politika

Na pokraji třetí světové války: Přesně podle plánů architektů NWO.

Na pokraji třetí světové války: Přesně podle plánů architektů NWO. USA i Církev pod vládou temnoty. Bergogliovo falešné náboženství jako nástroj. Fatima to předpověděla. Kam až zednáři zajdou? Horká linka z Argentiny

P. Paul Kramer odhaluje souvislosti mezi reformami Druhého vatikánského koncilu, vládou Spojených států ovládanou Deep State a současným pontifikem, jemuž velí zednářská lóže z Argentiny – přesně podle Třetího fatimského proroctví

Jsme na pokraji třetí světové války. Papež Pius XII. v roce 1939 řekl: „Nic není ztraceno mírem. Vše může být ztraceno válkou.“ Vláda Spojených států tuto pravdu zcela ignoruje. Její agendou není mír, ale válka. Místo aby podnikla všechny kroky k zajištění míru s Ruskem, je agresivní, Moskvu provokuje, a v důsledku toho bude první obětí Evropa.

Kam to vše vede? Bylo to předpovězeno. Sledujeme, jak se před našima očima doslova naplňuje proroctví. Když byl papež Benedikt XVI. ještě kardinálem, promluvil o třetím fatimském tajemství. Řekl, že odpovídá tomu, co bylo zjeveno v Písmu svatém a tomu, co bylo mnohokrát řečeno v jiných mariánských zjeveních. Mluví o třetí světové válce za účasti USA a Ruska. Z tohoto tajemství můžeme také předpovídat, že Rusko v této válce zvítězí. USA přesto nastoupily sebevražednou agendu. Vyprovokování války s Ruskem pro ně skončí velmi špatně: slepí stoupenci slepých vůdců padnou společně.

Převrat pro NWO

To vše se děje s představou ustavení jediné celosvětové vlády, Nového světového řádu. Prezident George H. W. Bush tento cíl výslovně vyhlásil ve svém prezidentském projevu 13. dubna a 11. září 1991. Ale již 2. února 1991 v Jacksonvillu v Severní Karolíně hovořil o „Novém světovém řádu, který se snažíme vytvořit“.

Tento Nový světový řád je vlastním jádrem Třetího tajemství. Není to jen varování z jiných mariánských zjevení. V roce 1920 papež Benedikt XV. varoval před lidmi, kteří se snaží ustavit světovou republiku. Ale uža v roce 1910 sv. Pius X. napsal apoštolský list Notre Charge Apostolique (Náš apoštolský mandát), který varoval před ustavením Jednosvětového náboženství.

Toto Jednosvětové náboženství bude ustaveno v kontextu globálního režimu Jednosvětové vlády, která zavede diktaturu a útisk nad pracujícími třídami, kdy nebudeme vlastnit nic, ale přesto prý budeme šťastní. Absurdní propaganda (kompletně ji převzal Velký reset, pozn. PP): Být oloupen o majetek, strádat a být naprosto závislý na světových diktátorech, má být to pravé štěstí? Ve skutečnosti se k tomu potřebují zbavit až 90 % současné světové populace. Davoští vůdci Světového ekonomického fóra otevřeně mluví o „přebytečných lidech“.

USA byly ve světě dlouho silou sloužící dobru, ale jak hluboký stát (Deep State) začal postupně obsazovat vyšší pozice, stala se americká vláda nástrojem této zednářské kliky a zahraniční politika USA byla orientována jednoznačně k ustavení Nového světového řádu.

Od Druhého vatikánského koncilu tím byla infiltrována i Církev. Stejně jako se hluboký stát v USA soustředí ve Washingtonu, ve Vatikánu se soustředí jeho odnož hluboká Církev [Deep Church]. Právě před tím varuje Třetí fatimské tajemství.  Před „církví“, která započala převrat skrze reformy Druhého vatikánského koncilu. Tajemství na něj odkazuje jako na zničující koncil, který bude nařízený k tomu, aby zapříčinil potlačení [pravé] mše a ustavení falešného náboženství na místě pravého křesťanství, jež jsme měli v katolické Církvi více než dva tisíce let.

Zednáři u kormidla 

Jsou to právě reformy Druhého vatikánského koncilu, které způsobují přechod od autentického křesťanství katolické víry k falešnému náboženství Antikrista. Ke svobodnému zednářství, k luciferovskému náboženství, které je “padělaným křesťanstvím“. Chtějí dosáhnout svého cíle tím, že změní mši a pozednářští náboženství prostřednictvím zavádění takzvaných reforem. Třetí fatimské tajemství celou tuto agendu zavrhuje. Oni konečný cíl své agendy skrývají. Odmítají jej odkrýt. Chtějí diskreditovat Fatimu obecně, a udělat to tak, aby vypadala jako něco zcela nepodstatného, co nestojí za zveřejnění.

Jak daleko ještě zajdou a kdy? Mluvíme o tomto a příštím roce, o čase Synody. To je kritická doba. Už probíhá. Zesnulý Malachi Martin, který tak dobře psal o tom, co se děje v Církvi, vysvětloval rozdíl mezi církevním a světským zednářstvím. Rozdíl je ten, že ačkoliv náleží do stejných lóží, tak ti, kteří infiltrovali hierarchii Církve, jsou těmi, kteří se nazývají církevním zednářstvím.

Takto funguje svobodné zednářství: Uvnitř Církve můžete mít člověka s vyšší hodností, který je podřízený zednáři s vyšší hodností. Msgr. Mario Marini, můj přítel, který byl sekretářem Kongregace pro bohoslužbu a svátosti, mi řekl, že (zesnulý) kardinál Agostino Casaroli byl svobodným zednářem a měl v lóži nižší pozici než svobodný zednář kardinál Silvestrini. A tak, i když měl Casaroli vyšší hodnost ve Vatikánu, musel přijímat příkazy od Silvestriniho.

Od jednoho z kardinálů jsem obdržel informaci o tom, odkud dostává příkazy Bergoglio. Bergoglio, člověk, kterého nazývají „papežem Františkem“, svobodný zednář, dostává příkazy od svého mistra lóže z Buenos Aires.

To je ta posloupnost velení. Posloupnost velení jde z Argentiny. Předpokládám, že ve Vatikánu existují někteří, kteří s ním jednají přímo, ale pokud jde o velmi důležité věci, kdy chtěl něco udělat odlišně, obdržel příkaz z Argentiny, který jej instruoval jinak. Bergoglio není jakoby „vladařem“, který vládne katolické Církvi. 

V současnosti vykonává svou moc nad naší katolickou Církví zednářská lóže z Argentiny.

Zdroj : Protiproud

sdílet na

50 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
2. 10. 2022 22:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Česká vládo konej ve prospěch národa svého, nikoliv proti němu!!! Rozklad ČR chtějí zednáři???

České ocelářství představuje strategický segment, ve kterém dva největší podniky, ostravská LIBERTY a Třinecké železárny, zaměstnávají každý přes 5 000 lidí.

Vedle nich funguje celá řada menších hutí, kováren a sléváren. Další desetitisíce pracovních míst tvoří dodavatelský řetězec. Ve světle tradice a významu českého hutnictví je ale česká vláda dle průmyslových asociací podivuhodně pasivní.

„Český průmysl potřebuje pomoc. A potřebuje pomoc hned, ne v nějaké nedefinované chvíli v budoucnosti. Bez naléhavého zásahu vlády budou ztraceny stovky podniků, statisíce vysoce hodnotných pracovních míst a miliardy na daních,“ burcuje českou vládu Axel Eggert, generální ředitel Evropské ocelářské asociace (EUROFER) a dodává: „Český průmysl nemůže situaci vyřešit vlastními silami. Nyní potřebujeme, aby česká vláda zbystřila a pomohla nám vyhnout se katastrofálním dopadům, které bude mít kolaps těchto strategických odvětví na obyvatele, společnost a ekonomiku.“

josef
2. 10. 2022 23:10
Odpovědět  ijn

Ten pán neví, koho o pomoc žádá.

ijn
3. 10. 2022 00:31
Odpovědět  josef

MZ ji jmenoval Ústava ČR čl. 62!!! MZ odvolává pro naprosté selhání v plnění povinností např. při ochraně životních zájmů -dostupnosti a zajištění energií a ZP

sergej
2. 10. 2022 23:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Jedna věc je ohlupování v poblitické a ideologické rovině užívaných “ztelpaných formantů. A potom je působení prakticky kapitálově/ekonomicky – řečeno od(p)borně.

Tak obrázek je za tisíc slov. A jako jo, úplně transparentní pro ty co to musí mít na představu pro pojem před očima a trpí dvoutýdenní pamětí.
comment image

Vül
2. 10. 2022 23:45
Ohodnotit příspěvek :
     

9 zemí souhlasí aby UA šli ihned do NATO
“Česká republika, Estonsko, Lotyšsko, Litva, Severní Makedonie, Černá Hora, Polsko, Rumunsko a Slovensko” jsou hlavním zdrojem porna na pornhubu.

a výsledek?

chleba.jpg
zdena
3. 10. 2022 15:34
Odpovědět  Vül

To si děláš srandu… tolik stojí pečivo ? Fakt ? Promiň, nebydlím v Česku….

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 19:21
Odpovědět  zdena

Tolik zatím chleba v Česku v obchodě nestojí, tohle možná bude z nějakého pouličního tržiště, podle dlažby vespodu, možná nějaké “Farmářské trhy”…?

Kupuji cereální (celozrnou) housku za 5 Kč, jednu k obědu a jednu k věčeři…
Klasický český bochník chleba “Šumava” 1.2 kg tu v Lídlu stojí 45Kč, tj. cca 2 eura…

πα½

jiří
3. 10. 2022 06:41
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

3. 10. 2022 07:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Zdravím.

3. 10. 2022 07:14
Odpovědět  Veny232

Ano všechno je předpovězeno. Jenže je tu základní věc. Spouštěč událostí je Bůh a to není něco nadpřirozeného , je to člověk a jeho přání. Celý Vesmír je jen energie, myšlenka je energie, duše je energie.Zákon o zachování energie mluví jasně, nikdy se nikam neztratí. Miliony trpících duší aktivují Boha, automatický opravný mechanizmus Vesmíru. Hodnoty energií musí zůstat v rovnováze.
A pro to pád Bestie, krví vypuštěné z Pentagramu, musí přijít, ale to jak bude vypadat, to záleží jen na nás.Jestli to Ferda Satanista zabalí a potáhne s kopancem do pozadí pěstovat květáky….. nebo si hodíme na palici atomovky. To je jen a čistě na nás. Pád musí přijít, ale můžem ho řídit, zrychlit, protože čím rychlejší bude,tím méně bude bolet…jako s náplastí… No však probuzení to vědí, to je to, o co se roky snažíme .”o nouzové přistání lidstva,namísto havárie”.

Rapa
3. 10. 2022 07:45
Odpovědět  Veny232

Bůh ? ! Pánbůh žádné současné události nespouští. Spouští je člověk,lidé na Zemi. Člověk má ale DUŠI a prostřednictvím duše,která ale musí být otevřená a synchronizovaná s přírodou,sluncem a hvězdami na nebi se svou myšlenkou ,svým obrazem, Tvůrčím obrazem propojeným Pocitem Energie Lásky teprve napojuje na Tvůrce,své Předky,původní prameny,Ráj,včetně vyššího božského principu. Obrazy vytvořené rozumem spolu s pocity,silným procítěním s Radostí ze společného Tvoření. Jenže většina lidí díky falešným zloduchům církve a vlád má vše obráceno,duše lidí jsou uzavřené,ve strachu,bez lásky a svědomí,proto vládne Kult satanismu,destrukce,ničení.Proti Bohu,Proti předkům,Proti Tvůrcům Vesmíru.

3. 10. 2022 07:57
Odpovědět  Rapa

Ano,říkám v podstatě to samé. Naše myšlenka je skoro stejná.

Rapa
3. 10. 2022 08:10
Odpovědět  Rapa

Planeta Země. S obrovskou,původní Databankou v nekončících DNA spirálách božské Přírody,Ráje. Kdo tuto databanku s energoinformačním polem planety Země stále níčí,nespolupracuje s původním Plánem ? Dobře víme,ti co zavedli na Zemi Kult Satanismu, povýšení psychopaté,nedouci,zpozdilci a černí mágové v touze po moci a vládnutí. Vzpomeňme své předky,Slovany,kteří se uměli skrze Přírodu a Znalosti zděděné po prapředcích na vesmír a tvůrce na Boha napojovat. Ale je tu zase destrukce,černá magie lotrů a kult satanismu vládců,politiků a bohužel i církevních vůdců. Přírodní katastrofy tito lotrové svým konáním sami spouští,podporují a vyvolávají novou zkázu planety Země,kdy Bůh nepomůže.Pomůže jen hrstce probuzeným,napojeným.Buďme rádi,že jsme slované a máme slovanskou duši,která dokáže žít v naději a dokáže žít s bohem a tvůrci, nikdy ne s lotry,satanisty bořiteli. A chválabohu,od východu opět svítá.

Masunta
3. 10. 2022 08:25
Odpovědět  Rapa

Admin planá urážka by ti to vysvětlil materialističtěji. Přes metafyziku, atomovou fyziku, historii, filosofii zná vše. I více, než je v Sebraných spisech V. I. Lenina. Vše co se stalo, je jen část toho, co on zná.

4. 10. 2022 09:30
Odpovědět  Masunta
Rybáři - líbí se ti překlad tvého/vašeho nicku Masunta z hauštiny víc než kačer, kvůli kterému jsi fňukal/fňukali? 

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Rapa
3. 10. 2022 08:35
Odpovědět  Rapa

Veškeré znalosti na Zemi,které potřebujeme,jsou zakodovány do živé přírody. Přírody celé Země. Tyto jsou velmi potlačovány a ničeny.Bohužel i Umělou Inteligencí ( UI). Samotná UI však jen nedokonale kopíruje božskou přírodu a je zneužívaná politiky,vládci i církví kultem ničení,kultem satanismu . Oni pomocí UI nyní kradou lidské duše,podstatu člověka,satansky tvoří bioroboty,transhumanoidy,ničí a kazí původní božskou DNA lidí a celé planety,Nyní je to ,,buď,anebo”.Život,nebo zánik a zkáza Země. Byl Faeton,byla Atlantida,nyní máme fašisty a nacisty.Ale odvýchodu opět svítá a je tu naděje. Naděje a návrat k Božskému světlu,lásce,spolupráci,spravedlnosti,kterou nyní praktikuje jen a pouze obrozené,slovanské Rusko se svými bratry a národy toužící tvořit v míru a spolupráci.Jen tak se nám Vesmír otevře,jen tak zachováme Duše své a Vesmír nás přivítá.

Masunta
3. 10. 2022 07:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Flanďáci jsou profláklí jako policie. A nejraději pasou ovečky tak, že jim káží politiku. Šel jsem například kolem jednoho kostela. Svatba. Před velebníčkem klečeli nastávající manželé. Několikrát jim kladl na srdce, aby nevěřili poslancům. Potažmo – chápej – věř církvi svaté.

Rapa
3. 10. 2022 09:22
Ohodnotit příspěvek :
     

To,co se nyní děje n a planetě Zemi,shrnutí:,, Je to Boj o Lidskou DNA,je to boj o lidské Duše. To je podstata těch,co vládnou Za oponou,těch zloduchů,co vytvořili kult satanismu,aby zde vládli pýchou moci,ve prospěch démonů zla.

Gales
3. 10. 2022 09:56
Odpovědět  Rapa

Ať chcípnou.

Rapa
3. 10. 2022 09:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro ty,co ještě chodí do kostelů. Je dobré upřímně se modlit,od srdce. Jestliže se takfo s Vámi bude modlit i váš pan farář a bude otočen a stát svým čelem,stejně jako Vy a s vámi ,,Směrem k oltáři”,energie,která se tak vytváří prorazí a půjde třeba i ke Světlu. Ale , jakmile se farář otočí zády k oltáři a bude k Vám stát čelem ( strašit vás peklem,navádět k vakcinaci…házet udičky kázáním blablabla na tisíc způsobů ) tak vězte,že takto a v tu chvíli Vám bude odebírat Vaši energii,bude ji krást a brát na sebe A pak,jakmile se otočí zase k oltáři,bude tuto vaši sílu,vaši životní energii odvádět pryč ! Komu ? Svému pánu do Vatikánu,alias krvavému Římu,démonům a zlým entitám. I takto fungují kostely,i takto funguje černá magie Jeziitů,podle cizí mocnosti.Podle jejich ceremonií,přísně regulovaných a nařízených ( vychytrale,navíc na místech ,,Síly”,na bývalých posvátných místech slovanů už kdysi,které nám byly ukradeny,odňaty a zneužity proti nám cizinci) Proto vězte,že je lépe modlit se někde doma,u svého oltáře někde v pokojíčku,nebo v hezkém koutě přírody,než na místě nám ukradeném,kde odchází naše síla ,,vniveč”,neznámo kam a pro koho.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 10:08
Odpovědět  Rapa

Tohle, co píšete, je škodlivá demagogie…

Je dobře, že se Církev otočila k lidu čelem… Kněz má být mimo jiné i Učitelem… Tělo Kristovo je v srdcích celé Církve, a i proto stojí Kněz čelem do středu společenství, a i oltář je uprostřed…

A Communio je společně – modlitbou v soukromí prospíváte Společenství jen trochu…
Ptejte se, jestli z vás vaše Duchovní Cesta vychovává spíš Sobce, nebo spíš Altruisty…?

πα½

Masunta
3. 10. 2022 10:42
Odpovědět  P.A.Semi

Má jen jiný názor. A myslím jemu jsem tu o tom asi před 2 dny psal; o středověkém tmářství ve století 21, ale má jen jiný názor. Chodí na “mše svaté”. Kdyby nebyl tváří v tvář nepříteli ochoten na něho střílet, pak by musel před válečný soud (asi by tak skonči). Především – není psychopat. Prosím – více tolerance. Leckdy se ukazuje jako netolerantní náš Milánek Chasidy, i další. Nebudu uvádět příklady, s čím vším jsou někteří internetoví politikové zde, schopni nesouhlasit a psát o tom.
Děkuji.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 11:12
Odpovědět  Masunta

Tmářství jsou zejména třeba různé “vědecké” pověry a bludy 20. století, zejména jako Velký Třesk, nebo náhodnost Evoluce… Nebo zákeřná lež o škodlivosti CO2…

Tzv. “vědci” se posmívají “věřícím”, zatímco ale ti “vědci” slepě “věří” naprostým a škodlivým bludům, a zatímco ti “věřící” to “věděli” správně…

A zejména škodlivé tmářství je rozvoj AI, které by prý mělo nahradit Lidstvo a Přírodu, ačkoliv technické AI je sice možné používat ve výrobě, ale je mnohem hrubější a primitivnější, než skutečné Lidské Duše…

Kam nás přivedly Mobily, namísto společenství Církve ? Kam nás přivedl moderní Hnus, kterým nahradili Umění ?
Na tohle si odpovězte, než budete zase pomlouvat “středověké tmářství”… Z duchovního hlediska jsme kolektivně v temnotě nyní víc než ve středověku…

πα½

Masunta
3. 10. 2022 12:17
Odpovědět  P.A.Semi

Semi planá urážko,
pěkně jste si mě vyložil, vysvětlil. Nebýt vás .. !
No – máte před sebou dlouhou cestu. Ale nikdo nepřekročí svůj stín.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 12:34
Odpovědět  Masunta

Tady vůbec nešlo o vás…
Tohle je obvykle rozšířený Blud, na který jsem reagoval…

Ale děkuji, že jste mi nadhodil míček na smeč proti “Vědcům” a Ateistům… Do nadhazovačů se obvykle nestrefuji, i když to tak může vypadat…

Nevím, proč jste si to vzal osobně? Bylo to proti “tmářství”, kterým je zaslepený Ateismus…

πα½

4. 10. 2022 09:26
Odpovědět  Masunta

Ani ty ne, ani ty ne.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 10:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to z velké části zmatený článek…

Druhý Vatikánský Koncil církev dobře reformoval… Ztratila část své zlé pýchy a vrátila se k Lidu… Zejména navrácením jazyků národů ve Mši, jak se snažili svatí Cyril a Metoděj… A obrácením Církve k Lidu…
Až do Benedikta XVI byla Katolická církev prospěšná a správná, to až František ji nyní kazí…

A ovšem Katolíci nemají patent na Křesťanství…

A k té tezi “Nic není ztraceno mírem” – to je omyl… Oni ten Velký Reset, i Noahidovské zákony, budou chtít prezentovat jako cestu k Míru… I Mnichovská dohoda vypadala jako cesta k Míru…
Noahidové si myslí, že vás vyhubí a tím zavedou ten nejlepší Mír na Zemi…
Ve jménu “Pokoje” Ž BigTech platformy a bestie v Bruselu i Londýně umlčují Pravdu…

Mír, který by byl jen příměřím s Peklem, je ta “široká cesta”, jež vede do Záhuby, do Otroctví…
Protože za Svobodu je nutné bojovat, a to i opakovaně…

πα½

Masunta
3. 10. 2022 12:20
Odpovědět  P.A.Semi

Nepůsobí dobrým dojmem, když administrátor kritizuje článek (a vůbec – když často vstupuje do diskuse), protože našinec předpokládá, že administrátor je spíše skoro jednoho těla s těmi, kdo články vybírají. Subordinace.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 16:45
Odpovědět  Masunta

Nejsem tu administrátor, jsem tady “technická údržba”…

Jsem tady nějakou dobu čtenář, ale když se to v červnu porouchalo kvůli obstrukci Wedosu (pamatujete, jak tam byla na jaře vlajka “We stand with Ukraine” před každým zobrazením článku? a pak se kvůli tomu porouchal upgrade WordPress), tak jsem se nabídl, že to spravím, a pomáhal jsem to přenést na jiný server, když jsme od Wedosu odcházeli… Čímž jsem získal administrátorské pravomoci, a opravil jsem v tom chybu, která mi předtím znemožňovala komentovat ze starého Firefox,
a jsem tu dál čtenář a diskutující, ale touhle shodou okolností tu mám technický přístup do databáze jako programátor…

Na druhou stranu nedělám rozhodnutí, co a proč by se mělo měnit nebo zavádět, to dělá Admin… A jen velmi zřídka použiji své administrační pravomoce abych si vydal článek – což byl pro mě jeden z důvodů, proč jsem se tu angažoval…

πα½

[Trol-1] Tomas z Moravy
3. 10. 2022 10:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Papež také dělá chyby, ale alespoň nepodporuje zabíjení jako Kirill. Ten si krásně chystá cestu do pekla.

BB Rad
3. 10. 2022 11:36

Chtěl bych jen připomenout citát z filmu * Vyšší princip *
– Vražda na tyranovi ,není zločinem –
To je k tomu Kirillovi / amen

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 13:01

Kirill nepodporuje žádné zbytečné zabíjení, ale naprosto Spravedlivou Válku za osvobození a obranu utlačovaných krajanů zpod jha fašistických teroristů, když selhaly všechny mírnější snahy předchozích osmi let… Je v tom tedy velký rozdíl…

V Bibli se velmi často vyskytuje termín יהוה צבאות Hospodin Zástupů, což by se mělo přesněji přeložit Hospodin Armád, tedy “zástupů” vojáků táhnoucích do boje…

A také Kirill naprosto spravedlivě bojuje proti Západnímu Satanismu a pošlapání všech Hodnot, což potom zní i z Putinových projevů…

πα½

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak si čtu to “Notre Charge Apostolique”…

Jak vidím, tenhle Pius X, kromě svého špatného vlivu skrze zpátečnickou dnes již heretickou společnost SSPX,
také tehdy (1910-12) zabil křesťansko-sociální hnutí (Sillon), a přenechal tak velké pole působnosti Židovským Bolševikům (Marxistům, neo-Marxistům), kteří následkem tohoto zadušení křesťanských sociálních hnutí získali tehdy prostor pro své špatné a zlé Revoluce…
Možná to Pius X myslel dobře? (V lecčems má ta encyklika pravdu a jen v něčem se mýlí…) Ale dal tím tehdy prostor horším, protože sociální reformy byly potřeba a přišly i bez Církve, protože je Církev zkusila tímto zadusit, ale místo toho tím vyhnala Dělnickou Třídu z vlivu Církve do područí Marxistů a jejich Bludů…

πα½

Masunta
3. 10. 2022 13:55
Odpovědět  P.A.Semi

Semi planá urážko, snad vás už přestanu číst. Administrátor nemůže v diskusi dominovat, byť sebelepšími názory. Může ovšem napsat třeba vlastní článek.

Administrátor
P.A.Semi
3. 10. 2022 16:59
Odpovědět  Masunta

Víte, k Církevním otázkám se musím vyjadřovat, týká se mě to…

A jako Křesťan k tomu mám víc co říct, než vy jako Ateisté… “nemůže v diskusi dominovat” ? Když vás tu je většina Ateistů…?

Asi podstatnější je, jestli má někdo k tématu co říct (zde napsat)…

πα½

Pavel z Moravy
3. 10. 2022 12:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Dnes si tady připadám jako na slovenském Badateli. Kázání a kázání. Tak do toho přátelé nejdu, až si bude chtít člověk pomoci sám, tak od toho zdědil svoje schopnosti a myšlení a je úplně jedno, kdo s tím přišel. A to jak již říkali Číňané před tisíci lety, že byla velká prázdnota a poté přišel velký třesk s následným nafázováním vesmíru asi my už nějak svým planým žvaněním nezměníme. Jestli jsme při vývoji nedostali do genomu tu správnou výbavu, tedy schopnost žít spolu v míru a sounáležitosti, nějakou církví a dalšími triky to nezměníme. Kdo chce být slušný a slušně žít, tak to dokáže. Je třeba se pouze zamyslet proč tu jsem. Jinak se ale omlouvám, každý máme svůj postoj k řešení toho, co já nazývám totální degenerace lidství, zde na západě v plném proudu rozkladu. Vzdělaný, nemyslím tím diplomovaný, ale zralý a vědomý člověk může změnit celý běh dějin a vrátit svět k normálitě. Tedy, že bych měl čekat pomoc od nějakého nadpřirozena, na to jsem již příliš velký a starý.

.

Masunta
3. 10. 2022 14:27
Odpovědět  Pavel z Moravy

Tak jinak:
Obavy z testu Poseidonu: Informovali o tom 2. októbra talianske noviny „La Repubblica“ s odvolaním sa na správu špeciálnych služieb aliancie, upozorňujúcu na prítomnosť ruskej viacúčelovej jadrovej ponorky „Belgorod“ v Karskom mori. „Teraz je späť, aby sa ponorila do arktických morí a existujú obavy, že jej úlohou je prvýkrát otestovať super torpédo „Poseidon“, často označované ako „zbraň apokalypsy“,“ píšu noviny.
Autori uvádzajú, že „Poseidon“ dokáže vytvoriť rádioaktívne cunami, ktoré môže zničiť metropolitné oblasti ako New York alebo Los Angeles. Útoku sa pritom nedá zabrániť, keďže satelity s infračervenými senzormi, ktoré majú USA k dispozícii, nie sú schopné vidieť, čo sa deje v hlbinách mora. Akustika je tiež zbytočná, keďže vývojári „Poseidonu“ vytvorili tichý chod. Navyše vyžaruje málo tepla a pohybuje sa rýchlosťou cez 100 kilometrov za hodinu.
Ponorka „Belgorod“ je špeciálne upravená pre systém „Poseidon“. Môže byť vybavená šiestimi „Poseidonmi“, považovanými za „zbrane súdneho dňa“ a schopnými zasiahnuť takmer všetky pobrežné oblasti Spojených štátov.

Masunta
3. 10. 2022 14:28
Odpovědět  Masunta

Tento bojový systém je schopný zasiahnuť veľké pobrežné a námorné ciele silnými termonukleárnymi hlavicami – od eskadry lodí po námorné základne, pobrežné územia a megamestá. Podľa odborníkov môže výbuch megatonovej nálože v pobrežných vodách vytvoriť nový Panamský prieplav.

Pavel z Moravy
3. 10. 2022 15:39
Odpovědět  Masunta

Někde jsem to již četl, ale díky. Já k tomu chci říci pouze toto. Jako ten nejjednodušší příklad je kupříkladu to, když mi soused z protějšího baráku nainstaluje proti mému domu 4 kulometná hnízda, která budou namířena na jednotlivé strany domu a já se budu muset chránit. Zkusím určitě vytvořit něco tak působivého, abych ho od jeho záměru mne napadnout odradil. Ačkoliv jsem absolutně mírumilovný člověk, v tomto případě, že Rusko vyvíjí takové komplexní zbraně je absolutně pochopitelné. Anglosaské generalitě a celé západní globalistické plutokracii nezáleží na lidech, vždyť staletí kolonizovali národy a se svým svědomím neměli žádné problémy. Bohužel, dokud člověk duševně nevyzraje a jak to tak vypadá tak ne, bude stav jaký je na planetě probíhat stále. Bude to nekonečný kruh. To si alespoň myslím já. Ale jak se říká, co člověk, to názor.

Masunta
3. 10. 2022 16:37
Odpovědět  Pavel z Moravy

Ano. Výzvy podle mě budou spíše převážné jiného druhu. Sionisti a s nimi hybridní války hned tak nezaniknou. Bude vyšší rafinovanost. Například při použití biologických zbraní, chemických zbraní – třeba přidávání svinstev do potravin, umělé inteligence.

Eva
3. 10. 2022 18:30
Odpovědět  Masunta

Poslouchala jsem nedávno profesora Staňka, který říkal, že existují důkazy, že termojaderná válka proběhla na Zemi před 20 000 lety. A přeživších zbylo několik tisíc jedinců, zahynulo mnoho miliónů lidí. Vypadá to, že jsme podstatně starší druh než nám vědci předkládají.
Takové Oko Sahary vypadá spíše na nějaký dopad než geologickou strukturu.
Mohendžodaro, starobylé město v Indii, bude také pozůstatek něčeho katastrofického.

Pavel K
3. 10. 2022 18:50
Odpovědět  Eva

Někde jsem jednou četl a že zrovna v Indii parta geologů v horninách vyčetli, že určitých vrstvách hornin byly nerosty, kterése taví jen při vysokých teplotách a říkali že to mohlo být z atomového výbuchu. Jak jsem nakoupil tak prodávám. A že tu nejsme první civilizace jsem četl mnohokrát. Proto se možná určití “individua” nebojí jaderné války. Zkrátka pojede se na novo a basta.

zdena
3. 10. 2022 15:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale Argentina a Uruguay byly největšími příjemci prchajících vysokopostavených nacistů po 2.WW….

zuza
3. 10. 2022 16:06
Ohodnotit příspěvek :
     

“USA byly ve světě dlouho silou sloužící dobru” – kedy? a ako? Počas svojej histórie neviem či hnUSAkovo existoalo desaťročie bez nejakej vojny. Štát vybudovaný z bohatstva cudzej zeme, zaliatej krvou Indiánov, bohatstvo z krvi a potu čiernych otrokov a najbiednejšich európanov. A od začiatku minulého storočia dodnes bohato sýtený krvou a potom najbiednejšich zo všetkých kontinentov
https://cs.frwiki.wiki/wiki/Liste_des_guerres_des_%C3%89tats-Unis

Masunta
3. 10. 2022 16:39
Odpovědět  zuza

Přehledné, díky.

Pavel z Moravy
3. 10. 2022 17:32
Odpovědět  zuza

Absolutně přesně řečeno. Paní Zuzo, pokud jste Putinův projev četla pouze zde, je dobré přečíst si ho na aeronetu. Tam je opravdu komplexnější i když nic proti zde uvedené zkrácenější verzi nemám.

zuza
3. 10. 2022 19:59
Odpovědět  Pavel z Moravy

ďakujem, prečítam. Zatiaľ som to nečítala, len som to prebehla zrakom. Nemôžem stráviť to oslavovanie pripojenia a pritom v Krasnom Limane zaplatili zas civili za svoje hlasy pre Rusko vlastným životom. Tak ako pred mesiacom v Izjume. Nie som vojak a viem, že ukronacisti a natonacisti majú početnú prevahu, ale aj tak neverím, že to nešlo inak.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
3. 10. 2022 17:33
Odpovědět  zuza

Sloužící dobru zrovna ne, ale jedním z hybatelů technického pokroku bezesporu byly. Že toho okamžitě zneužily je pak jiná otázka. Mají to prostě v genech – a nemyslím to jako řečnický obrat.

Masunta
3. 10. 2022 17:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Úředníci z provincie Che-pej si zaslouží plusové body za originalitu. Ve snaze přimět místní obyvatele, aby plodili víc dětí, najali nedávno skupinku žen, aby na ně pokřikovaly. Ženy tloukly do hrnců a bubnu a vyvolávaly při tom slogany jako „Porodit dítě je důležitá součást života!“ a „Tři děti je dobrý počet!“, čímž odkazovaly na oficiální vládní program, který motivuje ženy, aby měly až tři potomky.
Za programem stojí Úřad pro plánování rodiny, tentýž, který donedávna Číňanům vnucoval „politiku jednoho dítěte“.Politika tří dětí byla vyhlášena loni (od roku 2015 platila politika dvou dětí). Většina mladých lidí ale podle všeho nestojí o velkou rodinu. V roce 2020 připadalo na jednu ženu v průměru 1,3 dítěte, což je hodně pod průměrem 2,1, který je zapotřebí alespoň k udržení stávající velikosti populace. Ale nic nezabírá, ani slíbené peníze za porody.