politika

Dobytí Bastilly

Zástupci mocenského bloku Bidenovy administrativy na recepci na francouzské ambasádě na počest výročí dobytí Bastily.

Den dobytí Bastily: americký transgender admirál a náměstek náměstka ministra jaderné energetiky

Na sociálních sítích se objevila fotografie z recepce na francouzské diplomatické misi ve Spojených státech. První transgender admirál Rachel Levine a náměstek amerického ministra jaderné energetiky Sam Brinton, rovněž transgender, byli společně vyfotografováni na akci Den dobytí Bastily.

Levine byla v roce 2021 udělena hodnost admirála ve sboru důstojníků veřejného zdraví v USA. Stala se první trans ženou, která ve své vojenské kariéře dosáhla takových výšin. 

Sam Brinton zase v červnu 2022 převzal funkci šéfa poradců pro jadernou politiku, pro nakládání s jaderným odpadem ve správě jaderné energie amerického ministerstva energetiky. Mnoho Američanů bylo ke jmenování skeptických, zejména kritici Brintonovi radili, aby si koupil oblek a žertovali, že jeho „dámské oblečení“ by Íránce, s nimiž by musel vyjednat jadernou dohodu, mírně řečeno překvapilo.

Zástupce Státní dumy Vitalij Milonov hovořil v rozhovoru pro Izvestija o snímku transgender admirála ze Spojených států na recepci na francouzské ambasádě u příležitosti Dne Bastily.

“Tato šílená takzvaná admirál nebo admirálka je známá postava. Nyní Bílý dům rekrutuje všechny takové. Už tam je i tisková tajemnice, která říká, že je netradiční orientace”, řekl Milonov.

Pokud jsou ve Spojených státech takoví admirálové, znamená to podle jeho slov jen to, že v Rusku je vše v pořádku. Poznamenal, že v dobré armádě vždy převládají jiné hodnoty.

“Vůbec se nebojím, protože pokud má náš protivník Spojené státy takové admirály, pak je s námi všechno v pořádku. Protože armáda je především duch, tradice, hodnoty,” řekl Milonov.

Již dříve snímek transgender admirála okomentovala oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharova. Zajímalo ji, zda by Rusové byli ochotni přijmout takové západní hodnoty.

“Odpovězte si upřímně na otázku: jsou to hodnoty, které jste připraveni vštípit svým dětem? Nebo bojujeme za ty naše?”  napsala Zacharova.

Pro Pokec24 přeložila Janinna.

https://bit.ly/3RESE44

sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
17. 7. 2022 02:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Héééj, trolíci z kavárny, kochejte se a hrďte se! To jsou baby s koulema co?! Do frasa, já bejt Putin tak zalezu do kouta a třesu se.
Smíchy, tak aby mě při tom nikdo neviděl, protože vážnost muší bejt.

Ladislav
17. 7. 2022 07:29

Buzeranti zasraní! Ať žije slunce naděje na východě!

václav
17. 7. 2022 08:45
Odpovědět  Ladislav

Tento dobytek si toho sarmata naprosto zaslouží. Zhovadilost dosahuje nebezpečných výšin.

ZMann
17. 7. 2022 20:20
Odpovědět  václav

Přesně tak, tuplovanýho sarmata, tento odpornej hnus nemá místo na planetě zemi.

Pavel
17. 7. 2022 08:32

Vale, máte stoprocentní pravdu, vážnost muší bejt.

Markýza
17. 7. 2022 10:03

A jelikož smích léčí a udržuje u stálém zdraví, dělají Putinovi dobrou službu.

Albi
17. 7. 2022 10:13

Mám vážně myšlenou otázku, nesmějte se prosím nikdo.
To foto je OPRAVDU autentické? Z oficiální akce? Jste/jsme si tím opravdu jisti? Není to něčí fórek?
Já o těch dvou týpcích totiž čtu prvně, tak jsem možná naletěla, proto ten dotaz.

katango
17. 7. 2022 10:20
Odpovědět  Albi

Tohle foto už se vyskytlo na Pravém prostoru.

Markýza
17. 7. 2022 10:29
Odpovědět  Albi

Jestli je konkrétně tohle foto autentické to nevím, ale to vpravo je jakýsi americký vládní expert, tuším pro jádro, a takhle vymuštrovanej chodí pořád. Koukám, že ono to tam vlastně píšou – no, vygůglete si Sama Brintona a dle momentální nálady se buď poblijete, nebo potrháte smíchy.

Autor
17. 7. 2022 11:29
Odpovědět  Albi

Není to poprvé a stačí když se podíváte na to, jak v USA devastují ženský sport, kde jim všechno ničí “převlečení ženoidi”. A uvědomte si, že pro hodně sportovců tam je sport jediná možnost jak studovat vůbec nějakou univerzitu a se stipendiem. V EVropě vede Norsko naprosto bezkonkurenčně. Jestli takhle blbnou nejbohatší země, pak raději bych žil v nějaké té “chudší”, ale ne pod jejich vlivem, jako žijeme teď. Děda žil na venkově. Tvrdě pracoval celý život do 75 (nemusel), nejezdil na “dovolenou” a měl přesto mnohem lepší život, než drtivá většina dnes. A to prožil válku a celý život “jen tam”. Díky za aspoň pár rad, které jsem se od něj naučil.

Albi
17. 7. 2022 11:50
Odpovědět  Peter

Díky všem za odpovědi.
Že v USA se takhle blbne není novinka, ale na OFICIÁLNÍ oslavu (předpokládám, že státní) přijít takhle vymustrovaný…..
To by se třeba známý a úspěšný sportovec mohl dostavit v propoceném dresu a třeba s ioštěpem v ruce. 🙂

Markýza
17. 7. 2022 12:54
Odpovědět  Albi

Však se možná dostaví – vedle je přeci článeček, jak módní návrháři nově navrhujou oblečení, co vypadá jako propocené….hihihi

milan h
17. 7. 2022 19:47
Odpovědět  Peter

urcite byli v tomto ohledu nasi rodice i prarodice stasnejsi moje prababicka se narodila v 19tem stoleti mela urcite tezky zivot praded se zabil a meli 5 deti miluska umrela v17 a nikdy si neztezovala jako vdova a umrela az sem se ozenil a nas potomek mel 3 roky ja na nu furt vzpominam a je me 66 roku

Administrátor
17. 7. 2022 13:54
Odpovědět  Albi


comment image

comment image

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Albi
17. 7. 2022 14:42
Odpovědět  josh-xy

Díky za fotky – ty náhubky to korunovaly. Už se nedivím. Ničemu.
Aforista Jiří Žáček: “Dospěla-li lenost k mozku, pak je pozdě na rákosku”.,
Stačí nahradit slovo lenost blbostí a jsme doma. 🙂

17. 7. 2022 14:31
Odpovědět  Albi

Je pravdivé. Na obě multibukvice včetně fotoček jsem narazil na amiwebech, kde jedni jásali, jiní to řešili, i ruswebech, kde z nich měli pr-del, už před delší dobou. Tedy ne ve stejnou dobu, na plešaté multiteplo později.

Mac
17. 7. 2022 07:53
Ohodnotit příspěvek :
     

jdu blejt velebnosti …..

Pavel
17. 7. 2022 08:30
Odpovědět  Mac

Přidávám se i když jsem ještě nesnídal. Západ- to jsou prostě ty správné hodnoty.

Pavel K
17. 7. 2022 08:24
Ohodnotit příspěvek :
     

🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Ty krráwoo co to je na té fotce, vidím dobře?A s tím chtějí jíti na rusa?!!
Nevím jak vám ale mě se nedostává slov. Já vím že tam něco takového se děje, nějak jsem to nesledoval. Je možné že je to první fotka co vidím, strašné.

Markýza
17. 7. 2022 10:04
Odpovědět  Pavel K

Prozatím dobyli Bastilu.

Autor
17. 7. 2022 11:32
Odpovědět  Pavel K

Právě proto je pro Rusko ten nejlepší čas. V první řadě vybijí “ještě ty normální” a zbytek nechají na pochod Moskvou. Bude to den národní srandy v Rusku …

Pavel K
17. 7. 2022 13:29
Odpovědět  Peter

To aby se všichni pštrosi a pávi schovali, nebo je oškubou.🤣

17. 7. 2022 18:21
Odpovědět  Pavel K

Jenže když strčí pštros šíšu do písku, je přesně v té správné pozici pro oje-bání.

Pavel
17. 7. 2022 08:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Včera mně paní Albi psala něco o tom, že dnešní potomci říkají, že my jsme žili ve středověku a vlastně my kmeti a kmetky jsme středověk, tedy i naše hodnoty. Proč si potom s těmito mladistvými děláme těžkou hlavu. Což mně okamžitě připomene nádhernou LP desku Hurvínkova strašidýlka, nesmírně výchovnou jako vše za toho našeho středověku. To, když se Hurvajs ptá, taťuldo, jak se dělá těžká hlava, to se do ní nasype
písek nebo kamení? A taťulda říká, Hurvajs to ty mi děláš těžkou hlavu, z tvých lotrovin mám těžkou hlavu. Víte, když vám 45 letá vysokoškolačka řekne, že jí nevadí, že nebude hotovost, a když jí bloknou účet, že si založí nový, nebo nechá zaplatit z účtu známých, potom je kontraproduktivní dělat si z takových generací těžkou hlavu.

Frank
17. 7. 2022 08:41
Ohodnotit příspěvek :
     

USA je plná takových defektů.

Pavel
17. 7. 2022 09:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Včera mně paní Albi psala něco o tom, že dnešní potomci říkají, že my jsme žili ve středověku a vlastně my kmeti a kmetky jsme vlastně středověk, tedy i naše hodnoty. Proč si potom s těmito mladistvými děláme těžkou hlavu? Což mně okamžitě připomene nádhernou LP desku Hurvínkova strašidýlka, nesmírně výchovnou jako vše za toho našeho středověku. To, když se Hurvajs ptá, taťuldo, jak se dělá těžká hlava, to se do ní nasype písek nebo kamení? A taťulda říká, to ty mi Hurvajs děláš těžkou hlavu, to z tvých lotrovin mám těžkou hlavu.

Pavel
17. 7. 2022 09:05
Ohodnotit příspěvek :
     

Představte si přátelé, že porovnávám naše hodnoty s těmi současnými srovnáváním z LP desky Hurvínkova strašidýlka. Myslel jsem, že se vám to bude líbit, ale ta cenzorská banda, která v této zemi řádí, už má něco i proti Hurvajsovi. Banda mizerná.

Pavel
17. 7. 2022 09:12
Odpovědět  Pavel

Pouze jsem psal, že je zbytečné dělat si z našich mladých generací těžkou hlavu. Mají co chtějí. Hurvajs se přece taťuldy ptá, jak se dělá těžká hlava,
to se do ní nasype písek nebo kamení a ten mu říká, Hurvajs to ty mi děláš těžkou hlavu, z tvých lotrovin mám těžkou hlavu. Mají prostě něco proti výchovným příběhům.

Pavel
17. 7. 2022 09:16
Odpovědět  Pavel

Když vám 45 letá vysokoškolačka řekne, že ji nevadí, když nebude hotovost a když jí bloknou účet, že si založí druhý nebo zaplatí z účtu známých, potom je dle mne kontraproduktivní dělat si z takových generací těžkou hlavu.

Pavel
17. 7. 2022 09:19
Odpovědět  Pavel

Prostě mi to potvrzuje to, jak říkala paní Albi, že naše generace asi žily ve středověku. Takže, díky za ten středověk.
.

Pavel
17. 7. 2022 09:23
Odpovědět  Pavel

A všem těm, kteří mi k mým nevulgárním článkům dávají, že příspěvek čeká na schválení a pak mi ho zruší přeji pěkný den.

Pavel K
17. 7. 2022 09:24
Odpovědět  Pavel

Tak už se nějaký čas ví, že čím více titulů, tím méně použitelný v reálním životě. Jak to říkal ten Honzík Werichů…..srážka ….

Josef
17. 7. 2022 09:58
Odpovědět  Pavel

Jen mi tam chybí, co že ta dáma vystudovala. A také kde. Několik individuí podobného zaměření jsme měli také. K normálnímu životu nepoužitelné. A konec ? V neziskovce a na fetu.

Markýza
17. 7. 2022 10:06
Odpovědět  Pavel

A není to ségra té, jak tvrdila, že jí nevadí, když se vypne elektřina, prý že na televizi může koukat i při svíčkách?

17. 7. 2022 14:44
Odpovědět  Markýza

Ne e. Prej to je sestřenice toho študovanýho právníka co říkal, že už TGM říkal, že nemáme věřit všemu co vidíme na internetu. Takže nevěřte tomu, že si ta jeho eurofuchtle protahovala kalendář válečkem a okurkou, nebo že si Ja-n-da mastil hodnotu na kamery.

milan h
17. 7. 2022 19:52
Odpovědět  Markýza

to byla Slovenka

miro
17. 7. 2022 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

CO K TOMU DODAT :
Současná Evropa
 kopíruje dějiny starého
 Říma. Nejprve rozkvět, pak rozežranost,
 hedonismus (dosahování slasti a vyhýbání se strasti),
 cynismus a nakonec pád.20 bodů, které
 ukazují, jak skončil Řím
 a jak skončí asi i Evropa ( i USA)…
1. Valná většina
 obyvatel preferuje zábavu
 před prací2. Množí se
 rozvrácené vztahy a svobodně žijící matky bez
 otců3. Senioři
 jsou zanedbáváni.
 Lidé pečují o domácí mazlíčky více než o svoje staré
 rodiče.4. Literatura a
 umění se stávají
 bezduchými. Vytváří se planá zábava za každou cenu.
 Takzvaná umělecká díla
 jsou ošklivá, nevkusná, nic neříkající, ale přesto za
 ně bohatí zaplatí
 horentní sumy.5. Čestná
 vojenská služba vlasti je
 odmítána, zpochybňována, vysmívána a posléze zákonem
 zrušena. Armádu tvoří
 nájemní žoldnéři6.Lidé pracující
 jsou zesměšňováni a jako vzor se staví prázdní
 pokrytci,spekulanti,
 populisté, pochybní umělci a
takzvané celebrity.

miro
17. 7. 2022 10:00
Ohodnotit příspěvek :
     

7. Daňové
 zatížení obyvatelstva
 stále roste a stát přerozděluje neúměrně vysoké
 částky.Lidé se nebojí
 nepracovat, protože stát se o ně vždy
 nějak postará8. Úroveň
 vzdělání rapidně klesá9. Státní dluh
 roste do nikdy
 nesplatitelné výše.10. Přestává se
 vyrábět a pěstovat,
 protože výroba doma je moc drahá a potraviny a výrobky
 se nedovážejí ze
 satelitních zemí.11. Kdo se
 dostal do pozice, kde může
 ze státního krást, většinou tak činí.
 Postižitelnost ttěchto zločinů
 je velmi malá.12. Početí a
 výchova dětí je vnímáno jako
 obtěžující a dětí se rodí stále méně13. Léty
 osvědčené mechanizmy,
 chránící poctivé před podvodníky,
 náhle selhávají.14. Veřejné
 funkce se stávají předmětem
 kořisti zisku. Udělují se za úplatky, a kdo je získal,
 chce z nich kořistit,
 aby se mu vložený úplatek
 několikanásobně vrátil.15. Staletími
 předků prověřené
 hodnoty jako je čest, smysl pro povinnost,
 zodpovědnost, nadšení pro
 práci, pro dobročinnost, zájem pro věci veřejné,
 jsou vysmívány a
 zesměšňovány.

miro
17. 7. 2022 10:01
Ohodnotit příspěvek :
     

16. Šíří se
 cynismus.17. Šíří se
 plýtvání, nestřídmost,
 znevažování znalostí, dovednosti a
 poctivé práce.18. Do země
 přichází velké množství cizinců.19. Politikové
 nadbíhají i “lůze”, která
 si vynucuje zábavu a státní podpory (chléb
 a hry) 20. Občané stále
 na všechno nadávají. 
Text napsal
 britský historik Edward
 Gibbon, autor knihy” Úpadek a pád
 římské říše”,která vyšla již
 v roce 1776!!

Albi
17. 7. 2022 15:01
Odpovědět  miro

1+++++

milan h
17. 7. 2022 19:54
Odpovědět  miro

mam oba dily ve slovenstine

jiří
17. 7. 2022 10:51
Ohodnotit příspěvek :
     

A mohou velet třeba tomuhle:
Menstruující muži proti Putinovi.
https://t.me/kedmi/19223

Markýza
17. 7. 2022 12:57
Odpovědět  jiří

Óó! Úžasné. Oni to Rusové moc často neventilují – ale je v nich zakořeněn smysl pro hodně černý humor a nonsens. Tohle je musí vyloženě bavit.

jiří
17. 7. 2022 14:39
Odpovědět  Markýza

Je to “nářez”, tohle musí vidět každý, komu zrovna ne mr dá v hlavě malý mozek s velkým. Omlouvám se, za vulgaritu.

Albi
17. 7. 2022 16:04
Odpovědět  jiří

Je to dostatečně výmluvné video, jen kdyby se nad tím VŠICHNI byli ochotni se aspoň podívat a zamyslet! Protože na takové se většinou podívají ti, kterým není třeba vysvětlovat.

Jediná “piha na kráse” – ty hrubky (země byli…., mrakodrapy byli strženy…. apod.)

Albi
17. 7. 2022 16:07
Odpovědět  Albi

Pardon, omlouvám se, taky jsem vyrobila chybu – tohle patří pod komentář níže ve 14:29.
Zmátla mě ta omluva za “vulgaritu – ve videu se jich pár taky vyskytuje.

Markýza
17. 7. 2022 18:31
Odpovědět  jiří

To netřeba – snímeček sám je vulgární ažaž.

jiří
17. 7. 2022 14:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Velká Americká show.
https://cz24.news/velka-americka-show-video-19-min-cz-titl/

milan h
17. 7. 2022 20:30
Odpovědět  jiří

tento web neni dostupny pro zachranu demonkracie -dodavam

skylla
17. 7. 2022 18:42
Ohodnotit příspěvek :
     

dva (staré rajdy) s kulama po kolena reprezentují afroameričany….

jiří
17. 7. 2022 18:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Potřební ukrajinští uprchlíci hledají humanitární útočiště v Chorvatsku.
https://t.me/absurdnisvet/26069?single

zuza
18. 7. 2022 10:42
Odpovědět  jiří

v Chorvatsku útočisko nájdu, potomkovia ustašovcov budú mať určite pochopenie pre potomkov banderovcov

Gales
18. 7. 2022 09:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Fuj… Du blejt.