politika

„Ukrajinské ozbrojené síly překročily hranici a pochodují směrem k Moskvě. Rusové utíkají, až se jim za patami blýská“: FSB hlásí ztráty

Nepřátelské obrněné skupiny útočí na ruské pohraničí a drony zasahují města. Ukrajinská strana a její kapesní kolaboranti přitom hlasitě prohlašují, že se vydávají na vítězný vlasovský pochod do Moskvy, aniž by narazili na odpor. Více se dočtete v materiálu Tsargrad.

VADIM JEGOROV

Po katastrofální akci elitních speciálních sil Hlavního zpravodajského ředitelství Ministerstva obrany Ukrajiny „Artan“, které ztratily mnoho vojáků a techniky poblíž Grajvoronu v oblasti Belgorod, se ukrajinské velení  rozhodlo jednat. A vyslalo kolaboranty – prapory „Ruský dobrovolnický sbor“, legii „Svoboda Rusku“ a „Sibiřský batalion“, aby zaútočili na oblasti Belgorod a Kursk.

Hned zkraje začali produkovat videa, jak se nerušeně pohybují po ruském území, jak ničí naše obrněné transportéry a jak ruští vojáci v panice utíkají při prvních výstřelech neobanderovských patolízalů.

https://t.me/legionoffreedom/1114

Video natočené nevím kde a nechápu kdy. Ale prý útok na Rusko. (Snímek obrazovky z kanálu TG “Sibiřský Batalion”).

Začali brzy ráno pod rouškou tmy a do oběda vesele hlásili, že obsadili příhraniční Lozovaju Rudku v oblasti Belgorod a Tjotkino v oblasti Kursk. Přirozeně, bez odpovídajících fotografií na pozadí stél s názvy těchto obcí – jak se říká, věřte na slovo.

Putinova armáda rapidním tempem opouští město a pozice, a za sebou nechává těžkou techniku, – komentovali situaci v Tjotkinu militanti legie „Svoboda Rusku“.

Vojáci Putinovy armády utíkají, až se jim za patami blýská. Za sebou nechávají osídlení, vybavení, a především opuštěné a nechtěné obyvatele Ruské federace. Uvedly Novinky.

Bylo zveřejněno propagandistické video tohoto kolaborantského gangu, ve kterém jeho řečník přezdívaný Caesar, alias Maximilian Andronnikov, prohlašuje, že „Lidé budou volit, koho chtějí, a ne koho musejí. Rusové budou žít svobodně“. To je důvod, proč jeho ozbrojená gangsterská skupina „jde k volbám“ prezidenta Ruska. 

Jedna věc je zde překvapivá: zatímco ruské jednotky úspěšně porážejí ukrajinskou armádu na frontách a pomalu, ale jistě obsazují jednu okupovanou osadu za druhou, na hranicích naši vojáci utíkají ve strachu a panice před nějakou bandou. Co je to za paradox?

Ve skutečnosti má ruská FSB na události, které se odehrály, úplně jiný pohled:

Když se ukrajinské ozbrojené síly pokusily proniknout do oblastí Belgorod a Kursk, bylo zničeno přes 100 lidí, 6 tanků, samohybné dělo Caesar a 20 obrněných vozidel protivníka.

Jurij Podoljaka poskytl podobné informace na svém kanálu Telegram:

Nikde se jim nepodařilo vstoupit na území Ruska. Došlo ke značným ztrátám a nemohli prezentovat žádný mediální výsledek. Úplné a bezpodmínečné selhání operace nejenže nevneslo do ruské společnosti zmatek a nestabilnost, ale právě naopak – posílilo důvěru.

Diverzanti byli identifikováni pomocí leteckého průzkumu. Podrobnosti o útoku nepřítele v materiálu Tsargardu.

Telegramový kanál “Два майора” dokonce provedl online vysílání událostí, které se odehrávají v ruské pohraniční oblasti, a přijímal informace přímo z terénu:

Městský obvod Šebekino: vesnice Muchin, vesnice Krasnoe. Došlo k pokusu o průlom. Technika a živá síla nepřítele byly spáleny. Nebylo jim dovoleno překročit ruskou státní hranici….

V Nechoteevce [hraniční přechod, ne osada] naši kluci vyřadili obrněný transportér. Dobře odpracováno…

Ano, ve vesnici Tjotkino v Kurské oblasti vypukla střelecká bitva. Naši bojovníci nepřítele odrazili, nepřítel nebyl schopen překročit státní hranici. Na straně nepřítele jsou ztráty…

Žuravljovka (nedaleko Nechoteevky). Došlo k pokusu prorazit silami čety. Jeden tank ukrajinských ozbrojených sil byl zničen. Nepřátelská pěchota zanechala pokusu o překročení hranice a ustoupila se ztrátami.

Autoři telegramového kanálu “Два майора” také zveřejnili vyvrácení falešného videa „Ruské legie svobody“, ve kterém se uvádí, že byla prolomena hranice Ruské federace.

“Extremisté z „Ruské legie svobody“ umí lhát pouze ve svých videích,” napsali autoři.

Kolaboranti natočili video údajně z vesnice Tjotkino v Kurské oblasti. Tento padělek byl však odhalen na internetu. Na videu uživatelé poznali dům ve vesnici Ryževka v regionu Sumy.

“Два майора” zveřejnili fotografie a souřadnice osady.

Na ukrajinských webech lidé také potvrdili, že video bylo natočeno v Ryževce. Někteří v komentářích uvedli, že hned pochybovali o pravdivosti videa poté, co viděli žluté a modré ornamenty na budovách.

“Vítězství se nekonalo”, “Děravá legie”, “Obecně není jasné, co to je za lidi a odkud přišli,” reagovali uživatelé internetu.

❗️Extremisté z „Legie“ to zase s fejky o „vstupu do Ruska“ podělaliPotvrzení Управления Zregion Sumy,  Ryževka. Pořád ještě Ukrajina.

Extremisté z „Legie Svoboda Rusku“ umí lhát jen ve svých videích.

Zveřejnili video, které bylo údajně natočeno v Tjotkino, oblast Kursk.

Ale:
Tady je fotka toho charakteristického domu z videa extremistů z osady Ryževka, region Sumy. Souřadnice místa natáčení 51.257647, 34.251380. 

Lidé, kteří Ryževku znají, na sociálních sítích v komentářích také potvrzují, že vše ve videu je lež a provokace. 

Два майора

Ruské jednotky v úterý 12. března odrazily čtyři útoky ukrajinských sabotážních a průzkumných skupin, které se snažily proniknout na pohraniční území u obce Tjotkino v Kurské oblasti, informovalo ruské ministerstvo obrany.  Nepřítel byl zahnán zpět a utrpěl značné ztráty.

Guvernér Kurské oblasti Roman Starovojt potvrdil, že došlo k pokusu o narušení ruských hranic. 

“Došlo ke střelecké bitvě, ale nedošlo k žádnému průlomu,” řekl Starovojt.

Takže se můžeme uvolnit a vydechnout? Bohužel ne, nepřítel na začátku předvolebního týdne začal s ozbrojenými provokacemi, aby Rusku znemožnil v klidu provést prezidentské volby.

Teroristické a sabotážní aktivity na ruském území budou maximalizovány s cílem zdiskreditovat zaprvé samozřejmě současného prezidenta a zadruhé ukázat, že Rusko není schopno se bránit na pozadí hrozeb ze strany ukrajinských ozbrojených sil, – řekl Tsargradu vojenský expert, bývalý zpravodajský důstojník, plukovník ve výslužbě Anatolij Matvijčuk. https://1url.cz/huczI

Šéf Záporožského veřejného hnutí „Jsme spolu s Ruskem“, Vladimir Rogov v rozhovoru s Tsargradem zdůraznil, že jde o jednu z taktik kyjevských západních kurátorů, jak ovlivnit volební proces v Rusku.

“Tohle je rozhodně pokus Západu snížit účast v nadcházejících prezidentských volbách v Rusku, zastrašit lidi jako součást informační složky PR války. Musíme mít na zřeteli, že Zelenskij ztrácí Doněckou frontu a Záporožskou frontu, existuje hodně vnitřních problémů, klesá množství příchozích zbraní a finančních zdrojů, proto potřebují nějaké vítězství,“ vysvětlil Rogov.

Ne nadarmo, zdůraznil Rogov, zástupci takzvaných ruských dobrovolníků začali hlásat politická hesla a začali mluvit o zabírání ruských měst. Tohle se používá právě pro mediální humbuk.

“Tato lež, i když nežije dlouho, je v informačním poli a vytváří kouřovou clonu nad jejich porážkami na frontách Novorossii,” zdůraznil Rogov.

Je také vhodné připomenout varování ruské rozvědky o tom, jak Západ prostřednictvím nevládních organizací zamýšlel ovlivnit politický proces v Rusku.

Zpráva ruské zahraniční rozvědky uvedla, že Spojené státy chtějí prostřednictvím řízených nevládních organizací dosáhnout snížení volební účasti v ruských prezidentských volbách. Rogov zdůrazňuje, že situace na hranicích se zhoršuje právě ze stejného důvodu.

“Bidenova administrativa si přímo stanovila za úkol snížit volební účast (v Rusku – pozn. red.). Samozřejmě mluvíme o sítích nevládních organizací, “agentech vlivu”, ale velice dobře chápeme, že tyto úkoly byly stanoveny pro všechny. Mimochodem patří sem i prudký nárůst ostřelování, intenzita ostřelování mírových měst v Záporožské oblasti, nálety kamikadze dronů, atentát na člena volební komise Berdjanského a spousta dalších věcí. To vše jsou články v jednom řetězci, koordinované, dohodnuté a prověřené,“ uvedl Rogov. https://1url.cz/Sucz9

Ukrajina na internetu opět porazila Rusko

Nepřátelské jednotky, ukrajinští ozbrojenci a jejich obrněná vozidla se před pár dny skutečně nahrnuli k naší hranici. Problém je, že byli z naší strany bedlivě sledováni. Jakmile bylo zaznamenáno nahromadění živé síly a vybavení, naše dělostřelectvo a letectvo na nich začalo pracovat, okamžitě. Přesně to se stalo v noci na 12. března.

K našim hranicím se nikdo ani nepřiblížil. Denacifikovaní militanti a spálená technika leží na území bývalé Ukrajinské SSR. FSB, která je zodpovědná za ochranu státní hranice, poznamenala, že „od 10. března při pokusu o průnik do oblasti Belgorod a Kursk ukrajinští sabotéři ztratili více než sto lidí, šest tanků, francouzskou dělostřeleckou lafetu CAESAR, 20 jednotek obrněných bojových vozidel.“

Obecně se pokus o invazi změnil v další hromadnou sebevraždu. Je ironií, že zde se ukrajinská armáda snažila plnit rozkazy Pentagonu, který od ní dlouho vyžadoval velké bitvy. No, vlastně, tady to mají. V moderní válce si průzkum všimne jakéhokoli hromadění vojáků a vybavení a „pracuje“ na nich dlouho před ofenzívou. Z nějakého důvodu se Ukrajinci rozhodli tuto pravdu Marku Millimu demonstrovat takříkajíc na živém příkladu. 

Paradoxně na Ukrajině tyto smutné zprávy vůbec nerezonovaly. Pokračují v oslavách „vítězství“ a zároveň šíří na internetu stále více padělků. Hlavní věcí pro ně je „poskytnout obrázek“. A ten dávají: stovky dobře připravených stránek přinášejí masám v ruštině nová a nová “fakta” o „invazi“. Všechno je podle klasiky: Ukrajinci vždy někam vtrhnou, Moskvané v panice prchají, dojdou jim rakety a pak se stahují někam za Ural, kde jedí ježky.

A na tématu pracovaly také BBC, Deutsche Welle a The Guardian. Vyjadřují se objektivněji – „pokus prorazit“, „pokus o útok“ – ale také přispívají do informační banky. Vzniká tak obraz, že 12. března utrpěly ruské ozbrojené síly rozsáhlou porážku, ačkoli ve skutečnosti bylo vše přesně naopak. Nikdo nepřekročil hranice, teroristé byli zničeni.

Měli bychom se však připravit na to, že nyní bude jakýkoli pohyb ozbrojených sil Ukrajiny, jakýkoli incident na ruském území nafouknutý do rozsahu univerzální katastrofy: Rusové prohráli, Rusové prchají – a my jsme vyhráli!

Proč se to dělá? Samozřejmě kvůli volbám. Do víkendu bude vlna informačních teroristických útoků jen sílit.  Západní establishment je nesmírně rozhořčen svobodným hlasováním v Rusku. Připomíná to celému světu, že Západ dnes nebojuje s Putinem – bojuje s desítkami milionů Rusů, potomků lidí, kteří vyhráli druhou světovou válku. A nyní chtějí vyjádřit svou vůli k vítězství.

Co dělat, když v Rusku není možné manipulovat s vedením? Prostě proti němu bojovat. Proto se mobilizují proxy kozáci, na ruském území se plánují útoky dronů, kybernetické a nové teroristické útoky. Vyvolat paniku, zastrašit lidi a zabránit jim jít k volbám – k tomu budou využity všechny informační zdroje.

Proto je naším hlavním úkolem ve dnech hlasování zachovat klid. Nevěřte informačním skládkám a sociální sítě obecně je pravděpodobně nejlepší omezit na minimum.

Naše armáda a speciální služby skvěle prokázaly, že si dokážou poradit se všemi skutečnými hrozbami nepřítele.  Úkolem civilistů je dnes odolat útoku na informační frontě. Protože útok na mysl může být nebezpečnější než jakýkoli útok dronu.

Země by udělala dobře, kdyby na tři dny zařídila informační detox. Ať Ukrajina tam na internetu porazí třeba celý svět… Rusko zahyne, Bidenovi se vrátí zdravý rozum a Macronova žena se změní v muže a pak v ženu. Příští pondělí se kočár promění v dýni a lidé se vrátí do reality – v ní Rusko vítězí a na ukrajinské zemi leží mrtví ukrajinští sabotéři, kteří zemřeli kvůli obrázku „invaze“.

Viktorie Nikiforova

https://1url.cz/ducr3

sdílet na

45 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
cool
14. 3. 2024 00:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Au

Zmatený
14. 3. 2024 14:56
Odpovědět  cool

Ano! Moje víra v ruské vítězství je teď těžce narušena. A ono je to jinak. Tak jsem se těšil, že si zajedu na dovolenou na Krym v době, kdy tam pojede na dovču i osel lipánek, abych získal do památníčku jeho podpis. No nic, ještě že mám v zádech posilu v osobě generála Pepy, který od počátku své funkce rezolutně tvrdil, že Okrajina zvítězí a nikdy jinak. Je to generál, ten to musí vědět. No ne? Opět jsem zmaten…

Autor
14. 3. 2024 01:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Každý,. kdo to sleduje od počátku tohle moc dobře zná. Pokud věřit jen Novinkám, tak Ukrajina obsadila Rusko třikrát, pro jistotu, a bojuje se už někde za Uralem, Moskva padla, Vladivostok je obklíčen Ukrajinci, Krym se bouří proti Rusku.
To je tak s tou “naší civilizací”, když uvěří nakonec všem lžím, které ona pouští do světa a to o čemkoli, pak nemá žádnou šanci na pozitivní rozvoj. A nejhorší jsou lži o samotné společnosti té “naší pidlivizace”. A také lži ve vědě.
Lidstvo mohlo již dávno vyřešit všechny podstatné problémy, ale místo toho jsme se naučili jako multikulti civilizace dokonale jen lhát! Všem i sobě samým. A ničit všechno.
A právě pro tu obrovskou kontinuální lež Západ prohrává jedno kolo za druhým, právě proto nemá Amerika žádnou šanci na jakoukoli hegemonii a v podstatě ani na obnovu, takovou jakou by sama chtěla, právě proto Ukrajina je zničena vlastníma “rukama” a nikdy neměla ani záblesk šance porazit Rusko.
A jedna z největších lží je lež o demokracii.

janle57
14. 3. 2024 09:48
Odpovědět  Peter 008

V banderovské armádě došla vodka,tak se pár největších ochlastů rozhodlo,
že si jí půjdou sehnat do Bělgorodu,když vlezli do kšeftu a místo peněz chtěli
zaplatit kvéry a granáty,museli na ně Rusové poslat domobranu,aby je vypráskala
zpátky za hranici …. asi tolik k banderovské invazi na Moskvu !!!

Jaroslav
14. 3. 2024 10:38
Odpovědět  janle57

Jedná se o tzv ruské dobrovolné jednotky na ukr. Jsou to vlastně novodobí vlasovci a Rusové si s nimi rádi popovídaji. Obávám se že se to obejde bez zajatců

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
14. 3. 2024 11:31
Odpovědět  Peter 008

Petře, máte naprostou pravdu, ale víte kolik prosťáčků bude těmto bludům o úžasném kapitalismu a demokracii stále věřit? Pojídání hamburgerů a chlemtání coly z vás myslícího tvora neudělá. A koukněte se na tu západní společnost nezaujatým pohledem. Zdá se vám, že by byla rozumově a duševně na výši? S vítězstvím kapitálu na planetě došlo k totální destrukci lidských hodnot a hodnotový žebříček v podání elit je pouze zisk za jakoukoliv cenu. Vznikla zde společnost na jejiž obrodu by bylo potřeba více kvalitních myslitelů, než tato společnost nyní generuje. Z mého pohledu je nyní nemožné provést restart společnosti bez dlouhodobé výchovy nových generací. Snad, možná, při dobré vůli, někdy, až se lidé opět stanou lidmi.

Jaris.
14. 3. 2024 01:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Zidovice Nudlmanova zaslouzi Nobelofku za to, jak se ji podarilo se svymi pejzatymi soukmenovci uspesne vyvolat valku mezi Ruskem a Ukrajinou. Svuj ukol tahle prasnice zvladla dokonale.

14. 3. 2024 03:01
Ohodnotit příspěvek :
     

S hovikama je čím dál větší prča. Hned jak s tím vylezli, tak jsem se začal culit, ale pak jsem si řek co kdyby, a projel si pár ruswebů. A pak jsem se rozřehtal. Mě to přijde jakoby si neznam a hovinky mezi sebou vyhlásili soutěž, kdo hodí do placu větší bl-bost. Neuvěřitelné, co se najde lidí kteří je stále ještě žerou. To je nápad! Ted si najedu na hovinkách na diskuzi pod tou bublinou. Sichr nebudu zklamanej.

14. 3. 2024 03:37

Tak to tedy jsem zklamanej. Začínám mít o hovinky starost. Co si počnou, když z nich má jejich vlastní čtenářstvo srandu? Tedy abych nekřivdil, jsou mezi nimi de-bílci – tady z deseti tři – ale je to na pováženou. Jenom tři fašounci a sedm normálů z deseti. Jo, je to prvních deset jak to přišlo, nic jsem nevyhazoval. Ale je to divný – nechrápe cenzor? ve dne juknu, zda něco nezmizne.

Jaromír Moravec – záruka skutečných ověřených informací. To jméno si budu pamatovat a rád si příště přečtu další pohádku.
Novinky dezinformují, asi by si zasloužili ban ne? Běžte na parlamentni listy,tam je dukaz ze je toto dezinformace jak…

To je prča, s jakým zaujetím o této estrádě píše mainstreamový bulvár!

Každá akce, která povede k porážce russka je dobrá.

Rusové si musí udělat pořádek bohužel sami, ale je to mise neuskutečnitelná. Drtivá převaha ruské populace nemá přístup k informacím a věří, že nebýt taťky Putina, už dávno by NATO zaútočilo a okupovalo celé Rusko.

A jak to dopadlo, vzal si princ Popelku?

Zmar ruSSkým náckum 

A teď něco o králi Kazisvěta 🙂

Jasan, novinky na Ukrajině vyhrávají. Objektivní zpravodajství Rudých novinek.

Smííích, díky pobavilo!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
14. 3. 2024 08:22

Novinčí diskuze jsou náhodou docela dobrým ukazatelem jak a na co lid mění názor a co začíná převažovat.

Pijack
14. 3. 2024 10:06
Odpovědět  Markýza

Ano, je to vidět hlavně na laicích. Na protiruské názory jsou klikány vesměs negativní laiky. Názory opačné jsou samá srdíčka. Na i-Dnes s nimi zatočili po liberálně bolševicku – všechny protiruské jsou hodnoceny kladně, protože opačně hlasující jsou už po liberálně bolševicku vyloučeni z kolektivu elfů 🙂 Takže tam je všechno hezky nalinkované, tak jak si to Rakušák vysnil. Prostě “liberální demokracie” 🙂

Markýza
14. 3. 2024 14:12
Odpovědět  Pijack

No vida, lajky nesleduju, tak to je pro mě novinka. Pěkný pokus, ale takový nanicovatý. V konečném výsledku.

14. 3. 2024 19:44
Odpovědět  Markýza

Jo, Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až přineseš pivo.

Slovan
14. 3. 2024 20:12

😊 😊 😊

Markýza
14. 3. 2024 20:26

😀

katango
15. 3. 2024 09:57

Jako malá jsem se džbánem pro pivo do hospody chodila. Dnes nemyslitelné.

Slovan
15. 3. 2024 13:36
Odpovědět  katango

Nojo ale po cestě jste půlku ulemtala a pak jste to u první pumpy dolila. Pak se doma divili, že chodí tolik močit. 🤣😋

katango
17. 3. 2024 11:10
Odpovědět  Slovan

Já pivo nepiju. Ani teď ne, natož v dětství. Mně prostě nechutná.

Aleš
14. 3. 2024 06:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Goebbels by měl radost ze Seznam.cz, tento hnůj psal tyto lži jak na běžícím pásu. Jak je v Rusku vzpoura a jak tyto síly táhnou na Moskvu.
Seznam.cz je vedle České televize nejprolhanejsi žumpa spolu s Forem 24 a manipulatori.
Seznam.cz již za to co psal při Covidu by měl být zlikvidován jako firma za šíření poplašné zprávy v jejich případě tuny poplasnych zpráv a šíření vakcinační lži a spolupachatel očkovací genocidy.

Pravdomluvny
14. 3. 2024 08:10
Odpovědět  Aleš

A havlolejnolahvárenskou propagandu valící se od roku 1989 ze všech stran jsi vynechal……😃

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Horňák
14. 3. 2024 07:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle je Ruská propaganda! Já věřím jen ČT, Seznam. cz a našemu úžasném Petru Fialovi. A tam je jasné dané, že ukrajinci postupují na Moskvu a zatláčí ruskou armádu na Severní pól.

Pravdomluvny
14. 3. 2024 08:11
Odpovědět  Horňák

Vole 😂😂😂👍

Helena
14. 3. 2024 08:12
Odpovědět  Horňák

Ano: NATO zvítězilo na Ruskem, už není třeba identifikovat Pávkem po světě granáty, už není třeba zdražovat, už není třeba tu hýčkat milion ukradinců, už nejsme ve válce! Hurá! Teď Fijala zahájí obchodní jednání s poraženým Ruskem a nařídí Rusům, že musí dodávat ropu a plyn do vítězného Česka za pár šušňů a naopak, že poražení Rusové musí odebírat Škodovky a vše co Fijala nařídí, a to platit uranem a zlatem. A toto vítězství na Ruskem v Americe zajistí Bidenovi vítězství v prezidentských volbách, protože Biden odvrátil zničení naší planety Ruskem. Ty méédia se ale nadřou!

Slovan
14. 3. 2024 08:20
Odpovědět  Helena

Jestlipak máte zasazeny Šeříky? 😊

Pravdomluvny
14. 3. 2024 08:45
Odpovědět  Slovan

Ty ještě rostou na veřejných místech, Banderonacistovič Fyjalenko je zlikvidovat nenechal 👍

Slovan
14. 3. 2024 12:36
Odpovědět  Pravdomluvny

Ale něco prospěšnýho pro veřejnost udělat můžeš né? Nějakej zasadit a ne to všechno prolejt. 🤣🤣

Pravdomluvny
14. 3. 2024 14:44
Odpovědět  Slovan

Ty vole,nepleť si mě s udavačem Havlem 😅😅😅😅
To, že si v brzké době oslavíme narozeniny že mě Alkoholixe nedělá 😂
A sázet nemůžu,semena došla…..🤪

Slovan
14. 3. 2024 20:15
Odpovědět  Pravdomluvny

Jj za to já nemohu, neměl sis ten kýblík vycmrndat a do druhého kopnout. 🤣🤣🤣🤣

Pravdomluvny
15. 3. 2024 07:53
Odpovědět  Slovan

Já????
Nesváděj kopání do kyblíků na mě,Bicane 🙂🙂🙂🙂

Slovan
15. 3. 2024 13:32
Odpovědět  Pravdomluvny

Zase jsi nepochopil Kvašňáku. 🙄🤦‍♂️

katango
15. 3. 2024 09:58
Odpovědět  Slovan

Na zahradě máme dva, u vrat dva a já osobně ještě minišeřík ve velkým květináči. Šeříkama jsme zásobený.

Slovan
15. 3. 2024 13:33
Odpovědět  katango

To je dobře, budete ho potřebovat. 😊

katango
17. 3. 2024 11:11
Odpovědět  Slovan

U nás na okraji Prahy je šeříků v zahrádkách hodně. Když začnou kvést, je požitek jít ulicemi, tolik krásné vůně!

Pravdomluvny
14. 3. 2024 08:09
Ohodnotit příspěvek :
     

Věřit, že Banderonacistán a kolaboranti z ruských milicí táhnou na Moskvu je stejná pí@@@@čovina,jako věřit tomu, že Kraďousek a Stanjura rozumí financím 👽

unor 2022
14. 3. 2024 08:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyz se slova noviny, novinar .. stavaji zdrojem despektu a nadavkami hrubsiho zrna.

Pravdomluvny
14. 3. 2024 08:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Banderonacisti a pár kolaborantů osvobodili usraninskou osadu Ryzivka….

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
14. 3. 2024 09:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Ti naši chciválkové jsou tak nadšení, že až Ukrajina zmizí z mapy, tak kavárna bude ještě nadšeně vřískat, že se “osvobozenecké síly” Ukrajiny chystají Rusko porazit v nějaké Pražské cukrárně 🙂

Pravdomluvny
14. 3. 2024 12:00
Odpovědět  Pijack

U Myšáka…….😉

katango
15. 3. 2024 10:00
Odpovědět  Pijack

Ne. Až na mapě uvidí jen jeden stát, tak budou nadšeně hýkat, že si Ukrajina připojila Rusko.

Jiří
14. 3. 2024 09:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Prosím, …. za patami se práší…. 🙂

Gales
14. 3. 2024 10:39
Ohodnotit příspěvek :
     

,,Naše” vláda mě naučila nevěřit ničemu a tudíž je mi to jedno co kdo prohlašuje.

Frank
14. 3. 2024 12:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Vyhrávat na hubě ukrošům docela jde.

Pravdomluvny
14. 3. 2024 14:46
Odpovědět  Frank

To šlo i uSSa po dobu všech napadení cizích území

Miro 2
14. 3. 2024 18:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinci a neznámí ruští vzbouřenci: “Vpadneme do Ruska a bude se loupit a hnát ruské vojáky až do Moskvy”. No z toho je vidět, jak si Ukrajina pokud nelže dovede poradit sama, ne? Ale v KoZa by si v takovém případě měli uvědomit, jestli stojí zato Ukrajincům za tak vysokých peněžních výdajů pomáhat. Vždyť se snaží celému světu dokazovat jak si umí Ukrajinci s Rusy poradit sami. Jestli lžou nebo ne je vedlejší. O to potom bude porážka Ukrajiny bolestivější pro všechny hlupáky, kteří těm lžím věřili. Tady se všude tvrdí, že prý je NATO mocný a neporazitelný vojenský pakt na světě. Jenže nemohu si pomoci, ale jestliže si v Afganistanu s NATO a USA poradili vousatí pastevci koz v sandálech, vybavení Talibánem kalašnikovy a erpégéčkami, tak o té neporazitelnosti silně pochybuji.

Putujúci
15. 3. 2024 13:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Bla bla bla. Autorka nech si najlrv sadne k mape a ujasní si kde sú dnes hranice Ruskej Federácie, lebo sa k nej novinky z 22. Februára. 2022 ešte nedostali…