blogvideo

Víte, že ministryně Černochová se vidí mezi Xenou a Wonder Woman?

Víte, že ministryně Černochová se vidí mezi Xenou a Wonder Woman? Víte, že své kritiky popisuje jako cituji „partu vylitých impotentů“? Víte, že smlouva obranné spolupráci s USA, kterou její resort slíbil v březnu, ještě není na stole? A víte, že na ministerstvu obrany Jany Černochové z ODS se říká luxusnímu dárkovému koši potravinový balíček v dárkovém balení?

sdílet na

41 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
12. 4. 2023 11:20
Ohodnotit příspěvek :
     

Víte, co by mne zajímalo ? O Černochové a Pekarové lidé mluví jako o ” hanebných a zavrženíhodných sviních.” A mne by prostě zajímalo, zdali tyto frigidní štětky a samice, které se bojí mít vlastní děti, se za “hanebné a zavrženíhodné svině” samy považují, případně o sobě smýšlejí v jiných dimenzích. Co myslíte ?

tupý hulvát
12. 4. 2023 13:43
Odpovědět  Teuton

No,pokud to nevíte…klást takové otázky je přece hloupost.

brusič karhan
12. 4. 2023 16:08
Odpovědět  Teuton

Frigidní a rigidní, pohlaví snad hybridní, osoby to morbidní..
Takovéto soudržky by se měly držet stranou v nějakém spolku podobných kreatur a nelézt si vylévat své mindráčky za státní peníze do míst kde mají být nezaujatí odborníci. Je to běs kam až to zašlo – už aby je historie pohltila navždy, všechny ty pošuky komplet.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
12. 4. 2023 16:58
Odpovědět  Teuton

Jakože by se almarózní afropýča viděla v dimenzích xeny a pekari vygumované v dimenzích panny orleánské?

Albi
12. 4. 2023 17:03
Odpovědět  Teuton

Nejsem sexuoložka a navíc tuhle “specializaci” nepovažuji za žádnou vědu, ale soudím, že nemaj-li ty dvě žádné děti, neznamená to automatixcky, že jsou frigidní. Možná je to právě naopak.

Takže v jejich případě zastávám názor: DOBŘE, že ty děti nemají. Zrůdy by ase neměly množit žádnými způsoby.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
12. 4. 2023 17:41
Odpovědět  Albi

Adamová má dvě děti.

Standa
12. 4. 2023 17:51
Odpovědět  Standa

Údajně!
Jinak se v tom nevyznám, jsem sexuolog samouk.Ovšem myslím, že Pekar…nebo Adam( who is who) by se měl osobně před nastoupenou jednotkou za úsvitu sám popravit zastřelením, před tím utopit , oběsit a otrávit.

Albi
13. 4. 2023 07:30
Odpovědět  Standa

Teď si nejsem jistá, jestli tou popravou je myšlen jeho trest nebo záchrana. 🙂

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
katango
13. 4. 2023 14:49
Odpovědět  Standa

Myslím, že nemá žádné. Jak se čílila, když rodiče mimin argumentovali tím, že ona nemá žádné zkušenosti a že miminu opravdu nelze navléct dva svetry. Pak vyřvávala, že ji to urazilo, když se naznačilo, že ona děti a tudíž ani zkušenosti nemá.

unor 2022
12. 4. 2023 11:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Bila kobyla.
Kalouskove, Schwarzenbergove, Mackove a dalsi se uspesne ‘zdekovali’ a nastrcili pred sebe paravan sestaveny z podobnych hruz. Proc asi. Kdyz to nevyjde tak vsechny katastrofy z dob jejich vlady budou adresovat prave jim. A az se boure prezene vylezou opet na svetlo. Takze ne jedinci ale strany, skupiny lidi, na ktere je treba si davat pozor.

Teuton
12. 4. 2023 13:24
Odpovědět  unor 2022

Černochová vlastní děti nemá, toho se bojí, zato má asi tři pistole. Připadá vám, že je tahle kreatura normální ?

janle57
12. 4. 2023 13:30
Odpovědět  Teuton

Normální není,Bůh ví na co ty pistole po večerech,když je sama doma a nesedí
na Twitteru,používá ??

jiří
12. 4. 2023 13:37
Odpovědět  janle57

Nejspíš jako ta “malířka” od pirátů, co s válečkem rozhodně nemalovala a možná na nich sedí právě na Twitteru. Tvíty by tomu odpovídali.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Teuton
12. 4. 2023 14:01
Odpovědět  janle57

Myslíte jako, že si s těmi pistolema ta frigidní samice – Černochová – po večerech dělá potěšení ? Zní to dost pravděpodobně. Ale hlaveň by se jí tam mohla vzpříčit a kdyby v závěru zapomněla náboj a v rauši zmáčkla spoušť, radostné očekávání by bylo dokonáno.

Ferko
12. 4. 2023 18:28
Odpovědět  Teuton

Těm svým zbraním říká – “jsou to mí “miláškové”. Zdravotníka Válka láskyplně nazývá “Leopardík”. Teď jede na Libavou s “dezolátem” olympijským zlatým pětibojařem Svobodou. Měl by se mít na pozoru, chlapec. Jsem zvědav, jestli si odtamtud přiveze další “milášky”, cvičné 20mm do vložné hlavně nebo letecké 37mm do kanónu. Případně ještě lepší – podkaliberní wolframovou z tanku, ta špica by se jí moc líbila, hezká leštěná, ale má malý průměr. Zato délka dostačující.

Gales
12. 4. 2023 11:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím kde se vidí ale já ji vidím v amizadku.Bůh nám žehnej a ochraňuj od tohoto dobytka.

Pijack
12. 4. 2023 11:47
Odpovědět  Gales

Je to taková, ehm malá česká hemeroidka? 🙂

Pijack
12. 4. 2023 11:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Bavil jsem se s třemi lampasáky z “rohlíku” v Brně na Kounicově ulici, kde má armáda ČR svou “Univerzitu obrany”. Dřív to bylo nějaké velitelství. A slova těch třech lampasáků o té ušišlané ODSačky – “je to jen hovno v sukni”… Celý pokec s nimi se nesl v duchu této jedné, leč velmi pravdivé větě. I vojáci furťáci mají jistou úroveň myšlení a dovedou svou situaci slušně pojmenovat. A tvrdím, že ten důvod tutově zjistili.

Jaris
12. 4. 2023 12:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Ja vidim v Cernochove charakterove pokrivenou zrudu bez jakychkoliv emoci ci soucitu. Je citove mrtva, zla a nebezpecne mocna osoba. Proto by me zajimalo, kdo za touhle fasistickou bestii stoji, ze si tolik dovoluje.Tato cynicka kreatura zlo rozseva a zlo take brzo mnohonasobne sklidi.

Standa
12. 4. 2023 15:47
Odpovědět  Jaris

Znám Černochovou osobně. Tak z jednání.Jak z Míráku, tak z rohu Rumunské, kde osobně rozdávala své volební letáky.Lidé jí obcházeli obloukem. Občas tam bloudi Kalousek( bydlí tam kousek na Zvonařce) , šel s Pavláku s papírovou taškou v náručí a nepřítomným pohledem. Cinkaly v ní lahve.Panoptikum.

Jozef
12. 4. 2023 20:15
Odpovědět  Jaris

Ctibažiaci psychopat, idúci za svojim ako kôň s klapkami na očiach. Absolútne top pri výbere predajnej handry anglosaskými tajnými službami. Až prestane slúžiť, alebo sa stane nepotrebnou, predhodia ju davu ako Máriu Antonietu.

Frank
12. 4. 2023 12:49
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, kde se vidí ta blbka, ale já ji vidím mezi septikem a žumpou.

katango
12. 4. 2023 17:32
Odpovědět  Frank

Píča je mezi ústím močové trubice a řití. Takže tam.

Standa
12. 4. 2023 17:40
Odpovědět  katango

Zkusím se večer podívat!Nikdy jsem to takto nezkoumal!Výzkum, pokud možno, u mě probíhá jinak!

katango
13. 4. 2023 09:21
Odpovědět  Standa

Je to osoba snad ženského pohlaví, čili uvádím fakta o anatomii ženy. Jestli si myslíte, že to mají muži stejně, budete šeredně zklamán.

Nadia369
12. 4. 2023 13:06
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejsem zvykla soudit lidi pro jejich intelekt a zevnejsek. Ale pani ministryne je priklad toho ze lide. kterym toho panbuh moc nenadelil se velmi casto ztotoznuji s ruznymi fiktivnimi postavami. Zvysuji si tak sebevedomi a casto je kopiruji.Teto pani se zatim moc nedari a lidi ji tak nevidi.Me, kdyz ji vidim napadaji slova meho byvaleho trenera ze” ji nekdo fest rajtoval a pak mokrou ustajil.”

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
jiří
12. 4. 2023 13:50
Odpovědět  Nadia369

Jestli on to nebyl nějaký červíček a pak ji mokrou, špatně ustájil.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Ferko
12. 4. 2023 18:45
Odpovědět  jiří

To byl taky dobrý červíček. Z praporčíka na poručíka za dva dny, z poručíka na majora za další dva dny a z majora na generála za další dva dny. Od té doby se tomu u Policie ČR říká “žabákování”. Za týden z inspektora generálem, to je postup jako prase a prý v tom měla Černochová prsty, tedy “Prs.y”? U znalých se hovoří o jiných částech těla. Tehdy před lety, dnes by to zcela jistě nebylo možné. Kdo by na TO vlezl, že?

Ferko
12. 4. 2023 18:39
Odpovědět  Nadia369

Viděl jsem její proslov v Poslanecké sněmovně, kdy o Válkovi mluvila jako o kamarádovi “Leopardíkovi”. Přátelé, bylo mi stydno a nechápal jsem, jak se může TOTO dostat do funkce ministra silového rezortu. Někdy si to zkuste najít a pusťte si to. Bacha, dva panáky předem! Ovšem když tam může být elektrikář, učitel, prodavačka mobilů a ten nejvyšší-signalista politolog, který musí mít 20 poradců, aby mohl vysílat signály a debila Křečka, aby za něj vyřizoval finance a doporučoval nám nakupovat v Polsku………?

Jozef
12. 4. 2023 20:12
Odpovědět  Nadia369

Ale fuj. Kto by mohol byť tak spustnuté hovädo?

jiří
12. 4. 2023 13:59
Ohodnotit příspěvek :
     

Rozdíl mezi člověkem a OSOBOU.
Člověk je podřízen přirozenému právu, je z masa, kostí a krve, žije zde na této Zemi. OSOBA, latinsky PERSONA, znamená maska. Je to smyšlená věc, odraz v zrcadle člověka. OSOBA vzniká při narození každého dítěte, které je certifikováno prostřednictvím rodného listu.
OSOBA má stejné jméno, stejné datum narození a stejnou adresu jako člověk, ale NENÍ z masa, kostí a krve, neexistuje jako člověk. Je to věc, firma, certifikovaná rodným listem. Vláda ji používá k vytváření neuvěřitelných sum peněz. Peněz? Ano, správně! Na tvém rodném listu se nachází registrační číslo. Pod tímto číslem je založeno konto. Stejně tak s číslem tvého sociálního pojištění!! Jedná se zde o miliardy amerických dolarů, o kterých samozřejmě nic nevíš.
Citát z videa „Otroci bez řetězů“– Dítě, které se narodí, je jako loď spuštěná na vodu. Je registrováno. Na rodném listě je registrační číslo. To je vyjednáno v Bank of England, která má za úkol modernizovat flotilu, obstarat peníze k zaplacení flotily. V roce 1540 prostřednictvím buly Unam Sanctam Catholicam (neboli svaté církve katolické). Toto zneužívání začal papež Pavel III. V roce 1666 vyšel v Anglii první zákon Cestui Que Vie Act (https://spoznajsamseba.sk/cestui-que-vie-akt/), ve kterém se uvádí: „Každý, kdo se do 7 let nenahlásí jako živý, bude prohlášen za mrtvého“.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Standa
12. 4. 2023 15:40
Odpovědět  jiří

A s Holzmannem. ,, Pokud nepřinese svůj úmrtní list s otiskem prstu a vlastnoručním podpisem, že je mrtvý, tak ho nepohřbíme ve stínu pumpy!
A, kdo se nenahlásí osobně do jednoho roku s podpisem a zajištěným pohlavím ( máme jich 52) s prohlídkou-transvestita,nekrofil,zoofil,atd. dostane okamžitě povolávací dekret k nástupu na voj. službu do Lvova.
Zn.máme pouze jednotné latríny!

Standa
12. 4. 2023 18:03
Odpovědět  Standa

Jsem rád , že jsem dostal zápornou odpověd.Od nechápajícího .Osla.
Pokud cit:,,„Každý, kdo se do 7 let nenahlásí jako živý, bude prohlášen za mrtvého“. je irelevantní , a tak si sám odporujeje.Mrtvý se nahlásit nemůže a živý nemusí. Žije!Byl u křestu.!
Pokud nebyl u křtění , je jako by byl tehdy neexistující!Nebyl zapsán v matrice.

miro
12. 4. 2023 14:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Přes její frndu se Červiček dostal na výsluní,teď na ni prdííííííííí.

Ferko
12. 4. 2023 18:52
Odpovědět  miro

A vy se divíte? Já ne. Je momentálně retardovaná a ten ksicht taky nic moc, tvaroh. Měla by se podívat na Mrazíka, co lze vyrobit z Marfuši.

All
12. 4. 2023 14:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Jak se mohly tyto nelidské zrůdy dostat ke korytům je prosté. Jsme pouhou kolonií ovládanou USA,zemí všech možností ve jménu násilí a rabování. Fialoví jidáši nám připravili další kolo zdražování ve zvyšování DPH o 5%,týká se to i čepovaného piva.Pokud budou tihle jidáši a loupežníci i nadále okupovat vládní budovy,bude zrůd a nejrůznějších monster ve vládě a parlamentu přibývat,matematicky přímou ůměrou.Co na to zmrdové,co privatizovali od devadesátých let,vždyť to museli vědět,co a koho přivolají.I vlastní vodu nám zaprodali cizincům a opět i na vodné a stočné uvalila pětka jidášů vyšší daně pomocí DPH. Na Čertových kamenech už tak je narváno,jaký je tam provoz na pometlech ve směru kameny -vláda i parlament a zpět,provoz nepřetržitý a řídí ho zase cizinci pekelníci. I vstanou noví bojovníci,někde už povstali a jsou ze Světla.

Pedro
12. 4. 2023 14:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Jeden madar u nás v práci měl na zlé ženy rčení: “Aby se ti do pyče nastěhoval ježek s rodinou”. :-)))))))))))

jiří
12. 4. 2023 15:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Vojenský analytik plk. Štefec o obrovských hrozbách které vytváří fialový pětislepenec.
https://cz24.news/vojensky-analytik-plk-stefec-o-obrovskych-hrozbach-ktere-vytvari-fialovy-petislepenec-sance-cr-na-preziti-v-pripade-jaderne-vymeny-video-cz-33-min/

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
zuzana
12. 4. 2023 16:19
Ohodnotit příspěvek :
     

USA vytvářely komponenty pro biologické zbraně na bezprostředních hranicích Ruska

https://aktax.cz/usa-vytvarely-komponenty-pro-biologicke-zbrane-na-bezprostrednich-hranicich-ruska/

Jozef
12. 4. 2023 19:38
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak Černochovej chýba trest smrti? Toš dúfame, že sa dočká. 🙂

Jozef
12. 4. 2023 19:52
Ohodnotit příspěvek :
     

Nie, pani Bobošíková. Nie Slováci vám chcú “pomáhať”, ale alkoholik Heger aj s anglosaským lokajom Naďom a Káčerom vám chcú “pomáhať” (do hrobu). A na to by ste si mali dať set-sakra pozor. 🙂 Neviem, či by nebolo od veci zaktivizovať nejakého Jozefa Gabčíka, či Jana Kubiša. 🙂