blog

Zaujímají postoje místo aby stáli: Zavraždění dvou Švédů v Bruselu.

MUDr. Ivan David -fb

17. 10. 2023 promluvila předsedkyně EP a zástupci všech frakcí o zavraždění dvou švédských fotbalových fanoušku v Bruselu.

Většina podporuje imigraci bez rozdílu, ale vyslovuje lítost nad důsledky. Na „bezpečných cestách pro všechny imigranty nehodlá měnit nic.

Video sdílejte, jeho šíření bude totiž „umělou inteligencí“ velmi silně zabrzděno.

V třináctiminutovém videu jasně uvidíte rozdíly mezi politickými frakcemi.

Lidovci, Socialisté, Liberálové, Zelení a Levice vyjadřují lítost, pozastavují se, zapřísahají se, že se to nesmí opakovat. Hlavně je tabu říci, kdo byl vrah. Ale přesně tito hlasovali pro neomezený vstup imigrantů skrz vnější hranici do EU a zákaz omezení na vnitřních hranicích.

Zástupci konzervativců a naší frakce Identita a demokracie poukázali na konkrétní příčiny a navrhli řešení. Smutné obličeje, lítostné tváře a minuty ticha nic nevyřeší.

„Extrémismus a terorismus nesmí infiltrovat naše společenství, máme právo na pocit bezpečí a bezpečný život…“, říká předsedkyně Evropského parlamentu Roberta Metsola. Ale oni infiltrují emigrací extrémismus a terorismus. „Právo na pocit“ nám není nic platné, když do EU vpouštějí každého a například tohoto Tunisana usvědčeného ze spojení ISIS vyhostili, ale po tři roky nebyli schopni ho deportovat. Řešení? Předsedkyně konstatuje zesílená bezpečnostní opatření v budově Evropského parlamentu v Bruselu. Ale obyvatelé Bruselu zůstávají pod hradbami.

„Evropská lidová strana“ a její švédský poslanec pan Tobé prohlašuje, že „my nikdy neustoupíme teroru a budeme se zasazovat za svobodu, demokracii a naše hodnoty,… miluji Švédsko a miluji Evropu“.

Paní Fritzon za „Socialisty a demokraty“ potěšila informací, že také chodí na fotbal. „Přestřelku zaplatili fanoušci životem“. Přestřelka se sama jaksi udála a dva při tom zemřeli… Je to prý útok na demokracii, tedy motivem bylo asi zastřelit demokracii, ne nevěřící psy. „Nenecháme se porazit.“

Švédka Abir Al-Sahlani za Liberály řekla, že“ fotbal jako svátek radosti se včera změnil na smutek“. „Jsme sjednoceni a teroristé nám nemohou vzít naši svobodu a bezpečnost.“ A soucítí.

Švédka Kuhnke za Zelené: „Jsou lidé, kteří nemají rádi naši otevřenou společnost, dva lidé za to zaplatili životem…“ Ne snad, že by někdo vraždil… Fotbaloví fanoušci ukázali solidaritu. „Jsme sjednoceni ve své rozmanitosti. To je naše Evropa.“

Švéd Weimers za Konzervativce a reformisty: ..“Kondolence nestačí… Vrah, tuniský občan byl v minulosti několikrát odsouzen a žil 3 roky v Belgii nelegálně… Tolerance vůči islamismu musí skončit tady a teď.“

Za naši skupinu ID promluvit poslanec Anemans z Belgie. „Belgie je země, kde i když někdo nemá právo tam zůstat, tak tam zůstává…. Dokonce si mohou opatřit zbraně.“

Śvédka Björk za Levici: Je obtížné najít slova, ale náš soucit jde k rodinám…. Je nutné, aby se nešířila tato nenávist… Musíme vybudovat demokratické společnosti, které budou svobodné, otevřené a inkluzivní a osvobodí nás od nenávisti.

Proč Švédové? Tam je muslimských radikálů statisíce a tvoří uzavřené komunity do nichž se bojí policie. A Švédové jm samozřejmě překážejí, ve Švédsku se roztahují, jako by bylo jejich.

sdílet na

28 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
20. 10. 2023 11:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Koukněte, momentální situace je taková, že Západ udělá doslova vše pro to, aby sem k nám část muslimů převeksloval a sám sobě tak pomohl. Bude korumpovat, vydírat, zastrašovat, aby sem k nám mohl syny a dcery Alláha nacpat. Proč myslíte, že na Slovensku Fico vyhrál volby ? Protože jasně řekl, že se od Západu vydírat nenechá a bude na prvním místě hájit zájmy slovenské. Čekáte něco takového od Fialy, který opakovaně tvrdil, že prioritou jeho vlády je Ukrajina ? Dovolte, abych se zasmál.

ijn
20. 10. 2023 11:32
Odpovědět  Teuton

Fiala je prokazatelně národní zrůda krytá prohnilou českou justicí, která ani na vaxery nenechá sáhnout, naopak trestá odpůrce vakcinace,…….kam až klesne zrůdnost a zvrácenost státních autorit?

https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&category=gesundheit&lang=cs

jiří
20. 10. 2023 20:43
Odpovědět  Teuton

comment image

Jaroslavem
21. 10. 2023 05:47
Odpovědět  jiří

Na to se nedá říct asi nic. Zvracení je v tomto případě nedostačující.

katango
22. 10. 2023 21:05
Odpovědět  Jaroslavem

To by se člověk musel úplně vyvrhnout.

unor 2022
20. 10. 2023 11:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestlize ve sprave veci verejnych hloupy muz predstavuje velka rizika pak hloupa zena je naprosta katastrofa.

Aleš
20. 10. 2023 11:42
Ohodnotit příspěvek :
     

EU je zločinecké kriminální monstrum.

Ladislav 💤
21. 10. 2023 13:00
Odpovědět  Aleš

Fašistické!

Helena
20. 10. 2023 11:50
Ohodnotit příspěvek :
     

Je mi velmi, velmi líto p. Ivana Davida, že musí ty sviňské kecy poslouchat a dívat se na ty zločinecké ksichty. Tedy – já bych to nevydržela ani za miliardu. Ale díky p. Davidovi, že nás informuje o těch zrůdnostech, co tam ti hajzlové provádějí. Přeji mu hodně sil a pevné nervy pobývat v něčem tak ohavném jako je EU.

Standa
20. 10. 2023 12:13
Odpovědět  Helena

Mě stačí, když tu poslouchám Jourou.

zuzana
20. 10. 2023 11:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Bývalý člen Světového ekonomického fóra varoval, že globální elita plánuje donutit lidi, aby si nechali implantovat mikročipy, které budou vyžadovat pro přístup k digitálním měnám, univerzálnímu základnímu příjmu (UBI) a dalším službám.

https://aktax.cz/whistleblower-wef-varuje-pred-planem-globalistu-na-cipovani-obyvatelstva/

Standa
20. 10. 2023 12:12
Odpovědět  zuzana

Juž jsem o tom několikrát psal. Včetně dneška! Budeme čipováni , jako psy.Půjde hlavně o digitální měnu, takže nedostanete nic , když Vás zablokují.Nekoupíte si ani housku, budte sledováni na každém kroku. Budete mávat rukou v restauraci,u lékaře, u zastavení policií , při příchodu domů.při vstupu do MHD,…sledování bude dokonalé, každý Váš krok….. Orwell to podcenil!

Pavel z Moravy
20. 10. 2023 21:47
Odpovědět  Standa

Vůbec nevíme co se stane zítra natož za rok. A nebuďte takoví vystrašenci, prostě se nepodvolíte. Kur.va když nechci tak nechci. Zničit mne mohou, ale nikdy porobit. To lépe zemřít ve stoje než přežívat na kolenou. K čemu by mi sakra bylo pár roků navíc v digitálním koncentráku. To oni ti zmr.di se bojí smrti jak čert kříže, já jim na smrt se.ru. Smrt je pouhý přechod do jiné dimenze, ať už jakékoliv, je mi to fuk. Stále se strachovat jak malé děcko, co je to za život? Já vím, že většina otroctví přijme, ale v tomto ohledu já nejsem většina. Mějte se.

Pijack
20. 10. 2023 12:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Miluji Čínská přísloví. Dám sem další – Když přijde svině do paláce, nestane se z ní princezna, ale z paláce se stane chlív.
Konotace si snad dokáže dovodit každý sám 🙂

Jura S
20. 10. 2023 19:37
Odpovědět  Pijack

Pražský hrad by zachrochtal…. Kdyby vylez Karel IV z hrobu, tak by tu zrádce sekal mečem tak ještě sto let….

Jozef
21. 10. 2023 13:24
Odpovědět  Pijack

To nie je čínske príslovie. To je slovenská realita.

zuzana
20. 10. 2023 12:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Íránský ministr zahraničí Hosejn Amir-Abdollahian zdůrazňuje, že tváří v tvář zločinům, kterých se Izraelská okupace dopouští na Palestincích, již není možné zachovávat zdrženlivost.

https://aktax.cz/iran-zdrzenlivost-je-ve-svetle-izraelskych-zlocinu-nemozna/

Jaris
21. 10. 2023 00:41
Odpovědět  zuzana

Je nacase srovnat nelegalni nasilne vytvoreny Izrael se zemi. Na co se jeste ceka? Tyhle vrazdici zidacke zrudy nemaji pravo existovat.

Jura
20. 10. 2023 13:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Pokrytecká vyjádření, a na úvod si zajistí v EP vyšší bezpečnost , a vy venku umírejte mi budeme za vás držet ,,smutek ” A semkmeme se .

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Miloš
20. 10. 2023 13:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Mimo téma. Jak nás škubou supermarkety.
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/ekonomika/Tvrda-data-Za-87-Kc-eidam-dodan-za-198-prodan-Mleko-Z-10-Kc-je-22-60-Brambory-maso-744716

K tomu dodám, Opočenský kefír, který koupíte v podnikové prodejně v Opočně za 25Kč vám Kaufland, Albert a spol prodávají za 42Kč. A to 25 korun není velkoobchodní cena, za kterou ho řetězce nakupují. Odhadují, že to bude tak za 15-18Kč.
Co Češi vyrobí, za dvojnásobek pak nakoupí od Němce. A to už se vyplatí!
Za eticky akceptovatelnou obchodní přirážku lze považovat 20-25%. Ale kdo by se tím zabýval když je v monopolu, že?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
pedro
20. 10. 2023 14:58
Odpovědět  Miloš

Kupuji jen nejnutnější, bojkotuju hytlerhladomorny. Maso u malého řezníka, ale Čecha. I když jsou to taky většinou parchanti. Sekaná bez masa, jen odpad, prejt jen plný kůží, tlustého a odpadu. Nedá se moc vybírat, ale shnilá jablka a odpad ze západu je ještě horší. Zhoršuje se rapidně vše. Neskutečná drahota nutí všechny kamuflovat výrobky. Ano, někde je i “maso”, ale vidět ho před zpracováním, psa trefí šlak.

Miloš
20. 10. 2023 19:29
Odpovědět  pedro

Dávat si na zboží 100% a víc, to se nedá ani komentovat. A Češi drží hubu a krok. Kam všechny ty prachy, který z nás vyždímou, jdou? Vždyť třeba Kaufland s Lidlem vlastní jeden člověk Dieter Schwarz. Odpovím si sám, no samozřejmě na rozkvět Německa.

Jaris
21. 10. 2023 00:45
Odpovědět  Miloš

Kam ty prachy jdou? Prece zidovskym vlastnikum supermarketu Kaufland, Lidl a dalsim pejzatym vydriduchum.

pedro
20. 10. 2023 14:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Nakonec se přidáme k muslimům, jinak zahyneme. Jinak se zrádných špinavců nezbavíme. Likvidují nás vlastní, tak proč nepřejít k nepříteli, který jde proti něčemu horšímu? Když už je to nutné, přijde mi Ahmed 100x čestnější, než fiala a rakušan s tou bandou zrádců.

pedro
20. 10. 2023 14:49
Odpovědět  pedro

Zoufalé, ale jak se bránit a s kým?

Jaris
21. 10. 2023 00:51
Odpovědět  pedro

Vrta mi to delsi dobu hlavou. Pavkova manzelka se za svobodna jmenovala Zelena. Tohle je typicky zidovske prijmeni. Priklad -Zelensky. Greenstein, Greensfeld, Greenspan. To jen tak na okraj. Zeby Pavek byl take zid? Umim si ho se sabesdeklem predstavit. No treba se mylim…:-)

Jura S
20. 10. 2023 19:35
Ohodnotit příspěvek :
     

No co, Brusel je žumpa, co tam taky očekávat…. a jaké to bývalo k 90-kách krásné město … bez boudy Uhnije….

Karell
21. 10. 2023 09:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Falešné kecy proradnych politik. Byť i jediný lidský život zmareny islamisti kým migrantem je signál pro tvrdá opatření. Politici musí sebrat odvahu a začít jednat. Ochrana lidských životů musí být na prvním místě. Falešná soustrast nic neřeší. Nekompromisně tyto imigranty vyhostit bez moznosti návratu.