politika

Slovensko dnešním dnem zahajuje svůj konec

Dr.Jakubec: Slovensko dnešním dnem zahajuje svůj konec.

Dohodu s USA schválily protistátní živly❗

Dohoda je schválena a předáváme se trvale do rukou USA. Dnešním dnem Slovensko zahájilo svůj konec demokratického principu. Do roku 2035 SR zaniká jako samostatný suverénní stát ?
Ozbrojené síly USA mohou využívat dohodnutá zařízení Sliač a Kuchyňa například pro výcvik, cvičení, manévry, tranzit, ubytování personálu a rozmisťování sil. Uzavření dohody jim také umožní přepravovat, rozmísťovat a skladovat obranná zařízení, zásoby a materiál v dohodnutých zařízeních a prostorách. O možných jaderných zbraních a raketách na našem území se nedozvíme.

Slovensko se podepsáním dohody vzdá svého přednostního práva na výkon trestní pravomoci vůči příslušníkům Ozbrojených sil Spojených států. Při konkrétních trestných činech se zvláštním významem pro SR mohou slovenské orgány vzdání se pravomoci odvolat. Americká strana musí zároveň slovenské orgány informovat o všech trestných činech jejích příslušníků kromě těch, za které lze uložit pokutu nebo trest odnětí svobody méně než tři roky.

Začal náš konec…..

https://www.youtube.com/watch?v=YcSdbQND32c

sdílet na

2 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel
9. 2. 2022 09:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Oj bratia Slováci, vzbuďte se. To, jak byl odstaven od moci R. Fico bylo tak okaté, že to muselo přece pochopit i děťátko z mateřské školky. Jestli jste nepochopili, že vás řídí globální kapitál a jeho loutky ve vašich řadách, tak potom vám už není pomoci. Nyní opravdu potřebujete pořádně zapáleného a oddaného Jánošíka, který vás vyvede z těchto s….k.

Burák
9. 2. 2022 21:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Co asi řeknou občané, kterým kupříkladu opilý americký voják znásilní dcerku a oni se nedomohou práva, protože v tom místě bude platit výhradně americké právo. Víte, to si nedovolil ani Rus a rozhodně jako tí strašní Rusové dobrovolně Američané nikdy neodejdou. Stačí se podívat na státy, které se té bratrské pomoci snaží zbavit už dlouhá léta. To bylo keců, už nikdy cizí vojska na našem území a ono hle, to se týkalo jen Rusů ale ostatní si z nás můžou udělat střelnici kdy se jim zlíbí. Pokud nepovstanete teď a neopustíte to své pohodlíčko, přijdete úplně o vše a do konce svých dní budete otroky. Nyní alespoň ale vidíte bratři, proč muselo padnout Československo. Rozděl a panuj platí stále!!!