blogpolitika

Robert Fico hodil rukavici do tváře liberalismu

Slovenský premiér Robert Fico uvedl, že je třeba bránit se šíření absurdních liberálních a progresivistických ideologií, které zemi škodí
Foto: Imago-images.de / Global Look Press.

„Musíme společně postavit obrovskou bariéru proti absurdním progresivistickým a liberálním ideologiím, které se šíří jako rakovina,“ řekl slovenský premiér na slavnostní akci u příležitosti svátku svatého Cyrila a Metoděje, který je na Slovensku státním svátkem.

Takové názory podle něj Slovensku škodí a proti nim už například ústava stanovila, že manželství je svazek muže a ženy.

Nutno říci, že Fico byl vždy vnímán výhradně jako odpůrce zbrojení Ukrajiny, v žádném případě však jako odpůrce zavedených pořádků na Západě. Ukázalo se, že byl podceněn? To znamená, že je proti dominantní ideologii na Západě? Je to jen on? Nebo je to již tendence vzpoury proti liberalismu jako takovému? Bude tento trend pokračovat? 

„Doby triumfu světového liberalismu jsou celkově dávno pryč,“ je přesvědčen Andrej Dmitriev, redaktor APN Severo-západ. 

„Konec dějin“ předpovídaný Francisem Fukuyamou v 90. letech očividně nenastal. Spíše naopak, kyvadlo se vydalo opačným směrem.“ 

„Liberalismus je založen na úplném neomezeném vykořisťování planety,“ řekl Eduard Limonov v roce 2016 . „Nyní je planeta již vyčerpaná, nemůže dávat, co dala. Proto je liberalismus odsouzen k záhubě … Francie už vnímá myšlenky Le Pen jako docela rozumné. Před pěti lety tomu tak nebylo, ale nyní každý chápe, že není dostatek blahobytu pro všechny, není dostatečný pokrok. A nebude to stačit.” 

Opravdu, o 8 let později vidíme na Západě trend směrem k pravicovému, národnímu konzervatismu. V centru pozornosti jsou takové postavy, jako jsou Robert Fico, Viktor Orban a hlavní těžká váha, jejich zámořský „strýc“ Donald Trump. Liberálové je považují za nepřátele a míra hořkosti je vysoká. Není divu že ten kdo vystřelil kulky do Fica, byl ultraliberální a proukrajinský Jurij Cintula. 

To vůbec neznamená, že takoví politici jsou přáteli Ruska. Například předsedkyně italské vlády Giorgia Meloniová je také konzervativní, proti gay pride a migraci. Ta je ale zcela proukrajinská. Dalším bodem je, že často, jakmile se takoví politici u moci, dělají kompromisy s liberálním establishmentem. 

Šéfka francouzské Národní fronty Marine Le Penová nyní vyjádřila rozhořčení nad tím, že se její portrét objevil na kanálu ruského ministerstva zahraničí s popiskem, že Francouzi řekli „ne“ diktátu Washingtonu a Bruselu. A už se nebrání vyzbrojení Kyjeva … 

Existuje také třetí síla – levice, z nichž některé splývají v konglomerát s liberály a sexuálními menšinami. Mezi nimi je však mnoho nezávislých, jako je strana Sarah Wagenknechtové v Německu nebo západní komunistické strany, které z velké části podporují Moskvu v ukrajinské konfrontaci. 

Obecně by Rusko mělo být v této věci pragmatické, pracovat s různými strukturami a dívat se na ukrajinský „lakmusový papírek“. Podobně jako v KLDR, kde jednají na principu: “Nezáleží na tom, jaké jsou vaše konkrétní názory, hlavní je nezávislost a přeměna světa v nezávislý.” 

„Fico kritizuje kulturní liberalismus, ale liberální ekonomický model mu evidentně vyhovuje,“ říká politolog Andrej Miljuk

„Tak to nebývá, musíte si vybrat jednu věc: buď obvyklý kapitalismus s homosexuálními sňatky a stovkou pohlaví, nebo vykročit do neznáma – směrem k ekonomickým experimentům a tradičním rodinným hodnotám.“ 

Destrukce rodinného ústavu začala přesně v okamžiku, kdy se dětská práce stala ekonomicky nerentabilní. Když mít plnou náruč dětí přestalo být spolehlivou investicí do rodinného rozpočtu, stalo se obtížnou a nákladnou zkouškou. Řeč o zachování rodinných hodnot je řeč o upjatém státě: ekonomika potřebuje reprodukci pracovníků, ale stát není připraven vyplácet a zaplatit za ně spravedlivou cenu. Koneckonců, tato cena bude vymáhána od superbohatých. 

Liberální alternativou je neustálý dovoz migrantů. Tři generace a migrant plně asimiluje kulturní kódy své hostitelské země, ale dokud si to neosvojí, bude se množit a množit. Inu, domorodí lidé, kteří nebudou zatíženi odpovědností mít silné heterosexuální rodiny, budou moci pracovat 12 nebo 16 hodin denně. 

Pokud Slováci zažijí nějaké nepohodlí, pak se mohu jen radovat. Země vesele skočila co nejdříve do Evropské unie a NATO. 

„Myslím, že už samotný fakt, že Fico byl proti sponzorování Ukrajiny, je výzvou pro celý Západ,“ říká doktor filozofie, přednosta. Katedra sociologie a managementu BSTU pojmenovaná po. V.G. Šuchovovi Michail Ignatov. 

„A všem jeho moderním hodnotám, které se skrývají pod fasádou liberalismu a pokrokových ideologií. Fico je proti ničení instituce rodiny, atomizaci mládeže, odlivu personálu ze země a prostě banálnímu vykořisťování obyvatel jejich země kolektivním Západem, který pod rouškou nových hodnot má za cíl vytvořit levnou pracovní sílu – lidi, kteří neznají příbuzenství, nemyslí na potomstvo a tvůrčí práci. A Fico za tuto pozici málem zaplatil životem.“ 

„SP“: Lze ho nyní považovat za antiglobalistu – a kolik takových vůdců lze na Západě ještě najít? 

– Obecně ano. Myslím, že takových lídrů bude jen víc. Spojené státy jsou v politické krizi a rychle ztrácejí svůj vliv. Evropa přitom začíná ve své ekonomice pociťovat značné potíže, a když není co jíst, není čas na pochybné experimenty. A tento stav věcí, jak se říká, člověka rychle přivede k rozumu.

„SP“: Období triumfu liberalismu na Západě je podle vás již minulostí? 

– Liberalismus je rozhodně v krizi. Je to velmi drahé potěšení, které si Západ už nemůže dovolit. Nevedlo to však ke skutečně udržitelnému modelu rozvoje, ale spíše se ukázalo jako model degradace. Nemohu říci, že by liberalismus byl zpočátku odsouzen k neúspěchu, ale je faktem, že určitá „závratě z úspěchu“ po rozpadu SSSR vyvolala na Západě krizi managementu. 

“SP”: Co přijde na změnu? Objeví se ideologie, která nahradí liberalismus Západu a celému světu? 

– Rozhodně. Socialismus, založený na přátelství s Ruskem. Jiné rozumné východisko nevidím. 

“SP”: Jak to může ovlivnit geopolitickou strukturu světa a multipolaritu? Může Západ existovat jako jeden celek bez liberalismu? 

– Ne, on ani teď neexistuje jako jeden celek. Je to tak, že dříve bylo mnoho rozporů vyrovnáno, hrubě řečeno, penězi. Ale to už si nemohou dovolit. Ale země BRICS naopak nabírají na síle a postupně se dostávají do popředí.

https://svpressa.ru/politic/article/421637/

******

Připomeňme si, že Západ padá především kvůli nesmírné touze mnoha zemí, zbavit se jeho okovů, pout kolonialismu, takže Západ bude mít stále méně surovin, stále méně zdrojů všeho druhu. Navíc Západ začal likvidovat i to nejcennější co měl a to je aspoň určitou úroveň vzdělání. Dnes už vychovává jen konzumenty. Západ si prostě myslel, že mu svět leží u nohou. V okamžiku jeho největšího triumfu, nastal jeho konec, protože se nejen nevyvinul, ale zůstal stát na místě. Dalo by se říci, že se vrací dokonce až ke svým kořenům. Ke společnostem jako bylo starověké Řecko a Řím. Ty také končily jako prohnilé a rozložené zevnitř. V řeckém případě Římané a v římském případě „barbaři“ už jen dokonali silou svých zbraní nevyhnutelné a neodvratné …  Peter 008

Překlad Peter 008

sdílet na

49 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
8. 7. 2024 00:44
Ohodnotit příspěvek :
     

KoZa se propadá do zkázy v důsledku lstivých Londýnských kanceláří a USA = výkonné pěsti finančníků vše pro zisk,……informační dálnice internet bude pro KoZa zdrcující rána, proto štětka joudová chce vše kontrolovat, namísto varovných signálů zkázu KoZa prohlubuje, ani její bratři čučkaři varovné signály nevysílají, banda zkurvených idiotů u koryt moci KoZa zkázu dokoná!!!!!!

Pavel z Moravy.
8. 7. 2024 09:31
Odpovědět  ijn

Kapitalistický liberalismus ani jinak skončit nemůže, než totálním rozpadem hodnotového žebříčku. A já jsem přesvědčen, že nakonec znovu převládnou sice v jiné formě ale opět prvky socialismu. K tomu ke všemu to pod Putinem postupně směřuje, protože lid musí mít skutečný podíl na moci. Agrární, energetičtí a jiní baroni nikdy nemohou být spjati se svým lidem. Vždy jde těmto lidem pouze o zisky a toto Putin a další ví. A v Evropě zatím není téměř nikdo, kdo by chtěl skutečnou změnu, bohužel ani ten Fico to prozatím není. Ale prozatím je ke změně ještě daleko, takže kdo miluje kapitalismus, tak si ho ještě užije. Nemusí mít strach, změny začnou probíhat, ale je to běh na dlouhou trať. To přijde, až lidé dozrají a pochopí proč tady vůbec na planetě vegetí. Jestli pochopí, že nejlépe je žít v sounáležitosti a přestat se vykořisťovat.

Gales
8. 7. 2024 10:24
Odpovědět  Pavel z Moravy.

I Vanga předpověděla že lidé budou žít v komunismu.Jiné řešení pro společnost stejně není.

cool
8. 7. 2024 17:23
Odpovědět  Gales

Proto tlačí transhumanismus, roboti s vypínačem. Jak prosté milý watsone. “Digišl a virtuální nátlamek. KoZa – Zlatá miliarda je ale o 2 000. panáčků a neo”klerofeudální útlak.
https://www.facebook.com/obcan.bily/videos/444870851675262

8. 7. 2024 20:12
Odpovědět  Gales

Ale je, kamaráde, je. To není náhoda, že se oba systémy – kapitalistický a tzv. komunistický, ač komusnismus nikdy nikde zavedený nebyl – zhroutily.

Slovák
9. 7. 2024 08:40
Odpovědět  Gales

Do roku 2033 bude tato civilizace v prdeli…Tenhle datum je všude, jen vy ho nevnímáte….

Standa
9. 7. 2024 09:00
Odpovědět  Slovák

Co je ,,civilizace”?

All
8. 7. 2024 03:13
Ohodnotit příspěvek :
     

O co tu jde. Jde tu o systém ,,Otrokářského řádu”. Posledních 5.000 let stále dokola je to Pán a Otrok.Abychom pochopili,co se děje na planetě Zemi,musíme znát dějiny posledních pěti tisíc let a jít i dál, 12.000 – 24.000 let nazpět,pochopit cykly,vývojové skoky ve velkých cyklických proměnách ve vztahu Příroda-Země-Vesmír a člověk v něm. Jde o to,že se velmi překrucují a zatajují Dějiny.Neustále dokola oblbování lidí,lhaní,podvádění,aby otrokář vlastnil všechno,žil si v pohodlí a hrál si na falešného boha vládce.Jde tu v podstatě o nemoc a ůpadek,jde tu o nemoc,vadnou vývojovou větev otrokářů a otroků.Vymysleli i peníze,nakonec i banky s ůvěry,dlužnými ůpisy,dluhy a zadlužování a války.Války,přerozdělování moci a majetků násilím.Příroda a Vesmír je multipolární.Unipolarita prosazována zmagorovaným západem, KOZOU, neexistuje,je to pouze vadná ,,Hvězdná nemoc”,rakovina pánů otrokářů.Velmi zatajují Dějiny,vymýšlejí nové a nové organizace,ale padají do vlastní propasti,stávají se ůpadkoví,spozdilci ve vývoji,rabující,drancující,omezenci.Takoví ani nemohou vládnout dál,ničí sami sebe,příroda a vesmír takové nepotřebuje,jsou nanic,k ničemu.Je to stáe pořád jen Otrokářský řád,který končí

All
8. 7. 2024 03:55
Odpovědět  All

Aby se Vesmír posunul,potřebuje novou myšlenku,něco nového ve svém Tvoření. Otrokářský řád se svým kapitalismem,který pouze rozebírá,ničí a vlastní, spolutvůrcem není.Pouze z přírody bere a jen napodobuje to,co je už dávno vytvořené a co v přírodě existuje. Jdou až tak daleko,že ničí původní,dokonalou přírodu,ničí DNK rostlin a živočichů,začali měnit i DNK člověka,které nerozumí.Nerozumí tomu sami,co dělají.Jestliže takto poničí původní systém a DNK v něm,nedokážou to pak opravit,nepůjde to,neopraví to. Pouze se nyní pokouší vytvořit Biorobota-Transhumanoida-stroj na ovladání,otroka na konci otrokářského řetězu. Vakcinované ovce jen posluhují tomuto systému sebeničení a to jen za podhozený pamlsek od těchto Pánů a páníčků.Vesmír ale umí vytvořit i docela malou ,,Černou díru” pro tenhle odpad,pokud se nezničí sám dříve,jako to bylo už kdysi na Marsu a předtím i na Faetonu,kde se stihli zničit sami. Principem vesmíru je spolupráce,naučit se spolupracovat a nově tvořit.O tomhle ale naše pologramotná pětka fialových magorů neví nic,vůbec nic.

All
8. 7. 2024 04:19
Odpovědět  All

Jen oprava,ne DNK,ale DNA je správně. Ničí už i DNA nejen u rostlin,ale i u člověka.Satanisti jen mění své ,,vývěsní štíty”.Nyní je to liberalismus.

Jan
8. 7. 2024 06:38
Odpovědět  All

Kolik lidí tohle pochopí?

Ladislav 💤
8. 7. 2024 06:55
Odpovědět  Jan

No nebyl ten socialismus nádherný? Proti tomuhle bordelu?

Gales
8. 7. 2024 10:34
Odpovědět  Ladislav 💤

Byl.Škoda že v něm nemůžeme dožít.

Joe Arp
8. 7. 2024 08:27
Odpovědět  Jan

90% si to je líná i jen přečíst, natož ještě zapojit mozek, šílíš?

Slovan
8. 7. 2024 09:28
Odpovědět  Joe Arp

Přesně!!

Pavel z Moravy.
8. 7. 2024 09:36
Odpovědět  Jan

Minimum. Procento chápajících raději neuvádět.

svetříček
8. 7. 2024 08:09
Odpovědět  All

Jestli je to váš text, tak pak klobúk dole! Suprově vyjádřeno. Já sám často filozofuji, avšak nejsem ani dobrý řečník, ani pisálek, proto tak dělám často jen pro sebe, jináč by z toho vzešel galimatyáš.
Chtěl jsem tímto poděkovat, a přihodím k tomu: zkoukněte na film Bohové musí být šílení z 1980, vydáno později, hlavně začátek. “Civilizovaný člověk se odmítl přizpůsobit svému okolí….. Nějak však zapomněl, kdy přestat..:” Tyhle věty ve mě rezonují už dlouho, a tudíž je alespoň pro jedenkrát zveřejňuji. Našim slovenským braťiam želám rozumného Fica, který chápe, že kultura je víc než prachy.

All
8. 7. 2024 10:43
Odpovědět  svetříček

Absolvoval jsem několik škol,ale nejvíce jsem se naučil sám od sebe,samostudiem. Důležité jsou i prožitky,kde se těžko hledají slova. Když mi bylo 27 let,měl jsem samovolné výstupy z těla,nevěděl jsem co se se mnou děje,tenkrát a bál jsem se toho. Podařila se mi i komunikace s ,,Infopolem Země”,v obrazech jsem jasně viděl budoucnost,kterou ,,někdo” naplánoval ( rok 1989 byl dávno dopředu plánován,dopodrobna,vše se událo podle plánu) Ti,co nás schlamstli,takto pracovali a pracují. Proto je důležitá každá myšlenka,nenechat se klamat a klást odpor už na prvních prioritách,včas odhalovat ty,co touží pouze po majetku a moci nad ostatními.Prioritní je Myšlenka. A Myšlenka,převedená do obrazů. Tyto ,,obrazné myšlenky” se dostávají do informačních polí Země a odtud se mohou zpětně realizovat v praxi,v naší realitě.Velmi se využívají i ,,Kruhy událostí”,jde si všimnout,že se takto mnohé události jakoby opakují dokola,tyhle časové smyčky, i proto je snaha zatajovat minulost a pak ,,znovu a stejným způsobem udeřit”. Proto nesmíme zapomínat na minulost a naše dějiny.

Jan
8. 7. 2024 12:27
Odpovědět  All

Astrální cestování….. :-))) taky jsem s ním mezi lety 1993-8 experimentoval. Ovšem s částečnými úspěchy…..

Standa
8. 7. 2024 17:47
Odpovědět  All

Cit: ,, Když mi bylo 27 let,měl jsem samovolné výstupy z těla,nevěděl jsem co se se mnou děje,tenkrát a bál jsem se toho.”

Pak jsem si našel ženskou! Pochopil jsem: VTIP!

Joe Arp
8. 7. 2024 21:58
Odpovědět  Standa

Už buď v klidu výstupy nebudou.

Bety
8. 7. 2024 13:24
Odpovědět  svetříček

A víte, že Křováci z toho filmu nežili původně v poušti, ale byli do ní vytlačeni kolonialisty – Holanďany a Angličany? Poradili si, přizpůsobili se, ale myslím, že jich z původního počtu moc nezbylo.

Frank1 -
8. 7. 2024 08:34
Odpovědět  All

Nici i DNA lidi, jestli jste si jeste nevsimnul. MRNA je genova terapie k redukci populace.

All
8. 7. 2024 09:42
Odpovědět  Frank1 -

Ano,je to tak.

Slovan
8. 7. 2024 09:27
Odpovědět  All

😊 👍 👍
A jaký potom máte pohled na individualismus?
Jinak souhlas co píšete. 🙋‍♂️
P.S. k tomu ničení ještě doplním že i obrací podnebí na planetě.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
All
8. 7. 2024 10:13
Odpovědět  Slovan

O pojmu Individualismu by se dalo hodně napsat.Je to morální princip založený na ,,Absolutizaci postavení jednotlivce ve sppolečnosti”..Taky nezávislost jedince na skupinových a společenských normách,nebo nezávislost na ostatních,atd..Je taky charakteristický neochotou ke spolupráci. Ten extrémní indiv. může být i patologický.Ostatně každý člověk je trochu jiný.Důležitá je spolupráce,ochota spolupracovat s ostatními,vyvíjet se s celkem,vesmír to tak chce.Rád uvádím příklad z rostlinné říše na Zemi : ,,Ví se,že jestliže na jednom hektaru pozemku existuje kolem 350 druhů rostlin, nastává zde automaticky samoudržitelnost.Všechny energie tam jsou vyrovnané.Vše je,jak má být,rostliny navzájem spolupracují.”

Slovan
8. 7. 2024 11:39
Odpovědět  All

Ano, já jsem jediný z naší ulice, který nevytahuje sekačku už březnu, sotva trochu povyroste tráva. Ti magoři okolo mě to ” střihají i nůžkama” a mají z toho golfové hřište. Já to sekám až tak okolo cca půlky června. Z dětsví ty louky znám, něco jsem se tuna naběhal. Pak když ke mě někdo přijde, tak čumí jako vrána, plná zahrada kvítí všeho druhu a barev. Nádhera.

JoFa
8. 7. 2024 18:04
Odpovědět  Slovan

To sú prírodné zahrady, ale pointa od All je jinde..

Joe Arp
8. 7. 2024 22:04
Odpovědět  JoFa

Ano je v pochopení, toho jak různí JoFa spolupracují s silovými složkami. Díky prírodná zahrado!

JoFa
8. 7. 2024 18:12
Odpovědět  All

Myslím, že ste to vystihol čo sa týka individualizmu. Prebehla tu myšlienka k inému článku kde sa popisuje globalizmus ako forma socializmu a bolševickej ĺavicovej perspektívy. Mám na vás otázku, ak by sme prebrali systémy socializmu a vedúcu funkciu KS ako aj kontroly /bývalé STB/ by preblala AI, bol by tento systém funkčný, dokázal by nahradiť myslenie resp. nemyslenie komunizmu, ktorý nové myšlienky potláčal a snažil sa vytvoriť priemernú uniformitu spoločnosti?
Nie sme tomuto extrému vystavení?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
JoFa
8. 7. 2024 18:37
Odpovědět  JoFa

Dal som vám príklad unipolarity a citujem vás: .”Příroda a Vesmír je multipolární.Unipolarita prosazována zmagorovaným západem, KOZOU, neexistuje,je to pouze vadná ,,Hvězdná nemoc”,rakovina pánů otrokářů.”
Budúcnosť je o AI, ja by som si nebol tak celkom istý ! Z multipolarity sa dá veĺmi ľahko skĺznuť k unipolarite, je to len otázka vplyvu a moci, takže v ďalekej budúcnosti túto možnosť nevylučujem. Je to sínusoida dobra a zla.

Gales
8. 7. 2024 10:29
Odpovědět  All

K tomu všemu potřebuje Vesmír probuzené lidi kteří jsou schopni a ochotni tomu napomáhat.

Slovan
8. 7. 2024 09:22
Odpovědět  All

👍 👍 👍 👍
Ano přesně popsáno, zatajují!!
A kdoví kolik, však co měla být Atlantida, ráj na zemi.
Proč to zatajují, to si smad každý domyslí.

Slovák
8. 7. 2024 09:49
Odpovědět  All

Bojíte sa antisemitizmu, bohatich sionistov-chazarov a trpíte ich ” Holocaust Industries Corporation”, a zároven aj holocaustovú genocídu Palestíncov a Arabov, takže sa bojíte PRAVDY, a tým aj SPRAVODLIVOSTI vo svete…A na kazdého vyznamnrjšieho politika mate jedneho židovského pestúna ktorý ho diriguje…

sizok
8. 7. 2024 07:57
Ohodnotit příspěvek :
     

V Yellowstonu se narodil bílý bizon. Lakatové avizují podstatnou změnu. Howg!!

Tom
8. 7. 2024 11:31
Odpovědět  sizok

Zanedlouho budou takto avizovat jako podstatnou změnu, když se narodí bílý Francouz.

Markýza
8. 7. 2024 15:33
Odpovědět  sizok

A je nebe plné pavučin? Je. Tak hlavně ať to není změna k horšímu.

sizok
8. 7. 2024 19:47
Odpovědět  Markýza

Bohužel se obavám, že k horšímu.

Frank1 -
8. 7. 2024 08:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikdo si nevsima toho, ze vsude likviduji farmare. Je to nasmerovano k hladomoru – nejucinnejsimu prostredku k redukci populace.
A vy se tady onanujete cinknutymi volbami, kde zase penize zajisti globalistum kontinuitu v niceni zemi a jejich zivotni urovne.
Protoze statni kasy jsou prazdne, zacinaji vlady brat tam, kde neco jeste je a to je privatni majetek. Budou vyvlastnovat. Jak? Nastavi takove dane, ze je nebudete moci platit a oni vam vas domov seberou, jednoduse vyvlastni. V USA to uz probiha!

Cursor opet skace sem a tam. Admine, vy asi vubec nerozumite informatice a mate tam krysu, ktera meni editor tak, aby se zde nedalo psat !

Administrátor
8. 7. 2024 09:38
Odpovědět  Frank1 -

(-) minus za tu poslední větu.

Pavel z Moravy.
8. 7. 2024 10:03
Odpovědět  Frank1 -

Franku, bohužel, lidé si volí grázly a škůdce zemské a my s tím nic neuděláme. Bohužel ta duševní vyzrálost většiny dnešních jedinců je tak nízká, že si s nimi ta menšina škůdců může dělat co chce. Ti lidé nepřemýšlí o tom co je přínosné člověku a co ne, jsou lehce manipulovatelní bez vlastních názorů, prostě v současné době zde žijí z velké většiny duševně vyprázdněné generace. Ti lidé nemyslí, nečtou, nezajímají se krom svých potěch o nic, jsou to prostě takoví ti hovniválové, kteří si před sebou valí tu svoji kuličku a to jim postačuje ke štěstí. Takhle je někdo připravil do života. Přemíra zlatíček je vedena k tomu, že život je pouhá zábava a jakmile zlatíčku nastane problém, neví jak se orientovat, protože vlastní myšlení je těmto jedincům nepřítelem. Prostě zde vyrostly z většiny generace sobců, ale ten někdo to tak chtěl. Ať si každý udělá inventuru sám. A o tom, že většina tzv. politických elit je zde v Evropě křivá se asi bavit nemusíme. A jinak mne omluvte, dal jsem vám palec + a zároveň to tam hodilo i mínus.

katango
8. 7. 2024 11:17
Odpovědět  Frank1 -

Jestli vám kurzor skáče, je problém na vašem počítači, nikoli tady.

Markýza
8. 7. 2024 15:34
Odpovědět  katango

Nebo v myši. Stačí slabá baterka, nebo zamatlaný spodek myšky.

8. 7. 2024 20:16
Odpovědět  Markýza

Bývá to v myši. Já jsem zrovna kvůli tomu skákání a kolečku, který začalo blbnout ve stejný době, hodil minulý měsíc myš do koše.

8. 7. 2024 20:20
Odpovědět  Frank1 -

Napřed si půjč od souseda myš, jestli ti to bude skákat i s ní – pokud ne, tak je to v myši a kup si novou – a pokud jo, tak zajdi za ajtákem, že ti blbne PC

zuzana
8. 7. 2024 09:04
Ohodnotit příspěvek :
     

Zaměstnanci WEF obviňují Schwaba a jeho vedení z diskriminace

https://aktax.cz/zamestnanci-wef-obvinuji-schwaba-a-jeho-vedeni-z-diskriminace/

Putinovec
8. 7. 2024 09:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Fico hraje v tandemu s Orbánem . Zatímco Orbán plní misi globalistů , coby nový kissinger – vyslanec , tak Fico připravuje půdu , pro vytvoření nového soustátí v Evropě . A na to si musí doma zamést .

Viking
8. 7. 2024 10:18
Ohodnotit příspěvek :
     

7 miliard lidí nedokáže zlikvidovat 500 zmrdů, tak 500 zmrdů zlikviduje 7 miliard ovcí. Neumíme se spojit, protože oni si kupují zrádce mezi námi. Armáda a policajti si neuvědomují, že až na pár vybraných, chcípnou i rodinama taky a přesto ty zmrdy chrání. Totálně nás zmanipulovali přes média, která si koupili. Horší je to, že ti mladí policajti budou bez zábran, na rozkaz, střílet do lidí, ta doba je za dveřmi.