politika

The Times obviňuje Vladimira Putina z „antisemitismu“ 

Britský The Times obviňuje Vladimira Putina z „antisemitismu“ za jeho slova o Zelenském! 

Připomeňme slova Vladimira Putina:

Skutečnost, že etnický Žid Volodymyr Zelenskij zakrývá oslavování nacismu na ukrajinském území, je nechutná, řekl ruský prezident Vladimir Putin.

„To dělá celou situaci extrémně ohavnou tím, že etnický Žid kryje oslavování nacismu a kryje ty, kteří kdysi vedli holocaust na Ukrajině, a to je zničení 1,5 milionu lidí,“ uvedl Putin.

To znamená, že odsouzení oslavování zločinců, kteří spáchali holocaust (totiž, jak všichni slyšeli, právě o tom mluvil Putin), je teď už „antisemitismus“??? 

Brzy začnou všechny, kdo bude připomínat nacistické plynové komory, označovat za antisemity!

Noviny navíc tvrdí, že už jen fakt „fixování se na etnický původ prezidenta Ukrajiny“ je „projevem antisemitismu“! 

Ale moment, to není Rusko kdo se na tento fakt zaměřuje! Přesně tohle Západ (včetně stejných The Times) celou dobu opakuje jako mantru: „Kde jste viděli nacismus na Ukrajině? Vždyť je tam prezidentem Žid!” A mimochodem, Putin odpověděl na otázku právě z toho důvodu – kvůli neustálému připomínání etnického původu Zelenského v západních médiích! Takže podle logiky The Times jsou všechna tato západní média antisemitská?!

A ještě jeden detail. 

V tomto článku noviny otevřeně lžou a sdělují čtenářům, že děda Zelenského údajně „zemřel v boji s hitlerovskou dobyvatelskou armádou“. 

Semjon Ivanovič Zelenskij skutečně bojoval proti nacistům, dostal vojenská vyznamenání, ale zůstal naživu a zdráv, dožil se Vítězství. Po válce sloužil v sovětských orgánech ministerstva vnitra v Krivoj Rogu a dokonce se prý podílel na popravách civilistů v roce 1963. Podle některých údajů žil až do 80. nebo dokonce 90. let 20. století. 

Proč svým čtenářům tak drze lžete? …

sdílet na

54 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
8. 9. 2023 01:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Dalo se to cekat, ze Putina za jeho vyrok o zidovi Zelenskem ho zapadni tisk oznaci za antisemitu. Slovo zid je dnes takove zaklinadlo, ktereho se vsichni boji, aby nedejboze nedostali nalepku antisemita. Lidem se NESMI pripominat kriminalni ciny zidu. Ty jsou peclive ututlavany.
Jako priklad uvedu, kdy se k moci dostali po VRSR zidi, kteri popravili statisice Rusu. No a zkurvysyn Zelensky neni vyjimkou. Silne pochybuji, ze tenhle zidacky zmrd Zelensky bude kdy predvolan k mezinarodnimu soudu za valecne zlociny do Haagu jako hrdina Milosevic, ktereho nakonec v Haagu zabili, aby se neprovalila pravda. Podle dnesni tradice mu bude Zelenskemu udelena zprofanovana ‘nobelofka’ a misto na vysluni v teroristickem Izraeli.

Pavel K
8. 9. 2023 05:31
Odpovědět  Jaris

….ale on je skutečně zakrývá a jde mu to docela dobře. 😊😊

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 10:19
Odpovědět  Pavel K

Včera jsem si všiml, že na některý tvůj komentář ti nejspíše nějací mladí chytrolínci napsali, že nevíš co je svoboda. Tak já jim připomenu co jsi asi říkal a co si asi myslím i já. Svoboda je žití ve vlastní zemi, která není ovládána cizími parchanty a řízena domácími zaprodanci a ve které je majetek, který patří lidu skutečně jeho majetkem a není vyváděn ve prospěch cizích dacanů. Tak jsi to nějak myslel, aspoň já to tak pochopil. Ale ona ta děcka si právě možná myslí, že svoboda je to, že si mohou dělat co chtějí a chodit třeba s vytaženým penisem z poklopce po ulici.

Pavel K
8. 9. 2023 10:42
Odpovědět  Pavel z Moravy

Příteli TY a JÁ jedno jest, tedy skoro, myslím názorově a tak se stalo, že jsi mě správně pochopil. Jak jednoduché. Ty nasííííraččee pusť z hlavy mám trénink a jsmem vycvičen pro boj ve vysoké trávě, protože si špatně klekám, to je tím jak jsem se celý život válel. To mi tady nedavno taky jeden řekl. Aspoň se zasměji. Včera jsem po nějakém čase nahlídl na PP a dám ti hádanku, kdo je tam hlavní hvězdou diskuzí. Můžeš třikrát. Jedu prodat na víkend ženu a přitom vyzvedneme cácorku ze školky, budu slaměný vdovec, ne dlouho od pondělka to začne. 😊 Jen aby řeč nestála, to pro omezence kteří se bojí napsat něco ze svého života, aby na sebe neprozradili kompro. A pak pro ty voly co to ve víru tance používají. To jsme to dopracovali, že se bojíme jeden druhého, có. Tak čau, jedu směr Plzeň.🙋‍♂️

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 13:22
Odpovědět  Pavel K

To víš, to oni rádi potom použijí, ale sami jsou nešťastní, že se nemohou vypovídat a svěřit. Ale třeba jsou řádně zajištění a psychiatrů je dnes zapotřebí hodně a asi jich také hodně je a tak se mohou vypovídat tam. To my máme zadara, ale zase šmírák prorežimní toho na nás potom ví více. Ale do prde.le s nimi.

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 13:30
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak já se přiznám, že na PP jsem nikdy nebyl, ale předpokládám, že žádnou těžkou bys mi nedal, tedy někdo s tím anglickým názvem na N nebo B. A co malá, jede s babičkou nebo bude u tebe? Tak se měj.

Albi
8. 9. 2023 15:11
Odpovědět  Pavel z Moravy

Paralela k k článku i vámi tady řečeného/napsaného.
Podobně dneska z jiného soudku ale podstata je stejná.
.
Řekne-li se “komunista”, okamžitě je každý komunistou, kdo má jiný názor a tím spíš i kdyby byl pouze ve “straně” už před r. 1948. Ten zůstane komunistickým zločincem z 50.let i kdyby celý život pracoval v tom nejposlednějším manuálním zaměstnání a neměl s politikou nic do činění.
Nebo člen SNB, celý profesní život “dopravák”, řídící provoz na křižovatce je dodnes automaticky STBák!
Totéž kriminalisté – a civilisté, kteří třeba pomohli při objasňování vražd jsou “práskači”. Ti “správně zaměření” by jim nikdy nic neřekli. Ovšem pokud jim bytový zloděj vykradne třeba jen sklep, najednou “STBáky – esenbáky” zavolají.

Prostě “starého psa novým kouskům nenaučíš”.
A dnes ani štěně, včetně sotva odrostlé čivavy – 🙁

Pavel K
8. 9. 2023 15:29
Odpovědět  Pavel z Moravy

Né jedou s dcerou všichni do Sudet ten Welnes Mariánky myslím.

Pavel K
8. 9. 2023 15:37
Odpovědět  Pavel K

Nene nééé. samá voda, nebudu tě trápit, to je na tebe už moc. Budeš se divit ale JÁ!! Já tam ani nejsem a moje identita tam lítá pomalu u každého článku. Jsem tam propírán ze všech stran a jako argumenty moje gramatika atd. Samozřejmě včetně obvinění že jsem to určitě psal já. Ze mě ještě bude mučedník. 🤣🤣🤣🙋‍♂️

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 17:21
Odpovědět  Pavel K

To jsou kurwa ale šmejdi ta banda zrádců a zaprodanců. Ale ty jsi tvrdý chlap tak jak má být, pošli je do prd.ele.

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 17:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

Kamaráde, jak tě tak propírají a zneužívají tak z tebe mají sakra lufty. Přiřadíš se k mistru Janu. V Betlémské kapli tě sice kázat nenechají, ale i tak budeš hoden jeho jména.

Pavel K
8. 9. 2023 20:32
Odpovědět  Pavel z Moravy

😊 😊 😊 😊
Neblbni to nejde to by ta kaple spadla, já jsem hrozný hříšník, i když vlastně miluj blížního svého je v osnovách.🤣

katango
8. 9. 2023 14:29
Odpovědět  Pavel z Moravy

Psychiatrů je málo. Celý ten obor byl desetiletí dušen malými úhradami za poskytovanou péči a dětští psychiatři na tom byli ještě hůře než ti pro dospělé. Nu, toto jsou následky. Taková neviditelná ručka trhu.

Kdybych byla morálně nepříliš pevná, vrátím se z důchodu k praxi dětského psychiatra, ale s platbami na dřevo. Pouze za hotové.

8. 9. 2023 18:44
Odpovědět  Pavel K

Nobody nebo Boomer?
Kterej z nich?

Pavel K
8. 9. 2023 20:48

Ich. Seš oslovován a diskutuješ i když tam nejseš. Se nestačíš divit co všechno stíhám. A hlavně strašně rádi tam zveřejňují moji identitu a v jejich ubohosti si myslí jak mě tím naserou. Co si pak máš myslet, když jeden jistej tebou nyní označen, mě ve zdejší diskuzi taky tak osloví a myslí si že padnu na půlky. Co by sis myslel, že je to jeden a ten samej ubožák? Byl zde dosud jediný po roce mého působení zde. Ten samej rukopis. Může se pak někdo divit mým reakcím?

Albi
8. 9. 2023 21:37
Odpovědět  Pavel K

A uvědomuješ si, že pokud se nenasareš, případně nereaguješ vůbec, vezmeš jim z ruky jejich největší zbraň?

Když jsem byla vyznamenána titullem “zmoklá slepice” přímo sádrovým trpajzlíkem a začala jsem ho používat jako podpis (z.s) a trvala na tom, aby se tím nenazýval nikdo jiný, protože je jen MŮJ, co s tím mohli dělat? Vůbec nic – a tak je to záhy přestalo bavit. 🙂

Bohužel jsem po zábavě měla i já. A když byl trpajzlík “odejít” a jeho dva mušketýři za ním ze solidarity odešli taky, už to ztratilo veškerý půvab. 🙂

Pavel K
9. 9. 2023 10:15
Odpovědět  Albi

Albi já vím, myslím že jsem se tě i kolikrát zastal, ale to je málo, oni z toho měli naopak prču. To je tak když na daného nedošáhneš. Jinak jako Milanovi, nereaguji, a ještě si z toho dělám srandu. Já jsem nic neukradl, zločinec nejsem, tak nemám důvod se schovávat. A oni si mysleli jak vyhráli. Měj se a hezký den všem dobrým duším. 🍀🌹❤❤👍🙋‍♂️

9. 9. 2023 01:16
Odpovědět  Pavel K

No, protože vědí, že tě tím nas.erou.

Pavel K
9. 9. 2023 10:10

Ale Milane né, nenasserouu, možná tak z kraje, když majitel webu jen přihlížel těmto útokům. Neudělal “nic” aby se tam ty maily neoběvovaly, no a ty provokatéři, nebo kdo to je se toho hned chytili. Bylo mě slibováno, že se moje mailové adresy zveřejňovat nebudou? Bylo, tak kde je chyba?!!

katango
9. 9. 2023 15:58
Odpovědět  Pavel K

Na PP nesmíte mít zaškrtnutou kolonku Save my name…, pokud ji zaškrtnutou máte, adresy se tam objevujou. Ovšemže to je chyba, nemělo by to tak být.

Pavel K
9. 9. 2023 20:05
Odpovědět  katango

Myslím že jsem neměl. To začalo zlobit a adresy ukazovat jak začalo řádit Kartouzovo komando.

katango
10. 9. 2023 10:41
Odpovědět  Pavel K

Teď to ale tak je.

Frank
8. 9. 2023 08:20
Odpovědět  Jaris

Proč mařit čas nějakým soudem? Pověsit za nohy na lampu pouličního osvětlení.

Mike
8. 9. 2023 09:32
Odpovědět  Frank

Pozor, Zelenský je jeden z nejmocnějších židů v Evropě. Nevzpomínáte na summit NATO ve Vilniusu, kam přijel se seznamem požadavků na vyzbrojení a ministr obrany UK Ben Wallace ho okřikl, že NATO není Amazon, aby plnilo objednávky? No, a kde je pan Wallace? Pět dní na to byl odstoupen (britská Wiki píše 17.7., 24.7., naše Aktuálně a ostatní píší 31.8. – ani na tom datu se ti lháři neshodnou).

Putinovec
8. 9. 2023 10:02
Odpovědět  Mike

Zelí je jen figurka , která čte cizí noty . To začišťování , je projevem války globalistů a státní elity hnUSA .
A to , co říkal ten státník , taky nemá ze své hlavy . Jak toto funguje , bylo dobře vidět , když šmejd Babiš , společně s buřtem ve svetru , vyhlašoval válku RF , prostřednictvím zpackané akce tajných služeb Vrbětice .

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 13:36
Odpovědět  Putinovec

Jenže Putinovče, kolik starých se tomu miliardáři zase chystá dát hlas. To se prý měli alespoň dobře. Já už to nekomentuji, neb bych se asi zcvoknul a zatím chci být alespoň ještě chvílí příčetný abych viděl jak to v této kolonii skončí.

zuza
8. 9. 2023 12:06
Odpovědět  Mike

to bola náhoda, vo Vilniuse sa polovica prítomných veľkomožných chovala k nemu akoby bol neviditeľný a druhá polovica ako k otravnému hmyzu (chcela som pôvodne napísať k odpornému švábovi, ale šváb je v tých kruhoch adorovaný druh hmyzu)

Albi
8. 9. 2023 15:19
Odpovědět  zuza

Pro přesnost – tebou uváděný šváb je Šváb, protože šváb s malým “š” je automaticky KAŽDÝ Rus, nehledě na názory, ale jistě ani na výši jeho konta.
A jest příkazem moderní doby každého “švába” hrdinně zlikvidovat = zabít jakýmkoliv způsobem.

Plebej
8. 9. 2023 08:28
Odpovědět  Jaris

Podobně jako všichni nacisti světa se i židi mají za vyvolené a samou prozřetelností předurčené k řízení (či podmanění nebo i hubení) těch druhých.
V Palestině např. stihli izraelští židi za ca. 80 let ukázat, jak vypadá genocida z jejich dílny.
Je nerozeznatelná od té německé nacistické. A co na to svět? Nic! …
Chvilku proti té židovsko-nacistické politice sice protestovali Sověti a spol., aby to tváří v tvář světovému anglosionismu, který ovládá západní svět, odtroubili.

Jaris
8. 9. 2023 12:39
Odpovědět  Plebej

Ja to vim. Je to tragedie pro Palestince. Izrael je nelegalni stat. Vzdy byl staven na krvi jinych narodnostnich skupin uz od biblickych casu.
Co muzete udelat, ze nebudete kupovat zbozi, ktere patri zidum.
https://bdsmovement.net/get-involved/what-to-boycott

katango
9. 9. 2023 11:23
Odpovědět  Jaris

Jo, vždycky někam přišli a úplně cizí město dobyli (a asi i dobili).

Pavel
9. 9. 2023 20:22
Odpovědět  Jaris

no některým obřezaným se tento obřezaný a jeho patra nelíbí https://forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/

ANTIUKRAJINEC
8. 9. 2023 06:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak popravy civilistů mě u žida vůbec nepřekvapují,neznám krvelačnější a podlejší rasu/národ,než jsou právě židé-ŽID BYL VŽDY NEJVĚTŠÍM NEPŘÍTELEM ČLOVĚKA!!!

unor 2022
8. 9. 2023 08:12
Ohodnotit příspěvek :
     

S nekym to musi byt uz hodne spatne. Podobna prohlaseni jsou jen projevem zoufalstvi.

Gales
8. 9. 2023 08:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Žid nežid.Z hrušky dolu.Pověste ho vejš,se zpívá v jedné písničce.

Markýza
8. 9. 2023 09:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Njnj, to je těžký….z čeho už ho tak mají obviňovat, že? 😎

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 10:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak teď z jiného soudku. Krom toho, že v Rusku jak jsem již dříve psal má být uzákoněn 4 denní pracovní týden, max 36 hodin, teď budou důchodci dostávat 13 důchod a děti ze slabších sociálních rodin do 4. třídy budou dostávat obědy a svačiny zdarma. Dále chci zde dát na vědomí, že těch starších a starých, kteří jsou pod vlivem sdělovadel hlavního proudu je obrovské množství. Pokud mluvím se stejně starými nebo staršími než jsem já, málokdo vůbec něco vnímá kromě oficiálního narativu. Buď ti lidé nemají internet a pokud ho mají tak stejně na weby alternativy nechodí. Ověřil jsem si to u pár známých. Takže buržoazní neoliberální škůdci zemští, kteří nás ožebračují a zaprodávají mohou být v klidu, neboť ti staří se ve většině krmí tím, co jim řeknou v ČT a ČR. Teď jim třeba budou hustit do mozečků, že Babišák bude zachráncem národa. Ale jinak jak je tak pozoruji je jim jedno, že jsou již zotročeni. Oni prostě bez těch okovů asi nemohou být. Takže nejenom mladí vytuněnci, ale on je problém i s těmi starými. Je prostě utáhnou na vařené nudli. Když vám člověk, který po těch 2 sajrajtech co do něj vrazili málem přišel o nohu řekne, že mu lékaři řekli, že to tím mrna sajrajtem nemohlo být

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 10:10
Odpovědět  Pavel z Moravy

tak jste v šoku. Stalo se mu to přitom asi 14 dnů poté, co dostal druhou dávku a navíc v cizině neb letěl na návštěvu příbuzných. Takže co tím chci říci. Myšlení většiny je bohužel na nule. Přesvědčuji se o tom denodenně. Takže jak říkám, mám skutečně pocit, že s tímto národem je hotovo. Ale třeba jsem jenom obrovský pesouš a opťouši mne z toho vyléčí.

unor 2022
8. 9. 2023 11:09
Odpovědět  Pavel z Moravy

Cesko se z toho samo ‘nevyhrabe.’ A tak paradoxne nejeden vyznavac skutecnych pravicovych hodnot ceka na V.Putina aby vykolejeny cesky vlak zase postavil na koleje.

katango
8. 9. 2023 12:04
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nejste pesouš, jste realouš.

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 13:42
Odpovědět  katango

Tak díky, od vás i když je diagnostika dělána na dálku to beru. Takže to se mnou snad tak špatné není.

katango
8. 9. 2023 14:31
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jistě že není.

Standa
8. 9. 2023 17:02
Odpovědět  Pavel z Moravy

Přesvědčete se sami. Podívejte se na ,,diskuzi” na Seznamu a Novinky.,,Diskutují” tam ,samá paka . A vyštípají každého , kdo má jiný názor. Také jsem tam doživotně zakázán.Nezávislou diskuzi na Neviditelném psu Patrik ( administrátor )kvůli mě zrušil Ještě tam viselo 2 měsíce , že je to kvůli Realovi( můj nick).Šumavák-diskuze – dopadl stejně.lA Pájo, když mluvím se staršími lidmi , ne ,že by režim žrali , ale vzteky by ho sežrali!
Pokud nejsou zahloubaní do svých nemocí.
Oni vědí a srovnávají ze zkušeností.
A většinou říkají: V”r. 89 nám slibovali , že budeme za 3 roky tam, kde je Německo a dnes chceme být tam, kde jsme byli před 33 lety.”!

Pavel z Moravy
8. 9. 2023 17:41
Odpovědět  Standa

Stando, to mi říká žena, že jsou většinou zahloubáni do svých nemocí. Já už dlouho nechodím k lékaři, trochu nějakých léčitelských znalostí mám, tak to řeším tak nějak dle sebe. A čím více se tím člověk zaobírá, tím je to horší. Snažím se něco dělat. Umím španělsky, to asi nejlépe, anglicky a také docela slušně srbsky a teď jsem se nakopl a začal jako samouk ruštinu. Sice mně to k ničemu moc nebude, ale člověk musí něco dělat, neb by tady z toho prostředí zcvokl. Syn mi koupil takovou píšťalu, tak na to zkouším trochu foukat i když jsem nikdy nehrál, ale nějak tím člověk zahání tu tísnivou atmosféru. Koníčků mám ještě dalších spoustu a na zdravotní problémy se snažím moc nemyslet. Stejně si člověk nepomůže. Přijdou roky a problémy jsou tady. Nejraději bych si ale stoupnul se stejně smýšlejícími kamarády jací jsou tady do předvoje nových husitů a poslal vlastizrádce tam kam patří. Asi bych zapomněl i na svůj věk. Tak se mějte a ať se daří.

Standa
8. 9. 2023 18:23
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ten adrenalin by pomohl všem. Představte si, jak je honíme po ulicích!

Pavel K
9. 9. 2023 11:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle děláš dobře. Já mám ptáky, ty máš píšťalu a četbu. Na to já nikdy nebyl, nebavilo mě to, radši jsem byl v luftu u rybníkam potoka, lese, v třešňových álejích (tenkrát jsem ještě nezvracel) a kde se co šustlo, tak tam naše Bratrstvo kočičí pracky bylo. Zapomněl jsem na Džízýdý, kravín, prasečák, teletník. Na půdě kravína jsme dlabali bunkry. Kdyby se to sesulo, tak kdoví jak by to dopadlo, bylo mi třeba tak deset.
Zpět, u těch doktorů ale neříkej, že si pomáháš sám oni alternativu nesnáší, já to jednou udělal, to bylo posměchu. Ještě budu oponovat, když je to nemoc a nebolíto, tak se možná na to dá nemyslet, ale jinak se ti to připomene skoro při každém pohybu. Řeči 🙄 taky nebaví, proč bych se měl učit, když jiné národy se češtinu taky neučí. Nevím, mám na to svůj názor. Něco jiného je když se tím někdo chce živit, pak to chápu. Jó prý jsem jednou mluvil Hebrejsky, ale to si už nepamatuji. 🤣🤦‍♂️

katango
9. 9. 2023 16:00
Odpovědět  Pavel K

Pánové, tohle mi, prosím, nedělejte. “Ty máš ptáky, já mám píšťalu…” Starej sprosťák jako já se nemůže přestat smát.

Pavel K
9. 9. 2023 20:07
Odpovědět  katango

🙋‍♂️ 👍 😊

zuza
8. 9. 2023 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

o feťákovi sa píše, že nemôže byť z princípu nacista, keďže je žid. A o Putinovi sa často tvrdí, že je žid, takže z princípu nemôže byť antisemita.

8. 9. 2023 12:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Zoufalost té Anglossaské grupy už nemá mezí….

Vladimír
8. 9. 2023 13:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin v tom rozhovoru, pokud se nepletu, zmínil také své židovské přátele, kteří se za Alzáka a jeho krytí banderovců stydí. Antisemita a má židovské přátele? Hmm…

Albi
8. 9. 2023 15:37
Odpovědět  Vladimír

Proč ne – není Žid jako Žid.
A v dávné minulosti vedení židovstva převzal kmen Lévi, tam hledejme “kořeny”.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Unter
8. 9. 2023 14:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdá se, že je židovská stopa na Ukrajině nějak irituje.

Karel
8. 9. 2023 16:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli chce být The Times vyvážený a věrohodný, měl by obvinit židy a Izrael z podpory nacismu na Ukrajině.