blog

Novou roli  první  dámy ČR  vzala Eva Pavlová  pěkně zostra.

Novou roli  první  dámy ČR  vzala Eva Pavlová  pěkně zostra.

První  dáma  České republiky  Eva Pavlová  si nové role  užívá plnými doušky. Z poslední doby zatím velmi  krátkého  jejího angažmá provázené jejími rozmary tak lze hodnotit provedení rekonstrukce  za peníze daňových poplatníků v Lumbeho vile, při které  hlavní výdajové položky dosahují částky téměř dvou  milionů Kč. Ale zdá se snad někomu  koberec pro prezidenta a lokaje NATO za 160 tisíc  drahý ? Nebo  snad, že  uvedený pár, marketingový produkt nesouzní se současnou ekonomikou státu a  jeví se jako odporná novodobá šlechta ?

Je otázkou, zda manželka současného  prezidenta  coby supermana, reprezentovaná v roli módní ikony, má zatím při realizaci svých představ za peníze daňových poplatníků jeho plné zastání, viz jeho slova „Když projde nové bydlení chlap, tak zjistí, že je to téměř okamžitě k nastěhování. Když ho projde žena, tak tam objeví řadu nedostatků  které je potřeba odstranit  ihned, které chlap prostě se svým zaměřením na detaily nepostihl“, nebo se jedná o projev určitého „křiváctví“  současného  prezidenta, což je názor, který se občas objevuje  v komentářích na sociálních sítích  k jeho osobě.

     Mainstreamem  u nás dosazený  nový  pár na prezidentský trůn  je veřejnosti zatím veleúspěšně prezentován  stejně jako tomu bylo v případě dosazené prezidentky Zuzany Čaputové  na Slovensku.  Zatímco občanům SR stačilo necelé jedno volební období,  aby   (na základě  vyhodnocení  politické situace na Slovensku americkou ambasádou)  Čaputovou „přiměli“   sdělit  veřejnosti  „své“ rozhodnutí nekandidovat v nadcházejících  prezidentských  volbách,  u nás se takto růžová situace  nejeví  zatím ani náznakem.

Rozmary první dámy ČR, manželky prezidenta Petra Pavla, veřejnosti známý jako Pávek jsme začali a také skončíme.

Dost možná, že se Eva Pavlová v budoucnosti stane jakousi  sokyní   manželky  prvního  dělnického prezidenta Klementa Gottwalda, Marty, která se  po převratu v roce 1989  stala dobrým terčem   soustavné  mediální  dehonestace. Na adresu Kanceláře prezidenta republiky je třeba uvést, že přes počáteční neochotu nakonec přeci jen zpřístupnila některé informace týkající se nejen zmíněné rekonstrukce v Lumbeho vile, viz pořad Jany Bobošíkové „Prezident Pavel: změny v Lumbeho vile chtěla manželka. Platíme my“. https://www.youtube.com/watch?v=IdmRlAlCR_M

Ke cti KPR také, že dokázala na „profesionální“  úrovni  zodpovědět  dotaz, jakým způsobem daňový poplatník může  požádat  o krátkodobé ubytování v rekonstruované  Lumbeho vile, o čemž se každý může každý sám svým dotazem  přesvědčit.        

Miroslav Kavij

sdílet na

22 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Rusticana
26. 7. 2023 22:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak mám pocit, že pplk. Babinčáková nedostane hodinky za seskok do jezera, ale pochvalu za vyleštění několika laufů v Lumpeho vile!!!

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Frank1
28. 7. 2023 09:50
Odpovědět  Rusticana

Tu vilu kazdy novy kokot na hrade prestavuje!

Unter
26. 7. 2023 22:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Až na ty vousy, mají i obličeje uniformní.

27. 7. 2023 01:04
Odpovědět  Unter

Uniformně sexuální – unda vzor 1. a urák vzor 1.

krtek
26. 7. 2023 23:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Mám takový dojem, že tento pán a pár si udělal na účet všech občanů této země ze své funkce soukromou zážitkovou cestovní kancelář. Všude jen pózuje, protože, když promluví – katastrofa.

27. 7. 2023 01:05
Odpovědět  krtek

Z fleku by moh dělat manekýna ve fabrice na šprcky.

Pavel
26. 7. 2023 23:10
Ohodnotit příspěvek :
     

krásná to rodinka kovaných interbrigadistů soudruh lenin by z nich měl radost

27. 7. 2023 01:07
Odpovědět  Pavel

Užiteční idi-oti za každého režimu. Tomu se říká flexibilita!

Pavel K
27. 7. 2023 06:55

Takových tu tuna je, tihle měli štěstí a vyhráli konkurz. 🙄 😊 🤦‍♂️ 😥

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Skeletor
27. 7. 2023 09:42
Odpovědět  Pavel K

Těm byl konkurz přidělen, nikoliv že ho vyhráli. V česku a zbytku USSA rectal alpinistům jsou vlády a tzv prezident dosazováni, to už by jste lidičky za ta pohadráková léta mohli vědět.

Autor
26. 7. 2023 23:14
Ohodnotit příspěvek :
     

První dáma? Bóóže. Úpadek jde stále úspěšně vpřed. Proč bych jako měl mít kdy vůbec zájem se ubytovat tam někde? Abych říkal, spal jsem v místě, kde kvete dnes blbost a riskoval nákazu? Navrhuji je přejmenovat pár Ken a Barbie, verze zelené mozky.

Markýza
27. 7. 2023 07:10
Odpovědět  Peter 008

Tak blbostí byste se za dvě noci rozhodně nenakazil a umím si představit, že by se tam někdo šel vyspinkat prostě proto, aby měl pocit, že dostal zpátky aspoň pár drobných.

Frank
26. 7. 2023 23:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Dva největší z bolševiků na hradě. Co si od toho kdo může slibovat? Chce se mi zvracet. Ale alespoň mně trochu těší, že jsem necinkal klíči jako ti prosťáčci v Práglu, kteří si mysleli, že začíná ráj na zemi. A podle všech ukazatelů bude daleko hůře.Držet hubu a krok, pak přijdou digitální peníze, korespondeční volby, pak zase nějaká pandemie a budeme totálně v prdeli. Lidé budou za hubičku prodávat svoje težce vybudované nemovitosti a nemovitosti zděděné po udřených předcích, protože nebudou mít na daně a jejich údržbu. Možná jedno z možných posledních řešení se nabízí, vzít spravedlnost do svých rukou a opatřit si třeba od našich milých ukrajinských přátel střelné zbraně a začít dělat pořádek. Nejlepší by byly asi odstřelovačky, proti tomu je každá ochranka zbytečná.Ta pakáž se něčeho musí bát, jinak nás totálně zlikviduje. Kdoví, třeba by to něčemu pomohlo. Demonstrace a stávky jsou k hovnu. Z toho se pětidemoliční kazušuci smějí. Musí nastat hrubá síla. Pro začátek třeba defenestrace. A to nejen politiků, ale i ústavních soudců v čele s přestárlým zločineckým židem Rycheckým. Tím by měli začít. Ale to je jen taková moje metafora.

delnas
26. 7. 2023 23:45
Odpovědět  Frank

tak nejak to asi je …ale jsi sam a tak nevystrkuj hlavicku
moc daleko dopredu…
tech par zoufalcu system nezmeni….
Studuj historii a hledej inspiraci…

laskra
28. 7. 2023 14:49
Odpovědět  Frank

No nevím, ale do bolševíků v pravém slova smyslu mají hodně daleko. Dnes je to sice první dáma, ale za manžela má PePu z hradu.

27. 7. 2023 01:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Jestli je tohle dáma, natož první, tak stará Vohralíková od vedle je princezna.

Pijack
27. 7. 2023 07:31

U slova “dáma” jsem se zakuckal, až jsem si myslel, že zavolám pohotovost 🙂 🙂
Každý písálek, který slovo “dáma” devastuje spojením s touhle husičkou by se měl přihlásit na opakování ZDŠ, hlavně Občanské výchovy 🙂 A ejhle, nejvíc to slovo používají celebrity z filmové branže, Svěráci a kavárenští povaleči. Že právě oni nevědí, kdo je dáma? 🙂 Husa s účesem ve stylu 80tých let? Smíchy se válím po zemi 🙂

Helena
27. 7. 2023 06:15
Ohodnotit příspěvek :
     

Děsný pohled na ty dva….

unor 2022
27. 7. 2023 07:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Buh bud vubec neni nebo je prilis narocny zkousejici pri tvorbe testu pro obcany Ceske republiky.
Ale jeden obcan je pry spokojen a je schopen tvrdit, ze Buh je. Antichartista a komunista Z. Sverak.
To jsou nam paradoxy.

Karel
27. 7. 2023 08:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Soudružka politručka to bere zostra, neboť je na to dobře školená u bývalých souderuhů. A vše dokáže skvěle politicky zdůvodnit, neboť jí to politicky myslí.

Gales
27. 7. 2023 10:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Doteď měla ho.vno a teď má možnost ze sebe udělat honoraci.Tak toho využívá.Bohužel za naše prachy.

Frank1
28. 7. 2023 09:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Vladnou nam lampasaci. Kdo zna Bilou nemoc od K. Capka ten vi, kam tam ten general a diktator svou zemi vede.
V Nemecku vladne novy Hitler. Rvanim do mikrofonu prehlusoval SSak Scholz piskani a protesty publika lzemi a stejnou retorikou jako mel Hitler.
Ano, historie se opakuje. Jsme svedky toho, co jsme uz nemeli za mozne.
A zase se vsichni zenou na Rusko a posilaji i penize duchodcu do valky, jen aby Rusko prohralo. Vladne nam diktatorska proukrajinska vlada nestarajici se o sve obyvatele. Namisto zidu za Hitlera proklinaji ted Rusy a pronasleduji je kde mohou.