politika

65% skotské mládeže nechce už více imigrace.

Studiem více než 1 700 středoškolských dětí ve státních školách po celém Skotsku bylo pověřeno skotskou vládou, která usiluje o názory studentů od 11 do 18 let na největší politickou otázku ve Velké Británii.

Šokující průzkum Ipsos Mori ukázal, že dvě třetiny skotské mládeže chtějí buď zastavit přistěhovalectví, nebo zastavit jeho vzestup. “Je důležité, abychom se spojili s mladými lidmi a hledali jejich názory na otázky, které se týkají jich  a jejich budoucnosti, včetně přistěhovalectví”, řekl mluvčí skotské vlády.

Třicet pět procent skotské mládeže (ve věku od 11 do 18 let) chce, aby tok imigrace zůstal stejný. Třicet procent chce snížit přistěhovalectví nebo úplně zastavit. Pouze 15 procent chce, aby přistěhovalectví stoupalo, a 20 procent z nemělo na věc názor názor.

Skotská vláda se domnívá, že závazek Spojeného království snížit migraci představuje riziko pro hospodářskou prosperitu, protože se domnívá, že je třeba zachovat úroveň přistěhovalectví, a nikoliv ji snížit, aby ekonomika mohla růst.

Komise pro růst SNP navrhla, aby přistěhovalci dostali daňové úlevy, pokud by Skotsko hlasovalo za nezávislost, protože by to umožnilo zemi růst obyvatelstva a podporu ekonomiky.

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Editor
22. 8. 2018 22:27

Ahoj Joshi:)) kde máš hvězdičky?:))

"Skotská vláda se domnívá, že závazek Spojeného království snížit migraci představuje riziko pro hospodářskou prosperitu, protože se domnívá, že je třeba zachovat úroveň přistěhovalectví, a nikoliv ji snížit, aby ekonomika mohla růst."….. tahle věta je obludná, předpokládám, že o bílé přistěhovalce jim nejde:((

Dneska zase inženýři a doktoři kultivovaně žádali o vstup do EU:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/481247-pres-sto-migrantu-proniklo-do-spanelske-ceuty-utocili-nehasenym-vapnem-a-kyselinou.html

„Migranti použili nůžky na plech, kterými rozstříhali plot. Podle gardisty byli „násilní a agresivní“. Házeli na strážné exkrementy, nehašené vápno a kyselinu z akumulátorů.“

No chápeš to? Na co tam tedy ochrana hranice je? Nemají zbraně? za takové násilné narušení hranic, bych je šoupla do gulagu natotata. A nejhorší je, že být to někdo bílý tak ho odpráskou jak králíka.

Velmi výstižné foto budoucí opory Evropy:

 

Ty mají nějaké zákony, pravidla, slušnost, vděčnost, atd, úplně na háku…… tááák, tady nás máte a starejte se. Vysmátí, evidentně dobře živení, chudinky k politování. Je to hnus co se děje.

Ale budou nás strašit Ruskem, tihle milánkové žádnou potencionální hrozbou nejsou, ale Ten Putin. Už je mi z toho marasmu úplně špatně. Budu si muset napsat něco pro radost, abych přišla na jiné myšlenky.

 

Editor
22. 8. 2018 23:26

Visitor Rating: 5 Stars