blog

Drzost Pětikoalice je nekonečná

Rakušanův “zvací dopis”: Proč asi k nám novodobý Bilak zve milionovou armádu Ukrajinců? Kyjevizace českého státu pokračuje. Ožebračování našich občanů nabírá na obrátkách. Média, cenzura a hynoucí český lev. Jak dlouho ještě?

INDŘICH KULHAVÝ  jednoduchou “inventurou” zničujících kroků Fialovy “kyjevské vlády” dochází k závěru, že milion dalších Ukrajinců, které k nám na zimu zvou, má být možná “armádou”, která za žold příspěvků, sociálních dávek a dalších benefitů z rostoucího astronomického dluhu, je má ochránit před hněvem lidu

Vláda má za sebou cestu, kterou je výjezdní zasedání její části do Kyjeva. Kde skutečně členové té nejhorší vlády v historii samostatné české republiky byli, to skutečně netušíme, nicméně závěry této akce jsou doslova šokující a musí naštvat každého normálního člověka majícího určité povědomí o národní hrdosti. Hovořit o obnově Ukrajiny nyní, kdy není jasné, bude li co obnovovat, je jen zástěrka.

Vše pro kyjevského válečníka

Samotná snaha dát kyjevskému válečníkovi vše, na co si vzpomene, navíc i u nás ceněný řád, je strašidelná. V České republice došlo k nejvyššímu zdražení elektrické energie na světě, přestože patříme na úplnou špici v její výrobě v přepočtu na počet obyvatel. Ceny plynu razantně vyskočily a jsme jedinou evropskou zemí nemající smlouvu napřímo s Gazpromem. Máme jednu z nejvyšších inflací v Evropě a její reálná výše je mezi 20ti až 25ti %.

Zvýšeny byly už i nájmy. Pohonné hmoty jsou na svém historickém maximu a benzín i naftu máme dražší než ve Francii, na kterou jsme ještě před rokem koukali v tomto směru s despektem. Potraviny, respektive jejich kvalita je u nás dlouhodobě horší než v sousedních zemích, přesto jsou drahé. Nově jsou snižovány gramáže toho, co zůstalo v původních velikostech balení. Je naplánováno vysoké zdražení pitné vody, nově až o dalších 30%.

Ožebračování na pokračování

Mimo realitu v této situaci zůstávají důchody, jejich skutečná úroveň při pohledu na výše popsané klesá a senioři se dostávají na pokraj chudoby, přesto vláda uvažuje o posunu výše věku opravňující k odchodu do důchodu. Dle odborníků může český občan v jednoduchých provozech pracovat do 75ti let. Zdá se tedy, že se vláda chce zbavit důchodců úplně a po dosažení tohoto limitu nabídne asi euthanasii.

To vše i přesto, že byly odebrány peníze zdravotním pojišťovnám, zvýšil se díky všeobecně vysokým cenám výběr DPH, taktéž stát díky dividendám a obrovským ziskům přinejmenším výhledově bohatne na ČEZu. O mnoha formách daní u pohonných hmot už nemá cenu ani hovořit. Čistě teoreticky má tak stát k dispozici mnoho peněz navíc a při správném hospodaření by měla státní pokladna penězi přetékat. Zvláště, když by od příštího roku měla platit až 80ti procentní daň z neočekávaných zisků spojených se současnou situací.

Vláda okrádá i podnikatele

Posun platnosti výběru na příští rok samozřejmě umožňuje firmám, kterým to hrozí, se na tuto situaci připravit a zisky uklidit. Navíc už příští rok nebudou nárůsty zisků tak velké, aby byly považovány za neočekávané, protože bude záležet na tom, s jakým rokem budou porovnávány. Zde zůstal prostor pro machinace. Přesto lze říct, že jakékoliv navyšování daní je pouze snaha více okrádat podnikatelské subjekty a vše bylo řešitelné ihned a jednodušeji.

V popisu negativních skutečností bychom mohli pokračovat ještě dlouho, pojďme na obrácenou stranu mince. Jak stát hospodaří s tím, co vybere? Vláda si odsouhlasila další obří schodek státního rozpočtu, tentokrát 295 miliard korun. Na co ty peníze potřebuje, když se zlepšení životní úrovně Čechů nekoná? Podpora našeho průmyslu je v této kritické době nulová, školství nevzkvétá a uvažuje se o zavedení školného pro naše studenty na vysokých školách.

Sportovní oblast strádá a výchova mládeže v tomto směru už dávno ekonomicky ruinuje rodiče. Její kvalita klesá. Kultura má období blahobytu za sebou a dostává se do relativně složité situace, kdy lidé za divadlo či kina nemohou utrácet. I přesto většina herců nadále patří k podporovatelům vládní koalice, což je vcelku zvláštní a jen to odpovídá kolaborantskému chování, které jsme vnímali třeba i za 2. světové války či v období socialismu.

Média podporovaná politickou pseudoelitou

Naopak média jsou přeplácena, protože jsou hlásnou troubou liberalismu, z něhož vychází i vládnoucí politická pseudoelita. Jde o jedno z mála odvětví, které na současné situaci profituje, což nebrání k vznášení dalších ekonomických požadavků například ze strany vedení ČT a ČRo. Zde je třeba ještě zmínit snahu o likvidaci jakékoliv konkurence z tzv. 2.břehu, ke které napomáhá teorie jediné pravdy a obrovská cenzura.

To vše je však nic proti tomu, jakou ukrajinizací prošla vláda Petra Fialy. Jsme zemí projevující nejvyšší nenávist vůči Rusku. Jedině u nás visí modrožluté hadry na státních i soukromých budovách. Podpora Ukrajinců u nás dosáhla natolik vysokých měřítek, že jim naši občané mohou jen závidět. Nově se zvyšují příspěvky na bydlení, elektřinu a plyn získávají za staré ceny, ani další formy podpory nekončí.

Nehovoříme o tom, že mnoho peněz si odváží sebou při návratu na UA a často tam žijícím chodí nadále naše podpory. Přesto ministr Rakušan pozval k přezimování u nás další milion Ukrajinců, kterým díky přístupu Zelenského a Západu Rusové začali likvidovat energetickou infrastrukturu. Což přimělo Fialu sáhnout opět do státní kasy a uvolnit 20 milionů na nákup dieselových generátorů elektřiny. Jen pro představu, to je tak 5 takových zařízení nevalného výkonu, které Ukrajinu nezachrání a nás stojí další peníze.

Tanec na hrobě státu

Je to nic proti tomu, co už nás podpora Zelenského stála a co je ještě v plánu. A milion dalších Ukrajinců u nás námi živených je doslova likvidační číslo. K tomu přidejme výcvik tamních válečníků u nás, přesuny našich zbraní na východ, to vše za současné likvidace českého průmyslu a úprku zahraničních firem do jiných zemí, tedy s výhledem na vysokou nezaměstnanost. Je tedy třeba se zeptat, kam kráčíme a jak dlouho ještě budeme toto chování Fialy & spol. tolerovat? To i přes zjevně velkou skupinu Čechů zahalených do ukrajinských barev. Je jich opravdu dost na to, aby vládu ochránili, nebo milion pozvaných Ukrajinců má být de facto armáda žoldáků chránících úzký okruh politiků z Pětikoalice? Odpovězte si na to sami. Jisté je, že český lev umírá. A u jeho lůžka tančí naše zdegenerovaná vláda.

Autor: Jindřich Kulhavý, zdroj: iNadhled a Protiproud

sdílet na

26 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
sizok
5. 11. 2022 20:22
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala a jeho vláda zaprodanců uvrhne tento stát do neskutečné bídy.
Ukrajinizace Česka v přímém přenosu. Amen s námi.

Pavel K
5. 11. 2022 20:31
Odpovědět  sizok

A lidi čumí a čumí a čekají na zázrak, že to za ně někdo přijde vyřešit.
Už pár let zpět si říkám jestli nás někdo nezapojil do nějaké soutěže, kdo vydrží nejdéle si nechávat srát na hlavu a dělat ze sebe nesvéprávnou osobu. Myslím, že získáme zlatou.

Lenka
6. 11. 2022 00:18
Odpovědět  Pavel K

To, že děláme tzv. bl*ce, to nás ví víc, ale co s tím. Na vše je zákon, sankce, pokuta, exekuce, kriminál. Takže co s tím – konkrétně ! Co sousede navrhuješ?
Mě by se pro určité osoby líbil pořádný výprask – na holou, někde u stromu, jako na Ukrajině. Když nám sem tahají Ukrajince, tak musíme přijímat i ukrajinské hodnoty – Ne?

ryba
6. 11. 2022 13:12
Odpovědět  Lenka

Že by se i u nás do toho vložila armáda???

Gene
6. 11. 2022 13:40
Odpovědět  Pavel K

Pavel a co maji delat. Cela ta opozice je jen banda manipulatoru, kteri se navzajem pobiji o prvni plne koryto. K cemu jsou ty demonstrace, kdyz jsou ojedinele. Sance neco zmenit byla, kdyz na zapade demonstrovali farmari, misto aby se knim pridali vsichni z cele Evropy, popijelo se pivo. Myslis ze kdyz vymenis vladu neco zmenis? Prestane stat byt zavisly na vlivu velkych kooperaci, zacne byt samostatny a nezavisly na dodavkach z dalsich statu? Myslis ze ti zvysi duchod, ze ceny najednou spadnou a Rusko nam bude zazracnym zpusobem dodavat plyn a naftu? Cely system je globalizacni, panove se tim genialne pripravili na nejake prevraty, ktere nebudou pod jejich kontrolou. Udelali jeden stat zavisly na druhem. Misto aby se ti opozicnici dali do hromady a vyhlasili celoevropskou stavku a masvni blokady, jednaji naprosto nesmyslne a jejich podpora casem vysumi.

Gales
6. 11. 2022 11:01
Odpovědět  sizok

To máme za trest že jsme nevolili komunisty.Pokud byli v poslanecké sněmovně,tak jsme jim měli dát ve volbách hlas.Pánbůh nám nabízel šanci na obnovu,bohužel lidská blbost zvítězila a toto jsou její plody.Holt musíme začínat znova a s holou pr.delí.

Davor
6. 11. 2022 14:36
Odpovědět  sizok

Možná ne, už víme proč ta grupa jela na Ukrajinu

comment image

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
Petr
5. 11. 2022 20:36
Ohodnotit příspěvek :
     

Rakušan a Fiala budou souzeni za VLASTIZRADU !

sizok
5. 11. 2022 20:49
Odpovědět  Petr

Musí, katani Českého státu.

6. 11. 2022 09:31
Odpovědět  Petr

Zapoměl jsi na Černochovou, za sabotáž a rozkradení státního majetku…podporu Nacistů atd… K tomu Surikata za krádež státního majetku (ten talíř). na všech 108 se najdou paragrafy…

me2d44
6. 11. 2022 12:51
Odpovědět  Veny232

Jenže, k tomu by se musel upravit i ústavní zákon – doplnit do něj odvolatelnost soudů, poslanců a senátorů podle vůle lidu (a konečně prosadit zákon o referendu). Někdo, kdo rozhoduje o blahu národa (zpravidla ve svém zájmu) nesmí být neodvolatelný a musí zodpovídat za svá rozhodnutí! (tak, jako by se za své rozhodnutí měl zodpovídat celý ústavní soud včetně předsedy Rychetského – jeho rozhodnutí vedlo k tomu, že nám dnes vládne pětikolka). Nepohrdám soudy, ale pohrdám prodejnými – nikým nevolenými, jen jmenovanými soudci, kteří se prodají za pár zelených hajzlpapírů).

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
ryba
6. 11. 2022 13:26
Odpovědět  Veny232

Souhlas,paragrafy se najdou na každého v této vládní sebrance – já jen,kdo je bude uplatňovat? Vždyť jedni nám nepomáhají,nechrání nás a ti druzí ztratili trestní zákoníky. Takže kdo,když lidi nejsou schopni dát se dohromady,spojit se?

ryba
6. 11. 2022 13:14
Odpovědět  Petr

A kdo je bude soudit,těch pár počítačových nespokojenců?

jiří
5. 11. 2022 20:57
Ohodnotit příspěvek :
     

comment image

Albi
5. 11. 2022 21:24
Odpovědět  jiří

Opět 🙂 🙂 🙂

A nemáte nějaký vtípek, který by komentoval tuhle lež: “jsme jedinou evropskou zemí nemající smlouvu napřímo s Gazpromem”?
Ještě pořád přece platí, že smlouvy přímo s Ruskem uzavírá jen zrádce EU, jakýsi “dezolát” Orbán.

jiří
6. 11. 2022 09:44
Odpovědět  Albi

To nemám.
comment image

TTT
5. 11. 2022 21:42
Ohodnotit příspěvek :
     

Ukrajinští zaměstnanci jsou protěžováni i v krachujících českých firmách. Od známého jsem se doslechl, že v Kordárně (bývalá prosperující česká společnost ve Velké nad Veličkou), která přišla o ruské suroviny i vývoz do stejné země, se dnes hovoří o propouštění. Nuceně prý odcházejí dlouholetí čeští zaměstnanci, ale Ukrajinci z neznámého důvodu zůstávají. Je to vyjímečná situace?

Naposledy upraveno$ s uživatelem$
sizok
6. 11. 2022 08:45
Odpovědět  TTT

Ukrajinizace v přímém přenosu.

Karel
5. 11. 2022 23:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Putin musí co nejdříve zvítězit na Ukrajině. To bude záruka záchrany Česka před Fialovo likvidací. Jinak skončíme na mapě světa jako Jugoslávie.

jiří
6. 11. 2022 07:55
Ohodnotit příspěvek :
     

Výborný proslov pavla zítka coby ohlášeného kandidáta na prezidenta na 2. tiskové konferenci dne 4.11.2QZZ v Malostranské besedě v Praze, kterou nejen veřejnoprávní média opět bojkotovala. Když uplynula hodina tiskovky, tak se dostavila TV Raptor. V pondělí má být 3. tiskovka, ale tentokrát mají být pozváni novináři ze zahraničí.
(odkaz se přehraje bez registrace, přihlášení)
https://www.facebook.com/pavel.zitko.prezidentem/videos/411-tiskov%C3%A1-konferencem%C3%A9dia-op%C4%9Bt-nep%C5%99i%C5%A1la-jinak-byla-konferen%C4%8Dn%C3%AD-m%C3%ADstnost-nabit%C3%A1/873707880456470

PENNYS
6. 11. 2022 08:11
Ohodnotit příspěvek :
     

Tak jak jsem už po volbách psal a někteří mě za to osočovali !
TATO DEMOLIČNÍ PARTA ZFETOVANÝCH , TITULOVANÍ HLAVOUNI ,VSTOUPILA DO VLÁDY PODVODEM A S JEDINÝM CÍLEM!!!
“CO NEJRYCHLEJI ZLIQDOVAT ČESKÝ STÁT”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A DNES TO VIDÍME JAK RYCHLE SE JIM TO DAŘÍ.
.TAKŽE JSEM S DOMOLIČNÍ VLÁDOU, MĚL PRAVDU

6. 11. 2022 09:28
Ohodnotit příspěvek :
     

Fiala je hlupák, sebestředný,arogantní,kdyby měl špetku cti v těle, dávno se zastřelil. Nevzdělanec s falešnými tituly. Dnešní doba se dělí na dvě skupiny lidí, jsou lidé kteří přečetli hodně knih a nerozumí žádné,a jsou lidé co přečetli méně knih,ale chápou je všechny. Fiala je ten první případ. Co je mu platné,že přečetl knihu o stavbě domu, když nikdy nedržel v ruce kladívko… Takový panák na věšení saka, kterému můžete ukrást i židli pod zadkem a nevšimne si toho.
Za to Rakušan, to je filuta. Celou stranu mu pozavírali, jen on je čistej jak Lilie,vůbec chudák neměl tušení,že jeho strana je organizovaná zločinecká skupina……A dnes se tu snaží zavádět po vzoru Ády Hitlerů ,nějaké nové moresy… vyhrožuje vnitřním nepřítelem, lidem jako já, z rodu Vlčků,co zde žijí tisíce let, nadává do Rusáků 🙂 Kolaborantů. Rád bych věděl v kterém století do mé země jeho Babka přitáhla dělat Markytánku ,že si dovoluje mě dnes nazývat Rusákem a Kolaborantem ta vykulená Fialová lůza….

Petr
6. 11. 2022 10:00
Odpovědět  Veny232

Chce to zase to stejné jako kdysi. Prohlásit, že dělnictvo a šlechta bojuje proti stejnému nepříteli. Kdysi to byla buržoasie, nyní je to nacismus.

PENNYS
6. 11. 2022 11:37
Odpovědět  Veny232

Tato “nezvládní domoliční parta” je jen pouze “PLNIČ EU PŘÍKAZU”! Jinak s vaším příspěvkem plně souhlasím 100%

[Trol-1?] Valoun
6. 11. 2022 14:03
Ohodnotit příspěvek :
     

Rakušan je zve a Putin přímo posílá, tím jak jim rozbombardovává civilní infrastrukturu.

Gene
6. 11. 2022 14:14
Odpovědět  [Trol-1?] Valoun

Konecne se poucil od amiku. Ale trvalo mu to.