blog

Nezasloužená výhoda prezidentského kandidáta Pavla Fischera

                        

Od úterka, kdy nám to senátor Pavel Fischer sdělil osobně ve vysílání ČT a jistě i jiných médiích, se pád z vrcholu  Sněžky či Gerlachovského štítu až ke dnu šumavského Černého jezera, který je pro mě nejadekvátnějším geografickým vyjádřením našeho morálního sešupu od aklamační volby T.G.Masaryka  prezidentem 14.listopadu 1918 k oznámení už druhé prezidentské kandidatury senátora Pavla Fischera, tedy stal skutečností.

A národ na to hledí a hanbou ani nedýchá. I když to samozřejmě není hanba jeho, a nikdo dnes přesně neví, jak a proč až k onomu našemu skluzu až na dno šumavského jezera došlo. Máme dva zákonodárné sbory, do jednoho z nichž, do Senátu, se lze dostat hlasy pouhých 4906 voličů, jak se např. stalo v Ostravě v r. 2018. Nu a když se vaše „nic moc“ takto pohodlně v senátora obrátí. pak už vy a devět senátorů dalších máte právo přijmout a vyhlásit kandidaturu téměř kohokoli na funkci prezidenta. To pokud jste tedy senátoři, poslanců už musí být na přijetí prezidentské kandidatury dvacet. Nu a když mezi senátory a poslanci neseženete pár potřebných známých, nezbývá vám nic jiného, než obrátit se na kamaráda, aby sepsal petici pro vaši kandidaturu, pod kterou je pak ještě třeba sesbírat 50 tisíc podpisů běžných našich občanů starších 18 let.

Což už je fuška, které se každý rád zhostí, má-li ty už zmíněné kamarády v poslanecké sněmovně a v Senátu. Což Pavel Fischer samozřejmě má, a tak ke své kandidatuře předložil celkem 50 podpisů parlamentních kolegů (třiceti poslanců a dvaceti senátorů).

Čímž vstoupil do kampaně, vrcholící všelidovou volbou prezidenta v lednu 2023. A to s těmito  nejpodstatnějšími svými názory a požadavky:

-Je pro to, abychom přijali euro.

-Je pro to, abychom přijali zákon o manželství pro všechny

-Je pro debatu o udržitelnosti důchodů.

-Je pro to, aby OSN zahájila řízení o vyloučení Ruské federace coby člena OSN. A pokud se tato procedura nerozběhne sama, chce Pavel Fischer apelovat na vládu ČR, aby prostřednictvím vedoucího stálé mise OSN v New Yorku u sídla OSN takto intervenovala.

-Nemá nic proti své případné prezidentské spolupráci s Babišem, protože ho považuje za profesionála, (což lze logiky vnímat jako vějičku, na níž se mají chytnout početní voliči ANO, pokud na prezidenta nebude kandidovat Babiš sám).

Pavel Fischer má pěkný hlas i pěkný přednes, ale když ho posloucháte a máte už lety i zkušenostmi vytrénovaný sluch, neubráníte se dojmu, že obojího zneužívá vědomě jen k tomu, aby vás přinutil uvěřit jeho ďábelskému duchu, který se vám hypnoticky pokouší vpravit do hlavy. Což považujete za natolik nepřijatelné a pro váš žaludek riskantní, že už v momentu, kdy senátor Fischer otevírá k ústa, k televizoru v hrůze z věcí příštích přiskakujete a ze sítě jej vypínáte.

Což je právě ona nezasloužená výhoda Pavla Fischera, jak ji zmiňuji v titulku tohoto článku. A co tím přesně míním?

Téměř všichni z nás, publicistů, stojících mimo tzv. main stream, čili hlavní proud, píši své články  ve svých domovech a nikoli tedy v redakcích, které jim byly zapovězeny. A píší ty články nikoli na podněty svých nadřízených, kteří zde pochopitelně nejsou, ale nejčastěji na podněty, čerpané z poslechu svých zapnutých televizních přijímačů. Hovoří Gazdík, a to tak nesmyslně, že usedáte k počítači a drtíte jeho projev na prach. Mluví Rychetský a to tak po pansku, že činíte ještě během jeho projevu totéž. Mluví Fiala, Rakušan, Lipavský, Pekarová, Černochová a vy své odsudky jejich projevů mlátíte do klávesnice jako jakýsi váš doprovod jejich neuvěřitelných myšlenkovýc výplodů. Je  to nádhera, protože váš počítač v těchto slastných okamžicích funguje jako kulomet, kterým kosíte hordy nevědoucích, hloupých a nelítostných nepřátel – ale bohužel a též, jak už bylo shora naznačeno – neděje se totéž při projevu Pavla Fischera. Televizor je už totiž vypnut, přítroj  mlčí, a vám ke kritickému článku ke kandidatuře jednoho z uchazečů o prezidentský úřad chybí okamžitý a nezbytný podnět.

Nu a protože takových fajnšmekrů a citlivek, jako jsem já, je v našich nemainstreamových mediálních řadách víc, lze předpokládat, že útoky na kanditáty českého prezidenství sice budou, ale na Pavla Fischera jich mnoho nebude.

Takže berte, prosím, tento článek jako cosi výjimečného, čeho je třeba si vážit, protože o to bude v nadcházejících třech měsících bída. I když třeba by toho bylo možná víc a ještě výstražnějšího, než si kdokoli z nás dokáže dnes připustit.

Lubomír Man

.

sdílet na

35 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pedro
20. 10. 2022 10:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Vypadá jak dement.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 10:28
Odpovědět  Pedro

Už včera se tím chlubili na 💩nkách, tak to má plešoun nahnuté 😉

Pavel K
20. 10. 2022 12:12
Odpovědět  Wojciechovsky

Je to slizský had a nemám ho rád!!!💩💩💩👎👎🤮🤮

Wojciechovsky
20. 10. 2022 12:53
Odpovědět  Pavel K

Já bych ho jako terč na šipky bral,ty ne?😀🤫

Frankie
20. 10. 2022 11:40
Odpovědět  Pedro

Nejen vypadá. Vodnatá hlava to má v kebuli hodně pomotané. Je to jen další z řady šašků a zmetků v politice.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 18:02
Odpovědět  josh-xy

Moravec se v mládí zasloužil o vznik ČR a dokud nás nezradil záchod,byl jen děvkař a požitkář…. Fišer je odpad stejně,jako Wenzl Flaška,od výskytu 🤮🤮🤮🤮

Albi
20. 10. 2022 16:04
Odpovědět  Pedro

Jedna dnešní dobrá – kupodivu mainstreamová, tedy ověřená – zpráva:
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-britska-premierka-trussova-konci-217327#
“Britská premiérka Liz Trussová odstoupila. Nečekané oznámení, s nímž vystoupila před premiérským sídlem v Downing Street, přišlo poté, co ji stále více poslanců vyzývalo k odstoupení.”

Pan ukrajinsko-český ptemiér by si mohl vzít příklad. I když jen jeho odstoupení by moc nepomohlo – když se podíváme na celou vládu…..

Wojciechovsky
20. 10. 2022 16:56
Odpovědět  Albi

Nooooo jooooo,to vysílala i havlozradná Goebels 24

Albi
20. 10. 2022 17:28
Odpovědět  Wojciechovsky

A v jedné diskuzi na jiném webu – ale bohužel beu udání zdroje – jsem četřla:
“Francie vstoupila do celonárodní stávky! A naše protinárodní média mlčí….”.

Jestli někdo slecuje cizí média – mohl by to potvrdit nebo vyvrátit?

Wojciechovsky
20. 10. 2022 18:04
Odpovědět  Albi

Ve Francii byla velká demonstrace ,ale tady je zákaz mluvit PRAVDU.

20. 10. 2022 18:39
Odpovědět  Wojciechovsky

V anglii také. Mele se to v celém Eurosajuzu. Jenže to se dozvíš pouze na ruswebech a zahraničních alterwebech.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 18:55

Já si nechám posílat čerstvé zprávy z AC24.

20. 10. 2022 19:32
Odpovědět  Wojciechovsky

Já se na něj nedokážu dostat. Jo, a novinka! Tedy pro mě. Včera jednou a dnes dvakrát se mi stalo, že po “čeká na schválení” mi najednou vyskočilo, že nejsem připojený na internet. Tak jsem napřed hodil okem na wifinu, ta v cajku, tak jsem si klikl na ikonu a tam “připojeno”. Tak to vykliknul a byl opět připojen. Zajímavé věci, že, když se to před tím za celou dobu co blbnu na internetu nestalo, že? Myslím to, aby mi internet hlásil, že na něm nejsem a když kliknul na ikonku, tak tam že připojeno, nečež z toho vyjedu a jsem připojen. Zajímavé hlavně proto, že když wifina vypadne tak to po restartu chvíli trvá, ale tohle je bez restartu, přičemž wifina normálně jede, a naskočí to hned. Koukaj nám tady kamaráde z trollí serešfarmy přes rameno.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 20:02

Zadáš AC24 a můžeš v nejhorším případě jen číst.Je tam Aragonit, který občas píše i sem.
Jo a to,co napíši tam vypluje dřív nebo později ven.👍

20. 10. 2022 19:18
Odpovědět  Albi

Myslím, že je to blaf. Ve Francii na ľ Humanité nic, na pravičáckých denících taky nic, na britských také nic, Helmuti taky nic a rusweby rovněž nic. Dokonce aj Turci ticho po pěšině. Všude akorát že Trusová dotrousila a na Jižní frontě že Zelí neví jak bojovat, ale zato ví jak žebrat, o marných pokusech banderů o protiútok, a že banderstán se noří do temnoty.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 19:25

Konzervativci v malé Británii se děsí, že po Trussu vyjde ze dveří jejich centrály ještě větší💩💩💩💩
To je že zahraničí, až na ten dovětek 🤫

PENNYS
20. 10. 2022 20:35
Odpovědět  Pedro

Kdepak nevypadá, ON JE DEMENT ,ALE KDYŽ TO VEZMEME DOKOLA, TĚCH DEMENTU V TÉ fy.JALOVÉ VLÁDĚ JSOU STOVKY!!! NEVĚŘÍM V BOHA ,ALE SNAD LIDÉ BUDOU MÍT ROZUM A TAKOVÉ fysery”a Pavlyki” VOLIT NEBUDOU.

Fanny
21. 10. 2022 17:12
Odpovědět  Pedro

Já v něm spíš vidím úchyla,něco jako Bidet v USA,umím si docela dobře představit,jak hladí malé holčičky po vláskách a čichá k nim.fuj to se mi udělalo zle od žaludku.

Spam Teuton
20. 10. 2022 10:56
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím, zdali to už víte, ale BIS, Bezpečnostní informační službě podpraporčíka Míchala Čoudelky se podařilo zjistit, zjistit a vypátrat, že loňské tornádo na Moravě a letošní požár v Hřensku způsobili čínští agenti Chua-kuo-feng a Čou-en-laj. Neuvěřitelný ! V BIS rozhodně žádná jelita mazající si konečník kokainovou pastou nejsou, jsou to doktoři a inženýři !!

pepapardubice
20. 10. 2022 11:18
Odpovědět  Spam Teuton

A já jsem viděl Čuka a Geka jak nesou k Bečvě kanystr s podivně zapáchající látkou. Asi novičuk.

Spam Teuton
20. 10. 2022 12:04
Odpovědět  pepapardubice

BIS dokonce zjistila, že i vyhynutí dinosaurů před 66 miliony lety zapříčinili cizí agenti z Vrbětína a Zelené Lhoty. Spousta lidí považuje příslušníky BIS za dezoláty a tupá a tragikomická hovada, ale pravda to je pouze částečně. Toto jejich zjištění úplně mění pohled na prehistorii.

Gales
20. 10. 2022 17:35
Odpovědět  pepapardubice

To je novičuch.

janle57
20. 10. 2022 13:00
Ohodnotit příspěvek :
     

Volební heslo Fischera do následujících prezidentských voleb !!

Prezidentský kandidát Fischer vyzývá voliče.jpg
Wojciechovsky
20. 10. 2022 13:29
Odpovědět  janle57

Čistit amiarschloch,tak by to bylo pravdivé 🤮

Albi
20. 10. 2022 16:07
Odpovědět  Wojciechovsky

Zas dobrý, že aspoň něco umí! V porovnání s celou čs. vládou …. 🙂

Wojciechovsky
20. 10. 2022 16:57
Odpovědět  Albi

To pětidemolice umí taky,ale o téhle dovednosti mluvit netřeba, slušný lidi ví.

kerberos
20. 10. 2022 21:58
Odpovědět  Wojciechovsky

Nemôžem si spomenúť, koho mi to len pripomína ???..už mi svitá..pridám krásne, dlhé, blond vlasy a som v obraze.

Aleš
20. 10. 2022 13:24
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevolitelny nacista.

jiří
20. 10. 2022 16:38
Ohodnotit příspěvek :
     

2022-10-18 – Studio Beta – Martin Koller s novými informacemi.
https://www.youtube.com/watch?v=AK4pNBsYdaY&ab_channel=SpolekSvobodn%C3%A9r%C3%A1dio

Gales
20. 10. 2022 19:03
Odpovědět  jiří

Tak Krafal je s Kollerem v pí-či.

Wojciechovsky
20. 10. 2022 19:26
Odpovědět  Gales

Omyl,v amianálu.🤫

21. 10. 2022 00:00
Odpovědět  Gales

No, tak ted jsem mnohé pochopil. Co jsem o Kollerovi sice tušil, ale až do této chvíle se jen domníval. Tušení, bohužel, potvrzeno.

21. 10. 2022 00:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Lze jen podepsat.

Petr
21. 10. 2022 00:40
Ohodnotit příspěvek :
     

Dezolát prezidentem ????? Ani náhodou Fischer !!!