blog

A víte, co se velmi nelíbí Evropanům a Američanům na Rusech?

Na západě (На западе)

foto: Je mi jen záhadou jestli tankuje nebo myje auto …

Už jsem mnohokrát psal, že jsem v životě nesčetněkrát komunikoval s cizinci ze západních zemí. A téměř vždy v nich byla těžko skrývaná vnitřní nadřazenost. Tón byl často poučující, gesta – ukazovací. Říkali mi, jak je Putin “špatný” a jak by se měl chovat na politické scéně. Jak špatně žijeme, když utlačujeme menšiny a gastarbeitery.

Naposledy jsem se setkal v Egyptě s americkou občankou. Dali jsme se do řeči v jednom obchodě. První otázka samozřejmě zněla “Odkud jste?” a po mé odpovědi okamžitě následovala tiráda “no, kdy už bude váš prezident konečně hodný kluk?”. Bylo to řečeno upřímně povýšeným způsobem, až mi bylo jasné, že pokud si tato “dáma” dovoluje říkat Vladimíru Vladimirovičovi, co má dělat, pak já už pro ni nejsem vůbec člověk. Další rozhovor se jí však nelíbil, protože jsem se jí zeptal, co podle ní znamená “být hodným chlapcem”. – “Bombardování Iráku a Sýrie, podpora nacismu po celém světě nebo okrádání jiných zemí pod záminkou nastolení demokracie?” Až se z toho otřásla.

Bylo zřejmé, že tak ostré odmítnutí nečekala. Američané si nemohou zvyknout na to, že nejsou “nejdůležitější na světě”. A všichni ostatní by měli udělat dvakrát “kuku” a pozorně poslouchat. Němci, Angličané, Italové a Francouzi jsou plody ze stejného pole.

Ještě si vzpomínám, jak se v jednom egyptském hotelu ve společném bazénu na koupališti učil potápět Ital. Samozřejmě, že rušil všechny ostatní. A když jsem se ho zeptal, „kolik ten kurz stojí“, pohrdavě odpověděl, že „pro Rusy je to moc drahé”. Na což jsme ho spolu s ostatními Rusy zdvořile “požádali”, aby se přesunuli k moři. Instruktor potápění se s námi snažil dohadovat, ale nebyl zaměstnancem hotelu, takže pod pohrůžkou skandálu klienta přesvědčil, aby odešel. To jste měli vidět, jak se tenkrát ten Ital tvářil! Směs rozhořčení a zmatku. Jak to – on je tak bohatý a sám o sobě důležitý, a vyhnali ho “nějací chudí Rusové”. S nadávkami odešel.

A ještě tam byl německý pár, který štědře dával spropitné a veškerý personál se jim samozřejmě snažil vyhovět. Došlo to tak daleko, že přišel “beachboys” a požádal o uvolnění námi obsazeného lehátka na pláži, protože se “líbí Frau”. Ach, jak se jim to nelíbilo dál. Celý zbytek dovolené leželi u bazénu a obcházeli mne velkou oklikou. A ještě víc se na mě urazil “beachboys”, připravený o spropitné. A opět se jeden pár nesmírně divil, že “peníze nerozhodují”, přestože si zřejmě celý život mysleli opak.

To jen pár postřehů.

Obecně se lidé ze Západu považují za nám “nadřazené” z prostého důvodu, že oni jsou “z bohatých zemí” a my “z chudého Ruska”. Oni jsou “dost chytří” na to, aby vydělávali peníze, zatímco my jsme “dost hloupí” na to, abychom to nedělali. Proto si o nás mohou otírat nohy a my se jim za to musíme poslušně klanět.

A tak když se bráníme, mají “programové selhání”, jejich masky spadnou a patos se proměňuje v nenávist. Protože, jak řekl hrdina jednoho kultovního filmu: “Máte hodně peněz, a co?. Myslím, že síla je v pravdě. Kdo má pravdu, je nejsilnější.”

A tyto jednoduché pravdy se stále ještě musí učit a ještě jednou učit. I když mám za to, že migranti na ulicích jejich měst už jim něco z toho vysvětlili …

https://dzen.ru/a/ZNAD9YCslF-hD1sA

Překlad Peter 008

sdílet na

53 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Zpětná vazba
Zobrazit všechny komentáře
16. 8. 2023 01:07
Ohodnotit příspěvek :
     

Nic není “na furt”. Nic není na věčné časy, i když se to mnozí mysleli a myslí. Stačí se podívat na politickou scénu v Německu. Kdo by si pomyslil před rokem, kam se posunou volební preference AFD. V Africe už mají “Kolektivního západu” také dost a také to dávají hlasitě najevo. Podobně tak jedná i spousta dalších států v Asii, Jižní Americe atd., atp.
Prostě Anglosasům, Germánům, Frankům apod., končí ten jejich unipolární svět, kdy parazitovali na zbytku světa, vyžírali ho a který se stává přesto pomalu, ale jistě multipolárním. Každý stát, i ten malinký, bude suverénním a nikým neovládaným státem, bez potřeby nějakých protektorů.
Sype se jim to čím dál víc a věřím tomu, že nastane čas dominového efektu, myslím tím tedy, že se to jednou malou kostičkou vše rozjede a celý současný systém se začne sypat a zhroutí se! Ani pak už nebude potřebovar vystupovat z EU, NATO, WHO …
Zní to pohádkově, ale já tomu věřím.

Standa
16. 8. 2023 06:18
Odpovědět  Okolo

Špatné je , že jsme na špatné straně.
Česká kolonie se potopí také.

Lubaš
17. 8. 2023 01:09
Odpovědět  Standa

Už se těším že se budu topit ve společnosti milionářů a ksindlu a sousedů co volili pětidemolici.

Putinovec
16. 8. 2023 07:27
Odpovědět  Okolo

Ono se to “sype , ale nasype se to “samo” , je to sypáno . Dochází k likvidaci nefunkčních globálních center . A ďábel je v tom , že se spouštějí nová centra , pro globální zotročování lidstva .
Ale z mnoha matric budoucího vývoje jsou i takové , kde tento otrokářský systém je vykořeněn , kdy je tato nemorálka lidstvem odmítnuta .
Takže je potřeba chopit se dané příležitosti a bojovat nekompromisně , za Naše úplné osvobození , od biblického svinstva .

Pavel z Moravy
16. 8. 2023 09:38
Odpovědět  Okolo

Ono je to tak nějak naprogramováno. Nu a ti co říkají co bude s námi? Nu, bude co bude, jak jsme se chovali, to také dostaneme. Naši malí náfukové, podvlékačky západního globálu chtěli být něčím víc než jsou a teď budou houna. Co je na tom nepřirozené? Myslím, že nic. Chtěli jste moc, nebudete mít nic.
.

janle57
16. 8. 2023 10:36
Odpovědět  Okolo

Máte pravdu,historie naší země jasně ukazuje,že veškeré zásadní politické změny
u nás byly vždy pod vlivem vnějších událostí,nebýt 1.sv.války,tak by pan Masaryk
nadále pucoval boty Franz Jozefovi I.,nebýt vítězství Rusů v 2.sv.válce,tak bychom jako
národ žili na hluboké Sibiři a sloužili k vědeckým pokusům Dr.Mengeleho,nebýt
pana Gorbačova,bourače socialismu a silného Ruska,nikdy by si pánové Havel,
Klaus a další výkvět demokracie ani neškrtli,pokud se anglosaský svět zhroutí,
což se velmi rychle blíží,vypaří se diktatura kapitalistického proletariátu rychleji
než pára nad hrncem,chtěl bych se dožít komedie v TV Goebbels 24,kdy se budou
Fiala,Rakušan,Pekarová,Pávek a další současné politické exkrementy horoucně kát
jak se tenkrát pomýlili,jak tu politiku museli dělat z donucení ….. atd.,atd.

ModrýKlokan
16. 8. 2023 11:11
Odpovědět  janle57

@ Janle57

Souhlas, jen malá poznámka. Od kdy ČT natáčí rozhovory s vězni v base? Sledování pokání naší dnešní dočasné vrchnosti v TV bych byl rád ušetřen. Ať pucují rajóny v kriminále, bez kamer, nažvanili se toho dost na několik životů.

jsladin
16. 8. 2023 12:36
Odpovědět  ModrýKlokan

A pos…rali ještě víc.

Pavel z Moravy
16. 8. 2023 14:05
Odpovědět  janle57

Já bych to pokání ani slyšet nechtěl, nemají na něho právo. Ale nebojte se, k tomu nedojde, ti vezmou zavčas kramle a nebo my budeme v dupě, neboť lulinů, kteří jim to tady žerou je tady dost. Je to téměř celá mladá potetovaná generace a budou přibývat další, kteří dorůstají do věku 18 let, pokud jim dokonce hranici dospělosti nesníží na 16 roků. Neradujme se zbytečně, první předpoklad změny je duševně vyzrálý človíček který myslí. Vidíte je, já tedy ne. A silou nic nezmůžeme, to není řešení.

Eva
18. 8. 2023 08:40
Odpovědět  Pavel z Moravy

Děkuji. Píšete mi z duše.
Je to marné, je to marné, je to marné…

Ferko
19. 8. 2023 18:32
Odpovědět  Pavel z Moravy

Akorát by mě zajímalo, kam vezmou ty kramle?

16. 8. 2023 01:33
Ohodnotit příspěvek :
     

A ke všemu si ještě Rusové dovolili přepsat učebnice dějepisu. Nejen že tím vyděsili KoZu, protože v nich stojí, že druhou světovou rozpoutali Němci a ukončili sověti, ale přidělali tím starostlivé vrásky i ohnihřbetům Titlbachovi a Svobodovi z deníku N:

Studio N: Jak Rusové přepisují učebniceZápad jako nepřítel a Gorbačov jako slaboch. Nové ruské učebnice dějepisu jsou plné lží a zkreslených informací. Co se teď budou děti učit v ruských školách?
https://denikn.cz/1212854/studio-n-jak-rusove-prepisuji-ucebnice/
Sem myslel že se pos-eru… A pak jsem narazil na toto:

„Vypadáte jako moje lesbická chůva,“ řekla autistická dívka.
Přišlo ji zatknout 7 policistů
Velká Británie řeší podivuhodné zatčení. Sedm policistů si přišlo pro šestnáctiletou dívku. Ta se provinila tím, že policistce řekla, že jí připomíná její lesbickou chůvu. 
… …. …
„Zhroutí se, varovala matka. „Proč ji odvádíte? Za to, že řekla slovo lesba? Její chůva je lesba, je vdaná za ženu.” https://1url.cz/Sui05

No, vzít si k autistické holčině, která už takhle má sama se sebou fůru starostí, jako chůvu lesbu… Matince by vohromně prospěly skotský střiky. Nejvíc mě ale fascinovalo těch 7 poldů.

16. 8. 2023 01:34

A svou dobronáladovou předspánkovou kůru uzavírám tímto:
Nová dopravní značka ve Francii budí údiv. Nerespektování symbolu řidiče vyjde drahoNová dopravní značka – bílý kosočtverec na modrém pozadí – vzbuzuje ve Francii u mnohých řidičů rozpaky, ovšem její nerespektování se může prodražit… https://1url.cz/Vuifk

Ježíšmarjá, proč s tím nevylezli v době, kdy jsem autocoural Francií? Už bych mazal do kšeftu pro sprej a doplňoval čárky. Nejlepší na tom je, že zrovna ve Francii.
Už od dob lovců mamutů je totiž kosočtverec postavený na špici (s čárkou vprostřed) symbolem bubáka na celém světě pouze u čtyř národů: u Čechů, Slováků, Litevčanů a… … u Frantíků. Všude jinde je to V, občas doplněné dole čárkou.
To znamená, že tento náš národní symbol bubáka se předával po cca pětadvacet tisíc let z generace na generaci, část mamuťáků od nás odtáhla i se symbolem do Litvy, část ho předávala všem kulturám co se u nás mihly až po Kelty, kteří ho předali Frantíkům… Tak nějank. A odkud to vím? Inu o kosočtverci, a že jeho pravděpodobný vznik u nás, a kde ještě symbolem, z výstavy (2008) ve Špilberku: 100 000 let lidské sexuality. A zbytek? Nic lepšího mě zkrátka nenadlo, no.

laskra
16. 8. 2023 14:29

Že symbol českých političek se objeví zrovna ve Francii jsem netušil.

Pavel
17. 8. 2023 00:14

Na Velikonočním ostrově jsou vykopávky a tam to mají stejně, jak u nás….;-)) Tak Vám nevím…

17. 8. 2023 14:07
Odpovědět  Pavel

Tak to slyším prvně.

Velitel
16. 8. 2023 07:18
Ohodnotit příspěvek :
     

Nevím o co se autor snaží nebo i vím, ale se zvoleným tématem je dost mimo. Pokud jde o Egypt a turisty jsou statistiky i realita v hotelích a na ulicích letovisek jednoznačná. Ruský turista nechá v zemi více peněz než průměrný Němec nebo Ital a Francouz, taková je realita. Pokud se projdete po Hurgádě došlo to tak daleko, že si občas připadáte jako na Arbatu . Došlo to tak daleko, že řada hotelů zaměstnává ruské kuchaře nebo aspoň kuchaře co znají ruskou kuchyni, v ochdech pracují ruští rodilí mluvčí atd. Turistický průmysl nestojí na extrémně podojitelnýh kravách, ale na průměrné dojivosti stáda.
Za poslednich 25 let jsme v Egyptě strávil možní dva roky života, a tak mám celkem přehled jako o tom jak se mění Egypt i o turistech a co si o nich mysí Egyptský turistický průmysl.
No a pokud jde o Rusy v Egyptě nejlépe to asi shrnula má ruská kamarádka, která cca 5 měsicu v roce žije v Hurgádě, cituji “Už se těším domů (do Ruska), konečě si odpočinu od těch Rusů”

Helena
16. 8. 2023 07:53
Odpovědět  Velitel

Vaše slova můžu potvrdit. V Egyptě je obrovské množství Rusů, velmi dobře je tam opečovávají, utrácejí tam spousty peněz. Stejné je to v Turecku i v celém severu Afriky. Skopčáky rádi nemají vůbec nikde, to samé frantíky.

Janaz
16. 8. 2023 08:02
Odpovědět  Velitel

Autor nepíše, kedy to takto zažil, ale ja / a nielen ja/, sme to zažívali na pobytových zájazdoch tiež, keď sme chodili do Egypta a Tuniska /1995-2005/ , tak tam ešte veľa Rusov nechodilo a západniari sa správaôi presne tak, ako je to v článku, prezieravo a povýšene. Detto napr. na Kréte či Santorini. A to, že anglosasi a frankovia tú povýšenosť voči Slovanom majú v sebe, je dobré známe každému vnímavému človeku a nič na tom nezmení ani tých pár rozumných ľudí. A čo sa týka tej sprievodkyne, tak takto hovorí každý delegát či sprievodca všade na svete, pretože na konci sezóny má každý z nich plné zuby svojich klientov, rodákov.

Spam Janka
16. 8. 2023 12:37
Odpovědět  Janaz

nic nezvykle aj teraz……na niektorych americkych weboch v komentaroch su Slovania jeden stupen nad Arabmi, ale povazovani ako zaostali, nevzdelani a najmenej vyvinuti bieli ludia….IQ povazuju niekde nad 70. (Ta nevzdelanost v sucasnosti je poriadne na smiech, este stale vacsina nas dokaze najst Tichy ocean)

Jaroslav
16. 8. 2023 15:47
Odpovědět  Spam Janka

No udivilo jsem kdysi svého učitele angličtiny z USA konstatováním, že fáze je v zásuvce správně vlevo. U nich se to asi učí až na univerzitě.

16. 8. 2023 16:47
Odpovědět  Jaroslav

Až na to, že se to tam vůbec neučí. A ani se to nerozlišuje u těch jejich 110/120V. Když má být zásuvka s uzeměním, tak se k ní vedou 3 dráty.

Vávra
16. 8. 2023 22:03
Odpovědět  primak

Tady – https://www.mylms.cz/elektricke-vedeni-a-rozvody-elektriny-v-usa/ – bych doporučil tyto materály vyučovat na elektrotech.školách jako nepovinný předmět. Jako perličku bych nabídnul zapojení SWER vedení.

17. 8. 2023 07:31
Odpovědět  Vávra

A všimněte si těch dřevěných sloupů, i na vysokém napětí, to ani na NN se už těžko v Asii najde. Proto to tak při těch amerických huríkánech hezky hoří, spolu s těmi dřevěnými domy – novými – a ne zrovna levnými – kde ve světě to maj? Zděný dům si těžko můžou dovolit.

Zdena
16. 8. 2023 12:10
Odpovědět  Velitel

Ano ,ale stále je někdo uráží byla jsem na dovolené na Djerbě letos v červnu poznala jsem tam dvě skvělé Rusky úžasné usměvavé opravdu moc fajn a delegátka naší cestovky mi vyrazila dech když se mně zeptala vy se bavíte s těma Ruskama? Řekla jsem jí ano mně nic neudělaly vám snad ano?

Albi
16. 8. 2023 12:19
Odpovědět  Velitel

Ale o to přece v článku nejde. Tedy aspoň ne v první řadě.
Podle mne jde o to, že ať je Rus jak chce bohatý, i kdyby obdivoval Západ a pomlouval Rusko jak chce – pro všechny na západě a už i u mnoha ve střední Evropě, je a navždy zůstane především a hlavně RUS! A ten fakt nemůže změnit.

Albi
16. 8. 2023 12:23
Odpovědět  Albi

Přesto bychom se měli od Západu v mnoha věcech poučit.

Např. si myslím, že takový správný Zápaďan by si nikdy nemyslel, natož aby řekl, že jeho národ je nejblbější na světě.

A kolikrát jen jsme to četli nebo slyšeli my? Ani bych to nespočítala. Naposled tady asi před 2 dny. 🙁

Bety
16. 8. 2023 18:07
Odpovědět  Albi

V jednom s vámi zcela souhlasím. Vyloženě mě dopaluje to sebeponižování, mimo jiné také proto, že přesně tohle zápaďáci chtějí. Sláv je pro ně otrok a má se jako otrok chovat a cítit. Trubky, co se jim snaží “vyrovnat” nikdy nepochopí, že naletěli na otrávený med.
Můj národ je stejně cenný jako kterýkoli jiný. Jistě má chyby – jako kterýkoli jiný –
ale když se ho vzdám, vzdávám se nenávratně části sebe.
Jinak bychom se měli těch poučení spíše vyvarovat, zvlášť v poslední době nemůžu najít celkem nic, v čem by nám ten slavný Západ mohl být dobrým příkladem.

Albi
16. 8. 2023 21:27
Odpovědět  Bety

Všechno co nějak souvisí se vztahem k jejich zemi. Tedy třeba takovým, že by neuráželi vlajku, sochu Svobody, nevyvěšovali na Kapitol ruskou vlajku …. nebo jiný symbol i kdyby někdo vymyslel sebelepší “fór” kvůli nechuti k Bidenovi.

(Národem ještě tak docela nejsou, nějakých 300-400 let historie, dnes navíc “rozředěné” neustálým příchodem cizinců – i bez započtení těch novodobých – kteří přicházejí s jinými “kořeny”, jinými zvyky a tradicemi, se s tisíciletými národy Evropy a Asie nedá srovnat),

Jaroslav
16. 8. 2023 15:50
Odpovědět  Albi

A o tom to je, to si neuvědomují jejich zbohatlici. Rusko zrazuji, ale tzv. západ jimi opovrhuje. Lepšolidi je mezi sebe nikdy nepřijmou

Zdena
16. 8. 2023 20:13
Odpovědět  Albi

A víte co oni mají hrdost nejsou to uzdisráči jako většina v Evropě

Burák
16. 8. 2023 09:02
Ohodnotit příspěvek :
     

Joo, takových příběhů znám spousty a autorovi dávám za pravdu. Jenom kolik jsem potkal na dovolených důležitých Němců. Kupříkladu aby se v Chorvatsku dočkal člověk nějaké pozornosti obsluhujícího personálu, musí dolů pod Makarskou, jinak se všude cpou do zadku Němcům úplně ve všem. Nechápu který blbec se může cpát na Západ, když jsme pro ně absolutní póvl. To kdysi v Rusku. V žádném jiném státě jsem nezažil takovou pohostinnost jako v Rusku. V dotyčném hotelu byla každou večeři zmrzlina pro děti zdarma a na každém stole šampus jako pozornost podniku. Stále se nás ptali,jestli je vše v pořádku. A co teď? Díky hnusné propagandě a chování našich politiků nám nezbylo nic. Jeden z mála národů, který si nás vážil.

Eva
17. 8. 2023 09:03
Odpovědět  Burák

Děkuji!!!

Pavel z Moravy
16. 8. 2023 09:32
Ohodnotit příspěvek :
     

Jo, povýšenecká a arogantní banda ze západu to byla vždy. A naši škůdci zemští se od těchto západních povýšenců naučili stejným móresům. Nejsem nenávistný, ale těmto dacanům přeji aby se jim vše vrátilo i s úroky. Karma je zdarma a doufejme, že bude fungovat.

Pavel K
16. 8. 2023 09:47
Odpovědět  Pavel z Moravy

….a jak rychle že jo? No ono je to lidská vlastnost, ďábel našeptává a málokdo odolá. Ale tak už je to tuna co je svět světem zařízené. Pavle to “myšlení” viď, to nikdo nepředělá. Marný to boj, vždy se najdou jedinci, kteří budou chtít ty druhé ošulit. A ta karma to nestíhá a na spousty zákazníků se nedostane, bo jedině kdyby byla kolektivně spešl určená. Myslím to třeba na všechny zemský škůdce. Na vrahy, zloděje atd. S národností by to nemělo nic společného. Hezký den. 😊🙋‍♂️

Pavel z Moravy
16. 8. 2023 11:24
Odpovědět  Pavel K

S národností to fakt nemá nic společného, ani s vírou a nějakou politickou příslušností. Je to jenom o člověku samotném.

Pavel K
16. 8. 2023 11:33
Odpovědět  Pavel z Moravy

Pavle já to tam napsal schválně abys jsi si právě nemyslel, že bych to bral jako kolektivně. Myslel jsem kdyby to šlo tak zařídit aby ta Karma pobrala povícero těch hříšníků. Já vím že je to v daném člověku.😢

Jura
17. 8. 2023 10:38
Odpovědět  Pavel K

SPEŠL ?????????????????????

Pavel K
17. 8. 2023 13:52
Odpovědět  Jura

Nejde to tuna opravovat, tak proto. 🙄😊🙋‍♂️

Frank1
16. 8. 2023 12:03
Odpovědět  Pavel z Moravy

Taky jsem si uz kolikrat rikal, ze zapadni hnupove museli i tu karmu uplatit, aby je nechala na pokoji.

Vávra
16. 8. 2023 22:55
Odpovědět  Frank1

Ať žijou karmaři!

Albi
16. 8. 2023 12:25
Odpovědět  Pavel z Moravy

Jak píšu výše (12:23), některé móresy bychom převzít měli.

Vladimír
16. 8. 2023 10:12
Ohodnotit příspěvek :
     

Ano na Západě jsou na prvních pěti místech žebříčku peníze, potom majetek a až někde vzadu inteligence. No a právě proto to na tom Západě dnes vypadá takto!!

sergej
16. 8. 2023 12:17
Odpovědět  Vladimír

Spíš je to o kultuře a morálce, bez ní je to jen bída svrab a inteligence je jen přizpůsobivost třeba kmotrům. Ale skutečně chytří lidé nejsou zlí. Jen ti “pořádek musí být – fašouni systému úžer pyramidy arogance a korupce moci, korporátníci mimo zákony fikcemi obluzovaným žvásty podvodníků.
ctrl
15.8.2023
 
 22:47:47 
Odpovědět
PRAVDA A LÁSKA „ZVÍTĚZILA“ S těmito ostudnými vyeklovanými šmejdy podloudností falší přetvářek lží a podvodů, výběrovými podlokajníky nepsaných armád falze flagistů korporátníků právnických osob šizunky kryplace příšerných ikváčů loutek mdlé chápavosti bez rozlišovacích a rozpoznávacích schopností nádeníků brutopýrace a antikulturalisty řízeného úpadku západních ho.not agendou 20-30 globálních lichvářů úžer “určitě.
https://www.czechfreepress.cz/uvadime-videa/martin-koller-niger-taiwan-ukrajina-pohledem-predniho-vojenskeho-analytika-a-dalsi-informace.html
https://pravyprostor.net/?p=164590#comments

Gales
16. 8. 2023 10:16
Ohodnotit příspěvek :
     

Sorry jako.Co my s tím?

Frank1
16. 8. 2023 11:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Vsak vy Rusove je vyucite! Ten zapadni dobytek stale jeste nevi, ze je sam jenom prachobycejny namysleny dobytek, idioti, nemajici zadne poneti o realite.
Nemuzete se divit. Hitler a Goebbels skopcakum take leta vstepovali, ze jsou nadrazeni ostatnim a zejmena, ze Rusi nejsou lide. To prebiraji od USaku jako vse nekriticky.

Luboš
16. 8. 2023 12:13
Ohodnotit příspěvek :
     

Velice dobře řečeno.
Citace: A tak když se bráníme, mají “programové selhání”, jejich masky spadnou a patos se proměňuje v nenávist.
Stejná zkušenost. Oni se tváří, jak jsme v tom globalizovaném světě přátelé, ale když dojde na tvrdý, kde se to nedá použít, tak se promění v rasistické bestie.

Eva
16. 8. 2023 12:31
Ohodnotit příspěvek :
     

Děkuji. Svatá pravda.
Jen doplňuji: dívají se tak na celý ” východní blok.”
A my jim pořád lezeme do pr….a snažíme se zavděčit.
Proč? Proboha proč!!!

zuza
16. 8. 2023 12:53
Ohodnotit příspěvek :
     

toto je jeden z tých “hodných” chlapcov
https://www.hlavnespravy.sk/americky-general-ben-hodges-navrhuje-aby-afu-zbombardovala-most-medzi-rostovom-a-zaporozim/3231122
najkrajšia je tá posledná veta: “Potrebujeme, aby sa to stalo rýchlo”

Noobody
16. 8. 2023 14:52
Odpovědět  zuza

Hodný chlapec? Jo, pro jedny hrdina a pro druhé zlosyn. A dějiny jej onálepkují podle toho, kdo vyhraje!!

Naši byli vždycky hrdinní partyzáni a ti z druhé strany barikády zlí teroristé. Při tom obě party dělaly těm samým lidem, na tom samém území, úplně to stejné. Násilím získávali potraviny, zapalovali a vyhazovali do luftu mosty, vojenské a další důležité objekty a podřezávali vojáky protivníka a s ním “spolupracující” místní.
Ale co to tu popisuji, vždyť s problémem se takřka geniálně popasoval Vidlák zde: https://www.vidlakovykydy.cz/clanky/ochranime-se-sami

Vávra
16. 8. 2023 21:46
Ohodnotit příspěvek :
     

Díky za překlad Peter 008.

ADx
17. 8. 2023 07:58
Ohodnotit příspěvek :
     

Myslím, že Západ má tú nenávisť voči Slovanom v genetickej pamäti vzhľadom na ich povahu a zohrávajúcu úlohu v histórii. Je známe, že slovanské kmene boli kultúrne a spoločensky vyspelé už v stredoveku, pozostatky zo 7.stor. sa nachádzajú aj na Rujane.. Mali vlastné náboženstvo, a nechceli sa “pokresťanštiť”. Tak to bolo aj na našom území, no nakoniec sme sa podvolili.. A je známe, že historické artefakty boli v tých dobách ničené. Veľmi zaujímavá je nedávna správa, že nedávne analýzy novou metódou DNA egyptských múmií dokazujú, že ich pôvod je pravdepodobne slovanský, vzhľadom na ich krvnú haploskupinu R1A1.

K fotke: to je nový spôsob bezdotykového tankovania;)