politika

Administrativa Bidena bude doplněna barevnou rasistkou

Autor programu «Tucker Carlson Tonight» na Fox News, hovořil o Kristen Clarke, ženě, která byla zvolena do čela divize občanských práv. Vzpomněl si, že byla horlivou obhájkyní černochů a během studentských let byla prezidentkou Asociace černošských studentů.

Tehdy Clarkeová napsala dopis deníku The Harvard Crimson, kde ocenila lidi s černou barvou pleti a také tvrdila, že jejich mentální schopnosti jsou lepší než u bělochů kvůli produkci melaninu, který se podle ní,
u bělochů neprodukuje v takovém množství jako u černochů.

“Tady je chemické zdůvodnění kulturních rozdílů mezi černochy a bělochy. Melanin obdařuje černochy vynikajícími mentálními, fyzickými a duchovními schopnostmi, které nelze měřit podle eurocentrických standardů,“ slova autora programu.

Na konci programu Tucker poznamenal, že pokud kandidatura Clarkeové projde v Senátu, pak „Spojené státy mají vážné problémy“.

https://bit.ly/39tAUmL

sdílet na

1 Komentář
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
ZDENDA
13. 1. 2021 16:12
Ohodnotit příspěvek :
     

JESTLI TOMU DOBŘE ROZUMÍM, TAK MÁME DEZINFORMACE A NIKOLA TESLA BYL ČERNOCH, EINSTEIN TAKÉ A VŮBEC CELÁ TA PLEJÁDA VĚDCŮ A VYNÁLEZCŮ BYLI SAMÍ ČERNOŠI….. HMMMM… A JAK SE JIM DAŘILO TAK FIKANĚ DLOUHO NÁS KLAMAT …… A DO MYSLI SE VTÍRÁ OTÁZKA, PROČ ŽE NÁS, ZAOSTALÉ BÍLÉ, TO NETÁHNE DO KOLÉBKY INTELIGENCE – AFRIKY , ALE NAOPAK TI SUPERINTELIGENTNÍ ZÁSTUPCI ČERNÉ RASY BOHATÍ NA MELANIN, TÁHNOU DO MELANINOVĚ ZAOSTALÉ EVROPY….. JO, TO JSOU VĚCI NA TOM SVĚTĚ…..