politika

Pjotr Tolstoj ve francouzské televizi otřásl jejich domem: “Pošlete legii!”

Pjotr Tolstoj ve francouzské televizi řekl, jaký osud čeká francouzské vojáky na Ukrajině.

Poslanec Státní dumy Pjotr ​​Tolstoj způsobil ve francouzské televizi pořádný rozruch a jelikož šlo o přímý přenos, slyšelo to mnoho lidí.

Pjotr ​​Tolstoj byl pozván do živého vysílání francouzského televizního kanálu BFM. Nebyla náhoda, že francouzští novináři pozvali místopředsedu Státní dumy, protože potomek slavné dynastie mluví výborně francouzsky, takže se domluví bez tlumočníka.

Ruský poslanec řekl vše, co si myslí o politice prezidenta Emmanuela Macrona, o Západu a o tom, proč Rusové dali své hlasy ruskému vůdci Vladimiru Putinovi i o ztrátách ukrajinských ozbrojených sil během dvou let speciální operace. Tolstoj se také netajil důsledky vyslání francouzských legionářů do zóny speciální operace a varoval novináře, aby zachránili své občany před smrtí.

Místopředseda Státní dumy odpovídal na otázky o vysoké účasti v prezidentských volbách a poděkoval Paříži a Západu za „dva roky sankcí, lží a útoků“, které zajistily vysokou účast v prezidentských volbách.

Politik nezapomněl vyjádřit vděčnost Západu za všechny hrozby vůči Rusku a zdůraznil, že Rusové správně pochopili toto poselství a šli volit Vladimira Putina.

Během rozhovoru s novináři Tolstoj řekl, že během konfliktu ozbrojené síly Ukrajiny již nenávratně ztratily asi 400 tisíc vojáků, kteří zemřeli na bojišti. A toto číslo neustále roste.

Pjotr ​​Tolstoj navíc poznamenal, že v zóně Speciální vojenské operace na straně ukrajinské armády bojovalo 356 francouzských žoldáků. Podle oficiálních údajů jich už 147 zemřelo. Možná to bylo pro francouzské televizní diváky zjevení když se dozvěděli o počtu krajanů, kteří zahynuli v zóně Speciální vojenské operace. Ale co je nejdůležitější, otevřel Francouzům oči, že pro zabité vymýšlejí „legendu“, aby se neprokázalo, že je smrt zastihla právě v době, kdy bojovali v zóně Speciální vojenské operace.

Tolstoj také varoval před negativním scénářem, pokud by byla do Oděsy vyslána francouzská cizinecká legie. Bude čelit osudu francouzských lehkých tanků, které Paříž, posedlá myšlenkou porazit Rusko, poslala do Kyjeva.

Ironicky také podotkl, že je „naprosto potěšen“ návrhem prezidenta Emmanuela Macrona na „olympijské příměří“ uprostřed skutečnosti, že ruští sportovci se nemohli zúčastnit. Tolstoj zároveň zdůraznil, že Izrael, který páchá genocidu na Palestincích, se olympijských her zúčastnit může.

Tolstoj také ujistil hosty ve studiu francouzské televizní stanice BFM, že Rusko dosáhne svých cílů – demilitarizace a denacifikace Ukrajiny.

“Ihned po uzavření volebních místností mi nabídl francouzský zpravodajský kanál BFM TV, že bude živě diskutovat o výsledcích hlasování. Poděkoval jsem Francouzům za dva roky sankcí, lží a útoků, které se staly dalším faktorem prezidentova vítězství ve volbách. Hovořil jsem také o skutečných vyhlídkách francouzské armády na Ukrajině.“

Odkaz na video VK  (10 minut)

Krátce:

No, Caesar byl znovu zvolen bez jakékoli opozice nebo kampaně. Není se čemu divit, že?

– Bez vás by 75% volební účast nebyla možná. Děkuji!

– Co tím naznačujete?

– Díky vaší nedostatečné suverenitě a americké politice podpory ukrajinského neonacistického režimu si ruský lid uvědomil, že jde o válku o přežití, a zajistil rekordní účast ve volbách.

– Vyloučili jste jediného důvěryhodného kandidáta, Naděždina, z chabých důvodů. Zbývající kandidáti Putinovo rozhodnutí podpořili. Tak co je to za vítězství?

– Historicky se stalo, že všechny strany sedící v ruském parlamentu, a které staví kandidáty do voleb, podporují speciální vojenskou operaci. A Nadeždinova neúčast je zcela jeho vina. Zopakoval děj románu Gogola „Mrtvé duše“ a předal ústřední volební komisi jména lidí, kteří již nežijí. Máme zákon. A možná vás to překvapí, my nesnídáme děti. Takže podle naší legislativy se kandidát, který poskytne nelegitimní hlasy, voleb neúčastní.

– Co se chystá Putin dělat na Ukrajině? Bude pokračovat ve válce? Chce se ještě dostat do Kyjeva a svrhnout Zelenského režim?

– U nás se tomu, co se děje na Ukrajině, říká speciální vojenská operace. Ale můžeme to nazvat i válkou, protože dnes se jí účastní všechny země NATO. Civilisté v Belgorodu zemřeli kvůli evropským raketám, které byly dodány Ukrajincům. Ale nebojte se, válka bude pokračovat a my dosáhneme svých cílů.

– Bude Putin pokračovat a zaměří se na Kyjev nebo Oděsu?

– Mohu vám říci svůj vlastní názor: musíme pokračovat až k polským hranicím. Pošlete své cizinecké legii, pevné zdraví přeji. Tento nápad je prostě úžasný. Všechno bude stejné jako s francouzskými tanky, které jsme letos v létě spálili. Problém je v tom, že cítíte, že tuto válku prohrajete, a v panice hledáte řešení. Pro Francouze si vyslání legie do Oděsy vybere svou cenu – vrátí se v rakvích. Nevěřím, že Francouzi budou s tímto nápadem vašeho prezidenta spokojeni.

-Vy vyhrožujete Macronovi?

– Ne. Tohle je realita. To je osud veškerého vybavení NATO a všech vojáků NATO, kteří jsou na Ukrajině. Pro Francii to skončí rakvemi na letišti Orly (L’aéroport de Paris-Orly) a nebude to Macron, kdo je bude vítat.

– V tuto chvíli však Rusko válku ještě nevyhrálo.

– Ukrajina po katastrofální porážce letos v létě úplně ztratila iniciativu. A my budeme postupovat vpřed, krok za krokem, bez spěchu. Nebojte se, my máme čas, máme zbraně a máme vojáky. ..

https://peremogi.livejournal.com/70703192.html
https://t.me/petr_tolstoy/2024

Memorandum pro Francouze:



sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Autor
20. 3. 2024 22:36
Ohodnotit příspěvek :
     

To je důsledek toho, že politika se postupně proměnila ze zastupování občanů n azastuopování kapitálu, finnací a zbrojního průmyslu. tento proces byl dlouhodobý, s různými odchylkami v různých zemích, ale byl to celkový směr politiky celého Západu.
V každé zemi Západu to probíhalo jinak, ale výsledky jsou téměř totožné. Říká se, že za vším hledej ženu. Já bych řekl. že za vším hledej lakotu, touhu po moci, sobectví a lhostejnost (i u těch žen) vůči spoluobčanům. A to nejen u Těch politiků, ale bohužel i u značné části obyvatel zemí.
Jestliže země jako USA, převádí vše na peníze, pracuje výhradně v zájmu kapitálu, financí a prosazuje to všude, není divu, že i “obyčejní” Američané nejsou v drtivé většině schopni uvažovat jinak, než v rámci toho, co má jakou finanční hodnotu. A co ji nemá, to neexistuje.
A pokud si někdo poctivě vzpomene, pak celá ta naše historie od “listopádu” je právě o tomto směru.
Ale jsem si naprosto jist jedním jediným faktem, že žádný z těch co horuje pro válku s Ruskem, ať u nás nebo jinde na Západě, NIKDY nepůjde dobrovolně bojovat do přední linie. Tihle váleční štváči se považují za nenahraditelné! Ano, jsou nenahraditelní, ale IDIOTI.

ModrýKlokan
20. 3. 2024 23:03
Odpovědět  Peter 008

@ Peter

Klobouček. Povedený komentář. S dovolením podepisuji.

Pavel z Moravy
21. 3. 2024 10:17
Odpovědět  ModrýKlokan

Já se s podpisem připojuji a jen dodám, že Tolstoj je dalším skvělým lídrem ruské společnosti. Geny se prostě nezapřou. A jestli bude Rusko pokračovat takto skvěle ve výchově mladých vlastenců, bude mít v budoucnu minimální problémy s hraboši vzývajícími mamon jako nejvyšší prioritu. A výchova mladých ve společnosti k vlastenectví, co může býti důležitější?

marie
21. 3. 2024 19:21
Odpovědět  ModrýKlokan

Jasně my máme hodinky, Rusové mají čas. Navíc Rusové války nezačínají, ale zásadně končí!!!

Albi
20. 3. 2024 23:53
Odpovědět  Peter 008

Nejen že nepůjdou dobrovolně, ale mnozí včas zdrhnou i před případnou mobilizací. A budou žádat cizí země o pomoc – postarat se komplet o uprchlíky s jejich rodinami a poslat své vlastní občany do jejich války – viz Ukrajinci.
Jenže oběti jsou vždycky ti, kteří utéci z různých důvod nemohli.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Mike
21. 3. 2024 00:47
Odpovědět  Peter 008

No, on KoZa hlavně Rusko absolutně nepochopil. Rusku totiž nejde o území Ukrajiny, ani o její nerostné suroviny. Rusové jen nenávidí fašisty, což samozřejmě fašistický západ děsí, proto to strašení, že Rusko po porážce Ukrajiny uchvátí celou Evropu, což by bylo sice celkem logické, ale z vojenského hlediska zcela neproveditelné.
Místo toho staví v Africe vojenské základny, čímž vyhání západní pijavice nerostného bohatství z Afriky (a že ho ta Afrika má habakuk). Černoušci si pak začnou prodávat své vlastní nerostné bohatství sami. Zbohatnou a třeba si zavedou i nějaký sociální systém, možná dojde i na důchody a přestanou odcházet do zkrachovalé Evropy.

Frank1
21. 3. 2024 09:05
Odpovědět  Mike

Ale jo, o suroviny jde take. Jsou tam, kde je Luhansk a Doneck, uz je maji. Budou chybet zapadu a ty odjinud nebudou tak lacine a bude jich malo. I to uhli zacnete milovat a nebude vam smrdet.

Markýza
21. 3. 2024 09:43
Odpovědět  Mike

Ne že nepochopila, Mike. Ohrnula nos a pravila – tss, nějaká pitomá benzínka ve stepi.
Pokud vím, první varování, a to velice vážné, vypustil Putin už svým projevem v 2007 v Mnichově. Co udělala Ukrajina? Tehdy NEUTRÁLNÍ Ukrajina? Začla vyjednávat o vstupu do NATO. A co udělala KoZa? Nadšeně zatleskala pacinkama a řekla joo! Bezva nápad!
Takže pochopila – ale nedbala.

Frank1
21. 3. 2024 09:03
Odpovědět  Peter 008

Vzdyt to jsou jen vyzirkari a prospechari typu Zida Rychetskeho, PePy a jinych. Chytnou novy vitr a zacnou mluvit jinak, jen aby zustali u koryta.

Max
23. 3. 2024 19:29
Odpovědět  Frank1

Pepa by si nechal i sešikmit oči, kdyby to tady vzali do rukou Číňané.

Udivený
21. 3. 2024 10:04
Odpovědět  Peter 008

Chtěl bych se trochu dovzdělat, tak mám jednu malou otázku. Pokud tvrdíte, že politici již nezastupují občany, tak by mne zajímalo, kdy tomu bylo naopak, kdy nás ještě zastupovali. Pokud víte i rok kdy se to zlomilo, bude to skvělé. To asi víte, když píšete o nějaké změně. Osobně jsem si toho nikdy nevšiml, ale pravda je, že této pohádce věří davy spoluobčanů. Možná v tom bude celý problém.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaroslav
21. 3. 2024 11:27
Odpovědět  Peter 008

Souhlasím, v USA se i hodnota člověka udává v penězích. “Je hoden xxx dolarů “. Četl a slyšel jsem to mnohokrát. Čím vyšší dolarove hodnocení, tím lepší člověk

All
20. 3. 2024 23:23
Ohodnotit příspěvek :
     

400 000 padlých ukrajinců za židochazarský kaganát oblečený do šatů nacistů dvacátého a dvacátéhoprvého století.Hvězdo,hvězdo,zde Země,Země,probíhá očista,denacifikace.

Staník
21. 3. 2024 09:32
Odpovědět  All

Ono jich bude nejméně jednou tolik. Podle toho, kolik měli na začátku, kolik zmobilizovali a kolik jich je tam teď. Rozdíl je nyní cca 1,7 milionu. To budou ti mrtví a s trvalými následky. Pokud nemobilizovali černé duše.

Staník
21. 3. 2024 15:41
Odpovědět  Staník

Nevím, kam to nalepit, tak pod svůj příspěvek. Dnes se v 18:00 hraje přátelský zápas ve fotbale Rusko vs. Srbsko k 25. výročí “humanitárního” bombardovaní Srbska, kdyby na to někdo chtěl kouknout. Určitě to bude ve slavnostní a přátelské atmosféře. Pro Rusko první zápas s evropským soupeřem od února 2022.

Slovan
21. 3. 2024 17:15
Odpovědět  Staník

Tak dejte někdo odkaz určitě to budou vysílat.

Staník
21. 3. 2024 17:41
Odpovědět  Slovan

Já koukám tady. Je to s ruským nebo srbským komentářem:
http://livetv768.me/enx/eventinfo/197753880_russia_rus_serbia/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
21. 3. 2024 17:49
Odpovědět  Staník

Staníku děkuji, ale s tím mi bude mušet někdo chytřejší pomoci, to víte zedník.

Staník
21. 3. 2024 17:57
Odpovědět  Slovan

Objeví se tam vlaječky, u nich je kvalita přenosu, stačí kliknout na kolečko “play” (černý trojúhelník) a mělo by to jít. Když ne, zkusit další. Jsou tam reklamy, tak je pozavírat. nakonec se k tomu proklikáte :).

Slovan
21. 3. 2024 18:37
Odpovědět  Staník

😊 🙋‍♂️ 😊

20. 3. 2024 23:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten kikirik na tý fotce mi přijde ukřivěnej, jako by žaloval.

Frank1
21. 3. 2024 09:07

Jsi prastenej? Prave to je jeho ukol! Cesky Honza je chytrej jen v pohadkach. I tady jen dokazuje svou debilitu.

Ladislav 💤
21. 3. 2024 11:17

👍 brzo si ho Rusové udělají na víně! Aspoň se pomějou!

Burák
21. 3. 2024 03:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Bravo. Tím nemyslím vystoupení poslance ruské dumy ale ten pokrok, že mohl mluvit v přímém přenosu ve francouzské televizi a tudíž nemohli jeho slova korigovat. K podobnému vystoupení došlo nejednou v ruské televizi, kde rovněž v přímém přenosu mohl diskutovat i to Řeporyjské sprosté individum. Ten ale vůbec nepochopil, že když dostal takovou příležitost, měl by vystupovat alespoň trochu s úctou. Tak si tam s ním vytřeli jak se říká zadek, protože u jeho vstupu běžela jeho slavná videa tuposti a omezenosti, která osobně natočil.
Takže v Rusku i ve Francii funguje jakási svobodná žurnalistika. A u nás funguje co? Proč ta slavná americká CNN jménem Prima nepozve do přímého vstupu kupříkladu nějakého poslance ruské dumy a rovněž s ním nediskutuje? Proč musíme být vždy zalezli v nějakém zadku tak hluboko? Hlavně, že si hrají ti slavní žurnalisti na nezávislé a přitom ukazují pravý opak.

Slovan
21. 3. 2024 07:35
Odpovědět  Burák

Tak není to prvně co byl Tolstoj ve francouzké televizi, myslím že i přímém přenosu a vždy měli frantíci spadlé čelisti. Bylo by zajímavé si poslechnou reakce francouzkých ovcí co oni na to. Dovedu si představit, jak u toho přenosu byli zděšeně udiveni ala Mirka. 🤣

Autor
21. 3. 2024 11:35
Odpovědět  Slovan

Na stránce Afteshock https://aftershock.news/?q=blog/53730&page=2 autora La France de Basque se čas od času objevují Tolstého vystoupení ve francouzských médiích.
vystupuje poměrně často, na to, že je to Rus a že de facto s Ruskem Západ válčí. Vždy to dopadá stejně, jeho obrovskou výhodou je dokonalá znalost francouzštiny.
Komentátoři z Francie bývají vždy jaksi zaraženi po jeho slovech …

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
21. 3. 2024 12:55
Odpovědět  Peter 008

Jó to je pravda, umí dobře francouzky a určitě má v hlavě. To co jsem viděl už dříve tak si ho tam taky pozvali a on je tam vyškolil jako malý děcka. Jen zírali na Vizír a ještě k tomu měli spadlou čelist. 🤣

Bety
21. 3. 2024 08:14
Odpovědět  Burák

Já myslím, že ho pozvali jen proto, aby tomu svému Macronovi vzkázali, že z té jeho rétoriky nejsou
nadšeni. Ono je něco jiného lhostejně přihlížet umírání daleko od nich, a něco jiného poslat do toho
mlýnku své kluky, ještě s rizikem opravdu velké války. Navíc jsou si jisti, že mají obyvatelstvo tak
zpracované rusofobií, že jeden rozhovor to nemůže zvrátit. Možná ale, že se pletou.
Stejně jako ti naši.si myslí, že když všechno ruské tak černě onálepkovali že si nikdo, ani jejich kritik
netroufne veřejně říct, že proti Rusku nic nemá, že je ta rusofobie všeobecná. Jenže tlačili a tlačí
na pilu tak silně, že to lidem leze krkem a už si myslí, nebo začínají myslet pravý opak.
A jelikož u nich všechno stojí a padá s tou rusofobií, tak až lidé začnou vyvěšovat ruské vlajky
budou bezradní.

Markýza
21. 3. 2024 09:45
Odpovědět  Bety

Bingo. Nejdřív jsem si řekla, že teda projevili dost odvahy, protože věděli, koho zvou, ale vaše vysvětlení je lepší. Už asi nevědí, jak mu to do té jeho cézarské palice natlouct.

jsladin
21. 3. 2024 15:38
Odpovědět  Burák

I ty nejhorší pražské šlapky, mají více cti a hrdosti, než česká novinářská parta. S výjimkou 5%.

Jiří
21. 3. 2024 07:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Nenávist k Rusku je dědičná po staletí .Co s tím? Bude opakován obrázek Moskvy a Stalingradu.Pouze Česko již nebude mít možnost jako po roce 1945 ,mít svůj průmysl a nerostné suroviny z východu.

skeptik
21. 3. 2024 08:45
Odpovědět  Jiří

K nenávisti k Rusku jsme záměrně plánovaně vychováváni. Začíná to překrucováním historie a šířením lží a mýtů, a konče propagandou šířenou v Americké filmové tvorbě.
Je to očividné na mladých jak nenávidí Rusko.

Jaroslav
21. 3. 2024 11:37
Odpovědět  skeptik

Ono ti mladí lidé mají své rodiče, kteří by to mohli korigovat. Je řada lidí které nemusím zrovna milovat, ale i ti mají právo žít po svém. Řada lidí je namachrovaná a svými fobiemi si vlastně řeší různé své komplexy.

skeptik
21. 3. 2024 14:03
Odpovědět  Jaroslav

Jenže už máme generaci rodičů vyrostlých na protiruské propagandě a pohádkám o báječné Americe.

Petr
21. 3. 2024 16:39
Odpovědět  Jaroslav

Jaroslave máte děti? Můžu Vám říct že mám tři už dospělé, vychovávané inkluzivním školstvím, dokonce i UK a ode mne to nikdy neslyšeli. Ovšem když dojdeme na politiku skončí to z jejich strany, to je ruská propaganda, fejk , nebo to nechci slyšet. Jak tedy s nimi chcete diskutovat a o něčem je přesvědčit. Holt si to musí sami prožít když nám starším nevěří. Tato generace je ztracená.

Slovan
21. 3. 2024 17:09
Odpovědět  Petr

👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍
Petr nebo Pavel, je to jedno souhlasím. 😊

jsladin
21. 3. 2024 15:45
Odpovědět  skeptik

A nevím proč? Osamašedesátý nezažili, to jsem také CCCP upřímně neměl rád. Avšak otočním kola dějin jsem v devadesátkách pochopil, že nás sice při hájení svých geopolitických zájmů vlastně podruhé osvobodili. Tato doba fšizmu je toho dokladem.

Ladislav 💤
21. 3. 2024 11:22
Odpovědět  Jiří

Stačilo včera sledovat ten program o traktorech Zetor! Vyváželo se do celého světa a to byla pane značka!

Co dokázali za 35 let tihle fašisté? Kulové lejno!
Zničit, vykrást rozprodat a klanět se západním pitomcům! Hnus!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ModrýKlokan
22. 3. 2024 18:31
Odpovědět  Ladislav 💤

Včera jsem mluvil s jedním Zetorákem, že prý se bude propouštět na kovárně. Neuvěřitelný. Za ty traktory by nám všude po světě urvali ruce, levný, přiměřeně inovovaný.

Místo toho si necháme líbit, že EUtopie v zájmu korporací jako John Deer naši výrobu zařízla. Nesmyslama jako normy Euro 5,6…

Je to zločinecká korupce a nelegitimní koloniální politika. Tupé ovce na to hledí jak puci. Ničemu nerozumí, ze všeho mají strach. Podle toho dopadnou a my s nima.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
21. 3. 2024 11:29
Odpovědět  Jiří

A neradujme se, k vítězům tentokrát patřit nebudeme..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Jaroslav
21. 3. 2024 12:02
Odpovědět  Albi

Mezi námi, jestli se za vítězství v 2svv počítá masová výroba zbraní pro wermacht, tak jsme mezi vítězi oprávněně. V tom byl protektorát dobrý. I atentát na Heydricha museli za nás naplánovat britové

Autor
21. 3. 2024 12:50
Odpovědět  Jaroslav

Jenže tím řešili jen svoje problémy, u nás na to doplatilo až příliš mnoho lidí. Navíc dodnes není známo, kdo s tím doopravdy přišel.
A co se týče výroby, není žádným tajemstvím, že produktivita a kvalita rázně za protektorátu upadly. Čeští železničáři měli zakázáno nosit do práce jakýkoliv nůž a je si třeba uvědomit, že nás všichni, kromě SSSR, opustili a byli jsme sami, jako “oběť za evropský mír”. Ten kdo kritizuje naše chování během okupace, by si měl velmi často prostě zamést před vlastním prahem. Každý.
Všude, v každém národu, v každém státu, byli vždy zrádci, ale také hrdinové.
Vemte Němce. Stalinovi jednou za války zachránila minimálně zdraví práce Rotefront, který “nedodělal” leteckou bombu, která poblíž Stalinovy dači nevybuchla. Kdo si to dokáže představit, jak moc to bylo riskantní, jen tak “odfláknout” výrobu bomby … ? Takže je to tak, jak říkám a záleží jen na tom, kdo je u moci.
A my máme stejný druh politiků, jako to bylo před Druhou sv. válkou. Proto po válce byly na nátlak veřejného mínění některé kolaborantské strany zakázány, ale pravice je chtěla využít i v únoru 1948.

karči
21. 3. 2024 20:42
Odpovědět  Peter 008

hajdrich umřel v práglu pět dní po atentátu. Byl to atlet a již se zotavoval, když ho navštívil himler a hodinu na to byl hajda tuhý, prý sepse krve. No to měl z toho, že znal tajemství kladenských dolů a proto hořely LIDICE jen žádné svědky vedení ády na Rus za ručičku. Až skončí boj satanistů proti nilským starorodům (viktorie – nilská rodička rodšildů- toriů)

skeptik
21. 3. 2024 14:07
Odpovědět  Jaroslav

Atentát na Heydricha – není to, čím by se měl někdo chlubit vzhledem k tomu, kolik to odneslo nevinných lidí.
S čím museli aktéři počítat. A nic ten atentát nevyřešil.
A byli to zrovna Britové kdo pomohli vyvolat II. světovou.

Bety
21. 3. 2024 15:23
Odpovědět  Jaroslav

Odnesl to v prvé řadě odboj všeho druhu. Ale možná, že i to Britové naplánovali.

Frank1
21. 3. 2024 09:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Je hoden svych predku, byli to velci vlastenci. Jeho vystup vyzadoval velkou odvahu, ale uz ta skutecnost, ze ho pustili do verejnych medii, ktera jsou pro Rusy zavrena svedci o tom, ze se neco deje. Museli Frantiky sokovat tim, co je pravda. Informacni pole dostalo bombu pro blbce, kteri jim stale veri jako u nas.

Burák
21. 3. 2024 11:24
Odpovědět  Frank1

Před několika lety ve Francii udávali rodiče v nejvíce případech do rodného listu jméno Putina u svých nově narozených kluků. Tak tam vyroste generace Putinu 😁 Hold je takový státník u vlastenecky smýšlejících vždy populárnější než korporáti zastupující kapitál. Většina západních politiků si pořád klade tu stejnou otázku, proč nás nemají rádi. No protože zastupujete oligarchy a nikoliv nás.

Ladislav 💤
21. 3. 2024 11:14
Ohodnotit příspěvek :
     

👍Pane Tolstoj, super👍!
Takhle se musí na zrádce a anglosaskou verbež!
Slovanskou chytrosti!
Rozdrtit všechny bez milosti!
Chcete válčit? Tak smrt vás nemine! To platí i pro ty naše pitomce!

Jaroslav
21. 3. 2024 11:47
Odpovědět  Ladislav 💤

Jenže ti naši blbci, co o tom rozhodnou pošlou někoho jiného. Jistě tam nepůjde Řeporyjské prase, nebo kolář, pepa parasutista, či fialový plagiátor. A ani jejich děti, ale cizí děti, synové či otcové. Stejně jako na Ukra. No a jak Tolstoj připomenul Francouzům jejich 147 mrtvých, tak nám třeba připomínat zatím 66 mrtvých “dobrovolníků ” z české kolonie. Dle ruských údajů je jich tam ještě 122. Třeba obsluhují české raketomety co střílí na Belgorod…

Bety
21. 3. 2024 15:13
Odpovědět  Jaroslav

Rozhodují , protože mohou. Když se národ postaví proti válce, nic nezmohou.

Petr
21. 3. 2024 16:45
Odpovědět  Bety

A kdo by se postavil, my důchodci? A mladí tomu tleskají a fandí, není nám už pomoci.

Petr
21. 3. 2024 16:44
Odpovědět  Jaroslav

Ne třeba ale stoprocentně stejně jako všechny ostatní zbraňové systémy. Rusové velice dobře ví kdo jim zabíjí civilisty v pohraničí a přijde zůčtování.

Slovan
21. 3. 2024 17:54
Odpovědět  Petr

👍 👍 👍 👍