politika

Přímá politická vražda

Putin: Zacharčenka zabil v roce 2018 příslušník ukrajinských speciálních služeb.

Ruský prezident Vladimir Putin zdůraznil, že prvního šéfa DLR Alexandra Zacharčenka zabil v roce 2018 příslušník ukrajinských speciálních služeb. 

Hlava státu označila smrt Zacharčenka za „přímou politickou vraždu“.

“Zemřel rukou člena ukrajinských speciálních služeb. O tom není pochyb, to je jasná věc. Jde o přímou politickou vraždu,” řekl prezident v rozhovoru s novináři po setkání se svým ázerbájdžánským protějškem Ilhamem Alijevem.

Připomeňme, že první vedoucí Doněcké lidové republiky Alexandr Zacharčenko zemřel 31. srpna 2018.  Zacharčenko (42) zahynul při výbuchu v kavárně Separ v centru Doněcku. Krátce na to se DLR podařilo zadržet podezřelého, který řekl, že šlo o speciální operaci z Kyjeva. 

Po Zacharčenkovi se do čela republiky dostal Denis Pušilin.

https://bit.ly/351nW1B

sdílet na

2 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
BB Rad
22. 2. 2022 23:22
Ohodnotit příspěvek :
     

VZPOMEŇME, , NA PŘÍPRAVU A POKUS O VRAŽDU LUKAŠENKA A JEHO RODINNÝCH PŘÍSLUŠNÍKŮ a to vše pod taktovkou CIA se souhlasem US vlády !!!
Začít vyjmenovávat všechny zavražděné s posvěcením US vlády a CIA , by nám sakramentský vzalo času . Zio – uszupácká klika VOJ.PRŮM.KOMPLEXU bude jednou postavena před tribunál ( Zbožné to přání)
US VLÁDA JE TOU PRVNÍ MEZI ZATRACENÝMI ( jen banda fašistické sebranky vrahů )

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Janka
23. 2. 2022 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

nemusime ist tak daleko do minulosti. USA vylakali pod zamienkou diplomatickej dohody Suleimana v Iraku a tam ho zlikvidovali vzdusnym utokom. A nikto ani nepipol.