blbost má několik podob a podruhů, všichni co činí, činí z různých pohnutek a těch je spousta. Samozřejmě kde se hnojí tam se rodí, a tuna se hnojilo intenzivně a pečlivě na patřičná místa. Tak se urodilo a nadávat si můžeme sami sobě, že jsme tomu jen přihlíželi a švekovali jsme u toho. Jen si to přiznejme, lítáme v tom všichni co tu nyní tak kritizujeme. Košťátko a šup zametat ten swynec. 🤣🤣🤣🙏🙄🙄🤦‍♂️🤦‍♂️

Pavel z Moravy
21. 7. 2023 14:31
Odpovědět  Pavel K

Teď jsem si zrovna opět přečetl celého Švejka, neboť ten nezklame. S každým dalším přečtením se člověku otevírá ten svět Habsburské monarchie a těch postaviček, které se tam míhají. Můj dědeček by ale na to měl asi jiný názor. Jako 18 letý musel narukovat, a prožít většinu války v zákopech na italské frontě. A vrátil se s krutě podlomeným zdravím. Důchod mu nikdo nedal a jako zedník musel chodívat za prací až do Vídně. Teprve po 48 roce nějaký malý důchod dostal. A tyhle kur.vy, které dnes řídí Evropu by chtěli zase válčit a nechat zabíjet nevinné lidi. Jenom je všechny vidím a rudnu vztekem.

Pavel K
21. 7. 2023 15:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

No vidíš rudneš vzteky, kdybys vždycinky takového blba potkal a preventivně ho proškolil, tak si nemusel býti “možná” nyní na**raný. Já to samé proto píšu o tom koštátku. Je asi fakt pozdě bycha honiti. Budu se opakovat, jen Gosudar to může změnit, my na to nemáme. Takže čekej tiše, jsetli uslyšíš někdy tanky jako v 68, tak je naděje. 🙄🙋‍♂️

katango
22. 7. 2023 09:30
Odpovědět  Pavel K

Von je z vojenské školy. Aldous Huxley v románu Kontrapunkt ústy jedné z postav říká, že inteligence se dělí na inteligenci lidskou, inteligenci zvířecí a inteligenci vojenskou. Svěží vánek Topolánek je zářným příkladem inteligence vojenské.

20. 7. 2023 23:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak je velkej, tak je bl-bej. A ještě kus navrch.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
20. 7. 2023 23:18

“Na Brusel! Na Brusel!”

Albi
20. 7. 2023 23:44

🙂

21. 7. 2023 01:40
Odpovědět  Albi

Jen taková zajímavost před spaním. Dnes k večíru jsem měl konspirační záchvat ohledně majlů, a tak jsem nastartoval druhý PC, naklik si na něm svou druhou majladresu, a do majlu jsem zkopnul všechny fuj odkazy – jak na strýmy a pod. tak na weby (cca 300 kousků; sám jsem se divil, kde jsem to nabral) – a pak jsem ten majl s těma 300 fuj odkazama poslal sám sobě na druhého de-bila na druhý majladres. A stala se ti prazvláštní věc. “E-majl byl úspěšně odeslán” juklo na mě. To bylo v 19:05. Tak juknu na druhýho de-bila a tam nic. Tak zase sednu k tomu prvnímu a sám sobě pošlu další majl. Dorazil v cukuletu.
No a teď je po jedný v noci a furt ještě na druhého de-bila – právě u něj sedím – ten první majl s těma fuj odkazama úspěšně nedorazil. Což mě přece jen nutí k zamyšlení – akorát nevím k jakýmu. Ale třeba má nějakou cenzornehodu a během dneška dorazí, aby to nebylo divný. Fakt jsem zcědavej, co se z toho vyklube.

ModrýKlokan
21. 7. 2023 02:01

Tohle info už někde proběhlo. “Závadný” odkazy na politicky neuvědomělý genderově binární ukrofobní cis weby systém providerů po pozitivní lustraci dle blacklistu nedoručuje. Systém se ovšem tváří, že byly v pořádku odeslány.

Výsledek tvé štábní prověrky mě proto nepřekvapuje. Milane cos čekal? Již Velikán kdysi sdělil: optimismus je opium lidstva :-D)))))

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
21. 7. 2023 13:33
Odpovědět  ModrýKlokan

Popravdě řečeno přesně tohle. Jen jsem si potřeboval svůj myšlenkový konspirační model ověřit. Jedna věc je intuice; tušení chceš-li; jiná věc je důkaz. I když důkaz jen pro sebe samého. Nicméně má pro mě význam, neb dokazuje, že mé “tuchy” nejsou mimo mísu. Tedy většinou, žejo.

Albi
21. 7. 2023 08:33

Trochu mimo téma – zdál se mi neskutečně optimistický pohled na “obrannou smlouvu” a v diskuzi první 3 nadšené příspěvky.
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/07/ondrej-dostal-k-vysledku-hlasovani-o.html
A pak jsem v diskuzi na jiném webu našla odkaz na rozhovor Klause s Martinou Kociánovou. Celý rozhovor stojí za přečtení a vyjádření Klause k té smlouvě je víc než potvrzující mou nedůvěru.
https://www.radiouniversum.cz/klaus-vaclav-d-zadna-zeme-nesklouzla-do-takove-politicke-hysterie-a-prazdnoty-aby-celou-dekadu-zila-heslem-anti-zeman-ktere-vystridala-kampan-anti-babis/
Ve zkratce:
“… ta smlouva je smlouvou, jejíž znění diktuje Amerika na 101 procent. Ne na 99,9 %. Já mám nehynoucí vzpomínku: Tehdy tyto mezinárodní ekonomické a finanční vztahy, před třiceti lety, mělo na starosti ministerstvo financí, takže já jsem uzavíral obchodní smlouvu se Spojenými státy ještě v roli ministra financí za Československo, před rozpadem federace. Ta smlouva nám byla předložena Spojenými státy. Prošla tady nějakými koly ministerských připomínek a tak dále, napsali jsme: „To ne, tohle tam změňte, tuto větu…“

Albi
21. 7. 2023 08:43
Odpovědět  Albi

pokrač.
A já jsem jí říkal: „No, my nemůžeme akceptovat tohle.“
Ona mně nezapomenutelným způsobem sdělila, že: „Tuto dohodu o trade, o obchodu, jsme jednou nechali schválit Kongresem a podepsali jsme ji do dnešního dne.“
(teď nevím, jestli říkala s devadesáti zeměmi světa, nebo něco takového)
„Ta je non-negotiable. Na té se nedá změnit ani řádka, ani čárečka.

Ta smlouva měla podstatnou věc – měla desítky stránek příloh. Zatímco když se o tom diskutuje na vládě a v parlamentu, tak si přečtete tu hlavní smlouvu. Desítky stránek příloh, které byly jednostranné americké podmínky, že ta smlouva o free trade, o svobodném obchodu neplatí… a teď sto stránek výjimek…”.

Takže takhle nějak je to s každou smlouvou s USA – není důvod si myslet, že s “obrannou smlouvou” to bude jinak.
A co si náš Parlament nebo Senát odhlasuje, to jsou jen takové “tanečky” pro plebs, ale abych našim zákonodárcům nekřivdila, oni si možná opravdu myslí, že jsme “suverénní” a naše Ústava platná. 🙂
Většího omylu se nemůžeme dopustit. To jen, abychom – až (pokud) nám to mainetream naservíruje, na něco takového neskočili.

Albi
21. 7. 2023 08:51
Odpovědět  Albi

A pardon – nezkopírovala jsem, že šlo o jakousi
“… osobu, něco jako ministryně obchodu, Representative of Trade, nějaká Carla Hills, republikánka, poměrně pozitivní osoba. ….”

21. 7. 2023 13:50
Odpovědět  Albi

No paráda! Taky jsem to čet a taky mi to skřípalo a poplachsiréna ječela až uši zaléhaly. Ale nepídil jsem se, jakže to je. Říkal jsem si, že to vyleze navrch samo.
Takže díky.
P.S. Ale stejně je divný jak lidi skočej na cokoli, co jim souzní s přáníma a tužbama.
Jo, a uspěšně odeslaný majl je furt ještě někde na cestě. No, není to pos-rání? 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
21. 7. 2023 21:59

Tak si říkej – pořád lepší, než soud (jistě nezávislý 🙂 ) a 5 let natvrdo.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
21. 7. 2023 09:39

Podívej se do Hromadných.

21. 7. 2023 14:00
Odpovědět  Gales

V hromadných ani howno. A pak – co by to tam dělalo? Ale aspoň jsem všechny ty reklamy a hovadiny vymáznul, když už jsem tam byl.

Pavel z Moravy
21. 7. 2023 09:08

Jaká je pravděpodobnost, že se do vysoké politiky dostanou blbci? Nu, asi veliká, když stojící v řadě se nazývají blbec, blbec, větší blbbec, blbec atd. My máme tu řadu teď pěkně dlouhou.

Drak
21. 7. 2023 03:06
Ohodnotit příspěvek :
     

On totiž pan Topolánek byl vždycky debil a je to neměnné.

21. 7. 2023 20:32
Odpovědět  Drak

Topol a Falousek. I když současní novokr-eténi je už překonali.

Vanja
21. 7. 2023 05:40
Ohodnotit příspěvek :
     

On už Švejk říkával, že každá vláda, která zdraží pivo, nutně padne.
Jen ať Švejk moc nekecá, řekla kádrovnice, my toho taky na něj víme dost.

Vaska
21. 7. 2023 06:16
Ohodnotit příspěvek :
     

tupohlávek je stejnej šmejd (a je solární baron) jako pávek – taky lampasák – povídalo se dokonce něco o politrukoj

Standa
21. 7. 2023 09:24
Odpovědět  Vaska

Je tu jistý rozdíl. Tupý Topol by v armádě , jako spoustu jiných odvedenců.Bydlel v kasárnách .
P.Pavel (Pávek) byl u StB 3 správa ( vojenská kontrašpionáž) elitním pracovníkem s konspiračním bytem u nás ve Vršovicích.Prověřen KGB.Jsem zvědavý na prověrku NBÚ na Přísně tajné!

Petr
21. 7. 2023 07:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Topolánek je hovdo , ale velkým vocasem , že by tam měl mozek ????? 😄

Frank
21. 7. 2023 08:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Vlajkonoš Topol byl vždy jen kre.tén, ale zato hodně vyčůraný. Spolupracovníci z Energoprojektu by mohli mluvit. Divím se, že někdo s takovým pitomcem ztrácí čas.

Standa
21. 7. 2023 08:59
Odpovědět  Frank

Je zajímavé, že tohoto pitomce zve ČT1 kvůli jeho moudrům. Asi vrána k vráně……
Topol je největší solární baron v ČR.Při jeho drzosti kandidoval na presidenta.
Ovšem by předsedou ODS , která je dodnes druhou nejsilněší stranou 12,5% voliči jsou pořád pitomí a nepoučí se., katapultovali ho až do funkce min. předsedy.Jsou to také ocasové?
Svým způsobem jsme také rodiče tohoto vocasa,když jsme se nesjednotili proti ocasům.

Pavel z Moravy
21. 7. 2023 08:51
Ohodnotit příspěvek :
     

K tomuto tvoru a jemu podobným není co říci. Vyspělost národa se pozná podle toho jaký typ lidí je řídí. Je zvláštní, že povětšinou se do politiky cpou ti nejhorší a lidsky nemorální lidé. Je to dáno asi jejich egem. Jestli ale těch 95% lidí skutečně nepřemýšlí a řídí se pouze frázovitými hesly, potom tomu co zde je, se nelze absolutně divit. Bohužel, naše země dopadne asi hodně zle, začínáme být lidmi tohoto typu přeplnění a to nikdy nic dobrého nesignalizuje.

zuza
21. 7. 2023 12:15
Ohodnotit příspěvek :
     

teraz som čítala o tom ďalšom hovne – Jiří Payne – čo chce humanitárne zbombardovať Moskvu “pokud by při tom existovaly dostatečné záruky, že nedojde k civilním obětem, dalo by se o tom uvažovat” – ako môže toto vypustiť z papule niekto, kto síce je amorálna zrúda, ale skončil jadrovú fyziku??? A ako sa môže stať z hlboko veriaceho človeka taká amorálna zrúda???

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
treza
21. 7. 2023 13:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Topol ať si bombarduje do svých bombarďáků a nevotravuje s tím veřejnost. Kdo se má s ním špinit !

Standa
21. 7. 2023 14:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Topolánek už nic neznamená. Není v politice,pouze ho zvou kvůli kecům mimo mísu.Režim si generuje tyhle mimoně. Znamená a má váhu , jako vy a já.!!
A já navrhuji bombardovat Waršavu a Bílý dům… D.C..
Mimo to navrhuji nálet na blbce!

unor 2022
21. 7. 2023 17:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Proc ty silne vyrazy na ‘topolankovu adresu’. Kdyz je to jen a jen obycejny cesky darebak. To vystihuje vse.

Vladimír
21. 7. 2023 20:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Tupolánek to třeba tak nemyslí. Možná jen truchlí, že ztratil kamaráda – už nikdy v berlusconiho vile nebude moct ukazovat ptáka…

David
21. 7. 2023 21:35
Ohodnotit příspěvek :
     

A neříkalo se Topolánkovi náhodou Tupolánek?

Karel
21. 7. 2023 21:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Topolánkovi hráblo. Co by na to asi řekl taťka Mamula? Být levoboček potentáta je velká zodpovědnost Mirku.