blog

Je na čase jednat!

Je na čase jednat!

Realizace plánu 5 bodů von der Leyenové by znamenalo naprostou destrukci České republiky. Evropské mocnosti pochopily, že před naprostým krachem nelze zachránit celou Evropu, a tak se rozhodly obětovat chudší země, aby přežily ty bohaté.

5 bodů von der Leyenové = zkáza naší země.

Pojďme udělat vše, co je v našich silách, abychom této devastaci naší země zabránili!

11.9. v 14.00 Staroměstské náměstí v Praze

13.9. v 16.00 Janáčkovo náměstí Ostrava

16.9. v 15.00 Velké náměstí Kroměříž

18.9. v 14.00 Plzeň

28.9. Praha!

Je to na nás.

sdílet na

11 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
krtek
9. 9. 2022 22:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď dělají záslužnou činnost, že lidi vytáhnou z gauče do ulic. Tyto akce si mohou dovolit, protože nejsou v poslanecké sněmovně. Vyjadřují se k aktuálním problémům. Ale jejïch volební program je právnický. Vadí mně, že chtějí najivně zůstat v EU a zmínku a postoj k NATO jsem tam nenašel.

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
9. 9. 2022 22:57
Odpovědět  krtek

A co vám brání volit SPD nebo KSČM?

Lev Prch
10. 9. 2022 13:42

Jít k volbám je nutnost a nevolit vlastizrádnou fyjalovou sebranku je ŽIVOTNÍ NUTNOST!👍

Masunta
10. 9. 2022 21:59
Odpovědět  Lev Prch

… 🙂 psych

Aleš
9. 9. 2022 23:48
Ohodnotit příspěvek :
     

Demisi kriminální organizace SPOLU a svobodné volby.

jiří
9. 9. 2022 23:48
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Albi
10. 9. 2022 01:44
Odpovědět  jiří

Já se snad usmajlíkuji. 🙂 🙂 🙂

Gales
10. 9. 2022 18:10
Odpovědět  jiří

Dělají ze sebe hogo-fogo a mají to jenom nakreslený…

Gales
10. 9. 2022 11:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Má recht. Je to na nás.

Masunta
10. 9. 2022 15:51
Ohodnotit příspěvek :
     

ČR na prvním místě
Co je v plánu na další týdny, měsíce? 
 
Náš plán a požadavky lidé najdou také na našem webu http://www.naprvnimmiste.cz. Požadujeme demisi vlády, zřízení dočasné vlády odborníků a vypsání nových voleb. Pokud vláda nepodá demisi do 25. září, tak na celorepublikové demonstraci 28. září, která bude přenášena na náměstí desítek měst po celé České republice, vyhlásíme občanské právo na odpor podle Ústavy České republiky a vyhlásíme nátlakové akce s tím, že budeme směřovat k vyhlášení stávky. Dále požadujeme okamžité zastropování cen elektřiny na ceny v tuto dobu v minulém roce.
 
Požadujeme zplnomocnění našich odborníků, aby jim vláda umožnila vystupovat jménem České republiky a uzavřít krátkodobé smlouvy do konce tohoto roku na dodávky levného plynu a levné ropy tam, kde České republice ještě někdo tyto komodity poskytne. Požadujeme výměnu obsazení Rady České televize a Českého rozhlasu, protože veřejnoprávní média absolutně neplní svoji funkci pravdivého informování veřejnosti. A dnes vyhlásíme náš nový demokratický plán na výměnu Fialovy vlády za vládu odborníků. Sledujte nás na sociálních médiích a na našem webu.

11. 9. 2022 00:44
Ohodnotit příspěvek :
     

Jsem smutný z některých výroků lidí alternativní scény. Byl jsem tam po celou dobu. Pak slyším z úst Kapala (Svobodné rádio), že tam došlo k cenzuře, což zase popřel komunistický kandidát na prezidenta Skála. A jako by nestačily výroky Fijaloviče o ruských silách, jiných o lůze a podobné, Smetana z KTV zase organizátory označil za podvodníky, protože mu neukázaly fakturu za pódium. Xaver kritizuje účast Volného, Kapal kritizuje utnutí jeho projevu (prý absolutně nejlepšího ?!?). Panebože tihle lidé nepochopili? Tohle přeci není o sympatiích či nesympatiích k jednotlivým vystupujícím. Tohle bylo o boji proti vládě. To vám opravdu nestačila zkušenost z parlamentních voleb, kdy více než milión propadlých hlasů dopomohl k vládě pětidemolice? To skutečně nikdo z těhle nýmandů nedokáže přenést své ego, že tam zrovna byl či nebyl jejich oblíbenec? Nikdo z nich neudělal nic pro podobnou akci, nikdo z nich nedokázal ani udělat nic pro propagaci akce. Ti dva kluci, kteří to pořádali, mají svaté právo pozvat si koho oni chtějí, mají právo určit podmínky vystoupení. Neznám je a přesto jsem jim vděčný za ohromný kus práce, který odvedli. A pokud nedokáže SPD s Okamurou, Kapal, Smetana a další překročit svůj stín k naplnění toho nejdůležitějšího – sjednocení alternativy a mimoparlamentních stran – tak ať jdou do prdele. Já nepotřebuju poslouchat zaseknutou desku v podobě Okamury. Tady jsem slyšel za jedno odpoledne více užitečného než od něj za 8 let ve sněmovně.