politika

Neuvěříte svým uším: „Jenom jeden vystoupil proti silám zla“

Britský biskup Richard Williamson během svého kázání ve Varšavě vyjádřil podporu ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi, který jediný „měl odvahu postavit se proti jediné světové vládě“.

 15. května 2022, během návštěvy Polska, přednesl britský biskup Richard Williamson projev k farníkům, během kterého řekl následující:

“… Mezi hlavami států jenom jeden vystoupil proti silám zla. Není to Boris Johnson z Anglie, není to Macron ve Francii, není to Draghi v Itálii, je to Vladimir Putin! Není anděl a není svatý, a přesto je to muž rozumu a velké odvahy a jako hlava Ruska má možnost postavit se proti jediné světové vládě.

Nedávno na mě zapůsobila skupina polských žen-katoliček, které si uvědomily, že Vladimir Putin měl pravdu. Byl jsem velmi překvapen, protože vím, že Poláci a Rusové často bojovali a to se může opakovat. 

Rusové bojují na Ukrajině, ale ne proto, aby rozdrtili a zničili Ukrajinu. Vladimir Putin oznámil svůj cíl: denacifikace a demilitarizace Ukrajiny. Ale hloupá Evropa se řídí rozkazy USA v jejich snaze rozdrtit Rusko. 

Válka může být ještě horší, musíme se pořádně připravit, nyní začíná být jasné, že další trikem zločinců, kteří vládnou světu, bude uměle vytvořený hladomor. Udělejte si domácí zásoby: kupujte, dokud můžete, rýži, mouku – cokoliv. Ale připravte se na to, že nebude dost jídla. 

Zinscenovali trik s covidem, zinscenovali trik s Ukrajinou, která od roku 2014 provokuje Rusko… Rusko bylo nuceno se bránit.   

Skutečný agresor není ten, kdo tak vypadá. Američtí agenti už několik let provokují Rusko z Ukrajiny. 

Koneckonců, USA  – to byli křesťané, příbuzní křesťanévětšinou protestanti a ďáblovi se podařilo tyto křesťany oklamat. A nyní skutečným náboženstvím mnoha Američanů není náboženství, ale politika!  Mnozí z nich chtějí z „patriotismu“ zničit Rusko, protože Rusko je poslední překážkou na cestě k jedinému světovému řádu,“ shrnul duchovní.

Pro Pokec přeložila Janinna.

sdílet na

14 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Hana
26. 5. 2022 22:15
Ohodnotit příspěvek :
     

To je podivuhodné poselství z nečekaných úst. Překvapující a podle mně velice hrdinské v dnešní době celozápadního protiputinského trendu. Chápu, že v Británii s tímhle vystoupením pan biskup přeci jen nešel na veřejnost, ale v Polsku je protiruské tažení také velice slušné. Pan biskup má moje sympatie, protože se s jeho slovy ztotožňuji. Jsem moc ráda, že se našel další statečný člověk.

PENNYS
27. 5. 2022 05:59
Odpovědět  Hana

Všechny špatnosti vždy přicházejí z prava nebo ze z hora ani jednomu náboženství nelze věřit
“TI VĚŘÍ JEN VE SVÉ BOŽSTVÍ”Zrádnost je u nich normál!!V e jménu boha USAarmy papež požehnával ve Vietnamu , Korei v Avghanistánu v Sirii ,,,,,,,,,,,

zdena
27. 5. 2022 12:06
Odpovědět  Hana

Já si myslím, že tohle nastartoval papež – něco se dozvěděl, otočil a přestal štvát. Bylo by úžasné, kdyby ted církev se mohla postavit na stranu Ruska. Byla by to veliká morální podpora…..

Pedro
26. 5. 2022 22:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Lidstvo, vzpamatuj se, světu vládnou zločinci s vagónama natištěných dolarů! Jde o život.

zdena
27. 5. 2022 12:09
Odpovědět  Pedro

ale taky se samopaly, věznicemi, exekucemi, pronásledováním, vyhazovy z práce, umlčováním, “sebevraždami” a nehodami……… atd atd……

27. 5. 2022 00:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Na tom kázání bych chtěl bejt. Hádám, že Dodo byl na infarkt a MI-6 už špekuluje jak pana biskupa vyzmizet.
Vaše Excelence, dovolte, abych Vám aspon takto, na dálku, vyjádřil svou hlubokou úctu.

Ladislav
27. 5. 2022 05:56

A bude i Novičok?

Milan
27. 5. 2022 21:00
Odpovědět  Ladislav

Čuk a Gek už jsou na cestě

janle57
27. 5. 2022 09:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Tenhle odvážný britský biskup za svá slova patrně v Anglii dlouho žít nebude,za chvíli
se na kanálu Goebbels24 dozvíme,že byl proradně otráven putinovskými agenty v téhle
zemi,kteří mají na svědomí Skripala a Vrbětice.

Gales
27. 5. 2022 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

Má recht… Svoboda přichází z východu.Bůh ji žehnej.

Pavel
27. 5. 2022 10:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Ne všichni jsou koupeni nadnárodní plutokracií, pokud to tento biskup takto vše okomentoval, potom bych se mu pokusil věřit. Možná, že se řídí zákonem Apačů – kdo může, ale nezabrání křivdě, je stejně vinný jako ten kdo ji spáchal.

zdena
27. 5. 2022 11:57
Odpovědět  Pavel

Nejtemnější místa v pekle jsou vyhrazena těm, kdo si v časech mravní krize zachovávají neutralitu. (Dan Brown – Inferno)

PENNYS
27. 5. 2022 13:03
Ohodnotit příspěvek :
     

 Největší tyranie v historii lidstva 1. CÍRKEV SVATÁ ŘÍMSKÁ (300 milionů),
Kdy budou konečně odškodněni-Repatriace ZA UPÁLENÍ JANA HUSA občané ČR za UPÁLENÍ JANA HUSA????????????????????????????????????????????????????????????????
 2. KAPITALISMUS(200 milionů), 3. FAŠISMUS (60 milionů), 
 4. STALINISMUS (40 milionů).5. USA VYVRAŽDILY 100 milionu puv.američanu a pokračují po celé planetě dál!
 Má někdo k tomu nějaké připomínky?

Gales
27. 5. 2022 14:19
Odpovědět  PENNYS

Může je mít?