politika

Klasický informační podvod USA

Biden zavolal Putinovi a dal „jasně najevo“, že pokud bude Rusko eskalovat napětí kolem Ukrajiny, USA spolu se svými spojenci a partnery „silně zareagují“ a Moskva bude čelit „rychlým a vážným následkům“.

Vidíte, že jde o drzý podvod v mezinárodní politice ze strany Spojených států? Jak to funguje…

Nejprve ministerstvo zahraničí USA půl roku ohlašuje, že Rusko zaútočí na Ukrajinu. Určitě zaútočí.  Existují zprávy tajných služeb. Rusko prohlašuje – ne, nechystáme se zaútočit, ale USA utvrzují, že „zaútočí, zaútočí, v tomhle termínu zaútočí“. 

Datum se periodicky mění, ale rétorika zůstává – RUSKO ZAÚTOČÍ. 

Ruská „invaze“ na Ukrajinu byla odložena 36krát!

Vojenští politici Ukrajiny, USA a Spojeného království učinili 36 prohlášení o „invazi“ Moskvy do Kyjeva. V rozhovoru pro URA.RU to uvedl plukovník ve výslužbě, vojenský pozorovatel Viktor Baranec. 

Navíc každé “nedodržení termínu”, kdy Spojené státy prohlásily, že Rusko zaútočí, ale ono nezaútočilo, je zaznamenáno jako „vítězství nad Ruskem“. Říkají – tak vidíte, jak vyvíjíme na Rusko tlak! Nezaútočili, i když měli zaútočit minulý týden… kdo je moloděc? USA!

Rusko celou tu dobu nepřestalo prohlašovat, že útočit nehodlá a ani se nechystá, ale nikdo to samozřejmě neslyší. Všichni slyší, že “16. února Rusko jistě zaútočí, země je zamrzlá – rozhodně říkáme, že zaútočí!”

A tak si Biden vyžádal telefonát s Putinem, hodinu s ním mluvil a poté americké úřady prohlásily, že Biden Putinovi vyhrožoval, že v případě útoku Spojené státy odpoví a … Putin, samozřejmě nyní nezaútočí. 

“Bál se Bidena” … co je tady nepochopitelného? 

V důsledku rozhovoru zazní, že se Putin zalekl a nyní to vypadá, že neútočí. Ale stejně může v blízké budoucnosti zaútočit a pokud Spojené státy budou neustále vyhrožovat Rusku, pak samozřejmě nezaútočí. Jasné vítězství Spojených států.

Rusko je zmatené – co se tam u nich děje? Vždyť se nikdo nechystá zaútočit… říkáme to pořád.

V čistém výsledku, na informační frontě jsou Spojené státy vítězem a Putin se bál Bidena. Dobré, ne?

A tady je další nedávný pokyn z USA. Pamatujete si, jak Spojené státy radily svým občanům a rodinám diplomatů, aby opustili Ukrajinu? Zpočátku všichni mlčeli. Pak najednou Spojené království řeklo svým občanům, aby co nejdříve opustili Ukrajinu. Lavrov na tiskové konferenci řekl, že je to nějak zvláštní a zda Británie nepřipravuje na Ukrajině provokaci, s tím, že bychom měli pro každý případ odvézt i naše občany z Ukrajiny. A pak to začalo…

“Aha! Vidíte! Rusko odváží své občany, rozhodně to znamená, že chce zaútočit, no, tady je důkaz!”

No, nejsou to bastardi? Musíme však vzdát hold – „informační válku umějí“!

https://bit.ly/33jIMs2

sdílet na

10 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavel
15. 2. 2022 10:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Nyní přidám koment, který nesouvisí s článkem. Vy všichni zde na pokecu jste vyzrálí lidé a víte, že projekt covid byl takový předskokan globalistické plutokracie, jak zotročit celou planetu. Nyní má následovat hlavní dějství, zelený úděl, migrace, u nás asi uznání práv sudeťáků a co je nejdůležitější pro současné vládce – pevné ukotvení ve federalizované Evropě, která má směřovat k jediné světové vládě pod křídly globalistů. Začíná se šířit myšlenka, že se blíží pád hlavních měn, což by usnadnilo přechod na bezhotovost a poté na totální sociálně digitální kontrolu. Kruté a bezohledné potlačení demonstrací ve Francii, zvláště v Paříži, by mělo být velkým varováním.

Milan
15. 2. 2022 10:35
Odpovědět  Pavel

K tomu chce WHO prosadit jednotný pandemický zákon závazný pro celou EU, nadřazený národním zákonům. To znamená, že by se WHO stala absolutním vládcem. A všude ticho po pěšině…
Zde odkaz na stránky Evropské rady:

consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

Milan
15. 2. 2022 10:44
Odpovědět  Milan

Tak co, líbí moji rádcové, líbí?
Ne národní vlády Eurosajuzu, ale WHO bude rozhodovat, WHO bude vládnout!
Takového ři-tolezce a předskokana fašizmu jako je Fiala hned tak nevidět.
WHO zákon teprve projednává, ale fialový des ho už tlačí do naších zákonů!
Sakra, lidi z redakce Pokecu, nenechte toto ležet! Máte jiné možnosti než já,
pídivý dědek na penzi, jak to protlačit do veřejné sféry! Prosím.

Pavel
15. 2. 2022 13:34
Odpovědět  Milan

Přidávám se k Milanovi, je zapotřebí o tom psát a informovat, nic jiného nám prozatím nezbývá. Všichni vidíme, že tito globalističtí grázlové se nebudou štítit ničeho, ukázka jak jednají s demonstranty, by měla být varováním pro všechny. Jinak máte Milane pravdu, že nás nezdolných a myslících je tu tak 10%. Říká mi to můj známý, jenž to vidí na pracovišti a to prosím se samými vysokoškolsky vzdělanými lidmi. Mozek mají úplně otupělý, prostě přeformátovaní.

Milan h
16. 2. 2022 14:43
Odpovědět  Pavel

ani nevis jakou pravdu si pronesl

Albi
15. 2. 2022 10:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Typická ruská zákeřnost. Šestatřicetkrát slíbit a slib nedodržet! :-)))))

Vega
15. 2. 2022 12:40
Odpovědět  Albi

Rusové dosáhli jedné věci – dokázali, že přes velkohubou podporu od západních států by v tom nakonec Ukrajinci stejně zůstali sami. Co dnes mají? Investoři odcházejí, nad Ukrajinou je prakticky bezletová zóna, protože letecké společnosti nechtějí platit vysoké pojištění, levný ruský plyn už taky nebude. Ne nadarmo už Zelenský chtěl jednat s Putinem, ten to odmítl. Nakonec Zelenskému nezbyde nic jiného, než opravdu jednat s Donbasem. Pro všechny případy mu Putin nabídl azyl v Rusku. 🙂 Ale hlavně, že USA melou o vítězství.

Rex
15. 2. 2022 12:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Celý fígl spočívá v takzvané západní “svobodě slova”. Na západě neexistuje svoboda slova. Respektive existuje, ale je tak marginální, že nemá na nic vliv. Vládnoucí vrstva na západě si dobře uvědomuje, že základem je kontrola hlavních médií. Dále mají spočítáno, že 30% populace je úplně tupá a nechá se naprogramovat čímkoli, dalších 60% populace nemá prostředky – čas, energii, vědomosti na to, kde informace hledat, udělat si komplexní obrázek, ověřovat si informace z nezávislých zdrojů, které jsou navíc mainstreamem ocejchovány a tabuizovány. A zbylých 10% už nepředstavuje problém.
Tato virtuální “svoboda slova” byla využita v propagandistické válce proti bývalému východnímu bloku a byla hlavní idejí, kterou se oháněli kolaboranti při převratu v roce 1989.

Albi
15. 2. 2022 16:07
Ohodnotit příspěvek :
     

A je to tady. V předvečer ůtoku na Ukrajinu USA s kolektivním Západem zabránily nejhoršímu.
Putin couvl. :-)))

Leitmotivem Putinových myšlenkových pochodů je snaha o udržení moci až do smrti.
Vladimir Putin si jistě uvědomuje, že se mu kdekdo snaží v těchto dnech nakouknout do hlavy a odhadnout jeho příští kroky. Zvlášť poté, co znenadání začal vysílat méně bojovné signály. Má to být jen kouřová clona, aby nás všechny zmátl? Nebo znamení opravdového ústupu?

Atd. – Co si podle komentátora myslí a jaké přesně má plány, neví ještě ani sám V. V. Putin.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-komentar-putin-a-moment-prekvapeni-188497#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=rbgVfgQ7KfS-202202151229&dop_id=188497&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

BB Rad
16. 2. 2022 21:42
Odpovědět  Albi

Albi , nevím jestli jste to myslel vážně ,ale věřím že my světový plebs víme , tak akorát FAll (pardon- vůbec nic). Specialisté – ANALYTICI *- celé to dění ani nechtějí komentovat s tím , že čas ukáže a nikdo z nich nedělá predikce -jen Putin a nikdo jiný ( plus bezpečnostní rada státu RF ) budou rozhodovat, cože se to bude dít. Nechci nic dál rozepisovat, protože jsem na to moc lenivý a bylo toho již toliko napsáno, že si myslím- je to zbytečné. Čusbus