politika

Copak ji doma neučili, že lhát se nemá?

Angela Merkelová zřejmě šířila závažnou dezinformaci.
O „honech na cizince“ po vraždě Němce, informovala média, policie i Angela Merkelová.
„Máme záznam, který ukazuje, že tam docházelo k cílenému napadání, nepokojům, nenávisti v ulicích, a pro to není v právním státě místo,“ uvedla.

Saský ministerský předseda Kretschmer včera řekl:
„Es gab keinen Mob, es gab keine Hetzjagd in Chemnitz“ – V Chemnitz nebyla žádná lůza a nekonal se žádný hon na migranty.“

Ve stejném duchu se dnes vyjádřil i šéf německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen:
“Byla to cílená dezinformace”.
Šéf německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen v pátečním vydání deníku Bild uvedl, že nemá důkazy o tom, že se v Chemnitzu odehrály štvanice proti přistěhovalcům. Zpochybnil také video, které má jeden z takových útoků ukazovat. Nemusí podle něj být pravé.
„Sdílím skepsi ke zprávám médií o honu pravicových extremistů na cizince v Chemnitzu. Máme pádný důvod věřit, že šlo o úmyslnou dezinformaci, možná s úmyslem odvést pozornost veřejnosti od vraždy v Chemnitzu,“ uvedl šéf Spolkového úřadu pro ochranu ústavy, což je německá kontrarozvědka.

Šéfka poslanců opozičních Zelených Katrin Göringová-Eckardtová  má za to, že Maassen není mužem na svém místě a „svou práci nezvládá“.
Předsedkyně Levice Katja Kippingová uvedla, že osoba Maassena v čele rozvědky je neudržitelná.
Místo obhajoby ústavy „zneužil autoritu svého úřadu a vydal osvědčení těm, kteří v Chemnitzu předváděli nacistické pozdravy a vyzývali k zabití“.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/482757-chceme-dukazy-ze-hony-na-cizince-v-chemnitzu-byly-dezinformace-zadaji-politici.html

Oba jsou mimořádně odvážní muži, když si uvědomíme jaká politická atmosféra v Německu je. Merkel a její klika udělá možné i nemožné proto, aby je znemožnila a společensky i profesně odstavila.

sdílet na

6 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Administrátor
7. 9. 2018 23:15

Visitor Rating: 5 Stars

Administrátor
7. 9. 2018 23:20

Kdyby ta informace byla i pravdivá, nebylo by se čemu divit. Jednou, dříve, či později, ale přijít to musí,..

Administrátor
7. 9. 2018 23:37
Odpovědět  Janinna

To je fakt, ale jak se těch parazitů zbavit. Pro Belgii je prognóza, že za 12 let je to islámská země a bude to narůstat všude, není kdo by se kde krom Maďarů bránil. My vojáky nemáme, jedině požádat o novou bratrskou pomoc

Dědouch
8. 9. 2018 15:17

Čaute vy dva. Nemám co dodat, ale k tomu "Copak ji doma neučili, že lhát se nemá?" mě napadlo, že možná ano, ale potom se ve štázi roky učila, jak se lže profesionálně. Zřejmě už to zapomněla.mail