politika

Skvělý Nigel Farage

Evropský parlament poprvé odhlasoval zahájení disciplinárního řízení proti samostatnému státu Maďarsko.
Možným trestem je odebrání hlasovacího práva pro Maďarsko v EU.
Nigel Farage komentuje situaci.
https://www.facebook.com/stredoevropan.cz/videos/1183279255163224/

 

Jak hlasovali naši zrádci Europoslanci ANO
Předseda Sněmovny Radek Vondráček se za hnutí ANO veřejně omluvil za hlasování všech čtyřech europoslanců hnutí ANO, kteří hlasovali tento týden v europarlamentu proti zájmům ČR, proti našim národním zájmům a podrazili i partnery z V4, když hlasovali PRO sankce ze strany EU vůči Maďarsku, jelikož Viktor Orbán dělá vlasteneckou politiku a nechce migranty. Předseda Sněmovny nám řekl, že prý europoslanci hnutí ANO své postoje nekonzultovali. Podívejte se, co jsem na to ve Sněmovně řekl:
Tomio Okamura
Já myslím, že je to skutečně úplně fatální selhání, protože jestli nejsilnější vládní strana, která vede českou vládu, má europoslance, kteří nejen nekonzultují své kroky, ale dělají si v zahraniční politice, co chtějí a pro zájmům ČR, tak to svědčí skutečně o značné nekompetentnosti.
Já mám ale podezření, že je to trošku jinak. Mám bohužel podezření, že nám tady Andrej Babiš pro české občany, pro české voliče říká totiž něco úplně jiného, než v Bruselu dlouhodobě prosazuje. Ono to totiž není první hlasování. Oni totiž poslanci hnutí ANO jsou součástí evropské frakce ALDE, což je v podstatě otevřeně proimigrační globalistická frakce, kterou vede skutečně jeden z největších neomarxistických aktivistů, bývalý belgický premiér Verhofstadt – a samozřejmě poslanci hnutí ANO nehlasují z pohledu této frakce přece špatně nebo jinak. Oni hlasují přesně v souladu s ideou té frakce, které se dobrovolně stali členem. Vždyť oni přesně vědí, jak hlasují! Oni hlasují tak, jak mají z pohledu hnutí ANO.
Takže tady neříkejme, že je to jinak. A je skutečně skandální, já jenom říkám, do kdy bude pan premiér balamutit občany v ČR, protože nelze být protiimigrační a zároveň probruselský, protože politika EU je založena na globalismu, multikulturalismu a na migraci.
Doufám, že teď jasně před komunálními a senátními volbami prohlédli občané ČR, že tady v ČR pan premiér a hnutí ANO říká úplně něco jiného, než ve skutečnosti prosazují v Evropě. Hnutí ANO je probruselská strana, která podporuje globalizaci a nadnárodní řízení České republiky. To je zcela v rozporu s politickým programem hnutí SPD.

sdílet na

7 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Editor
14. 9. 2018 20:17

Visitor Rating: 5 Stars

Editor
14. 9. 2018 20:27

Ahoj, ahoj:)) copak celý den tak opuštěný?:)) Taky se s tebou nikdo nebaví? Musím to napravit, i hvězdičkami

Mohlo by se vám líbit – to je nové, ne? nebo že bych byla až tak slepá?cool

Nigel Farage je fakt dobrej?) a jeho koncovka v tomto případě byla opravdu úderná…..ať se Orbán připojí k Brexitu…mohlo by se vám to líbit, dost dobrý:))

Zrovna jsem chtěla taky ještě k Maďarsku napsat, ale z jiného úhlu pohledu…dej mi chvilku:))

Editor
14. 9. 2018 21:51
Odpovědět  josh-xy

To jsou dobré zprávy, každý kdo nemá v hlavě na….. no víš comail by měl s Ruskem udržovat dobré vztahy více než dobré. Asi se jede s Putinem domluvit na výstavbě elektrárny.

Od Farage to byla opravdu dobrá nálož, ale obávám se, že tam je to jako házet perly sviním….do slova a do písmene.
Oni mají tu svojí pravdu, dobře zaplacenou.

Mohlo by se líbit…se mi líbí. Štítky nepoužívám, ani nevím jak. Ale to je dobrý, vystačím si s rubrikou

Editor
14. 9. 2018 22:01
Odpovědět  josh-xy

Ale nemusím, nebo? kolikrát se mi stane, že zapomenu i na rubriku a ty na mě ještě se štítkem, ach joheart

A ještě navrhnout nebo vytvořit?….si děláš srandu, viď?:))

 

Editor
14. 9. 2018 22:18
Odpovědět  josh-xy

Jak pro koho:)) angela co je to u nás vzadu nového? pod příspěvkem?