politika

Riposte Laïque: Medvědí rodina se rozrůstá, Biden jako odvetu sabotuje Nordstream!

Medvědí rodina se rozrůstá, Biden z pomsty sabotuje Nordstream!

Oznámil to, udělal to. 

Ruská rodina se rozrůstá, v odvetě se Biden mstí sabotáží plynovodů Nordstream 1 a 2.

Referenda

Podle očekávání, čtyři regiony, které se v referendu rozhodly připojit k Rusku, hlasovaly drtivou většinou „ano“ pro připojení. Za pár dní, až Duma ratifikuje tato hlasování, se Ruská federace rozroste o 100 000 km2.

Výsledky oznámené úřady čtyř regionů jsou následující:

  • Luhanská lidová republika hlasovala 98,42 % pro připojení k Rusku;
  • Doněcká lidová republika hlasovala 99,23 % pro Rusko;
  • Region Záporoží hlasoval 93,11 % pro Rusko;
  • Region Cherson hlasoval 87,05 % pro Rusko.

Samozřejmě, že Západ mluví o maškarádách, o fiktivním hlasování a o výsledcích, které žádný stát neuzná, protože tato anexe Moskvou je porušením mezinárodního práva za nerespektování územní celistvosti Ukrajiny.

Za prvé – Putinovi je toto mezinárodní uznání úplně jedno. Jediné, na čem záleží, je názor suverénních národů, které jsou již osm let vystaveny masakrům a pronásledování ze strany Kyjeva, aniž by Západ, přestože tak rychle vzlykal nad osudem Ukrajinců, projevil sebemenší soucit s obyvatelstvem Donbasu, oběťmi válečných zločinů a ohavností všeho druhu. Existuje mnoho svědectví a také zprávy nevládních organizací, které nikdo nečetl.

Zadruhé – ti, kdo brání územní celistvost Ukrajiny, jsou ti samí, kteří  v roce 2008 rozřezali Srbsko amputací Kosova, titíž, kteří odmítají umožnit Pekingu, aby získal zpět svou 23. provincii Tchaj- wan, která se odtrhla v roce 1949, titíž, kteří akceptují, že v roce 1974 Turecko zcela beztrestně anektovalo  severní část Kypru. 

Připomeňme, že OSN neuznává ani Kosovo, ani Tchaj-wan, ani Severokyperskou tureckou republiku. Proto je mezinárodní právo à la omáčka Bidena a Putin si stojí za svým a má pravdu.

Za třetí – je trapné poslouchat jak lidi na Západě mluví o předstírané demokracii.

  • Stojí za to připomínat, že v roce 2005 během referenda o evropské ústavě, bylo „ne“ Francie a Nizozemska čistě a jednoduše odmítnuto příkladnými evropskými demokraty?
  • Stojí za to připomínat, že Biden je podezřelý z toho, že ukradl osm milionů hlasů Donaldu Trumpovi, zatímco desetitisíce stížností na volební podvody nebyly nikdy vyšetřeny? Žádný důkaz, žádný podvod!
  • Stojí za to připomínat, že Macron vyzbrojuje a podporuje Ukrajinu, čímž přivádí Francii na stranu konfliktu, aniž by to konzultoval s Parlamentem?

Každý den obyvatelé Západu znásilňují a pošlapávají demokracii a zároveň poučují celý svět.

Sabotáž plynovodů Nordstream 1 a 2

https://lecourrierdesstrateges.fr/2022/09/28/voici-​le-scenario-plausible-du-sabotage-des-gazoducs-nordstream-1-et-2-​par-les-etats-unis/

Vše nasvědčuje tomu, že to byly Spojené státy, kdo sabotoval dva plynovody v Baltském moři. Výše uvedený článek velmi dobře připomíná různé hrozby ze strany Spojených států, které slibují sabotáž těchto plynovodů v případě invaze Putina na Ukrajinu.

Biden: «Pokud Rusko napadne [Ukrajinu], nebude už žádný Nord Stream 2. Ukončíme to.»

Novinář: «Ale jak to přesně uděláte, když… projekt je pod kontrolou Německa?»

Biden: «Slibuji vám, že to zvládneme.»

Kdo může věřit, že Rusové vyhodili do povětří vlastní plynovod, když jim stačí zavřít ventily?

Dánsko, Švédsko a Norsko přesně detekovaly výbuchy v oblasti. Těžko uvěřit v náhodné exploze, zvláště když existují tři samostatné úniky.

Ukrajina odsuzuje teroristický útok plánovaný Moskvou. Polsko obviňuje Moskvu.

Spojené státy nabízejí svým evropským partnerům pomoc při vyšetřování.

A Moskva vyhlašuje sabotáž a požaduje svolání zasedání Rady bezpečnosti OSN.

Zdá se jisté, že tato sabotáž je varováním. Mohou explodovat i další plynovody.

Několik dní předtím byla v oblasti výbuchů zjištěna intenzivní aktivita amerických lodí a vrtulníků.

Výhrůžky sabotáží, které Biden pronesl v únoru, jsou známkou zločinu. Biden chce Rusko připravit o export plynu a ropy, což je hlavní zdroj příjmů Moskvy.

Ale pozor. V tomto případě by Moskva také mohla udeřit, třeba na norské a další plynovody, které zavlažují evropské ekonomiky. Bumerang se vždy vrácí… 

Jacques Guillemain

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3rjgBln
https://ripostelaique.com/la-famille-ours-sagrandit-en-represailles-biden-sabote-nordstream.html

sdílet na

271 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pedro
30. 9. 2022 05:11
Ohodnotit příspěvek :
     

USA vládnou zločinci!

Rapa
30. 9. 2022 07:14
Odpovědět  Pedro

Nejenom v USA,ale i u nás. Zločinci. Takoví,co gumují už tak tupé mozky svým ovcím a strkají před sebe naprosté hlupáky,sluhy a služky,poskoky.V USA je to bezmozek Biden,u nás tajtrlík Fiala a spolu s nimi roje bezmozků na ůrovni ssavého hmyzu.

Frankie
30. 9. 2022 08:45
Odpovědět  Rapa

Je to bohužel tak a ovce ty zmetky stále volí. Důkazem jsou třeba hlasy pro zmetka Vystrčila.

octavius
30. 9. 2022 13:52
Odpovědět  Frankie

Před příjezdem Vystrčila na Tchaj-wan prodávala Škoda auto v Číně cca 325 ooo vozů ročně.Po jeho návštěvě se obchod naší Škodovky smrsknul na nějakých 25 000 vozů.Při průměrné ceně cca 400 000 Kč za vúz jsme tak díky němu přišli o asi 120 miliard korun.Tak co chcete.To ale naše bezmozky nezajímá.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:05
Odpovědět  octavius

Kolik těch havlobezmozků si umí říct anglicky o hrnek kávy…..jako to NEumí Banderotajvanec?

Helena
30. 9. 2022 16:04
Odpovědět  octavius

Doufám, že Vystrčil prohraje a do Senátu se nedostane. Byla by to jedna z výher pro ČR.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 16:12
Odpovědět  Helena

Heleno, jsem narozením Moravák, životem Moravák, ale je to hrůza a děs. Doufat můžete, ale ty přeformátované palice asi nepochopí nic. Omlouvám se těm myslícím 10 %.

Pedro
30. 9. 2022 17:24
Odpovědět  Pavel z Moravy

Rodiče si nepohlídali co tlučou dětem do hlav amícké neziskovky, účel-plná země debilů co čumí do mobilu i při operaci a dějiny znají do minulé soboty. Americká výchova a styl života je tady. Násobilku neumí ani jden, nosí růžové prádlo a mají pokérované snad i konečníky. Film “Absurdistán” to vystihuje trefně.

Pavel K
30. 9. 2022 17:04
Odpovědět  Helena

Podle mě vše je to domluveno, je to jen divadlo pro gojímy. To co bude následovat po návštěvě toho vyjukance po návštěvě Thaiwanu museli vědět všichni zůčastnění. Jak němci, tak firma Škoda, tak naše vláda. Co by se jinde asi staslo, když někdo někomu překazí veliké kšefty? No co by se asi tak v brzké době stalo?!! A stalo se? Nestalo, že!! Divné že? Mě by to tedy naštvalo být vlastníkem a kdyby mi to nějaký takový záprdek kazil, tak co bych asi tak udělal? Konexe jsou a peněz taky dost. Takže divadlo pro gojímy. A tak je to se fším. A my jim to žereme, on by si rozmyslel tam jet, kdyby mu někdo poslal obálku.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:04
Odpovědět  Helena

A koruna všemu udavač jenerál Pavel na Hradě českých králů.

sizok
30. 9. 2022 14:25
Odpovědět  Pedro

Z aeronetu:
Blesková zpráva: Ukrajina podle neověřených a zatím silně spekulativních informací má během pátku, v den připojení 4 oblastí Ukrajiny k Rusku, oficiálně požádat NATO o vstup vojsk na Ukrajinu s cílem zabránění další ruské agrese. Zatím není jasné, jestli žádost bude směřována k NATO jako celku, nebo jen k vybraným členským zemím. Na polských hranicích je podle ruských médií shromážděno již na 50 000 polských vojáků.
Ukrajina právě oznámila, že v pátek učiní zásadní rozhodnutí. Ta budou projednána na zasedání Rady bezpečnosti Ukrajiny a poté oznámena obyvatelstvu. Uvedl to tajemník Rady bezpečnosti Ukrajiny Oleksij Danilov.
Oznámil také, že před Radou národní bezpečnosti a obrany proběhne zasedání štábu vrchního velitele.
O jaká rozhodnutí se jedná, není známo. O možnosti pozvání polských vojsk se mluví již velmi dlouho. 

Dodám, pokud je to pravda, tak se máme na co těšit.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:33
Odpovědět  sizok

Pšonský nacistický duch Pilsudského opět ožívá…..

sizok
30. 9. 2022 14:38
Odpovědět  Vlad III.

Přesně tak.

Pavel K
30. 9. 2022 17:15
Odpovědět  Vlad III.

Tak musí dostat přes držku!!

30. 9. 2022 15:33
Odpovědět  sizok

Otázkou je, zda právě s tím Gosudar nepočítá už od počátku specoperace.

Masunta
30. 9. 2022 18:35
Odpovědět  Pedro

Jaké budou obrysy, jak ten svět bude v budoucnu vypadat, je zatím všechno velice problematické, a to z jednoho jednoduchého důvodu, že boj Ruska a kolektivního Západu na ukrajinských bojištích a na bojištích studené války, ještě nebyl dobojován. Jde o válku na všech šesti prioritách zobecněných prostředků řízení, to je tou hybridní válkou. Tento název se nyní upozadil, protože do popředí vystupuje válka na šesté prioritě ve speciální vojenské operaci. Ale vždyť tu jsou další kroky Západu proti Rusku, například ty sankce, diplomatické demarše, různé ty summity a schůzky organizované Západem, to už je součástí té takzvané “hybridní” války. Dotýkají se vyšších priorit zobecněných prostředků řízení.

sizok
30. 9. 2022 20:15
Odpovědět  Masunta

Musím souhlasit.

Masunta
30. 9. 2022 20:19
Odpovědět  sizok

No a jakož !

Autor
30. 9. 2022 05:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Tón USA jako za “starých” časů.
Ale dokažte mi, že USA mají dost plynu PRO Evropu, byť za svých cen a podmínek. Už jenom počet tankerů na stlačený plyn nestačí …
Bídák Biden bidlem hledá nějaké “plusové” body na volby. Sranda je, že plyn – nezapomeňte, že frakovaný z břidlic – zároveň bude ničit životní prostředí samotné Ameriky. Má tohle logiku? Ne.
znova a znova budu opakovat, že tohle – likvidace Evropy – která byla pro uSA, je obrovská chyba USA, které se tím oslabují. Na maximálně 5-10 let získají USA “nějaké plusy” a potom … Pokud chce Čína zpátky Thajwan, musí tak učinit nejpozději do jara příštího roku. A pokud chce Čína být skutečnou velmocí se vším všudy, musí se zbavit obchodních ohledů vůči USA, tj. – např. – zavést na USA jejich vlastní “bič” – sankce. A to ve stylu – nedáte-li Thajwan – neprodáme vám nic, co nebudem chtít. USA zároveň nemohou rozpoutat válku proti Číně, protože nemají dostatečný vlastní průmysl. A jsou na Číně hodně závislí.
Co by mohlo udělat Rusko? Z krátkodobého hlediska necháme se překvapit. Ale z delších hledisek by přímá podpora skutečné “rozumné a hospodářsky” silné Evropy mohla dostat do popředí druhou polovinu obyvatelstva EU, tj. těch, co by se nebáli ruských zdrojů za vzájemně výhodných podmínek. A Německo má jedinou šanci na přežití, tj. zcela změnit svou politiku a to jednou pro vždy. Musí se zbavit dědictví nacismu i EU, a dokázat spolupracovat se svými sousedy za vzájemně výhodných podmínek. A to především s Ruskem

Autor
30. 9. 2022 05:19
Odpovědět  Peter

A navíc nesmíme zapomínat, že chudáka Bideta zbavují ti zlí Rusové rodinného příjmu z Ukrajiny!

Markýza
30. 9. 2022 08:53
Odpovědět  Peter

Pravda – zřejmě odtud vítr fouká!

me2d44
30. 9. 2022 09:45
Odpovědět  Peter

Je tam i zájem dalších – nedávno jsem četl, že na Ukrajině přes 25% úrodné černozemě je v majetku amerických korporací a přes 17% vlastní Čína, průmysl byl hlavně na východě – právě v těch oblastech, které po referendech v průměru z 90% žádají o připojení k Rusku – a to amíky štve nejvíc. Pro nás starší je jasné, v čí prospěch se rozkradl Československý průmysl u nás po sametu – a jak nakonec dopadl. Skončil LIAZ, TOS, spousta textilek, málem to odkašlala i tatra, vojenské objekty pro více než 300 000 vojáků se prodaly za hubičku, uzavřely se takřka všchny uhelné doly (ať už těžily hnědé, nebo černé uhlí). Tak měl vypadat i plán pro Ukrajinu – ale Donbas byl proti a Rusové pomohli.

me2d44
30. 9. 2022 10:05
Odpovědět  me2d44

Daly by se jmenovat i další – POLDI Kladno, celý sklářský průmysl, hutě v Ostavě, válcovny trub v Chomutově. Většinu pivovarů koupil Heineken a další nadnárodní firmy, kdysi České banky (krom ČNB – ale tu má pod palcem ECB a diktuje). Myslím, že pro myslící lidi nemá cenu pokračovat ve výčtu

30. 9. 2022 11:07
Odpovědět  me2d44

Nevlastníme už také ani jednu cementárnu.

Vlad III.
30. 9. 2022 12:49

Ani památná hora ŘÍP NENÍ “””MAJETKEM””” lidu ČR.

30. 9. 2022 14:01
Odpovědět  Vlad III.

Jenže tady za to nemůžou amíci, jak jsem je neprávem podezíral. V restitucích připadl Říp (lépe řečeno pozemky, jejichž součástí je Říp) Lobkowiczům, načež ho Lobkowiczové nabídli k prodeji v podstatě za hubana, leč huban 23 milionů kaček za všechno – cca 70 ha) se zdál státu moc a nabídl symbolickou jednu kačku. Ostatně posuď sám:

https://hlidacipes.org/kdo-vrti-ripem-aeronet-narodovci-komuniste-a-babis/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vlad III.
30. 9. 2022 14:09

Ty jsi to fakt netušil?
To jsem myslel,že se ti to doneslo stejně,jako mě.-)

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
30. 9. 2022 15:36
Odpovědět  Vlad III.

Nevěděl jsem, že ho Lobkoviczowé nabídli v podstatě hned po restitucích státu k prodeji, ať už si o samotných restitucích myslím cokoli.

Markýza
30. 9. 2022 16:14

Já se to taky dozvěděla až před pár lety, ale od té doby mě to neskutečně séře.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:05
Odpovědět  Markýza

Ty prvorepublikový věděli, proč šlechtu rušili.

Masunta
30. 9. 2022 14:18
Odpovědět  me2d44

Na regulaci tohoto prodávání českého rodiného zlata není zákon. Snad proto byl i převrat v 1989. Zpět to už nikdo nedostane. Snad jen nějakým nejglobálnějším řešením.

Lenka
30. 9. 2022 08:55
Odpovědět  Peter

Jsou lidi, co toto nechtějí slyšet.
Možná by bylo lepší lidem vysvětlovat. že rozpad Československa je právně neplatný ( nebylo referendum) a republiku si prostě velký kluci rozdělili. Možná to věděli a chápali více a zabránili tím “humanitárnímu bombardování” a la Jugoslávie.
Možná je tím i neplatná kuponová privatizace.

Pavel K
30. 9. 2022 17:29
Odpovědět  Lenka

👍 👍 👍 👍

zuza
30. 9. 2022 09:21
Odpovědět  Peter

hnUSAkovo je na pokraji občianskej vojny a že sa trošku zahoja na blbých európanoch, to im nepomôže. Následky očkovania, ožobračenie farmárov, milióny hispánskych imigrantov (ktorým systematicky drancujú ich rodné krajiny), ohlupovanie mládeže (LBGT, drogy, násilie, prechemizovaná a geneticky modifikovaná strava, BLM,) ničenie životného prostredia … A západná európa je vlastne to isté v trochu menšej miere. Meloni ani nová švédska vláda nemajú odvahu na to, aby rázne zakročili voči krimigrácii. Max budú tlačiť na to, aby sa tie dárečky rovnomerne prerozdelili. Nemecko je stratené, tam už v r. 2020 viac ako 1/4 obyvateľstva má imigrantský pôvod. A keď sa ešte zastaví Golfský prúd – a všetko tomu nasvedčuje – tak západná a severná Európa nebude moc dobré miesto pre život. A aj za to spomalenie až zastavenie Golf.prúdu môžu hnUSAci – naliate milióny chemikálií do Karibiku po havárii tankeru. Ale ak by stredoeurópske národy dostali rozum a odtrhli sa od EU, možno naši vnuci by mali šancu na normálny život.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 14:51
Odpovědět  zuza

Zuzano, velmi dobře jste to zhodnotila, není prakticky co dodat, pouze se mi zdá, že s tím občanstvem, které zde žije to je opravdu téměř neřešitelný problém. Protože až to zde klekne úplně, tak pokud to dopadne dobře, ocitneme se přinejlepším v občanské válce. Jo, rozbít fungující ČSSR, to nebylo tak složité, jelikož rozbít něco je vždy to nejjednodušší. A nezlobte se, já si tedy nedovedu představit tyto současné mladé generace něco produktivního dělat.

30. 9. 2022 15:59
Odpovědět  zuza

Pokud má prof. Staněk správné informace a správé závěry, tak u nás zůstaneme v obyvatelné zóně; možná na tom dokonce drobet vyděláme. Jenže to na druhou stranu není dobrá zpráva – občansky rozvrácená společnost sousedící na západě s vyhládlým, pažravým, germánským chalífátem, na severu s militantními, podlými pšonky, a na východě od Karpat dál se stejně hladomornou oblastí. Předělem mezi obyvatelným a neobyvatelným má být totiž Česká kotlina a Karpatský oblouk.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 16:27

Milane, prof.Staněk je bezesporu chytrý člověk, ale tomuto nevěřím tedy já ani trochu. Jak by jsme to naše nic chtěli ubránit a kdo znovu vybuduje průmysl a nebo vykoupí z cizích rukou a za co? A navíc s tak silnou prozápadní pátou kolonou. Já si myslím, že toto odnese celá Evropa. Ale koneckonců vždyť to chtějí. Plán je plán a nemusí to být ani pětiletka. Aby se tu něco stalo, musí do ulic vyjít alespoň 4 miliony vědomých občanů. Máme na to i s naší husitskou tradicí? Vždyť husitské hnutí špiní a my mlčíme nad tím nejuvědomělejším co náš národ v historii má.

30. 9. 2022 17:02
Odpovědět  Pavel z Moravy

Informační šum? Měl jsem na mysli pouze obyvatelné zóny. Proto jsem také napsal, že to pro nás zároveň není dobrá zpráva; že nevím, jak se ubránit s tím, co většina našich vrstevníků vychovala. Jediná šance je, že dojde k denacifikaci celé Evropy.

Masunta
30. 9. 2022 06:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle plátek se výstižně pojmenoval pokec.

Per
30. 9. 2022 07:38
Odpovědět  Masunta

A o tom to je. Pokec. Jak situaci vidí obyvatelé státu. Nebo chceš na tomto plátku, aby situace dopadla tak daleko, že by lidé přímo volali po devastaci státu a to nejen ve sněmovně a senátu.
Nebo to opravdu chceš a zapojíš se do systému, jak zničit i ten skoro poslední plátek, co umožňuje lidem aspoň zdání demokracie?
Nebo to vidíš jako ve starobylém Řecku, kde mohli volit jen muži, co měli majetek a měli domovské právo?

Masunta
30. 9. 2022 13:53
Odpovědět  Per

1+ 1 = ?

Vlad III.
30. 9. 2022 14:11
Odpovědět  Masunta

Hádej CML.

Masunta
30. 9. 2022 14:19
Odpovědět  Vlad III.

4 střely do řechtačky. Spojení je dobré, záchvatový Lev Prchu (učitě ne “pro nás”), vyhodnocený s ostudou objektivně Adminem. Blokovaný jsi asi proto, že tě Admin vyhodnotil, že máš primitivní příspěvky a jsi psychopat… Tady si hnízdečko psychopátka nepostavíš. Neukojíš se. Ale do svých posledních dnů se můžeš něčemu divit a něco si nalhávat… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:23
Odpovědět  Masunta

Zhodnotil ses na VÝBORNOU!
Máš plus body,psych…psych.

octavianus
30. 9. 2022 14:56
Odpovědět  Masunta

Vždy to bolo 2, ale v dnešní době,kdy si asi 34 % voličů mužů demokratické strany v USA myslí,že můžou otěhotnět,tak kdoví jak to je. Za ČR snad mohu stále tvrdit,že jsou to dvě, ale z USA je to kolik ?

Masunta
30. 9. 2022 17:38
Odpovědět  octavianus

Ano, záleží možná i na úhlu pohledu, či co. Například jeden profesor – učitel matematiky na střední, řekl: 1 a 1 je přesně… a za pomoci logára prohlásil, že přesně 1,99. Jsem demokrat …

30. 9. 2022 11:30
Odpovědět  Masunta

To jako vyjadřuješ uspokojení, že se máš kde vykecat, nebo pobouření, že krom tebe i jiní se zde vykecávají?

Masunta
30. 9. 2022 12:21

Postižený Chasidy nad hrobem. Nebudu tě stále školit, i když o to stále stojíš.

Masunta
30. 9. 2022 12:21
Odpovědět  Masunta

Ukrajinskí nacisti strieľali v Záporoží na kolónu áut pri prechode na územie kontrolované Ruskom. Kyjev sa mstí obyčajným ľuďom za nelojalitu.
Zahynulo 23 civilistov a 28 bolo zranených.

30. 9. 2022 13:49
Odpovědět  Masunta

Ajajajaj! Takový neštěstí!

Masunta
30. 9. 2022 14:20

Hmm… no … Chasidy – byl ses třeba do Strašnic, Motola (či do Pelhřimova) podívat, abys viděl, do čeho záhy půjdeš ? Doneslo se mi že už si nemáš dlouhohrající desku pouštět a ani do větších akcí se pouštět. Memoáry už nezačínej psát, lze jen trochu uklízet snad… Kuk… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:24
Odpovědět  Masunta

V Pelhřimově je krematorium ty volotrku?

Masunta
30. 9. 2022 14:46
Odpovědět  Vlad III.

4 střely do řechtačky. Spojení je dobré, záchvatový Lev Prchu (učitě ne “pro nás”), vyhodnocený s ostudou objektivně Adminem. Blokovaný jsi asi proto, že tě Admin vyhodnotil, že máš primitivní příspěvky a jsi psychopat… Tady si hnízdečko psychopátka nepostavíš. Neukojíš se. Ale do svých posledních dnů se můžeš něčemu divit a něco si nalhávat… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:54
Odpovědět  Masunta

Hodnocení sama sebe ti jde na jedničku,zřejmě nácvik před zrcadlem…..psych,psych,psych,psych.-)

Masunta
30. 9. 2022 20:22
Odpovědět  Vlad III.

4 střely v řechtačce … 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 20:56
Odpovědět  Masunta

Hodnocení sama sebe ti jde na jedničku,zřejmě nácvik před zrcadlem…..psych,psych,psych,psych.-)

Masunta
30. 9. 2022 07:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Sotva se letošní polární vír, který zásadním způsobem určuje charakter zimního počasí, zformoval, meteorology už překvapily známky kolapsu. Ty začal jevit v posledních dnech a podle odborníků to může znamenat, že v blízké době severní polokouli zachvátí extrémně nízké teploty.

Polární vír bude letos aktivnější než kdy jindy. Předpovídají to meteorologové z odborného portálu Severe Weather. V atmosférickém jevu zaznamenali známky jeho kolapsu, které se přitom běžně dostavují až na přelomu února a března. Může to podle nich znamenat, že způsobí obzvlášť mrazivou zimu.

“Silné tlakové systémy v nižší atmosféře teď posílají energii vzhůru do stratosféry, čímž ovlivňují polární vír a narušují jeho raný vývojový proces,” uvedli experti s tím, že takový zásah do formování polárního víru se může v zimním období projevit extrémně nízkými teplotami.

30. 9. 2022 11:26
Odpovědět  Masunta

Meteorologové koukám zapoměli zmínit, jaký vliv na tu “energii posílanou vzhůru do stratosféry” mají větrné elektrárny. Krom toho závěry vědců ohledně čtvrtletního soptění dvou sopek v Indonésii a jaký vliv na letošní zimu bude mít vyvržení popela a vodních par do stratosféry – že proto bude letošní zima mimořádně tuhá – také nemožno nikde dohledat.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
30. 9. 2022 14:21

Chasidy poučovací. Jedna ze tří tvých špatných vlastností.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:24
Odpovědět  Masunta

Kterou máš dobrou ty,F73 s A52……a N393 konče?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
30. 9. 2022 14:46
Odpovědět  Vlad III.

4 střely do řechtačky. Spojení je dobré, záchvatový Lev Prchu (učitě ne “pro nás”), vyhodnocený s ostudou objektivně Adminem. Blokovaný jsi asi proto, že tě Admin vyhodnotil, že máš primitivní příspěvky a jsi psychopat… Tady si hnízdečko psychopátka nepostavíš. Neukojíš se. Ale do svých posledních dnů se můžeš něčemu divit a něco si nalhávat… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:54
Odpovědět  Masunta

Hodnocení sama sebe ti jde na jedničku,zřejmě nácvik před zrcadlem…..psych,psych,psych,psych.-)

Markýza
30. 9. 2022 16:17

No, naše lípa zatím tvrdí, že ne, a protože mívává daleko lepší odhad příchodu a průběhu zimy, než počítačové simulace, věřím spíš jí.

Pijack
30. 9. 2022 07:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Je jasné, že za odpálením obou větví NS stojí Amíci (nebo Ukrajina podporovaná amíky). Přesto třeba na ČT už od prvních zpráv to permamentně servírují tak, že jediný, kdo by z toho měl prospěch je prý Rusko…takže je prý logické, že to Rusové udělali…protože nikdo jiný prý by z toho neměl prospěch!! Vyloženě lžou- je jasné, že vyřazení (a zřejmě definitivní) OBOU VĚTVÍ hraje do karet jak Ukáčkám, tak USA…navíc USA opakovaně prohlašovali veřejně, že když to bude potřeba, tak prostě NS odstaví. A nikdy neodpověděli na otázku jak… A byla to Ukrajina, která už od počátku výstavby NS (což je už dost let) požadovala zastavení toho projektu, protože jí hrozilo, že přijde o tranzitní poplatky když se plyn pro Německo kompletně přesměruje do NS II (a ze stejného důvodu protestovali i Slováci i ČR!!- to je třeba připomenout).
A jaká je situace nyní? K dispozici už je jenom Jamal – jehož jedna větev vede přes Bělorusko do Polska a druhá přes UK na Slovensko (Transgas) a pak Sojuz a Bratrství, které vedou přes UK a napojují se na Transgas vedoucí na Slovensko (přičemž větev přes Slovensko a ČR má asi dvojnásobnou kapacitu než větev přes Polsko a Bělorusko). A Poláci tu větev vedenou přes ně v podstatě blokují a odůvodňují to sankcemi.
A Ukrajina se nyní dostala do extrémně výhodné pozice: díky vyřazení NS I a II si teď může dovolit (a na 100% to udělá) doslova vydírat Evropu, zejména Německo – a to jak ohledně dodávek zbraní, ekonomické pomoci, sankcemi proti Rusku…

Pijack
30. 9. 2022 07:41
Odpovědět  Pijack

A co USA? Tohle bude velmi rychle eskalovat dál. Rusové totiž nebudou moc dlouho tolerovat, že by Ukrajina mohla jimi dodávaný plyn využívat jako nátlakovou zbraň na Německo i další země s cílem získat ještě větší vojenskou podporu… to je spíše pravděpodobnější, že ten plyn přes UK ustřihnout úplně…a pokud Rus nebude posílat plyn do Evropy přes Ukrajinu (což byl jediný důvod proč ještě UK neodstřihli), tak odstřihne i Ukrajinu… a Zelenský bude plést svetry… 🙂

Janaz
30. 9. 2022 08:26
Odpovědět  Pijack

To je už v pláne. Predčasom ukáčka otvorili arbitráž voči Gazpromu a žiadali platiť poplatky za neexistujúci tranzit cez Sochranovku, ktorú ukáčka odstavili sami! Rusko teraz vyhlásilo, že ak ukáčka arbitráž nezrušia, tak dajú sankcie na Naftogaz a teda cez ukrajinský bordel nepotečie ani kubík plynu, takže sme odstavení aj my. Ešte stále budú smažky v Čechách či na Slovensku vyvesovať ukáčsku vlajku a vykrikovať sláma u kravína?

zuza
30. 9. 2022 10:07
Odpovědět  Janaz

áno,. ešte taký mesiac budú… keď už bude aj cez deň pod nulou, zatvoria sa školy, úrady pôjdu na home office, kaviarne a reštiky, tak sa potom aj tí mentálne retardovaní spamätajú. Tí, čo bývajú na vidieku, môžu kúriť drevom a uhlím a majú plné komory zásob, tak tí nejak zimu prežijú. Som zvedavá, čo budú hovoriť moji mladí 3x zaočkovaní kolegovci s vymytým mozgom, hypotékou na krku, s vlastným plynovým kotlom, s malými deťmi. Sociálka už nebude platiť pandemickú OČR… A čo kolegyne, ktoré nevedia variť – rodičia a deti sa stravujú v zamestnaní a škole, večeru si dajú doviesť kuriérom z reštiky, cez víkend na nasáčkujú k materi či svokre alebo idú do reštaurácie. A čo budú hovoriť čummobilovia, keď bude výpadok prúdu, lebo pri dlhšom výpadku vypadnú aj siete. A to nehovorím ešte o masovom prepúšťaní, lebo kto bude potrebovať nejaké call centrá a finančné služby, auditorské služby, prieskumy verejnej mienky, poondiatich presstitútov, obchodovanie so zbytočnosťami, keď pôjde ľuďom o holý život.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 15:57
Odpovědět  zuza

Vidíte to zbytečně černě. Evropa si poradí. Krizí už bylo. I válek.

Markýza
30. 9. 2022 16:51
Odpovědět  zuza

Kolegové snad procitnou, řekla bych. Tak to chodívá – není nad vlastní zkušenost.

Markýza
30. 9. 2022 09:11
Odpovědět  Pijack

To vypadá velice logicky. Teď jsem koukala na mapu plynovodů a fakt zbývá jen Jamal a ten Turkstream, ten se v Rakousích napojuje na naše plynovody.

me2d44
30. 9. 2022 10:13
Odpovědět  Markýza

Poznámka: krátce po Nord Streemu jsem četl článek, že Rusi zadrželi Ukrajince, který měl za úkol vyhodit Turecký potok ještě než jdou trubky pod vodu – tedy ještě na zemi – naštěstí se nepovedlo, ale takových “všehoschopných” je na Ukrajině víc.

zuza
30. 9. 2022 10:32
Odpovědět  Markýza

dúfam, že do Jamalu Rusi plyn nedodajú, ani keby pšonci platili zlatom.
Turk Stream má kapacitu 31 miliárd m3 ročne, NS mal myslím skoro 2 násobnú. A to ešte v situácii keď vybudovali tie plynovody Rusi, prašivá EU donútila Gazprom podpísať také zmluvy, že polovica tej kapacity musí byť rezervovaná pre iný plyn, nie ruský. A to platí aj pre NS aj Turk Stream. Do toho tureckého ide aj plyn kúpený v azerbajdžane, ale aký mal ísť do NS II neviem, Asi taký, čo vyproduje von Lajno s Trussom. Vraj aj bidet je v toto smere veľmi produktívny – povedala malobritánska kráľovná Kamila. Treba sa opýtať Fialu, ten má čerstvé skúsenosti. Zatiaľ funguje Bratstvo, ale keď bude v ukRuine zima, tak ukroši ukradnú všetko pre seba.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Raul
30. 9. 2022 10:53
Odpovědět  Markýza

Doufám,že se s Rakušákama bude dát mluvit.

Markýza
1. 10. 2022 15:34
Odpovědět  Raul

Kéž by….přeci jenom máme geneticky blízko.

30. 9. 2022 13:46
Odpovědět  Markýza

Dobré na tom je, že pro nás řešení je – stačí se napřímo dohodnout s Putinem. Jen taková maličkost je na závadu – není kdo by vyzmizíkoval naše vládní ničitele.

Markýza
30. 9. 2022 16:21

Jo, řešení logické a dobré, ale – je čas rození a čas umírání, je čas sázet i čas trhat………..a je čas na jasný rozum i čas na jeho zatmění…………

Pijack
30. 9. 2022 07:42
Odpovědět  Pijack

A USA se musí za břicho popadat, jak jim to všechno vychází …je to pro ně jako by šli od automatu k automatu a všude trefili jackpot… Dokázali definitivně zažehnat hrozbu spuštění NSII, dokázali definitivně přerušit obchodní spolupráci mezi Ruskem a Německem a tím výrazně oslabili pozici Německa v rámci EU, Evropy i světa…a naopak- výrazně posílili závislost Německa a Evropy na USA… 

Janaz
30. 9. 2022 08:28
Odpovědět  Pijack

No a teraz sa ukáže, že síce tú závislosť posilnili, ale ju nemajú čím zasýtiť. Koľko potom vydrží tá závislosť?

Autor
30. 9. 2022 08:41
Odpovědět  Janaz

Správně. Ve skutečnosti si nevidí USA ani na špičku nosu. Neuvěřitelně se tím oslabují – likvidací Evropy – a navíc si i jejich dosavadní příznivci budou více vědomi toho, že i oni jsou jen “masem do mlýnku” a potravou pro děla.

Markýza
30. 9. 2022 09:12
Odpovědět  Peter

Nevidí. Je to až fascinující, jak “žijí dnešním dnem”.

zuza
30. 9. 2022 10:14
Odpovědět  Janaz

veď to, keby aj ten plyn mali, nemajú kapacity na jeho skvapalnenie a tankery na jeho prevoz. Keď to fašistické oné – scholz teraz dostal od arabov jeden tanker plynu, tak sa písalo, že to je pre germanistan na 2 dni. A debilná česká, vlastne antičeská vláda ešte klame národu (tiež debilnému ako vidno z výsledku volieb), že nemci budú česku posielať plyn. Ja mám 60 a vďaka bohu nemám vnukov, ale keď vidím tie tehotné maminy a malé deti, tak mi je do plaču, že aká budúcnosť tie nevinné deti čaká.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 15:02
Odpovědět  zuza

Když ty maminky vidím, tak je také nesmírně lituji, jenže oni přesně zapadají do skupiny těch lidí s vymytými mozky do asi 50 let. Samozřejmě to nejsou všichni, ale z mých dostupných údajů 8 z 10 těchto lidí věkových skupin do 50 let je duševně absolutně vyprázdněno. Je jasné, že 30 letá masáž mozků udělala své. Mám takový pocit, že ani v té největší mizérii stejně příčiny všeho tohoto hnusu, který zde probíhá nepochopí.

Markýza
30. 9. 2022 16:22
Odpovědět  Pavel z Moravy

Víte, jak se nejlépe napraví jakýkoli vymytý mozek? Přeci hořkou zkušeností. Kolik mých spolužáků bylo nadšenými svazáky – a kolik jich zůstalo…..

30. 9. 2022 11:58
Odpovědět  Pijack

Jojo. Jsou to ohromní stratégové. Splnili si stoletý vlhký sen a oslabili pozici Německa a Evropy – čiže plus minus 15ti % světové populace v úpadku, kterýž úpadek sami iniciovali – čímž posílili pozici osy Rusko-Indie-Čína a její vliv na 80% světové populace, díky jejich moudré strategii zaškrcování všeho a všech na vzestupu. Hm… Myslím, že se ušáci budou co nevidět za břicho popadat z jiných důvodů, než ze smíchu.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sizok
30. 9. 2022 12:50

Teď nastane ta správná mela.

30. 9. 2022 13:44
Odpovědět  sizok

Jo. To nastane. A my, pitomci, opět v ní a opět na blbé straně.

Vlad III.
30. 9. 2022 13:49

Na Václaváku byli ti dobří,ve volbách se to bohužel neukázalo…..proč asi?Že by mustr z uSSa?

Markýza
30. 9. 2022 08:59
Odpovědět  Pijack

A co ten turkstrým? Ne že by Turecko bylo bůhvíjak solidní partner – a taky nevím, jakou to má kapacitu.
Ale víte co…..u nás už půl vesnice instaluje soláry a tepelná čerpadla – já poslala poptávku včera.
Takže tak to zřejmě dopadne – sice zůstanou všechny činžáky a sídliště, ale třeba i tam najdou řešení……jinými slovy, korporáti všech zemí, polibte si prdel.
Teď mě napadlo – vaše úvaha s plynovody přes Ukrajinu je velice logická, takže takhle to vypadá, že to udělali právě kvůli tomu.
Ale zapomněli….nejen na norské plynovody, ale mořem naprosto nehlídány prý vedou všechny možné spoje, včetně komunikačních kabelů.
Oni ti Amíci nějak postrádají schopnost vidět věci v delší perspektivě…..

Boomer
30. 9. 2022 15:07
Odpovědět  Markýza

..má to ovšem jeden malinkatý háček, zaplatíte plnou cenu za instalaci fotovoltaiky státem dotované, ale na peníze z dotačního titulu si počkáte dva roky.
Jemináčku, to si nedovedete představit, co se třeba v mém malinkatém světě prostého venkovana událo za předchozí dva roky.. kolik směroplatných věcí pozbylo platnosti a kolik nových problémů se vyskytlo. C’est la vie..

Markýza
30. 9. 2022 16:26
Odpovědět  Boomer

Vážně? No to jste mě nepotěšil – ale zase lepší, než zmrznout. Heleďte – co je v dnešním světě směroplatného? Dokonce i v našich venkovských chaloupkách? Prd. Musíme jen plavat a koukat, ať nenarazíme do útesů.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 15:14
Odpovědět  Markýza

Třeba to globální plutokracie v čele s Rotschildy a Švábem naplánovala právě tak , aby pokročili v zavádění NWO, když si budete sami instalovat předražené soláry, tak jsou zase o kus dál. Vždyť vy si to vlastně děláte sami a ustupujete jejich diktátu. Oni vám to ale stejně potom zruší, protože vám zruší sluneční záření. Možná, že když si potom lidé nechají dát tu pravou digitální identitu a vstříknout do paže čip, že trochu povolí. Takže vidíte jak lehce vás donutili přejít na alternativní zdroje. Tento komentář není proti vám, ale proti těm, kteří opravdu nechápou o co se tady hraje.

Markýza
30. 9. 2022 16:28
Odpovědět  Pavel z Moravy

Mně? Ani nápad. Neuspěli s očkováním, neuspějou s čipama – i ten bystrý telefoun se mi zatím pořád daří odmítat. A je Wolker sice pravil, že milionář ukradl slunce, ale myslím, že na to tak rychle nedojde.

30. 9. 2022 17:09
Odpovědět  Markýza

Já ho dostal k vánocům. Tak jsem se ohromně zaradoval, jakou mám radost, aby měli děcka radost, že mám radost, pak jsem ho jako ztratil, a teď ho mám ho v šuplíku.

Masunta
30. 9. 2022 17:41

Klameš i ta Chasiďátka ? Mno … každý jsme nějaký…

30. 9. 2022 20:27
Odpovědět  Masunta

(_!_)

Masunta
30. 9. 2022 21:58

Zase ses podíval do zrcadla. Tak to nedělej, jsi nad hrobem – a bude to v ažůru. Kuk.. 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 22:13
Odpovědět  Masunta

Zdechlina zavanula…..🤮

Markýza
30. 9. 2022 20:06

:-))) jojo, taky bych ho jako ztratila. Ale obávám se, že moje dětičky to tuší a taky tuší, jakej bych udělala kyselej xicht, až bych to vybalila – neumím lakovat narůžovo. Tak mi ho nedávají. Sice mi často předčítají z rodinného wotsapu a lákají, ale nedávají.

Aleš
30. 9. 2022 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Akt státního terorismu USA, akt agrese. Válka Evropě ze strany USA vyhlášena. Co udělá bezzubá totalitní troska EU ?

ZMann
30. 9. 2022 08:14
Odpovědět  Aleš

Troska EU musí poslouchat, jde totiž o likvidaci Evropy a nastolení NWO, vše do sebe zapadá.

Autor
30. 9. 2022 08:30
Odpovědět  ZMann

Ne tak pesimisticky. Nikdo netvrdí, že to bude procházka růžovým sadem, ale nakone je tu možnost, že USA a Anglie budou nuceny soustředit se na skutečné hrozby a stanou se tím, čímž chtějí pořád udělat Rusko samy. Dost možná není daleko doba, kdy se například obrodí tradice olympijských her – bez Anglie a USA …
Navíc obě tyto země vyčerpávají svoje skutečné zdroje, a peníze, jak se ukazuje třeba s plynem nemusí vůbec nic nakonec znamenat.
Není to švanda? Bankéři (i přes akcie) se snaží ovládnout svět a přitom se ukazuje, že ani za peníze nelze dnes koupit to, co se dosud dalo koupit lusknutím prstů. Navíc peníze – dolar a libra i euro – jsou v podstatě papírky, na rozdíl od mnoha jiných měn podložené pouze spekulacemi, směnnými a vnucenými kursy měn, a hlavně za sebou mají mnohem méně reálného, jako jsou výrobky, suroviny, zkrátka to, co se ukazuje jako skutečně důležité. A ne všelijaké i mnohdy naprosto umělé a zbytečné služby nebo obchod narkotiky a prostituce. I ta štětka vám dá jen když si za to, co jí dáte, bude moci vůbec něco koupit nebo získat. Takže třeba není daleko doba, kdy do vykřičených domů se bude chodit s kýblem brambor a takový zákazník bude mít přednost.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
30. 9. 2022 09:15
Odpovědět  Peter

Sranda to svým způsobem je – jak ještě nepochopili, že jediné, na čem ve skutečnosti záleží, jsou zdroje. A ty má kdo?

Boomer
30. 9. 2022 15:10
Odpovědět  Markýza

.. my nesmíme ani naznačovat! Ale po nás přijde novej, mladej sekáč, a ten se nezakecá..

30. 9. 2022 20:31
Odpovědět  Boomer

Jojo. Kde jsou ty doby, kdy cimrmani ještě byli normální…

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:08
Odpovědět  Markýza

Zdroje bez technologií jsou k ničemu. Proto je řada státu Afriky bohatá na suroviny, ale jinak zcela zaostalá. Rusko se čím dál více zařazuje mezi ně.

Markýza
30. 9. 2022 16:33
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Miláčku, máte to nějaké kapku popletené. Co vás v té škole učili, proboha? Ve skutečnosti je to takhle:
Jsou zdroje = mohou být/jsou technologie.
Nejsou zdroje = ŽÁDNÉ technologie.
Abych vám ještě usnadnila chápání celé věci: představte si, že chcete postavit hamr (co to je, to si dogůglete). Jo? Ale nemáte dřevo. Ani železo (ne že na mě půjdete s plastama). Budete mít hamr? Schválně, jestli uhodnete.

[Trol-1] Bubik
30. 9. 2022 21:29
Odpovědět  Markýza

Popletené to máte Vy, kdo má technologie a finance, suroviny si vždy koupí. I takovej Russáček je rád prodá. Valuty nutně potřebuje. S tím svým toaleťákem toho na zahraničních trzích mnoho nekoupí. Mít suroviny je pěkné, ale nestačí to. Rusko je toho krásným příkladem. Bez zahraničních investic z posledních dvaceti let jsou zase v prdeli, kde byli za Jelcina.

Vlad III.
30. 9. 2022 22:14
Odpovědět  [Trol-1] Bubik

Poptávka se automaticky nerovná nabídka 👎, zvlášť v případě amiokupanta 😡

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
1. 10. 2022 09:41
Odpovědět  Vlad III.

No to už vůbec. Ale tomu se asi nerozsvítí……

Markýza
1. 10. 2022 09:40
Odpovědět  [Trol-1] Bubik

Fakt nevím, co vás v té škole učili….je to marný, je to marný.
Ale já to zkusím ještě jednou: asi to nevíte, ale existují lidi, kteří si dovedou dobře spočítat, co je skutečně důležité: bankovky, tištěné na papíře ve velkém – nebo doly, pole, řeky?
Chápu, že tohle je mimo vaše schopnosti, jen si uvědomte, že jiní tyhle schopnosti mají.

Markýza
1. 10. 2022 09:45
Odpovědět  [Trol-1] Bubik

A ještě jinak. Nač byste potřeboval valuty, když máte statek jako kráva?? (Statek = taková obrovská chalupa, kde je všechno – obilí, koně, krávy, slepice…..máte hlad = zakroutíte slepici krkem a nakopete si brambory…a tak.) A i kdyby byli Rusové v prdeli jako za Jelcina (jakože fakt nejsou) tak nesmíte zapomínat, že vydrží stokrát víc, než jakýkoli Evropan, rozmazlený právě těmi technologiemi. A to včetně mě.

30. 9. 2022 17:14
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Hele, kačere, vychází technologie ze zdrojů, nebo zdroje z technologií?

Markýza
30. 9. 2022 20:07

To je na něj asi moc sofistikované :-)))

skeptik
30. 9. 2022 18:52
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

To tvoje zaostalé Rusko umí stavět jaderné elektrárny, raketové motory, má hypersonické zbraně – předstihl Západ o desítky let.
Kéž by ČR bylo taky tak zaostalé.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 08:47
Odpovědět  ZMann

Myslím si, že jim nastolení toho NWO nevyjde, protože zde nastane takový stav nouze, který nebude akceptovatelný ani těmi duhovými přeformátovanci. To, že má velká většina mladé generace vymyté mozečky je zřejmé ze stavu duševní zralosti národa již dlouho. Koneckonců je také 30 roků zpracovávají a pokud nemyslím tak nejsem. Grázlové co to tady ale dlouhé roky řídí, zlikvidovali ekonomiku a ožebračili lid a nyní nás ještě nehorázně zaprodávají za 33 stříbrných musí počítat s tím, že opravdu každá akce vyvolá reakci. Jestli si tato šlechta myslí, že nás může ponižovat, urážet a donekonečna ožebračovat tak se mýlí. Tito lidé, kteří si myslí, že jsou snad Bohové Olympu a rozhodují o našich osudech nejsou nic více než mouřenínové, kteří se budou muset stejně jednou národu zodpovídat.

Markýza
30. 9. 2022 09:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já myslím, že tenhle projekt už je mrtvej. Na to, aby jim fungoval potřebovali, aby se lidi neměli špatně, nezabývali vážnými věcmi a šlapali jak hodinky. No a kde to dnes máte…..

zuza
30. 9. 2022 10:46
Odpovědět  Markýza

ale oni z toho všetkého budú viniť len a výhradne Rusov. U nás v robote, kde má každý VŠ (a nie čarnogurského univerzitu alebo genderštúdiá) včera všetci tvrdili, že tú sabotáž spravili Rusi. Pred mesiacom sa mamičky obávali rádioaktívneho spádu, keď Rusi ostreľovali Záporožskú JE.
Všetci majú pod 50, skoro všetci boli v USA alebo GB, stratení ľudia s totálne vymytými mozgami… Ku mne sa chovajú zhovievavo (keďže posielam výplaty), akože chudera stará blbá, vyrastala za socíku, tak sa to na nej prejavilo. Rovnako to bolo pred rokom pri očkovaní, okrem mňa sú všetci 3x zaočkovaní, niektorí aj malé deti a už skoro všetci mali kovid (ja som nemala ani sopeľ), niektorí aj 2x. A stále sú chorí, predtým som mala tak 5-6 PN a OČR za rok, teraz niet mesiaca, kedy by som nemala aspoň 1-2.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
30. 9. 2022 16:35
Odpovědět  zuza

To je fuk, koho budou vinit – důležité je, že to nebude fungovat. Jasně, že budou vinit. Potřebují satanáše a obětního….no, v tomto případě obětního medvěda 🙂

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 16:43
Odpovědět  zuza

Zuzo, už jsem to zde psal, téměř všichni pod 50 – vymyté mozky. Zrovna včera jsem četl na http://www.conematevedet.cz výborný článek od Johna Pilgera – Průmysl vymývání mozků : Jak funguje západní propaganda? Přečtěte si to, stojí to za to. Myslím si, že i kdyby si něco takového přečetli i ti přeformátovanci, že to stejně nepochopí. Proto jak mi říká můj syn, nad zdejšími lidmi jsem již zlomil hůl. A já se přiznám, že také.

zuza
30. 9. 2022 18:39
Odpovědět  Pavel z Moravy

vďaka za link

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 15:29
Odpovědět  Markýza

No ale jak jste psala v předcházejícím příspěvku, lidé jim jdou v zavedení NWO v podstatě vstříc. Chápu, že každý chce mít doma teplo a teplou vodu, ale tím, že začínáte instalovat soláry jim v podstatě plníte jejich plán, aniž by vám to vnucovali. Oni vám potom možná bloknou sluneční záření. Proč jste všichni tedy nedávno instalovali nové kotle a stáli fronty na dotace? Jsem rád, že jsem v paneláku a to hlavně z důvodu, že si nemusím dělat starosti se sháněním nějakého vytápění. Když kotelna nepojede a nebude teplo a teplá voda, tak buď přežijeme nebo umřeme. Když jsou lidé tupí a nechápou, že místo toho jak se vším nějak vykyvat, což je typická česká vlastnost je lépe postavit se zlu, tak ať dopadnou jak dopadnout mají. A teď do mě.

Markýza
30. 9. 2022 16:36
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ale běžte s tím blokováním slunečního záření……….

Masunta
30. 9. 2022 12:54
Odpovědět  Pavel z Moravy

Hmm… no … tebe se asi ty rekce moc týkati nebudou. Byl ses podívat třeba do Strašnic, Motola (či do Pelhřimova), abys viděl, do čeho záhy půjdeš ? Doneslo se mi že už si nemáš dlouhohrající desku pouštět a ani do větších akcí se pouštět. Memoáry už nezačínej psát, lze jen trochu uklízet snad… Kuk… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 13:23
Odpovědět  Masunta

V Pelhřimově je krematorium ty Pamperskátore?

Masunta
30. 9. 2022 14:48
Odpovědět  Vlad III.

4 střely do řechtačky. Spojení je dobré, záchvatový Lev Prchu (učitě ne “pro nás”), vyhodnocený s ostudou objektivně Adminem. Blokovaný jsi asi proto, že tě Admin vyhodnotil, že máš primitivní příspěvky a jsi psychopat… Tady si hnízdečko psychopátka nepostavíš. Neukojíš se. Ale do svých posledních dnů se můžeš něčemu divit a něco si nalhávat… 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:55
Odpovědět  Masunta

Hodnocení sama sebe ti jde na jedničku,zřejmě nácvik před zrcadlem…..psych,psych,psych,psych.-)

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 16:50
Odpovědět  Masunta

Chlapče milý, ty jsi ale vtipálek. Už jsem ve svém životě poznal hodně duševních mrzáčků, o jednoho víc nebo míň, to už nehraje roli.

Masunta
30. 9. 2022 17:43
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jsi pozitivní, děkuji. Tolerantní také .. Omylem jsem to napsal tobě, mělo to být Chasidimu trojzávadovému.

30. 9. 2022 20:36
Odpovědět  Masunta

(_!_)

Masunta
30. 9. 2022 22:00

Chasidy trojchybový. Nekoukej v tomhle věku ani do kapesního zrcátka. Pak to kreslíš sem… Kuk … 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 22:15
Odpovědět  Masunta

Protekce u admmina je na první dobrou vidět 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

30. 9. 2022 13:41
Odpovědět  Pavel z Moravy

Nejspíš vyjde. Ne ovšem západní NWO, ale ruské NWO. Však tomu také tak Putin a spol. říkají – ruské NWO. Což ostatně Putin naznačil už ve svém mnichovském projevu 2007 a posléze v Davosu, ale i v dalších svých projevech, včetně bezpečnostního ultimáta v prosinci 2021, včetně všech jeho dalších projevů podnes.
Není Putinova chyba, že to kolektivní záchod ignoroval a ignoruje. Myslím si ostatně, že přesně s tím Putin a spol. ve svých plánech počítali a že skutečně (tedy až na podrazy ruské páté kolony, ale i těm bude brzy konec, protože válečné zákony – jsem mimochodem zvědav jak dopadne Nabiullinová; ne nadarmo ji Putin neuvolnil) jde všechno podle plánu, jak se Gosudar nechal opakovaně slyšet.

Boomer
30. 9. 2022 15:18
Odpovědět  Pavel z Moravy

.. na to bych se moc nespoléhal, lidí je na světě jako.. však víte, npor. Hamáček to povídal. Já mám pro NWO vlastní označení Feudalismus 2.0., a v této verzi se počítá pro potřeby elitní skupiny s omezeným kontingentem obslužného personálu. Nezapomínejte na tikající bombu AI, pro niž jedním z cílů je tzv. továrna bez světel..

Markýza
30. 9. 2022 09:14
Odpovědět  ZMann

Nemusí. To si jen myslí. Vždycky se říkalo, že v tomhle vztahu je USA spíš chlap, kdežto Evropa spíš ženská; momentálně to vypadá jako ženská, která už pochopila, co má doma za hajzla, ale ne a ne se urvat, protože co kdyby to sama nezvládla……

zuza
30. 9. 2022 14:34
Odpovědět  Markýza

a ešte k tomu s tými hnedým a čiernymi pankhartami na krku, ktorých jej ten chlap nanútil, ale ona si ich dobrovoľne adoptovala ….

Autor
30. 9. 2022 08:36
Odpovědět  Aleš

Udělá totéž, co udělal vždy Merkelová po odposleších, po plynovodu atd. atd. – stáhne ocas. Pokud se nenajdou skutečně odvážní a schopní politici (tím nemyslím ani tak ty, kteří jsou teď v politice), kteří chápou, co je zájem společnosti a nenechali se zblbnout důsldnou výchovou přes sorošovy sra-č-komety.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 15:41
Odpovědět  Peter

Peter, máte pravdu, nestane se nic. Tady v Evropě se to hemží přizdisráči. Amíci si tady s nimi můžou vytřít zadnici každý den. Tady je už instalována ta sorta jejich poskoků. Jestli se mýlím, tak se všem budoucím vlastencům omlouvám, ale při mém věku to již nebude zapotřebí. Evropa končí, to asi cítíme všichni. Někteří na tom budou lépe, jiní hůře, no a my, vždyť nikomu z našich západních sousedů na nás nezáleží. Vycucat a odhodit. Snad mi nechce někdo namluvit, že Němec i kdyby měl blahobyt kdovíjaký bude mít zájem o Čecha.

Petr
30. 9. 2022 08:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Američani by měli svrhnout tuhle dementní kreatůru ! Jen zas rozeštvává svět !

Autor
30. 9. 2022 08:33
Odpovědět  Petr

To nemohou. Popřeli by tím sebe sama a svou modlu. Dolar.

Pedro
30. 9. 2022 09:14
Odpovědět  Peter

Každého, kdo se jim postaví, zlikvidují. Zavraždili Kaddáfího-nechtěl dolar. Putin ho taky nechce a z toho mají hnědku. Už nebudou žít v blahobytu a zbytek světa jim to nebude platit. Tohle jim žere mozky 24/7.

Pedro
30. 9. 2022 09:17
Odpovědět  Pedro

Nejvíc je trápí, že Putinovi nelze udělat to, co Kaddáfímu.

[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 09:31
Odpovědět  Pedro

Myslíte? Kdoví, jak dopadne.

Buchtík
30. 9. 2022 10:13
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

A kdo ví, jak dopadnou u nás lidé jako Vy. Ono až se výrazným způsobem poruší sociální smír, jakože to k tomu směřuje, tak ona knedlíková pohoda i u nás vezme za své. A myslíte, že krutost je vlastní pouze Anglosasům, případně Arabům? Že se tady nenajdou lidé, kteří pak s chutí vezmou bajonet a řitním otvorem ho Vám podobným nedají ochutnat zevnitř?
Přej a bude ti dopřáno…

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:10
Odpovědět  Buchtík

Myslíte tu rozumnou většinu Evropy? Ta si poradí i s flasteneckou menšinou bojující za cizí, nejčastěji ruské zájmy.

30. 9. 2022 17:18
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Ha! ha! ha!
Budliky budliky

zuza
30. 9. 2022 11:06
Odpovědět  Pedro

to, čo Kaddáfímu nie, toho zlikvidovala nahuckaná lúza z ulice (za to, že sa mali lepšie ako prasce v žite) a takí v Rusku nie sú. Zato je v Moskve dosť takých, ktorí by Putina radi dostali na onen svet, či už z vlastných dôvodov alebo vykonávajúcich befel. Každý nemusí mať šťastie ako Fidel, ktorý prežil viac ako 600 pokusov o atentát. A medzitým vypracovala CIA sofistikovanejšie metódy likvidácie nepriateľov, takmer neodhaliteľné. Putin má 70 rokov, záchodné noviny sú plné článkov o jeho zlom zdravotnom stave a smrteľných chorobách, možno presstitúti si pripravujú pôdu….
Len aby sa záchod neprerátal, smrť Putina môže uvrhnúť Rusko do chaosu, ale môže aj zjednotiť komplet celé Rusko proti záchodu a po Putinovi môže nastúpiť niekto, kde nebude mať také ohľady na “našich zapadnych partňorov”

Pedro
30. 9. 2022 13:21
Odpovědět  zuza

Rusové nejsou blbci, myslím si, že nástupce už mají. Jelcinem se hodně poučili.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:11
Odpovědět  Pedro

Myslím, že Putin je poučí ještě více. Neúspěch Rusové neumí odpouštět. Jde mu doslova o život.

Markýza
30. 9. 2022 16:39
Odpovědět  Pedro

Zřejmě – ten se ovšem nezakecá. Modleme se za dlouhý a zdravý život Vladimira Vladimiroviče.

Pavel z Moravy
30. 9. 2022 15:51
Odpovědět  zuza

Ano, Kadáfího zlikvidovala ulice, která se měla opravdu jako prasata v žitě a co se týká Putina, ať jsou ti pitomci ze západu rádi, že tam je on, protože až tam nastoupí tvrďák, tak při tom zbrojním vybavení jaké Rusové mají jim prdelka bude stříhat desítku drát. Putin má 7.10. 70 roků a je narozen ve znamení Vah, a to jak je známo, jsou lidé, kteří jsou obětaví a ochotně pomáhají druhým. Ale aby je potom nesežral třeba lev spolčený s medvědem.

zuza
30. 9. 2022 18:44
Odpovědět  Pavel z Moravy

aj ja som Váha a niekedy veru váham, premýšľam a posudzujem každú vec až pridlho, na svoju škodu…. Ale šachy nehrám dobre, nemám k tomu potrebnú trpezlivosť.

Markýza
30. 9. 2022 16:37
Odpovědět  Pedro

Přesně tak.

30. 9. 2022 12:18
Odpovědět  Pedro

První to ods-ral JFK, že chtěl vyvlastnit Fed – skutečnou vládu USA.

[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 09:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Dneska mají Sudeťáci svátek. Výročí Mnichova. To si vybral Putin symbolicky na tu svou komedii, kterou stejně žádná větší země neuzná.

Administrátor
P.A.Semi
30. 9. 2022 09:53
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Mnichovská konference byla 29.9.

Je na Východě nezajímá, jestli to Západ uzná nebo ne, oni se nepotřebují ptát na svolení Gangstera Hegemona…! Tahle doba už je pryč…

πα½

[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 09:57
Odpovědět  P.A.Semi

Pletete se, asi schválně, 29. 9. 1938 dojednána, podepsána v noci už 30. 9.

Pedro
30. 9. 2022 12:28
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Jsem líný lempl a nemám práci, není u vás v neziskovce volný flek? Díky.

zuza
30. 9. 2022 14:36
Odpovědět  Pedro

na to by si aj tak nemal žalúdok….

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 14:52
Odpovědět  Pedro

Poptejte se jinde, třeba na ruské ambasádě, tam se teď hodí každá ruka, ale jestli vezmou úplnýho lempla, to nevím.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:56
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Na amivelvysranectví berou i ty s F73.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:14
Odpovědět  Vlad III.

No vidíš, tak se můžeš hned hlásit. Tam budou platit určitě líp než pomocný síly u Vás v teplický nemocnici.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:09
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

A jak jsi přišel na to, že dělám v teplickým špitále,volotrku?😂

zuza
30. 9. 2022 18:45
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

nemôže, tam berú len ľudí bez charakteru a vlastného názoru

30. 9. 2022 12:32
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Kačere, mínění západu zajímá Putina asi jako tvoje cinty nás. Jinak řečeno, má ho hluboko v pr-deli.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:15

To je pravda, že má prdel sevřenou.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:10
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

On se ti svěřuje????🤣

Boomer
30. 9. 2022 15:30
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

..bravo, ukázkový trolling.. namísto diskuse k meritu věci se upnete na technikálii bez praktického významu.

Administrátor
P.A.Semi
30. 9. 2022 15:49
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

To máte jako s koncem války, který měl být podepsán 8.5., ale byl podepsán až 9.5.1945 po půlnoci místního času… To jen v Anglii a v Americe bylo ještě 8.5., ale slavit u nás, nebo v Německu nebo ve Francii konec války 8.5. je vazalství k USA a lež…

A když se podíváte na stránku Mnichovská dohoda, píše se tam:

  • Dohoda je datována 29. září 1938 (přestože byla přijata až po půlnoci)
[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:20
Odpovědět  P.A.Semi

Blbost. Všechny jazykové mutace nesou datum 30. 9.

430x645.jpg
Administrátor
P.A.Semi
30. 9. 2022 16:48
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

To je až ta druhá smlouva…
O té první, která se týkala Československa, se tam píše “agreement signed last night“…

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:14
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Zajímavý, pět minusů, lidí, co zřejmě skutečně nevědí, kdy byla podepsán Mnichovský diktát, tedy 30. 9. 1938, přesně 84 let před dnešním fantasmagorickým projevem sociopata Putlera vyhlašujícího obnovení prý historické ruské Říše. Nějak zapomněl, že by byla bez Kyjeva nikdy nevznikla.

Pedro
30. 9. 2022 13:24
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Putin nic nevybral, vybrali si to terorizovaní občané od ukrajinských nacistů.

Boomer
30. 9. 2022 15:27
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

..pokuste se vzít na vědomí, že mezinárodní právo má jisté specifikum.. každý ho má jen tolik, kolik dokáže urvat a uhájit. Předvádí to po desítky let USA, a jak se tak koukám, najednou se objevili noví zájemci.
Kolik let se krafá o západním pojetí lidských práv v souvislosti s Čínou.. a co na to Čína?
Merde..

Markýza
30. 9. 2022 16:40
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

To máte jedno, že neuzná. Neuznaných jen přibývá a za chvíli možná přečíslí uznané.

Buchtík
30. 9. 2022 09:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Biden sabotuje tak akorát sám sebe. Sami Amíci už se ptají, kdo vlastně řídí tu jejich bílou stodolu. Protože tenhle děda už toho schopnej není. Poslední extempore bylo, že začal hledat 2 měsíce mrtvou senátorku, když něco blábolil, a říkal, “Kde je Jackie? Teď tady byla…” 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7T_FOL6_Swk

zuza
30. 9. 2022 14:36
Odpovědět  Buchtík

ale keď vidí decko, ešte sa mu zbiehajú slinky

Albi
30. 9. 2022 09:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Biden chce Rusko připravit o export plynu a ropy, což je hlavní zdroj příjmů Moskvy.”

Nevěřím, ře tohle je hlavní význam a cíl té sabotáže.
Určitě je za tím ta letitá snaha nedovolit ekonomické spojení Německa a Ruska (do dob před příchodem Putina prakticky nereálné) a za druhé nově medializovaná (jinak jistě taky už dlouho plánovaná) likvidace Evropy coby ekonomického konkurenta USA.

[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 10:04
Odpovědět  Albi

Máte pravdu, bylo by to logické, faktem je, že se Evropě energetické spojení s Ruskem nyní těžce vymstilo. Kdo ale mohl vědět, že se tam v 21. století objeví magor, co bude chtít napodobovat Hitlera. Naštěstí mu to moc nejde. Ten dokázal obsadit to, co Rusové za více než 7 měsíců, za pár dní.

30. 9. 2022 12:55
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

A nejvíc se vymstilo Putinovi, že kačere? Konečně mu Evropa svými sankcemi otevřela dveře nejen k dokončení Velké vlastenecké války a vymýcení nacismu, ale i k obchodní expanzi! Ale kdo mohl vědět, že se ve 21 století objeví v Pentagramu magor, co bude chtít napodobovat Attilu. Naštěstí mu to jde ohromně a protianglosionistická koalice (BRICs + ŠOS) nabývá den ze dne na síle. Tím dokázal během pár měsíců víc, než Attila za celý svůj život.

Albi
30. 9. 2022 16:14

1***

Albi
30. 9. 2022 14:17
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

Máte-li dojem, že jste vtipný, pak se mýlíte..
Navíc nejste ani originální, protože pitomostí, snažící se vypadat jako “ftip” je denně v diskuzích třináct do tuctu,

Markýza
30. 9. 2022 16:42
Odpovědět  Albi

Není, ohrnuje nos nad vlastenectvím a říká “flastenci” A ani mu to moc nemyslí.

30. 9. 2022 17:41
Odpovědět  Markýza

To je ten kačer z toho houfů kačerů, co mu říkám počtář. On není jenom vymaštěný fanatik, ale má i vážný problém s logikou. Poslední perlička je z dneška, jak tu někde cintá, že k čemu jsou zdroje bez technologie. On je fakt tak bl-bej, že ani nechápe posloupnost dějů. Zřejmě má zato, že australopitekus napřed vykoumal škrabku a pěstní klín, a pak teprv vyrazil hledat z čeho by to vyrobil.
A myslet si, že by pochopil, že Rusko je ve skutečnosti jediný stát na světě, který kdyby uzavřel své hranice, vystačí si s přehledem sám, aniž by to ohrozilo jeho budoucnost, to už je vysoko nad prahem jeho mentálních schopností.

Markýza
30. 9. 2022 20:12

Jojo, přesně tu diskusi o technologiích jsem myslela. To člověk zaúpí, co. Jako v tom vtipu s tou picou – ale to je aspoň vtipný!!

30. 9. 2022 20:45
Odpovědět  Markýza

No tááák… Sem s tím vtipem.

Markýza
1. 10. 2022 09:49

Vraveli mi – no tak nebude jedlo. Veď hory máme, pojdeš do hory a ulovíš si. Akože ulovíš! Veď ja ani neviem, kde taká pizza žije!!

30. 9. 2022 21:00
Odpovědět  Markýza

Právě jsem si vzpomněl. Když ještě řádil na NR, tak se zaskvěl s tím, že v článku byla řeč o penězích a byla tam zmínka o 15 miliardách. A tenhle ajnštajn se pohoršil, že, volně citováno: “…vždyť to je deset ročních rozpočtů České republiky!” A takovejch kopanců měl hafo. Pak zahníznil tady a je furt stejně chytrej počtář a logik.
Přesně na něj a Masuntu platí úsloví, který jsem někde pochytil: “Dostalo se mu vzdělání nad jeho duchovní schopnosti.”
I když, pravda, Masunta trpí zase jiným postižením – narcismem a histrionskou poruchou osobnosti (pro sebe tomu v jeho případě říkám “duchovní tanec svatého Víta”). Aspoň kdyby byl v těch svých záchvatech vynalejzavej…
Takhle těmi svými výkřiky jenom nudí.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Vlad III.
30. 9. 2022 22:18

Může,adminuv oblíbenec.A mě zase čOUDelka+zdejší snažívec zatne tipec 😂😂😂😂😂😂Pak už na to ovšem z vysoka 💩💩💩💩💩💩💩

Markýza
1. 10. 2022 09:50

U nás se zase říkalo, že prošel všemi stupni škol, vzděláním nedotčen :-)))

Vlad III.
30. 9. 2022 10:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Zkouška spojení…..jsem opět zde,Váš Lev.
Nevím,čím to je,ale buď(a tomu se mi nechce věřit)zdejší nebo někdo shora blokuje moje přihlášení.
Zřejmě demokracie ala Emerika a BLM.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 10:19
Odpovědět  Vlad III.

Tak to jsme dva a já myslel, že blokují pouze ty, co nefandí Putinovi.

Masunta
30. 9. 2022 12:30
Odpovědět  Vlad III.

Spojení je dobré, záchvatový Lev Prchu (učitě ne náš), vyhodnocený (zostuzený) objektivně Adminem. Tady si hnízdečko psychopátka nepostavíš. Neukojíš se. Blokovaný jsi asi proto, že tě Admin vyhodnotil, že máš primitivní příspěvky a jsi psychopat… Ale stále se můžeš něčemu divit. Trenky sis už vyměnil ?

Vlad III.
30. 9. 2022 12:52
Odpovědět  Masunta

Csendesz kutyakáki,csendesz!

Masunta
30. 9. 2022 13:56
Odpovědět  Vlad III.

Vím o tvých záchvatech… no – skutečně jsi tu pro nás … 🙂

Vlad III.
30. 9. 2022 14:12
Odpovědět  Masunta

Csendesz kutyakáki,csendesz!

Vlad III.
30. 9. 2022 12:36
Odpovědět  Vlad III.

A za co ten mínus??Za to,že na každý můj komentář bylo po dobu čtyř dnů pouze odpovězeno…..Čeká na schválení?Zdejší admin,kterého jsem na to ptal už minule zarytě mlčel…..

zuza
30. 9. 2022 14:42
Odpovědět  Vlad III.

tak ja ti dávám plus… Už si ma niekedy štval, že debatovaním s Masuntom rozbíjate diskusiu, ale ak Teba admin za to stopol, tak Musuntu mal stopnúť aspoň na 2 mesiace. Je oveľa agresívnejší a vulgárnejší

Masunta
30. 9. 2022 17:48
Odpovědět  zuza

Presně tak. Dávám ti palec nahor a idem vyhľadat vetvu vodorovnú. Zahájím sebakritiku preveliků, deginitívnu …

Vlad III.
30. 9. 2022 18:11
Odpovědět  Masunta

Was dummkopf?

30. 9. 2022 21:34
Odpovědět  Masunta

Nezapomeň na provaz!

Vlad III.
30. 9. 2022 22:19

Garota by stačila.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Masunta
30. 9. 2022 17:46
Odpovědět  Vlad III.

Váš ? Jaká domýšlivost …

Markýza
1. 10. 2022 09:51
Odpovědět  Vlad III.

Moje komentáře zase prý čekají na schválení, tak nevím – nestala jsem se personou non grata? Žádný sprostý slovo tam nemám!

30. 9. 2022 13:22
Odpovědět  Vlad III.

Díky.

Vlad III.
30. 9. 2022 13:24

Nemáš zač.Byl jsi ve středu na Wenzlplace?

Albi
30. 9. 2022 14:31
Odpovědět  Vlad III.

Lve!!! Nešlo by to – v situaci, ve které se nacházíme – česky?

Vlad III.
30. 9. 2022 14:57
Odpovědět  Albi

Já to píši schváleně,Wenzla jako symbol české státnosti neuznávám.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 15:25
Odpovědět  Vlad III.

Radši bys Ivana?

Vlad III.
30. 9. 2022 18:12
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Raději bych třeba Jana Žižky

Albi
30. 9. 2022 16:12
Odpovědět  Vlad III.

Přesto je to kousíček naší = české země.a její historie. A stojí za to si ho chránit. Už nám toho sebrali víc než dost.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:12
Odpovědět  Albi

V tom souhlasím 👍

30. 9. 2022 17:52
Odpovědět  Vlad III.

Já taky ne. Je to první historicky zaznamenaný kolaborant v českých dějinách – symbol české stáDnosti.
Zatímco skutečný otec-zakladatel českého státu nemá nikde jednu jedinou sochu, a ve městě které založil dokonce ani ulici – Boleslavská není Boleslavova! – takhle zasr-raná bukvická kreatura, podsunutá do naší historie klérem, przní naše dějiny už přes tisíc let! A pak se divíme. Blil bych!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
1. 10. 2022 15:41

No vidíte; mně tohle jako kolaborace rozhodně nepřipadá. Zelenskyj taky nechce….kolaborovat…a jak to pak vypadá.

30. 9. 2022 17:43
Odpovědět  Vlad III.

Jo.

Albi
30. 9. 2022 14:28
Odpovědět  Vlad III.

Mně se to zdá tak jasné, tak logické, že už ani nestojí za to, číst potvrzující články, vidět potvrzující videa. Zrovna tak samozřejmé jsou “naše” zprávy, že v těch vodách byly pozorovány ruské lodě!
Nová, ale úplně k ničemu by byla leda informace, kteří konkrétní potápěči tu akci provedli, ale ta to by mělo hodnotu asi takovou, jaká by byla znalost čísla bot či barvy vlasů.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:36
Odpovědět  Albi

Ruské i čínské lodě jsou 140 mil od teritoriálních vod uSSa.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 15:36
Odpovědět  Vlad III.

A co? Amíci mají zase spoustu lodiček kolem exesesesr i Číny. Běžná situace.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
30. 9. 2022 16:44
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Že? Taky si říkáme.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:14
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Do tý doby, než jim zase vypnout komunikaci a s vocasem mezi nohama se dají na “””vítězný PROTIÚSTUP””?😂🤣😂🤣

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
30. 9. 2022 16:56
Odpovědět  Vlad III.

Lefe, jak na Rumble najdete videa v češtině?

30. 9. 2022 21:22
Odpovědět  Markýza

Jo. To by mě taky zajímalo.

Markýza
1. 10. 2022 15:42

A prdí na nás!

Markýza
30. 9. 2022 17:14
Odpovědět  Vlad III.

Hodně zajímavé videjko. Zmiňuje tam i možnou odvetu – přerušení spojejí, v tomto případě mezi bankami. No to by byl mazec!

[Trol-1] Bubak
30. 9. 2022 10:35
Ohodnotit příspěvek :
     

Už chápu ten spěch s referendy, v Lymanu jsou ruské jednotky obklíčeny. Tentokrát se ani nemůžou přeskupit (utéct) jako u Charkova. Nebudou to mít jednoduché.

Boomer
30. 9. 2022 15:41
Odpovědět  [Trol-1] Bubak

.. no vida, i slepé kuře občas najde zrníčko. No a teď se pokuste extrapolovat.. co se asi tak bude tak dále dít v oblasti?

Markýza
30. 9. 2022 16:45
Odpovědět  Boomer

Proboha, nemluvte na něj cizinecky! Vždyť si chuděra plete příčiny a následky.

30. 9. 2022 12:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Že se v případě USA jedná o čiré zlo produkující jen neštěstí a smrt, o tom nelze pochybovat minimálně od roku 1999, kdy vraždili bezbranné Srby. Není snad jediná země v blízkosti Ruska nebo Číny, kde by se nepokusili dosadit svoje loutky. Americké korporace ničí desítky let světovou ekonomiku, snaží se o ožebračení miliard lidí v rozvojových zemích, kam vstoupí, tam drancují a vraždí. O Velké Británii snad nikdo nemá iluze. Ta tyhle svinstva praktikuje stovky let a celá její prosperita byla vykoupena koloniemi, které vyžírali do posledního domorodce. Nyní se tyto země už odhodlali k poslednímu kroku – otevřenému státnímu terorismu – tedy skutečnosti, jež se stala záminkou (samozřejmě lživou) pro vraždění miliónů lidí v Libyi, Sýrii, Grenadě, Panamě, Vietnamu, Koreji, Iráku, Jugoslávii, Afghánistánu, Jemenu a dalších desítkách zemí.
Možná ještě před 15ti až 20ti lety bych si ani nepomyslel, že budu mít kladný postoj k Rusku nebo Číně. Nemám iluze o autokratických režimech, ale obyčejné lidské hodnoty tam jsou netknuté. A pokud se podívám na současnou Evropu, pak tak nějak plíživě si sem Sorosové a Gatesové dosadili jimi vyškolené nacisty. Začalo to “neziskovkami” a médii a postupně dosadili nacistické protektorátní politiky vyškolené pod jejich taktovkou.
https://www.infovojna.bz/article/bill-gates-byl-pristizen-jak-v-kruhu-svych-znamych-priznava-ze-zmena-klimatu-je-podvod-wef
Zde se přiznává Gates k zeleným lžím.

Vlad III.
30. 9. 2022 12:53
Odpovědět  pavelpe

Správkyně FEMA Deanne Criswellová se očividně snažila nasměrovat amerického prezidenta Bidena, ale ten nereagoval. (Foto: Youtube / FEMA)

Předtím dostal otázku od novináře, zda jsou USA zodpovědné za zničení plynovodu Nord Stream, natož americký prezident nechtěl odpovědět.

PENNYS
30. 9. 2022 14:24
Ohodnotit příspěvek :
     

jak suuuudruhovnia ze ŠLETICKÉHO RODU DESÍTKY LET BOJOVALI ZA ESKÝ NÁROD-
********************************************************************************************************
„Pane Babiši, zatímco vaše rodina stále skákala po stromech, jedli banány a navzájem si čichali k zadku, rodina Czerninů téměř 10 století chránila tuto zemi před debily, jako jste vy,“ nebral si Lobkowicz na Babiše servítky.
TO BYLI TI ŠLECHTICI VŠICI LIDUMILOVÉ- NIKOHO NENUTILI JÍT “DO ROBOTY” A CHUDÁKUM DÁVALI ZLATÁKY A STAVĚLI JIM CHALUPY ZADARMO NAŠI ZLATÍ ŠLECHTICI!!!

ZRÁDCE - ,NÁRODA-SPIŤAR ZRZAVEJ VENCA FLAŠKOVIC.jpg
Vlad III.
30. 9. 2022 14:37
Odpovědět  PENNYS

A teď tu o tom Karkulce.-)

Vlad III.
30. 9. 2022 14:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Stanislav Novotný se ptá Jana Campbella na zasedání hlav států stále vlivnější Šanghajské organizace pro spolupráci. (Foto: Youtube)

Vlad III.
30. 9. 2022 14:50
Odpovědět  Vlad III.

Jak se uvádí v obžalobě, Gabrielian je anesteziolog a pracoval ve zdravotnickém zařízení 1, které se nachází v Baltimoru ve státě Maryland. Henry, major armády Spojených států amerických, který byl držitelem bezpečnostní prověrky na stupeň tajné, je manžel Gabrielianové a lékař. V době údajného spiknutí pracoval Henry jako internista ve Fort Bragg, kde sídlí XVIII. výsadkový sbor armády, velitelství Velitelství speciálních operací armády Spojených států a armádní zdravotnické středisko Womack.
Podle osmičlenné obžaloby se Gabrielian a Henry spolčili s cílem způsobit Spojeným státům škodu tím, že poskytli Rusku důvěrné zdravotní informace o Američanech spojených s vládou a armádou Spojených států. Konkrétně se v obžalobě uvádí, že počínaje 17. srpnem 2022 se Gabrielian a Henry spikli a poskytli IIHI týkající se pacientů ve zdravotnickém zařízení 1 a ve Fort Bragg osobě, o níž se domnívali, že pracuje pro ruskou vládu, aby prokázali úroveň přístupu Gabrieliana a Henryho k IIHI Američanů; jejich ochotu poskytnout IIHI ruské vládě; a možnost ruské vlády získat přehled o zdravotním stavu osob spojených s vládou a armádou Spojených států s cílem tyto informace využít.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:47
Ohodnotit příspěvek :
     

Velká federální porota vrátila obvinění 36leté Anně Gabrielianové a jejímu manželovi, 39letému Jamiemu Lee Henrymu, oběma z Rockvillu v Marylandu, ze spiknutí a z vyzrazení individuálně identifikovatelných zdravotních informací (dále jen „IIHI“) v souvislosti s jejich snahou pomoci Rusku v souvislosti s konfliktem na Ukrajině. Obžaloba byla vrácena 28. září 2022 a dnes po zatčení obviněných byla rozpečetěna. (Foto: US Army/Dr Anna Gabrielian via LinkedIn)

Gabrielian má mít dnes v 11:30 hod. u okresního soudu USA v Baltimoru první předvolání před soudce magistrátu USA Brendana A. Hursona. Očekává se, že Henry se dnes rovněž dostaví k prvnímu stání, ačkoli jeho čas ještě nebyl stanoven.
Obvinění oznámili státní zástupce Spojených států pro okres Maryland Erek L. Barron a zvláštní agent Thomas J. Sobocinski z Federálního úřadu pro vyšetřování, pobočka Baltimore.

Vlad III.
30. 9. 2022 14:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Gabrielian a Henry se setkali s osobou, o níž se domnívali, že je spojena s ruskou vládou, ale která byla ve skutečnosti tajným agentem Federálního úřadu pro vyšetřování (dále jen „UC“), aby UC sdělili svůj závazek pomáhat Rusku a projednali způsoby, jak by mohli ruské vládě pomoci. Gabrielianová sdělila UC, že se již dříve obrátila na ruské velvyslanectví e-mailem a telefonicky a nabídla Rusku svou pomoc a pomoc svého manžela. Gabrielianová sdělila UC, že ačkoli Henry věděl o interakci Gabrielianové s ruským velvyslanectvím, nikdy nezmínila Henryho jméno ruskému velvyslanectví. Gabrielianová se chtěla ujistit, že Henry může popřít jakoukoli vědomost o jejím jednání. Dne 17. srpna 2022 se Gabrielianová setkala s UC v hotelu v Baltimoru. Během této schůzky Gabrielianová sdělila UC, že ji motivuje vlastenectví vůči Rusku, aby poskytla Rusku jakoukoli pomoc, i kdyby to mělo znamenat vyhazov nebo vězení. Gabrielianová navrhla možné krycí historky pro setkání s UC a zdůraznila potřebu „věrohodného popření“ pro případ, že by byla konfrontována americkými úřady ohledně setkání s UC. Gabrielianová také UC řekla, že Henry je jako vojenský důstojník v současné době pro Rusko důležitějším zdrojem než ona, protože má více užitečných informací, včetně toho, jak armáda Spojených států zřizuje armádní nemocnici ve válečných podmínkách, a informací o předchozím výcviku, který armáda Spojených států poskytla ukrajinskému vojenskému personálu. Gabrielian si domluvil schůzku s UC a Henrym pozdě

Vlad III.
30. 9. 2022 14:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Toho večera kolem 20:10 se podle obžaloby Gabrielian a Henry setkali s UC v jejím hotelovém pokoji. Během schůzky Henry vysvětlil UC, že je odhodlán pomáhat Rusku a že se po začátku konfliktu na Ukrajině chtěl dobrovolně přihlásit do ruské armády, ale Rusko chtělo lidi s „bojovými zkušenostmi“ a on žádné neměl. Henry dále prohlásil: „To, co se nyní děje na Ukrajině, vnímám tak, že Spojené státy využívají Ukrajince jako prostředníka pro svou vlastní nenávist vůči Rusku.“ Henry a Gabrielian údajně nabídli UC soukromé lékařské záznamy z armády Spojených států a zdravotnického zařízení 1, aby pomohli ruské vládě. Během téže schůzky Gabrielianová požadovala, aby v případě, že jí bude hrozit značné riziko zatčení, jí a Henryho dětem „zajistili pěkný let do Turecka na dovolenou, protože nechci skončit tady ve vězení s dětmi jako rukojmími nad mou hlavou“. Henry také naznačil, že se obává, aby prošel prověrkou pro získání bezpečnostní prověrky, a řekl UC: „Nechci znát vaše jméno… protože chci také věrohodně popřít. V případě bezpečnostní prověrky chtějí znát jména a lidi a všechny tyhle věci.“

Vlad III.
30. 9. 2022 14:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak je podrobně popsáno v obžalobě, o několik dní později se Gabrielian a UC znovu setkali v hotelu v Baltimoru, aby projednali poskytnutí armádních lékařských záznamů UC. Gabrielian řekl UC, že Henry má obavy z porušení HIPAA, ale Gabrielian žádné takové obavy neměl. Gabrielianová prohlásila, že se s Henrym poradí ohledně poskytování lékařských záznamů pacientů z Fort Bragg a že se s ním znovu spojí. Následujícího dne Gabrielianová poslala UC textovou zprávu, v níž za použití kódovaného jazyka oznámila, že Henry poskytne UC lékařské záznamy o armádě. Dne 31. srpna 2022 se Gabrielian a Henry údajně setkali s UC v hotelovém pokoji v Gaithersburgu ve státě Maryland. Podle obžaloby Gabrielian poskytl UC IIHI týkající se dvou osob, včetně manželky zaměstnance Úřadu námořního zpravodajství, na kterou Gabrielian upozornil, že má zdravotní potíže, které by Rusko mohlo „využít“. Henry také údajně poskytl IIHI týkající se pěti osob, které byly vojenskými veterány nebo byly s vojenskými veterány v příbuzenském vztahu.
Pokud budou obžalovaní odsouzeni, hrozí jim za spiknutí trest v maximální výši pěti let federálního vězení a za každý případ vyzrazení IIHI trest v maximální výši deseti let federálního vězení. Skutečné tresty za federální trestné činy jsou obvykle nižší než maximální tresty. Případný trest určí soudce federálního okresního soudu poté, co zohlední americké směrnice pro ukládání trestů a další zákonné faktory.
Zdroj: breaking911.com

Vlad III.
30. 9. 2022 14:53
Ohodnotit příspěvek :
     

To bylo něco pro zasmání..-)

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 14:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak šaráda v Moskvě už začala, chvíli jsem Vajgla poslouchal. Moc se to ale nedalo, jeden blábol vedle druhého. Führer 2, nejspíš skončí podobně.

Buchtík
30. 9. 2022 15:00
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Však on si to dnes může poslechnout každý, nepotřebuje tlumočení žumpy iDnes nebo takových Bubu, který by spíš měli držet hubu…
https://www.youtube.com/watch?v=aKTE_9osUeI

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 15:26
Odpovědět  Buchtík

Jasně, každej se o té kombinaci sociopata a psychopata, toho času “prezidenta” RF může přesvědčit sám. Na to je informační svět dobrej.

skeptik
30. 9. 2022 18:05
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Víš, ono každý není zaslepený fanatik jako ty, který nevládne kritickému myšlení a neumí si analyzovat dostupné informace, a tak slepě věří kdejaké vymyšlené hlouposti jen proto, že se mu ta hloupost líbí.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:15
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

U Bideta je vše tebou jmenované,Putin nic z toho nemá 👎

Pedro
30. 9. 2022 17:15
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Ale jak skončíš ty kolaborante, to bych rád u toho byl.

Vlad III.
30. 9. 2022 18:15
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Hitler zhebnul dávno,Bidet se chystá,to máš pravdu.

Jiří
30. 9. 2022 15:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Situace se ostří a západ volí taktiku zmaru. Tato zima bude pro EU prubířská ,ale přežije ,silně oslabená ,co může ještě USA způsobit? Vyvolat větší válečný konflikt ,ale v tom případě USA odejdou definitivně z první pozice a stanou se světovým otloukánkem ,jejich druhý Avganistán se blíží.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 15:44
Odpovědět  Jiří

Máte pravdu, pro Rusko se blíží jeho druhý Afgánistán.

Markýza
30. 9. 2022 16:47
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

https://www.youtube.com/watch?v=i3XSucrNsY0

Doufejme, že i pro Amíky…tedy ten Afghánistán.

30. 9. 2022 21:25
Odpovědět  Markýza

Ale zpívá to s citem, potvora jedovatá.

Markýza
1. 10. 2022 15:43

Žejo? Současně jsem se smála a mrazilo mě.

Pedro
30. 9. 2022 17:08
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

Pubošku, CCCP není Rusko a naopak. Jsi mladý, ještě uvidíš svůj sen, hlad a bídu se západem. Jsi hlupáček naivní. A CCCP ovládali Ukrajinci.

konzerva
30. 9. 2022 15:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak ty 4 oblasti už jsou v Rusku a teď začne tanec. Už nakládají F 300, 500, 3000, 5000 bude rachot .

konzerva
30. 9. 2022 17:20
Odpovědět  konzerva

Staronové oblasti jsou zpět.

Korek
30. 9. 2022 17:26
Odpovědět  konzerva

Možná. Uvěřím, až uvidím výsledky. Rusové mají tendenci trochu přehánět ve svých projevech.

Helena
30. 9. 2022 16:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Přeji lidem z těchto oblastí, že budou žít konečně v klidu, bez terorizování ukrajinskými fašisty.

[Trol-1] Bubu
30. 9. 2022 16:23
Odpovědět  Helena

Také jim přeji klid a hlavně to, aby je neterorizovali ruští fašisti.

skeptik
30. 9. 2022 18:01
Odpovědět  [Trol-1] Bubu

S ruskýma fašistama si hravě poradí, problémem jsou fašisti kolektivního Západu. Je jich mnoho a rádi by dokončili to, co jim nevyšlo za II.světové.

konzerva
30. 9. 2022 17:19
Odpovědět  Helena

A už začínají z Ruska na staronová Ruská území přijíždět obrovské kolony vojenské techniky, vojáků atd.

Markýza
30. 9. 2022 20:16
Odpovědět  konzerva

Samozřejmě, že začínají. Staronová území už konečně chtějí trochu klidu, Ukroši je už ostřelují dost dlouho.

Pavel K
30. 9. 2022 17:58
Odpovědět  Helena

👍 👍 👍

30. 9. 2022 16:55

Mluv za svou bublinu kačere. Ohromnej dojem na mě udělala na Václaváku, tou protidemoškou pod muzeem. Tak jsem si to vyfotil, abych měl na co plivat Takys tam byl a mával nějakým kolaborantským fujtajblem? Třeba tě mám na fotce? To by se mi moc líbilo. Nevíš o nějakým žluto-modrým hajzláku?
Hele, a čím to je, že je z té ruské armádičky celej západ pos-ranej až zašima? A jo. K wehrmachtu má daleko, to máš pravdu. Proto také nedopadne jako wehrmacht.

30. 9. 2022 17:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdechovský nás dostal na mapu světa:
Dlouholetý poslanec Evropského parlamentu z České republiky Tomáš Zdechovský podpořil myšlenku blogera oddělit ruskou exklávu Kaliningrad od Moskvy a rozdělit ji mezi Prahu a Varšavu.
Zdechovský ve čtvrtek sdílel tweet od polského bloggera, který ukazuje mapu nejzápadnějšího ruského Kaliningradského regionu, který je rozdělen mezi Polsko a Českou republiku. Popisek k obrázku zněl: “Je čas rozdělit Kaliningrad, aby naši čeští bratři měli konečně přístup k moři.”
Český politik, který je europoslancem od roku 2014, dokonce navrhl plán, jak region z Ruska odstranit.
„Uspořádáme referendum, aby byl Kaliningrad česko-polský,“ napsal s tím, že „pokyny“ k uspořádání hlasování lze převzít z Krymu.
https://www.rt.com/news/563794-kaliningrad-poland-czech-mep/

Kaliningrad.jpg
Korek
30. 9. 2022 17:35
Odpovědět  primak

Zdechovského neznám a nesleduji. Ale…, není to myšleno ironicky, sarkasticky, nebo sardonicky?

zuza
30. 9. 2022 18:52
Odpovědět  Korek

zdechovského som si vážila, keď bojoval za ľudí, ktorým nórska sociálka ukradla deti.
Ale vo všetko ostatnom je to poslušný europosranec.

Markýza
30. 9. 2022 20:15
Odpovědět  zuza

Taky tak.

Gene
1. 10. 2022 15:55
Odpovědět  zuza

Jistil si volebni hlasy.

Administrátor
P.A.Semi
1. 10. 2022 10:49
Odpovědět  Korek

Zdechovský je ze strany jež je “Křesťanská” asi tak jako Jidáš…

Myslím, že by obyvatelé Kaliningradu nehlasovali pro tohle rozdělení, a nemůže to schvalovat referendum cizinců, kteří na daném území nebydlí…

πα½

30. 9. 2022 17:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale na druhém konci světa se taky udělaly státy pro sebe – po dlouhém čase kolonialismu – a Bidenovi to nevadí:
“S hrdostí oznamuji, že po příslušných konzultacích uznáme Cookovy ostrovy a Niue jako suverénní státy.” Spojené státy mají v úmyslu s vámi všemi konzultovat a spolupracovat na každém kroku, protože jde o v našem zájmu a doufám, že i ve vašem,“ řekl dneska Biden.

(No bylo už na čase, oddělily se od New Zealandu v roce 2001)

zuza
30. 9. 2022 18:57
Odpovědět  primak

Spojené štáty budú spolupracovať, potrebujú ďalšiu nepotopiteľnú lietadlovú loď v južnom pacifiku, tých pár tisíc polynézanov potrebujú ako záhradníkov, kuchárov a upratovačov a polynézanky na rozptýlenie hrdinských hnUSAckych vojačikov

PENNYS
30. 9. 2022 18:57
Ohodnotit příspěvek :
     

URCITE JSTE SI UZ VSIMLI ,ŽE ZDE SE TO TADY ,POSLEDNÍ DOBOU HOLNĚ ROZRUSTÁ RUZNYMI” MASUNTY|” A KONFIDENTY ZE SEZNAMU A Z HOVÍNEK???????????????????????????????????????

Vlad III.
30. 9. 2022 22:25
Odpovědět  PENNYS

I místního admina, bohužel 👎