blog

Jean-Yves Jezequel: Pochopení strategie Vladimira Putina

1. Vladimir Putin v roce 2008 vyhlásil politickou strategii na vymýcení globalismu.

Čtenáře odkazuji na článek o účastnících Nového světového řádu (N.O.M.) (který by se možná měl jmenovat “Nový světový řád”, ten, který v roce 1944 v Bretton Woods vytvořily USA, Velká Británie, zkrátka vítězové angloamerické války. Sasové, předpodkládá kanadský novinář Sylvain Laforest), všichni vědí, že Trilaterální výbor, Světová banka, MMF, BIS, FED, BlackRock / Vanguard ovládají svět.

Všichni tito hráči posílají „studený déšť“ na životy miliard lidí prostřednictvím ropných společností, velkých nadnárodních korporací, farmaceutického průmyslu, velkých médií podřízených globalistickému systému, velkého množství nevládních organizací, duší i tělem oddaných věci globalistických zločinců, kteří nyní aktivně bojují za největší genocidu světa v dějinách!

Předvojem této totalitní organizace, která se zviditelnila a ochotně vystavila všem obviněním, je WEF – Světové ekonomické fórum v Davosu a jeho tradiční účastníci Klaus Schwab a Co …

CIA, NATO jsou podřízeny Tripartitní komisi a nejsou podřízeny žádným jiným politickým silám. Tripartita je dominantní stranou, která je jediným rozhodovatelem a staví se nad všechny volené představitele států, ať už jsou jacíkoliv! (Pamatujete si jak Biden kdysi říkal Putinovi, že nebude prezidentem Ruska nadále? – pozn.překl.) Demokracie neexistuje! Západ by se měl přestat navážet do demokracie, protože ta radikálně (a reálně) neexistuje, a už dávno by si měl uvědomit, že ve skutečné demokracii “lid poroučí a stát poslouchá”!

2. Velká bitva, která se nyní odehrává, není bitvou bývalých velmocí proti Rusku a Číně. Velká bitva, která se nyní odehrává, je bitvou globalistů proti suverenistům. Národní státy se probudily a chtějí, abychom respektovali jejich suverenitu a nezávislost.

Tento odpor vůči globalismu probudil v roce 2008 Vladimir Putin.

Vladimir Putin se snažil začlenit Rusko do mezinárodního společenství, ale pod podmínkou, že bude respektována suverenita Ruska.

Nepřicházelo v úvahu, že by si Rusko mohlo na chvíli představit, že je respektováno v rámci své legitimní suverenity: naopak, všechny plány globalistů už byly napsány černé na bílém a říkaly, že Rusko má být rozparcelováno a převrácena v otroctví a pouze USA si mohou nárokovat světovou nadvládu, nespornou a nezpochybnitelnou pro celý svět.

Dne 10. března 2007 Bush oznámil, že Ukrajina a Gruzie jsou kandidáty na členství v NATO! Jak si upřímně řečeno přál, aby reagoval Vladimír Putin? Varováním, v němž požádal USA, aby přestaly s provokacemi, a zároveň mu připomněl všechny dohody, včetně těch podepsaných, které zakazují rozšiřování NATO k hranicím Ruska.

Vladimir Putin byl nucen v roce 2008 zasáhnout v Gruzii, aby během několika hodin USA postavil do latě a zastavil jejich provokace!

Hlava ruského státu tehdy pochopila, že globalisté nemohou uznat legitimitu suverenity Ruské federace. Vladimír Putin stál před volbou, zda dát svou zemi sežrat bankám, mafii BlackRock / Vanguard, nechat ji vyrabovat a rozebrat supům slétajícím se na mrtvolu národa, který by byl zločinným globalismem bez jakéhokoliv soucitu v srdci podroben totálnímu zničení, nebo před jinou možnou volbou: postavit se globalismu a s dobrým výsledkem ho zničit, než pokročí ve svých genocidních plánech dál.

Vladimír Putin věděl, že vládnoucí skupina predátorů ovládající tvorbu světové rezervní měny a všech s ní souvisejících ekonomik, stejně jako masivně rozmístěné armády na všech kontinentech, bude kolosem, který je třeba zničit, a že bude klíčové rychle zjistit, co bude představovat jeho dobře skrytou Achillovu patu!

3. Zde je uvedeno, jak Vladimir Putin velmi rychle identifikoval tuto slabinu impéria ve službách globalistů: ropný sektor.

Produkující (ropu) země byly pravidelně ohrožovány vojenskou silou Impéria, když Impérium cítilo, že kontrola nad černým zlatem mu může kdykoli vyklouznout.

Libye, Sýrie a Írán se této kontrole chtěli vysmeknout již v 70. letech. Pak se globalisté chopili historického hoaxu o “globálním oteplování” způsobeném emisemi CO2 … Přechod na energetiku byl v té době považován za prioritní a naléhavý, protože zásoby ropy se tenčily … Od té doby bylo třeba myslet na přechod na jinou energetiku, aby se planeta zachránila před touto imaginární katastrofou způsobenou člověkem.

Bohužel se globalistům nepodařilo najít energii, která by mohla ropu seriózně nahradit!

Dalším aspektem problému bylo položit si otázku: jak mohu ospravedlnit hodnotu měny energií (petrodolar), když je tato enrgie mimo moji kontrolu?

V srpnu 1971 USA zrušily přímou směnitelnost dolaru za zlato. Dolar bez ropy se ipso facto stal „opičí měnou“! Těžba ropy v Severní Americe by byla zničující: vždyť pro USA bylo výhodnější ropu kupovat než ji sami těžit ! Zde je dilema: kdo ovládá ropu, ovládá svět!

4. Proto v roce 2008 Vladimír Putin, uvědomiv si toto postavení kolosu na hliněných nohou, zahájil kompletní reorganizaci celého ruského vojenského komplexu, aby se stal prakticky neporazitelným!

Tehdy se objevily nejlepší obranné systémy na světě: S-400 a “Pancíř” (“Панцирь”); nejlepší elektronické rušičky na světě: “Murmansk-BN”; baterie hypersonických raket, které nelze zachytit: “Kinžal” a “Zirkon”, “Grad”, “Iskander” a “Kalibr 3M-54”! Musela vzniknout řada Suchoj: těmto bojovým letounům nemůže konkurovat žádné západní letadlo … A pak, aby toho nebylo málo, Rusové vytvořili strašlivou noční můru jaderného odstrašování: Sarmat, Avangard, Poseidon. Ruské jaderné ponorky musely dosáhnout výkonu, který nemá v dějinách zbrojení obdoby. S nástupem hypersonických střel se obrovská flotila letadlových lodí Západu stala zastaralou, rozpadající se a zbytečnou …

Současně s reorganizací ruské armády mělo dojít ke znárodnění zbrojní výroby. Nakonec Vladimir Putin organizováním vzniku soukromé společnosti Wagner vytvářel prakticky neporazitelnou vojenskou mašinérii díky flexibilitě, kterou mu tato formace poskytovala!

Producenti ropy se chystali získat nezávislost, protože měli příslib Ruska, že bude chránit jejich týl tím, že oslabí kontrolu globalistů nad tímto nevyhnutelným trhem …

5. Tak se západní banky, pánové globalistů, pokusily vyvolat arabské jaro v 9 zemích produkujících ropu. Sýrie byla hlavní překážkou realizace plánu Velkého Izraele (zveřejněného v roce 1982), který je praporečníkem globalismu na Blízkém východě. Izrael měl získat kontrolu nad všemi zeměmi produkujícími ropu od Arabského poloostrova po Afghánistán …

V roce 2011 Rusko ještě nebylo připraveno přijít Kaddáfímu na pomoc.

V roce 2014 ještě nebylo připraveno zasáhnout, zatímco USA a CIA na příkaz Trilaterální komise organizovaly vraždy a masakry na Majdanu nezávislosti v Kyjevě a Oděse, vrhaly bandy ukronacistů do Donbasu, bombardovaly tamní ruskojazyčné obyvatelstvo Ukrajiny, okupovaly Kyjev a Oděsu, rozmístily v této zemi experty NATO a jejich laboratoře pro biologickou válku a s tím související drancování bohatství této země …

Rusko 29. září 2015 přišlo na pomoc Bašáru Asadovi proti nájemným teroristům a skutečným západním žoldákům, kteří měli svrhnout syrskou vládu … Globalisté byli v Sýrii brutálně zastaveni, když oni uviděli, že už nemohou dělat, co chtějí.

Irák, Sýrie, Kuvajt, Saúdská Arábie a Egypt již nemohly být drženy pod nadvládou globalistů prostřednictvím kontroly trhu s ropou.

Je samozřejmé, že globalistům muselo jít především o Vladimíra Putina, který jim stál v cestě se veselit a drtit každého, kdo se nepodřizoval jejich zákonu bezpodmínečné nadvlády …

6. V únoru 2022 bylo Rusko konečně připraveno zasáhnout se svým novým arzenálem vyspělých zbraní a provést zkoušky Sýrii.

Vladimír Putin si byl dobře vědom, že když půjde na pomoc ruskojazyčnému obyvatelstvu Donbasu, které se rozhodlo stát se součástí Ruské federace, bude přímo konfrontován s NATO, i když pokrytectví Západu bude velmi široce využívat ukrajinský lid jako zbraňovou platformu! Celý Západ se chystal vyhlásit Rusku válku uplatněním nesčetných “ekonomických sankcí”, které okamžitě zničily především Evropskou unii a Rusko přivedly na páté místo v žebříčku světových ekonomických mocností …

USA, Velká Británie, západní země obecně s Evropskou unií, mínus několik zemí zpochybňujících členství v Unii, se chystaly mobilizovat miliardy, jaké nikdo nikdy ještě neviděl, nejmodernější techniku, munici dle libosti, experty, kteří by veleli žoldáckým formacím. a neonacistické teroristické skupiny Ukrajiny …

Velmi brzy si velmoc NATO uvědomila, že její drahé vybavení je ve srovnání s prostředky ruské armády zastaralé. Nejmodernější tanky NATO byly masivně spalovány a ukázalo se, že nemohou konkurovat ruské technice. Samozřejmě, že média, podřízená systému, budou ruskou armádu široce očerňovat a zesměšňovat, občas budou vyprávět nesmysly, přičemž na televizních obrazovkách se budou střídat smečky pitomců vydávajících se za odborníky na geopolitiku nebo vojenskou vědu a vysílat tu neutěšenou podívanou … Protože realita každého rychle zaujme, když se ukáže, že skutečnost neodpovídá realitě …

Příčetní generálové v Pentagonu bili na poplach a snažili se přesvědčit vládnoucí globalisty, že prohraný boj s lépe vyzbrojeným a vojensky zkušeným Ruskem je třeba rychle zastavit!

Západ trpí ztráty, je ochoten stát na svém a zde je třeba říci, že pozornost světa upoutala zejména ignorance malého Macrona, který zesměšnil Francii a stal se svědkem ubohé podívané na mopslíka, který chtěl zaútočit na medvěda …

Pro nebanderovské Ukrajince, násilně najatými vládnoucími ukronacisty, by tato porážka byla bezejmennou tragédií, ale Vladimír Putin nemohl dovolit, aby globalisté, kteří se snaží Rusko zničit a podmanit si ho pro své drancování, tak učinili s plnou mocí. Zachránil tak svět před jadernou apokalypsou, která by zničila především Evropskou unii a všechny národy, které ji tvoří.

Globalisté v první řadě zorganizovali falešnou pandemii koronaviru, aby si podmanili Západ jako celek, terorizovali ho a zavedli totalitu, která by vyhovovala jejich plánu. Velký reset [The Great Reset] byl jejich základním programem. Pak už bylo nutné začít upouštět od ropy, podporovat obnovitelné zdroje energie, zahájit sebezničení místních ekonomik, malých podniků, vytvořit prostor příznivý pro velké nadnárodní korporace a vybudovat “patnáctiminutová města” mimořádně výhodná pro plutokracii globalismu …

7. Je samozřejmé, že “antropogenní globální oteplování” se mělo stát novou ideologií globalismu, který se snaží zničit vše, co nemůže sloužit jeho nezpochybnitelné nadvládě: vše musí být nyní v jejich rukou, v rukou 1 % nejbohatších. přesunutí celé energetické problematiky na něco jiného než na ropu, jejíž cenu a dodávky již nemají více pod kontrolou.

Stejně tak i zkorumpovaná škodlivá média ztrácejí kontrolu nad lidmi, takže bylo nutné totálně cenzurovat sociální sítě, potlačit všechny veřejné i soukromé svobody, zavést lékařskou totalitu, digitální identitu, sociální kredit… Dnes globalisté propadají panice! Podnikají všechna opatření k masovému vyvražďování lidí, než budou sami zlynčováni na náměstí!

Okázalé masové zatěžování národů dluhy ve jménu imaginární pandemie bylo vymyšleno, zorganizováno, aby byl zahájen Velký reset měn, aby byl nastartován transhumanismus, aby byli zlikvidováni všichni “idioti” a “nepotřební” v procesu, aby bylo ospravedlněno zrušení dluhů (těch globalistů!! – pozn.překl.), které nelze splatit, výměnou za které může být transhumanismus zrušen – opuštění soukromého vlastnictví bude kompenzací, která umožní vytvoření jednotné digitální měny, distribuované jako univerzální mzda, výhradně pro ty, kteří se bezpodmínečně podřídí …

V této souvislosti je třeba zdůraznit: vzhledem k tomu, že většina národů světa odmítá Velký reset, je samozřejmé, že tento projekt jednotné digitální světové měny je nemožný! Navíc se k BRICS připojuje stále více zemí, a to především díky bezpečnosti, kterou Rusko poskytuje jménem Vladimíra Putina … Rusko je vítězem na Ukrajině, je vítězem na světové politické a hospodářské scéně, přitahuje sympatie afrických zemí, které se rády vymaní z francouzsko-anglosaského kolonialismu či neokolonialismu …

Společně s Čínou a Indií založil Vladimir Putin v roce 2015 CIPS. Tento systém vytěsnil systém SWIFT, který blokoval bankovní transakce ruských bank. Nyní Šanghajská spolupráce, Nová hedvábná stezka a BRICS volně proudí po celém světě a každým dnem přitahují další a další příznivce, kteří již představují většinu světové populace … Dedolarizace nebyla výslovným přáním BRICS, ale přirozeně můžeme konstatovat, že je jedním z nevyhnutelných důsledků bankovního disentu (tj. těch uvedených organizací s účastí Ruska – pozn.překl.). Hegemonie světové referenční měny tedy končí: je to konec unipolární nadvlády Západu.

Globalismus opouští mnoho národů, kterým Západ vyhrožoval a držel je na vodítku ve službách této totality.

Producenti ropy, jako jsou Írán, Alžírsko, Katar a Venezuela, jsou chráněni zeměmi BRICS a Ruskem, které těmto zemím poskytuje svou technologickou a vojenskou pomoc, nyní, když je jejich suverenita nakonec zajištěna.

Poté se Saúdská Arábie a Spojené arabské emiráty rozhodly připojit k BRICS. Nyní budou USA vykopnuty ze Sýrie, Iráku a Libye a všichni hlavní producenti ropy nakec vstoupí do svazku s Ruskem.

Aby se podpořil tyranský manipulativní diskurz “globální oteplování způsobuje člověk”, musel by se tomuto falešnému vyprávění, odsouzenému předními klimatology, podřídit celý svět. Největší země světa BRICS zmařily COP21 v Glasgow v roce 2021, pařížské dohody z roku 2023 odmítla Čína.

Plán globalistů, kteří chtějí lidem pekelně ztrpčit život a uvrhnout je do propasti, aby se podřídili diktatuře tyranů OSN ve jménu globálního oteplování způsobeného lidmi, by se také neměl realizovat: je to zaručený neúspěch, protože většina lidí, kteří ho podporují, to nedokáže – národy budou nadále používat ropu.

Geopolitická zdatnost Vladimira Putina sjednocuje na své cestě tři kontinenty. Asie, Afrika a Jižní Amerika odmítají být nadále drancovány hegemonickým a servilním N.O.M. Západem. MMF už neděsí svými obvyklými hrozbami. Světová banka už nemá nad zeměmi BRICS moc. Zhruba třicet zemí je nyní kandidáty na členství v novém Rusko-Čínském ekonomickém systému.

Vývod

Západní země byly postaveny ke zdi. Nemají jinou možnost než odmítnout globalismus a jeho tyranský ekonomický systém, který slouží pouze zájmům nejbohatších. Jediným řešením, které v tuto chvíli zbývá, je postavit se na stranu multipolárního světa, místních ekonomik rozvíjených prostřednictvím suverenity národů, uznávaných a chráněných používáním respektovaných národních měn v rámci této spolupráce.

Vtažení národů do této sociální slepé uličky globalismu by mělo za hlavní důsledek to, že by samy banky zatáhly do propasti, z níž by se již nemohly banky dostat. Přechod do BRICS znamená přetnout nit závislosti vytvořenou ideologií unipolárního globalismu a stát se svědkem zhroucení celého bankovního systému. Ať už se tedy stane cokoli, globalistický názor prohraje v libovolném případě …

Západ se pod vládou globalistů rozhodl pro lži, falzifikace, tyranii: nyní sklízí, co zasel!

Všechny vlády v čele s mladými světovými vůdci budou padat jedna po druhé: díky geopolitickým schopnostem Vladimira Putina začne jejich všeobecná porážka !

Budeme svědky tohoto dlouho očekávaného okamžiku: ať už se stane cokoli, globalistický projekt je předem odsouzen k zániku svou vlastní lživou logikou. (A to i v případě, kdyby náhodou jako vyhrál!!!  Je to zákonitost vývoje společností – pozn.překl.) Tato plutokratická totalita prostřednictvím povinného transhumanismu je nemožná, protože většina národů se k ní definitivně obrátila zády. Je třeba říci, že to byl Vladimír Putin, kdo tento “orwellovský” projekt, po němž tolik touží globalističtí tyrani, zbořil, a právě na Východě vyjde nové slunce nad světem, který se znovu stal lidským. Samozřejmě, že had, jehož hlava bude rozdrcena, ještě uštkne ženu Apokalypsy do paty, ale dny hada jsou sečteny. Zbytečné utrpení, které ještě přijde, už nedovolí, aby tento nepřirozený projekt měl nějakou budoucnost.

Nicolas Paul Stephan Sarkozy de Nagy-Bocha, mladý globální vůdce, s rozhodností a jakousi papežskou neomylností prohlásil: “Budeme společně kráčet k tomuto novému světovému řádu a nikdo, správně říkám, nikdo se mu nebude moci postavit na odpor.” (16. ledna 2009)

Pokud se proti němu naštěstí pro nás vyslovil Vladimir Putin, vzhledem k jeho vypracované strategii a výsledkům, které dostává od většiny lidí, mu také náleží poslední slovo!

Ti, kdo tvrdili, že se nikdo nemůže postavit proti příchodu N.O.M., se šeredně mýlili. Putin, který je ze současných vůdců zdaleka nejprozíravější a nejmoudřejší, nastartoval nezvratnou dynamiku, která skoncuje s touto destruktivní globalistickou ideologií, jež chce zotročit lidstvo výhradně ve prospěch nepatrně maličké menšiny.

Zatím jsme neviděli nic o důsledcích této války na Ukrajině, o níž se N.O.M. domnívá, že ji mohla beztrestně rozpoutat, aby rozdělila a okradla Rusko. Po pravdě řečeno, je to velmi špatná hra.

www.mondialisation.ca

https://aftershock.news/?q=node/1286325

Překlad Peter 008

sdílet na

19 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
6. 9. 2023 23:39
Ohodnotit příspěvek :
     

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Jaris
7. 9. 2023 01:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak tenhle clanek, Peto, je pohlazeni na dusi. Diky!*****

Francin
7. 9. 2023 14:59
Odpovědět  Jaris

Velmi realistická analýza situace z níž vyplývá, ze myšlenka tzv. Nového světového řádu se všemi strašáky oteplování a CO2 je definitvně pohřbena, protože nadpoloviční počet zemi světa se tomuto zlu nehodlá podřídit. Zatím to vypadá jen blbě v USA, tam mají chazaři velkou sílu díky spícícm obyvatelům ukolébaným myšlenkou o světové nadřazenosti a uloupení možnosti tisku dolaru soukromými osobami v roce 1917 a odpoutaní se od zlata v roce 1971 a také v Evropě kde většina vlád zaprodala své obyvatele- voliče za nějaké budoucí sliby nebo peníze, to se teprve v blízké budoucnosti ukáže. Bez dostupných energií není myslitelný žádný současný rozvoj žádné země a k tomu se momentálně schyluje. Ono to totiž není žádné umění koupit si na zemi kde co, když si na všechno vytisknu peníze ( vlastně fiat měnu, protože peníze musí mít vlastnost uchovatele hodnoty). Žijeme v době, kdy se tisícileté pletichy nad lidmi nenávratně hroutí.

Pavel z Moravy
7. 9. 2023 18:36
Odpovědět  Francin

Jsou Evropané ve většině opravdu tak extrémně zbabělí, že se kvůli své pohodlnosti, lenosti a hlavně tuposti a nedůstojnosti nedokážou zlu postavit? Mám pocit, že toto se děje vždy ve společnostech rozežraných a rozmazlených jedinců, kteří se již zaprodali za chléb a hry a tuto taktiku plutokratický globál na Evropu zkoušel a zkouší. Přeformátovaným jedincům potom chybí jakákoliv důstojnost s tímto stavem něco udělat. Takže buď musí zdejší režimy padnout a nebo to bude pouze náš kontinent spolu s amíky, kteří náš kontinet dostanou pod křídla totality a otroctví plutokratickým panstvem. Nechci předpovídat, je to ošidné, ale zatím zde probuzení nevidím. Uvidíme co s lidem udělá další zhoršování jejich životní úrovně, kterou slouhové globální plutokracie na svých národech provádí. Zatím se zdá, že to vytuněným mozečkům nedochází o co se hraje. Ale třeba, třeba, třeba.

josef
7. 9. 2023 08:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Tohle, tohle nejde jenom přečíst. To se musí prostudovat. Jsou tu seřazeny události, které jsem nikde vedle sebe neviděl. Události, které samostatně neměly logiku a nyní mají smysl. Pan Putin je dobrý šachysta.

Markýza
7. 9. 2023 10:42
Odpovědět  josef

Já si to odkládám až na siestu, protože máte pravdu.
Jen bych dodala, že Putin už vstupoval do anti-globalistické hry vyzbrojen zkušenostmi; prvně totiž musel zkrotit oligarchii ruskou, a to tvrdě a rychle…..já si to pamatuju, ačkoli se tenkrát o tom skoro nepsalo. Ale dostal se mi do ruky brilantní rozbor nějakého politologa, ze kterého to bylo jasné jako facka.

Markýza
7. 9. 2023 15:10
Odpovědět  Markýza

Hezké shrnutí, díky. A jestli jste to překládal (editoval) vy, Petře, dávám vám velikánský červený puntik za perfektní použití přechodníku! 🙂
Jinak jak jsem to četla – vlastně je to ukázková realizace Harvardova zákona 😀 přičemž VVP je egregor toho všeho.

Jarda
7. 9. 2023 11:51
Odpovědět  josef

Je odpískáno, avšak šmejdi se vrhli na hřiště, aby si ještě zahráli a změnili výsledek. Vidíme to v ČT a ve sněmovně. Tajtrdlík na hradě…

Jura S
7. 9. 2023 08:37
Ohodnotit příspěvek :
     

Politručka Pávková dojela VLAKEM !!! do Kyjeva na slet KOZO slepic…Divné že, do válečné země…. Nebo kyjevané se napakovali do ČR se nažřat a ožrat a pobrat dávky, vyléčit se v nemocnicích a nechat si zadara udělat zuby. Učitelka byla zavřena za to, že řekla, že v Kyjevě je normální život, což je nyní dokázáno manželkami prezidentů…. tak to chce 500 vlaků a nacpat do nich všechny ukrouše a dovést je domů – do Kyjeva….

Pavel K
7. 9. 2023 08:41
Ohodnotit příspěvek :
     

Hezky se to čte, jen aby to dopadlo dobře. Peter hezký den 👍👍👍

Pavel z Moravy
7. 9. 2023 10:39
Odpovědět  Pavel K

Pavle, i kdyby to nedopadlo dobře pro nás, svět už bude jiný. Jakmile se člověk a otrok probudí a získá důvěru v sebe sama je na nejlepší cestě k dosažení toho lepšího co v něm je. Zdegenerovaný západ už nikoho nebude zajímat. Buď se přidá k projektu důstojnějšího světa, nebo úplně zdegeneruje a chcípne. Koneckonců by to světu možná prospělo. Teď je nejdůležitější, že jsou na světě síly, které chtějí vybudovat slušnější společenský řád než je ten současný grázlovský a likvidační globalistický systém. Hlavně ať se to povede, jestli to odsereme my, nu tak nám to bylo asi dáno. Myslím si, že kdo nemá ochotu postavit se nepřízni a svrhnout okovy, tak si ani nic slušného nezaslouží. Uvidíme, jak se s tím náš národ vypořádá. Vše je možné.

Pavel K
7. 9. 2023 11:57
Odpovědět  Pavel z Moravy

Říká se přej a bude ti přáno, nebo nepřej někomu nic zlého, ale co s takovými “šmejdy” které se ti posmívali, dělali z tebe blbce a pošahance, když jsi se snažil vyjádřit co je špatně v naší společnosti? Co s nimi?!! Ať na mě nikdo nechodí s nějakým odpuštěním a otevřeným srdcem. Já nejsem žádný světec a přeju jim si v tom vymáchat rypák a i si ho odřít. Jsem zle, nebezpečně zlej jsem agent CIA. Budliky, budliky, dejsem ty dudliky….🤣🤣🤣

Frank1
7. 9. 2023 09:10
Ohodnotit příspěvek :
     

Ke zdi zapad jeste postaveny neni a USA kradou dal ropu v Syrii.

Pavel z Moravy
7. 9. 2023 10:23
Odpovědět  Frank1

Chci věřit, že všeho do času.

Pavel K
7. 9. 2023 11:58
Odpovědět  Pavel z Moravy

…..ale čas běží a tolik ho zase nemáme. 😊🙄

Gales
7. 9. 2023 10:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Bylo předpovězeno že Rusko zachrání malý muž. A to se stalo.

Pavel z Moravy
7. 9. 2023 10:21
Ohodnotit příspěvek :
     

Petře, musím se také přidat. Nic lepšího jste zde dát nemohl. Díky.

Miro 2
7. 9. 2023 10:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Nelze si přát nic lepšího, než aby se tomuto Putinovu plánu a zemím ve spolku BRICS dařilo a zase se bude žít na světě lépe.

Frank1
7. 9. 2023 16:57
Ohodnotit příspěvek :
     

Mne ty rozumy zapadnich pisalku nezajimaji. Pozitivni na nich je, ze se na rozdil od vetsiny svych krajanu zajimaji o to, co se deje a snazi se to pochopit.