politika

Je nemožné možné?

Nacisté s hákovým křížem v izraelských nemocnicích. Je nemožné možné?

Každý den slyším, že Izrael nikdy nepodpoří nic, co souvisí s nacismem. Nikdy a nic. A to je přirozené při vzpomínce na holocaust. Někdy ale vyjdou najevo tak úžasné a bolestné skutečnosti, že začnete pochybovat, že se to v Izraeli skutečně děje.

Izraelská blogerka na YouTube Margarita Levinová zveřejnila vyšetřování o léčbě Ukronacistů Pravého sektoru a Azova v izraelských nemocnicích. Od kyjevského převratu v roce 2014 do současnosti. Těch stoupenců a obdivovatelů nacistů a pogromistů Bandery, Šucheviče, Stecka, na jejichž rukou je krev statisíců Židů. Těch s vytetovanými hákovými kříži, portréty Bandery a Hitlera. A to se děje v židovském státě.

Proč jsou ukrajinští nacionalisté s vytetovanými hákovými kříži a SS «wolfsangels» léčeni v izraelských nemocnicích na náklady izraelských daňových poplatníků?

Proč byli příznivci a obdivovatelé vrahů židovského národa Bandery a Šucheviče převáženi přímo z kyjevského Majdanu do Izraele speciálními lety i s drobnými zraněními?

Kam zmizela těla ukrajinských nacionalistů, kteří byli také odvezeni do Izraele, ale ve zcela beznadějném stavu?

Při vyšetřování Margarita Levinová připomíná, že Mezinárodní výbor Červeného kříže v roce 1945 vydal cestovní doklady více než sto tisícům nacistů, včetně vysokých říšských generálů a katů z koncentračních táborů. Díky těmto dokumentům si lékař smrti Mengele, šéf gestapa Müller a další zachránili život.

A právě Mezinárodní výbor Červeného kříže přiváží ukrajinské nacisty do Izraele od roku 2014 a stále je vozí na léčení. A pravděpodobně nejen na léčení. Účastník událostí, zdravotní sestra na jedné z izraelských klinik, vypráví, jak to probíhalo. Podle očitých svědků byly do Izraele přivezeny pouze dvě kategorie ukrajinských nacionalistů a bojovníků Azov – buď lehce ranění, kteří neměli důvod být odvezeni do Izraele, protože nehrozilo žádné ohrožení, nebo ti, kteří již umírali a u kterých byly šance na přežití nulové. Proč?

Tuto otázku si klade i Margarita Levinová. O to zajímavější je svědectví zřízence, který měl na starosti těla zemřelých. Ten uvedl, že když zemřeli vážně zranění ukrajinští nacisté, nikdo mu jejich těla nedal. Prostě zmizeli. Živé kontejnery na převoz orgánů?

Proč jsou ukrajinští nacisté, otevření stoupenci vrahů židovského národa Bandery a Šucheviče, přiváženi do Izraele na léčení? Proč jsou lidé s vytetovanými hákovými kříži v izraelských nemocnicích? 

Na tyto a další otázky jsem se snažila najít odpovědi studiem dokumentů a faktů od roku 1945 do současnosti a rozhovory s lidmi, kteří se na událostech podíleli. Ale čím více odpovědí jsem dostala, tím více otázek jsem měla. Podařilo se mi však od očitých svědků zjistit a potvrdit některé, dle mého názoru naprosto šokující skutečnosti.

Jsem si vědoma toho, že toto video způsobí hodně podráždění u některých účastníků událostí od roku 2014 do současnosti. Ale můj Izrael a celý svět by měl znát pravdu. Proto hledám odpovědi na tyto otázky.

Video Margarity Levinové „Nemožné je možné. Lidé s hákovým křížem v izraelských nemocnicích” ke shlédnutí ZDE.

https://t.me/oleglurie/8154

sdílet na

30 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Jaris
15. 8. 2023 01:21
Ohodnotit příspěvek :
     

No vida jak,se Cerveny kriz (Vampire Empire) znovu proflaknul. Nevedela jsem ten fakt, ze vrazednym nemcourum po valce udelil cestovni pasy, aby se ti hajzlove vyhnuli trestum. Tesim se, az mi zase zaklepe CK na dvere a budou zebrat o penize. Hned jim to vmetu do tvare. Tahle organizace ma za sebou tolik podvodu, ze se divim, ze je jeste nikdo nepopohnal k zodpovednosti.
Mimochodem jsem vcera cetla, ze se Izrael rozhodl dal neposkytovat lekarskou peci zdarma ukrajinskym(rozumej zidovskym) uprchlikum. Byl z toho mezi zidy hotovy poprask. Myslim , ze to bylo na RT a velmi me to pobavilo.

Standa
15. 8. 2023 06:51
Odpovědět  Jaris

Mělo by se odpovědět! ,,Co církevní charita”? Vždyt Vatikán posílal přez své cesty nejvyšší funkcionáře nacistů do úkrytů v Jižní Americe.At mi v Praze zase Svědci přijdou pro almužnu..
P.S.Už jsem je to odnaučil.Pohovořil jsem s nimi o Sálu Království,Bilí Sv. a pak mě osobně psala Matka představená, abych přišel. Rukopisně. Ještě ho mám schovaný.

janko z polanky
15. 8. 2023 08:46
Odpovědět  Standa

Církev a církevní organizace nemají s vírou nic společného a ve své podstatě jsou fašisticky založené. Chtělo by se říci, že církev a především křesťansko katolická vedená z Vatikánu je má typické feudální zřízení.

katango
15. 8. 2023 09:39
Odpovědět  janko z polanky

Jde o peníze a moc, o moc a peníze, nikdy o nic jiného nešlo.

Jaris
15. 8. 2023 09:46
Odpovědět  Standa

Svedci Jehovovi penize nevybiraji. Pokud od vas nekdo penize chtel nebyl to Svedek, ale nejaky podvodnik. Sve vytisky casopisu a jinych publikaci poskytuji zdarma a vetsinou je hradi z vlastni kapsy.

Zmatený
15. 8. 2023 13:38
Odpovědět  Jaris

Pravda, ti jen čekají až dotyčný umře. Až tehdy se třepou na jeho majetek. Sám jsem to zažil u své matky, když zemřela. Svědci totiž nevěděli že má syna. Nějak se jim o tom zapomněla zmínit. Krásně si naběhli a že se snažili…

Bety
17. 8. 2023 14:23
Odpovědět  Jaris

Ne, oni mají jen za úkol získat nové ovečky do stáda. Ostříhá je pak někdo z vyššího patra.

15. 8. 2023 02:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Co je na tom divného? Když může žid ukrajinské národnosti provádět s veřejnou podporou KoZy genocidu ukrajinců, co je proti tomu jeden nácek s hakenkrajcem v židovské nemocnici.

Standa
15. 8. 2023 06:44

A, co si myslíte? Byl jsem nedávno v Kladrubské rehabiltační léčebně u Benešova.
Je plná UkrFaš invalidů???? , které léčíme, aby se mohli vrátit na frontu. Tetování, hákové kříže ,symboly SS všude.!Bojové řvaní. V léčebně není oficiálně v prodejně alkohol. Jezdí se do blízké obce Kladruby do prodejny a hospody.Asi 1,5 Km.
Nedávno tam vyjel svaz vozíčkářů-chicht- a táhlo je auto a bylo jich v tandemu asi šest.A , co si myslíte, že se stalo s oházkem v zatáčce. Letěli všichni do pole.

Standa
15. 8. 2023 06:54
Odpovědět  Standa

Cákriš, omyl! Sem jsem nechtěl vlést. Mea culpa. Stydím se za ,, vtírání”!
Do žumpy.

Albi
15. 8. 2023 08:33
Odpovědět  Standa

Přesto to bylo zajímavé sdělení.
Na to, že nám chybí spousta lékačů, spousta léků, to vypadá, že “domorodec” jako vždy ostrouhá.

15. 8. 2023 17:03
Odpovědět  Standa

Standa v klidném období mi neva, rád s ním i pokecám. Ale sakra se kousnu se Standou cholerikem. :O

Standa
15. 8. 2023 17:42

Obvykle mi stříká pěna od hu…když přijedu do své kanceláře v Jámě1 a vidím, co případů tam vysí.Ovšem , jak jsem už psal jinde , ,když si někdo plete Alexandra s Mikulášem a století a odůvodnuje to trapnými canci o Leninovi jsem přirozeně ,, cholerik”..sangvinik, pak melancholik a nakonec ho označím za kastrovaného domácího tura.
Jinak jsem piknik! Sežral bych všechno ,ale pohledem.

Standa
15. 8. 2023 17:44
Odpovědět  Standa

visí…už i mě! 70+. Viděl jsem i Gottwalda.
Tady asi nebudu poslem dobrých zpráv – jak mě přátelé kdysi charakterizovali. Obávám se, že
celosvětové dění směřuje k totální globalizaci, která vyústí v jednu totalitní světovládu. Časem
všechny malé banky padnou – už to pomalu začíná, bankovní giganti budou fúzovat, až
nakonec zbude jediný bankovní dům, který bude všem diktovat. Vznikne jedna světová měna,
která bude všechno řídit, a pak už je jen krůček k bezhotovostnímu platebnímu systému pomocí
mikročipů a laserových neviditelných kódů – nejspíš je budeme mít zabudované v těle. A tím
bude možné z jednoho vládního centra získat o každém informaci a každého kontrolovat. Už si
na to zvykáme, vnímáme to jako samozřejmost – ta identifikační čísla jsou kreditní karty. Zatím
je to velmi příjemné a i další vývoj v tomto směru nám bude připadat praktický, výhodný a
hlavně pohodlný, ale časem zjistíme, že jsme se stali objektem nejenom kontroly, ale i
manipulace s myšlením.

Vaska
15. 8. 2023 06:13
Ohodnotit příspěvek :
     

a kdo stvořil hitlera – tím že ho podporoval finančně – bank of england a rokefeler !!!

Pavel K
15. 8. 2023 06:52
Odpovědět  Vaska

👍 👍 👍 👍 🙋‍♂️

Skeletor
15. 8. 2023 07:04
Odpovědět  Vaska

Židům může věřit pouze duševní lajdák, každý rozumný člověk ví jak to vše bylo a je, ve všech špinavostech mají židé prsty, prostě to mají v genech a proto jsou židé nenáviděni od nepaměti. Holokaust si také vymysleli jen proto aby byli sobliga a proto je trestné ho zpochybňovat. Vždyť oni byli chudáčci že.

ANTIUKRAJINEC
15. 8. 2023 16:38
Odpovědět  Skeletor

Doporučuju výbornej dokument Defamation(pomlouvání)-link na YT:
https://www.youtube.com/watch?v=7tS3w25JzWM
Úplně megavěta v něm zazněla,když se onen izraelský novinář,autor dokumentu ptá svojí báby,staré židovky:”Babi a co myslíš-proč lidi nemají rádi židy????”A ona mu odpoví:”Víš proč??Protože židi byli vždycky kurvy!!!!” 😀

Vanja
15. 8. 2023 07:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Probíhá rozsáhlá fašizace a antisemitizace Židů.

Putinovec
15. 8. 2023 07:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Tady je potřeba rozeznávat tradiční židovský národ , bez těch naplavenin , které se k nim historicky přidávají . Dále hlídací psy tradičního židovského národa , rabínskou šlechtu – Levity , která geneticky s židovským národem nemá nic společného .
A nakonec majitele , který tradiční židovský národ pase , coby svůj globální nástroj ke skoupení celého světa , pomocí lichvy .
Potom ta ideologie fašismu , kterou majitel podle potřeby používá ,není tak překvapující .

Jaris
15. 8. 2023 10:18
Odpovědět  Putinovec

Priznavam, ze jsem vam dala minus. Zrejme jste necetl historii Zidu v Bibli. Byli to kocovni najezdnici a vrazi, kteri si uzemi Izraele uzmuli pro sve kmeny a puvodni Kanance vyvrazdili.
Slavny Exodus se da vysvetlit take tak, ze popisuje vubec prvni vyhosteni Zidu z Egypta. Kdyz byl nahore v Kananu hladomor vydali se Jakubovi synove do Egypta prosit o jidlo. Cestou prodali jejich bratra Josefa do otroctvi, protoze ho nenavideli. Ten se casem v Egypte vypracoval k druhe nejdulezitejsi pozici hned po faraonovi a rozhodoval temer o vsem. Kdyz podruhe v Kananske zemi vypukl hladomor, znovu se bratri Josefa vydali pro obili. Tehdy byli Zide samotnym faraonem pozvani do Egypta, aby se tam usidlili. Darilo se jim tam naramne az do urcite doby, kdy Egypt rekl dost.Proc, o tom Bible mlci, ale uvadi, ze zidi pry meli nesnesitelne pracovni podminky. Zide jeste pred odchodem z Egypta stacili sve egyptske sousedy okrast o zlato a stribro a zanechali po sobe akorat zpustosenou zemi. To byl ten vdek za to, ze jim Egypt dvakrat pomohl od hladomoru. (Exodus 1,2, 3,)

Putinovec
15. 8. 2023 14:33
Odpovědět  Jaris

Pokud Vás toto téma zajímá , dovolím si Vám navrhnout toto informační video o tom , jak židovstvo bylo vytvořeno a kdo jej zneužívá jako nástroj, pro své globální cíle .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3DM8f5xz9TR2k&ved=2ahUKEwiz8fOz1N6AAxVggP0HHV-1DyIQo7QBegQIChAG&usg=AOvVaw0yrhXKptNp0KDzAQy9F_qM

Jaris
16. 8. 2023 02:07
Odpovědět  Putinovec

Zajimava prednaska. Ja bych spise rekla, ze prave zidi jsou smesici ruznych ras. Cistokrevny puvodni zid dnes neexistuje. Vetsina je smichana s turkotatarskymi chazary a napriklad existuji i negroidni zidi. Etiopane o sobe tvrdi, ze jsou potomky zidovskeho krale Salamouna.

Putinovec
16. 8. 2023 07:40
Odpovědět  Jaris

Ono jde o to , že tento nástroj se ukazuje už jako neefektivní a kontraproduktivní . A zájem majitele , je tento nástroj odepsat . Ale odepsat ho rukama ostatních národů . A potom bude snadné , tak jako u Německého národa , likvidovat zúčastněné národy , pomocí kolektivní viny za genocidu .
Pro všechny bude mnohem užitečnější , když se z nástroje stane národ a vědomě tak odmítne svojí účast na zotročování lidstva . Protože i oni jsou otroci ,
Ono už ke spuštění této situace došlo , v období mezi první a druhou světovou válko . Tehdy se řada židů rozhodla odmítnout fašistický talmud , i démona Jahveho a snažila se včlenit do národů země , kde žila . Jedním z nich byl i otec Oty Pavla .
A jak to dopadlo , to všichni víme . Jejich majitel pro ně použil program , kterému se říká “odřezání suchých větví” .

Jaris
16. 8. 2023 10:15
Odpovědět  Putinovec

Jahve/Jehova/JHVH, cesky Hospodin je prave jmeno Boha. (zalm 83:18)

Putinovec
16. 8. 2023 15:31
Odpovědět  Jaris

Ano , toho Biblického , ve jménu jehož vznikla globální satanistická – proti Bohu jdoucí , otrocká biblická koncepce .
Zde je ten majitel Biblické koncepce srozumitelně a jednoduchým jazykem popsán .
https://vk.com/wall627883929_145

Frank1
15. 8. 2023 10:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Neexistuje zadne nepratelstvi mezi zidy a nacisty. Londynsti zide a jejich Bank of England financovali vyzbrojeni Hitlerovcu do r.1940. Bylo jim jedno, ze spousta Britu zemre ve valce zbranemi, ktere britsti zide financovali. US zide dodavali nacistum cele tovarny na vyrobu motoru, Ford sympatizoval s nacisty. Po valce, kdyz se mely vysetrovat ksefty bank za valky s Hitlerem, smetli zaloby se stolu a jelo se dal!
Co tohle pratelstvi zidu s nacisty podporuje je moznost delat vyhodne ksefty a podpora zidovskych zajmu. Pri nich jdou veskera moralka, nenavist a dalsi emoce stranou.
Cerveny kriz uz nepodporuji, je to nastroj globalistu. Spolu s katolickymi organizacemi umoznili utek vetsiny nacistickych pohlavaru po valce do Jizni Ameriky. Vyhnuli se tak trestu a jejich potomci se vratili do Evropy a nacifikuji ji znovu.

David
15. 8. 2023 21:54
Ohodnotit příspěvek :
     

To samé bylo s bojovníky ISIS, ti byli také léčeni v Izraeli. Od ISIS nikdo nikdy neslyšel nějaké zásadní protiizraelské prohlášení, jako od ostatních muslimských skupin. Pokud někdo tvrdí, že hlavní štáb ISIS byl v luxusních kancelářích za oceánem, určitě se nemýlí.

Vladimír
16. 8. 2023 09:38
Ohodnotit příspěvek :
     

V tom se člověk opravdu nevyzná. Ale v zájmu Židů obecně je, aby padlo co nejvíce banderovců, což částečně vychází (i když se těch hrdinů určitě dost krčí v týlu nebo v civilu). A pokud se někteří ještě dají použít na náhradní díly, tím lépe. Pokud takový orgán z dobře živeného nácka pomůže Židovi, je to pěkná ironie… 😁