politika

Důsledky výroku Zelenského o USA a válce

Zelenskij: “USA budou muset poslat své syny a dcery, stejně jako my posíláme své syny a dcery, do války. A budou muset bojovat, protože jde o NATO, a budou umírat”.

Momentálně nejoblíbenější video na americkém Twitteru s desítkami milionů zhlédnutí. Američtí občané berou Zelenského prohlášení jako osobní hrozbu.

Ze Zelenského po slovech, že Spojené státy budou muset poslat své děti zemřít pro Ukrajinu, se z vůdce demokratického světa, stal psychopat a nebezpečný šílenec: 


✔️ „Zelenskij říká, že Spojené státy budou muset poslat své syny a dcery zemřít, aby chránily NATO. Ti, kteří mají v profilu ukrajinskou vlajku, by měli jít první.“

✔️ „Zelenskij je totální sociopat. K čertu se Zelenským. K čertu s Ukrajinou. Po těchto komentářích oficiálně podporuji Putina.”

✔️ „Před pár měsíci to vypadalo šíleně, dnes Zelenskij bez obalu říká, že pokud NATO odmítne poslat další zbraně na Ukrajinu, budeme muset poslat své syny do mnohem větší války proti Rusku. Jeho jediným východiskem je třetí světová válka. A udělá všechno možné, aby ji vyprovokoval.“

✔️ „Chtěl jsem zůstat neutrální. Nechtěl jsem se postavit na žádnou stranu. Ale Zelenskij nemohl prostě mlčet. Tento muž je nebezpečný. Oficiálně podporuji Rusko v této válce. Ukrajina je teroristická země.“

✔️ „Je to pravda? Zelenskij řekl, že Američané pošlou své syny a dcery bojovat za Ukrajinu a možná zemřou. Sakra to ne!”

✔️ „Zelenskij nemá ponětí, co právě udělal. Brát naše daně je jedna věc. I tak již nejsme zvyklí z toho něco dostávat. Ale teď mluví o smrti amerických dětí pro svou válku? Jestli existuje jeden medvěd, který by se neměl dráždit, je to americký rodič.“

✔️ Bývalá náměstkyně ministra financí Monica Crowleyová: „Zelenskij nám přímo vyhrožuje a říká, že američtí synové a dcery budou muset bojovat a umírat za Ukrajinu. Nikdy!”

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://t.me/dimsmirnov175/44733

sdílet na

26 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
RASputin
7. 3. 2023 01:25
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen tak dál Zelí!
Brzo zkysneš

Markýza
7. 3. 2023 09:15
Odpovědět  RASputin

Tatak. Já čekala, že to jednou přehvízdne. Že tak brzy – to mě potěšil.

Boomer
7. 3. 2023 20:22
Odpovědět  Markýza

.. vidím to jako předehru ke střídání na nejvyšším postu. Klidně bych vsadil litr slivovice na Zalužného..

sergej
7. 3. 2023 05:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak kde se ještě odčerpá řekněme energie pro vlastnictví zdrojů sebevyvoleným. Nějak s tím financováním protože vše souvisí se vším tedy teď z českých důchodců, (poté třeba z dětí adrenochromisté) tu rétoriku z našich lumenů politických “edizonů známe že poválečné generace byli na bídu zvyklé a tak je zase spásou ubrat upíry ze životů třeba američanů? …solidárně jak jinak a tady “dobrovolnou mobilizací tedy tady předehry za …3. dny nástup povolávák v zkrácené administraci? Kdo simuluje představitele co mají dělat lidé kdekoliv, no? Prostě morálka, nebo ne? Papír snese všechno ale “naříkat cokoliv “dobrovolně povinně možná jde lépe a mnoho řekněme činovníků “zhuštěné ekonomie politiků třeba pochopí co druzí musí – pořádek musí být.
https://www.youtube.com/watch?v=LQUXuQ6Zd9w

jiří
7. 3. 2023 19:52
Odpovědět  sergej

Tady je ukázka, cože vlastně naši probanderovští politici a další podporují.
https://archive.ph/xPS7t

Jaris
7. 3. 2023 06:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale copak tak najednou otacite kormidlo, amici? Vzdyt vy prece mate ty nejlepsi zkusenosti s valkami a najednou kamaradovi Zelenskemu, kteremu jste tak fandili, nechcete pomoci? Vzdyt vy jste stejna valecnicka pakaz! Po vas ve znicenych zemich zbudou hromady mrtvol, rozbombardovana, rozvracena a vykradena zeme. Vzdyt vy jste takove odporne nenazrane kobylky, co rady zijou na ukor jinych.
Prala bych vam uprimne takovou ‘druhou Ukrajinu’ u vas doma na USA pude.
Nejspise byste se z toho potentockovali, kdyz by vam ve dne v noci litaly rachejtle nad vasimi dutymi palicemi, nicily infrastrukturu a zabijely civilisty. Je treba abyste sami pocitili na vlastni kuzi, co takova krvava valka do posledniho Americana vsechno obnasi. Snad byste pak dali svetu pokoj.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Lékořice ok
7. 3. 2023 07:21
Odpovědět  Jaris

Někdy si kladu otázku. Co jsou Američané za národ? Jsou vůbec nějaký národ nebo jenom společnost potomků těch, kteří utikali z Evropy , různí zločinci, chamtivci toužící po rychlém zbohatnutí, dobrodruzi kteří nemají úctu k lidskému životu a pod. Vždyť to jak se zachovali k Indiánům, jak zacházeli s Černochy, to také o něčem svědčí. Žeby se všechny geny, po svých předcích , u stávající generace vytratily? Nevím a stále hledám odpověď.

Pavel
7. 3. 2023 07:42
Odpovědět  Lékořice ok

Bacha na to.
Pozor abyste si nevykoledovali demisi Fialy a za nej dostali Cernochovou a nebo tu Pekarovou , vzdycky muze bejt hur..
Jinak se ukazalo, ze Minsky Dohody byl ten nejmensi podovod na Putina. Ze byly dalsi a jeste horsi..

x-13
7. 3. 2023 17:36
Odpovědět  Pavel

Ano, tiskový mluvčí Pentagonu stejně jako Stoltenberg to v čase 6:50 + říkají naprosto jasně. https://odysee.com/@PerunLars:d/UKRAJINA-2023-ROK-L%C5%BDI:9

treza
7. 3. 2023 07:54
Odpovědět  Jaris

Amíci jsou zvyklí bombardovat a pak krást zdroje. Američané tvoří 4% populace na zemi a tvoří 40% světového odpadu, spotřebovávají 30% benzínu na světě a dalo by se pokračovat. Na Ukrajině je to jejich válka.

Markýza
7. 3. 2023 09:16
Odpovědět  treza

Máte pravdu. Asi natolik, jak je to naše válka.

zuza
7. 3. 2023 13:32
Odpovědět  treza

áno, je to ich válka a vedie sa pekne po americky, umierajú za nich iní, iná krajina ruinuje a ešte k tomu má ich elita bonus podobe lacných dodávok adrenochrómu a náhradných obličiek, sŕdc, rohoviek a pod. (síce sú to podradné slovanské ale vždy lepšie ako od farebných)

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Aleš
7. 3. 2023 06:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Fašistický diktátor Zelenský a jeho válka.

José
7. 3. 2023 07:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajina poté co zjistila, že se světovou velmocí nestane, rozhodla se stát světovým otravou.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Karel
7. 3. 2023 07:23
Ohodnotit příspěvek :
     

Že je Zelenský psychopat a nebezpečný šílenec vědí lidé už dávno. Jen v USA, díky propagandě o skvělém Zelenském, se to dostává do povědomí lidí velmi pomalu.Teprve výhrůžka, že budou Američané nuceni poslat umírat své syny za Ukrajinu, jim otevírá oči. Pozdě ale přece.

J.Sladin
7. 3. 2023 10:13
Odpovědět  Karel

Ale, do nedávna tomu šílenci tleskali a poslouchali ta jeho moudra a opět tleskali.A líbali, a klaněli se a vyznamenávali. Tak jako té ubohé Grétě. Nic netrvá v světě věčne, ani láska k jedné slečně (kydž se ukáže, že to byla kráva nebo vůl)

Gales
7. 3. 2023 09:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Zelňák jim to řekl narovinu. Chcete válku,tak taky bojujte.

Dana
7. 3. 2023 09:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Je-li na fotce skutečně Zelenskij, pak je v jeho očích obrovský strach. Stal se dobrovolně či nedobrovolně účastníkem vysoké hry, která má probudit lidi, aby řekli jasně své ANO míru a životu bez manipulací. Každým dnem jich i díky předepsaným výstupům politiků přibývá. Je to hra a my můžeme doufat, že už končí.

Pijack
7. 3. 2023 10:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemá žádnou diplomatickou a politickou přípravu v životě. Stejně jako většina Evropských politiků. Dostal se na vrchol politiky díky filmové popularitě. To je běs. Nikdo netuší, co dokáže ještě podělat. Má sklony k syndromu Hitlera. Předvádí se stejně jako Hitler. Mluví stejně jako Hitler. A tohodle nácka naše vláda podporuje. Bodejď by Zelenina nebyl neustále drzý a panovačný. I když bude jeho IQ velmi nízké. Ale budiž, jen ať nasere ve světě kde koho, pohřbí se sám. je jen otázka času, kdy ho Ukrajinci sami oddělají, až pochopí, kam celý národ přivedl..

zuza
7. 3. 2023 13:39
Odpovědět  Pijack

IQ nebude mať až také nízke, rodičov mal vzdelaných a chcel pôvodne chcel študovať právo, horšie to je s jeho charakterom. A okrem toho už roky je otrokom drog a otrokom tých, čo mu pomohli do prezidentského kresielka. Ale za svoje činy je plne zodpovedný on sám. Keby ho k zodpovednosti pohnali sami ukrajinci, to by bolo najlepšie riešenie. V tom prípade ešte by mal ukrajinský národ šancu na nejakú budúcnosť.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Pijack
7. 3. 2023 13:50
Odpovědět  zuza

No, pokud neumí domýšlet následky svého chování (a to jistě neumí), pak má každý takový člověk nízké IQ. Zelenina může mít vrozené geny po rodičích, mohl vystudovat na kašpara, ale domyslet následky dějů jistě nedokáže. Má jen vlhké sny a bujnou fantazii. Tohle o přirozené inteligenci mnoho nevypovídá. Vsadím gatě, že to v USA vědí moc dobře, proto si ho tam také dosadili. Chytrého by na Ukrajině nikdy nedosadili. AS než ho tam nainstalovali, museli pro jistotu vědět, že je to debiI… jinak by hrozil neúspěch.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Burák
7. 3. 2023 11:08
Ohodnotit příspěvek :
     

Bude sranda sledovat, až ho USA hodí přez palubu, jak se budou naši maňáskové vymlouvat. Spíš bych tipoval, že přehodí výhybku na jiný problém a válka na Ukrajině skončí jako Covid. Jaký důvod by ale mohl být tak obrovský, aby všichni rázem zapomněli na Ukrajinu??
Napadá mě jedině mega krize se vším všudy. Jenže od roku 2008 přece o jakési krizi nesmí informovat. Takže mě opravdu nenapadá, jak z toho vybrusli..

Pijack
7. 3. 2023 11:15
Odpovědět  Burák

Důstojníci za Rakouska Uherska si přikládali pistoli ke spánku. I Zelenského idol Hitler se otrávil a nechal upálit. Měl by si od něj brát vzor 🙂

Frank
7. 3. 2023 12:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Odprásknout jako škodnou. Brzy to někdo udělá.

Polo 2
7. 3. 2023 12:39
Ohodnotit příspěvek :
     

Komik si to takto totíž představoval, že tam svět zatáhne, měl by být odstaven a být tam někdo kdo je schopen jednat o míru, tahle figurka to není,

7. 3. 2023 15:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Není se mu co divit. Ta válka není jeho, nechal se do toho jako dobrý herec zpunktovat, vylíčili mu to jistě jinak, že to bude dopadat. Tak teď tedy chce, ať si to vyžerou sami…