politika

Kyjev již vyzývá Západ k dělení „neuvěřitelně bohaté kůže“ Ruska

Kyjev již vyzývá Západ k rozdělení „neuvěřitelně bohaté kůže“ ruského medvěda.

Zástupci Západu budou ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému tleskat ve stoje, ať řekne cokoli, takže právě teď je naléhavě nutné partnerům „nalít do uší“, jaké zdroje získají po rozpadu Ruska, na který Kyjev opravdu potřebuje peníze.

Hovořili o tom účastníci vysílání internetového kanálu “Ukrajinská studia strategických studií”, uvádí zpravodaj PolitNavigator.

„Když mluvíme o zhroucení Ruské říše, není to možné bez účasti národů zotročených Ruskem. Ukrajinský stát musí urychleně stimulovat národně osvobozenecký boj a všemi možnými způsoby podporovat národy zotročené Ruskem. Pokud to tam začne hořet, pak bude otázka ve světové politice položena jinak – podpořit diktátora Putina a Rusko, nebo zajistit práva národů na sebeurčení.

A mnoho národů na světě bude chtít do této situace zasáhnout, budeme tam mít mnoho spojenců. Protože je mnoho lidí, kteří chtějí sdílet kůži tohoto medvěda,“ ujistil bývalý poslanec Nejvyšší rady, nacionalista Jurij Sirotjuk „Mamaj“, který vstoupil do řad ozbrojených sil Ukrajiny.

Požírač grantů Sorosovy nadace, absolvent Selkirk College (Kanada) Alexandr Čupak dodal, že s úkolem agitace Západu, aby se podělil o kůži nezabitého medvěda, se nejlépe ze všech vypořádá ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij.

„Na G-20 by chtělo, aby Zelenskij přišel s vizí ukrajinského vítězství a toho, jak on vidí světový řád, a všichni mu budou tleskat ve stoje. Teď nezáleží na tom, co Zelenskij říká, všichni mu budou tleskat ve stoje. Proto by měl mluvit o nejvyšších cílech. Měl by to okamžitě vyslovit,“ naléhal Čupak.

Podpořil ho bývalý poslanec Nejvyšší rady, exministr ekologie a přírodních zdrojů Andrej Mochnik, s tím, že Zelenskij by mohl zainteresovat Západ perspektivou „správného“ rozdělení ruských zdrojů „po pádu Ruské federace“.

“Pokud to vyslovíme, budou nejen tleskat, ale také financovat, zapojí se. Pokud mluvíme o válce a válka je vždy určitým přerozdělením zdrojů, pak je moskevská říše neuvěřitelnou kořistí pro světové společenství, pro to, aby ji rozdělilo ve světě a správně využívalo,“ naznačil Mochnik.

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://bit.ly/3D2nApq

sdílet na

69 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Albi
16. 10. 2022 00:47
Ohodnotit příspěvek :
     

“…mnoho národů na světě bude chtít do této situace zasáhnout, budeme tam mít mnoho spojenců…”
O tom množství “národů, kteří budou chtít do situace zasáhnout” nelze pochybovat, ale …. opravdu je Zelenskij tak naivní = blbej, že se už vidí být zvolen šéfem světa? Že vystřídá na piedestalu USA? A dokonce že snad ti ostatní budou jeho spojenci a ne rivalové, kteří mu půjdou od počátku po krku?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
16. 10. 2022 01:48
Odpovědět  Albi

Jistě budou chtít zasáhnout. Ale pochybuji, že se to Zelenskému bude v drtivé většině případů líbit …

Gales
16. 10. 2022 10:38
Odpovědět  Peter

Rus si svoji kůži chrání a ochrání.

František
16. 10. 2022 11:22
Odpovědět  Peter

Ten zelenej pitomec to trefil. Bude hodně národů, které budou chtít osvobodit z područí USA a půjdou za Ruskem.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 12:21
Odpovědět  František

On občas řekne nechtěně PRAVDU 👍🤣

16. 10. 2022 14:46
Odpovědět  František

Taky jsem se tomu zasmál. Je to skoro tak vtipný, jako ta mezinárodní izolace Ruska.

Pavel
16. 10. 2022 18:21

Zase někdo dělá účty bez hostinského. Tomu kašparovi nedošlo, že to nebude Rusko,ale Ukrajina,která bude rozdělená a o kterou se západní supy poperou. Rusko si vezme zpět,to co Ukrajině darovali Lenin,Stalin a Chruščev v rámci SSSR a o západ se postarají Maďaři,Poláci a Rumuni! Pokud se po Ukrajině nepustí do Ruska NATO,pak ba se hranice Ruska posunuly až na hranici Odra-Nisa!

16. 10. 2022 18:28
Odpovědět  Pavel

A pokud si Rusko vezme zpět i to, co jim darovali Imperátoři, tak jim zbude jen takový flusanec na mapě.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 18:53

Ale co by z toho chodostánu, který už nemá ani úrodnou půdu Rus měl?Teda krom toho,že by neměl jídlu v zádech v podobě místních nacistů podporovaných hnUSAky?

16. 10. 2022 21:27
Odpovědět  Wojciechovsky

Hm… 17% půdy tam skoupili Kitajci, 28 % anglosionistické korporace, tak bych tam pustil Kitajce, když už na obnovu Banderstánu KS Číny vyčlenila větší balík, než je náš roční rozpočet. Ošéfovat to, aby jim Kitajci později nepřerostli přes hlavu by pro Rusko myslím nebyl takový problém. Mají s tím bohaté zkušenosti. Vlastně nejvíce na světě. Nebo snad v jiném státu pospolu žije už nějaké to století 160 různých národů a etnik, aniž by si šli navzájem po krku? Neznám jiný takový stát. Opravdu ne.
No a než by se dvě generace převalily, byla by z Maloruska opět vzkvétající země. A, z čehož bych měl dětinskou radost, anglosionistické korporace by utřeli. To bych těm swiním moc přál.

Markýza
17. 10. 2022 16:52

To i Kitajci. Koukám tuhle na dokument o S´čchuanu a tam že je takový národ a makový národ a prý že je v Číně 65 státně uznaných různých národů, národností, jazyků……..a my pořád slyšeli jen o Ujgurech, že jsou chudáci, protože jsou menšina.
No ale zbylých 64 tam žije zřejmě v míru.

Gales
17. 10. 2022 17:32
Odpovědět  Peter

Jedinej komu jde o kůži,je Zelňák.

Evžen
16. 10. 2022 07:51
Odpovědět  Albi

Zelensky je jen nastrčená figurka v boji USA proti Rusku a USA ho klidně odhodí jak kus špinavého hadru když ho nebudou potřebovat…!

Gales
16. 10. 2022 09:23
Odpovědět  Evžen

Hologram ukrajinského prezidenta je tak oficiálně potvrzen a na Ukrajině je z toho doslova poprask, protože ukrajinští vojáci na frontě teď nevěří, že Zelenský je naživu. Dokonce se začaly šířit informace, že válečná jatka, do kterých je Zelenský posílá, nejsou ve skutečnosti rozkazy Zelenského, ale jedná se o příkazy někoho z Londýna, protože vystoupení Zelenského na ukrajinských televizích a na streamech jsou ve skutečnosti výroky a projevy hologramu.
Mnoho ukrajinských vojáků teď sdílí na frontě informaci, která je opravdu silně znepokojivá. Pamatujete si, jak Volodymyr Zelenský už v květnu hlásil do médií, že Ukrajina na začátek června chystá velkou ofenzívu? Tak celé to nakonec bylo úplně jinak. Ofenzíva začala až v srpnu a řídili ji američtí a britští vojáci v ukrajinských uniformách.
Digitalizovaný Zelenský může plně nahradit jeho živou předlohu

Frankie
16. 10. 2022 09:25
Odpovědět  Evžen

Ale Zelinka je kus špinavého hadru. Vypadá to ale tak, že především vyhovuje Rusku, které má dobrou záminku to tam vyčistit jednou provždy od banderovského hnoje.

Autor
16. 10. 2022 10:18
Odpovědět  Evžen

To dělali s tím odhozením vždycky. Např. Usáma bin Ládin. Odešli Sověti z Afghánistánu, měl se finačně zodpovídat Američanům, ale účty nevedl, takže hned vznikly “nejasnosti. A konec známe, jak říkával jeden satirik.

Rapa
16. 10. 2022 12:34
Odpovědět  Evžen

Usne ve vaně a utopí se,autonehoda,nešťastný pád ze schodů,předávkování léky…a když nebude chtít usnout ve vaně,tak ho odpráskne náhodný lupič na ulici s podivným pasem.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 13:19
Odpovědět  Rapa

Každopádně, ať to bude jakkoliv, žádná ztráta a důvod ke smutku to nebude, naopak,bude o jednoho nacistů míň.
Stejně,jako když zdechnul, uchlastal se Wendl Vodkovič Hejwl

Pedro
16. 10. 2022 13:53
Odpovědět  Rapa

Bude to předávkováním kokainem-všichni to vědí, že to žere fankou. Druhá verze-nůž do chrbta a svedou to na ruského agenta-kokainový mučedník jako hrom.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 14:41
Odpovědět  Pedro

Jako vypuštění jedovatého plynu v Sýrii v režii Modrých přileb…..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Sims.
16. 10. 2022 14:53
Odpovědět  Wojciechovsky

Bílých ……………

Markýza
16. 10. 2022 08:54
Odpovědět  Albi

Já bych trochu pochybovala o tom, komu ty mnohé národy půjdou po krčku. A to i přes nabídku “urvi si kus masa”.
Mně na tom velice zaujalo, v jak krátkém čase se Západňári z keců o spravedlivé válce dopracovali k podstatě věci. Jak přímo to řekli.

Pavel z Moravy
16. 10. 2022 10:12
Odpovědět  Markýza

To je právě to, co mne na tom také ihned zaujalo. Jak rychle a bezbolestně bez sentimentálních řečí se přiznali k pravému důvodu své pomoci banderovcům. Možná to ještě oni na západě přímo neřekli, ale dušička se jim třese na vidinu bohatství v Rusku. Je to opravdu pakáž.

Pavel K
16. 10. 2022 11:26
Odpovědět  Pavel z Moravy

A hodně veliká česneková. 👍👍👍

Pavel
16. 10. 2022 09:17
Odpovědět  Albi

ano ta zmínka že zelenskij je blbej mi vybavila vzpomínku na českého génia J.C. který již asi dávno znal tu svoloč a definoval je několika větami …„Toto jsou rozumní chlapci? Vždyť je to tady jeden vedle druhého samý Debil nebo Blbeček! Se podivejte do zasedacího pořádku: Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, sedí dva Blbečci vedle sebe.“

josef
16. 10. 2022 09:19
Odpovědět  Albi

Tohle by bylo na velmi dlouhou a neplodnou diskusi. Stejné to bylo po Velké Válce, kdy nově vzniklá ČSR měla být koloniální minimocností, s jakýmisi malými zemičkami v Africe a Asii kde už vše vykradly staré koloniální mocnosti.. Dopadlo to jinak.
Hitler a jeho parta nebyli žádní primitivové. Jednou z příčin proč dopadli jak dopadli byl PERVITIN. Angličani z počátku uvážovali o atentátu na Hitlera. Nakonec dospěli k názoru, že je lepší si Hitlera pěstovat, aby řádně fet úspěšně dovedl Německo k porážce.
Jaká krásná analogie mezi Zelenským a Bidenem. Ti si taky rádi daj. A syntetický kokajn je prý pěkné svinstvo.

Autor
16. 10. 2022 10:14
Odpovědět  josef

Fet může pomoci nanejvýše na frontě, při boji, tím že udělá z vycvičeného člověka nemyslící vraždící stroj, odbourá mu zábrany. Ale řídící struktury, tam je to velice nebezpečné a vede vždy k velkým problémům. Proto zpozorním, když nějaký politik se přizná, že konzumuje nebo konzumoval drogy.
Jestliže Zelenskyj bere drogy – a je jedno jaké – je to díky tomu, že na to byl “naveden” a nebo byl vybrán právě pro tuto “vlastnost”. Takové “lidi” pak snadno ovládáte, pokud do nich založíte správný program.
Jestliže narkomana od určitého stupně závislosti naučíte předtím nenávidět např. doktory, bude se jim vždy vzpírat a bude je nenávidět, i kdyby mu chtěli jen v dobrém pomoci. Ta nenávist bude růst a nikdy vnitřně neskončí, ani “vyléčením”. Pouze – je to smutné – smrtí.
Protože narkoman je “normální” pouze do té doby dokud má drogu a nebo nepřekročí určitou nezvratnou hranici.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel K
16. 10. 2022 12:04
Odpovědět  Peter

👍 👍 👍 🙋‍♂️

janle57
16. 10. 2022 14:25
Odpovědět  Albi

Na základě těchhle žvástů Rusku nezbývá opravdu nic jiného
než připojit jednou pro vždy banderovskou Ukrajinu k RF

Wojciechovsky
16. 10. 2022 14:43
Odpovědět  janle57

Kdo by živil banderoodpad a na chudostánu pořád doplácel.RF stačí to,co je v referendu schváleno místními plus Krym.

ijn
16. 10. 2022 00:51
Ohodnotit příspěvek :
     

ještě vetší troufalost už nelze ani vyslovit, natož pochopit, …!!!

Albi
16. 10. 2022 01:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Dopis z Kyjeva všem RusůmRuský televizní moderátor a umělec, rodák ze Žytomyru, na svém autorském telegramovém kanálu “Jurij Kot – Být dobrý!” zveřejnil dopis, který mu poslal jeden Rus z Kyjeva.

https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/10/dopis-z-kyjeva-vsem-rusum.html#more

Bratře, řekni všem v Rusku – mlaťte do těch hnusáků dnem i nocí, nevybíravě je bijte, spalujte a ničte! Nemyslete na to, že tu žijeme i my, Rusové. My to nějak přežijeme. Hlavní je zničit je….
Kyjev je prohnilý a zapáchá. Měl jsi pravdu, když jsi mi ve 14. roce říkal, že se teď celá Ukrajina stane jedním velkým chlívkem, takovým, jako byl ten jejich Majdan. Ale nedokážete si ani představit, jak brutálními a zdegenerovanými se lidé stali. Všichni žijí kvůli kšeftu, všichni chtějí rozhodovat, všichni se snaží zapadnout. Nikdo tu není čistý, bílý a voňavý. Všichni jsou špinaví. Ti čistí sedí ve vězení. ….
Jakmile se něco stane, Zelenkin okamžitě vykasá kalhoty a prchá do Lvova. Tam má záložní bunkr s televizním studiem a kilogramy kokainu. Zadržují ho tam Britové. Má kolem sebe anglické stráže, které ho mohou kdykoli zlikvidovat. A v Londýně mají jeho babičku, manželku a děti. Zelí je tedy v úzkých, a tak spolu se svými pasáky načerno “hrabe”. ….
Juro, řekni našim lidem, že Kyjev je ruské město. Až přijdete, roztrháme ty nacisty na kusy holýma rukama. ……..

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Wojciechovsky
16. 10. 2022 06:47
Odpovědět  Albi

Shrnul to úplně přesně 👍

Frankie
16. 10. 2022 09:01
Odpovědět  Albi

A tak se zřejmě i stane. Plevel je třeba vytrhat i s kořeny.

Gales
16. 10. 2022 09:27
Odpovědět  Albi

Da zdravstvuet Gosudar Putin.

Pavel K
16. 10. 2022 12:07
Odpovědět  Albi

👍 👍 👍 👍

me2d44
16. 10. 2022 12:24
Odpovědět  Albi

Jen nepřipomenul ve svém dopise: “nad Kievem je “malá loužička” – další přehrada je až v Kremenčuk (mohla by vydržet) – když ne, pak Kamianské a pak už je Dnipro, Zaporožia, Nikopol, Nova Kachovka, Cherson – a pak už jen Černé moře. Voda nateče i do podzemních bunkrů – viz Pražské metro. Je-li odpad, je nutné ho vynést do popelnice, nebo spláchnout. Tomu bych řekl odplata za Donbas (a pak skončí i teorie a úvahy o likvidaci Krymského mostu)

16. 10. 2022 18:39
Odpovědět  Albi

Tak ted se cejtím odstrčeně, když jsem zjistil kam chodíš. Měl jsem tu pro tebe připravený odkaz na článek o tom reaktoru (fondsk.ru) že ti to udělá radost, a ty už o tom víš. Ale jinak dík, už jsem si odkaz na myšlenky o všem možným uložil.

Autor
16. 10. 2022 01:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Je to pouhá hra na paniku protivníka. Podobně se chovali Němci v závěru války, když pořád tvrdili, že už už mají novou zázračnou zbraň. A vraždili dál a dál, i když ti chytřejší z nich už věděli, že prohráli už u Stalingradu.
Je to prostě psychologické masírování občánků, aby vlády měly snadnější způsob pumpování zbraní a peněz do Ukrajiny.
Je to takový paradox. Každý, nebo skoro každý, chápe pdychologické nástrahy v obchodě, kdy se prodávající snaží prodat svoje zboží a především to, co právě on chce, ale téměř nikdo nechápe, že naprosto stejné metody, jenže s větším rozsahem a záběrem se používají i v politice. Přitom všechny metody, kromě nejnovějších nebo několika málo “utajovaných” jsou v každé knize o marketinku a reklamě … A tato strategie patří mezi ty agresivní, nátlakové, ty bývají nejhloupější.
Už jen chybí, aby Zelí-komik využíval “hrající si koťata” jako pozadí nebo popředí při svých projevech.

Brzy nový obchodní řetězec v každém městě Evropy …

1565156507_040 (2).jpg
Pavel z Moravy
16. 10. 2022 10:19
Odpovědět  Peter

Petře, hodnotíte vše velice dobře, máte moji pozornost.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 07:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Podobně NEchytrý byl i hypospadický Dolfa jak dopadla Třetí říše víme všichni 🤫

jirik
16. 10. 2022 08:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Lidé z Evropy!

Občané Německa, Francie, Maďarska, Polska, České republiky, Řecka, Bulharska a dalších zemí! 

Všichni lidé dobré vůle, kteří nechtějí šílenství globální války, do níž se nás všechny snaží zatáhnout globalističtí gerontokraté jako Soros, Biden a Pelosi, kteří ztratili rozum! 

Jmenuji se Alexander Rogers. A jsem Rus. Ne ministr, ne úředník, ne propagandista pracující pro stát, ale nezávislý ekonomický expert. 

Přečtěte si tyto stránky, protože to je pravděpodobně jeden z nejdůležitějších textů ve vašem životě. 

https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2022/10/dopis-do-evropy.html

Aleš
16. 10. 2022 09:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Hitler ještě 29.4.1945 taky tvrdil něco o konečné vítězství Říše. Ukrajina je omyl lidstva.

Autor
16. 10. 2022 10:21
Odpovědět  Aleš

Celá “západní civilizace” je omyl lidstva.

Lubek
16. 10. 2022 09:28
Ohodnotit příspěvek :
     

“Pokud to vyslovíme, budou nejen tleskat, ale také financovat, zapojí se. Pokud mluvíme o válce a válka je vždy určitým přerozdělením zdrojů…”
Povedal dáky tiež bojovník a vlastnec spoza počítača. Potom si pôjde dať kávu, kúpi si dáky McGrc, zapije Colou a pôjde znova surfovať po webe. Za ten čas príde o život na bojisku pár desiatok tých menej múdrych, ktorí možno dokonca uverili vo vlastnenctvo, alebo iba nevedeli ako zdrhnúť za hranice. Ak vojna skončí bez použitia jadra a prežijeme, bojovník spoza počítača bude na veľkých bilboardoch, bude rečniť v TV a na medzinárodných fórach. Ten, ktorý prežije ostreľovanie, bombardovanie, zákopy sa bude ešte roky strhávať spotený zo sna a bude premýšľať, čo, kde, ako zohnať, aby bolo na základné živobytie. Zatiaľ to tak bolo hádam vždy.

Karel
16. 10. 2022 09:39
Ohodnotit příspěvek :
     

To už říkala někdy v devadesátých letech krvavá Madla, Rusko má neuvěřitelné nerostné bohatství a je povinno se o ně rozdělit. Pokud to odmítá, musíme mu to vzít násilím. Americké myšlení se od té doby nezměnilo. Nemohou se dočkat dělení kůže Ruského medvěda a použijí k tomu jakékoli prostředky, včetně války na Ukrajině do posledního Ukrajince.

Pavel z Moravy
16. 10. 2022 10:22
Odpovědět  Karel

Tak o tom, že tzv.elita západu je totálně zfanatizovaná a zdebilizovaná dnes může pochybovat málokdo. Ale hlavně jsou neuvěřitelně zlí, opravdu neuvěřitelně.

jirik
16. 10. 2022 10:45
Odpovědět  Karel

Putinův projev k Evropanům “Spoluobčané Evropy! Někteří ‘vaši’ politici chtějí dokázat, jak jsou užiteční pro EU, NATO a USA. Očekávají, že jejich ‘silný postoj’ k Rusku je vyvede v kariéře výš, k ještě lépe placeným postům, než mají dnes, a proto se předhánějí v návrhu sankcí, vysílání bojových vojsk a dalším projevům nekontrolované agrese proti Rusku. Den ode dne zvyšují riziko 3. světové války. Jsou tak zaslepeni vlastní nekontrolovanou mocí a vizí jejího pokračujícího růstu, že očekávají, že Rusko ustoupí v poslední chvíli tlaku NATO a nepůjde do války. Před čím má ale Rusko ustoupit? Co by mělo Rusko udělat, aby oni byli spokojení? Mělo by se vzdát svých území a dobrovolně je přenechat komukoliv, kdo o ně projeví zájem? PRAVÝ CÍL všech, ať jsou z Evropy nebo z míst za oceánem, kteří chtějí rozpoutat válku, je nerostné bohatství Ruska. Mělo by se Rusko vzdát svého bohatství, aby se vyhnulo válce? To má zničit vlastní obyvatelstvo jako Ukrajina? Každý, kdo je střízlivý, ví, že se to nikdy nestane!
https://celostnivzdelavani.cz/putinuv-projev-kevropanum

me2d44
16. 10. 2022 12:42
Odpovědět  Karel

Americké myšlení se nezměnilo od chvíle, kdy začali krást území Indiánům. Madla se jen přizpůsobila – je to špatně, ale byla to její volba. A Putina chtějí sundat jen proto, že jim jeho postoj připomíná Sitting Bulla a porážku generála Custera. A Putinovi stačí jen čekat – USA se profackují sami – asi bude nová válka mezi Severem a Jihem…. A Putin ví, že jde jen o “закон времени” – tak nikam nespěchá…

Markýza
17. 10. 2022 16:58
Odpovědět  me2d44

To s tím Sedícím Býkem jste asi trefil – tedy, když přičteme i tu mlsnou hubu, co museli po nástupu Putina utřít.
Nakonec ten poukrfejs mají Býk i Putin podobný.

jiří
16. 10. 2022 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro očkované.
https://gloria.tv/post/HHARQJTDKTDz3HYckkKbGTe1t

Pijack
16. 10. 2022 10:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Nikdy jsem netušil, že je na světě někdo ještě větší zmrd než Havel. Mýlil jsem se. Havla omezoval v jeho úchylném myšlení chlast. Jenže Zelenský ho trumfl. Tady se ukazuje, že vliv drog na funkci mozku je mnohem vyšší než u chlastu. Prostě zase další amatér z “umělecké” úderky, který se vecpal do politiky sloužit jako lokaj očekávajíc odměnu ve formě pohlazení po hlavičce od svého páníčka.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 11:09
Odpovědět  Pijack

Jenže tomu vyfetlu podpora uSSa brzo končí 🤫😀

Pavel K
16. 10. 2022 12:46
Odpovědět  Wojciechovsky

To už tak bývá, využít a odkopnout.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 13:12
Odpovědět  Pavel K

uSSa nemá trvalé přátele nebo nepřátele, má jen zájmy,aneb
Je nebezpečné být nepřítelem uSSa,být jejím přítelem je SMRTÍCÍ 🎯

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
me2d44
16. 10. 2022 12:54
Odpovědět  Pijack

Nevím, co je víc nebezpečné, ale Havel prokazatelně chlastal, Zelená žabička jede na koksu. Havel podpořil “humanitární” bombardování Srbska, Zelená žabička genocidu na Donbase – a dneska už i v jiných regionech, protože pokud je ruské síly opustí, Ukrajinci začnou s čistkami a hromadnými popravami. Ruské síly hlásí nálezy drog v ukrajinských zákopech, prozápadní novináři tvrdí, že drogy užívají Rusové. Ukrajinci hlásí ofenzivu u Chersonu, Rusové hlásí, že jim tam zničili tankový pluk a prapor pěchoty. Ale stařinky.cz pořád melou o úspěších Kieva (tam by to chtělo opravdu ten výplach bez ohledu na obyvatelstvo – stejně většinově “Žabičku” Kiev podporuje – maximálně bych hodinu před spláchnutím upozornil: “Připravte si rukávky a plovací vesty”!).

jirik
16. 10. 2022 11:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Na řadě je SRBSKO

Veľvyslanec USA v Srbsku Christopher Hill v rozhovore pre Hlas Ameriky uviedol, že sa diskutuje o možnom strategickom partnerstve medzi oboma krajinami a že takáto dohoda je v budúcnosti možná

Hill zdôraznil, že je dôležité, aby Srbsko zosúladilo svoju zahraničnú politiku s EÚ, a že by bolo najlepšie, keby sa krajina stala členským štátom. Povedal tiež, že členstvo v NATO by bolo dobré pre bezpečnosť Srbska.

“Náš odkaz Srbsku je, že musí diverzifikovať svoje energetické zdroje, aby sa menej spoliehalo na ruské zdroje,” povedal.

https://www.hlavnespravy.sk/velvyslanec-usa-o-strategickom-partnerstve-medzi-usa-a-srbskom-sa-diskutuje/2946408

*****
kdysi jsem někde zahlídl zprávu, že srbsko se vzdalo nadějí, že by bylo přijato do EU.

A z jakého důvodu se srbsko “kamarádí” s NATO, copak jim nestačil rok 1999??? To mají v srbsku tak krátkou paměť?

Wojciechovsky
16. 10. 2022 11:08
Odpovědět  jirik

Pokud má Srb krátkou paměť,tak si nic jiného, než zánik nezaslouží 👎

Pavel K
16. 10. 2022 12:48
Odpovědět  Wojciechovsky

To je divné. 🤦‍♂️🤦‍♂️💩

Wojciechovsky
16. 10. 2022 14:44
Odpovědět  Pavel K

To se uvidí?????

Pavel z Moravy
16. 10. 2022 12:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Asi to víte, že Zelenský oznámil, že potřebuje 38 miliard dolarů na pokrytí deficitu státního rozpočtu v roce 2023. A EK pracuje na tom, že Ukrajině poskytne měsíčně podporu 1,5 miliardy EUR. Je vůbec tato haj.lárna možná.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 12:26
Ohodnotit příspěvek :
     

Dámy a pánové,tak teď jsem chvíli poslouchal debatu na Primě a být na místě pana Kobzi,tak tu PYJátskou 3,14ču sejmu jednou dobře mířenou 😡😡😡😡😡😡😡Ty její NIČÍM NEPODLOŽENÝ LŽI JSOU VRCHOL HNUSU,ANI EMANUEL MORAVEC NEBYL TAKOVÝ LIDSKÝ ODPAD 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Pijack
16. 10. 2022 14:35
Odpovědět  Wojciechovsky

Jj, ta pirátská tasemnice se propagandě povedla. Ona je snad Němka za strany zelených. Vychvaluje Německo a tvrdí, že bez Německa by se všechno zhroutilo… a že je prý Německo tahoun Evropské ekonomiky a hlavně náš zachránce… jak by ne, když od nás vysávají Německé korporace 300 mld ročně zisků a lidé pro ně pracují jako otroci za 1/3 mzdy… To by měl té krávě Kobza pěkně vysvětlit. Jenže Kobza je mírný člověk – asi proto z něj tihle zelení piráti dělají extremistu. Střílel bych takové fetky.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 14:48
Odpovědět  Pijack

A to jsi slyšel, že mlela o anektovaném Krymu, který smichala s vraždou a upalováním v Domě odborů v roce 2014.Mam v palici 💩,fet a””””mrdání “”””…..teda nevím,kdo by tohle chtěl???? Leda Bartoš a vedle sedící polobukvice Kokotlář 🤣

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Buchtík
16. 10. 2022 14:43
Odpovědět  Wojciechovsky
Pijack
16. 10. 2022 15:17
Odpovědět  Buchtík

Při pohledu na tu zfetovanou tasemnici mě svědí… drzá, blbá, arogantní a ještě skořápka na zadku.

Wojciechovsky
16. 10. 2022 15:58
Odpovědět  Pijack

Alespoň vidíte, že Blboun nejapný nevymřel, převtělil se do tý havlopussynky od PYJátů.

Jiří
16. 10. 2022 20:33
Ohodnotit příspěvek :
     

Stupňuje se hloupost a marnost na Ukrajině ,tak jak Ukrajina postupně mizí.Zoufalost tzv.demokratů se snaží porcovat Rusko a to je úkazem bezradnosti a zkázy ,tak jim to dopřejme ubožákům ,však oni pochopí ,že konec se blíží.