politika

Fiala: Naše vláda vrací Česku dobré jméno

Ze sítí

Sněmovna se dnes dopoledne sešla, aby v tomto volebním období podruhé hlasovala o vyslovení nedůvěry pětikoaliční vládě Petra Fialy (ODS). Hlasování vyvolalo opoziční hnutí ANO. S obhajobou svého kabinetu vystoupil po úvodním slově šéfky poslaneckého klubu ANO Aleny Schillerové právě premiér Petr Fiala.

 „Někteří z vás se v tomto vypjatém čase snaží vyvolat další, již druhé hlasování o nedůvěře vládě. To minulé bylo také krátce před volbami. Nevěřím tomu, že vaším cílem je něco jiného než nějaké mediální představení uprostřed prezidentských voleb, ale nebudu vaše jednání hodnotit. I svým projevem paní předsedkyně Schillerová ukázala bezradnost a zoufalství z toho, že už za 13 měsíců naší vlády jsou vidět výsledky, ve srovnání s tím chaosem a zmatkem,“ poznamenal Fiala úvodem svého projevu. 

„Dnes je to 13 měsíců, dokonce myslím přesně, od chvíle, kdy naše vláda byla jmenována. Za tu dobu jsme toho zažili víc, než se toho někdy stane za 10 let. Uplynulý rok změnil Evropu. Já jsem přesvědčen, že jsme to zatím zvládli dobře. Dovolte mi, abych vám tu připomněl, čeho se naší vládě podařilo k dnešnímu dni dosáhnout. Vaši důvěru si vláda zaslouží proto, že Česká republika úspěšně prochází krizí a ještě zvládá naplňovat dlouhodobé vize,“ dodal Fiala. 

Ve svých slovech se vrátil ještě k pokračující pandemii covidu, kterou vláda musela na počátku řešit. Hovořil i o migraci. 

„Naše vláda má na paměti budoucnost České republiky. Kroky směrem k energetické nezávislosti by neměly smysl, pokud bychom nedokázali zmenšit tlak, který má energetická krize na naše občany, zvláště na ty nejzranitelnější a nejslabší. Nikoho nesmíme nechat padnout, na to myslíme. Pomoc firmám, pomoc domácnostem dokonce nadřazujeme nad rozpočtové sliby. Netajíme se tím, říkáme to otevřeně: Důležitá je pomoc domácnostem, firmám, zranitelným a musí to stát nad našimi sliby,“ podotkl také Fiala.

Hovořil také o předsednictví Evropské unii, ale i o rusko-ukrajinském konfliktu či o nedostatku léků. „Vláda léky nezajišťuje. Ale navzdory tomu, tak cítíme povinnost pomoci, a proto jsme také udělali konkrétní kroky. Ministerstvo zdravotnictví jedná s výrobci a distributory. K situaci pravidelně zasedá skupina, jíž se to týká,“ sdělil s tím, že situace s nedostatkem léků není tak vážná, jak někdy slyšíme. 

„Pravidelně opakuji, že jsme museli jako vláda přehodnotit priority. Navzdory krizi a navzdory všemu plníme sliby a podařilo se nám splnit řadu úkolů z programového prohlášení,“ hovořil například o obraně, dopravní infrastruktuře a podpoře školství. „Nenecháme padnout své občany, ale nabízíme pomoc i těm, které vyhnala válka z domovů. Zvládáme reagovat na krize, zvládáme tlumit jejich projevy. Zvládáme také provádět reformy, které nás lépe připraví na budoucnost. Neupírám opozici právo hlasovat o nedůvěře. Naše vláda je dobrá vláda. Je to vláda, která vrací České republice dobré jméno. A je to také vláda, která navzdory všem problémům plní svoje sliby, proto si zaslouží svoji důvěru,“ podotkl závěrem svého téměř hodinového projevu Petr Fiala (ODS).
https://bit.ly/3w65DCm

fiala
fiala

sdílet na

62 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
17. 1. 2023 15:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Zmrd.

ijn
17. 1. 2023 18:33
Odpovědět  sizok

Jak se dělí o výnosy z podvodů okolo lipské burzy???

Elektřina = vývoz tam a ihned dovoz zpět??? Elektřinu nemusíme vozit v kamionu tam a zpět, ale pouze fakturovat, to jsou podvody “level” výše, než LTO v devadesátkách, to jezdily vlaky nafty a přijížděly s LTO, dnes elektřina nikam neteče a přesto se zdraží o 200%,…..dokonalé podvody 21. století ve smyslu zločinného spolčení!!! Fiala v tom nejede, ani ODS ani TOP ani KDU ČSL ani STAN ani Piráti????? Tak proč máme v ČR nejdražší energie a zejména elektřinu??????????????????

Pavel K
17. 1. 2023 19:22
Odpovědět  ijn

Drbou a podvádí nás kde se dá, vlastně fšude!!!

Extrémní ceny. Vajíčka, brambory, co dál? – YouTube

Standa
18. 1. 2023 00:22
Odpovědět  Pavel K

.Máme se nejlépe-až přijdou složenky!
   Jak říkal guru Fiala -ukrajinský premier – ve svém projevu ,,máme se nejlépe za 30 let”!! ?? Chicht. Pod jeho …ehm ..vládou.
Nevím , kde žije Adamová,Jurečka, Bartoš,Rakušan @ spol. , ale asi v ČR ne.
 Prý:cit jeho projev ,,Pracujeme na tom, aby měli lidé i firmy dostatek energií, za které nebudou platit násobky toho, co dosud. Jako jedni z prvních jsme dokázali zastropovat ceny energií pro občany,? nemocnice, ?školy a další poskytovatele veřejných služeb.? V Evropě jsme vyjednali změny unijních pravidel, díky kterým jsme – opět jako jedni z prvních – mohli zastropovat ceny energií i pro všechny firmy….(Byli jsme poslední).
Všichni občané i podnikatelé mají díky naší práci jistotu,? že energetickou krizi zvládneme. Odolali jsme tlaku populistů na řadu drahých a nefunkčních zásahů do volného trhu, ( asi myslí Lipskou bursu , kam dodáváme el. za cca 4Kč. a kupujeme ji za 38 Kč.)a i díky tomu nyní tankujeme za předválečné ceny, zatímco v jiných zemích benzin a nafta zdražují a řidiči na ně musejí stát dlouhé fronty.( Kvůli tomu jezdí Češi tankovat do Německa , Polska ,Rakouska atd.)

Standa
18. 1. 2023 00:26
Odpovědět  Standa

Dále…
Od června jsme do konce tohoto roku také předsednickou zemí Evropské unie. Pro Českou republiku je to skvělá příležitost, abychom byli v Evropě vidět a slyšet. Podařilo se nám přijmout řadu evropských řešení vysokých cen energií, která budou mít pozitivní dopad na všechny naše občany, dokázali jsme vyjednat mnoho věcí, které analytici označovali jako nemožné.( nemožné se podařilo, vše krachuje) V říjnu jsme uspořádali na Pražském hradě první summit Evropského politického společenství – neformální setkání, které započalo novou formu spolupráce zemí Evropy.
Už nyní vím přesně, čemu se musíme věnovat příští rok a v dalších letech, abychom posunuli Českou republiku mezi nejúspěšnější země světa. Věřím, že to společně dokážeme.
Děkuji vám za vaši důvěru.
  (Prakticky vše je lež!) Premier Fiala je lhář! Porovnejte sami se skutečností! Je to nejen lhář a demagog , ale dělá s lidí blbce.
 Gen Pavel je jeho koník při pokračování totality cenzůry a utahování šroubů!,,Klid a spravedlnost” ..jeho heslo převzal od Pinocheta . Těšme se!

K těm ,,nejlepším 30 letem” ,kdy se máme v minulém a letošním roce nejlépe:

,

Standa
18. 1. 2023 00:30
Odpovědět  Standa

,,Francouzský ekonom Thomas Piketty se zamýšlí nad tím, kam odtékají peníze z Česka. Vzal si k ruce data z Eurostatu i z jiných renomovaných zdrojů a došel k jednoznačným závěrům. Nyní varuje před tím, že společná Evropa je dobrá jen pro některé. Jiným, například Česku, prý přímo škodí. Článek publikoval uznávaný ekonom Piketty už v lednu min.roku , nyní nicméně v Česku jeho překlad začal obíhat po sociálních sítích.
 
„V Paříži, Berlíně a Bruselu lidé nerozumějí nedostatku vděčnosti za obrovské sumy veřejných peněz, které ze svých daní posílají na východ. Ale v Praze a Varšavě se věci interpretují o dost jinak. Lidé tam zdůrazňují, že návratnost západních investic tady byla obrovská a že sumy, které si odtud západní investoři stahují, výrazně převyšují částky, které sem z Evropské unie přišly. Ve skutečnosti, když se podíváme na čísla, mají ti Češi a Poláci pravdu. Po kolapsu komunismu se postupně západní investoři (především Němci) stali majiteli významné části kapitálu v postkomunistické Evropě. Když vezmeme celkový objem fixního kapitálu (včetně budov), patří jim čtvrtina“ napsal v lednu lonského roku na svůj blog známý francouzský ekonom Thomas Piketty.

Standa
18. 1. 2023 00:34
Odpovědět  Standa

Jako nejvíce poražený stát z tohoto srovnání vychází jednoznačně Česká republika, což dokládá i přiložený graf. 
Piketty přitom cituje data svého spolupracovníka Filipa Novokmeta. Výstižné je srovnání, kolik peněz ze střední Evropy v letech 2010 až 2016 odešlo na dividendách, tedy rozděleném zisku. A kolik sem naopak přišlo na evropských dotacích.
Podle oficiálních statistik Eurostatu bylo z České republiky od roku 2010 do roku 2016 na dividendách „odkloněno“ 7,6 procenta HDP.Do r. 2022 je to o mnoho výše.
“V absolutních číslech to znamená, že z naší země za tu dobu odešlo 2 252 miliard korun, zatímco ve formě evropských dotací se nám za stejnou dobu „vrátilo“ 1,9 procenta HDP. To dělá 563 miliard korun. Česká republika je tedy v minusu 1 689 miliard korun za sedm let.
Roční minus dosahuje 241 miliard korun. V přepočtu na výkon ekonomiky to dělá minus 5,7 procenta HDP,” jak uvedla analytička Lenka Zlámalová v březnu na serveru Echo24.cz v článku ,,Z Česka se stal krmelec Evropy”, kde rovněž označuje Česko za ,,nejvíce poražený stát”, pokud jde o poměr přílivu eurodotací a odlivu dividend.”   KONEC CITÁTU.

Standa
18. 1. 2023 00:39
Odpovědět  Standa

Rezumé:
Podle Fialy se máme,, nejlépe”! ,,Dohnali jsme za 3 r. po roce 89 , jak bylo slíbeno, na náměstích Německo”! ????
Ještě nyní zdražíme pivo, léky,potraviny, knihy.Je navrženo spoplatněnní školství , zdravotnictví atd.
Standa
P.S. Ani se nedivím , že Fiala je druhým nejméně oblíbeným premierem z 27 států EU. Jim(vládě) je to jedno,,karavana jde dál”!
Jdu spát! Čau.

Pavel K
18. 1. 2023 07:53
Odpovědět  Standa

Čau, tak to je román. 😂 🙏
Je to tak jak píšeš. Já se třeba těšil jako dítě na první sníh, že se do konce loňského roku zbavím hypotéky od lišky tři tisíce. K mému ID důchodu milá vzpruha že. A ten cocot fialovej mi, nám udělá toto s energiemi. A jsem tam kde jsem byl v (!). Nejhorší že nemůžu ani na vrátnici abych si mohl přivydělat. No a nikde mě jinak nechtějí a nikoho to nezajímá. Pak člověk čte kam všude posílají miliardy. Nejhorší na tom je, že jsou tuna mnohem starší lidé než jsem já a jsou na tom ještě hůře, to bolí. 🙋‍♂️

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pavel z Moravy
17. 1. 2023 18:51
Odpovědět  sizok

Sizoku, teď si zase někteří přejí Babišáka a ANO, ale vůbec nechápou, že pětikoalice a Babišovo ANO jsou úplně, ale úplně stejní. Loutky a posluhovači Bruselu a globálu nás prodají a Babišovi jde pouze o sebe, tak jako Fialovcům. Už budou ti dacani vypracovávat tu zelenou dohodu v EU a všichni budou muset renovovat domy a byty aby odpovídaly těm jejich nastaveným parametrům. Lidem nedochází, že je to počátek vyvlastňování, tedy nebudete nic vlastnit, alespoň ti chudší. A tenhle týpek co teď kandiduje to všechno ví, o Lipské burze věděl, o čachrech s vakcínami věděl a lidé mu vše žerou. Fiala a Babiš, to jsou pouze 2 kohouti na jednom smetišti. Pro nás je již tato země konečná, tak jako celá Evropa. Venny, máš pravdu, když říkáš, že je pouze jedna cesta. Ale na tu nejsou lidé.

Spam vlasta
17. 1. 2023 19:01
Odpovědět  Pavel z Moravy

taky dobrej ňouma . Někdo musí začít a ty to nejsi neb jsi poseroutka jako já ! Tak druhým neházej klacek pod nohy !

Pavel z Moravy
17. 1. 2023 19:34
Odpovědět  Spam vlasta

Nu, já už jsem staroch, tak se snaž Vlastičko nebo Vlastíku ty. Odhaduji tě na mladého nebo mladšího zajíčka. Jde o vás a vaše bytí a nebytí. Tak se čiňte a opravte si mozkovny ať chápete vše co se kolem vás děje. A jinak mi může být fuk jak dopadnete. Pěkný večer přeji.

sizok
17. 1. 2023 19:56
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle z Moravy, odkud jsem i já, já tady pořád prezentuju
konstantní názor. Že válka je nevyhnutelná. Není síly,
která by tomu zabránila. Společnost se na ni připravuje,
jak mentálně, tak fyzicky. Sám to vidíš kolem sebe.
Lhaní, překrucování, zatajování jak minulosti, tak současnosti. Není z toho cesty ven, byla vytvořena poptávka.
Jsem rád, že se mnou souhlasíš v tom, že celý tento národ
spadl, co se týče intelektu, na samotné dno. Níže už to nejde.
Může tě jenom těšit, že jsi zde našel zpřízněné duše,
které sdílí tvé názory, protože ve tvém okolí jsi je nenašel.
Mám to naprosto stejné, tvé okolí není v ničem vyjímečné.
Tento stát si tímto prostě musí projít, aby pak, pokud přetrvá,
mohl poračovat s jinými idejemi dál. Tak to je. Můžeme nadávat, hádat se, přesvědčovat, ale to je k ničemu.
Prožil jsi nejlepší léta svého života v nejlepším úseku
trvání tohoto státu. Máš na co vzpomínat, ostatní tu možnost mít nebudou, ale jak říkáš, je to jejich věc. Nezaslouží si to.
Asi ne.

17. 1. 2023 20:02
Odpovědět  Spam vlasta

Taky dobrej mileniál. Až ti potáhne na osmdesát jako nám a budeš sklízet plody svého poseroutkoství, můžeš podumat o házení klacků pod nohy. A o tom, jak jste, takoví jako ty, naprosto k ničemu.

17. 1. 2023 19:50
Odpovědět  Pavel z Moravy

Lidí jak nas-ráno, ale chlapi došli.

17. 1. 2023 19:48
Odpovědět  sizok

Mě už na vyjádření neosobnosti toho zloskřeta dochází slovník. A vlastně mě to už nudí. To je jako furt dokola konstatovat, že howno je howno je howno a že smrdí. Fakt je, že něco tak nudně idi-otského se hned tak nenajde. Nemá to placatej mozek? Něco jako lívanec. Udělá to z nás kašpárky Evropy a ještě si to myslí, že vrací dobré jméno. To fakt nejde komentovat.

sizok
17. 1. 2023 20:54

Z tebe hlupáka neudělá, Milane, ale z ostatních ano.
Přesně to vypovídá o stavu inteligence národa.

PENNYS
17. 1. 2023 15:39
Ohodnotit příspěvek :
     

“SLOVA JSOU VELICE MOCNÁ ZBRAN , JSOU VIDĚT VÝSLEDKY TĚCH PRÁZDNÝCH SLOV !!!!!

Pedro
17. 1. 2023 15:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty krávo, debile otitulovanej, nasíráš víc a víc!

PENNYS
17. 1. 2023 18:42
Odpovědět  Pedro

Pedro To Jste ty krávy, velice urazil!!!!!!!!! Kráva je od nepaměti velice užitečné a kultivované zvíře,které si lidstvo VELICE VŽDY VÁŽILO A STÁLE VÁŽÍ !!! JINAK SOUHLASÍM SE VŠÍM

Pepa
17. 1. 2023 15:51
Odpovědět  josh-xy

A nebo 35,4% ???

Pijack
17. 1. 2023 18:26
Odpovědět  Pepa

35,4% je správně.

17. 1. 2023 20:05
Odpovědět  josh-xy

Zajímavý. Mě vychází 95,55%.

Pavel K
17. 1. 2023 16:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Frontman skupiny Kamelot po návštěvě na policii říká, že už mu ruší koncerty, něco jako Nohavicovi. To pamatuji z roku 75 + – když u nás měl hrát Katapult a soudruzi to zarazili. Ono těch zrušených tancovaček bylo daleko více, ale že by dnes také?!! 🤦‍♂️ 🤦‍♂️ 😥

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pedro
17. 1. 2023 16:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Bez toho smajla

stahování.jpg
Pavel z Moravy
17. 1. 2023 16:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Svojí apatií a lhostejností lidu se stalo to, co se děje nyní. Největší hrůzou ale je, že těch příznivců škůdců zemských je zde stále dostatečné množství, aby mohli s tímto národem cvičit. To je ta opravdová hrůza. Zastrašování oponentů, vybírání poplatků za vše za co lze vybírat bylo vždy výsadou gangsterů, tyranizujících své spoluobčany, jakmile se tyto metody začnou uplatňovat na státní úrovni, jde o státní gangsterismus. Se současnými mladými generacemi nečekejme žádnou změnu, právě oni jsou nejvíce tímto americkým terorismem infikováni. Stačí shlédnout velmi solidní film Američtí psanci jak farmářům majitel železnice chtěl za drobné vyvlastňovat farmy. Když to nešlo normálně, tak jim je prostě vypálil a lidi pozabíjel. Byly to prostě ty stálé a trvalé gangsterské metody, které amíci praktikují jak doma, tak v cizině, nu a nyní je přenesli i k nám. Jsme jedna z nejpříhodnějších zemí, kde se všechny sviňárny rychle uchytí. Tak se již prosím nedivme, co se zde děje.

PENNYS
17. 1. 2023 18:51
Odpovědět  Pavel z Moravy

SOUHLASÍM AŽ NA TO ,ŽE BYCH SLOVÍČKO “praktikují ” NAHRADIL “MAJÍ TO V GENECH”
dědí se to z generace na další “zdegerovance!”

Teuton
17. 1. 2023 17:09
Ohodnotit příspěvek :
     

To,že dává Fialova vláda ukrajinským smraďochům přednost před občany ČR, je největší hanebnost posledních let. Zajímalo by mne, zdali fialoví pětizmrdi vědí, kdo se skládá na jejich astronomické platy ? Zdali občané ČR anebo ukrajinští smraďoši ?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Markýza
17. 1. 2023 17:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Tovižejooo, derniére.

Aleš
17. 1. 2023 17:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Už mu zbývá jen hajlovaní, do sbírky jeho úspěchů.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Autor
17. 1. 2023 17:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Jaksi mu asi neřekli, že sebechvála smrdí.
Víte, že získal nové vyznamenání EU?

pic.jpg
Pedro
17. 1. 2023 20:16
Odpovědět  Peter 008

A tohle z USA

5c90f5d00dd23ee21f51f28c2d29978a9f6ad0755178d25a98792ff35c680b63.jpg
Gales
17. 1. 2023 17:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Díval jsem se na tu héééérečku,pussy válečnickou a je mi na blití.Ani slovo o míru.Furt jenom válka,zbraně,Ukrajina a pomoc.Vona bude nějaká schíza.Furt kroutí hlavou ze strany na stranu a raťafák natahuje až před pultík.Jenom jsem čekal kdy v tom řečnickém zápalu si zvedne sukni a vystrčí na opozici holou pr.del.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
unor 2022
17. 1. 2023 17:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Den po te, co bylo zjisteno, ze vzdelani mnoha jedincum v Cesku na rozumu primo skodi, uz neprekvapi vubec nic.

Autor
17. 1. 2023 19:16
Odpovědět  unor 2022

Ne vzdělání škodí, ale papíry na něj. Což neznamená, že jsou vzděláni.

Pijack
17. 1. 2023 18:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Promiňte mi, ale já slova tohoto politologického patlala a lempla nemohu číst. Mám čisté koberce a nechci si je pozvracet.

17. 1. 2023 18:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Dlouho jsem si myslel, že větší svini než Havla tahle země nevyprodukuje. Hořce musím uznat, že jsem se mýlil. Havel byl svině, ale tahle kreatura je těžkotonážní dobytek, který nemá v historii ČR a Československa obdobu. Proti tomuhle hajzlovi byl Hácha neškodným beránkem nevalné úrovně.

Jan1
17. 1. 2023 19:56
Odpovědět  pavelpe

Nevite nic o Hachovi, nechte ho na pokoji!

Spam vlasta
17. 1. 2023 18:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Světový unikát Největší vůl ze stáda je Premiér ! A špion pávek obsadí hrad ? A lidi místo aby vzali klacek čumí na to jak Tele na vrata !

17. 1. 2023 20:13
Odpovědět  Spam vlasta

To by se ti líbilo, viď. Aby lidi by vzali klacek. A co ty? Ty bys jim za bukem dodával odvahu a hulákal hrrr na ně? Jen blbý kecy. Kdyby lidi jako ty volili Baštu, nemuseli teď mít plný katě.

jméno
17. 1. 2023 23:52

… a přiom stačilo už jenom 28% …

18. 1. 2023 09:55
Odpovědět  jméno

A při tom stačilo tak málo – jen rovnej hřbet a selskej rozum.

Standa
18. 1. 2023 00:12
Odpovědět  Spam vlasta

Rozkrádá se to, nikdo to neskrývá, každý o tom ví. Američané to také vědí, ale dokud Fiala řeší úkoly, které jsou pro něj stanoveny – zničit zemi, způsobit škody Česku – budou nad tím zavírat oči,” řekl bych v rozhovoru pro Youtube kanál „Mrija“.
(parafráze)
O kolik zbohatl Fiala, Adam-Pekar, Rakušan,Jurečka,Bartoš atd. za jejich vládnutí?

Pavel z Moravy
18. 1. 2023 09:37
Odpovědět  Spam vlasta

Takhle vás globalističtí čeští slouhové vyškolili? Nahoďte a popíchněte a počkejte na odezvu a když bude ostrá a pro nás nepřípustná, my si je potom najdeme? To jsou staré triky námi otrlými dědky již dávno prokouklé.

Jan1
17. 1. 2023 19:47
Jan1
17. 1. 2023 19:53
Ohodnotit příspěvek :
     

Vetsiho blba jak Fialu Cesko na funkci premiera dosud nemelo.
Ta jeho samochvala uz ma groteskni rozmer! Hovorit o tom, jak vse zvladli a jak jsou dobri srovnejte sami se skutecnosti ukrajinizace a zadluzenim zeme. Kde je Kalousek, ktery drive lyncoval stale ve snemovne vladu ANO kvuli deficitu? Podivejte se na deficit dneska a Kalousek nikde! Asi liza Soukupovi na Barrandove koule.

Rapa
17. 1. 2023 22:54
Odpovědět  Jan1

Zmrd kalousek sedí ve vedení všeobecné pojišťovny a navrhuje,aby si lidé platili u zubaře vše,100 %, ta svině ještě nepošla a škodí dál.

Petr
17. 1. 2023 19:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Přes hubu je málo !

Jan1
17. 1. 2023 20:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Jeste stale se dari mediim diky cenzure masivni skody po ockovani nevyzkousenymi sajrajty, kterym rikaji nespravne vakciny, popirat a zamlcovat. Zlocinec Gates proto chce cpat mRNA i do potravin, aby se naockovali vsichni! Kdo tohoto monstrozniho zlocince a Zida konecne zneskodni?
https://www.infovojna.bz/article/onkolog-a-hematolog-mudr-lakota-tvrdi-ze-v-suvislosti-s-dopadmi-anticovidovych-vakcin-nas-to-najhorsie-este-len-caka-ked-sa-naplno-prejavia-ich-ucinky

Jan1
17. 1. 2023 20:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Proc ockovali prednostne starsi lidi? Protoze jsou pry vice ohrozeni. Pravda je jina – injekce pred nicim nechrani, snizuji imunitu a poskozuji zdravi a zabijeji. Nejvice jsou injekci ohrozeni starsi lide!
https://www.infovojna.bz/article/americania-priznavaju-smrtiace-nasledky-pichania-anticovidovych-injekcii-urady-v-usa-zacali-preverovat-suvislost-medzi-mrtvicou-a-vakcinou-proti-covidu-od-konzorcia-pfizerbiontech

Rapa
17. 1. 2023 23:01
Odpovědět  Jan1

Potřebují starší lidi nutně zlikvidovat,protože si dobře pamatují,co bylo a mohli by šířit pravdu,tohle je ten pravý důvod. Ta hovada co dnes sedí ve vládě se cítí takto ohrožena od těch,co ještě ví a vědí.

Pavel z Moravy
18. 1. 2023 09:59
Odpovědět  Rapa

To odnesli hlavně staří lidé. V klubu Českého pohraničí jsou převážně starší lidé a i když již pár roků nejsem v městské radě a již pouze roznáším klubový časopis Hraničář do kterého jsem kdysi aktivně psal, tak při setkání s některými členy se hodně dozvídám, jak ten sajrajt zničil lidem zdraví, převážně starším. Můj dobrý kámoš z klubu, současný předseda je takový veselý chlapík, nebo alespoň býval. Také podlehl a nechal se vakcinovat, protože chtěli jet se ženou za dcerou k amíkům. Dvě dávky, příjezd do USA a potom za chvíli tam operace nohou a nyní doma stále s problémy. A to předtím byl takový ve svých 75 letech běhavý chlapík, který by udělal mlaďochy. Ten chodil věčně vypomáhat při sklizni brambor, snad až do předloňského roku. Nu a grázlové se smějí. Oni jsou si jistí tím, že s těmi svými páníčky za zády a státní ochranou jsou v cajku. A teď mohou plánovat další sra.čky, protože se rozhodli, že k tomu dostali nějaký mandát. Ale jednou jim jejich sen likvidace národa skončí, tak to probíhá stále, akorát, že my starší se toho už asi nedožijeme, protože vše potřebuje docela dlouhý čas.

Jan1
17. 1. 2023 20:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Porodni baba z Lejna oznamila desaty paket sankci na Rusko. Uz je na case, aby Rusove kopli EUhnii do zadele a prestali dodavat suroviny.

Autor
17. 1. 2023 22:35
Odpovědět  Jan1

Dyk to dělají a když se sem od nich něco dostane, pak je to za “pořádnou” cenu, ne?

sergej
17. 1. 2023 20:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Hlod gutlinky
https://www.youtube.com/watch?v=qPHaJ_qa1KM

Jan1
17. 1. 2023 21:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Neco se opravdu deje – Schwab a Soros odrekli svou ucast na WEF v Davosu. Schwab jako motor a protagonist sjezdu nejvetsich zmrdu zemekoule je nemocen, ci podelal se strachem?
I pres 6000 svycarskych grenadyru tam mohl do toho doupete nekdo neco hodit, co by jejich pro nas neblahe plany zhatilo.
https://www.badatel.net/george-soros-a-klaus-schwab-na-poslednu-chvilu-zrusili-ucast-na-tohtorocnom-samite-v-davose/

Autor
17. 1. 2023 22:34
Odpovědět  Jan1

Nejspíš se bál nového “štampu” nějakého viru. Moc lidí se tam sešlo.

Pavel z Moravy
18. 1. 2023 10:03
Odpovědět  Peter 008

Nebo už není.

Rapa
17. 1. 2023 23:05
Odpovědět  Jan1

Mohli,byla to příležitost, byli tam hezky pěkně pohromadě .

Dolis
18. 1. 2023 10:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Fialo, ty zrádče našeho národa, je to 13 nejhorších měsíců v naší moderní historii. Pošli mi číslo účtu, já ti pošlu dost peněz na koupi pistole kterou se můžeš dobrovolně střelit do té své zaprodané bruselské a tupé palice.