blog

Dokud nepoužijí vlastenci metody protistrany, nikdy nezvítězí

Dokud nepoužijí vlastenci metody protistrany, nikdy nezvítězí

V průměrné společnosti je jen 20% osob s otevřenou myslí. Pouze ti jsou schopni své zažité návyky měnit dle situace a pak jsou-li výzvy zcela nové, tak hledají vlastní nové postupy zkoumáním reálného stavu věcí. Zbývajících 80% lidí se rozhoduje podle toho, co dělali včera, pokud narazí na něco nového, tak podle toho, co dělají ostatní.

Nedávno jsem se účastnil diskuse, kde se probíralo cosi o brainstormingu otevřených hlav a ztotožnění. Potom jsem objevil dva rozhovory, které pěkně doplňují skládačku o manipulaci a na koho je nejvíce účinná. To zase odpovídá jisté studii o hloubce králičí nory. Zde byly mimo jiné popsány zákonitosti společnosti ohledně Paretova pravidla 80:20. V podstatě uváděla, že hloubavých (otevřených hlav) je v průměrné společnosti jen 20%. Pouze ti jsou schopni své zažité návyky měnit dle situace a pak jsou-li výzvy zcela nové, tak hledají vlastní nové postupy zkoumáním reálného stavu věcí.

První rozhovor je s Tomášem Fürstem. Je zejména o kovidu, nadměrných úmrtích a zapírání dat od příslušných orgánů. V rozhovoru mimo jiné prohlásil (a to platí pro těch 80% populace): “Většinový jedinec se rozhoduje podle toho, co dělal včera, pokud jde o něco nového, tak podle toho, co říkají ostatní. Takhle je to jednoduché.” V podstatě potvrdil závěry Aschova experimentu.

Druhý rozhovor byl s nějakým Jimmy Dorem. Zejména probíral výzkumy nějaké univerzity v souvislosti s převzetím Twitteru ze strany Elona Muska. Výzkumníci zjistili, že ke konci února 2022 byl Twitter v diskusích doslova zaplaven až z 80% masivním generováním hlášek ze strany automatických botů ve smyslu “Jsme s Ukrajinou”. Automatické generování podobných hlášek, jako by je psali nějací skuteční diskutující, bylo v počtu i 50 tisíc za hodinu.

Jimmy Dore tak konečně pochopil, kde se v USA vzalo tolik příznivců Ukrajiny, když průměrný Američan ani netuší, kde ta Ukrajina je a spíš řeší své záležitosti, které nemají se zahraniční politikou USA, EU, Ruska a Ukrajiny nic společného. Respektive je to vůbec nezajímá. Nicméně ten masivní útok protiruských automatických botů na Twitteru jistě přinesl ovoce. Lidé ze skupiny 80, kteří si Twitter v té době kdykoli otevřeli, neunikli pro ně nové informaci “že nějakou hodnou Ukrajinu přepadlo to zlé Rusko” a protože to říkají všichni, tak je to pravda a fámu šířili dál. Ne nějak cíleně a vědomě, ale jen tak mezi řečí, když řešili ty své pro ně důležité záležitosti (fotbal, kytičky, pejsky, auta, dětičky a podobně).

Tak takto se dělá profi manipulace v současném digitálním světě. Většina společnosti je pak s Ukrajinou a nenávidí Rusy. Sice neví proč, ale říkají to všichni. Důkaz: “koukněte do diskusí Twitteru”. (… jak je na tom asi takový FaceBook???)

Osobně mám podezření, že podobné softwarové boty používá v diskusích i server Seznam zprávy. Bylo to patrno zejména když u přehršele diskusních příspěvků pod články – ve smyslu “zlý magor Putin”, u kterých bylo spoustu palečků nahoru a Seznam je řadil jako nejkvalitnější zcela nahoru, bylo mraky reakcí normálních lidí, kteří se vyjadřovali opačně. Ty si musel ale běžný čtenář nejprve rozkliknout. Na první dobrou viděl jen ty příspěvky s “Putin je hajzl, naprosto bezdůvodně napadl mírumilovného souseda.”

(Jimi Dore o tom jak boti zaplavili diskuse na Twitteru) 

V té studii o hloubce králičí nory, kterou jsem četl asi před dvěma lety, bylo též zdůrazňováno, jak velikou roli hrají vzdělání a výchova pro skutečný poměr Paretova pravidla pro konkrétní reálnou společnost. Tam kde je výchova a vzdělání kvalitní, tam bývá dosahováno i poměru 70:30 (70% nehloubavých, přizpůsobujících se prakticky vždy názorům většiny, případně jimi uznané autority a až 30% hloubavých, kteří se snaží pochopit podstatu dějů a dle toho se pak rozhodují dál). U systematicky zdebilizovaných společností je skutečný poměr i 95:5. Katastrofou pak je, když se pro nedostatek těch hloubavých, skrze volby zdebilizovaných, dostávají do vrcholných řídících funkcí i ti ze skupiny 80. Tedy nehloubaví, bez schopnosti řešit reálné problémy samostatně. To je bez návodu, nebo příslušného pokynu nadřízeného (přátel ze zahraničí). Titul před jménem i za jménem a akademická řídící funkce přitom nic nezaručují. Spíše naznačují to, že co není k nalezení v učebnicích (návodech), tak to pro ně nemá řešení. Aktuálně navíc s vymytými hlavami, bez životních zkušeností, bez reálné praxe, dokonce i vzdělání v oboru, který by měli řídit. Někteří též vnitřně neukotvení v nejelementárnějších životních postojích. Řada z nich si ani není jista, jsou-li muž, či žena.

(Akademik genderových studií reálnou situaci posuzuje nejspíš nějak podobně)

O debilizování společnosti, o reálném stavu EU, kterou v současnosti vedou regulérní debilové, ale i potížích stejného typu v ruské společnosti, respektive jejich školství, výborně pohovořil jistý ruský analytik. Osobně mě zaujal závěr jeho úvah. “Díky setrvačnosti sovětského školství to ale k debilizaci úrovně Grétismu však u nás v Rusku na rozdíl od západu nedotáhneme.”
https://www.pokec24.cz/politika/k-sedym-mysim-co-je-spatneho-na-evropskych-politicich/

To jak je západní protistrana ohledně ovládání mas mocná a proč, výborně popsala ve svém posledním článku Nikol Bornová (Respektive tam má již pokračování. Celkem budou čtyři díly.):
https://bornova.pub/2022/dezinformatori-a-konspiracni-teoretici-meli-skoro-ve-vsem-pravdu-i/

(Obrázek z odkazovaného článku Nikol Bornové)

Z výše uvedeného vyplývá, a o tom již dříve psal pan Hampl, že pokud nějaká politická strana s vlasteneckým programem nepochopí, že pokud má uspět, musí podobnými metodami (respektující závěry Aschova experimentu) získat mohutnou podporu právě těch ze skupiny 80.

 (Aschův experiment)

Musí bezpodmínečně dosáhnout, aby ti ze skupiny 80, co nyní křičí “LBGT; kvóty; zabít Rusa; genderová vyváženost; boj proti CO2; děti si mají určit již ve 12 letech, co by chtěli dělat a rodiče do toho nemají, co kecat; svatá Gréta; atd.”, aby místo toho “žili v hláškách” Česko na 1. místě, tradiční rodina, naše kulturní dědictví, žít v souladu s přírodními (božími) zákony, smysl života je mít děti a ty řádně vychovat a dopřát jim nejkvalitnější možné vzdělání.”.

Aby tohoto bylo dosaženo, je třeba aby ti (vlastenci – příslušníci vlastenecké politické strany), které je možno zařadit do skupiny 20, dali hlavy dohromady a konstruktivní diskusí došli k ztotožnění nad tím, co je podstatné a co balast, nepravda a zcela v rozporu s přírodními zákony, které zde platily, a platit budou, neb jsou všemu nadřazeny. Kvalitní žití bude zajištěno jedině v případě, že s nimi budeme konat plně v souladu. To platí jak pro ty ze skupiny 20, tak i ty ze skupiny 80. Pro ty kteří se vždy budou řídit většinovým názorem, nikoli snahou o vlastní poznání podstaty, to platí více než pro ty hloubavé. Hloubaví si nakonec nějak poradí. Nehloubavé strhne nevědomý v patologickém dogmatu žijící dav do katastrofy.

Proto jako první je nutno aby ti “vlastenci” ze skupiny 20 se nejprve ztotožnili, co ano a co ne. Pak v neprůstřelné jednotě, na sebe strhli všechny-většinu ze skupiny 80.

Vlastenci ze skupiny 20 se proto musí v jednotě shodnout i v tom, jakými metodami dosáhnout, aby byli dostatečně hlasití, aby je ti ze skupiny 80 začali vnímat a měnit své nesmyslné “hlášky”, kterým díky manipulacím protistrany aktuálně podlehli, za hlášky, dávající životu smysl. Ti ze skupiny 80 nebudou mít nikdy trpělivost poslouchat nějaké složité analýzy. Existuje však reálná možnost, že i v této skupině se nakonec najdou tací, co je ty analýzy zajímat začnou a osvobodí se ze vzorců chování dle Aschova experimentu na vzorec chování “věci je nejprve třeba prozkoumat a pak se rozhodnout”. Pak je šance, že se současný poměr (u nás již tipuji na 90:10) změní na obvyklých 80:20 s výhledem při nápravě zejména školství na cílových reálně možných 70:30. Pak teprve můžeme začít jako obyvatelstvo kotliny české prosperovat.

Ta tsunami, co se na nás však řítí (viz články Bornové) je bohužel brutální. Především pro již Buskovou roku 2004 zničené české školství novým školským zákonem (zrušení jednotných osnov a nahrazení rámcovými vzdělávacími programy, kde mimo jiné zcela zmizela výchovná složka), doražené inkluzivní Valachovou (viz článek toho ruského analytika). Náš aktuální školský systém proto již před lety začal chrlit jednu generaci většinově poškozených a zdebilizovaných absolventů za druhou.

Ti nyní začínají přebírat i nejvyšší vedoucí pozice naší společnosti, díky čemuž se nastartovala doslova turbo debilizace budoucích generací a z toho plynoucí veškeré následné průšvihy. Ty se na nás již viditelně řítí, ale absolventi inkluzivního školství to vidět schopni nejsou. To včetně aktuálně budované přímo živočišné nenávisti většinové společnosti ke všemu ruskému ve spojení s prvními balonky z ministerstva obrany o tom, že se musíme připravit na válku s výrazně silným protivníkem.

Není to paráda. Oligarchové zpoza moře dodají zbraně (přirozeně na dluh). Naši, rovněž jimi zdebilizovaní a zfanatizovaní, je s krvavým okem popadnou a půjdou s nejvyšším odhodláním v krvavé řeži snížit český, slovenský, polský, ukrajinský a ruský genofond na minimum.
Ibrahim Zardos
https://www.necenzurujeme.cz

sdílet na

80 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Aleš
23. 12. 2022 18:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Proto nečtu a nedívám se na mainstream.

Teuton
24. 12. 2022 07:19
Odpovědět  Aleš

Přesně. Úplně jsem Českou televizi, Rudé právo a další eurobolševický ksindl vyloučil ze svého života. ČT jsem viděl někdy předloni.

Gales
24. 12. 2022 10:10
Odpovědět  Teuton

Já se na ni dívám každej den……….. Ale nepouštím ji.

ijn
24. 12. 2022 13:19
Odpovědět  Gales

Naučili jsme zemědělce pěstovat na orné půdě ELEKTŘINU, namísto pěstování zeleniny a obilí k zpracování potravin, Helmuti bourají jaderky s milionkrát větší efektivitou výroby ENERGIE z 1 kg vsázky UO2 než z 1000 000 kg siláže do fermentorů BIOPLYNKY, v jiných procesech nepředstavitelné poměry….!!!

Přesto je eugenické vlády podporují (i ČR), naši až civilizační zkázu urychlují,….chyba se vloudí a lidstvo (eugenikům) navzdory přežije, a šílenců u koryt moci se zbaví!!!

Vše nejlepší 2023!!!

ijn
24. 12. 2022 14:08
Odpovědět  ijn

lze si představit, že jeden zemědělec nakrmí býky s milionkrát menším objemem krmení (přinese objem v tašce) než soused, jehož potřeba krmení je jeden vlak kukuřičné siláže s obrovskou plochou orné půdy na stejný výsledek == přírůstku masa?

1 MWh elektřiny z jiného fyzikálního procesu ==uvolněním vazební energie atomů radioaktivních prvků řízenou štěpnou reakcí, než spalováním ==oxidací uhlíku a exotermickou reakcí (slučování prvků C+O) je 1 000 000x vydatnější.

Lidstvo v 20. století zvládlo JÁDRO, avšak apokalyptičtí sektáři s podporou médií podporují pouze OZE + BPS energetiku k depopulaci Země všemi způsoby …!!!

Přesto se civilizace upíná k OZE a BPS, obětuje zdravou výživu a doporučuje jíst červy a larvy, prý mají dostatek živin i proteinů, ….vládnou-li nám nyní kolektivnímu Západu dementi a IDIOTI,……. vše je možné!!!

Pavel z Moravy
24. 12. 2022 15:32
Odpovědět  ijn

Celá západní civilizace se dostala do stavu degenerace a šílenosti. Tento úpadek se dal pozorovat již dlouhou dobu. Myslím, že není rozdíl mezi vyhynutím dinosaurů a případným vyhynutím lidí. Stále se pohybujeme v říši savců a jakýkoliv druh může skončit. Západní tzv. civilizace si na to zadělává. Kdo má chuť si přečíst toto, předkládám zde 7 zákonů, které platí pro řád vesmíru.
1. Všechno pochází z jednoho jediného nekonečna.
2. Vše se stále mění.
3. Všechny protiklady se doplňují.
4. Nic není totožné( stejně identické) s něčím druhým.
5. Všechno má svůj líc a rub.
6. Čím větší je líc, tím větší je rub.
7. Všechno co má začátek, má i konec.
Z toho usuzuji, že pokud to tak ve vesmíru funguje i těchto pár světových grázlů i se svými slouhy musí mít jednou konec, protože čím větší bude z jejich strany uskutečňována debilizace společnosti, tím větší bude odpor těch normálně myslících a jednou, ať už s námi nebo bez nás zvítězí normalita. Vše musí oscilovat v rovnováze, pokud by se zdejší živočichové svým způsobem života vychýlili do absolutní nerovnováhy a extrému, je potom možné, že dopadnou jako ti dinosauři a jiné vymřelé druhy. Doufejme, že tomu tak nebude.

.

ijn
24. 12. 2022 19:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

pokud bude vzdělaná část civilizace vymírat a nepředá znalosti mladým (není obor cool ani in), těžší obory nebudou ochotni mladí absolvovat, státy budou řídit teplouši a idioti konzumu, budeme ztrácet podmínky pro přežití a nahradí nás nahnědlá masa mohamedů s vysokou reprodukcí,…..líní šmejdi, kteří však ve volbách volí jim podobné!!!

Kdy pošle Černochová své syny bojovat do války a za demokracii, s hrozbou že položí životy??? žádné potomky nemá, proto chce válčit a zabíjet!!!

Slávek
25. 12. 2022 12:42
Odpovědět  ijn

neplodná černochová nemá syny ani dcery. proto je taková… babochlap.

Gales
25. 12. 2022 15:31
Odpovědět  Slávek

Pochlapená hééééérečka.

Pavel
25. 12. 2022 20:53
Odpovědět  Pavel z Moravy

Z ktery ucebnice o extremne nerovnovaznych dinosaurech, /produkci na lane si nevyvazen patricne ,dinosaur dovolit nemuze/,
si tohle vyhrabal a pracne taky tady vomilas.
Zase si se poucil…Na.
Moudrech tazeny rovnou z prdele..Nebo z hajzlu..
Taky pochazis z toho nekonecna ,jak je videt..
Mentalne si s pak uplne blizko a nekonecne v konecniku..
Oscilovat potom skodi protoze jeste litaji tvoje OSCILUJICI fekalie na vsecky strany .
Zdejsi zivocichu ,svym zpusobem vychyleny do absolutni nerovnovahy, /potrebujes urcite vahy !!, ale je pozde dinosaura honit/ a extremu…
Tak se musi leckerej vychylenej Zivocich uchylt k mentalni Masturbaci..A k vyronu absolutnich a nekonecnych sracek..

Pavel
25. 12. 2022 20:40
Odpovědět  ijn

German a zadnej nevynecha jedinou prilezitost neco znicit.
Cim vic tim lip a pak je nejvic spokojenej.
Dava se jeste do holportu s jinejma..
Na sebe taky nikdy neapomene..
A je udesne v tom pilnej a snazivej..

Pavel
25. 12. 2022 21:22
Odpovědět  Pavel

K Vanocum ,kazdej by se mel zbavit tech hromad hnoje ,ktery nejen autor tady zmatene nahromadil . Jsou to vsechno jen soucasti kulisy, slouzi zmast kazdeho ,do ztraty orientace v zivote a do zivota ve svete bludist a chaosu..
To je zamer a mnozi si nakladaji toho hnoje milionu komplikovanych detailu co nejvic, aby ukazali jak jsou vzdelany..Vic nez mohou unest..
Tedy metody a zbrane premrsteneho podvodu vzdelani a zarucene vychovy do otroctvi.
Jde o totalni zniceni lidskosti a svobody pro kazdeho ./Ucit se,ucit se…/.
Siri a splnuji horlive, co se po nich chce, jiz od skoly..Nejdrive je ve skolach hovadinami patricne nacpou a opakovanim jsou chvaleni nad jine…
Leninovy uzitecni idioti, kuda vy idiote..
By se neco zmenilo , musi se zmenit vse od zakladu, jinak to neni mozne…
A obrovska vetsina stale “brusli” v danych podminkach..
A nustale hleda nove a dalsi ucitele ,aby se takovi dozvedeli co je napr. “vlastenectvi”..
A zase dalsi guma do jejich mozku..
Aby se vse otrocy nepakovalo ,musi se odhodit vse co k otroctvi vede a slouzi..
Neni mozne

Iberius
24. 12. 2022 20:20
Odpovědět  Teuton

Omyl pane, oni se vidfí v “soukmenovcích”.
Ukrajina je neonacistická. To, že SS divize Galicia nebyla bolševická, ale nacistická je bez jakékoliv diskuse. To, že se na dneční Ukrajině hajluje, staví pomníky těm kdo se podíleli na holokaustu, na genocídách poláků a dalších etnik nemá tedy nic společného s bolševismem.

https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

Ostatně jeden přeživší holokaustu potvrdil v jednom interview, že největšími parchanty byli ukrajinští SS co hlídali v koncentrácích.

https://www.youtube.com/watch?v=uVVRccerdW0
https://www.youtube.com/watch?v=_wHeHB4xM20
https://www.youtube.com/watch?v=CJg-mxZrCuY&t=6s
https://www.youtube.com/watch?v=Cll91vfc_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=FAVBSUwmyLE&t=25s

Gales
25. 12. 2022 10:51
Odpovědět  Iberius

A takhle dopadnou i lidi u nás.Předvoj už je tady.

Pavel
25. 12. 2022 20:37
Odpovědět  Teuton

Uz 18 lidi zmrzlo v Usa na oteplovani..Poroucet prirode a rodit jiny lidi se nedari. Nastroje na alternativi vyrobu elektriny skodi taky vic nez ty predchozi.
Schvalnosti se mnozi..Tenhle svet a Vyssi moc nevynecha jednu prilezitost se nam vysmat..

anonym
23. 12. 2022 19:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle logiky clanku by stacilo, aby si vlastenci poridili co nejvic botu pro socialni site. 🙂

Autor
23. 12. 2022 19:21
Odpovědět  anonym

🙂 🙂 🙂

Autor
23. 12. 2022 19:19
Ohodnotit příspěvek :
     

No je v tom hodně pravdy, ale nejsem tak docela přesvědčen.
Ono nevím jestli to dokáži jen tak vysvětlit. Znám lidi, co jsou celkem normální, ale jakmile se dostanete s nimi na určité téma – stávají se zombi. Tj. nemyslí, jen opakují svoje mantry. Ukázkou může být třeba vztah k Rusku, zvláště v dnešní době. Prostě jak se do něčeho “přimontuje” poznámka o Rusku, jsou tu klapky, slepecká hůl, fanatismus rusofobie. Podobně funguje třeba, moje zmínka, že prakticky nepiji (jen vzácně si něco dám – pivo, víno -ale vždy s někým a o něčem). A ne jen proto, že mám chuť se “dostat do nálady”, nebo že abych se doma zlinkoval. Pak se stává téměř jistotou, že se dozvím, ty nechodíš do hospody a proto ničemu nerozumíš! To je skoro pravidlo.
Lidi se často chovají ne tak, jak by si kdokoliv přál, ale jednají výlučně na základě toho, co říká, co chce, o čem sní “ten druhý”.
Když jsem byl malý, spolu s kamarádem jsme jednou záviděli těm “šťastným”, že si mohou sednout do hospody a debatovat o důležitých věcech. Čas a osobní zkušenost mne vyléčily rychle. Bratrance to zase vedlo k chlastu a pak velmi dlouhému a obtížnému léčení, ale nakonec vyhrál sám nad sebou.
Z těch 80% většina hledá především potvrzení svého vlastního rozhodnutí, ne o správnosti, oni často vědí, že tomu tak není, ale proto, aby nakonec nebyli sami se svými názory a hlavně se neukázali jako ti, co podporovali to, co prohrálo.

karikaturyi_21.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
orinoko
25. 12. 2022 16:29
Odpovědět  Peter 008

Chodím často na pivo. A nemám žádný problém s kritikou Putina ani Bideta. Ale to jsou persony. Ostatní věci jsou na debatu. Osobně si nejdříve všechny poslechnu. Idiotské bezmozky poznáte rychle. S těmi netřeba debatovat. Hlavně to nehrotit. Zjistíte třeba, že 60% diskusí má jednotný výstup. Jiná témata mají rozdílné výstupy. Ale takový už je život.

Něco pro odlehčení: https://youtu.be/EyZlPsChN3I

M.Š.
23. 12. 2022 19:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Celé pojednání má logický základ ale jedu obrovskou vadu,pravděpodobně fatální.Zapomíná se,kdo vlastní a ovládá ten svinský balast v podobě maistreamu,tedy všechny ty televidící kanály,hafol pisálků o všem možném i nemožném,téměř všechny IT technologie a jejich obsluhu,přičemž politici tvoří jen přiblblou stafáž bez možnosti něco změnit.Takto se dělo odjakživa(pomocí progresivních technologií a moci financí…),v dnešní době je to umocněno mocnou technologií IT systémů,takže není žádné rozumné zábrany proti vítězství “satana” a “ďábla” nad lidstvem.Přijde doba,kdy bude lepší se na Zeměkouli vůbec nevyskytovat,protože člověk bude zbavem veškerých lidských vlastností a přestane být člověkem……což se ve skutečnosti děje již dnes,stačí přečíst debilní bláboly mainstreamu.Takže těch 20% snad inteligentních nezmůže téměř nic…..

Ruda
23. 12. 2022 20:04
Odpovědět  M.Š.

Tak si rozkliknrte ten clanek Nikol Bornove. Tam to vsechno je.

Ruda
23. 12. 2022 20:08
Odpovědět  M.Š.

Jinak mate pravdu v tom, ze ta presila proti normalnim lidem je desiva.

Roman
24. 12. 2022 05:01
Odpovědět  Ruda

A z toho plyne co ?

Že by něco významného, co si ani těch 20, 10 nebo 5 % myslících zatím netroufne říct nahlas ?

Např., že “demokracie” je zrůdný, lživý, destruktivní režim ?

A že volby a “vůle většiny” není způsob, jak najít tu nejlepší variantu ?

Jan
24. 12. 2022 09:25
Odpovědět  M.Š.

Kdo ovlada mainstream vsude ve svete, i u nas? Zidovsky americky BlackRock z 90 %. Proto jsou ty sracky, cenzura a lzi unifikovane!

Pavel
25. 12. 2022 07:50
Odpovědět  M.Š.

Je sice fakt, že tomu tak bylo odedávna(proto vzniklo náboženství, poté ideologie pol.stran)ale lidstvo přežilo.I tuto dobu technologické debility je možné přežít.Musíme ve společnosti znovu stanovit priority v souladu s přírodou a zdravím rozumem.Jsou pouze dvě pohlaví muž a žena! Základ státu tvoří fungující rodina a děti jsou pokračováním našeho života,proto jejich výchovu nesmíme svěřit nikomu jinému než nám! Stát má sloužit svým občanům,ne je perzekuovat a ovládat!

Autor
23. 12. 2022 20:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď jsem si vzpomněl, že jsem jel dnes tramvají kolem jednoho obchodního centra a tam stála řada mladých. Viděl jsem jen holky, kluky jsem buď přehlédl, nebo tam nebyli. Na tabulkách měli nápisy – I ryby cítí bolest – snad něco jako ryby mají právo na život atd. Asi tak deset v řadě. Pustil jsem je ze zraku, ale v souvislosti s článkem mne napadlo kam patří ztracené generace, které nechápou, co dělají a nechají se vmanipulovat do zhovadilostí. Jen jsem si říkal, copak děvčátka asi tak máte na sobě? Všechno ekologické? Rostliny necítí bolest? A co ropa, ze které máte většinu oblečení na sobě? Necítí i ona bolest? Tak do naha! Ještě že se tramvaj rozjela, možná bych vystoupil a něco jim takového řekl.
Ale pak jsem si uvědomil, že i ta planeta Země může cítit bolest a zvláště od takových debilek. Všechny byly evidentně dobře oblečené, žádná láce. Copak asi jedí na Vánoce? Vždyť všechno na této planetě může cítit bolest a zmar!
A tak jsem si dal v drahém omastku krásně opečený špekáček s bramborovým salátem, trošku omaštěným právě tím odkapávajícím omastkem, přisoleným a lehce ještě okořeněným a při této luxusní večeři jsem meditoval o složitosti světa.
Ano, jsou ze ztracené generace, která se nikdy nepoučí, jen bude nadšeně poslouchat. Nejspíše v podobném stylu jako na obrázku:

karikatury_43.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaris
23. 12. 2022 23:20
Odpovědět  Peter 008

Ten obrazek je perfektni. Predstavuji ‘zabavu’ nejen dnesni generace. Kultura od rvoucich Beatles sla rapidne dolu.Sedesata leta pokladam za zacatek upadku spolecnosti, kdy tradicni hodnoty byly postupne nahrazovany chaosem, nevkusem a narusenim mravnich standardu.

24. 12. 2022 17:46
Odpovědět  Peter 008

Teď jsem vám chtěl poslat odkaz, který byste ocenil. Byl to rozhovor Karla Šípa s Čestmírem Strakatým, který se pokoušel zmanipulovat Šípa a vyšel z toho sám jako nemyslící blb-eček. Takjjsem na to naklikl, že vám pošlu odkaz, a “video není k dispozici”. Podotýkámm že ča,s kdy ještě bylo k dispozici a já ho zhlédl byl – moment juknu se – tak to bylo dnes v 17:16. Teď je 17:44. Vydrželo tedy na YT od včerejška večer do teď – ani ne 24 hodin. To je fofr, co?

27. 12. 2022 17:05

To je pr-del! Už to tam (na Modrého jelena) vrátili. Asiže byli seřváni, neb Petr není žádný blbeček.

Autor
25. 12. 2022 06:02
Odpovědět  Peter 008

https://prazsky.denik.cz/galerie/protestni-akce-ticha-ulicka-za-kapry-kterou-porada-spolek-zvirata-nejime.html?back=1023889661-2784-63&photo=3

Tady jsem našel tu akci, můžete posoudit i nakolik zkresluje – třeba – když se člověk dívá z “rychlíku” a nakolik je pozorování přesné.
Jak to vypadá nijaký zvláštní úspěch pro protestující. Všichni dobře živeni, na veganskou stravu to moc nevypadá. Pohled z tramvaje byl jen mžikem a pak lze skutečně vidět jakoukoli variaci. Patrně jsem také viděl jen počátek (jen jednu uličku).
A teď si vezměte, že lidé kolemjdoucí se chovají správně. Co sakra máme jíst? Zvláště když jsme všežravci, kteří ale pro svůj vývoj potřebují ode vší stravy trochu – jak maso, ta rostliny. Přitom, ten kdo jí maso, má vždy evoluční převahu nad tím, kdo je “jen” vegan. Je to proto, že živočišná strava poskytuje větší a konec konců i “důležitější” část živin.
Tady vidíme část toho, co ničí Evropu. I když se to “nezdá”.

101.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
PENNYS
23. 12. 2022 21:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Komentář je 100% v této republice se nic nezmění dokud média budou vlastnit komedianti Bakala a podobní!!!

23. 12. 2022 21:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Manipulace se dělá také tak,
že:
se na lídrovi jediné opoziční parlamentní strany hledají hnidy – když ne na něm, tak na na nějakém hlasování, které at již z taktických, či strategických důvodů bylo zdrženlivé – t.j. poslanci SPD se většinově zdrželi hlasování – a o tom, že je takovéto zdržení se hlasování za celou dobu existence SPD spočítatelné na prstech jedné ruky se cudně drží huba.

se záměrně přehlíží opakované, a opakovaně zamítané návrhy zákonů vzniklé v dílně SPD a naopak se koldokola omílá, “že nic nedokázali”, aniž se se kdo zamýšlí nad tím, proč.

když projde jeden jediný vlastenecký kandidát na prezidenta, okamžitě je zesměšnován, protože skvělý odborník na vojenskou techniku a vynikající vojenský analytik M. Koller prohlásil, že je nejlepší k prezidentským volbám nechodit, neb nevidí jediného vlasteneckého kandidáta, přičemž kandidáta SPD jedním dechem označí za šaška a ostudu republiky,
aniž se vezme v potaz,

23. 12. 2022 21:59

že mimo svou odbornost, ve které je bezesporu jednička, je pan Koller schopný vypotit neuvěřitelné slabomyslnosti a že se jedná o mstivého aroganta, který, pokud se s ním někdo dostane do střetu, což není žádný problém, okamžitě zapomíná na dobré mravy, vyráží do útoku a neštítí se ničeho – žádné pomluvy, ani vyložené lži,
aniž vezme v potaz,
že v době, kdy šašek Bašta dejchal za své postoje čtverečkovanej vzduch v zařízení ministerstva vnitra, arogant Koller důstojně dejchal vzduch v žoldu ministerstva vnitra ČSSR.
Už mě to nebaví. Zkrátka toto vše je součástí manipulace snažící se občanům vnutit pocit poraženectví a vyřadit je z dění. Na kterou manimulaci mnozí, i zde, ochotně a bez přemýšlení naskakují. Co kdyby to většina hodila Baštovi, že. Nebo což kdyby se opozice nedejpřírodo spojila a razantně posílala SPD – ne proto, že ji až tak žere, ale proto, že by tak vznikla síla, která už v parlamentu je a tudíž by se s ní muselo počítat a mohla by proto i leccos prosadit.

Závěrem jeden z členů SPD v předinfarktovém stavu:
https://www.youtube.com/watch?v=pETaYjiX5t0

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
23. 12. 2022 22:36

Jo, a pro pořádek.
Pana Kollera nemám za manipulátora, ale za vlastence a skvělého odborníka ve své odbornosti – mimo ní však za pitomce, schopného ve vlasteneckých řadách natropit díky popularitě které se v nich těší nezměrně více škod, než zlovolný manipulátor.

Autor
24. 12. 2022 07:23

Já vám řeknu jednak co SPD chybí a co by měli dělat.
Aby jste mne nekamenoval neprávem – já proti SPD nic nemám, zvláště je mi sympatický jako politik Ivan David.
SPD chybí VIZE, za kterou by lidé mohli jít. Ono nestačí chtít jen nápravu toho, co bylo, ještě malilinko je, ale už nebude. Nikdy v té podobě co dosud. SPD prostě musí mít jasný, stručný program, kterého se musí držet. Opakuji nestačí zachraňovat, co bylo, ale je třeba myslet do budoucna.
Za druhé musí strana sama dodržovat principy svého programu bez ohledu i na případnou “konjukturu” něčeho “líbivého”. To také znamená udržovat vnitřní jednotu jednotlivých členů a ne být “nějakým” shromaždištěm případných nespokojených. Čili musí “tvrdohlavě prosazovat” svůj vlastní program jak v “teorii” tak i v praxi.
Je to cesta vždy bolestivá.
Mimochodem, absolutně nemusíte souhlasit s “jejich” programem, prostě s komunisty, ale ONI to byli, kteří u nás jako jediní dokázali z ničeho “vydupat” to “jejich” doslova proti všem ostatním a hlavně získávali příznivce. Již jsem to tu kdysi uváděl. Podívejte se pozorně z hlediska taktiky a způsobů postupů na to jak to dělali alespoň namátkově, náznakově ve filmu Dvacátý devátý.

24. 12. 2022 14:35
Odpovědět  Peter 008

Mluvím o jediné možné šanci něco změnit v čase JE, v čase TEĎ, ne o tom co kdo dokázal v čase BYLO. A jen tak naokraj, kdyby prošel i pan Skála, takže by byli vlastenečtí kandidáti Skála a Bašta, hodil bych to panu Skálovy. To jen abychom si rozuměli.
P.S. A četl jste vůbec program SPD? Oni se snad nesnaží prosazovat svůj program? Co je stručnějšího – a férovějšího – než přímá demokracie? V podmínkách už ustavené přímé demokracie má stejné šance každá strana! A, což je podstatné, každá ideologie zleva doprava, odshora dolů. Jenže jak může SPD cokoli prosadit, když roztříštěná opozice, hází jedniné skutečné opozici v parlamentu klacky pod nohy?
Už mě to nebaví; jen prázdné slámomlálecí. Každý plnou hubu jednoty (není na vás) ale pragmatické myšlení veškeré žádné. Přesně kvůli tomu došlo k bratrovražedným Lipanům. Historie se ne opakuje, ale rýmuje, jak říká M. Koller.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
24. 12. 2022 14:46

Myšlenkový model vlaku, který nám v posledních volbách ujel:
První krok: SPD ve volbách drtivě vítězí a získává parlamentní většinu.
Druhý: Prosazuje přímou demokracii.
O čtyři roky později:
SPD ztrácí svou převahu v parlamentu, protože přichází o voliče z řad vlastenců, kteří jim to hodili z pragmatických důvodů. Do parlamentu se proto dostávají další vlastenecké strany, které by se tam však bez toho prvního kroku neměli šanci jinak dostat.
Důkaz? Stávající situace.
Howgh.
P.S. Přímá demokracie a vše co s ní souvisí není vize? Pro mě osobně ta nejkrásnější. Švýcarům trvalo 150 let, než si ji dokázali doj-jebat. My, s naším systémem, jakoukoli vizi doj-ebeme během dvou volebních období. V případě měkké totality, nainstalované za účelem prosazení vize, během dvou generací. Holt máme každý svůj úhel pohledu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Gales
24. 12. 2022 16:06

Postoj Kollera mně taky zarazil. Jít s Baštou nebo s Pavlem a ,,Čaputovou” je rozdíl. Já volím Baštu a k volbám půjdu.

24. 12. 2022 18:24
Odpovědět  Gales

Já Kollera jinak celkem beru a nevynechám žádný jeho pořad, ale to neznamená, že ho nevidím, jaký skutečně je.
Naštval ho Okamura – už je z něj NATO-Okamura, naštval ho Kapal, je z něj NATO-Kapal, naštvala ho Bobo, je z ní služka zahraničních lichvářů, naštval ho Drulák, je z něj arogantní euroslouha, oponoval mu Skála, je z něj maňásek Konečné, a tak bych mohl hodit do placu nejméně dalších dvacet jmen. To je právě rozdíl mezi analytikem Kollerem a analytikem Svatošem – jednomu brání jeho sebestředné ego vidět věci v souvislostech, druhý posuzuje děje v souvislostech a vidí proto za obzor. O panu Staňkovi ani nemluvě. Jenže ten se vymyká; analytiků je hafo, ale Staněk pouze jeden.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
25. 12. 2022 18:30
Odpovědět  Gales

👍 👍 👍 👍 👍

Jan
24. 12. 2022 09:30

Recyklovani politici co prevlekaji stale kabat podle politicke situace se stale derou k lizu. I nadeje hlupaku Basta mezi ne patri. Ten nez rekne kombajn je po znich. Svou znalost rustiny a Ruska muze vyuzit proti nam a Rusku.

24. 12. 2022 14:06
Odpovědět  Jan

A naděje moudrých je kdo?!
Jméno! Ne kydy kdo ne a manipulace o převlékání kabátů, ale jméno, kdo je dle vás tou skvělou nadějí! A hlavně reálnou nadějí! Teď, v této době!
P.S. To s tím možným využitím znalosti ruštiny a Ruska proti nám myslíte vážně?

Administrátor
P.A.Semi
24. 12. 2022 01:11
Ohodnotit příspěvek :
     

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/massive-troop-and-armor-movements-begin-in-belarus-new-combat-designation-k

»Vojska v Bělorusku se nyní pohybují směrem k Ukrajině a jejich tanky a další vozidla mají nové označení bojové skupiny: “K

Zvěst vycházející z regionu nasvědčuje (ale nepotvrzuje), že nová invaze Ukrajiny začne na (západní) Vánoční Den z 25. na 26. prosince .

Stojí za to připomenout, že v té části světa lidé neslaví Vánoce 25. prosince, slaví Pravoslavné Vánoce začátkem ledna. Takže co je slavnostní a sváteční den tady u nás na západě, není stejný sváteční den pro ně.«

comment image

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
24. 12. 2022 02:07
Odpovědět  P.A.Semi

Na té slezině co měl teď Gosudar s Baťkou se zřejmě jen tak neplácali po ramenou jací jsou kámoši. Popravdě ale nevěřím na útok z pouze jednoho směru.

Administrátor
P.A.Semi
24. 12. 2022 02:27

Nebude z jednoho směru, bude odevšad, včetně z toho Běloruska…

Někde jinde jsem četl, že do 25. prosince měli mít v Moskvě hotový systém jaderných bunkrů pro civilní obyvatele… (už nevím, kde to psali)

A nasadili kolem Moskvy systém protiletecké obrany…
Moscow’s Air Defense System Now Fully Activated & in Firing Positions – “Russia-NATO conflict is imminent – NATO forces will be hit” Russia Press
(anglicky, překlad z řečtiny)

Je to možná trochu cynické začínat 25. prosince…
Na druhou stranu si kolektivně nezasloužíme nic dobrého za to, co jsme tam celý ten rok prováděli – s vyzbrojováním a podporou bezcitných fašistických teroristů…

πα½

Lenka
24. 12. 2022 11:06
Odpovědět  P.A.Semi

Cynické to není, je to pragmatické. Bahno zmrzne, některé řeky také a “východní front” se rozvine v celé šířce a pofrčí – doufám že rychleji než za 2.SV a až do Brusele!’
To nebude boj o každou ulici. To bude boj o vlády, parlamenty a armádní operační střediska. Většina lidí je bude vítat, stejně jako v Praze 1945. Nepřivezou socialismus. Ale rozum, řád a pravdu.

Pavel z Moravy
24. 12. 2022 15:40
Odpovědět  Lenka

Paní Lenko, vystihla jste to přesně, rozum, řád a pravda. Přesně v tomto pořadí škůdci zemští likvidují naši vlast.

Administrátor
P.A.Semi
25. 12. 2022 19:12
Odpovědět  Lenka

Myslím, že se mýlíte, uvidíme…

Pokud najíždí z Běloruska – uvidíme, jestli zítra nebo později, obsadí západní Ukrajinu, aby přerušili Západní dodávky zbraní, obsadí Kyjev a sesadí tamní Fašistický režim, a začistí zbytek Ukrajiny…

Západ může tak maximálně držkovat, což dělají i tak a těžko mohou víc…

Ale pokud se do toho NATO bude chtít zapojit vojensky, tak nám sem (spíš do Londýna, Bruselu a Washingtonu) pošlou pár jaderných raket…

Ale nebudou to tu nejspíš osvobozovat vojensky tankami jako tehdy…
Tady si náš Režim budeme muset vyřešit sami, oni z Ruska spíš čekají, že to tu zkolabuje i bez jejich vojenské akce…

πα½

24. 12. 2022 13:51
Odpovědět  P.A.Semi

Jak se to vezme. Jako vzkaz: “Vy se-rete na naši kulturu, my se-reme na vaší”, by to bylo namístě.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan
24. 12. 2022 09:32
Odpovědět  P.A.Semi

Pochybuji, ze Rusove zacnou na krestanske vanoce.

me2d44
24. 12. 2022 11:47
Odpovědět  Jan

Proč ne? Vzpomeňte si na Velkou říjnovou revoluci – kterou Bolševici oblbli ruskou buržoazii, protože ji podle starého kalendáře začali místo 25.října až 7. listopadu! Drobná nuance – záleží jen na tom, kterým kalendářem se kdo řídí. Rusové se řídí pravoslavím – a v tom se Vánoce slaví až začátkem ledna – začíná to jolkou na Nový rok, kde si rozdají dárky, pak bývá pauza. Není důvod v Rusku ctít křesťanské Vánoce, Rusové se drží svého. Takže lze počítat, že do Silvestra se může stát cokoliv…

Autor
25. 12. 2022 06:17
Odpovědět  me2d44

začali místo 25.října až 7. listopadu!

???????
Nebo je to argument typu – čtou M jako T a P jako R?
Ten kalendář nezavedli bolševici – a to ani předem. Jen pak udělali “civilizační” krok a srovnali to. Pokud by Rusko používalo sůj starý kalendář – ten pravoslavný, byly by “jen” zmatky, pokud by ale používalo staroslovanský kalendář, to už by byl totální bordel. A pletete se. V Rusku slaví téměř všechny “větší” svátky. Každý podle sebe a je jen otázkou, jestli je to i “náhodou” mezi volnými dny. V tomto obdodí roku je pro ně samozřejmě nejdůležitějším svátkem Nový rok a hned za ním “kontrolní” oslava “Starého Nového roku”.
Nezapomínejte, že na rozdíl od nás tam žije mnoho národů a každý má svoje zvyky a tradice.

me2d44
25. 12. 2022 16:19
Odpovědět  Peter 008

Rozdíl mezi juliánským (tzv. původním – a dodnes pravoslavným) a gregoriánským (dnes celosvětově používaným) kalendářem je 10 dní (které byly původně vymazány skokem) – více na htps\\www.refundo.cz/magazin/341/juliansky-vs-gregoriansky-kalendar-vanoce-nebo-tri-kralove. Že jste nepochopil ironii, to je Vaše věc – a neznalost. Podobná ironie zazněla i v Černých Baronech – při přezkoušení důstojníků… Kdo hledá, najde, kdo používá to šedivé, hrbolaté v lebce (mezi těmi hrboly jsou “závity” – s výjimkou otlaků po kšiltovce), ten i pochopí.

TTT
24. 12. 2022 01:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Několik slov k Seznamu. Nevím sice o manipulačních technikách Seznamu příliš, ale jedno je jisté. Cíleně vyřazuje z diskusí ty občany, kteří si dovolí přinášet i jiné názory, než rusofobní. Konkrétně já jsem byl trvale vyřazen z diskuse, protože jsem si opakovaně dovolil upozornit na dezinformace proukrajinských diskutujících. V prvním kole mi byl udělen měsíční ban z důvodu porušení zákona. Upozornil jsem je, že jsou povinni porušení zákona předat prokuratuře a tak změnili postup. Po měsíci mi byl ban bez důvodu prodloužen o další měsíc a v průběhu onoho dalšího měsíce jsem dostal informaci, že jsem trvale vyloučen z diskuze. Nejdříve uvedli několik nepravdivých důvodů, které postupně změnili na porušení smluvních podmínek. S velkou pravděpodobností tak “přetočili” diskusi z kritické vůči Ukrajině na antiruskou. Je to jednoduché a pokud se to udělá s několika stovkami (tisíci?) lidí, může to dál působit právě podle zmíněného pravidla 80:20 a ovlivnit myšlení těch lidí, kteří si nehledají informace a řeknou si, že když je tolik lidí proti Rusku, asi na tom něco bude.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
24. 12. 2022 01:47
Odpovědět  TTT

No a výsledkem toho všeho je, že když na diskuzi Neznamu zabruslí normál, vyděsí se a dostane těžkou chandru z toho, že co občan, to idi-ot, a začne dumat o deb-ilazici národa. Ne tedy že by křivka debi-lizace nestoupala, ale ti vyřazení normálové ještě umocňují optický dojem.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pedro
24. 12. 2022 09:38

Neřádí tam cigoš Banga?

katango
24. 12. 2022 10:14
Odpovědět  Pedro

Ten řádí na i.děs.

me2d44
24. 12. 2022 14:40

Mně například stačí si na stařinkách.cz přečíst titulky a je mi na zvracení. Do diskuse jsem to zkusil asi 3x, pokaždé ban na 14 dnů. Vzhledem k tomu, že mám na “Neznamu” oficiální účet pro bankovnictví, tak po třetím pokusu jsem je přestal provokovat – oni se pravdy bojí, takže blokují, mažou, udávají BIS, ženou lidi k soudu, no děs a hrůza. Po zákazu Sputniku mi zůstal na debatu jen Pokec – ale i tady jsem raději opatrný… (v mém věku už je dost pozdě na to, dělat hrdinu).

25. 12. 2022 01:00
Odpovědět  me2d44

Dřívávejc byla dobrá parta a živá diskuze i na N.R, i když hafo trollů. Jenže pak si nechal pan Dvořák za drahý prachy nainstalovat protitrollí program a zároveň s trolly zmizelo i mnoho diskutérů, neb se nechtěli ragistrovat. Teď si tam chodím jenom číst, ale vyměňovat si názory nebo i jen tak pokecat tam už není s kým.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank
24. 12. 2022 01:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Na hrubý pytel, hrubá záplata. A toho vyhuleného zeleného šaška v teplákovce poslouchají už jen také šašci. Zásadně asi 1 rok nesleduji zprávy v televizi na žádném kanálu. Je to ztráta času, nervů a také peněz za elektriku. Je zatím dost serverů, kde si můžu ověřit a porovnat situaci.

jiří
24. 12. 2022 08:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Po 666 letech skončila smlouva Zlatá bula Císaře Karla IV.
https://www.facebook.com/pavel.zitko.prezident.2023/videos/1198258941074798

Administrátor
P.A.Semi
27. 12. 2022 04:39
Odpovědět  jiří

Zlatá Bula Císaře Karla IV je zajímavá…

Sice je to i “zajímavé” číslo 666, ale nic tam v té bule o těch 666 letech není, to si Zítko vymyslel…

Pro ty, komu je bližší angličtina než latina, viz anglický překlad: https://avalon.law.yale.edu/medieval/golden.asp
Porovnání latinských znění: http://www.hs-augsburg.de/~harsch/Chronologia/Lspost14/CarolusIV/car_bu00.html

Platnost skončila 1806 se zánikem Svaté Říše Římské Národa Německého, když ji rozpustil Napoleon.
Kdyby Říše neskončila, třeba by platila dosud i dále?
To bychom ale byli součástí Říše Německé… To fakt ne…

Jsem rád, že se pohan Zítko s Radegastem a s Tartárií nedostal do voleb…

πα½

Jiří
24. 12. 2022 09:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Moje rodinné okolí je prosáklé současnou pravicovou ,tedy pětikolkovou politikou.Jedni jsou uvázáni k pětikouskům ,tím že mají dobré prac. zařazení a úvěry na barák,další je 20let nezaměstnaná z přesvědčení na státních dávkách jak chcete tyto ovce přesvědčovat? Tady pomůže jenom šok a válka. Naše protivládní skupiny se nechtějí spojovat ,protože jsou také pravicové uskupení SPD,Trikolora,Svobodní atd.

Autor
24. 12. 2022 09:37
Odpovědět  Jiří

Skoro bych řekl, že jste jeden z mých přátel. Nejsi náhodou ve skutečnosti Ivan? 🙂 🙂 🙂

Já to mám jednodušší. Zbytek rodiny se přestal se mnou “bavit”, protože mne už před lety přestalo “bavit” splácet každému celý zdědený barák zvlášť. Splácet celkem pětkrát barák, to by bylo moc i na vola. Už tak jsem ho splatil dvakrát. Jo, bývají to “dědictví”. Takže v tomto a pouze v tomto případě, jsou peníze “dobrým sítem”.
Pokud by někdo nerozuměl textu na obrázku:
Našim klientům na..at na krizi.

4846899_800.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jan
24. 12. 2022 09:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Hybridni valka pokracuje i v kulture. Zminim dve podivna predstaveni.
Ruska opera Boris Godunov zpivana rusky byla nedavno uvedena v Milane a premiery se zucastnila spicka politiku EU v cele s Lejnovou, ktera byla v lozi italskeho premiera Matarolliho. Opera pojednava o pochmurnem casu smuty (bezvladi v Rusku), plnem zrady a krutosti.
Zamerna symbolika, na kterou se sjeli predni rusofobni degenerati EU, aby v rustine (!) zpivanou operu shledli!
Druhe predstaveni vysilala CT Art v patek vecer. Bylo to ‘moderni’ pojeti klasickeho baletu P.I. Cajkovskeho Labuti jezero v ‘modernim’ podani anglicke choreografie a souboru. Dival jsem se jen na par scen, protoze se mi tento odporny paskvil vubec nelibil. Hned na zacatku jsem byl sokovan tim, ze jmeno skladatele hudby vubec v prehledu umelcu neuvedli. Rikal jsem si, no to je pekny zacatek. A nejenom zacatek. Vyprava i kostymy pochazeji z nove doby, telefonuje se tam i mobilem. Ponurou a tmavou scenu umocnuji jeste tmave kostymy ucinkujicich. Tanecnice krepcili k muzice v cernem a v lodickach na vysokem podpadku, namisto piskotek baletek a jejich svetlych suknicek z klasickeho provedeni. Otresny zazitek! Asi jako ‘moderni’ pojeti Mozartovy opery ‘Don Giovanni’ posazene do mafianskeho prostredi v USA.
Moje hodnoceni – otresna podivana a naprosty propadak.

Jan
24. 12. 2022 09:21
Odpovědět  Jan

Tato dve predstaveni ruskych autoru byla nastudovana a provedena takto zrejme zamerne i s ucasti EU spicek v Milane. Kazdy si muze udelat z toho zavery sam. Degenerati utoci na vsech frontach.
A Rusko v teto hybridni valce bohuzel prohrava. Novodoby A. Jirasek by mel o tom napsat znovu ‘Proti vsem’. Tentokrat se jedna o konflikt svetovy a namisto Husitu bojuji Rusove… A cely kolektivni zapad je potrebuje znicit a zmocnit se jejich surovin.

ladik
24. 12. 2022 14:32
Odpovědět  Jan

Také jsem na to mrknul a také jsem byl zhnusen. Degenerace kultury jako ostatně ve všem. Stupidní filmy, ještě stupidnější seriály, odporné reklamy, kde se herci kroutí jako by je kousla tarantule, naprostá dekadence.

Radegast
25. 12. 2022 02:36
Odpovědět  Jan

Státní i EU instituce obsadila mafie Chazarů, jeden z turkotatarských národů, pouze falešně konvertovali k judaismu.

Boris Godunov byl turkotatarský lži-car.
Boris Godunov se narodil ve statkářské tatarské rodině. Uchvátil carský trůn v druhé polovině 16. století, byl prvním nerurikovským vládcem Ruska. Po Godunovově náhlé smrti vysoká ruská šlechta – bojaři zabili Godunovy děti a manželku.
Boris Godunov půl roku po premiéře neudrží posluchače v divadle déle než do přestávky
https://www.informuji.cz/novinky/1839-boris-godunov-pul-roku-po-premiere

Jméno Boris je z oghurské turečtiny. Bori „vlk“ nebo bars „sněžný levhart“. Boris Johnson, Boris Jelcin, Boris Godunov.

Autor
25. 12. 2022 19:14
Odpovědět  Jan

Kde je doktor Chocholoušek? Já si vzpomínám, neviděl jsem to, že chtěli někde snad v Dánsko nebo Norsku natočit znova Tři oříšky pro Popelku. Samozřejmě genderově “správně”.
Dříve jsem hodně chodil do divadel do kina, vybíral jsem si. Dnes je to jednoduché – není z čeho vlastně vybírat, protože když uvedou cokoliv staršího, pak zaručeně v nové “úpravě” a to nemusím vidět ani zadarmo a nebo že by mi dokonce platili.

Vzpomněl jsem si na takový postřeh z jedné bývalé země soc. tábora!
“Za komunistů umělce utiskovali, ale oni vytvářeli skvosty. Dnes je demokracie a úplná volnost ve tvorbě a ať udělají, co udělají je z toho h.ovno!”

karikatury_220.jpg
Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
24. 12. 2022 09:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Nu, potom tedy říkám, že asi to nejjednodušší pravidlo zní Myslím, tedy jsem a nic to pravidlo nemůže překonat.

Jan
24. 12. 2022 13:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Zamlcovane a cenzurovane skody v dusledku ockovani se pomalu dostavaji na verejnost a nedaji se uz potlacovat. Az se lide dozvedi, jak je politici a zdravotnici poskodili, bude mazec!

https://www.badatel.net/informatori-medicinskeho-policajneho-statu-varuju-pred-devastacnymi-poskodeniami-z-vakcin/

ladik
24. 12. 2022 14:39
Odpovědět  Jan

Pfizer macht frei!

24. 12. 2022 18:28
Ohodnotit příspěvek :
     

HEZKÉ VÁNOCE VŠEM !!!
🙂

Pavel z Moravy
25. 12. 2022 10:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak přátelé, digitální koncentrák se rozjíždí. V příštím roce ho budou evropští parchanti testovat s pomocí některých bank v několika zemích EU a v roce 2024 by to chtěli spustit v celé EU. Nebudete mít sociální kredity, nebudete existovat. Předpokládám, že mnoho otroků se na to již těší. Vše je v článku na včerejším Badatel.net. Tak přátelé, co budeme podnikat? Já už jsem takový, já vím, že se jim nepoddám, já otrok nebudu, buď odejdu někde na Kubu, bude li to v mém věku možné, nebo na druhý břeh. Nevím co by do plánu těch globálních grázlů muselo zasáhnout, aby k tomuto zotročení nedošlo. Jak píše jeden pod přezdívkou Zapredaná SR na Badateli, už mně Evropa vůbec nezajímá, už tu dlouho nebudu. Vím, že v čase vánočním to není pěkná představa, ale ti grázlové pracují stále a já přesně vím, že prachy které mají a za které si mohou koupit všechno už jim nepostačují, oni chtějí mít absolutní moc nad populací a tato zdebilizovaná společnost jim k tomu dává příležitost.

Pavel z Moravy
25. 12. 2022 10:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

Opět pootevřou Overtonovo okno. Zkušební balónek už je prodejna COOP v Krumlově. Nu, mladí to přijmou, ti se z velké části na otroctví těší, ale co my svobodymilovní občané, co podnikneme?

hnss
25. 12. 2022 15:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

Hůř. Oni si vůbec neuvědomují, že je to otroctví.

Pavel z Moravy
25. 12. 2022 16:32
Odpovědět  hnss

Samozřejmě máte pravdu, no, zkouleli to s nimi pěkně.

Pavel
25. 12. 2022 23:25
Ohodnotit příspěvek :
     

THINK BIG.
Od skoly jste uvrzeni do sveraci kazajky otroctvi kazne s miliony zbytecnych detailnich vedomosti.
Vyuky dusledku predevsim a vylhanych falesnych pricin..
Vsichni jste nespokojeni,ale. Nemate moznost videt nejvyssi dulezitosti .
Aby se vse zase neopakovalo , musi se svet zmenit do zakladu.
Opravovat, udrzovat a trvat na nynejsi zdechline ,prinese jen opakovani neceho podobneho..
Tedy zrusit dnesni vlady a systemy vlad , politicke strany, znemoznit vyskyt psychopatu v politice a verejnem zivote,zrusit skolstvi a nahradit jinym a tak i jeho dusledky,vseobecny dohled na media , na antihumanni organizace , manipulace verejnosti a predevsim tahnout za jeden provaz,ani jeden tady nevite co chcete. Na negativnich stiznostech se neda budovat nic..
Predevsim zakazat penize /to je asi prvni a ze vsech nejdulezitejsi krok/a vsechen majetek odevzdat do verejneho vlastnictvi..
Proto se vse beznadejne opakuje..Nejhorsi dosavadni svet se musi od zakladu zmenit. Jinak zmeni nas vsechny do historickych statistik.
THINK BIG , to je nejdulezitejsi, nez informace, ze vas boli noha…

Pavel
25. 12. 2022 23:42
Odpovědět  Pavel

Protoze ale vyse uvedeneho nejste schopni ani pomyslet ,pak plac nad nezdarenym svetem se neustale opakuje a bude po dalsi generace , jako se opakoval na ty predchozi..
Videt smysl a zamer v udalostech, ve vyvoji situace je hola nemoznost , pro vas..
Detaily a okolnosti bezprostredni situace kazdeho ,vylevy pocitu, neschopnost videt a myslet nad ne je osudna ..
Stiznosti a vselijake rozpatlavani bez konce nemaji a nikdy nemeli smysl..
Nikdo taky nevi co chce..Neni nikdo schopen ,kdo by aspon upozornil na bezpodminecne a zivotne nezbytne zmeny .
Tsunami slov jsou tsunami bezradnosti a katastrof..Utopi vsechny a vsechno.
Nic jineho. A kdo prezije rok 2023 ? Kdo vi?.
Svet a nase existence jsou namireny proti nam,proti zivotu a zhorsuji se na kazdem kroku.Ani to nikdo neni schopen aspon zaregistrovat.