politika

Západní země ničí starou kulturu jiných zemí

Dnešní západní země ničí starou kulturu jiných zemí.

Pod patronátem NATO byly zničeny staré kostely a kláštery v Kosovu a Metochiji, zničeny a vypáleny.
Přímou spoluprací mezi Británií a Spojenými státy byla vyrabována barbarským způsobem irácká a libyjská muzea.
S tichým souhlasem Západu teroristé zničili mnoho krásných, starověkých, jedinečných památek, které byly v Sýrii. Zbořené chrámy a mešity, ukradené a následně „opozicí“ rozprodány artefakty nevyčíslitelné hodnoty….

….Ruští a syrští vojáci za cenu obrovských obětí osvobodili starobylou Palmyru.

Nyní Peršané jsou konfrontováni Spojenými Státy, které vyhrožují sankcemi i případným bombardováním Íránu,
nehledě na jeho historické dědictví – proč mluvit o civilistech, které autoři válek nikdy nelitovali.

To spíše Západ (samozřejmě v osobách vůdců, nikoli národů) lze porovnávat s barbary.

Jedná se o zvláštní typ barbarů – pseudocivilizační barbaři, kteří jednou rukou „bojují proti terorismu“, druhou rukou ten samý terorismus pěstují a zároveň přitom jsou připraveni dupat nohama po všech, kteří jim odolávají, kteří se odváží jít svou vlastní cestou, a mají své vlastní představy o svobodě, demokracii a spravedlnosti.

sdílet na

9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
7. 8. 2018 20:36

Ale vidíš, je od kraje, ke kraji v bloku vyrovnány s těmi pod nimi. Tak je to ok. Ještě je dobré, pokud máš více info fotek je vložit do textu. Je to stejná cesta je tam vložit a efektně to vypadá.

Když tam fotku načteš, tak když na ni klikneš, můžeš jí za roh editovat tím, že jí do textu velikostně upravuješ. Současně, jak jsi na ni klikla se ti nad ní objeví ikonky pro editaci fotky i příspěvku. Fotku můžeš kamkoli do textu vložit pomocí myši a těma ikonam jim nařídit, jak se má text chovat, z které strany a jak má text fotku obtékat. Zkus to, další krůček, další radost, další zábavná mise.

Abych nezapoměl,…pěkný, pravdivý článek.
a k té ryhlosti dodám směrem k tobě: “Jejím revírem je web, jeji tempo je vražedné” Kobra 11

Administrátor
7. 8. 2018 21:15

Neskutečné barbarství. Tyto země budou mít zajímavý dějepisVlastně i možná jednou turistiku, kde se znovu bude poukazovat na zničené skvosty barbary. Je to hnus. Vše padá i na OSN, to se nikdy nemělo stát. Amerika nemá historii, proto si ji neváží.

Administrátor
7. 8. 2018 21:27

Ale to nic, však ty jsi milá. Já mám radost z tvého zápalu a že se daří..Tahle fotka je fajn a klidně může být také celá, nebo menší a dát ji třeba v textu na levou stranu a nechat ji obtékat tím textem, jak jsem psal. Nebo ji prostě dát na úvod, tedy nahoru.

Dnes už tě nechám, jdeš zítra do práce…..že?

Jen ještě doplním,, že ty odskoky, na koci řádky, že písařky stačí SHIFT a pak ENTER, to málo kdo ví.
Tedy, pro dnešek dobrou noc.
 

 

Administrátor
8. 8. 2018 07:32

Ahojky. Nevím, jaký máš telefon, ale když se podíváš na stránky na mobilu, jsou na něm také super. Je to proto, že je dodržen responzivní design, který ne všude, je u všech vychytán. To jen info pro tvoji webgramotnost;)

a na závěr, ještě taková nepřijemná jobovka „autorský zákon“. Zde přikládám a protože ráda čteš….;)
https://www.google.com/search?q=kde+br%C3%A1t+fotky+pro+uve%C5%99ejn%C4%9Bn%C3%AD+na+web&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab
Třetí odkaz je o probírání zákona. Druhý sice také, ale je tam i proč, jaký formát fotek na web tzn., ta koncovka u fotografie.

Administrátor
8. 8. 2018 18:26

Ahojky.
No, já to vím o tom zákoně. Ono je to stejné ať je to muzika, fotky. U nás třeba v tý OSA, dokonce seděj Janda z Olympiku, Andršt,…no, prostě hus a dokonce ten systém neumožňuje vůbez zjistit, jak se nakládá s penězi.

„Několik lidí v této budově si rozděluje miliardové zisky. Nikdo nechce autorům upírat právo na spravedlivou odměnu, ale OSA funguje naprosto neprůhledně a účtuje si poplatky, na které nemá právo,“ hřímal Valenta, který už dříve do Senátu předložil návrh zákona, který by od autorských poplatků osvobodil folklórní soubory.
https://www.novinky.cz/domaci/415479-proti-osa-se-protestovalo-v-ulicich-i-ve-snemovne.html

Když stříháme film a podkreslujeme ho hudbou, tak to fungluje následovně:

Buď se vybere na http://www.musicjungle.com hudba cca $20 kousek a takovejch plátků. Nebo jsou další weby, které mají tu hudbu, ale všechno to je ze samplerů, žádné orchestry. Prostě dnešní "sračky". Youtub má svoje kanály, kde je hudaba pro stažení třeba zcela zdarma, nebo ta, že tam musíš nechat autora. Jako fotky tak i hudbu si třeba youtube system kontroluje, takže třeba svatba s muzikou nějakího umělce a chceš ji tam nahrát, tak ten systém kontroluje a může vyhodit kvůli právům. Je to vše hrozná džungle, kam se člověk podívá, ale těch fotek jsou biliony a biliony, ale je dobré ten článek mít v patrnosti. Nakonec všichni se tam dohadujou,  ale není možné se někde dopátrat fotky a souhlasu majitele, který by musel mít na to teamy atd. Někdo kdysi někde psal, že chtěl (myslím k svatbě) Pink Floyd  do šotu a že se pře stránky jich poptal a oni na to, že je jim to fuk. Možná venku, ale tady ti psi. Jednou kdysi hledali v nějakejch novinách dlouhodobě kontrolora OSA na diskotéky. Hodně dlouho hledali, asi nenašli, každej by je vykop. Moje zubajda, kdysi v ordinaci měla rádi, kde se sestrou poslouchali Country radio, když jem tam přišel počase bylo jasne, holky se bojí, ale to jsou i kadeřnice a všichni. Oni dneska snad už i zvukaři jsou OSA. Všechno to je kolikrát špatně. Je plno vědců, lékařů bez patentů,…prostě jen, že něco dokážou a tihle buduž ničemové (tím myslím všechny ty novodobé sr..y, by chtěli do toho zapadnou a po 100 let prát peníze. Je to smutné no,…Takže dle práva jsou fotobanky, kde jsou volné fotky, ani nevím , jak to v praxi fungluje to jejich bubu. Jak jsem ti psal, že jsme dělali pro tu automobilku web, tak jsem se musel zaregistrovat u googlu, že mám toto právo,…s osvědčením z rajchu a že pro celou eu. Fotky jsem měl k dispozici z jejich pressmedia europe, kde mají to, co si zaplatili. Tak takové bubu a Seznam, ten si dělá nesmyslné nároky i na stavbu inzerce a pod, ale když tam do toho jejich vyhledávače napíšu onu automoilovou značku, vypadne na mě kosmetika….

To jsem chtěl napsat, že žádný z těch diskutujících na tom serveru ohledně fotek nenapíše, tak teda, než tohle podstoupit, tak na to…..a meseli by tu udělal všichni. Je to vše kolem nás a potřebuje to pravidla. Ono na spoustě webů, když chceš napsat přáníčko někomu, tak je to většinou u vlastního tvůrce napsáno, že můžeš použít pro sebe, nesmíš pozměnit, nebo nechat podpis a pod. Hodně setveru jsem našel, že nabízejí třeba i přáníčka,….ZDARMA ke stažení, ale mají tam takové, kterých se to netýká. .Já, co jsem použil ty fotky do toho zápatí, tak jsem jednoduše zalovil přes google Wallpeaper free a tam jsem lovil. To vidí, že tam mají miliony fotek a kdo ví, ale zkoumat každou fotku….? Jak psali a vím, tak na netu je web EXIF, tam fotku nahraheš a máš komplet info -čím foceno, jak foceno, kdy foceno, souřadnice a pomalu, jak velké máš boty;). Ale lidé to používají, když kupují zrcadlovku a kvůli závěrce, chtějí vědět kolik má přístroj nafoceno a ten systé v přístroji nelze ošálit…ne, jak auto, ale to už pláču jinde;)

Ani to po sobě nečtu, tak sorry. Já pracuji na PC Apple a ten má takový veliký touchpad a já občas, pravidelně na něj brnknu palci a neumím koukat na text apíši jinde a nesmysly,….bla;)