politika

„Bastardy není škoda rozdrtit“: drsné prohlášení Vladimira Putina

Putin: Internet musí dodržovat morální zákony společnosti.

Vladimir Putin internetovým zločincům: Děti vám nedáme!

Internet musí dodržovat morální zákony společnosti, jinak bude zničena zevnitř, uvedl ruský prezident Vladimir Putin. Mluvil o tom během setkání s účastníky akce „Jsme spolu.“

“Internet již pronikl do všech sfér našeho života, obecně musí dodržovat nejen zákony formálních a zákonných pravidel, ale také morální zákony společnosti, ve které žijeme, jinak se tato společnost zhroutí zevnitř”.

Snaží se využívat děti a dospívající na internetu jako nástroj k dosažení nevhodných cílů a jako zdroj zisku.

“Na internetu čelíme dětské pornografii, dětské prostituci, obchodu s drogami, kde cílovou skupinou jsou právě děti a dospívající.

Když se vydáte na ulici, chováte se špatně, bojujete s policií a poté se schováváte za děti a ve skutečnosti se schováte za jejich zády,“ dodal a nazval to používáním dětí jako předmětu, nástroje k dosažení něčích sobeckých cílů.

A vždy jde o využívání dětí jako zdroje zisku. Kupodivu, i když tlačí nezletilé dospívající k sebevraždě. A tam také najdou příležitost, jak na tom vydělat peníze,“ dodal ruský vůdce.

“Když se policie k těmto zrůdám dostane, jsou to úplně jiní lidé. Jedna věc je, když je na internetu, … takový skvělý Rambo, který přesvědčuje dívku nebo chlapce skočit ze střechy, … a vytvořil celý koncept, který k tomu vede. Jakmile přišla policie, nadělá si do kalhot – v pravém slova smyslu. 

Sedí tam nějaký bastard, hmyz, není škoda ho rozdrtit. Přiměje dívky a chlapce k sebevraždě – a zároveň zařídí svou práci tak, aby na ní také vydělával peníze: umisťují se reklamy, nebo něco jiného. 
Nemůžeme nikomu dovolit, aby to dělal,“ řekl Putin.

Podle jeho názoru jsou tyto jevy nebezpečné pro budoucnost země.

“Pro některé jsou děti předmětem vykořisťování, pro jiné – nástrojem k dosažení jejich vlastních sobeckých cílů, pro každého z nich – zdroj peněz a zisku, a pro nás – bezpodmínečná hodnota. Vždy je problém, když se mladý člověk nemůže rozhodnout, ale to zpravidla není jeho problém. To je problém dospělých i společnosti. 
Znamená to, že jsme někde selhali.

Je lepší zaujmout mladé lidi pozitivním obsahem, jak je dneska módní říkat. Aby měli příležitost rozvíjet se. 
Aby se v životě stali úspěšnými, prosadili se v dobrém slova smyslu,“ uzavřel Putin.

Vyzval donucovací orgány, aby aktivněji identifikovat ty, kdo přitahují nezletilé k nezákonným činům.

Putin rovněž prohlásil, že je nepřijatelné používat děti k „dosažení jejich vlastních, sobeckých, fretčích cílů“.

https://bit.ly/3bjk1xA
https://bit.ly/3uUmrdv

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pavla
5. 3. 2021 08:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Jen do nich!