politika

Každá chyba má jméno a příjmení…..oni tu válku prostě chtějí….

“F-16 VVS Izraele zaútočily na Sýrii pod krytím ruského Il-20, a předpokládali, že syrské jednotky protivzdušné obrany nebudou v tomto směru konat”,
řekl dnes ministr obrany Sergej Šojgu.
“Izraelská letadla bez varování – aby jsem byl přesnější, minutu, přesně jednu minutu před útokem – nás varovali, upozornili nás, že oni tento útok uskuteční na objekty na území Sýrie.
A potom následoval útok.”
Šojgu uvedol, že IL-20 byl sestřelený v důsledku reakce na izraelské nálety syrskými systémy protivzdušné obrany a slíbil reagovat na akce izraelské strany.

http://rusvesna.su/news/1537278792

Putin ohodnotil zničení ruského IL-20 nad Sýrií jako tragickou souhru náhod.
Vyjádřil upřímnou soustrast v souvislosti s úmrtím ruských vojáků při sestřelu Il-20-
Hlava MO RF Sergej Šojgu sdělil, že „vina za sestřelení letadla a smrti posádky leží plně na izraelské straně“.

sdílet na

5 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
18. 9. 2018 21:20

Visitor Rating: 5 Stars

Administrátor
18. 9. 2018 21:38

Ruský prezident Vladimir Putin během rozhovoru s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahu prohlásil, že operace izraelských letounů v Sýrii byly podnikány jako porušení suverenity Sýrie.
„V daném případě nebyla dodržena ani rusko-izraelská dohoda o předcházení nebezpečným incidentům, kdy ve výsledku byl sestřelen ruský letoun prostředky syrské protivzdušné obrany," stojí ve zprávě tiskové služby hlavy státu.
Putin přitom vyzval izraelskou stranu, aby předcházela vzniku podobných situací izraelský premiér Benjamin Netanjahu zase vyjádřil soustrast kvůli smrti ruských vojáků a prohlásil, že za pád letounu je odpovědná Sýrie. Netanjahu dodal, že Izrael je připraven poskytnout Rusku všechny nezbytné informace pro vyšetřování.
Tak to si budeme muset počkat na ofiko vysvětlení tohoto sprostého podrazu. Uvidíme, co amík vymyslí ..

Administrátor
18. 9. 2018 22:17
Odpovědět  Janinna

Jo, to já nevím, tu ilegalitu,..stále čekám na ten index vyhledávačů,…to je neskutečné.

Poslanec syrského parlamentu Safwan Qirbi…  Dobře připravená izraelská speciální operace byla provedena pro to, aby bylo dosaženo konce ruské vojenské přítomnosti v Sýrii." Poslanec řekl, že „Izraelci viděli trajektorii ruského letounu. Izraelský letoun se schválně schoval za korpusem ruského letounu, podle ho vystavil útoku.
No, počkáme, co z toho…

Dědouch
19. 9. 2018 09:52

Visitor Rating: 5 Stars