blog

Surovikinova linie došla do Afriky

GRIGORY LEVIN

Dobrý den, milí čtenáři. Pojďme si dnes popovídat u šálku čaje a perníku.

Generál Armagedon se po několika měsících nepřítomnosti v mediálním prostoru, po nekonečných konspiračních legendách o tom, že byl zatčen a držen ve vězení, o ministerstvu obrany, které generála uvolnilo a vyhodilo na ulici atd. objevil na fotografii v Alžírsku.

Sergej Surovikin se po svých neordinárních řešeních v Sýrii stal národním hrdinou. Když mu bylo svěřeno ukrajinské vedení, všichni jásali a očekávali nové průlomy a rozdrcení AFU. Vše se však ukázalo být mnohem složitější a nečekanější. Pro všechny! Místo zoufalého útočného skoku generál náhle vybudoval obrannou linii!

Víceúrovňovou obranu, která zachránila tisíce životů našich bojovníků. Dala možnost získat čas na výcvik rekrutů a jejich postupné zavádění do první linie. Již několik měsíců je Surovikinovo dílo živé a pokračuje v působení obrovských škod vojskům AFU v jejich avizované protiofenzívě. Bylo to moudré rozhodnutí pro obranu naší vlasti.

Síť jako vždy zaplavily pestré titulky a diskuse superexpertů o nedůstojném jmenování generála do nové funkce. Ministerstvo obrany bylo opět zasypáno důsledky obžerství gaučových vševědů, kteří přesně vědí, kde a jak měl zasloužilý Armagedon dál sloužit Rusku.

Ať je to jak chce, nikdo dnes nedokáže přesně říct, jaké přidělení dostal. A díky Bohu. Nějaká tajemství přece musí existovat. Můžeme se jen domnívat, co a proč se stalo.

Afrika se dnes stává novou arénou konfrontace mezi Ruskem a Západem. S pomocí zemí afrického kontinentu se Západ pokusí vyřešit mnoho svých politických a ekonomických problémů, které na něj dopadají ze všech stran. Je pro něj nepřijatelné, aby se zde na mnoho a mnoho let vytvořilo obří ohnisko napětí.

Proto se tam vydal mistr nejtěžších úkolů. Alžírsko je velmi důležitým vstupním bodem do centrální části Afriky. Je to důležité strategické předmostí. Odborníci okamžitě začali diskutovat o možnosti zřídit tam naši základnu a rozmístit tam rakety dlouhého doletu.

Teorie se rodí jedna za druhou. Doba letu do Londýna už byla vypočítána. Hovořilo se o tom, že je to nejzbytečnější ostrov na zeměkouli. Angličané chmurně čtou tyto spekulace našich “odborníků”.

Evropa se v tomto ohledu zatvářila „jaksi nešťastně“ a oslabila své močové úsilí. Sotva se Surovikin objevil na obzoru, Burkina Faso, Niger a Mali oznámily vytvoření Unie, aby ochránily své vlastní zájmy. Francouzi byli vyhnáni řádnou metlou. Přítomnost Američanů je velmi sporná.

Tunisko oznámilo, že kromě 60 000 lidí, které již poslalo do Itálie k trvalému pobytu, přesune na podzim dalších 250 000 lidí. Evropa se utopí v afrických uprchlících! Uvnitř EU se schyluje ke skandálu a možná i k rozkolu jen na tomto základě! Italové už Macronovi nadávali všemi možnými cenzurními slovy za jeho neschopnost vést záležitosti v Africe. Nyní se uchylují k vulgárním výrazům. Slova došla, teď už zbývají jen písmena.

Zatímco Surovikinova několikastupňová linie drží nepřetržité útoky a nutí útočníky k obrovským ztrátám, generál začíná v Africe organizovat něco zajímavého. Co to bude, nikdo neví, ale pokud se úkolu ujal takový specialista, překvapení pro Západ je zcela určitě připraví o spánek a klid. A pro nás to bude přesně naopak!

Generál se k “hudebníkům” choval velmi přátelsky. Ne nadarmo ho vedení MO vyslalo do těch zemí, kde se ruská hudba stala oblíbenou a velmi uznávanou. Dobrý člověk, vynikající velitel a skvělý stratég, který už tolik vykonal pro slávu Ruska, pokračuje ve své službě na nejdůležitější hranici.

A my budeme čekat na zprávy z jižních zemí. Co připraví náš Armagedon tentokrát?!

Děkujeme vám za přečtení. Milujte své Bohem darované Rusko. Buďte jasní a šťastní.

https://cont.ws/@fruct/2633653

Překlad Peter 008

sdílet na

41 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
katango
19. 9. 2023 21:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Co si mám představit pod výrazem “močové úsilí”?

Evropa se v tomto ohledu zatvářila „jaksi nešťastně“ a oslabila své močové úsilí. Sotva se Surovikin objevil na obzoru, Burkina Faso, Niger a Mali oznámily vytvoření Unie, aby ochránily své vlastní zájmy. Francouzi byli vyhnáni řádnou metlou. Přítomnost Američanů je velmi sporná.

Summit prostatiků?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
19. 9. 2023 22:05
Odpovědět  katango

:Neléčených! 🙂

Boomer
19. 9. 2023 22:52
Odpovědět  katango

.. jo močové úsilí řikáteé? Njoó tak to vám povim docela přesněé! To je když chceteé někoho přeč*rat, že jo, a von přeč*rá vás!

Albi
19. 9. 2023 23:45
Odpovědět  Boomer

A to může fakt každý, nebo jen vybraný trénovaný a zkušený borec?
Aby dokázal určit a dodržet správnou trajektorii. 🙂

20. 9. 2023 00:21
Odpovědět  Albi

Vono de taky vo to, že proti větru to nefunguje ani trénovanýmu borcoj s vymakanou trajektorií. Čím mocnější proud do toho přech-cávacího voblouku borec vyprodukuje, tím víc chc-anek pak při zafunění protivětru skončí na borcoj, takže ve finále není ani tak přech-canej, jako spíš vlastníma chca-nkama řácky poch-canej.
Třeba zrovna takový chca-nky sankcí. Borec KoZa vyprodukoval mocnej proud sankcí jaký eště “svět neviděl”, no a zafuněl východní protivítr, a sankce jaký “svět neviděl” skončily na borcoj, takže je teď chuděra KoZa poch-caná vlastním proudem sankcí, který vyprodukovala.

20. 9. 2023 00:55

Hele, taky máš takovej blbej dojem, jakoby ten v tom modrým županu byl v jináči a kontroloval pohyby?

Albi
20. 9. 2023 02:02

Taky. Jenže jsem netipovala župan, ale noční košili. Teď se mu omlouvám – vyšel mi z toho rasismus a přitom to byl můj nedostatek – nepoznala jsem župan. 🙂

A děkuji za podrobný odborný popis – škoda že nejde dát víc plusových bodů, ale systém je neúprosný. Přičti si k tomu aspoň 100. Minimálně.

20. 9. 2023 02:36
Odpovědět  Albi

Tolik nemůžu. Ještě bych zpychnul. Skromně se spokojím s děvětadevadesáti. 🙂
Když jsem ho viděl kráčet v tom županu na vidku, tak první co mě napadlo, bylo: “Abys z toho nakonec ještě nepotratil,” a pak jsem se musel sám sobě smát, co jsem za vola.

Albi
20. 9. 2023 09:53

Proč hned za vola? Není vyloučené, že i do tamních končin už došla “trans-agenda” – dosavadní vrchol svobody člověka.

Liberté égalité fraternité. Svoboda dnes záleží na momentální definici neviditelného pána a vládce, bratrství jen s vyvolenými a povolenými a tak zbývá už jen rovnost, přetavená do totožnosti.
Ale ne si ji představovat jako rovnoPRÁVNOST, blbko Albi. 🙂

Standa
20. 9. 2023 09:55
Odpovědět  Albi

Sauron,pán z temné věže,který zakázal na Hradě demonstrace , aby měl klid na ,,vládnutí “promluvil v OSN.,,Klid bude založen na kapitulaci Ruska podle podmínek UkrFaš a Zelenského a ne na jakém -koli kompromisu.”Ten člověk se svými skřety z ze Strachovky, válečný zločinec z Jugoslávie (velel rotě )při přepadení státu bez schválení OSN s tisíci mrtvími , bombardováním, nemocnic, škol, elektrálen, médií ,vlaků, nyní mluvil v OSN.
“Musíme podporovat UkrFaš,porážku Ruska, podmínky bude určovat Ukrajina. Žádný kompromis.”
Kde byl ,, Generál z NATO ” předseda ZO KSČ , elitní pracovník 3 Správy StB(vojenská kontrašpionáž) , že žvaní v OSN o tom , že všechny národy jsou si rovné a agrese je zakázána.Kde byl .když byla NATO v Iráku,Afganistánu, Lýbyií a jinde …ve velení NATO bez schválení OSN?..Prý mluví za České občany.
Napadl i Čínu, Irán, S. Koreu. Je třeba Gandalfa, defenstraci a ne na hnuj , ale na bodáky.Fašoun zůstane fašounem! Smrt P.P. Smrt UKRAJINĚ.!!
Prý jsme ho zvolili! Já NE! Chcípni , hajzle!

Standa
20. 9. 2023 10:02
Odpovědět  Standa

A ten zástupce ,,Čechů ” v OSN prohlásil, že,,Demokracie” v Africe musí být obnovena a , že puče v Nigeru , atd. musí být potlačeny.
Alespon vidíte, jakého debilního fašistu máme na Temné věži.
Lidí se v Africe vzbouřili proti místním ze Západu zkorumpovaným elitám a ty elity hájí P.P.. Co nás Čechy ještě čeká.???
Byli jste na demonstraci 16.9. na Václ?

Helena
20. 9. 2023 10:18
Odpovědět  Standa

Ovšem faktická situace je taková, že agent Pávek si může plácat játra v OSN jak chce, ale skutečnost je taková: Afričani si k sobě už ty amícký swině nepustí, kdyby se 100x zaklínali demokracií, teď už procitly všechny africké země, procitl blízký východ, snad všichni kromě pár zfetovaných fašistických debilů na ukradině a čecháčské a pšontské “vládě”.
Ta demonstrace byla fantastická, taková masa lidí, neznámí se stávali známými. Je třeba, aby lidé tu energii nasáli a cítili ten dav stejně smýšlejících lidí. Je třeba poděkovat organizátorům i všem zúčastněným.

Pavel z Moravy
20. 9. 2023 11:08
Odpovědět  Helena

Jenže Heleno, my musíme z EU a NATO pryč a to okamžitě i kdybychom se museli uskrovnit. Reformovat tuto profláklou organizaci je jako chtít, aby to ve vepříně vonělo. Jinak skončíme a to velice brzy. Krach je za dveřmi a bude to kujwa špatné. I když jsou ty demonstrace dobré, probudit se musí většina a musí vědět co chce, jakou budoucnost, jaký systém, jaké hodnoty. Ty samy od sebe z oblohy nespadnou. A ty hodnoty lidskosti, poctivosti a spolupráce musí být v lidech zabudovány, obzvláště v mladé generaci. A mladí šušni, kterým bylo 10- 15 let v době převratu se stále otírají o socík a přitom jim mámy v té době ještě málem vyměňovali plíny. Tak jim vypláchli mozky a nejsou to blbounci, kteří dokončili pouze základní školu. Jsou to vysokoškoláci 45-50 let, kteří takhle lžou a žvatlají naučené hovadiny. Mám to od syna z první ruky, vždyť z mnoha z nich pracuje, takže vím co mi říká. Tím jak všichni špinili socík a vymýšleli si všechny možné zhovadilosti, takové generace potom z toho bezbřehého špinění vyrostly. Tato činnost se jen tak lehce nedá napravit. Kdyby jim alespoň řekli, trochu jsme přeháněli, ale oni je v tom stále utvrzují.

Standa
20. 9. 2023 11:13
Odpovědět  Pavel z Moravy

Albi se asi zblázní, že jí to nejde spustit. Netrebko vystupuje v celém světě.U nás ji fašisté zakázali! CHÁPETE TO? P.P.musí chcípnout!
https://www.email.cz/download/k/8OpyJNp_L4e2ALUecNmxSA8ikEYk_SHTS91JK1a8XRu34kCMkMJKXoHUi54N4BeqqOyjtg0/Netrebko%20Anna.mp4

Helena
20. 9. 2023 11:59
Odpovědět  Standa

Jak je to pořád stejné. Když se v naší zemi dostali k moci komunisti po 48 zničili všechny živnostníky, i ty nejmenší – nezůstal tu ani jediný. V Polsku a Maďarsku nechali malé živnostníky žít. Tady jsou ti posluhovači pasákům vždy papežštější než papež – viz projev rozvědčíka Pavla alias Pávka v OSN.

Standa
20. 9. 2023 13:34
Odpovědět  Helena

To bylo v Čechách vždy. Císař navrhl , aby bylo popraveno 12 českých pánů a Češi navrhli 24 +slováka Jeséniuse. Staroměstké nám. je mi svědkem. Tomu ještě vytrhli jazyk, aby nemohl mluvit.
Temný Sauron v Temné věži na vršku Prahy bude bojovat do posledního Čecha.

Lékořice ok
20. 9. 2023 18:15
Odpovědět  Helena

Ale to není tak docela pravda. Od svého dětství až do dospělosti jsme si všechny ženy v naší rodině nechávaly šít šaty u švadleny, která měla nahlášenou živnost na tehdejším MNV. Pod MNV bylo evidováno několik stavebních skupin, dále různí opraváři, cukrářky, řezníci
a tak podobně. Tak tomu bylo v každé vesnici . Město si nedovolím hodnotit.

Standa
20. 9. 2023 18:35
Odpovědět  Lékořice ok

Přesně!

Albi
20. 9. 2023 14:13
Odpovědět  Standa

Nezblázním – nepůjde to nikomu.

Do cizího mailu se nikdo nedostane bez tvých přihlašovacích údajů.

Standa
20. 9. 2023 15:12
Odpovědět  Albi

Jo,Jo, …nerad se odhaluji.Mám poněkud radikálnější názory.
Patrik kvůli mě zrušil Nezávislou diskuzi,

katango
21. 9. 2023 14:10
Odpovědět  Standa

Neodhalujte se jak chcete, ale pak sem nepostujte odkazy na své emaily, které nelze bez přihlášení do vaší mailové schránky otevřít. To jste tak tupej? Nebo takovej provokatér?

Standa
21. 9. 2023 15:00
Odpovědět  katango

Vlez mi na záda, jestli já jsem,, tupej” tak Vy jste kráva!
Vy zde provokujete a neustále otravujete svýmí krávovinami!

katango
21. 9. 2023 18:51
Odpovědět  Standa

Vidím, že vaše rozumové schopnosti jsou poněkud deficitní a vaše slušnost s nimi drží krok.

Jinými slovy jste debil a netykejte mi, já vám taky netykám. To, že pácháte pitomosti, ačkoli už vám to plno z nás vysvětlovalo, jen odhaluje vaši přiboudlost.

Standa
20. 9. 2023 13:36
Odpovědět  Peter 008

Mladí si uvědomí, že prožili svoje mládí bez budoucnosti a vize.
Pozdě.

Albi
20. 9. 2023 14:25
Odpovědět  Peter 008

No právě – všechno co mohli už zažili,viděli, ochutnali, vyzkoušeli – a pak NUDA.
A ta vede pravděpodobně k perverzitě, proto se dnes všude objevuje dnes tolik popisovaných zvráceností a vyžívání se v nich aspoň “slovem a obrazem”, když zatím atmodféra ještě neumožní akticvní účast.
Jenže – co potom, až se vyzkouší úplně všechno …. stejně na konci čeká nuda.
.

Standa
20. 9. 2023 15:16
Odpovědět  Albi

,,Pervezita” není nuda. I to je práce. Čapek popsal nudu jinak.I nudění je makačka.

Albi
20. 9. 2023 15:28
Odpovědět  Standa

No – práce u automatické linky je taky makačka, ale že by nějaká extra zábava, – třeba už po 10 – 15 létech, o tom dost pochybuji.

20. 9. 2023 17:48
Odpovědět  Albi

Po patnácti letech u linky máš záda nadosmrti v pr-deli a křečáky jak požární hadice.

Standa
20. 9. 2023 19:34
Odpovědět  Albi

Nemluvíme zrovna o makačce , ale o nudě. Niukoli o zábavě.Každý maká od té doby , co vyšel ze školky až do důchodu. Pak ho stát obere.Stát ho obere, aby mu něco málo vrátil. Nuda je NIC nedělat , zahnívat a i to je makačka na svém zdraví.
Jistě jste viděla Novou dobu s Chaplinem. Taková vize budoucnosti.

Pavel z Moravy
20. 9. 2023 14:36
Odpovědět  Peter 008

Přesně o tom ale Petře mluvím, o generacích bez vize budoucnosti. Demonstrace, to je v pořádku, ale musím vědět co budu chtít. Já tam nebyl, tak nevím co mluvili, tak se nechci ztrapňovat, ale pokud máme nastartovat svoji lepší budoucnost, musíme ji nastartovat se svými vlasteneckými lidmi, bez toho aniž bychom byli v nějakém chomoutu, teď v chomoutu EU. Odtud k nám žádné národní obrození již nesestoupí. Zůstaneme nekoneční vazalové a otroci globální plutokracie, ať je již odkudkoliv. A jestli budou pořád určití lidé žvatlat, že sami být nemůžeme, sami nic neznamenáme a nic nedokážeme, tak se na to vyprdněme a nechme to být. Proč se potom vůbec nasíráme, jenom abychom o něčem žvatlali. Ať jakákoliv strana nebo hnutí řekne jasně a na rovinu, že chce z této eurožumpy vypadnout a zaručí se za to a já ještě poté mohu zvažovat, že jí dám v možných volbách svůj hlas. Jinak jako normální přemýšlející občan se na ně vyprdnu. Nemám už na to věk, aby mne stále někdo tahal za fusekli.

Albi
20. 9. 2023 15:43
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak nejnovější zpráva na žumpě – možná bude i pro tebe aspoň trošku optimistická jako pro mne:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-hra-na-solidaritu-v-politickem-divadle-trhliny-v-alianci-kyjeva-a-varsavy-237122#
“Zelenskyj šel v OSN na hranu. Naštval nejbližšího spojence a může na to doplatit”(pozn.: snad se tak stane co nejdřív, k tomu i nám ateistům dopomáhej Bůh)

Dalo by se říci, že Zelenského tvrdá hra a slovní útoky nejsou pro veřejnost nic nového, tentokrát ale možná překročil pomyslnou hranici. Svými slovy před světovými lídry v New Yorku totiž v podstatě nepřímo zkritizoval Polsko, které je od počátku ruské invaze jedním z nejdůležitějších spojenců Ukrajiny.
(A co na to Duda?)

I když prý Duda složitou situaci sousední země chápe, musí jednat hlavně v zájmech Polska, které by v opačném případě mohla Ukrajina ve své snaze o záchranu stáhnout do vody s sebou.
xxx
Že by to Polákům konečně začalo docházet?
“Jde to, ale dře to” – snad se nakonec přece jen ten dominový efekt dostaví a Signalista aspoň pro začátek trochu té rudé do modrožluté přidá.

Standa
20. 9. 2023 13:22
Odpovědět  Helena

Heli, ovšem…Západu zbývají elity , které tam dosadí silou vojsk do křesel. S chudým lidem se nebude nikdo párat( jako v Česku).

Albi
20. 9. 2023 14:41
Odpovědět  Standa

A my jim při tom děláme kompars.
Ne zadarmo – ještě si to platíme.

Slovan
20. 9. 2023 07:57
Odpovědět  katango

👍 👍 👍 🙋‍♂️

Pavel z Moravy
20. 9. 2023 10:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak přátelé, myslím, že tentokrát to Aeronet vystihnul. Na Lampedusu už přibylo 60 000 mladých migrantů, asi převážně mužů a na podzim prý má přibýt dalších 250 000. Údajně přijíždí na motorových člunech zakoupených neziskovkami z EU. Projekt výměny populace, tedy Kalergiho plán 50 : 50 vesele probíhá. Východní cesta na Slovensku, jižní přes Itálii. Nějakému francouzskému novináři, který to tam natáčí, bylo doporučeno aby točil pouze nohy a ne obličeje. Migranti prý na kameru říkají, že neutíkají před válkou, ale za lepším živobytím. Líbí se mi toto přirovnání. Za kopcem zapálíte statek a odvedete pozornost celé vesnice, která odběhne na čumendu a zatím vás zaplaví emigranty. Ten zapálený statek je totiž Ukrajina. Myslím si, že tentokrát to V.K na aeronetu popsal přesně. Co čeká naše mladé rozmazlené generace si ani nedovedu představit a děvčata obzvláště, jestli je pravda, že přichází převážně mladší muži. Jestli je pravda, že Berlín navrhuje pro 1 obyvatele 1 místnost k obývání, potom to vše již mají připravené. A všechny ty sra.čkovské řeči o reformování EU jsou pouze zbabělé kecy těch, co se dobře v EU živí. Jestli nechceme zdechnout ve vlastní zemi, tak se na takové obroditele

Pavel z Moravy
20. 9. 2023 10:13
Odpovědět  Pavel z Moravy

s takovými řečmi vyse.rme.

zuzana
20. 9. 2023 11:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Šéf NATO varuje Západ, aby se „připravil na dlouhou válku“ na Ukrajině

https://aktax.cz/sef-nato-varuje-zapad-aby-se-pripravil-na-dlouhou-valku-na-ukrajine/

unor 2022
20. 9. 2023 12:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdo chce detem ukazat ceskou linii ci stado nejvzdelanejsich oslu na svete, musi je zavest na nabrezi Edvarda Benese.

zuzana
20. 9. 2023 12:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Summit G77+Čína poskytl Kubánskému prezidentovi skvělou příležitost posílit vazby s podobně smýšlejícími rozvojovými zeměmi a pozvednout hlas globálního Jihu proti „agresivní imperialistické politice“ Ameriky.

https://aktax.cz/summit-g77cina-v-havane-je-odvaznym-krokem-k-budovani-multilateralniho-sveta/