blogvideo

Nelegální migrace prudce roste. Nejvíce přestupků páchají Ukrajinci.

Víte, že za Fialovy vlády vzrostla loni nelegální migrace o 161 %? Víte, že počet nelegálních migrantů, kteří Českou republikou projížděli, vzrostl o neuvěřitelných 1600 %? A víte, že nejvíce přestupků se dopouštěli Ukrajinci? To neříkáme my, ale oficiální zpráva z Rakušanova ministerstva vnitra.

sdílet na

8 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
Pijack
18. 8. 2023 10:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Nejvíce trestných činů z nenávisti zde páchají vládní politici. Ti se velmi lehce srovnali se zločiny, které páchají Ukrajinští politici. Korupce je zločin. Cenzura je zločin. Zavírání za nepohodlné názory je také zločin. Šíření nenávisti vůči jinému národu a etniku je zločin. Zakazování Ruského umění a sportu je též zločin, protože přímo ministr vnitra i státní zástupce ohýbají pojem “kolektivní vina” jak se jim zlíbí – tedy zločin projevu zvůle !!!
A tak bychom mohli pokračovat, ale ne na půdě vládních médií, kde se svobodně diskutovat nesmí. ALE máme tady kulturní obohacení v dovozu pokleslé Americké kultury, což je ukázková propaganda vlády ČR a ODS. Voliči ODS s nadšením pojídají kulturní lejno Barbie a zakazují světově hodnocené a opravdové umění paní Netrebko. Také se bojí porážky v tenise, tak raději tenisty nepustí na kurty… Všichni jsou nadšeni Bárbínou, ze které zvrací celý filmový svět, ALE soudruh teplouš Pospíšil by tak rád jednou porazil Rusko 🙂

All
18. 8. 2023 10:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Podle mne je vláda,parlamen a soudci ůhlavním nepřítelem občanů ČR. Máme vládu howen a howna se rychle rozpouští po bouřce.Nic víc není potřeba.

Pavel
18. 8. 2023 11:10
Odpovědět  All

Pokud se nezvedne aspoň 60 % lidí a nezačne používat to mezi ušima, nic nesvedeme.

Pavel z Moravy
18. 8. 2023 11:11
Odpovědět  Pavel

Omlouvám se tímto Pavlovi, zase mi to tam hodilo špatnou přezdívku. Tímto to napravuji.

Pijack
18. 8. 2023 11:34
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jmenovče 🙂 Takže pro jistotu si své křestní jméno za nick nedám a zdravím všechny Pavlíky a Pavly 🙂

Teuton
18. 8. 2023 11:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Byli jsme bezpečnou zemí a stále do určité miry ještě jsme. Ale vše se rychle mění k horšímu. Díky Ukrosarančatům.

unor 2022
18. 8. 2023 12:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Pred druhou valkou a behem ni to byli Nemci, kterym bylo po mozkovem klystyru nalito do hlav predurceni spasitelu sveta. Dnes jsou to Ukrajinci, kteri si prosli necim podobnym. Podle toho se tak vetsinove chovaji.
A soucasna ceska vlada, ktera to vse podporuje, je jen loutkova vlada naprostych nymandu. Uz i kalouskove a knizetstvo rychle ustoupili do pozadi. Ne ze by byli buhvico, ale i tohle je na ne nejspis presprilis.

Pijack
18. 8. 2023 13:27
Odpovědět  unor 2022

Je zajímavé, že se nikdo nepozastavuje nad jedním faktem – totiž tím, že nalít do lidí klystýrem idiotskou ideologii lze jen blbým národům. Rusům se to ještě nikomu nepodařilo. Tohle poznání mě drží ještě nad vodou.