blogvideo

Čau Praho! 🇨🇿

Evropské volby jsou tady. Máme opravdu poslední příležitost zabránit nesmyslům, které protlačují vládní strany a Brusel. Změnit a reformovat Evropskou unii dokážeme pouze tehdy, když to nenecháte svému osudu a půjdeme volit. Každý hlas se počítá a každý z nás může ovlivnit výsledek.

ℹ️ Již tento pátek a sobotu se otevřou volební místnosti. Prosím, využijte této šance a nenechte zvítězit ty, kteří chtějí zavést euro, zrušit právo veta, nevadí jim konec spalovacích motorů a plynových kotlů a naopak chtějí dál prosazovat Green Deal ničící náš průmysl.

‼️ Je velmi důležité přemýšlet nad tím, aby váš hlas nepropadl. Malé strany se v těchto volbách snaží zviditelnit, ale reálně se do Evropského parlamentu nedostanou. Jejich hlasy tak ke změně nepovedou.

👉 Danuše Nerudová (za STAN) řekla: “Věřím, že Česko v dohledné době zahájí přijetí eura,” a nezapomněla ani hájit migrační pakt. Ve stejnou dobu vyšlo v médiích najevo, jak to s přijetím migračního paktu vlastně bylo. Více už ve videu.

👉 Lídr Pirátů do EU chce dodržet Green Deal a hájí jeho současnou podobu. Stejně tak chce zrušit právo veta. Opačné názory označuje za populistické. Jak jinak.

👉 Pan Vondra (ODS) očividně nemá jiný program než Antibabiš. V každém rozhovoru a pro každé médium opakuje pouze jedno jediné. “Musíme porazit ANO.” Bohužel nic dalšího asi nedokáže nabídnout.

👉Pražští Piráti uspořádali nejtvrdší předvolební tiskovku. Navezli kvůli Novým Holešovicím do kauzy i Danuši Nerudovou, což je absurdní – celý projekt připravoval a zpackal Pirát Zdeněk Hřib.

👉 V Praze je tragický nedostatek míst na školách. Každý rok jsme s hnutím ANO navrhovali, jak to řešit – například vykoupením budov. Vše bylo už připraveno, stačí jen finální krok, ale ten koalice doposud neudělala.

👉 TV Nova informovala o více než 100 miliardách, které pasivně leží na účtech Prahy. Je to přesně tak a za opozici neustále navrhujeme, aby město začalo konečně investovat do odstranění palčivých problémů – nedostatku škol, tragické dopravy, nedokončeného okruhu, radiál, silnic a tak dále. Pětikoalice vše ignoruje a peníze mezitím požírá inflace.

To vše a mnohem víc se dozvíte v 86. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

sdílet na

14 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
All
3. 6. 2024 21:06
Ohodnotit příspěvek :
     

To není poslední příležitost.Neustále je potřeba zrůdy národa vytlačovat a trestat,pokud budou existovat.Máme zločince ve vládách i parlamentu doma i v EU,pryč s nimi.

Helena
3. 6. 2024 21:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď mají za úkol č. 1 měnu! Platíme naše energie západu, veškeré zisky jsou vyváděny na západ, daně a celá státní kasa jde proudem na západ a ještě si západ na nás půjčuje. Poslední kapkou na totální dovysátí naší země do posledního účtu v bance je měna: 50 Kč za 1 euro – a bude vymalováno. Pak půjdou zmatené vovce ještě rády nechat se zamordovat ukradinci na ukradinu.
Jediná šance tentokrát, je volit SPD. Všechny hlasy ministranám, jsou hlasy propadlé.

Honzas
3. 6. 2024 22:27
Odpovědět  Helena

Nestraš! 50 ku jedné nebude nikdy. Spíše to bude obrácený poměr kdy se Kč bude takzvaně zhodnocovat. To je právě to kouzlo inflace.

Slovan
3. 6. 2024 21:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Teď jsem zhlédl na iDnes super debatu. Trapárna na entou, moderátoři šup k míchačce ke mě na stavbu. Hádali se tam jeden přes druhého, banda budiž ničemů. No a málem mě obrátilo, když jsem sjel doleji, kde byla anketa kdo byl nejlepší, tak Sášenka 47%. Konečná 16% Mach 7% no zkrátka tragédie. Ale samozřejmě ten kdo dělal tu anketu od SPDé nebyl. 🙄🤦‍♂️

Pavel z Moravy.
4. 6. 2024 09:35
Odpovědět  Slovan

To nemá smysl vůbec komentovat. Dojí nás a vydojí nás. Mlaďoši a i někteří staroši to chtějí, budiž jim přáno. Otrok, který se neumí bouřit si zaslouží pouze lítost a jeho osud je žalostný. S tímto lidem si mohou dělat co chtějí. Tady s lidmi nic neuděláš. Parchanti škůdcovští se chovají jako králové, jako kdyby nás vlastnili a také, že asi ano. Pár týpků likviduje zemi a miliony na to čučí a hýkají blahem. Když žiješ někde v cizí zemi a oni tě třeba dojí, tak si můžeš říci, jsem cizinec, tak se s tím musím smířit i když nerad, ale doma, to je tragédie. Tady skončila pravda a láska a kapitalistický sen ” Nejsme jako oni”. Chá, chá, to tedy nejste, a nejvíce mně sere, že toto jsem přesně v 89 cítil, že takto to dopadne. Na lidi mám čich a lid český a moravský, to je tragédie. Výňatek z mluvy Mistra Jana – paktují se se svými úhlavními nepřáteli a za toto lejno ( světské bohatství ) zaprodávají svoji zemi a čest.

Slovan
4. 6. 2024 11:55
Odpovědět  Pavel z Moravy.

No já se snad na stará kolena nebudu stěhovat do Ruska. I když přes šede je mi a v Rusku jsem ještě nebyl.

Pavel z Moravy.
4. 6. 2024 15:53
Odpovědět  Slovan

On člověka ani tak neobtěžuje ten věk, ale spíše ty zdravotní problémy. Já bych chtěl pouze dožít v klidu, ne v takové nenávistné společnosti. Mám takový pocit, že tady je to téměř nejhorší, ale posoudit to člověk nemůže, když nikde jinde nežil. Nevím jestli to byl Pijack, který byl na Kubě, ale já měl kdysi hodně informací o Kubě a všichni říkali jedno, žije se tam samozřejmě skromněji, ale lidé se baví a radují. Co si takhle na ulici zatančit, poslechnout muziku, zahrát nějakou hru a jenom bez závisti žít. To je moje parketa. Třeba dělat listonoše, ale mít pohodu a dobré kámoše a sousedy. Až se Pijack objeví tak se ho znovu poptám. Pro nás je již pozdě, ale jestli jsou ještě takové země, paráda. Jakože nejsem závistivý, tak na tohle jo. A nejvíce mně sere, že to tady bylo podobné, ale pár nenažraných parchantů to zku.rvilo.

Putinovec
3. 6. 2024 22:27
Ohodnotit příspěvek :
     

Zajímavý článek na Nové republice , který poodkrývá zákulisí .
https://www.novarepublika.cz/2024/06/ukrajina-hriste-americkych-neokonzervativcu

Jaris
4. 6. 2024 04:09
Ohodnotit příspěvek :
     

“Kdyby volby mohly neco zmenit, davno by je zakazali.” (Voltaire) A to stale plati.

Pavel z Moravy.
4. 6. 2024 09:43
Odpovědět  Jaris

Nu, v ČR nezmění nikdo nic. To by se musel vyměnit lid, tedy lid, který by myslel, byl důstojný a hrdý. Nevím jací jsou australáci, ale tak poddajní a zotročení jako tady v ČR asi ne. Toto je vůbec taková země rarita. Myslím, že kdyby tady z této země udělali oficiální německou državu, bude to tady vadit málokomu. Důstojnost tohoto lidu je z většiny v dupě. Měj se.

katango
4. 6. 2024 11:53
Odpovědět  Jaris

Za Voltaira asi moc voleb nebylo, natož aby se zakazovaly “dávno”. Mohu se pochopitelně mýlit.

A někde jsem četla, že tento bonmot rozhodně neřekla nějaká slavná osobnost.

Frank
4. 6. 2024 08:34
Ohodnotit příspěvek :
     

Ty pindy jsou snad určeny pro Prahu ne? Proč to tady otiskujete?

Jura S
4. 6. 2024 15:24
Odpovědět  Frank

Tak tak, tady na severu Moravy kdo by přiznal, že volil Pětikulčák, tak má z xichtu fialovo pozadí…

Jura S
4. 6. 2024 15:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Už je čas na odtrhnutí MORAVY od Práglu… Tak by byla vyřešena i otázka výstupu Moravy z EU MRDISTÁNU !
A v Brně provést denacifikaci a dedebilizaci ….