blog

Pan ministr je buď idiot, nebo pokládá za idioty nás.

Pan ministr je buď idiot, nebo pokládá za idioty nás.

MUDr. Ivan David fb

Ministr zahraničních věcí Heiko Maas na jednání Bundestagu prohlásil, že si chce v rámci německého předsednictví Evropské unie „vynutit solidaritu“ s tím, že středo- a východoevropské země musejí přijmout část migrantů. Poslanec AfD Petr Bystroň ministra vyzval, aby z Berlína nediktoval podmínky jiným zemím. Ministr mu odpověděl: „Nedělejte si naděje, já si to nerozmyslím, protože jsem přesvědčen, že členství v Evropské unii s sebou přináší jak práva, tak i povinnosti, mnozí profitují z EU finančně, ale nejen finančně. Jsou ale i jiné hodnoty, ke kterým jsme se členstvím v EU zavázali, a proto nelze jen využívat práv, ale je nutné plnit i povinnosti, které jsou s tím spojené, a to bude téma německého předsednictví.“

Pan ministr není idiot, jen je neskutečně arogantní, a Evropskou unii pokládá za nástroj německé dominance, které se musejí všichni podřídit, a to zejména menší státy. Je to další válka tentokrát nevojenskými prostředky. A nemáme daleko od konečné porážky.

Takže nestačí, že Německo vyvolalo dvě světové války a za tu druhou nikdy nezaplatilo reparace. Nestačí, že se největší měrou podílelo na novém rozkradení naší země v rozsahu ještě větším než v období Protektorátu Čechy a Morava, nestačí, že k nám ve velkém německé firmy dovážely odpadky, nejenže trvale z naší země vyvážejí kapitál, ještě nám chtějí vnutit migranty, které si sami pozvali. To je ten profit a to jsou ta práva? Předseda vlády Babiš má v Německu podniky a proto je vydíratelný, zase tak trochu něco někde prohlásí a jinde zase něco jiného. Víme, že nakonec podepíše.

Jsem přesvědčen, že si nový německý protektorát nemůžeme nechat líbit. Budeme velmi důsledně sledovat současné německé předsednictví a referovat o něm, tak aby naši občané pochopili, že není na co dál čekat…

sdílet na

73 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Teuton
12. 8. 2023 12:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Před několika týdny zavraždil Ukrošváb českého občana v Brně, před pár dny jiný Ukrošváb znásilnil a málem umlátil patnáctiletou slečnu v Plzni. Nezdá se vám, že už je toho tak akorát dost ?!

Putinovec
12. 8. 2023 12:37
Odpovědět  Teuton

Když se má nějaký systém zbourat a přeformátovat , tak je to možné provést prudkým – silovým manévrem , kde dosažené výsledky budou už v blízké budoucnosti nestabilní a nebo pomalejším , tzv. generačním . Pomocí bezstrukturního řízení , bídačený dav , jakoby z vlastní vůle vklouzne do procesu , který pro něho byl připraven . Že se jen zaměnila jedna cela za druhou , na to dav přijde příliš pozdě , až po dokončení přeformátování .
Studnicí toho jak se to dělá , je sametový převrat , samozřejmě při pohledu na celkovou likvidaci východního bloku .
Už několik let si všímám toho , že min. jewropa a její okolí , je tlačena do matrice 30 léta 20 st. Nástup fašismu , který pokud máme věřit oficiální hysterii “o” , tak vznikl SÁM od sebe , neřízeně .
Jedním z ukazatelů , že spějeme k finále , je dosazení idiotů do vlád , což má má být tím posledním kamenem , strhujícím lavinu .
A nepochybuji o tom , že ten VŮDCE , budoucí Napoleon , který celý tento přeformátovaný útvar převezme , je už předem připravován .

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 12:56
Odpovědět  Putinovec

Já také nepochybuji, tak to je. Kolik z nás to ale vnímá a je schopno s tím něco dělat. Jedině sbalit si bágl a jak ta bývalá rakouská ministrině zahraničí dát se na pochod směr Rusko. Kdo má možnost, má poslední šanci, než pouta zaklapnou.
.

12. 8. 2023 20:58
Odpovědět  Pavel z Moravy

Bejt mlaďas, kdy jsem ještě neměl rodinu, tak už ty bágly balím. Co balím – už bych tam byl zahnízděnej. Ale takhle? Tenhle vlak už je v pýči.

tupý hulvát
12. 8. 2023 22:42

Už bych tam byl.

Putinovec
12. 8. 2023 23:29
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jak se to dělá , Nám všem ukázal Putin , když pátá kolona v RF se snažila vyvolat majdan , pomocí posunutí věku odchodu do důchodu .
Když tento proces nešlo zastavit , tak se Putin postavil do jeho čela a převedl ho do takového cíle , že se páté koloně podlomila kolena . U matek a v řadě náročných profesí , byl odchod do důchodu výrazně zkrácen a zároveň se mohutně finančně podpořila porodnost . Ve výsledku tak proudí do celé společnosti mnohem více peněz a na druhou stranu se tak zmenšil koláč , který jelita každoročně rozkradou .
Jakmile si lidé začnou uvědomovat , že je něco špatně , tak se budou zajímat o to proč . A zde už je jen dalším krokem začít chápat , jak funguje řízení supersystému – společnosti-tí a jakým způsobem se toto řízení dá převzít a dovést jej krok za krokem , do vlastních předem stanovených cílů .
A těchto lidí pod tlakem prostředí přibývá .

Standa
13. 8. 2023 10:25
Odpovědět  Putinovec

V Číně chodí ženy do důchodu v 55 letech a muži v v 60 . Ale to jsou ,, komunisté-vláda a systém”.

J.Sladin
12. 8. 2023 12:43
Odpovědět  Teuton

Kuva, jak profitujeme z unie?Tak, že platíme Němcům naši el. na burze???

Markýza
12. 8. 2023 15:48
Odpovědět  J.Sladin

No přeci dotace na tyhlenty cyklostezky! Aby mohli bicyklisti bicyklovat rychle, což na polňačkách nešlo 😎

12. 8. 2023 19:19
Odpovědět  Markýza

A kruháče. Což je sice dobrej nápad, ale naši id-ioti je se-rou všude, i tam, kde nememají smysl. Stejně jako retardéry. A taky rozhledny v údolích.

tupý hulvát
12. 8. 2023 22:47

U nás na Křemelné je cyklostezka,která má normální značky jako silnice a cyklouni například vědí předem,jaké bude STOUPÁNÍ!

ModrýKlokan
13. 8. 2023 00:49
Odpovědět  tupý hulvát

Cyklobuznám nestojí.

Pavel K
13. 8. 2023 08:09
Odpovědět  ModrýKlokan

Ani nevíš jakou máš pravdu, také kamioňákům a autobusákům. 🤣🤣🤣🤣

Pavel K
13. 8. 2023 08:08

……ale udělat přechod pro chodce na hranici kruháče může udělat jenom vůl jak rampa. Tak to vidím já.

Standa
13. 8. 2023 10:30
Odpovědět  Pavel K

Co píšeš? Děláme pochody pro žáby u dálnic,přechody pro medvědy( kde tam nikdo nikde žádného neviděl).
Jinak má P.K. pravdu.Přechody jsou na okrajích kruháků , takže zastavující auta na kruháku při výjezdu blokují všechno.

Jarda
12. 8. 2023 19:30
Odpovědět  J.Sladin

y jsme v EU být nepotřebovali.

ANTIUKRAJINEC
12. 8. 2023 15:18
Odpovědět  Teuton

No tak za mě jsem rád,že nás ukrošváb v Brně toho “občana” zbavil!!!!

Pavel K
12. 8. 2023 15:59
Odpovědět  ANTIUKRAJINEC

No nemusí pršet stačí když kape, ale tady by to bylo “možná” tak v pár tisících, ale v tom Brně se vyskytli daleko větší škůdci zemští, kteří škodí v miliardách ČR. Tady by bylo třeba kdyby by se zaměřil ukrošváb.

Pavel K
12. 8. 2023 16:02
Odpovědět  Pavel K

Furt nejde opravit. Tak sorry. 😊

tupý hulvát
12. 8. 2023 22:40
Odpovědět  Teuton

Vy jste si myslel,že se tady skoro milion Ukrajinců nebude dopouštět trestné činnosti?To jste tedy idiot.Napište sem kolik procent za určitou dobu,jinak jsou to jen idiotské rasistické bláboly!

Standa
13. 8. 2023 07:28
Odpovědět  tupý hulvát

Co je to za nesmysli.
A)Ukrfaš zde není zdaleka ,, skoro” milion.
B)podílejí se ve svém počtu na daleko závažnější tr. činnosti naž Češi.(na hlavu)
C)RASISTICKÉ vůči Čechům je chování Ukrfaš v obchodech na ulicích,úřadech…ve vztazích , aroganci vůči nám, ekonomickém vysáváním…nechovají se , jako hosté. Vyžadují od nás povinnosti a žádné si vůči sobě nepřipouštějí.Jsou , jako hosté, co tě po chvíli pobytu v tvém bytě začnou žádat o víc a víc. Tvůj,, pokec , hulváte je mimo mísu”!
Znám je dobře, vžy blízko k vodce, noži,křiku, rvačce.
Nejsou kontabilní , jako hosté! VEZMI si je domů, když je máš tak rád.!!!!
Tuším, kdo je zde ,,idiot”!

Standa
13. 8. 2023 10:19
Odpovědět  Standa

,,kompatibilní”……jdu natírat verandu na chalupě,vybírat ar jezírka,mlýt libeček,zbírat jostu, zabíjet vodní krysu(Propanbutan s kyslíkem),řešit náročné úkoly…..

ModrýKlokan
13. 8. 2023 00:45
Odpovědět  Teuton

Jen drobná informační korekce. To v Brně nebylo občan ale brněnský brazilec ze štatlu.

Standa
13. 8. 2023 07:31
Odpovědět  ModrýKlokan

Velmi zajímavá lež. V policejním protokole s incidentu je jasně pojmenovaná národnost vraha.Ukrajinec.!!!

Albi
12. 8. 2023 12:28
Ohodnotit příspěvek :
     

“Předseda vlády Babiš má v Německu podniky…”
Předseda vlády? V srpnu 2023?

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 12:59
Odpovědět  Albi

On to spletl, ale vždyť oni jsou všichni předsedové, byli k tomu vybráni. Je jedno kdo z těch bruselských mazánků tam na té vládní lavici sedí. Vrána k vráně.

Jaris
12. 8. 2023 14:32
Odpovědět  Albi

Staci slova ‘predseda vlady Babis’ nahradit za ‘zlodej a mafian Babis’ a mate to naprosto spravne.

Jaris
14. 8. 2023 01:33
Odpovědět  Jaris

Vam minusarum opevujici babise, neni pomoci. Rychle zapominate. Misto, abyste ho zbavili ceskeho obcanstvi a poslali zpet na Slovensko mu natahujete cerveny koberec.

Nadia369
12. 8. 2023 12:45
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslim, ze tato mizerie skonci az bude ze sveta vymicen nacismus. 1945 prohralo valku Nemecko ale nacismus prezil, protoze hlavnim akterum bylo umozneno rozptylit se po svete, preskupit se a zacit budovat zaklady 4 rise.Oni se nikdy nevzdaji svych choutek vladnout cele planete. Maji to v genech.Schvab, Kissinger, Soros von Layen – to vsechno jsou potomci a pokracovatele tech, kteri po valce odesli do exilu nebo nebyli vubec obvineni.A jak to tak vidim, sami to nezvladneme. Zase nejspis bude muset prijit pomoc z vychodu a konecne 2. svetovou valku ukoncit.

Gales
12. 8. 2023 12:53
Odpovědět  Nadia369

I baba Vanga to prorokovala.Že nás osvobodí vojsko z východu.

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 13:57
Odpovědět  Gales

Když by to vyšlo, tak bychom jí měli zasypat hrob květinami. Ale Bulhaři jsou zblblí také, ta degenerativní nemoc tady v Evropě postihla mnoho národů. To není jen tak se toho zbavit.

Nadia369
12. 8. 2023 14:52
Odpovědět  Gales

Ano to je pravda. Rekla ze vojska z vychodu znovuosvobodi celou Evropu od zla a potom zavladne mir na Zemi na tisic let.

Standa
13. 8. 2023 07:42
Odpovědět  Nadia369

Naprostý souhlas.Ovšem hnědý mor EU, USSA,GB,Austrálie se bude bránit do opětovného zdechnutí.
Pak ovšem musí následovat naprosté vykořenění zla,očištění,jinak se situace bude opět opakovat.Různí V.Havlové focení na kolenou Heydrica na střeše Lucerny,jenerálové typu P.P.na Hradě, všichni s Aspenu a nezisku( velmi ziskovém z našich daní),z ČT, Šafrové, nový politologové mladší 40 let, co tak s erudicí hovoří a píší o době před 33 lety!!!!???
Atd…..

12. 8. 2023 19:22
Odpovědět  Nadia369

Jediná síla schopná porazit nacismus je Rusko. Se spojenci, pokud to bude třeba. Mám na mysli KLDR a Čínu, i když Čína spíš jen ekonomicky.

sergej
13. 8. 2023 12:15

Proč by to asi dělali když jste si je “vzdělali tak nechají vám tu vaši kanibalistickou elitu vychutnat.
https://pravyprostor.net/?p=164484#comments
cwww.youtube.com/watch?v=9a—cJa5-E
https://www.youtube.com/watch?v=dMUR4tOPNRY

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 12:51
Ohodnotit příspěvek :
     

Pane Davide, našim občanům to je z většiny jedno komu budou sloužit. Cožpak je nevidíte a neslyšíte? Mluvit můžete o čem chcete, tady je taková duševní vyprázdněnost u většiny lidu a tolik otroků bez vlastní vůle, že vaše slova jsou jako hrách padající na stěnu.

zdena
12. 8. 2023 13:21
Odpovědět  Pavel z Moravy

bohužel…..

Gales
12. 8. 2023 12:54
Ohodnotit příspěvek :
     

Ať sípne.

Gales
12. 8. 2023 13:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Erotické masky, ambasáda USA, prapory Škoda Auto. Prague Pride vyrazila12.08.2023 12:35 | Reportáž
Do ulic hlavního města vyšel karnevalový průvod hrdosti Prague Pride, do něhož se zapojily tisíce lidí. Před polednem se začali v dolní části Václavského náměstí řadit lidé, aby vyrazili na Letenskou pláň. K vidění jsou erotické masky, ale i mnoho značek sponzorů, Škoda Auto přivezla na místo duhový vůz………. Někteří naši politici se zúčastnili též.Maskovaní za ču*áky – mají přes hlavu natažený primeros.

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 14:05
Odpovědět  Gales

Nu, vidíte a my tady stále cosi řešíme. Těm stačí ke spokojenosti jejich odchylky a vládnoucí smečka jim je ráda umožní, neb to jsou přesně ti voliči na nichž jejich vítězství stojí. Proč myslíte, že si je tak hýčkají. Toto přesně ta aspeňácká klika potřebovala. Tak nashledanou v normalitě někdy tak za tisíc roků. A jinak, naše populace, to je vždy předvoj toho co frčí.

Pavel K
12. 8. 2023 16:08
Odpovědět  Pavel z Moravy

Musím ti dát za pravdu, my se tuna staráme kam spěje země a když je třeba přijít na demošku nejsou lidi. Tady se bez problémů sejde plný Václavák plný buzerantů a jiných úchylů. Já jim dám 4%. Kulový, kam se podíváš všude buzík. Já bych blil. Ale co chcete to tak to máte, jako lidi, ne ty pro pořádek. 🙋‍♂️

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 18:11
Odpovědět  Pavel K

Je to kure.vsky rozložené. Kdyby toto někdo dal dohromady tak by si zasloužil opravdu tu největší úctu. Už to ale asi nepůjde oni ten rozklad společnosti ti zmr.di připravovali dlouho. Chystají si k vládnutí ty své zblblé vypatlané ovce. Už zbývá pouze Vladimír, protože zdejší změkčilá generace mladších a mladých ta už nemá na nic. To už jsou ti dřevění chlapi. Kurňa, co my jsme museli snést vždyť jsme byli přece chlapi a ne nějaké slečinky. To je k zoufání. Ale co s tím, houno.

12. 8. 2023 21:11
Odpovědět  Pavel z Moravy

Já už ani nenadávám. Škoda předkremačního času…

Standa
13. 8. 2023 08:20

Pěkně řečeno!

Pavel K
13. 8. 2023 08:17
Odpovědět  Pavel z Moravy

No změkčlá generace? A to v Penn Kolín to bylo co a takových případů agrese by se našlo. Se podívej okolo sebe a otevři oči, kdejaký chlapec samá kérka a nadělaný jako dort. To muší být tvrďáci.

12. 8. 2023 21:09
Odpovědět  Pavel K

No, já byl na prvních dvou demoškách, ale na další jsem už nešel, že to vzalo jiný směr. Přesně to, před čím Skála varoval – že si je bude chtít někdo (a měl na tuty na mysli rajchlveš, páč koho jiného) zprivatizovat -, se začínalo plíživě naplňovat.

Pavel K
13. 8. 2023 08:23

Milane já byl dříve leckde, kde brnkla do strun nějaká heavy kapela letěl jsem. Ty lístky byly tenkrát cca litr + -. Dnes už je to i více než dvakrát tolik. Jsem v ID, tenkrát jsem měl jiný příjem. Jsem otrávený a hlavně zdravotně nic moc. Mám toho dost a i snad už i psychika trochu pracuje na mém stavu, to cítíě. Možná bych si potřeboval někde v cizině vrznout. 🤣🤦‍♂️

13. 8. 2023 15:42
Odpovědět  Pavel K

Proč v cizině? Kup si šous-tací pannu a vyjde tě to levnějš. Ale bacha, abys nedopad takhle!

Juchal Pavlík do Kauflandu
opatřit si novou pannu
že ta jeho stará
byla notně prošoupaná

Když tu uzřel na reklamě:
“Přednost dejte Roboženě!”
Totě pravda, není z gumy
umocní to milování

Hned jak Robu vybalil
mocně ho v ní zarazil
a pak vřískal přes tejden
knoflík tam měl přišitej

mis12
13. 8. 2023 14:01

Teď jsem viděl diskuzi Bobo s rajchveší. Ten si zřejmě myslí na situaci po konci fialovýho xindlu – že potom nastane vláda ODS a ANO a on se s PRO protlačí k lizu. Jednak nevím, proč by ho ssebou brali, protože tím se nic nezmění a rajchveš , to je 0, kterou ti antikomunisté opravdu nebudou potřebovat.

Jaris
12. 8. 2023 14:36
Odpovědět  Gales

To jsou ty zapadni hovnoty. Perverze a dekadence se vzdy objevi, kdyz konci dalsi civilizace. Tentokrat ta zapadni. Uz, aby to bylo!

ModrýKlokan
13. 8. 2023 00:56
Odpovědět  Gales

Fyjala von Schweinberk prej šel přestrojenej za berlínskou prostitutku. Ale nějak jsem na něm neviděl žádnej kostým, tak nevím. Prasata beztak chodí naostro.

Vladimír
12. 8. 2023 13:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Pan ministr by měl spolu s celou jejich vládou řešit hospodářské výsledky své země a její vyhlídky. Zřekli se levného ruského plynu, levné ruské ropy, levných dalších surovin z Ruska, Afrika se bouří a hrozí, že i ona přestane dodávat do EU suroviny a to vše jen díky Západem vyvolanému konfliktu na Ukrajině a nevím už kolika sankcím. Kde je v konečném výsledku sankciované Rusko a kde Německo, spolunavrhovatel sankcí pane ministře? Vy jste si klidně nechali vyhodit do povětří (do vody) plynovod, který jste sami financovali. a vůbec to neřešíte. Jste stejně hloupí jako naši politici, tak nevyhrožujte.

Pavel z Moravy
12. 8. 2023 14:10
Odpovědět  Vladimír

Vladimíre, nejsou hloupí, oni tu likvidaci dostali za úkol, aby zde co nejdříve mohli nastolit NWO. Zdegenerovaní, to je jiná, ale těch tu je dnes tolik, že si můžete vybírat.

Pavel K
12. 8. 2023 16:10
Odpovědět  Pavel z Moravy

Rakušan si s Okamurou vjeli do vlasů. On klidně prohlásí že SPDé je fašistická strana.

zuzana
12. 8. 2023 13:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Francie nikdy nepřestala drancovat Afriku, nyní se karta obrací

https://aktax.cz/francie-nikdy-neprestala-drancovat-afriku-nyni-se-karta-obraci/

zdena
12. 8. 2023 13:35
Odpovědět  zuzana

tak tohle jsem nevěděla….. vím, že belgičané odsekávali zápěstí a chodidla lidem, včetně malých dětí, kteří nestíhali denní kvótu práce (dodnes mnozí žijí, mnozí to nevydrželi), ale že Král měl platit a raději zboural vzácné historické centrum Bruselu a místo nich postavil nevzhledná skleněná monstra, to jsem nevěděla – že to bylo za peníze,. co mělo dostat Kongo jako reparaci v jeho závěti……… to je prostě hnus…..

ModrýKlokan
13. 8. 2023 01:00
Odpovědět  zdena

To je známá informace. Takzvaný aristokrati – šlechtický rody z celýho světa, jsou zločinci, organizovaný zločinecký mafie mnoho generací.

zdena
12. 8. 2023 13:19
Ohodnotit příspěvek :
     

Babiš je předsedou vlády ? Odkdy? Z článku : “Předseda vlády Babiš má v Německu podniky a proto je vydíratelný, zase tak trochu něco někde prohlásí a jinde zase něco jiného. Víme, že nakonec podepíše”.
Nebo nesedí časoprostor ???

13. 8. 2023 05:29
Odpovědět  zdena

Asi jo. Zrovna jako u toho něm, ministra zahr.

Jaris
12. 8. 2023 14:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Neuveritelna drzost od toho arogantniho hnupa Maasa! Jsem presvedcena, ze kdyby CR nebyla clenem EU vydriduchu, byla by na tom ekonomicky lepe. Zadny cizak by jim nemohl diktovat co CR muze ci nesmi. Nadeje vsak je,ze se ten spolek EU darmozroutu rozpadne a zopakuje se znarodneni. Je treba tlacit helmuty ze sajrajtu, aby zaplatili konecne reparace za zlociny napachane za II.sv.valky.

12. 8. 2023 15:14
Ohodnotit příspěvek :
     

Ale tento pán už přes rok ministrem zahraničí není. Teď maj lepší pani, říkaj o ní, že je svou vlastní parodií.

zuzana
12. 8. 2023 18:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Evropa uvalila sankce na Rusko, Německá ekonomika se ocitla na dně

https://aktax.cz/evropa-uvalila-sankce-na-rusko-nemecka-ekonomika-se-ocitla-na-dne/

Jaris
13. 8. 2023 02:09
Odpovědět  zuzana

Kez by jeste ta vydridusska nemcourska ekonomika to dno protrhla.

Vladimír
12. 8. 2023 21:30
Ohodnotit příspěvek :
     

Idiot si myslí, že všichni jsou idioti. Sami si migranty pozvali, sami ať se o ně starají. Však oni to zvládnou, jak říkala Makrela… :-))))

Standa
13. 8. 2023 08:32
Odpovědět  Vladimír

ONI?
Ti to vrhli na důchodce, občany ČR, systémau dávek,zvýšení zbrojení. Prý starejte se , zvýšíme daně( vydírání občanů).
Ti nic nezaplatí ze svého. nejhorší je propaganda, která ještě ovlivnuje část ,,idio…)občanů.Nesoudných.

Velitel
13. 8. 2023 06:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Co je to za recyklát, fakt si ten co to sem dal mysli že jsme idioti?

  1. Heiko už skoro dva roky není ministr, byl ministrem za Angely.
  2. Agent Bureš už také skoro dva roky není předsedou vlády a škodí už jen jako druhé house i dyž zvací dopis 2023 podepsal i jako druhé housle.
  3. Musí to byt z první poloviny roku 2020, německo vedlo EU od června 2020, další příležitost bou Němci mít až v roce 2034 a to už žádná EU nebude, čili nikdy.
Standa
13. 8. 2023 08:19
Odpovědět  Velitel

Kdo ví, kde bude ,, Česká kotlina”?…Zájmová oblast nebo určena ke zneužití pro válku?
Fiala , Pekarová, Rakušan,Lipavský,Jurečka ,Vystrčil i ten debil na Hradě , co tam potřebuje ,, klid na vládnutí” se ,, snaží”!

Karel
13. 8. 2023 10:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Při cestě do práce, v 72 letech ještě musím pracovat díky fialové vládě, mě přepadl Ukrajines. Chlap tak kolem třiceti. Bez jakéhokoli upozornění mě doběhl a rovnozaútoči pšstmi do obličeje. Můj chabý pokus o obranu lehce zvládl. Povalil mě na zem a tam do mě kopal jak ukronacista. Sanitka mě odvezla do Všeobecné nemocnice, paradoxně na oddělení označené jako ukropoint. Udělali mi základní vyšetření, naštěstí mi nezpůsobil vážná poranění kromě přeražených zibů pdlitin oděrek a modřin. Bohužel, v té ordinaci se na mě dívali jako na vyvrhele, protože tam ošetřují především Ukrajince, nikoli jejich oběti. Přpadal jsem si jako otížný hmyz. Jen doufám, že ten frajer byl vrácen Zelenskému do stavu bojeschopných.

Jura S
13. 8. 2023 13:53
Odpovědět  Karel

Milý Karle, to stejné zřejmě potká časem nás všechny… jednou nás nějaký ukrouš, arab, černoch sejme, je to jen otázka času. Dožít se 72 let je hezké, že jsi to zažil poprvé je fajn…. mě 57 a myslím že to zažiju ještě mockrát, než budu mít těch 72….

Frank1
13. 8. 2023 12:43
Ohodnotit příspěvek :
     

Nemecko si samo slaplo do hovna a ted chce, aby to hovno meli i sousedi, co hovno odmitaji!

Jura S
13. 8. 2023 13:46
Ohodnotit příspěvek :
     

cenzore promiň, ale “ZKURVENÉ NĚMECKÉ SVINĚ” udělaly z mé rodiny z historií 10 generací z mírumilovné Hané rodinu, kde je jisté že vymřeme po meči… Dědek vozil partyzány, táta nasazený na NUCENÉ PRÁCE DO REICHU, pak jak to fašisti rozjebali – a zmrdi z Anglie a Francie a Hnuesej dali Československo do ruského pásma … tak i statek sebrali komouši a rodina vymřela…. jsem poslední muž z rodiny…. a německá zelofašistická kunda zabije i mě, zakážou mi komín, budu platit odpustky z baráku, který jsem si postavil za SVÉ a seberou mi i to auto a nakáží koupit zelo-lithiovou swini…. je mi jasné že mě totálně EU ožebračí a nechá zdechnout….a vyrabuje i ten můj barák…

Frank1
14. 8. 2023 09:28
Odpovědět  Jura S

Jo, je to traga. Protoze jsi nevedel, ze zide vzdy vyhraji. Bojovali rukama Nemcu, ted Ukrosu. Maminka meho kamarada, pochazejiciho z rodiny kulaka mu kladla na srdce, aby si nic s zidem nezacinal, ze ho zid znici.

Frank1
14. 8. 2023 09:29
Ohodnotit příspěvek :
     

Pro vsechny, kdo si stale mysli, ze ockovanim proti COVIDu prodelali ozdravnou kuru:
https://cz24.news/usa-republikansky-clen-senatu-pro-vnitrni-bezpecnost-prozradil-ze-covid-byl-predem-naplanovan-skupinou-elit-video/