politika

Zelenskij vyhrožuje Putinovým vnoučatům.

Ukrajinský vůdce se ve svém projevu na Světovém ekonomickém fóru v Davosu zosobnil

Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj během úterního projevu na Světovém ekonomickém fóru v Davosu pohrozil celé rodině ruského prezidenta Vladimira Putina „trestními procesy“ a dlouhými tresty odnětí svobody.

Zelenského projev ke shromáždění aspirujících globálních vůdců se zaměřil na žádost o více zbraní, peněz a munice, aby mohl pokračovat v boji proti Rusku. V jednu chvíli se však zmínil o rodině ruského vůdce.

Putin „nebude odpočívat v pokoji ani v tomto, ani v příštím světě,“ řekl Zelenskyj. ‘Ani jeho děti, ani jeho vnoučata.’

Ruský vůdce je „jediným důvodem, proč různé války a konflikty přetrvávají“ a musí být pohnán k odpovědnosti, aby jeho „agrese“ neposvěcovala další „autokracie“, trval na svém Zelenskyj.

‘Ano, nejsme teroristé, a proto to budou trestní procesy,’ po kterých Putin a celá jeho rodina stráví ‘dlouhou, mnohaletou dovolenou’ za mřížemi, dodal.

Zelenskyj opakovaně trval na tom, že Ukrajina se nezapojuje do terorismu, a zároveň připustil, že by nechal zavraždit Putina, pokud by se naskytla příležitost. Ukrajinská bezpečnostní služba SBU podle jejího bývalého šéfa provozuje od roku 2015 specializovanou vražednou jednotku.

The Washington Post nedávno upozornil na atentátní kampaň SBU a zároveň se pokusil odvrátit jakoukoli vinu od CIA, která je hluboce zakořeněna v ukrajinských zpravodajských službách.

Ukrajina se zaměřila na místní ruské představitele a také na novináře jako Darja Dugina a Vladlen Tatarsky. Spisovatel Zakhar Prilepin přežil pokus o atentát, zatímco ruské bezpečnostní služby v listopadu zmařily zásah SBU na šéfredaktorku RT Margaritu Simonyanovou.

Zelenského zmínka o Putinových vnucích přišla jen den poté, co Anne Applebaumová – americká novinářka a manželka polského ministra zahraničí Radka Sikorského – prohlásila, že ruský prezident „má vnuka s nizozemským občanstvím“. Jejím zdrojem byl spolupracovník Alexeje Navalného, ​​ruského blogera vězněného za zpronevěru.

Ruský prezident byl ženatý v letech 1983 až 2013 a má dvě dcery, které zůstaly mimo pozornost médií. Jeho bývalá manželka Ludmila Ocheretnaya byla sankcionována Spojeným královstvím v roce 2022.

https://www.rt.com/russia/590754-zelensky-davos-putin-grandchildren/

sdílet na

143 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ijn
16. 1. 2024 23:41
Ohodnotit příspěvek :
     

ukrajinský (a židovský) president není dobrá volba pro Slovanské státy, vždy (až na výjimky) to neskončilo rozvojem, ale úpadkem,….ale se zisky lichvářů….!!! Proč žebrá o peníze, když bohatá Ukrajina se nechala vykrádat po 30 let různými ž/Ž klany v hospodaření státu i firem. Prostě sedli na lep svým z KoZa souvěrcům, nebo to byl i cíl “Ž/ž Ukrajinců”? Vyčistit území pro novou Chazárii?

Jaro Jaroslav
17. 1. 2024 00:58
Odpovědět  ijn

No pan VK to spomínal na AEronete. A mam podozrenie že ma pravdu, na Okrajine bude staronovy Chazarstán a jeho novy pán,Chán Džingischán s kippou/ jarmulkou na kotrbe…Bude škulavý s čiernymi kučeravymi vlasmi nahnedlou pokozkou, orlím nosom,a s veľkymi, nadprirodzenymi ušami. Bude s jazykom Jiddiš a vierou Judáš..

Pavel z Moravy.
17. 1. 2024 10:16
Odpovědět  Jaro Jaroslav

Pane Jaroslave, i když se nějak zvlášť nezajímám o to, o čem tady často píšete, v nitru cítím, že a teď řeknu bohužel mám pocit, že nadcházející údobí budou velmi krušná, plná válek, zla a nenávisti mezi národy a plemeny. Stejně jako vy cítím, že rozhodne rok 2033 nebo 34 jak to tady na planetě vůbec skončí. Ani bych se nedivil, kdyby ten děsivý celosvětový jaderný oblak v těchto letech ukončil tuto jednu pouť homo sapiens. Mentálně má k tomuto vývoji tento tvor nakročeno a to nemám povědomí o nějakých astrologických úkazech, které by to mohly signalizovat nebo historických okolnostech a předpovědích bible a jiných zdrojů. O toto jsem se nikdy nezajímal. Spíše preferuji vnitřní pocit, že něco opravdu není v pořádku a jsme na hraně bytí.

jiří
17. 1. 2024 10:42
Odpovědět  Pavel z Moravy.

comment image

Gales
17. 1. 2024 11:14
Odpovědět  jiří

Celej Zeman…

Ladislav 💤
17. 1. 2024 11:21
Odpovědět  Gales

Tohle vypadá podle vyvalených bulev na pazgřivca Ropušana!

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:34
Odpovědět  Ladislav 💤

Je to udavač Havel se zácpou 🙋

Joe Arp
17. 1. 2024 12:29
Odpovědět  Gales

Ty jsi s ním chlastal blbe, že to tak víš? Nebo jsi to četl na Seznamu?

Gales
17. 1. 2024 13:01
Odpovědět  Joe Arp

Hej mengele.Jsem se spletl.To jsi ty a ne Zeman.

Joe Arp
17. 1. 2024 13:47
Odpovědět  Gales

Tak to už je lepší reichfuhrere, hned jsem věděl,že vám rozšlápl brejličky nějaký žid!

Gales
17. 1. 2024 14:19
Odpovědět  Joe Arp

Opravdu vtipné.Něco jako kdyby Pekarka prohlásila že chce na Ukrajině mír.Ta má brýle nasazené pořád.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:35
Odpovědět  Gales

Opilý se z toho vyspí,ale ty ….?

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:33
Odpovědět  Gales

Celej udavač Havel

Jura
17. 1. 2024 17:38
Odpovědět  Gales

Ty jsi se také nepodařil , jestli máš potomky , chraň ten který není tuto zemi.

hart
18. 1. 2024 22:35
Odpovědět  Gales

Ty na mozkovou mrtvičku neumřeš,debile

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:33
Odpovědět  jiří

👍😂🙋🍺

Gales
17. 1. 2024 11:36
Odpovědět  Pavel z Moravy.

comment image

Pavel z Moravy.
17. 1. 2024 12:42
Odpovědět  Gales

Galesi, ona už padla do toho nejhlubšího morálního bahna. Nebudu moralizovat, ale jestli to jedinci nevidí, tak končí.

Ladik
17. 1. 2024 17:53
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Kapitalismus zničí tuto planetu tak jako tak ať již rychle jadernou válkou či pomaleji vydrancovánim a znečištěním k neživotnosti.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 06:18
Odpovědět  ijn

Kdyby ho nechránil Putin, už dávno z Banderonacisty nezbyl mastný flek….

Gales
17. 1. 2024 11:16
Odpovědět  Pravdomluvny

Z Ajronetu – Ukrajinští vojáci u Avdějevky hromadně odmítli splnění rozkazu k odchodu na bojové pozice a raději volí odsouzení do vězení před vojenským tribunálem! Zelenského masomlýn se zadrhl a Ukrajinec zastřelil ve dveřích svého bytu odvodního komisaře! Zelenský v Davosu naříkal, že AFU přišla o své nejlepší lidi na začátku války, a proto ofenzíva selhala!

Zatímco ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba v úterý v rozhovoru pro ABC News vyhrožoval [1], že když kolektivní Západ na čele s Američany přestane dodávat zbraně, že Ukrajinci budou proti Rusům ve válce dál pokračovat a budou bojovat třeba i lopatami, tak na frontě je situace úplně odlišná a ukrajinští vojáci mají na válku po 2 letech už úplně odlišný názor. O víkendu to již naplno začalo vařit v ukrajinském týlu, nedaleko Rusy obléhané a obkličované Avdějevky.

Celá rota ukrajinských vojáků totiž v sobotu odmítla přímý rozkaz velitele k nástupu na pozice. Velitel, který se bojí, že by mohl být generálním štábem obviněn, že sám navedl vojáky k neuposlechnutí rozkazu, vzal do ruky mobilní telefon a jako alibi si natočil ukrajinské vojáky, aby mu na kameru zřetelně potvrdili, že odmítají splnění rozkazu.

PřemekJ
17. 1. 2024 14:37
Odpovědět  Gales

I jiné útvary VSU se již vzdaly a dále se vzdávají. Násilím nahnaným do války se bojovat za ty, co je tam nahnali, rozhodně nechce. Pak je tu prapor Bohdana Chmelnického složený z těch zajatých Ukrajinců, kteří raději bojují za RF než za svou zkorumpovanou a nelidskou kyjevskou vrchnost.

Gales
17. 1. 2024 15:48
Odpovědět  PřemekJ

Pravděpodobně v tom je i to že dochází klepáky na mzdy.A zadarmo za Ukrajinu se špatně bojuje. Sláma na kravíně netáhne.

Bety
17. 1. 2024 12:34
Odpovědět  Pravdomluvny

To jako myslíte, že by těm banderovcům měl vyrobit z toho šaška mučedníka ?

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:36
Odpovědět  Bety

To mohli dávno udělat líní Usraninci vlastníma rukama…..Ane tady vraždit a okrádat občany ČR

Albi
17. 1. 2024 17:30
Odpovědět  Pravdomluvny

Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere! Platné všude.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:43
Odpovědět  Albi

Okrádání není podpora a už vůbec ne dobrovolná.

ZMann
17. 1. 2024 08:15
Odpovědět  ijn

Lépe bych to nenapsal.

Putinovec
17. 1. 2024 09:26
Odpovědět  ijn

To není jen posledních třicet let . Uvědomte si , že je zde banderismus pěstován po generace . A neprovádí to nějaká skupinka , je to po celou dobu o nadnárodním dohledu a řízení .
Socialistický blok byl položen v jeden okamžik , samozřejmě pouhou náhodou a od tohoto okamžiku , byl projekt Ukrajina plně aktivován .
Korea se taky rozdělila sama od sebe , jen tak , protože si to náhle přála většina obyvatel .
Ty šmejdi , kteří vykrádají a likvidují Ukrajinu a jiné státy , to jsou jen najmutí pohůnci , kteří pracují v daném scénáři . Stejný projekt , na jiné úrovni , byla Klinika trockistů v Praze . https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/squatteri-pred-vyklizenim-kliniku-nedame-magistrat-oslovil-vlastnika-budovy-20190108.html
Když chcete nějaký národ či stát ovládnout a nechcete to dělat přímou válkou , tak tam dosadíte vnitřní hnízdo krys , které bude postupně provázáno s některým vnitřním prvkem Moci a může tak beztrestně škodit .

Putinovec
17. 1. 2024 09:35
Odpovědět  Putinovec

Hodně lidí píše o tom , že to měl Putin zařídit , vyčistit , předvídat . Pochopte , že to jsou generačně vytvářené procesy , které mají svoji setrvačnost , jsou provázané s místní generačně parazitickou stokou , která se částečně podílí na moci , v daném státu či národu . Tohle se nedá šmahem naráz vyčistit , tak jako nejde šmahem změnit setrvačnost myšlení lidí . Stálo by to příliš mnoho krve a do budoucnosti by to přineslo základy dalších vyvolávaných problémů .
Ten pitomec , na sjezdu figurek – šmejdů , kteří mají zakrývat skutečné řízení , posloužil dostatečně .
Všem zřetelně ukázal morálku svou , i morálku zúčastněných pasáčků . Pokud někdo dělá během svého řízení chyby , tak je dobré mu nepřekážet . Jen se podívejte na to , jak se za poslední dva roky změnilo světové veřejné mínění a kdo prohrává globální střet . A stačilo je nechat dělat chyby .

Markýza
17. 1. 2024 17:05
Odpovědět  Putinovec

Nojo. Já bych každého takového mluvku ráda viděla na Putinově místě – to by byl fičák.

Ladislav 💤
17. 1. 2024 10:14
Odpovědět  Putinovec

Už jsem několikrát psal, Sověti udělali velkou chybu při osbobození Berlína. Měli je vyčistit do posledního Germánce! ! Nacistické semínko se znovu
rozmnožilo ! To se podruhé nesmí stát!

skeptik
17. 1. 2024 10:44
Odpovědět  Ladislav 💤

To nacistické semínko pomáhaly zachovat USA a Kanada.
A když už se KoZa nepodařilo dobýt SSSR skrze Německo, tak aspoň si USA ekonomicky pomohly a získaly v Evropě kolonii – část Německa. A postupně ovládly celou Evropu. Bez boje.

Miro 2
17. 1. 2024 13:55
Odpovědět  skeptik

Bez boje proto, protože celá západní Evropa propadla americkému stylu života se vším zlem, které na lidi špatně působí. Tomu amerikánství později propadli i lidé z bývalých zemí východního bloku. Zřejmě to byl něčí záměr a ne jenom pouhá náhoda. Dokonce i Německo, země silné ekonomiky vynálezců a techniků se nechalo nachytat a spadlo Americe tak lehce do pasti. V současné době jsou evropské země nohsledy Spojených států a doplácí na svou hloupost.

skeptik
17. 1. 2024 14:11
Odpovědět  Miro 2

USA špehují celý svět, odposlouchávají všechnu komunikaci a ukládají ji, a tak můžou zpětně dohledat potřebné informace na každého člověka, který se rozhodne jít do politiky a v případě potřeby ho vydírat či uplácet aby sloužil jejich zájmům.

PřemekJ
17. 1. 2024 14:54
Odpovědět  skeptik

Nikoli USA, ale tamní deep state. A ten je pod tvrdým tlakem Bílých klobouků v armádě, námořnictvu i letectvu USA a stále více soudců přechází na tuto stranu. Aktuální dění v zásadě již znamená, že globální mafie již prohrála a žebrá o ústupky, protože ví, že všichni ti zločinci ponesou tvrdou osobní odpovědnost včetně hrdelní. Obrana je snadná – absolutní neúplatnost a intoxikace od peněz a moci. Většina Američanů již má jasno – Biden a ostatní zločinci v pozadí jsou zlem pro USA a musí být eliminováni. Já jsem optimista, protože i u nás si na podzim výrazně všichni oddechneme a začněme konečně dělat smysluplnou práci ve prospěch naší vlasti.

Administrátor
P.A.Semi
17. 1. 2024 22:48
Odpovědět  Ladislav 💤

Kdy vám dojde, že Druhou Světovou vyhrála ta Zlá strana, protože se lépe sjednotili, a spojili s Rusy, kteří ty války neprohrávají ?
Ale Dějiny píší Vítězové, dnes už nic z toho pořádně nechápete…
To spíš bychom měli doufat, jestli mezi samými Němci tam zbyl třeba ještě nějaký Germán… (oni jich velkou většinu vyhubili jednak při válce, jednak po válce…)

πα½

Putinovec
18. 1. 2024 09:56
Odpovědět  P.A.Semi

Ve skutečnosti ta “zlá strana” rozpoutala války dvacátého století , pro přeformátování , tehdy současného rozložení moci .
Při první světové bylo zlikvidováno RU , Ruské carství a Německé císařství .
Při druhém kole mělo dojít ke zničení Německa – užitečného nástroje a SSSR .
A kdo se na této záměrné tragédii povznesl a byla mu svěřena funkce globálního četníka ?
Ten projekt , který byl už několik set let připravován .

Putinovec
18. 1. 2024 09:50
Odpovědět  Ladislav 💤

A jaký rozdíl by potom byl rozdíl mezi Rudou armádou a gestapem ?
Znamenalo by to vyvraždit děti , těhotné ženy , antifašisty a tu většinu , která bezmyšlenkovitě dělá to , co je jim poručeno .
To je přesně ten scénář , který by západní fašismus velice potěšil .
A pokud by k tomu došlo , tak z hlediska řízení procesů , by byl odstraněn pouze používaný nástroj . Ta ruka , která nástroj vede , by fungovala stále .

Miro 2
17. 1. 2024 13:23
Odpovědět  Putinovec

…a ty krysy jsou školené Aspenem!!!

PřemekJ
17. 1. 2024 14:56
Odpovědět  Miro 2

Ne každý a ne všichni stejně. Ti chytřejší vědí, že proti lidem jít nelze a chápou, že byli školeni ke službě Zlu. Vzpomeňme, kdo z těchto absolventů navrhoval zapojení Rosatomu do tendru. Proč asi?

Ladislav 💤
17. 1. 2024 10:10
Odpovědět  ijn

Už jsem psal několikrat, nic se nebude na UA parcelovat!
Bude jen jedno Rusko!🇷🇺

Frank1
17. 1. 2024 10:39
Odpovědět  ijn

Ta valka prospiva jen zbrojarum a bankam, ktere vlastni Zide. Proto jsou valky prodluzovany za kazdou cenu. Zivoty civilistu, vojaku a jejich utrpeni ty zrudy nezajimaji.
V Afghanistaniu se ‘bojovalo’ 20 let a pak utekli.

PřemekJ
17. 1. 2024 14:58
Odpovědět  Frank1

Dejte už pokoj se Židy, na lidském neštěstí profitují pouze zloději židovské víry Chazaři. A ti nemají na Zemi místo a Země bude od nich očištěna.

Frank1
17. 1. 2024 18:21
Odpovědět  PřemekJ

Vis hovno, Chazari jsou Sioniste. To neznamena, ze nam nejsou nebezpecni. Vetsina je ve skrytu.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:44
Odpovědět  Frank1

Muha@@@@mrdi jsou horší.

Drak
17. 1. 2024 00:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že na tohoto banditu a teroristu, by měl být vydán mezinároddní zatykač, stejně, jako na jeho podoprovatele, at už jsou z kterékolv země na světě.

Jaris.
17. 1. 2024 02:15
Odpovědět  Drak

Zelenskemu narostly kridla a dovoluje si cim dal vic. Chyba Putina, ze zidaka Zelenskeho odmitl hned na zacatku zlikvidovat. Dokonce slibil jednomu zidackemu hnupovi z Izraele, ze Zelenskemu nezkrivi vlas! A ze kvuli jednomu zidacke zrude umiraji Slovane jak na ukrajinske, tak na ruske strane, tak to nikomu nevadi. Pritom cely ukrousky konflikt mohl byt davno ukoncen Strelkovem, pozdeji Surovikinovem a Prigozinem. Vsichni tri byli odstaveni. Strelkov sedi v base, Prigozin je mrtev za zahadnych okolnosti a o Surovikinovi neni vidu ani slechu. Dela to na mne dojem, ze si Putin Zelenskeho primo pestuje. Proste ta cela prapodivna vojenska operace zacina pekne smrdet.

zdendulka
17. 1. 2024 05:50
Odpovědět  Jaris.

Ale Putin přece jasně řekl že speciální operace se potáhne ještě pět let – až Rusko dosáhne svých cílů. A do té doby má i Čína termín na konsolidaci s Taiwanem.

Slovan
17. 1. 2024 08:34
Odpovědět  zdendulka

Tak to je možné že to bude trvat ještě pět let. Jestli to mají nosatci takhle naplánováno, tak to tak bude. Potřebují území co nejvíce vyčistit od Slovanů. Však to Jaris napsala dobře, nevím proč má mínusy. Já také strašně fandím Gosudarovi, ale taky mám pocit jestli není s pejzákama nějak domluvený.

Albi
17. 1. 2024 09:19
Odpovědět  Slovan

Proč má mínusy? Proto, co jsem před chvilkou napsala. Copak pořád ještě nechápete, že to KoZa a USA myslí vážně? Že si jen tak – z nudy – nehrají?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Slovan
17. 1. 2024 11:05
Odpovědět  Albi

Teď nevím kde co jsi napsala, takže tápu, ale preventivně ti dávám za pravdu. 😊

Albi
17. 1. 2024 11:42
Odpovědět  Slovan

O pár příspěvků níž (09:15) – odpověď pro Jaris.
Mezitím se tam vložilo víc komentářů, takže to vypadá, jako by vlákno končilo..

Jaris.
17. 1. 2024 09:43
Odpovědět  zdendulka

Vim, ze to Putin rekl. Takze o to vic bude mrtvych a zmrzacenych Rusu, o Ukrajincich nemluve. Pritom neni vubec jiste, zda Putin svych cilu dosahne. Pet let je dlouha doba a nikdo v zadnem pripade nevi, co se behem peti let odehraje.

EvaK
17. 1. 2024 22:30
Odpovědět  Jaris.

Jestli Putin dosáhne cílů nevím, ale že se EU úplně rozloží, je už teď jasné. My jako sjednocená Evropa končíme a nevíme co bude s USA. Tam to je také na pováženou, přežije Trump či ne.

PřemekJ
17. 1. 2024 15:02
Odpovědět  zdendulka

Ano, ale také upřesnil, že SVO na bývalé Ukrajině patrně skončí již toto léto. Pak zbyde jen vyčistit zbytek Evropy od chazarských nacistických elementů. Věci se hýbou rychleji než by lineární průběh času napovídal. Ten sociální totiž má progresivní průběh.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 06:19
Odpovědět  Jaris.

Jeden Žid chrání druhého……a mínusy na tom nic nezmění.

Janaz
17. 1. 2024 06:40
Odpovědět  Pravdomluvny

Ani na tom, že klameš.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 09:39
Odpovědět  Janaz

Jasně.A ty si nevidíš na špici z nosa 🙋

Albi
17. 1. 2024 09:15
Odpovědět  Jaris.

…kvuli jednomu zidacke zrude umiraji Slovane jak na ukrajinske, tak na ruske strane, tak to nikomu nevadi

A mělo by snad? Sancta simplicitas!
Když jen proto ten konflikt KoZa v čele s USA vyprovokoval???
Vadí jim izraelské vraždění Palestinců? Kdyby ano – myslíte, že by ho nebyly schopny zastavit (či spíše ani ve spolupráci s Izraelem nezačínat)?

Jaris.
17. 1. 2024 10:09
Odpovědět  Albi

Ano, melo by to kazdemu normalnimu cloveku vadit.Konflikt na Ukrajine byl vyprovokovan USA, specificky zidy – jako Nulandova, Kagan, Rubio a dalsi smejdi. K tomu jim sekudovala banda ukrajinskych zidaku v cele s Porosenkem. Videla jsem hodne reportazi, ceho byli schopni Ukrajinci a jak se chovali k rusky mluvicim obyvatelum pod onou nelegalni pucistickou vladou.
Prekvapilo me, jak se k obou genocidam stavite a doufam, ze jste to nemyslela vazne. Naprosto NENI v poradku, aby se zabijeli Slovane ci Palestinci za zvrhle zidacke zajmy.
Putin podle me nema volne ruce a je ovladan RZK. Jsou proste veci, ktere mu nejsou dovoleny. Vzdyt nebyl ani schopen vyrazit z pozic Sojgu a Gerosimova, kteri se projevili pri Prigozinove povstani jako poserove co zdrhli.

Albi
17. 1. 2024 12:08
Odpovědět  Jaris.

No – to si myslí ti normální. Jenže ti do toho nemají co mluvit a nepochybuj, že si to “šéfové” dobře zařídili, aby do toho muvit nejen nemohli, ale přímo nesměli. ČR toho “zářným” příkladem.

Ukrajinci tetovaní nacistickými symboly jsou stále naši ochraňovaní, Putinem pronásledovaní nevinné oběti.
Kdyby si český -náctiletý kluk namaloval inkoustem na předloktí hákový kříž, nebo nosil tričko s jiným podobným symbolem- jak myslíš, že by skončil on i jeho rodina?

Ano, určitě Putinovi není dovoleno všechno – proto musí manévrovat a nedat na rady laiků ze všech koutů světa, které mu jsou stejně k ničemu.
Všimněte si – ty rady přicházejí až poté, do daný děj proběhl – ať už dobře, nebo špatně – ale NIKDY nedostal žádnou radu dopředu Tak teď ze sebe nedělejme machry a politicko-vojensklé odborníky.

A závěrem: NENI v poradku, aby se zabijel ani nikdo jiný, než jen Slovane ci Palestinci za zvrhle zajmy kohokoliv.
A ano, k oběma genocidám se stavím stejně. Jen – na rozdíl od vás považuji i ostatní neprivilegované (ať Židy či Ukrajince, nebo jiné) za LIDI a ne lovnou zvěř, nebo pouhý materiál.

Nadia369
17. 1. 2024 13:14
Odpovědět  Albi

Souhlas Albi. Protoze kazdy vedomy clovek by uz mel vedet ze zakulisi politiky a rozhodovani je uplne jine zvire, nez je nam predvadeno ve verejnem cirkusu.

Albi
17. 1. 2024 17:40
Odpovědět  Nadia369

Děkuji, ře rozumíte.

17. 1. 2024 12:44
Odpovědět  Jaris.

Ježíšmárjááá, už zase! Než příště začnete pyndat ve stylu Pyčuse Cocota Robertse kdo všechno Putina ovládá a co by měl, jukněte ještě před tím na toto: https://1url.cz/GuCrs , nebo si totéž přečtěte zde:
https://1url.cz/puh84 jak je ctěná libost.

17. 1. 2024 12:47
Odpovědět  Jaris.

A helemese koukejmese, takže opět tu frčí schvalovací proces. Tak ještě jeden pokus:
Ježíšmárjááá, už zase! Než příště začnete py-ndat ve stylu Py-čuse Co-cota Rob-ertse kdo všechno Pu-tina ovládá a co by měl, jukněte ještě před tím na toto: https://1url.cz/GuCrs , nebo si totéž přečtěte zde:
https://1url.cz/puh84 – jak je ctěná libost.

17. 1. 2024 12:50

A koukejmese, tak cen-zurující robo-de-bil je učenlivý a už se nenechá zmást pravopisem. Už je nutno vypomlčkovávat i co-cota a py-čuse

jiří
17. 1. 2024 14:40

Ale prd, když se dá víc než jeden odkaz, jde to ke schválení.

17. 1. 2024 19:54
Odpovědět  jiří

Ale pr-d. Víc než dva odkazy. Důkaz – třeba tenhle:
https://1url.cz/wuW0j
a tenhle:
https://1url.cz/duVOP

17. 1. 2024 20:00

A vida – žádnej schvalovací proces se nekoná. Ale on si na můj nick dává roboc-enzor vůbec majzla, jak jsem zjistil. Mě by ten pr-d bez pomlčky nejspíš neprošel. Ozkoušeno – někdy mi projde, jindy ne.

Jaris.
18. 1. 2024 00:42

Roberts neni muj clovek, Milane. To, ze Putin je pod vlivem RZK mi nemusi informovat onen American. Jsou i jine zdroje a snimky, kde se Putin s nimi bratrickuje, protoze MUSI.

ModrýKlokan
19. 1. 2024 14:11
Odpovědět  Jaris.

@ Jaris, Albi, Milan

Zdravím děcka. Myslím, že tohle téma, o kterým se tak hádáte celý vlákno, je fakt pěkně hluboká a spletitá králičí nora. Těžko se v tom něco dokazuje nebo jednoznačně odzdrojuje. Pro mě je cenné, se o to alespoň zajímat a vzdělávat se.

Nevíme za jak dlouho se mlha propagandy rozplyne. Jelikož jsme v populaci s těmito zájmy v menšině, navrhuji ze zdravotních důvodů nasadit poker face. Dát emoce na uzdu, i když chápu, že to je těžké.

Slovan
17. 1. 2024 11:08
Odpovědět  Albi

Aha tady je to. A zase máš pravdu. 🙋‍♂️

17. 1. 2024 00:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Je pro mě neuvěřitelné, že toho zfetovanýho válečnýho somráka vůbec někdo někam zve a ještě ty jeho zvratky poslouchá. Ale nakonec co. Když mohli tleskat ve stoje greténce za to, že jim nadávala…

Albi
17. 1. 2024 01:55

To asi nechápe nikdo, pokud jen tupě a doberovolně neopakuje, co je mu k věření a opakování předkládáno v domnění, že prezentuje své vlastní myšlenky-
Na takové jsem na jiném webu četla vtípek, který to celkem přesně ilustruje:

“Bůh se díval na svět a pak se rozhodl, že to takhle už nejde a že za 10 dní zničí celý svět. Zavolá si sv. Petra, aby přivedl nějakého důležitého politika z nejvýznamnější země Ameriky, nejvýznamnější země Asie ale i nějaké malé země v Evropě. Ten přivede prezidenta z Číny, Ameriky a předsedu vlády ČR Fialu. Bůh jim sdělil, že za 10 dní zničí celý svět, aby to doma oznámili.

▪️Biden přijede do Ameriky, vystoupí v televizi a říká:
„Vážení občané, mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že jak jsme doufali, Bůh existuje.
A ta špatná je, že za 10 dní zničí celý svět.“

▪️Xi Ťin-pching vystoupí v čínské státní televizi a říká:
„Mám pro vás dvě špatné zprávy. První je, že Bůh existuje, a druhá je, že za 10 dní zničí celý svět.“

▪️Fiala se vrátí do Česka, vystoupí v České veřejnoprávní televizi a říká:

Albi
17. 1. 2024 01:55
Odpovědět  Albi

„Vážení spoluobčané, mám pro vás dvě dobré zprávy.
Zaprvé, právě jsem se vrátil ze summitu tří nejvýznamnějších politiků s Pánem Bohem, kde jsme jasně formulovali své názory, byli jsme úspěšní a vyjednali jsme perspektivní nejlepší možné vyhlídky.
A za druhé, jsou zde jasné signály, že Babiš už nikdy nevyhraje žádné volby.

Slovan
17. 1. 2024 08:37
Odpovědět  Albi

🤣 🤣 🤣 🤣

Markýza
17. 1. 2024 12:32
Odpovědět  Albi

😀 😀
Zajímalo by mě, který morous ti fláknul dva mínusy 😀

ModrýKlokan
19. 1. 2024 14:15
Odpovědět  Markýza

Tipnu si, že Boomer, ale nevsadil bych na to.

Markýza
20. 1. 2024 16:02
Odpovědět  ModrýKlokan

Zaprvé dva nemůže a zadruhé tohle by podle mě nemínusoval.

17. 1. 2024 12:54
Odpovědět  Albi

🙂

ModrýKlokan
19. 1. 2024 14:14
Odpovědět  Albi

@ Albi :-D))))))

17. 1. 2024 13:15
Odpovědět  Albi

Alby, navečír se sem vrať. Přilípnu ti sem svůj report ze svého boje s větrnými mlýny a co se kolem toho děje, jak jsem ti slíbil.

Albi
17. 1. 2024 17:52

Právě jsem je přečetla, pokud jsou to ty pár minut před 13. hod.
No jo, máš s těmi “cenzurními” mlýny plno práce. Sice těžké, ale zato záslužné. 🙂

17. 1. 2024 21:24
Odpovědět  Albi

 Ále kdež. Myslím boj se státní hydrou kvůlivá tomu, jak mě lupnla o dva litry a jak jsem se proto odvolal. Si pak psala, ať ti podám hlášení. Tak tady je:
Jak jsem už psal, byl jsem jediný zvůlí státu postižených seniorů, který podal odvolání. To jsem podal 27.12.2023. No a v podstatě obratem (protože mezitím vánoce a N. rok), 5 ledna, mi přišlo z nadřízeného orgánu pobočky socky, pod kterou spadám, rozhodnutí, ve kterém stálo, že místní pobočka socky se dopustila při výpočtu nájemného v místě obvyklého pochybení a že garsonka ve které přebývám nemůže být současně posuzována, když se to hodí, jako nájenní byt, a když se to nehodí, jako cimra v ubytovně a té pí., která mě o ty dva litry odrbala, doporučili, aby se obrátila na stavební úřad s dotazem, jak je ten barák co se v něm vynacházím vedený – zda jako ubytovna, či jako dům s nájemními byty.
Pí. se proto popídila (to brzy, žejo) jak to je a zjistila, že to není ani dům s nájemními byty, ani ubytovna, ale Motororest! Který Motorest už přes pětadvacet neexistuje, neb zkrachoval a byl prodán mému “domácímu”. Který pan domácí z něj původně udělal ubytovnu, ale posléze z něj udělal dům s nájemními byty

17. 1. 2024 21:25

– sociální zařízení, linka atd. No a protože “domácí” je, jakej je, udělal z toho domu zajímavýho hybrida – když se mu to hodí, tak je to ubytovna a když se mu to nehodí, tak dům s nájemními byty. A aby to byla ještě větší legrace, tak každému nájemníkovi stanovil jiné nájemné za m2 plochy. Tak třeba mě 192 kč/m2, sousedovi 143kč/m2 a jedné paní nahoře 305kč/m2 !!! Přičemž naprosto stejně vybavené byty !!! I proto jsem se ostatně odvolal. Nešlo jen o mě.
Když jsem s nenažraným “domácím” na toto zavedl řeč, sdělil mi s úsměvem, že tu nikoho nedrží a že komu se to nelíbí, nic mu nebrání, aby se odstěhoval. Navíc ještě kouzlí s energiemi – tohle účetnictví vede, jako by se jednalo o ubytovnu. Abych to zkrátil. Nakonec vykoumali jak z toho ven – cituji: “V řízení se bude pokračovat, jakmile budou MÚ XXX , sociálním odborem doloženy podklady k posouzení zvláštního zřetele u jiného než obytného prostoru… atd.”, protože se jaksi neví v čem vlastně bejváme, zda v cimrách ubytovny, nebo v nájemních bytech, ač se zjevně jedná o byty. No a zejtra se ke mě dostaví k posuzování toho zvláštního zřetele kompanie z MÚ, jak jsem dnes obdržel od MÚ zprávu a abych byl doma. 

17. 1. 2024 21:25

A protože “domácí” byl zřejmě taktéž požádán, aby byl k dispozici, neb mě dnes zčistajasna navštívil a zkontroloval zda mi funguje požární hlásič, asiže bude kontrolní komando posílené o někoho kompetentního přes bydlení a “pana domácího” klepnou přes kolíčky (to je najednou starost co? před tím mě čtyři roky za účelem kontroly něčeho nenavštívil).
Vlastně se mi to odrbání – když tedy nechám stranou svou finanční situaci, která z toho vzešla –
hodilo do krámu. Na kejkle “pana domácího” jsem nijak nemohl, neb komu se to nelíbí, ať se odstěhuje, jak mi řekl, a když jsem sociální pí. navrhl, ať oni proti tomu odrbávání státu i nájemníků zakročí z moci úřední, tak mi pí. řekla že na to nemají páky a ať napíšu (už jsem zapomněl kam) anonymní upozornění na ta kouzla – jenže na to já nejsem – no a pak pí. pochybyla, (za což ji zje-bali) a už to frčí. Tak jsem zvědavej jakým směrem, se bude zítra vrbit ten “zvláštní zřetel” – který venkoncem spočívá v tom, že “domácí” je vši-vák a sociální pí. asociál. Navíc primitivní vši-vák – když jsem ho kvůli tomu výpočtu nájemného “podle ksichtu” loni varoval, že tak na sebe upozorňuje, měl mě za vola a koukal na mě útrpně. 

17. 1. 2024 21:25

Jo, a když jsem mu řekl, že mě odrbali a že jsem se odvolal, tak že prý aby z toho neměl problémy.
Já že je bude mít, ale ne kvůli odvolání, ale proto, že Jurečka a spol. (kterou pětidemolici tenhle kre-tén volil 🙂 ) vykoumali nový směrnice a že se MÚ nezdá jak to nájemné podle xichtu, tak například vodné stočné, které je dle nich navýšeno o dvou až trojnásobek, a že jsem zaslechl, jak o tom vedou řeč (nekecal jsem, skutečně ji vedli a zaslechl).
No, v každým případě si teď musím na sociální pí. dávat ještě většího majzla, páč najednou samý
ťuťu a ňuňu a jak mi řekl strejda Jozef: “Jak ti začne nepřítel mazat med kolem huby tak bacha! Jenom tě chce ušolíchat, aby ti pak moh vrazit kudlu do zad.” A taky si budu pro sichr hledat jiný bydlení – v červnu mi “pan domácí” nemusí prodloužit nájemní smlouvu, žejo. Jak dopadne ten “zvláštní zřetel”, co se po něm bude komando zejtra pídit, doplním, až se to utřese. Zatím to tedy vypadá, že každýmu z pěti seniorů co tu bejvaj ušetřím přes dva litry měsíčně – seniorce přes tři – , což mě hřeje. Bylo by to ale fajn, kdyby to projednou větrný mlejny pro-sr-aly. Ale třeba to nakoec ods-eru já… Kismet…

Albi
19. 1. 2024 00:26

… 🙂

ModrýKlokan
19. 1. 2024 14:20

@ Milan

To je neskutečný, čím se tenhle zkrachovalej stát zabývá. Řeší problémy, který sám vytváří. Odporná všivá sebranka úřednických darmožroutů.

Jaroslavem
17. 1. 2024 05:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo,to samé se může stát feťákovi a já bych to přivítal.

Mike
17. 1. 2024 05:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Dobrá Volodymire, vezmeme to po pořádku. Ten bratrovražedný boj jsi začal ty. Tvůj jmenovec ti za to přišel z Ruska dát přes držku, takže pokud se chystáš někoho likvidovat nebo zavírat, měl bys být logicky první na řadě. Víš přece jak to funguje, akce – reakce, příčina – důsledek…Z podstaty věci to nemůže fungovat obráceně. Kapišto?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
17. 1. 2024 09:33
Odpovědět  Mike

Kdyby “kapišto”, už by dávno “věděl” – a zdrhal, ale neradila bych mu Floridu ani jinou USA destinaci.

Nejlépe nějaký zapomenutý ostrůvek v Pacifiku a místo honosné vily s příslušenstvím – bazén, golfové hřiště, sauna, kůň a klec s tygrem, 3-4 auta, příslušný počet služebnictva ….) nějakou malou, téměř neviditelnou chýšku z větví a listí. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
17. 1. 2024 10:30
Odpovědět  Albi

Pacifik? Do gulagu s ním. Tam by ho to machrování přešlo.

Albi
17. 1. 2024 12:40
Odpovědět  Pijack

To by k tomu gulagu mohla být alternativa.
Úplatní lidé kouzlem nezmizí a na úplatky by nějaký ten groš (“dolarový”) snad mohl obětovat. 🙂

Markýza
17. 1. 2024 12:33
Odpovědět  Albi

Zapomenutý a nizoučký, nezapomeň. Vody stoupají…….

Albi
17. 1. 2024 17:55
Odpovědět  Markýza

Detaily se doladí během stavby. Ale v rámci “resocializace” by si ji měl komplet postavit vlastníma rukama.

Markýza
17. 1. 2024 18:18
Odpovědět  Albi

Jo aha – já myslela ten ostrůvek, ne domeček! Nizoučký. Nejvyšší bod ostrůvku dejme tomu 12 metrů…..co?

Pravdomluvny
17. 1. 2024 06:17
Ohodnotit příspěvek :
     

Jeden Banderonacista vyhrožoval dcerám Kadyrova….. našly se jen jeho zbytky 😃
Z kokaintransky Zelensskyho nezůstane ani to!!!!?

Bety
17. 1. 2024 14:02
Odpovědět  Pravdomluvny

Jestli Zelenský zařve, budou za tím jeho páníčkové ze CIA, aby to pak hodili na krk Putinovi.
A vy jim k tomu připravujete informační pole.
Fakt si myslíte, že za jednoho šmejda nemají v záloze deset dalších?
Jediný způsob jak se těch nacistů zbavit je úspěšné dokončení speciální operace.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:41
Odpovědět  Bety

Jestli kokaintranska Zelensskym zhebne,budou slavit všichni…..i záchodní cloaca Maxima.
A RF si z nějakých neoprávněných a ničím nepodložených obvinění dělá stejně,jako já z nevěrný sousedky 😂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Horňácko
17. 1. 2024 07:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Ne Zelensky, ale váš soused s Ukrajinskou vlajkou je vrah. Zelensky je jen lopata vašeho souseda.

Standa
17. 1. 2024 08:01
Odpovědět  Horňácko

A,,lopatička” je zde premierem.S,, kyblíčkem” mu statuje předsedkyně PČR!

Frank
17. 1. 2024 07:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten zfetovaný žid už jen kope kolem sebe. Nechápu, k čemu mají Rusové GRU.

Standa
17. 1. 2024 07:57
Odpovědět  Frank

Jediní dva členové GRU Pat a Mat jsou asi právě na školení.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 09:41
Odpovědět  Frank

SPECNAZ nebo Wagnerovci by je dávno srovnali,ale Putin slíbil (a to veřejně), že po Banderonacistovi Zelensskym nepujde 😡

Ladislav 💤
17. 1. 2024 10:18
Odpovědět  Pravdomluvny

Z jediného prostého důvodu, musí si ho pověsit sami!

Pravdomluvny
17. 1. 2024 16:42
Odpovědět  Ladislav 💤

Měl získat zajaté Usranince a dát jim volnou ruku……

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
17. 1. 2024 16:25
Odpovědět  Pravdomluvny

Spáchejte na něj atentát a vyrobíte mučedníka. Podle mne to je takhle jednoduché. J0e nutno počkat, až si ho Ukrajinci pověsí sami.

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:47
Odpovědět  katango

A co píšu já o řádek víš…..????

katango
17. 1. 2024 23:50
Odpovědět  Pravdomluvny

Vím.

JoFa
17. 1. 2024 08:01
Ohodnotit příspěvek :
     

“Ruský vůdce je „jediným důvodem, proč různé války a konflikty přetrvávají“ a musí být pohnán k odpovědnosti, aby jeho „agrese“ neposvěcovala další „autokracie“, trval na svém Zelenskyj.”
Alzák je úplne mimo, Putin sľúbil židom, že ho nezabije a tento blb sa mu vyhráža a netuší, že žije len vďaka nemu.
” Zelenského projev ke shromáždění aspirujících globálních vůdců se zaměřil na žádost o více zbraní, peněz a munice, aby mohl pokračovat v boji proti Rusku.”
S kým chce tento hňup bojovať, aj keby mu dodali toľko zbraní, tak to budú obsluhovať starci a ženy? Tento feťák nežije v realite, Ukrajinci sa o neho už postarajú.

Helena
17. 1. 2024 08:15
Odpovědět  JoFa

Ten feťák udělá jen to, co rozkáže jeho páníček a pasáček: šilhající Riči Šunák z Anglie mu minulý týden přijel vysvětlit co má říkat, jinak nedostane další dávku koksu. Za všimnutí stojí: pravidelně každý měsíc mu ze západu jako při “státní návštěvě” dovezou státní ochrankou hlídaný kvalitní kokain. Je to taková Alzákova kokainová perioda.
A Putin ho zatím pěstuje – bohužel – je asi třeba, aby ukradinci a celý svět v celé nahotě viděl kdo je kdo. A jinak to asi nelze udělat.

Standa
17. 1. 2024 08:38
Odpovědět  Helena

Spojenci za WWII si také zakázali atentát na Hitlera.Ten svým generálům škodil svými příkazy , tak,že pracoval více pro spojence než oni sami pro své vítěztví!

Markýza
17. 1. 2024 12:34
Odpovědět  JoFa

Hlavně by si to měl vyřídit s magorem Kulebou. Ten setrvale tvrdí, že Rusy umlátěj lopatama – naposledy snad předevčírem.

jhh
17. 1. 2024 17:21
Odpovědět  Markýza

tak odted jim budeme posílat lopaty.

Markýza
17. 1. 2024 18:20
Odpovědět  jhh

Žejo? Taky to navrhuju!

Albi
17. 1. 2024 18:00
Odpovědět  Markýza

Nevím, jaká byla jeho odbornost, než vystoupil na vojenský Olymp, ale snadnost, s jakou rétoricky zachází s lopatou se zdá napovídat, že dřív než potká prvného Rusa si tou lopatou vypíchne oko.

Markýza
17. 1. 2024 18:23
Odpovědět  Albi

Tak jsem si ho vygůglila, Kulebu jednoho: vyštudýroval Institut mezinárodních vztahů v Kyjevě. Takže poznatek 1) s lopatou jsi měla pravdu. Poznatek 2) to musí být mimořádně mizerná škola, tenhle Institut. Soudě podle páně Kulebova působení v mezinárodních vztazích.

unor 2022
17. 1. 2024 08:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina je spinava perina. A kdyz z pod ni couhaji jeste spinavejsi nohy Zelenskeho je to mimoradne odpudivy pohled.
Spinavci jeho razeni se sice tleska ale sami tleskajici jim soucasne opovrhuji.

Pijack
17. 1. 2024 09:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Ten Hitlerofil je čím dál drzejší. Už by mu mohl někdo z vlastních zakroutit krkem, jinak se Ukrajina podělá na dalších 100 let. Kdo chce kam, pomozme mu tam… že…

Slovan
17. 1. 2024 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Omlouvám se že to není k tématu tohoto článku, ale v sobotu tu vyšel článek Pravda o Vodě. Byly tam u toho různé dohady v diskuzi. Tady je článek s pěkným videem kde pan Novotný vše hezky vysvětluje jak nás zahraniční koncerny drbou. Doporučuji se podívat a pak porovnat diskuzi u článku vydaného zde 13.1.
Až 175 Kč za vodu. Němci, Francouzi… Zlé tajemství českých vodáren | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:48
Odpovědět  Slovan

Hrůzostrašný čtení.

Pavel z Moravy.
17. 1. 2024 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte, mně více než slova kokainisty Zelenského zaráží to chování těch pokryteckých grázlů ze západu i od nás z většiny slovanských zemí. Jak lehce tito vládnoucí grázlové inklinují k tomu nejhoršímu co v naší historii lidstvo zasáhlo. Před 79 roky se chýlila ke konci nejhorší světová válka se 60 miliony obětí a dnes tu znovu roztahují pařáty stejné nebo podobné zrůdy za potlesku celé tzv. elity vůdců západu a určité části občanské společnosti. Když si člověk vzpomene kolik dokumentů již jako kluk viděl z koncentračních táborů, tu nesmírnou hrůzu co jeden tvor učinil druhému a toto zlo nebylo vykořeněno a zase roztahuje pařáty, je z toho jednomu opravdu šoufl. Potom si říkám, kéž by existoval nějaký ten Bůh a tohle svinstvo smetl do oceánu zapomnění, když s tím důstojní a normální lidé nejsou schopni nic udělat. Jak chtějí mladí vychovávat v této společnosti své děti? Co z nich může vyrůst? Jaký má smysl žití v takové zdegenerované společnosti? Takové otázky by si měli lidé klást, neboť jinak se ocitnou v džungli beznaděje a totálního násilí. A dokud tady budou kázat takoví kokainisté za potlesku samozvaných vládců zdegenerované elity, skončí člověk jako největší zrůda v dějinách.

Slovan
17. 1. 2024 10:28
Odpovědět  Pavel z Moravy.

Ahoj Pavle, já budu daleko kratší vždyť se to tuna píše stále dokolečka do kola a hlava se mi točí. 😊 Toto co jsi teď napsal, tak si ve svých jiných příspšvcích sám odpovídáš. Tak jestli je to tak o čem tuna čtu, že probíhá zánik a devastace bílé civilizace, ta de-facto běží vše podle plánu. Tak se nepohoršuj nad tou bídou, která tu vznikla a je. Dál nemá cenu něco psát. Hezkou středu.

17. 1. 2024 10:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Zas moc fetu…

Vláďa
17. 1. 2024 10:21
Ohodnotit příspěvek :
     

No Zelenský by si měl položit jednu jedinou otázku: proč ještě žije. Myslí si, že je tak dobře chráněný, že Putin nemá informace o jeho cestách? Ne, kdyby Putin chtěl už by nežil! Ale on chce Zelenského postavit před soud, nechce z něj vytvořit dalšího Banderu oslavovaného Ukrajinci, kteří zapomněli na hrůzy, které Banderovci páchali za 2. světové války. Bohužel na totéž se snaží zapomenout i politici Západu. Zelenský bojuje za zájmy USA a Západu a přesně tak bude i souzen. Pokud se tak stane bude to velký proces s obžalobou celého Západu! Možná se Zelenský nebojí tak Rusů, že ho odstraní. Možná se spíše bojí Západu!

Albi
17. 1. 2024 12:46
Odpovědět  Vláďa

A možná vlastní ochranky!

Ladik
17. 1. 2024 18:19
Odpovědět  Vláďa

Oni se nesnaží zapomenout oni to schvalují

Pijack
17. 1. 2024 10:25
Ohodnotit příspěvek :
     

To se bavila Schillerová s Pekarovou kdo z nich je yntelygentnější a srovnávali se s mluvčí Kremlu. Já bych řekl, že obě dvě dohromady sahají Márii Zacharovové po kotníky.

17. 1. 2024 10:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Vjede jim někdo konečně tím budozerem do toho parlamentu?
Nebo budem čekat až se tam ty prasata fašistická zabetonují na věčné časy?
Já jen abych věděl…jaké si mám udělat zásoby a tak…

Frank1
17. 1. 2024 10:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Prolhanej smradlavej Zidak, nacek a pyjanista tvrdi, ze nejsou teroriste. Pritom Ukrosi s NATO pomoci Starlinku a satelitu bombarduji a zabijeji uz 9 let ostrelovanim a s drony civilisty a deti na Donbase i v Rusku. Ted chce jeste zabit V. Putina a jeho deti, vnoucata az do kolikateho kolena. Jako to dela mafie.
Kdo nas uz konecne zbavi teto zrudy, kterou podporuje cely KoZa?

Pijack
17. 1. 2024 10:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelenský v Davosu naříkal, že AFU přišla o své nejlepší lidi na začátku války, a proto ofenzíva selhala! 🙂
Pro mě paráda, protože ti jeho nejlepší byli sprostí Banderovci a náckové. Takže SVO nese své ovoce. Drzý ufňukánek a terorista, který vyhrožuje celému Slovanstvu by si měl zopakovat, jak skončili ti Hitlerovi fanatici, které obdivuje.

Markýza
17. 1. 2024 12:35
Odpovědět  Pijack

Jojo. To tak bývá, když má armáda mizerného náčelníka………

Pravdomluvny
17. 1. 2024 18:49
Odpovědět  Markýza

Řehka je i náčelníkem Banderoarmy????

Evžen
17. 1. 2024 11:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Uvědomte si, že Hitlera i Zelanského vytvořili stejní lidé!

17. 1. 2024 15:33
Odpovědět  Evžen

Stejní lidé…co spíchli v Laboratoři i ten Fialový potrat s kumpány…

jsladin
17. 1. 2024 12:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty zelená stvůro, ty jsi největší vrah ukrajinců a ničitel Ukrajiny.

Karel
17. 1. 2024 13:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Židonacista je zahnán do kouta. Nevidí si do huby. A tak kolem sebe kope jak chcípající kobyla. Dal se na terorismus po vzoru USA a doufá v jejich poporu. Netuší, jak strašně se mýlí.

PřemekJ
17. 1. 2024 14:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Zloděj volá “chyťte zloděje”. Jak příhodné na tototo zločince proti lidskosti. Většina světa ví, co je to za chazarskou s**ni. Už mu svíčka dohořívá, podzimu se nedožije.

lubkral
17. 1. 2024 14:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Kdyby Ukrajinci nevraždili a neprováděli genocidu na svém obyvatelstvu, mohl být klid.. Bylo by na Světě hezky… Největší zrůdností by byl pouze Green Deal. . Ale naschvál vše bylo děláno s podporou “západu” aby klid nebyl… Pěkně to tam USA a EU rozšťourali.. “Mírové” NATO utahovalo okolo Ruska smyčku.. no a to se Rusům asi nelíbilo…No a ted když už nás to bolí (západ), tak kvičíme a snažíme se mediálně přenést vše na zlého Rusa abychom ve veřejném mínění vypadali jako dobráci a měli podporu.veřejnosti.. Je zajímavé, že krvavý převrat “demokraticky” zvolené vlády na Ukrajině v roce 2014 nám v EU a USA nevadí a nějaká klukovina v Kapitolu v USA se silně dramatizuje jako ohrožení americké demokracie. V každém případě platí dvojí metr, nebo snad ne?

Administrátor
P.A.Semi
17. 1. 2024 21:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Inu, asi tohle by si Zelenský zasloužil (velmi dlouhé vězení), nebo možná spíš oběsit za válečné zločiny a zvěrstva ukro-fašistů proti lidu Donbasu a Ukrajiny…

πα½